HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Danny & Darren
by Darren Curtis Yesterday at 7:05 am

» Pozitív végkifejlet
by Vincent Morris Belvedere Pént. Szept. 21, 2018 4:00 pm

» Danny & Danielle - LA útjain
by Danny Doyle Haynes Pént. Szept. 21, 2018 12:22 pm

» Make the devil cry
by October Soininen Csüt. Szept. 20, 2018 6:15 pm

» I came here for money, but I can be your fangirl too
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:55 pm

» Világképek karambolja - In flagranti
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:34 pm

» Ville Deadman - Útkeresés...
by Gloria "Sapphire" Salinas Pént. Szept. 14, 2018 5:10 pm

» KOCKADOBÓ
by Admin Pént. Szept. 14, 2018 4:53 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Roden Landstrom

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Roden Landstrom

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : A Bastards MC alelnöke
Location : Vegas
Posts : 5

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Roden Landstrom   Csüt. Szept. 22, 2016 7:55 pm

Roden Landstrom
Las Vegas
1978. Jan. 31.
38
Bastards Motorcycle Club
Civilians
Clive Standen

Amit jó ha tudunk...


◆ pozitív tulajdonságok:
Lobbanékony.. ha valaki átveri vagy hülyére veszi; hűséges.. a bandához és annak minden tagjához; tiszteletteljes a múlttal és a tradíciókkal; kötelességtudó.. és el is végzi a feladatot; megbízható.. már akinek, akivel egy csapatban játszik, teljes mértékben.  

◆ negatív tulajdonságok:
Hirtelen.. ha a dolgok váratlanul történnek; szenvedélyes.. a nőkkel, még valahol durva is, és eddig eszében sincs megállapodni; akaratos.. ha valamit akar, és azt a valamit tényleg akarja, nem nézi kin gázol át hogy megszerezze; és kemény.. mikor ahol kell, néha akkor is amikor lazábbra kéne ereszteni azt a gyeplőt, nem mindig tudod mire számíthatsz tőle..

◆ egyebek:
- Skandináv leszármazott. Az ősi vikingek sarja, az apjának az apja tette be a lábát először a szabad földre, - angolosítva a Langström nevet, - és hiába hogy néha vigyorognak rajta, még ma is hűséges a gyökerekhez.
- Mindazonáltal hűséges a bandához. Sülve-főve együtt, akárcsak a gyerekkori baráttal Logannal akivel együtt nőttek fel. Az apáik a legjobb barátok voltak, szinte már testvérek és ők is követik ezt a tradíciót.
- Van.. hogy nem ért egyet bizonyos döntésekkel, de tiszteli a pozíciót és ha probléma is akad, nem hozza színre csakis Logan előtt. Ha ő visszautasítja.. dühöng, de végül megadja magát a tiszteletnek. Kérdés.. meddig..!?
- Tetoválások borítják, a hátán a klub colora, de ezen kívül még néhány kisebb, talán piás, vagy csak szajhával töltött éjszaka során felkerült ilyen-olyan minta. Egy részüket egy jóbarátja készítette, "ősi" (maori) módszerekkel.
Ha van még mit mondanod...

Lynyrd Skynyrd - Still Unbroken...♫

Édesen marta fel az üveg sör a torkomat a hosszú nap után. Szerettem az ilyen estéket. Csendes. Egy bárpultnál ülök, a kedvenc bárom a körzetben, a zenegépből szól valami zene és végre egyedül vagyok. Végre. Bírtam én a fiúkat nem arról van szó. Csak az utóbbi időben.. nem értettem mindig egyet. Logannel. Megváltoztam. Talán. De talán az is lehet hogy csak felnőttem. Már kurva rég felnőttem amióta először a fegyver ott feszített a kezemben, akkor mégis minden annyira más volt. Olyan.. könnyű. Odamész.. körbeveszed az ellenfelet, az erősebb kutya baszik, ti vagytok többen, egy-két golyó a fejekbe, rossz esetben elkaparni a holttesteket, jóban meg.. nem árt ha a rivális banda tudja kinek a műve, ezért még fel is égetjük a helyet és máris ott a képzeletbeli pecsét. Így mindenki tudja meddig merészkedhet és melyik az.. ami már a mi területünk.
Untam ezt.. Ezt az egészet. Mindig nézz a hátad mögé, legyen résen a szemed, és te legyél a gyorsabb. Folyamatos feszültség, nyugalom egy csepp sem, úgy alszom mint a vadak, pisztollyal a párna alatt és hiába a család védelme mögöttem, elegem volt. Már nagyon régóta elegem.
Hirtelen kaptam balra a fejem ahogy valami szóváltás csapott át hirtelen üvegtörésbe. A kezem a markolaton, csak óvintézkedés, még nem rántom elő, nem kockáztatok, itt, egyedül vagyok. De nincs gáz. Nem kell fegyver, még csak kés sem, hamar rendeződik a dolog a sötétben, egy-két pofon, néhány öklös egy-egy képbe, és hamar beáll újra a csend.

- Még egyet! – emelem meg az üveget a nyakánál fogva, az arcom nyugodt, nem hat meg a kis csetepaté a távolban és az alig észretért pultosgyerek már rakja is ki a következőt.
Beleiszom. Semmivel nem jobb mint az előző, mégis lassan döntögetem le a torkomon és csak gondolkodom. Lehetőségek.. Egész sokminden jár a fejemben, hogyan lehetne.. változtatni a jele helyzeten, de Logan.. Nem, ezt nem tehetem meg! – győzöm helyette meg magam – Vele.. Nem! – sóhajtok egy nagyot, mégis valami a háttérben azt súgja hogy ez elkerülhetetlen. Előbb vagy utóbb mindennek következménye lesz. És én nem akarom megvárni mit rejtenek a következmények.
Kicsapok egy tízest, az utolsó korty még benn lötyög az üvegben amikor kitolom magam alól a székemet. Nem érdekel. Nem hat meg. Most egész másvalami az amire vágyom. Ami lecsapolja a feszültséget.
A motorról már nyomom is a telefont.. szabad, ezért nem is tökölök többet, bőgetem fel a lovakat, bukósisak a fejre és meghúzva a gázt célzom meg a szokásos címet.

Nem vagyok izgatott. Régen még az voltam, alig egy éve még élvezettel kaparintottam a kezeimbe, de ma, megszokás. Mégis jóleső megszokás az utóbbi időben. Felcaplatok a falépcsőn, ismerősek a léptek. Megállok az ajtó előtt, alig egy emelet és rátenyerelek a csengőre. A szomszéd ajtó.. épp vele szemben, rácsozott előtér, belül egy kiskölyök, épp engem figyel. A szemeibe nézek, eltörpül mellettem, tejfölszőke, de kirohan az anyja és ijedt tekintettel kapja is fel az ölébe és tűnik el az ajtó mögött. Remek.. Félnek tőlem. Megszoktam. A color.. a kinézet.. mindenki ismeri a nevet és jól tudja hogy ott valami készül. Nincs minden rendben.
Visszafordulok amikor nyílik az ajtó előttem, a lány felkészült, úgy nézem csak egy pongyola takarja, én meg egyetlen szó nélkül belépek, a bakancs talpa hangosan nyög az instabil padlózaton, és már nyomom is neki az előszobaszekrénynek, felkenve rá a mellkasom.

- Azt hittem már nem nyitsz ajtót… - magyarázom a szemeibe, de a többi nem érdekel. Nem a csevegésért fizetek ezért lököm is be a másikkal az ajtót, az hangosan csapódik majd kiesik az ajtókeret, és vetem is rá magam a lányra. Anyag szakad.. hangos nyögések.. a vérem irányít, nem nézem mit teszek. De megkönnyebbülök. Ez az egyetlen hely. Itt nem számítanak a döntések.. Hogy rossz ember vagy e vagy jó.. hogy van e jövőd, vagy akár a következő percben a hulládra szórják a földet , és az se számít hogy tudom mit kell tennem. Hogy mit kéne tennem. De Logan ellen nem megyek. Mert ő a testvérem! Szinte.. a testvérem.. És az ember nem dobhat félre egy egész életet…
Vissza az elejére Go down

October Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : a Slaves of Hell női vokálosa
Location : Still in the galaxy
Posts : 1036

Felhasználó profiljának megtekintése https://neville-goddard-magyarul.webnode.hu/
TémanyitásTárgy: Re: Roden Landstrom   Csüt. Szept. 22, 2016 9:22 pm

Elfogadva!

Üdv Vegasban, te vadember motoros hun!

Íme a szabadság bohó vándora személyesen az acéllovak és a bőrszerkók világából… Nem feltétlenül szimpatizálok minden tulajdonságoddal – helyes viking pofi ide, vagy oda –, mégis igazi felfrissülés egy ilyen alakot látni errefelé. (Nem bírom, ha egy férfi durva a nőkkel, na. Razz)
Biztosan sokat tudnál mesélni nekünk arról, hogy a két keréken való száguldás nem feltétlenül azonos a végtelen szabadsággal. Főleg, ha egy geng tagja vagy. Olyankor bizony kemény kompromisszumokat kell kötnöd. Csak ennyi az ára annak a szabadságnak, amit sokan hajlamosak túlmisztifikálni. Ahogy kivettem a szavaidból, a törvényeitek egyszerűek; lojális vagy, vagy halott.
És igazad van. Valóban nem mindegy, hogy végül vérdíjat tűznek-e ki a fejedre, vagy mítosszá válsz és bekerülsz a szakállas törvénytelenekről szóló krónikákba. A helyedben én is az utóbbi mellett tenném le a voksom.

Meg szeretném köszönni, amiért igazi motoros életérzést hoztál magaddal! Remélem sok játékot olvashatunk tőled!

Fogd a bőrdzsekit és pattanj nyeregbe, mert szabad utat kaptál Vegas játékterére. Wink
Vissza az elejére Go down
 

Roden Landstrom

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek :: Civilians-