HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Chat

a város
Latest topics
» My way - my moves
by Dr. Jake Gryzminski Today at 3:20 am

» Ipiapacs-tercsifercsi, ne írj reagot szétcsúszva.. ;)
by Vincent Morris Belvedere Today at 3:15 am

» Pozitív végkifejlet
by Vincent Morris Belvedere Today at 3:09 am

» I need to know now
by Paul Harrison Today at 2:44 am

» A bácsié a tappancs?
by Ragnar Gainsbrock Today at 2:38 am

» Lélekjáték
by Nick Lane Today at 2:29 am

» Világképek karambolja - In flagranti
by Jerome Brightman Today at 1:57 am

» I think this is the beginning of a beautiful... Holy shit!
by Thomas J. Jefferson Today at 1:51 am

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Johanna M. Riley
 
Amy Lynn Cooper
 
Raina Maddox
 
Nick Lane
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

nincsen

A legtöbb felhasználó (24 fő) Kedd. Márc. 28, 2017 9:57 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Dance magic dance - Zane | Silas

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Silas Deveroux

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 3

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Dance magic dance - Zane | Silas   Hétf. Márc. 28, 2016 8:27 pm

Nem tudom mit akarok a mai nappal kezdeni, elvileg ez egy szabad nap, ami nem is tudom mikor volt utoljára. Azaz csak félig szabad, mert este lesz egy rövid kis táncom, egy rendezvényen, ahol mindenféle táncos műfaj képviselteti magát. Így én is, mivel a tánciskola ahová járok engem nevezett ki küldöttnek meg egy lányt, akit nem igen ismerek, csak tudom hogy jó táncos és nem véletlen lettünk csoporttársak. Majd este találkozom vele a városban, a rendezvény előtt, addig viszont sok idő van még, és jobb híján xbox játékkal ütöm el, míg értem nem jönnek hogy a helyszínre vigyenek.
Nem viszek magammal sok mindent, csak  kabátom és egy kis táskát amibe a fellépő ruha van és kiegészítők, és időre el is készülök, a belépőmnek hála szabadon mozoghatok az egész területen és több műfaj képviselőjével is összefutok, egy szőke fiúval is, akit megnézek magamnak. Csinos, de hip hopot táncol, vagy valami olyasmit, nagyon mozgós, nagyon aerobikos mozgást, amire én nem vagyok vehető. Megnézek pár előadást, és többek között az övét is, majd amiko én kerülök sorra, leteszem a cipőmet és mezítláb megyek fel a színpadra, és meg is szólal a keleti dallam amit választottam, és elkezdek rá táncolni. Nem hosszú szám, és látványos, de egyszerű koreográfiát alkottam, hiszen ez nem olyan előadás amin minden tudományom meg kellene mutatnom. Ez csak... kedvtelés, vissza is utasíthattam volna, és ahogy vége lesz, meghallom a tapsot. Meghajlás után pedig lemegyek és visszaveszem a cipőm, aztán átöltözöm civilbe. Lemosom a színpadon viselt festéket magamról, és összepakolok hogy hazamenjek. Kapucnit húzok a fejemre, de ahogy kimegyek valakinek neki gyalogolok.
- Bocsánat, nem figyeltem - szólalok meg és már térnék is ki az útjából hogy haladjak tovább.
Vissza az elejére Go down

Zane Woo Bin

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Jó kisfiút játszani
Posts : 3

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Re: Dance magic dance - Zane | Silas   Hétf. Márc. 28, 2016 9:48 pm

De jó is csak feküdni az ágyban, élvezni a besütő napfényt és hallgatni a reggel moraját. Na meg a nagyi bájos hangját amint ébresztőórát játszik. Ha tehetném, inkább a fejemre húznám a párnát, hogy még öt percig pihenhessek, de sajna tudom, hogy hatással van rám a gravitáció, na meg az öreglány.
És inkább magam megyek zuhanyozni, minthogy ő öntsön valamit a nyakamba. Ezt gyorsan végig gondolva inkább már ülök is felfele és gyűjtöm az erőt a felálláshoz. Nem mondom, kicsit lustábbnak érzem, magam mióta itt vagyok viszont legalább már azt is tudom, hogy milyen jó érzés haza érni. Ma nincs túl sok dolgom csak este lesz egy kis táncbemutató. Ám, ha még nem is vérre szól a játék, gyakorolni igen is kell. Arról nem is beszélve, hogy legalább addig is kikapcsolódhatók és csak egy dologra koncentrálok. A mostani koreográfiám nincs túl spilázva. Most kivételesen kicsit visszább mentem. Nem raktam tele mindenféle fejen állással, pörgéssel és minden mással csupán egyszerűbb ám a maga módján még így is látványos lépésekkel. Régen bármiből képes voltam versenyt csinálni, de most nincs bennem az a vágy, hogy már a legelején meg mutassam magamban lévő maximumot, hiszen utána, már nem tudnék újat mutatni.
A délelőtti próba után még tettem egy kört a városban, hogy azzal is nyugtassam magam. Nem tudom miért, de valami furcsa érzés ragadott magával. De ez nem a rossz feléből. Furcsa volt, hiszen ilyet még nem éreztem, de valahogy nem nyugtalanított.
Eljött az este. Egy jó pár táncos jelent meg körülöttem. Kíváncsian járkálok körbe, felmérve a terepet, ám egy tekintet mintha rám szegeződne. ~Talán csak a származásom miatt? ~Oda pillantok, ahonnan érzem és hát egy igen érdekes –legalábbis számomra- ruhás férfit pillantok meg nem is olyan messze. Teszek egy lépést felé, ám észlelem, hogy én következem. Így csak elsétálok mellette.
Előadássommal végezve vissza sétálok előző helyemre, azonban a hosszú hajú fiút, már nem találom. Igaz, nem keresem annyira megerőlködve, csak egy helyben állva forgatom a fejem. Egy ismerősebb dallamra leszek figyelmes. A színpadra tekintve meg is találom keresettemet, ámbár mire végez, a táncával két métert esik az állam. Szóval ehhez kellett a ruha. Még életemben nem láttam férfi hastáncost, úgy, hogy kissé meglepett.
Egy ideig még csak tátottam ott a szám, aztán eszembe jutott, hogy még fel kell hívjak valakit, így az öltözőbe indulok a telefonomért. Kicsit hirtelen vehettem a kanyart, mert már ütközök is valakivel. –Eh, nem. Az én hib… hé, te nem a hastáncos vagy? – vakarom meg a tarkóm és kicsit oldalra billentem a fejem. Ha minden igaz nem keverem.
Vissza az elejére Go down

Silas Deveroux

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 3

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Re: Dance magic dance - Zane | Silas   Pént. Máj. 27, 2016 12:24 am

Zane &&
Silas


Ez az este hosszúnak tűnik eléggé ahhoz hogy utána csak haza kívánkozzam a saját ágyamba de persze ez még messze van. Feltűnik egy ázsiai származású táncos, kíváncsi vagyok rá mit táncol, és nem sokkal előttem kerül sorra, így a háttérből figyelem mivel szórakoztatja a közönséget, és egyszer villan össze a szemünk, de aztán mennem is kell hogy elfoglaljam a színpadot, és bemutassam a sajátos kis előadásom, és elismerem nem kicsit mosolyogtat meg hogy egy néhány ember arcán látom az őszinte döbbenetet a látványomra. Kevés férfi hastáncos van ez hagyományos tánc, és inkább a nőké.
A mutatványom jól sikerül nagy tapsot kapok, és meghajlás után megyek le öltözni, hogy újra utcai ruhába bújjak, a színpadi énem eltűnik teljesen, és kifelé menet még valakibe bele is sikerül gyalogolnom. Remek, ez még hiányzott, hogy ennyire ne nézzek a lábam elé.
- Sajnálom - mondom még egyszer, és ki szeretném kerülni de leszólít, és leveszem a kapucnit a fejemről hogy lássa az arcom rendesen.
- De igen. Silas vagyok. Te pedig Zane ugye? - kérdezem, hiszen megnéztem a fellők neveit és csak az övé csengett koreai hangzással, onnan tippelem. Aztán lehet hogy tévedek.

Vissza az elejére Go down

Zane Woo Bin

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Jó kisfiút játszani
Posts : 3

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Re: Dance magic dance - Zane | Silas   Pént. Jún. 24, 2016 1:41 pm

Amerika számomra tele van meglepetéssel. Már itt vagyok egy ideje, de még mindig tudnak nekem újat mutatni. Még táncba is, pedig eddig azt hittem mindet láttam már. De ma is sikerült meglepniük. Az én országomra mondják, hogy milyen furcsa, holott minden országnak meg van a maga érdekessége, szépsége. Furcsa is lenne, ha mindenhol ugyanolyanok lennének az emberek. Az olyan idegesítő és unalmas lenne. Szeretek emberekkel, kultúrákkal ismerkedni. Kíváncsi gyerekszemmel figyelem a nagyvilágot és gyermeki könnyedséggel kötök barátságokat is. Néha nem mondom, jó a magány, de azért társaságban jobban szeretek lenni.
Miután kicsodálkoztam magam a különleges mutatványokon a telefonomért indulok. Ej, az a hastáncos srác nem volt semmi. Sikerült elérnie a közönség figyelmét. Ahogy elnéztem a többi meglepődött embert, nem csak nekem lehetett új ez az egész. Kíváncsi lennék, hogy mégis, hogyan jutott eszébe ez a műfaj. Nekem meg se fordulna a fejembe, hisz inkább női táncnak lehet mondani.
Nem telt bele sok idő, és már sikerült is belefordulnom valakibe. Kicsit meglepetten rázom meg magam. Nem kellet sok idő, mire felfogtam kivel is koccantam. Sajnos a nevére nem figyeltem, de végül is nem is hiszem, hogy olyan nagy baj lenne. Nem akarok nagyon belekötni, de azért szívesen megismerném. Így, hát le is szólítom. Próba cseresznye, vagy, hogy mondják?
-Silas….- ejtem ki, kicsit lassabban, hogy memorizáljam. – Hm? Ja, igen. – lepődök meg. Nem gondoltam volna, hogy tudni fogja. –Nem szeretnélek feltartani, csak gratulálni szerettem volna a remek előadásodért. Nem is tudtam, hogy errefelé a férfiak is táncolják. –mosolyodom el a magam gyerekes, de kedves módján. –Gondolom, sietsz haza, úgy hogy inkább nem is állok az utadba. Remélem még lesz alkalmunk össze futni. – teszek egy lépést arrébb, hogy kényelmesen elférjen, ha tényleg menni készül. Azt se bánnám, ha azt mondaná, hogy még marad, mert fiatal még az este és legalább nem lennék egyedül.
Vissza az elejére Go down
 

Dance magic dance - Zane | Silas

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Las Vegas :: Külváros-