HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Room Two To Two
by Tuomas "The Birdie" Jörg Today at 7:09 pm

» Ville Deadman - Útkeresés...
by Ville Deadman Wallow Hétf. Ápr. 16, 2018 10:59 pm

» Csak egy egyszerű este volt...
by Vincent"Riddick"Rodriguez Hétf. Ápr. 16, 2018 7:47 pm

» Make the devil cry
by October Soininen Hétf. Ápr. 16, 2018 7:33 pm

» Nevil&Gloria - Mindig van rosszabb...
by Nevil Turner Hétf. Ápr. 16, 2018 7:20 pm

» Danny & Danielle - LA útjain
by Danny Doyle Haynes Hétf. Ápr. 16, 2018 6:02 pm

» Danny & Darren
by Danny Doyle Haynes Hétf. Ápr. 16, 2018 3:41 pm

» My way - my moves
by Danielle C. Portland Pént. Ápr. 13, 2018 11:14 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Danielle C. Portland
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Gabriel Sadik
 
Raina Maddox
 
Danny Doyle Haynes
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (24 fő) Kedd Márc. 28, 2017 9:57 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Keith Richard Duff

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Keith Richard Duff

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : milliomos strici
Location : Seattle/perpill Vegas
Posts : 5

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Keith Richard Duff   Vas. Feb. 21, 2016 1:43 am

Keith Richard Duff
Seattle, USA
1985. júli 2.
31
milliomos strici
business
Stephen Dorff

Apróságok, amit jó ha tudunk...


negatív tulajdonságok:
zakkant: Úgy teljesen! Messze állnak tőle a felelősségteljes döntések, de hogy a kokain vette el az agyát vagy sose volt, örök rejtély marad.
önelégült: Úgy anblokk egy seggfej. Nem érdekli senki és semmi önmagán kívül, egyes esetekben még élvezetét is leli az alázásban és a hatalmában mások fölött.
felelőtlen: képtelen bármit is végiggondolni, előre megtervezni, csak a hirtelen döntések vezérlik, a pillanatnyi vágyak és egy régi rögeszme: Nora Raynhood
nagyképű: baromi büszke magára. Nem mintha lenne mire, vagy bármit is elért volna maga az életében, és ne a bátyja hátán mászott volna fel. De ez rohadtul nem zavarja.
sosem tudhatod mire számíts tőle: a hirtelen döntések kiszámíthatatlanságot eredményeznek, ahogy a véletlenszerűen fellobbanó vágyak meg gerjesztik a hirtelen döntéseket. Rabszolga… A saját fejének foglya..
durva: a nőkkel, szinte mindig. Pláne a szexben, nem könnyű kielégíteni az igényeit, mégis ha valaki a karmai közé került vagy egyenesen fizetett érte, szinte sosem ússza meg sérülések nélkül.

pozitív tulajdonságok:
Nehéz tészta, de talán nem öl.. ész nélkül: Mondjuk hogy nem az a típus aki ha csak csúnyán nézel rá, már előveszi a kést. Ahhoz tenni is kell hogy bepipuljon. Nála ez konkrét pozitívum.
kitartó: ha valamit akar, szinte képes az utolsó leheletéig is kitartani mellette, elérni vagy egyszerűen csak üldözni amíg része nem lehet benne. Vagy amíg egyszerűen bele nem bukik végleg.
türelmes: türelmes, mert kivár. Nem mindig, nem minden esetben, de akadnak olyan dolgok amikkel képes tervezni, követni, kivárni csak hogy az övé legyen.
képes kézben tartani a dolgokat: a bátyja meghalt, valamiért mégis engedelmeskedik neki minden embere, a kezében a pénz, a kezében a hatalom, és vele a kezében az üzlet. Valahogy tisztelet övezi a Duff nevet – az adott környéken – és ő nem is habozik kihasználni a helyzetet.
Ha valamit akar, tudja hogy érje el: Akár jutalmazás ígéretével, akár fenyegetéssel de eddig mindig sikerült neki ezt-azt elérnie. Sokan ettek a kezéből. Hogy miért? Örök rejtély az emberi értelem megfejtése.

egyebek:

- A bátyját, Timothy Blake Duff-ot tisztázatlan támadás során lőtték le egy szórakozóhely előtt, egy hideg és nyirkos hajnalon. Nem tudni miért volt egyedül, hogy hol voltak az emberei és egyáltalán ki vagy miért volt a támadó. A rendőrségi akta szerint: a tettes ismeretlen..

- Mindig is a rögeszméje volt Nora, a bátyja egyik alkalmazottja de mivel a fickó jól tudta hogy az öccse nem bánik épp kesztyűskézzel a nőkkel, már-már őrületes, ezért nem engedte egy tulajdonához sem hozzányúlni. Keith mégis rögeszmésen odavolt a lányért. Követte.. figyelte.. amikor kuncsaftokkal járt el, és nemegyszer elégítette ki magát a lány ellopott ruháiba temetkezve.

- Ő volt az a késelő aki már nem bírva tovább cérnával egyszer egy kokainnal kicsit túlabb is fűtött éjszakán mégis rávetette magát a lányra, kényszerítette, és amikor az ellenkezett, belevágva a kését hasította fel a mellkasát. A lányt később a mentő vitte el, de mindez akkor nem számított. Azóta sem lényeges. Ez neki játék.. Valóság vagy képzelet.. a kokainfelhőben egyre megy. Az viszont már annál inkább hogy a lány eltűnt, és ő azóta is valami folytonos hiányával küzdve csak keres és keres..


Ha van még mit mondanod...

- Az a büdös kis kurva.. – vigyorodott el a képem, ahogy a kezembe fogtam a papírokat és előtűnt a cím pont a név alatt. Végre! Végre megvagy! – tépett át a fejemen, nehezen fogva vissza azt az ízt a számban, a véremben, ami elöntött amikor is az utolsó kis.. találkozásunkra gondolok. Az édes vére ízét.. amilyen volt.. legbelül! Mááámorító! – szívtam magamba egy kiadós adag levegőt, ahogy a vérem tolulni kezdett az emlékre. A cigaretta füstje megadva magát terítette be az orrom előtti teret, én meg még percekig támaszkodtam az üvegasztalon, szorítva a papírt a kezemben, és hagyva hogy átjárjanak az emlékek. A kurva istenit.. – nevettem el hisztérikusan a széthajtott levél a kezemből a földre esett és hátradőlve a tömör vasszéken a támlára hajtottam a fejemet.

- Helló, nyuszikám.. jövőőőők… - folyt az egész nevetésbe, és komolyan mondom.. Istenien éreztem magam! Még soha nem éreztem magam így, ennyire… vagyis DEHOGYNEM! – egyenesedtem ki hirtelen csak bámulva a magam előtti térbe és minden vigyor lefagyott az arcomon. Valami felemelő volt az az este… Az az egykori és egyetlen.. este.. – éreztem az ííízt újra a nyelvem alatt, és ha nem vagyok ennyire ráállva a következő percre, még hagyom is eluralkodni az érzést. Számtalanszor megtettem már. Számtalanszor az elmúlt.. egy évben...
Hirtelen löktem fel a széket magam alatt, felpattantam és az hátradőlt.

- Hé! Carlos! Azonnal állítsd elő a kocsimat! – adtam ki az elsöprő utasítást, most hogy a bátyám halott.. hogy az ééén.. kicsi.. bátyám.. halott.. már minden egyes java az én kezemben fut össze. És ne felejtsük ki ezekből a luxusautókat se! – Mocskos féreg.. – fintorogtam az orrom alatt, sose szerettem Blake-et, pontosabban.. a vérségi köteléken, na meg az örökségen kívül semmi más nem tudott minket összetartani. Ő csinálta a kis üzelmeit én meg.. befogtam a pofám és ütöttem a nőket, amíg elég volt a pénz és elég volt az anyag. De minden mást megvont tőlem az az tetves rohadék! – vigyorodtam el elégedetten, amikor eszembe jutott a kép, ahogy az én dráága és szeretett Blake-em kinn fekszik a koszos utcakövén, és.. háttt.. fogalmazzunk úgy hogy már nem sok vizet fog zavarni.. – vigyorogtam megint szinte magamba szívva a puccos ház mámorító illatát, azét a házét, aminek soha nem léphettem át a kapuját, a küszöbét, vagy egyáltalán voltam szívesen látott vendég. Élvezettel töltött el... Az egész! Nem is rendelhettem volna meg előkelőbben... És bár az én kezem nem volt a hat.. golyó ütötte lyukban a testén, asszem.. de mindiiig.. mindenkinek vannak ellenségei.. – dörzsöltem össze a két kezem, színészkedő léptekkel kerülve meg a hat fős üvegasztalt, azt az üvegasztalt ahol nekem sohase volt helyem, és azt, amit lááátod kedves Blake, akármennyire is védtél tőlem, mindig a kitartásé a dicsőség!

Másnap.. nem is tudom miért kellett másnapig várnom, talán az izgalom heve. Ha a tiéééd.. a Mennyország gyümölcse, nem jó ötlet azonnal beleharapni. Ííízlelgesd az ízét.. szoktasd magad a gondolathoz, éérezd ááát! Hogy megkaphatod, és amikor teljesen átjárta a testedet, amikor már úgy érzed a pillanat nem lehet ennél emelkedettebb, csakis AKKOR add meg magadnak a lehetőséget! Hihetetlen pillanatokból szakíthatsz majd részt…

- Carl! Amíg házon kívül leszek, neked adom át a lányokat! Ismerlek, Blake mellett is jó munkát végeztél, most hogy ő halott, hidd el.. én nem vagyok olyan könyörületes! – húzódott széles vigyor az arcomon, és elég volt a szemeibe nézzek hogy jól tudja, Blake.. mennyei hárfák éneke volt hozzám képest. – Pár nap múlva jövök! Kettő! Vagy három. – pontosítottam nem mintha úgy egyáltalán az egészhez köze lenne – Ha bármi probléma adódna, ha valamelyik kurva.. nem végzi rendesen a dolgát, hívj! Majd megmutatom én neki mit jelent engedelmeskedni... – dörzsöltem fejben a markomat az érzésre, Blake sosem engedte hogy a ribancait felpróbáljam. Azt mondta túúúl durva vagyok.. A FASZT! Csak épp megmutatom hogy a mocskos szukáknak hol a helye! Hogy néha törik a csont!? Ki nem szarja le! Van belőlük elég.. az isten bassza meg! – raktam be magam az ülésre, csukódott a legújabb széria ajtaja a hátam mögött, és lassan végigsimítottam a sötét.. velúrbőr ülésen.

- Kösssz.. bátyóóóó.. – húzódott szét a szám, magamba zárva a pillanatot, az elégedettségét, és csak ekkor néztem fel a kocsit vezető seggfejre. – A cél, Vegas! Előszedjük azt a ribancot! – böktem oda előre, azzal ahogy megindult az a lágyság a seggem alatt, csak megnyitva a mindig is oly becses gyűrűmet, felszippantottam egy-egy adagot. Nora, kedvesem.. remélem vársz rám! Életed legszebb pillanatait áldozom majd Neked...

_________________

Vissza az elejére Go down

October Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : a Slaves of Hell női vokálosa
Location : Still in the galaxy
Posts : 1024

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Keith Richard Duff   Pént. Szept. 23, 2016 6:45 pm

Elfogadva!

Üdv Keith!

Hát, öregem… Te aztán megint nem vagy semmi. Egy két lábon járó pszichológiai esettanulmányt üdvözölhetek szerény személyedben, mikor már azt hittem, hogy furább nem jöhet… Mindjárt az elején, a jellemvonásaidat olvasva kinyílt abban a buddhista zsebemben a bicska. Tudhatsz valamit, ha így kibillentesz az useri lelki békémből.

Oltári karakterre sikeredtél, de bocsi, nem te leszel a kedvencem. Totál kiakadt a zakkantságmérőm tőled. Arra sosem gondoltál, hogy esetleg kezeltesd magadat? Nem ártana… Vagy már nincs az a pszichomókus, aki elvállalna? Ehm… Nem lepne meg. Razz
Gyanítom, tőled a lehető legrosszabbra kell mindig számítani.
ABÜDÖSÉLETBENNEMAKAROKVELEDTALÁLKOZNI! O.O (visítanak egyszerre a lányaim)

Viszont admini felemtől ezek elismerő szavaknak számítanak. Imádtam az ET-d.
Az avatárfoglásod rendezve van, szóval nincs más hátra, mint előre. Vegas tárt karokkal vár! Kellesz ide, nem elég őrült ez a hely. Wink
Vissza az elejére Go down
 

Keith Richard Duff

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek :: Business-