HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» A félelem bére
by Keith Richard Duff Yesterday at 12:30 am

» Zenedoboz...
by Cordelia Webb Yesterday at 12:00 am

» Nevil&Gloria - Mindig van rosszabb...
by Nevil Turner Pént. Jún. 22, 2018 5:34 pm

» Diliház a köbön - Avagy ami egyszer bemegy, annak ki is kell jönnie! ;)
by Nevil Turner Pént. Jún. 22, 2018 5:02 pm

» I came here for money, but I can be your fangirl too
by Jerome Brightman Pént. Jún. 22, 2018 2:56 pm

» Jazz meg az
by Gloria "Sapphire" Salinas Vas. Jún. 17, 2018 9:26 am

» Öribarik - episode I.
by Gloria "Sapphire" Salinas Vas. Jún. 17, 2018 7:13 am

» Világképek karambolja - In flagranti
by Tyler Christiansen Pént. Jún. 15, 2018 8:36 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Johanna M. Riley
 
Raina Maddox
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Keith Richard Duff

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Keith Richard Duff

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : milliomos strici
Location : Seattle/perpill Vegas
Posts : 5

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Keith Richard Duff   Vas. Feb. 21, 2016 1:43 am

Keith Richard Duff
Seattle, USA
1985. júli 2.
31
milliomos strici
business
Stephen Dorff

Amit jó ha tudunk...


Tulajdonságok:
▪️ zakkant: Úgy teljesen! Messze állnak tőle a felelősségteljes döntések, de hogy a kokain vette el az agyát vagy sose volt, örök rejtély marad.
▪️ önelégült: Úgy anblokk egy seggfej. Nem érdekli senki és semmi önmagán kívül, egyes esetekben még élvezetét is leli az alázásban és a hatalomban mások fölött.
▪️ felelőtlen: képtelen bármit is végiggondolni, előre megtervezni, a hirtelen döntések rabja, a pillanatnyi vágyaké, és egy régi rögeszme: Nora Raynhood
▪️ nagyképű: baromi büszke magára. Nem mintha lenne mire, vagy bármit is elért volna maga az életében, és ne a bátyja hátán mászott volna fel. De ez rohadtul nem zavarja.
▪️ sosem tudhatod mire számíts tőle: a hirtelen döntések kiszámíthatatlanságot eredményeznek, ahogy a véletlenszerűen fellobbanó vágyak meg gerjesztik a hirtelen döntéseket. Rabszolga… A saját fejének rabszolgája..
▪️ durva: a nőkkel, szinte mindig. Pláne a szexben, nem könnyű kielégíteni az igényeit, mégis ha valaki a karmai közé kerül vagy akár egyenesen fizetett érte, szinte sose ússza meg sérülések nélkül.
▪️ Nem öl.. ész nélkül: Nem az a típus aki ha csak csúnyán nézel rá, már előveszi a kést. Ahhoz tenni is kell hogy bepipuljon, de ha megteszi, szem nem marad szárazon.
▪️ kitartó: ha valamit akar, szinte képes az utolsó leheletéig is kitartani mellette, elérni vagy egyszerűen csak üldözni amíg része nem lehet benne. Vagy amíg bele nem bukik végleg...
▪️ türelmes: türelmes, mert kivár. Nem mindig, nem minden esetben, de akadnak olyan dolgok amikkel képes tervezni, követni, kivárni csakhogy az övé legyen.
▪️ képes kézben tartani a dolgokat: a bátyja meghalt, valamiért mégis engedelmeskedik neki minden embere. A kezében a pénz, a kezében a hatalom, és vele a kezében az üzlet. Tisztelet övezi a Duff nevet – az adott környéken – és ő nem is habozik kihasználni a helyzetet.
▪️ Ha valamit akar, tudja hogy érje el: Akár jutalmazás ígéretével, akár fenyegetéssel de eddig mindig sikerült neki ezt-azt elérnie. Sokan ettek a kezéből. Hogy miért? Örök rejtély, az emberi értelem megfejthetetlen...

egyebek:

- A bátyját, Timothy Blake Duff-ot tisztázatlan támadás során lőtték le egy szórakozóhely előtt, egy hideg és nyirkos hajnalon. Nem tudni miért volt egyedül, hogy hol voltak az emberei és egyáltalán ki vagy miért volt a támadó. A rendőrségi akta szerint: a tettes ismeretlen..

- Mindig is a rögeszméje volt Nora, a bátyja egyik alkalmazottja de mivel a fickó jól tudta hogy az öccse nem bánik épp kesztyűskézzel a nőkkel, már-már őrületes, ezért nem engedte egy tulajdonához sem hozzányúlni. Keith mégis rögeszmésen odavolt a lányért. Követte.. figyelte.. amikor kuncsaftokkal járt el, és nemegyszer elégítette ki magát a lány ellopott ruháiba temetkezve.

- Ő volt az a késelő aki már nem bírva tovább cérnával egyszer egy kokainnal kicsit túlabb is fűtött éjszakán mégis rávetette magát a lányra, kényszerítette, és amikor az ellenkezett, belevágva a kését hasította fel a mellkasát. A lányt később a mentő vitte el, de mindez akkor nem számított. Azóta sem lényeges. Ez neki játék.. Valóság vagy képzelet.. a kokainfelhőben egyre megy. Az viszont már annál inkább hogy a lány eltűnt, és ő azóta is valami folytonos hiányával küzdve csak keres és keres..


Ha van még mit mondanod...

- Az a mocskos kis kurva.. – vigyorodott el a képem, ahogy a kezembe fogtam a papírokat és előtűnt a cím, pont a név alatt. Végre! Végre.. végre.. végre MEGVAGY! – tépett át a fejemen, nehezen fogva vissza azt az íízt.. a számban.. a véremben... ami elönt amikor is az utolsó kiss.. találkozásunkra gondolok. Az édes vére ízét.. amilyen volt.. LEGBELÜL...! Mámorítóóó! – szívok magamba egy kiadós lélegzetet, ahogy a vérem tódulni kezd az emlékre. A cigaretta füstje megadva magát teríti be az orrom előtti teret, én meg még percekig csak támaszkodom.. az üvegasztalon, a papírral a kezemben, és hagyom hogy átjárjanak az emlékek....
A kurva istenit.. – vigyorodom el, a széthajtott levél a kezemből a földre esik és hátradőlve a tömör bőrfotelben a támlára hajtom a fejemet.

- Helllló, nyuszikááám.. Tudtam hogy még találkozunk… - folyik az egész nevetésbe, ésss... ISTENIEN ÉRZEM MAGAM! Még soha nem éreztem magam, ííígy.. ennyire.. DEHOGYNEM! – kiegyenesedem, csak bámulva a magam előtti térbe, és minden vigyor lefagy az arcomon. Valami felemelő volt az az este... Az az egykori és egyetlen.. este.. – érzem az ííízt újra a nyelvem alatt, és ha nem vagyok ennyire.. rákoncentrálva a következő percre, még hagyom is eluralkodni az érzést. Számtalanszor megtettem már. Számtalanszor az elmúlt.. egy évben...
Aztán hirtelen lököm fel magam.

- Hé, Carlos! Azonnal hozd a kocsimat! – adom ki az utasítást, most hogy a bátyám végre halott.. az ééén.. szeretett bátyám.. halott.. már minden egyes java engem illet. És ne felejtsük ebből ki a luxusautókat se! – Az a mocskos féreg.. – fintorgok az orrom alatt, sose szerettem Blake-et.. a vérségi köteléken, meg az örökségen kívül semmi nem tartott minket össze. Ő csinálta a kis üzelmeit, én meg.. befogtam a pofám és ütöttem a nőket, amíg elég volt a pénz, és elég volt az anyag... Ragyogó kis együttműködés lehetett volna a miénk... De minden mást megvont tőlem az a rohadék! – sóhajtom fel, amikor eszembe jut az a kép, ahogy az én drááága és szeretett Blake-em kinn fekszik kihűlve a koszos utca kövén, ésss.. fogalmazzunk úgy, hogy már nem sok vizet fog zavarni.. – vigyorgok újra, szinte magamba szívva a rendkívül puccos ház mámorító illatát, azét a házét, aminek ééén... soha nem léphettem át a kapuját, vagy voltam egyáltalán szívesen látott vendég. Élvezettel tölt el.. Ez az EGÉSZ! Nem is rendelhettem volna meg előkelőbben, és bár az én kezem nem volt a 6.. golyó ütötte lyukban a testén, asszem.. de mindiiig.. mindenkinek vannak ellenségei.. – dörzsöltem össze a kezeimet színészi léptekkel kerülve meg a hat fős üvegasztal oldalát, ahol nekem.. sohase volt helyem. Hát lááátod kedves Blake, akármennyire is védtél tőlem mindent, mindig a kitartásé a dicsőség!

Később.. nem is tudom miért pazaroltam el egy teljes órát, talán az izgalom heve... Ha a tiéééd a Mennyország legszebb gyümölcse, nem jó ötlet azonnal beleharapni. Ííízlelgesd az íízét.. szoktasd magad, éérezd ÁT! Hogy megkaphatod... és amikor végképp teljesen átjár... amikor a pillanat már nem lehet ennél emelkedettebb, csak AKKOR add meg magadnak a lehetőséget! Hihetetlen pillanatokból szakíthatsz majd részt…

- Carl! Amíg házon kívül leszek, a lányok a te felelősséged! Jó munkát végeztél Blake mellett, most hogy ő halott, hidd el.. én nem vagyok olyan könyörületes! – húz széles mosoly az arcomon, és elég a szemeibe nézzek hogy tisztában legyen vele, Blake.. mennyei hárfák éneke volt hozzám képest. – Pár nap múlva érkezem. Kettő.. Vagy három... – részben pontosítok csak a képen – Ha probléma adódna, ha valamelyik kurva.. nem végezné rendesen a dolgát, szabad a kezed! - kacsintok a szemeibe - Vagggy... majd megmutatom één mit jelent engedelmeskedni... – dörzsölöm a markom fejben, Blake sosem engedte hogy a ribancait felpróbáljam, hát most itt az ÉÉÉN.. lehetőségem!  – rakom be magam az ülésre, csukódva a legújabb széria ajtaja a hátam mögött, és lassan végigsimítok a sötét.. velúrbőr kárpit keltette érzésen..

- Kösssz.. bátyóóóó.. – nyúlik a szám, magamba zárva a pillanatot, és csak aztán nézek fel a kocsit vezető seggfejre. – Vegasba megyünk! Előszedjük azt a ringyót! – bökök állal a szélvédőre, azzal ahogy megindul a gép a seggem alatt, csak megnyitva a mindig is oly becses gyűrűmet, felszippantok egy-egy adagot. Nora drágám.. remélem epekedve vársz! Életed legszebb pillanatait áldozom majd Neked...


_________________

Vissza az elejére Go down

October Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : a Slaves of Hell női vokálosa
Location : Still in the galaxy
Posts : 1032

Felhasználó profiljának megtekintése https://neville-goddard-magyarul.webnode.hu/
TémanyitásTárgy: Re: Keith Richard Duff   Pént. Szept. 23, 2016 6:45 pm

Elfogadva!

Üdv Keith!

Hát, öregem… Te aztán megint nem vagy semmi. Egy két lábon járó pszichológiai esettanulmányt üdvözölhetek szerény személyedben, mikor már azt hittem, hogy furább nem jöhet… Mindjárt az elején, a jellemvonásaidat olvasva kinyílt abban a buddhista zsebemben a bicska. Tudhatsz valamit, ha így kibillentesz az useri lelki békémből.

Oltári karakterre sikeredtél, de bocsi, nem te leszel a kedvencem. Totál kiakadt a zakkantságmérőm tőled. Arra sosem gondoltál, hogy esetleg kezeltesd magadat? Nem ártana… Vagy már nincs az a pszichomókus, aki elvállalna? Ehm… Nem lepne meg. Razz
Gyanítom, tőled a lehető legrosszabbra kell mindig számítani.
ABÜDÖSÉLETBENNEMAKAROKVELEDTALÁLKOZNI! O.O (visítanak egyszerre a lányaim)

Viszont admini felemtől ezek elismerő szavaknak számítanak. Imádtam az ET-d.
Az avatárfoglásod rendezve van, szóval nincs más hátra, mint előre. Vegas tárt karokkal vár! Kellesz ide, nem elég őrült ez a hely. Wink
Vissza az elejére Go down
 

Keith Richard Duff

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek :: Business-