HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Danny & Darren
by Darren Curtis Szomb. Szept. 22, 2018 7:05 am

» Pozitív végkifejlet
by Vincent Morris Belvedere Pént. Szept. 21, 2018 4:00 pm

» Danny & Danielle - LA útjain
by Danny Doyle Haynes Pént. Szept. 21, 2018 12:22 pm

» Make the devil cry
by October Soininen Csüt. Szept. 20, 2018 6:15 pm

» I came here for money, but I can be your fangirl too
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:55 pm

» Világképek karambolja - In flagranti
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:34 pm

» Ville Deadman - Útkeresés...
by Gloria "Sapphire" Salinas Pént. Szept. 14, 2018 5:10 pm

» KOCKADOBÓ
by Admin Pént. Szept. 14, 2018 4:53 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Valami Kezdete...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Davian Yarrick

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Zsoldos,Ex-C.I.A
Location : North Las Vegas
Posts : 32

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Valami Kezdete...   Szomb. Ápr. 09, 2016 12:21 am

2 Golyót eresztettem bele ebbe a 200 centi magas ÁLLATBA,és még mindig talpon volt.Még hogy talpon...egész eleven... A hangtompítós 1911 es Colt-omat egyszerűen kitépte a kezemből és úgy vágott neki a falhoz hogyha ez egy Hollywood-i film lenne valószínűleg átrepültem volna a szomszédos házba.De nem így történt csupán a hátam tört majdnem ketté. Újból felkapott és a szomszédos szobában álló asztalra vágott rá.Az arcomon a bőr már több helyen felszakadt,lefordultam az asztalról és a fegyverem irányába nyúltam.Megpróbáltam kihasználni azt hogy egy pillanatra eltűnt. Kúsztam a fegyver után.Voltam olyan hülye hogy nem törődtem azzal hova ment.A konyhából jött ki ,és a vállamba vágta a nagy kést a pisztolyt elrúgta. Nagyon régen éreztem ilyen fájdalmat.Égető,feszítő,azonban nem volt ismeretlen.Megfordított,és mellkasomba próbálta szúrni 1-2 centire sikerült is ,a lényeg hogy szervet nem ért. Elütöttem a kezét és a kés kirepült a kezéből bőrömből tetemes darabot kivájva. Csuklóját megfogtam és ordítva a megerőltetéstől kitörtem azt,elrúgtam kissé magamtól,de nehezen ment.Nagyon nehéz volt.
-A kurva anyád...-mondtam fújtatva,alig hallhatóan.
Azt mondták könnyű munka,könnyű pénz.a baszott golyóálló mellényt persze hogy most nem vettem fel.Haraggal teltem és félelemmel.
Minden erőmet összeszedve felkeltem, a kést felvéve,kitértem 2 ütése elől. A jobb kezemmel ami még harcképes volt állon vágtam de mintha meg se érezte volna.Megint megijedtem,újbóli ütései elől tértem ki,csodálkoztam hogy lehetek ilyen gyors.Majd gyomron rúgtam. Féltérdre hullt.Sérült bal kezemből átraktam a kést a jobba,majd egy határozott mozdulattal átszúrtam a torkát.A hatalmas kés egyik oldalt bejött másikon kiment.A penge felém nézett,tehát magam felé húztam.A torka eltűnt,a vér rám és az ablakra fröccsent,s liternyinek tűnő folyt a padlóra.A nagy test nagyot huppanva esett a padlóra.Nem volt már más csak hús.
-FASZOM!!!-ordítottam fájdalmamba a nyitott ablaknál.Tudtam hogy 4-8 perc míg kiér a rendőrség .Felkaptam a fegyvert,a tokba tettem.A mocskos lépcsőházba gyorsan szedtem lépteimet,ügyelve hogy semmit ne vérezzek össze.A hátsó bejárathoz mentem.Megálltam a sikátorba vezető ajtó előtt .Megtámaszkodtam.Sűrűn vettem a levegőt.éreztem ahogy a vér átáztatja a ruhám.Fehér ing volt rajtam....nem tudtam kevésbé feltűnő lenni.Megpróbáltam kinyitni az ajtót,de kiestem rajta.Az utcára hullottam.Nem figyeltem hogy ki lehet az utcán vagy hogy ki törhet rám. Nagyon ,megsebesültem.A hátam, az arcom a kés által okozott sebek...
Remegő lábbal,görnyedten álltam fel.Megláttam egy női sziluettet,tőlem pár méterre...nem tudtam ki az,de közelebb mentem és közelebb is hívtam.

-Egy pillanatra kérem...idejönne?-mondtam vért köpve,ami arcomról folyt bele a számba.-El...kell...valahogy látnia....-fény szűrődött rá,és megláttam az arcát.

Az hogy rendőrt,mentőt, vagy más hivatalos szervet hívjon ki volt zárva. Kérdezősködnének,kiderülne miért jártam a bérházban. Nem volt jobb ötletem,gyorsan kellett a tudtára adni -hogy legalább is nagyjából- milyen lapokkal játszom.
Elővettem a fegyvert és felé tartottam.

-De... a mentőket...és az egyéb ilyen faszokat...hagyjuk ki ebből...
Vissza az elejére Go down

Veronica Alexis Thorne

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : pornószínésznő / modell
Location : Vegas
Posts : 12

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Valami Kezdete...   Szomb. Jún. 25, 2016 11:00 pm


Még hosszan dübörög a fülemben a zene, miután hagyom becsukódni magam után a klub ajtaját. A party ugyan még javában tart.... bár számomra valahol ott ért véget, mikor az a vadbarom a sloziknál letolta a gatyáját.
Pasik.
Ugyanolyan rohadék mindegyik. Egy mosoly, pár kacérabb pillantás, egy tánc és nekik persze valahogy egyből evidens lesz, hogy már készen is állsz térdre hullani nagyságuk előtt. Lehetőleg a férfivécé egyik fülkéjében. A modern kor Júliái, bár ha minden Romeo ilyen retardált, mint ez...... Tökmindegy. Sosem voltam a romantika elkötelezett híve.
Számára mindenesetre valahol itt kezdődött a félreértés. Számomra ott, mikor a torkomig tolva a nyelvét igyekezett behatóbban is meggyőzni arról, milyen fontos ember is ő és milyen még nálánál is fontosabb emberekkel tudna ő összeismertetni. A ha persze nem képezte az ajánlat részét. Nyíltan sosem képezi, de mindig ott lapul az apró betűs részben.  Bedőlni neki? Ugyan. Abból egy ideje már kinőttem, de láthatóan Mr. Kurvajópartinak nem igazán jött be a nemleges válasz.
A pultnak tűmaszkodva vártam meg, hogy utolérjen. Elindulni? Eszem ágában sincs. Addig nem, amíg....
- Héj, haver.... – csendül mellettem, csak amolyan figyelemfelhívó jelleggel, de az idióta még válaszolni sem tudott, mikor Nick ökle már az arcában figyelt, az én ajkaimra pedig elégedett félmosoly kúszott. Hogy mennyi volt a tagban.... tudja fene. Talán a drog, talán a meglepetés ereje küldte a földre ilyen erővel, de látszatra meglehetősen egymásra találtak ők ketten. Vagy szimplán csak odaragadt a parkettához. Csak egy intés a többi biztonságisnak és már fel is kapják csórikámat, hogy odakinn ölelgesse tovább az aszfaltot. Beledögleni nem fog, max kissé bibis lesz.
-Jövök egyel. – jegyzem meg teljesen fölöslegesen. Mindketten tudjuk már a menetet. – Holnap beugrom. – fordulok felé, ahogy egy mosollyal és egy puszival elköszönök Nicktől. A keze a derekamra simít, de nem marasztal. Ismerjük már egymást egy ideje és nem adtam rá okot, hogy kételkedhessen abban, amit mondok.

Az öngyújtó sercen én pedig mélyre szívom a füstöt. Kurvára elég volt mára ebből a napból. Csak sétálok bele a semmibe, céltalanul... elvégre taxit hívni három utcával odébbról is lehet, más meg úgysem jár már ilyenkor. A csikk az úttesten végzi és alig hezitálok csak, mielőtt egy újabb szálat húznék elő, majd lehunyt szemekkel dőlök neki a bérház oldalának.
A mellettem kivágódó ajtónak csak a hangja jut el hozzám, de arra már nem vezem a fáradtságot, hogy oldalra is fordítsam a fejem. Nem..... amíg meg nem szólít. A fejem végiggörög a ház oldalán, s csak a szemhéjaim alól kipislogva nézek a férfira. Ellátni? Hát hogy a szarba ne. Esetleg moziba ne vigyem el utána? De ahogy előkerül a fegyver is.... nem mondom, hogy összeszarom magam, de.... mondjuk sikerül felkeltenie az érdeklődésemet. Ellököm magam és egy lépést teszem felé.... elé....de ahogy elnézem neki még szarabb napja volt, mint nekem.
- Bocs Cicám, de nem igazán vagyok az a műtősnővér típus. – fújom a füstöt oldalra, tekintetem az arcán, majd lejjebb siklik a valaha volt fehér ingére. Ha ez mind az ő vére.....– Gondolom ezt mindketten megszívtuk, nem? – cinikus horkantás és egy rövid félmosoly. Hogy lelőne-e? Tudja a franc. Döglötten semmi hasznomat nem veszi, bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy élve se nagyon...
Hülye fasszopó este..._________________________
ruha || pitty: ne haragudjon, hogy ennyire megvárakoztattam. hide  

_________________
Listen, smile, agree...
and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.  

Vissza az elejére Go down

Davian Yarrick

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Zsoldos,Ex-C.I.A
Location : North Las Vegas
Posts : 32

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Valami Kezdete...   Vas. Jún. 26, 2016 1:37 am

Eszméletlenül gyenge vagyok. A célszemély nagyon leamortizált.A szemem fölött felszakadt sebből omlik a vér lassacskán pár másodperc alatt a fél arcom beterítve,a bal vállam nem érzem,a hátam sajog.
Nem ijed meg a képébe tartott fegyvertől.Ez.Tetszik! de csak pár röpke pillanatra a fájdalom felülírja,ezt az érzést.
Egyrészt,elég pozitív visszajelzés hogy nem egy majrés primadonnát fogtam ki,tehát a kezemben lévő tárgy,-ha csak nem akarnám ösztökélésképp lábon lőni,amit nem fogok.-egyenértékűvé vált egy vízipisztollyal.
Felhúzom a szemöldököm a becézésén."cicám".
A feltett kérdése után pedig először csak meglepődve bámulok.közelebb megyek hozzá egy lépéssel és a szemébe nézek -akaratlanul is- fenyegetően.
Lassan leeresztem a fegyvert.
Elmosolyodok,majd lassan először halkan,majd egyre hangosabb nevetésbe kezdek.
Az aktuális külsőmet tekintve most alighanem teljesen örültnek néz. A nevetés köhögésbe megy át.Az arcomba folyt vértől már csak az egyik szemem tudom kinyitni.

-Hát..úgy látszik-mondom kissé fújtatva.
Nem tudom honnan jött az erő a nevetéshez hisz pár másodperc múlva érzem ahogy a lábamból elszáll az erő.

-Figyeljen,csak kell egy hely...ahol...-beszédem kezd szaggatottá válni-ahol...van egy elsősegély doboz,meg pia....meg vmi...erős...gyógyszer.

Még egy lépést tennék,de féltérdere rogyok,majdnem hogy a lába előtt.A falnak dőlök.
Más körülmények között mily romantikus lehet az összkép.Egy sötét utcában féltréde rogy egy férfiú a csinos lány előtt....Nos igen....más körülmények között

-Csak vigyen valahova ahol egyedül lehetünk...-lassan nézek fel rá- Kell...Segíts...

Hangom elcsuklik.Még úgy ahogy magamnál vagyok,de mindenképp kell egy biztos hely,ahol legalább össze tudom magam varrni,és aki segít a kötözésben.

-Utána megbeszéljük mit kér ezért cserébe...-Lehelem ki magam

Nem akartam elkezdeni fenyegetőzni,vagy fitogtatni hogy én vagyok itt a nagyfiú.El kellett tűnnöm,és szükségem volt a segítségre.Ha nem segít,a rendőrök valószínűleg agyonlőnek,de akkor ennek a csinos lánynak is ez lett volna az utolsó éjszakája.Semmiféleképp nem hagyhatok szemtanúkat és még volt elég erő bennem hogy felemeljem a pisztolyt.

De reméltem hogy erre nem kerül sor.Inkább csak reménykedtem hogy lehet e kevésbé szarabb véget faragni az amúgy nagyon szar napból...
Vissza az elejére Go down

Veronica Alexis Thorne

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : pornószínésznő / modell
Location : Vegas
Posts : 12

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Valami Kezdete...   Szomb. Nov. 05, 2016 5:35 pm


Tekintetem végigsiklik rajta – az arcán, ahogy még minidg szivárog a homlokáról a vér, elidőzök a már így is rommá áztatott ingén majd vissza a szemeire. Még Halloween kosztümnek is elcseszett választás lenne, de veszettül nem vagyunk az ünnepek közelében sem.
A nevetése valahogy furcsán groteszkké varázsolja az egész képet, pedig eddig sem lehettünk túl mesefilmbe illő figurák. Lassú, féloldalas mosolyra húzom ajkaimat ahogy megszólal. Legalább a humorérzéke még megvan.
Fontos.

-Ez még megoldható. – szélesedik az a vigyor. Nem mondhatnám, hogy így terveztem ezt az estét.... nem mintha terveztem volna akárhogy is, de hogy épp rám aggasson valaki angyalszárnyakat és tekintsen a megmentőjének.. Vannak még csodák úgy tűnik.
Mélyre szívom a füstöt, s lentebb siklik a tekintetem ahogy összeesik előttem. Szinte rezzenéstelenül figyelem ahogy haldoklik és még minidg nem döntöttem el mit is akarok kezdeni a helyzettel. Ha nem látja el valaki záros határidőn belül akkor vége. És ezt láthatóan ő is tudja.

Megszokott mozdulattal nyomom el a csikket a ház oldalán, mielőtt leguggolnék hozzá. Nevetek. Röviden, ironikusan, de valahogy.... franc sem tudja miért mégiscsak tetszik nekem ez a figura.
-És van valamerre egy kocsid is, szépfiú? – mosolygok rá még mindig kissé ironikusan, ahogy az álla alá nyúlok, s magam felé fordítom a fejét. Ujjaim ragacsosak a vérétől, de kurvára nem érdekel.  – Vagy úgy képzelted, hogy taxival mentem meg a segged?
A lágy irónia még ott lebeg az egész abszurd helyzetben. Csodálom, hogy senkinek se szúrtunk eddig szemet. Vagy épp csak igyekeznek elkerülni minket? Ez sem lepne meg különösképpen.... Akinek van egy csöpp esze is az kurvára nem jön a közelünkbe...
Akár válaszol akár nem, szabad kezem végigtapogatja a zsebeit. Valahol lennie kell egy slusszkulcsnak... de ha nem.... hát az is egy szép móka lesz. Kérdés, hogy túléli e bármelyikünk is akkor ez estét.

_________________
Listen, smile, agree...
and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.  

Vissza az elejére Go down

Davian Yarrick

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Zsoldos,Ex-C.I.A
Location : North Las Vegas
Posts : 32

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Valami Kezdete...   Szomb. Nov. 05, 2016 6:50 pm

Ha éppen nem én küzdenék az életemért,még furcsán fel is izgatna hogy egy haldoklón nevet vagy épp közönnyel nézi.Mielőtt leguggolna hozzám fegyverem a tokba teszem.Lassan de annál áthatóbban elkezdek fázni...egyre jobban kezdtem azt hinni hogy a mai napnak most lesz vége.
De ekkor elkezdem érezni az ujjait az államon.Érzem ahogy lágyan vezeti fejemet míg e tekintetünk nem ütközik. A vér síkossá tette selymes ujjait,s kezdett az ő kezére is lassan ráfolyni.Csak fél szemmel nézem őt.
Ahogy rám néz,érzem ahogy a pillantása belém hatol. Nem vagyok más mint egy csupasz ideg.

Válaszából újból bizarr irónia hallatszik.Kába kiszolgáltatott tekintettel válaszolok:

-Igazából limóra gondoltam de a lovaskocsi is megteszi...-nevetni már nem tudtam,a humorom is ebben a pillanatban szállt el ahogy véres hörgésbe kezdtem.

Lágyan fogtam meg a még használható kezemet és a zakóm mellső zsebéhez emeltem hogy érezze a kulcsot.

Utolsó erőmből biccentettem a jobbra nyíló mocskos sötét utca felé.
-Arra van...fekete,ford...-szavaim nagyon halk volt és artikulálatlan.

Nehézkesen ,remegő lábbal próbáltam újból felállni.
Megpróbáltam újra megszólalni de már nem ment. Csak reménykedtem hogy kapcsol,és ő is hallani kezdi amit én...A szirénák hangját...


Vissza az elejére Go down

Veronica Alexis Thorne

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : pornószínésznő / modell
Location : Vegas
Posts : 12

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Valami Kezdete...   Szomb. Nov. 05, 2016 8:04 pm


Furcsán elégedett vigyorra húzódik a szám. Lovaskocsi, mi?
Ujjaim feljebb siklanak, s tenyeremmel törlöm le a vért az arcáról, jobb híján a hajába. Egy mosás és némi balzsam úgyis ráfért már azt hiszem. Kezdtünk mindketten gyönyörűen kinézni, de még mindig ő vezetett. Ezegyszer pedig valahogy nem éreztem késztetést versenybe szállni az első helyért.

Két kézzel állok neki kivadászni a zsebéből a kulcsot, majd a sikátor felé nézek.... Hogy hogy fogunk addig eljutni.... de túl sok logisztikára nem marad idő. Még csak alig hallható a sziréna hangja, de nem kell sok idő, hogy ideérjenek – ha vagyunk olyan kibaszott pechesek, hogy épp erre jöjjenek. Franc sem tudja mit csinálhatott a pasi odabenn, de... talán az egyik buzgómócsing szomszéd hívhatta ki a zsarukat. Akkor pedig megszoptuk. Mindketten.

A válla alá nyúlok  - az alá, amiből talán még nem csináltak tűpárnát, s próbálom emelni de ha nem segít akkor cseszhetem. Kizárt, hogy egyedül elvonszoljam bármeddig is.
-Nem tudom, te hogy vagy vele, de én inkább nem várnám meg, amíg ideérnek a zsaruk. – jegyzem meg, hátha hozzá már nem jutnak el a hangok. – Szóval amíg el nem érünk a kocsiig lehetőleg még bírd ki.

Felállok, remélhetőleg vele együtt, karját a nyakam köré fonom, s az oldalához simulva fél kézzel a derekát szorítom.

Hogy a picsába kerültem ide?
Kurvasürgősen el kell húznunk innen!_________________
Listen, smile, agree...
and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.  

Vissza az elejére Go down

Davian Yarrick

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Zsoldos,Ex-C.I.A
Location : North Las Vegas
Posts : 32

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Valami Kezdete...   Szomb. Nov. 05, 2016 9:01 pm

Egyre tompább vagyok,és kezdem alig érezni simogatását az arcomon.
A támogatásával sikerült felállnom.Ordítani tudnék,de hogy ebben a félreeső utcában ne legyünk még feltűnőbbek a számat csukva tartva összeszorított fogakkal zihálok.

Ahogy átkarol csak elismerően bólogatni kezdek,jelezvén hogy készen állok hogy elérjünk a kocsiig.Első lépteim nehézkesek és lassúak,de már egyre gyorsabb.Amennyire közel vagyunk egymáshoz kezdem érezni átható illatát...magával ragadó...

Pillanatra megtorpanok.Lépteket hallok.Tompán.Egyre hangosabban.Tágra nyílt szemekkel nézek rá a segítségemre.

Azt az ajtót ahonnan pár perce én jöttem ki, hangosan rúgják ki.

Gyorsan és reflexszerűen bontom magam ki az átkarolásból,és fegyveremért nyúlok.

Az ajtót egy huszonéves srác nyitotta ki fegyverrel a kezében.

-Dobja el a fegy...-nem tudta befejezni.

3 lövést adtam le. Egy a mellkasába egy a torkába és egy a homlokába. Nem volt hősies a halála és nem fog róla film készülni.Hogy civil zsaru volt e vagy a célszemély haverja? Nem tudhatom,de már nem árthat nekünk.
A szűk utcában a fegyverem szánjának fémes csattogása visszhangzott csak. Nomeg annak az embernek a puffanása akiből nem rég lett 80 kilónyi hús.

Nem tudtam hogy hogy reagált az egészre a leányzó.Vagy hogy látott e már ilyet.A fejlövés jellegzetessége hogy a bementi nyílás akkora mint egy gomb,de a kimeneti...mint egy narancs.Nem volt szép halála.De most nem tudtam a lelkével foglalkozni.
Az adrenalintól új erőre kaptam így már stabilan tudtam állni,de a segítségre szükség volt,újból átkaroltam.

-Menjünk...gyerünk...

A szirénák hangja már egyre jobban hallható volt.Elértünk a kocsiig majd a hátsó ajtónak dőltem...készen állva hogy befeküdjek a hátsó ülésre.
Ott volt egy fekete posztó,így ha minden kötél szakadt legalább be tudtam takarni magam hogy kevésbé legyek feltűnő ha valaki benézne...

Egy pillanatra megálltam és a lány szemébe néztem.Kissé kérdően,s kissé aggódva.
Vissza az elejére Go down

Veronica Alexis Thorne

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : pornószínésznő / modell
Location : Vegas
Posts : 12

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Valami Kezdete...   Csüt. Feb. 02, 2017 11:19 pm


Lassan, apró léptekkel haladunk csak. Mindig is faszságnak tartottam, mikor a nyomozós filmekben a főszereplő csaj tökéletesre ondolált hajjal és tűsarkú csizmában libben a rosszfiúk után. Nem azt mondom hogy bármi bajom lenne a viselésével, de hogy kibaszottul nem arra lettek ezek a szarok megálmodva, hogy félmaratont fusson benne az ember az is ziher. Szépen feszíteni  a kifutón? Persze. A lábaidon felejteni, miközben az új stylist igyekszik minél gyorsabban oldani a cipzárján és beléd tolni a farkát az öltözőben? Naná! De egy random pasit támogatni oldalról aki alig tudja megtartani saját magát? Kibaszottkurvaisten, hogy nem!

Tompán hallom a szirénákat, de a fasznak van kedve foglalkozni vele. Max akkor meg gyorsabban, ha a seggünkbe állnak és tolnak kicsit, de erre azért viszonylag minimális az esély.
-Picsába.... – szakad ki ahogy fordulunk, bár különösebb okom nem sok van rá. Hacsak nem számoljuk, hogy a karom egyre síkosabb a vérétől, a kurva ruhám is kukázhatom és akár szedi a lábait akár nem akkor is tetvesen fárasztó támasztani a pasit.

Éles csattanás... én pedig önkéntelenül is rezzenek. Az ujjaim automatikusan szorítanának rá ahogy mozdul, de időm sincs felfogni a figyelmeztetést vagy a kölyök jelenlétét, mikor már zuhan hátra. A szemeim elkerekednek és nem tudom eltépni a tekintetem a homlokából csordogáló kis vércsíkról.

-A kurva életbe! – szökik talán most először pánik a hangomba. Mégis mi a tetves faszom???? Oldalra lépek, ahogy rámfog, el tőle, kurvára el!! A fejem rázom ahogy átkarol, ahogy noszogat.... Menni? Érzem ahogy húz, haladna, de hogy ez vagy a tetves szirénák indítják be a lábam.... Talán a kettő együtt.
Kurvamindegy.

Keresem a kocsit, a kulcs.... a baszott kulcs!!! Harmadjára találok csak bele de végre kattan a központi. Tekintetem csak átsuhan az övén. Mintha ráérnénk farkasszemet nézni egymással...
-Menj odébb! – Ideges a hangom. Hogy a szarba ne, és ha nem mozdul hát megfogom és rántok én rajta, de így baszottul nem tudom kinyitni az ajtót... de ennyi. Utána már a vezető oldalit tépem fel és ülök be. Hogy be tud e szállni? Oldja meg bazki! Nem vagyok szájbabaszott sofőrszolgálat.

Magamra rántom az ajtót, a kulcs pedig...... - Bazdmeg! –ajtó vissza, kiszállok és indulattal kapom ki a zárból majd újra be és csúsztatom a helyére..... Tudja tököm mennyi idő mire feldorombol a motor, de még egy pár másodperc... csak KELL! mielőtt elindulnánk...
Hogy ébren van e.. él e még? A visszapillantóból lesek csak hátra a pasira majd ki az ablakon. Hogy őszinte legyek... nincs sok kedvem nekem is egy golyóval a fejemben végezni akár tőle akár a zsaruktól. Pedig ahogy most áll a helyzet....  

Inkább szoptam volna le azt a balfaszt a klotyóban...
Szájbabaszott egy este.._________________
Listen, smile, agree...
and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.  

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomWHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼
TémanyitásTárgy: Re: Valami Kezdete...   

Vissza az elejére Go down
 

Valami Kezdete...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Las Vegas :: Belváros-