HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Danny & Darren
by Darren Curtis Yesterday at 7:05 am

» Pozitív végkifejlet
by Vincent Morris Belvedere Pént. Szept. 21, 2018 4:00 pm

» Danny & Danielle - LA útjain
by Danny Doyle Haynes Pént. Szept. 21, 2018 12:22 pm

» Make the devil cry
by October Soininen Csüt. Szept. 20, 2018 6:15 pm

» I came here for money, but I can be your fangirl too
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:55 pm

» Világképek karambolja - In flagranti
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:34 pm

» Ville Deadman - Útkeresés...
by Gloria "Sapphire" Salinas Pént. Szept. 14, 2018 5:10 pm

» KOCKADOBÓ
by Admin Pént. Szept. 14, 2018 4:53 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 It's the Asylum sweetie ♥︎

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Josephine W. McAllister

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Daddy's Lil Monster
Location : Las Vegas
Posts : 27

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: It's the Asylum sweetie ♥︎   Szer. Nov. 02, 2016 7:19 am
Rob  A külváros egy elhagyatott részén, túl az álmok és a vad szerelmek temetőjén van egy hely, aminek fehérre vakolták a falát, az ablakokat rácsokkal borították, és olyan magas kőfalat húztak köré, hogy a külvilág ne láthassa, ahogy a belsők sóvárognak az élet után. Ez az első oázis a sivatag peremén, ahol a kegyvesztettek gondtalanul üdülhetnek, amíg a világ befuccsol körülöttük. Ez az én kis aranykalitkám, a zártosztály. Többféle engedéllyel kell rendelkeznie az embernek, hogy bepillantást nyerhessen takaros kis életünkbe, és haraphasson egyet a habos süteményből, ami az életünket jelenti. ÉLET?! Igen az. Végülis lélegzem és dobog a szívem, még akkor is ha a vérnyomásom gyakran huncutkodik a sok színes boldog tablettától, amiről nem szívesen mondanék le. NEM MONDOK LE! A szerdák a kedvenceim. Olyankor mindig egy kicsivel több időt tölthetek a zuhany alatt és tiszta ruhát is kapok. Hagyom, hogy a langyos víz tisztára mossa megviselt bőrömet, miközben két őr figyel. Egy pillanatra se vennék le a szemüket rólam miközben az apró habfoltok végigvándorolnak kényes hajlataimon.
Legangyalibb mosolyom díszíti az arcomat miközben őket figyelem. HAHA! Gyenge emberi akarat.
-Nem jöttök be a víz alá?-kérdezem kicsit oldalra billentve a fejemet, miközben a hátamat a falnak vetve figyelem minden mozdulatukat. Nem válaszolnak, nem mozdulnak. Az egyiknek kicsit ferde az orra. A múltkor elfogadta az invitálásomat , és véletlen 'elcsúszott'. VÉLETLEN! Egyenesen az arcába nevetek, amikor kirángatnak a víz alól és durva mozdulatokkal szárazra törlik fakó bőrömet. Ruhába rángatnak, mint egy rongybabát, én meg csak nevetve figyelem, ahogy a szolgáim körbeugrálnak. Tényleg királynő vagyok. TÉNYLEG.

Ilyenkor rendszerint visszavisznek a szobámba. A fülemben érzem szívem lüktetését, amikor elsétálunk a jó ismert ajtó előtt tovább a neonfénnyel megvilágított folyosón. Azonnal felpörög a szívverésem, de nevetésben török ki. Megint rossz kislány voltam? HAHA. Én mindig. Én soha.
-Hova megyünk fiúkák?-nézek végig mindkét ápolómon, miközben minkét kezemet hátrakötözik még a folyosón.
-Valaki látni akar tündérke. És jó kislánynak kell lenned.-mondja miközben olyan szorosra csomozza kezeimnél a ruhaanyagot, hogy elszorítja egy kicsit a vérkeringésemet. Felszisszenek, de átvezetem egy nyögésbe.
-Ezt megcsinálnád még egyszer?-nézek rá nagy szemekkel de csak a vállamnál fogva tovább hajszol a folyosón. Az épületnek ezen a részén még nem jártam. Csak bizonyos helyeken fogadhatnak a betegek látogatókat és engem soha senki nem látogatott meg. EDDIG. Bevisznek egy szobába, ahol egy asztal van és a két oldalán két szék. Leültetnek durván, így ösztönösen a kéz irányába harapok. Pofánvág. Vér senken a számból. Lenyalom. Nevetek.
-Te vagy a kedvencem.-gyermeki rajongással pislogok ápolómra, majd a tekintetem hirtelen borul el ködösre, amikor az előttem ülő férfira pillantok. Igyekszem felmérni a helyzetet, de nem vagyok a helyzet magaslatán.
-Ő lenne Josephine McAllister. Josie az úr Robert Gain. És minden áron látni akart. Jó mulatást.-ez volt a záróakkord. Bezárult a súlyos fémajtó és kettesben maradtam egy fazonnal, akit még nem láttam.
-Szóval van egy udvarlóm? Milyen hízelgő. Szívesen kezet fognék önnel, de sajnos a helyzetem kissé kötött.... mintha félnének.. egy cseppet...-pillantok a drága felvigyázóim után. HAHA. Félnek. Tőlem. Kiváncsi vagyok erre az emberre.
-Maga játszik velem végre?-kérdezem kicsit előrébb hajolva.


Vissza az elejére Go down

Robert Gain

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Újságíró/rádiós
Location : Perpill Vegas
Posts : 27

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: It's the Asylum sweetie ♥︎   Szer. Nov. 02, 2016 10:45 pm

- Megvannak a papírok?

- Tudod hogy ezért jössz nekem eggyel! Tudod hogy milyen nehéz volt..

- Azt kérdeztem.. MEGVANNAk a papírok!? - próbálkozom megint a süket sikátor ködébe bújva, eleve nem kellett volna ebbe belemennem, de a szüksééég.. néha törvényt bont, és ez a törvény igenis ropogós milliókat.

-Igen. - bólint. - megvannak.

- Na eeezt szereteménhallaniii.. - máris baráti a viszony, ahogy a hátánál átölelem és megcsapkodom, elvégre így megy ez a módi.

- Nnna.. akkor idevele! - kutatom fel a farmerzsebemben a szokásos összeget és csak akkor nyújtom felé ha a cucc már tényleg az orrom előtt figyel. Ééés valódi. Ez a legfontosabb szempont.

- Oké.. - nyögvenyelőzik rendesen, de rohadtulnem érdekel. Ő is jóljár.. én is. - De idefigyelj, Gain, ez volt az utolsó.. - veszi el a lét, nekem meg máris a kezemben landol az a két értékes. Egy aa.. "család" aláhamisított példánya, egy meg az igazgató kézjegye. Tökkkkéletesss!

- Persze, persze Harvey, ahogy legutóbb is.. - szövegelem, de a fickó tovább egyetlen percig sem érdekel. Megvan az én sajáát.. különbejáratú aranybányám ígérete!


Hogy miért?? Sokan tették már fel ezt a kérdést... Miért pont azok nyakában loholsz akik nem akarják hogy az életükből bárkinek része legyen, és hogy a válasz...
Iiiigen, Galambom, pont ez a dolog szépsége!
Az igazság mindenek felett..

Hazafelé fütyörészve már a másnapon járt a fejem. Amennyiben nem csúszik hiba a képletbe minden elrendezve és ha nem is egy örök életre, de akár fél, vagy egy órácskára tökéletesen fed mindent a díszlet. És nekem csak egy tetves 15 perc kell! Az majd mindent megmagyaráz...

A másnapi kialkudott időre, már felkészülten koptatom az intézmény kövét. Enyhén nyirkos és hideg, mint azokban az áátkozott filmekben, ki gondolta volna hogy ilyet is rejt egy sivatag.
Mellettem egy nagydarab figura baktat, csontig fehérben, ha ránézek.. még azt is elhinném itt akar fogni ebédre, de nem adom én olyan könnyen a bőrömet!

- Szép napunk van.. mi!? - próbálkozom a kommunikáció nevű szépséggel, de az csak nagyokat hallgat.

- Auuuööö.. jól van barátom, végül is nem csodálom hogy belédfagyott itt már a szar is, ha előre szóltok, simán hozok télikabátot. - még mindig semmi. Még csak meg se mozdul a füle, egy naagy fehér ajtó.. úgy mint a másik vagy száz körülöttem, nyikorog.. az meg rám néz hogy menjek be.

- Figyelj.. én csak poénkodtam, ha kattan a zár, egy egész század lesz itt hogy kimentsen és elveszi... aaazt a nagy mosolyt is a szádról! - a pofám fa.. vagy legalábbis igyekszem, tudom én hogy ő van itt fölényben, de isten ments hogy lásson beszarva!

Az asztalhoz bök.. én meg jobb híján leülök. Nem tehetek mást, és az időm véges, szóvaaal...

- Hát akkor... haddszóljon.. - csak az orrom alatt dünnyögöm, lerakom magam a székre.. először nézelődök.. megszívom az orromat, de az idő csak telik. Fütyörészek.. hol jobbra hol balra, aztán.. kiszúrom a kamerákat is a részlegen, jól tudom hogy figyelnek, csak sandán integetek.
És akkor nyílik az ajtó...

Felállok, mert így tanultam régen.
A szöszi.. TÉNYLEGASZÖSZI!
Nem, nemvigyorgok a képre, egész egyszerűen figyelem a két seggfejet, nem kel hogy beszéljenek, rá van írva a képükre.
A kiscsaj.. HARAP!??
Ookééé.. ennél is túlspilázták a nyugtatókat, de az a beütő maflás...

- Hé-hé, emberek! Szadomazót takarékra! - nem mintha számítana a véleményem, de egy rossz nézés.. és a tag elnyomja nekem azt a szöveget.

- Kösz! - köpöm ki egyértelműen. Hát ha még azt tudnák hogy egy laptól jöttem...
Erre is szentelni kell majd egy kis figyelmet... - Csak tűnjetek el fiúk..! - és az a báááájos mosoooly...

Többet nem is követel a történet, a lány lekötve.. Lekötve?? (O.O ) de ami a biztos, hogy megelőz a szöveggel
Na vééégre egy közlékeny leányka...!

- Tudod angyalom... - csikorog a szék lába a farom alatt, ahogy hátratolom és felállok. Csak abban bízom hallani.. nem hallanak. Legalábbis eztmondjákkiatörvények...
- Nemcsodálom én hogy félnek, de ha már... Én szívesen játszanék is veled, pláne mert zsugában egyenesen verhetetlen vagyok, de most egészen más okból vagyok itt. - járkálni kezdek, és messzirőőől.. messziről a szemébe nézek.
Mintha tényleg lenne itt valami!

_________________
The truth
Is

Sacred
Vissza az elejére Go down

Josephine W. McAllister

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Daddy's Lil Monster
Location : Las Vegas
Posts : 27

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: It's the Asylum sweetie ♥︎   Csüt. Nov. 03, 2016 6:58 am
Rob  Látogatóm nekem? Talány egyenesen az Ördög színe elé visznek vagy az Isten elé, de valamiért nem tűnik elképzelhetőnek foszlányos agyamban, hogy bármilyen emberi lény kontaktusba akarna velem keveredni. Ennek ellenére nem ellenkezem. Végülis miért tenném? Hajt a kiváncsiságom, hogy ki az, aki időt szán valaki olyanra, mint én. Majd megbánja. HAHA. Az évek meg a rutin egyértelműen kiölték belőlem a kellemes társalkodópartnert bármennyire is próbálkoztam. Bár a gyógyszereknek is lehet szerepük a váratlanul felbukkanó paranoid skizofréniában. Sokszor hallom ezt a szót, annak ellenére, hogy én sosem észleltem magamamon különösebb változást. HAHA. Én tökéletes vagyok.
Mosolyba fagy az arcom miközben sétálok végig a folyosón az ápolóimmal, akik a vállamnál fogva terelnek, de igyekeznek igen komoly távolságot tartani tőlem. Durván 60 kiló lehetek. Ezek a nyomorultak meg rettegnek attól, hogy egy napon elfelejtik bezárni a szobámat. Nevetnem kell... úgyhogy nevetek. Szinte megkönnyeznek a szemeim a nevetéstől, amikor kinyílik az ajtó.
Várnak már rám. RÁM. HAHA. Már az elmegyógyintézetekig is eljutott a katasztrófaturizmus? Jönnek és fizetnek azért, hogy lássanak.
Megpróbál megvédeni, amikor megkapom az atyai sallert. Egy pillanatra tágranyílnak a szemeim, majd újra nevetni kezdek. Annyiszor neveltek már ilyen jellegű módszerekkel, ami kifejezetten nem hagy nyomot a bőrömön, de mégis azt próbálják bizonygatni, hogy alsóbbrendű vagyok. ÉN. MEG FOG DÖGLENI. Egy fél pillanatra még az ápolóm hátára szegezem a tekintemet, majd végleg eltűnik a látóteremből. Így már csak egyetlen emberre kell koncentrálnom, de információ szűkében sajnos fogalmam sincs, hogy mire kellene számítanom egy idegentől. Azt sem tudom honnan kukázhatta elő a nevemet, hiszen az állítólagos rokonaim igen komoly figyelmet szenteltek az elrejtésemre, és még annál is pofátlanabb összegeket.
Feláll. Így én is komolyabban szemügyre vehetem. Még sosem voltam odakint, csak a kertben, de onnan nem lehet látni az embereket. DE EZ A KÖRNYÉK DÖGLÖTT. Másféle ruhát visel, mint az ápolók, de nem engedhetem el az a verziót sem, hogy csak szórakoznak velem. Megcsillogtatja majd a szabadulás lehetőségét, és végülis istenien fogunk szórakozni mindannyian, de nem kerülök közelebb az élethez, amit meg akarok kaparintani. AKÁR ÉLETEK ÁRÁN. HAHAHA.

Nem csak én méregetem őt, de ő is engem. Olyan pofátlanul, hoyg egy pillanatra akár meg is szeppenhetnék, de inkább csak elmosolyodok, félrebillentem a fejemet és hagyom, hogy az arcom minden centiméterét végigtanulmányozza. Lehet, hogy drága rokonaim küldték, hogy ellenőrizzen le, hogy még mindig itt vagyok-e. ÉN. ITT. VAGYOK.
Kiváncsian hallgatom. Játszani nem akar, de szándékosan félreértett. Simlis alak, de ez esetemben nem feltétlen jelent rosszat. Akár a fényt is jelentheti az út végén, a szabadulást. Hirtelen túl sok verzió öntötte el a fejemet, így nevetésben törtem ki. HAHAHA. Hátrabicsaklik a fejem egy másodpercre, majd ugyanolyan hirtelen visszaváltok, mint ahogy kezdtem.
Tekintetem komolyságba villan, és most kifejezetten felcsigázta az érdeklődésemet.
-Térjünk a tárgyra.. mit akarsz tőlem?-nézek rá néhány másodpercig a legkomolyabb arccal, amit csak produkálni tudok, majd a kártyváram összeomlik és ismét mosolyra húzódik a szám. Ha a hírem nem ijesztette el, akkor valószínűleg én fogom, bár nem tudom milyen anyagből tervezték az idegrendszerét, komoly elhatározódás kellhetett, hogy egyáltalán betegye ide a lábát. Akkor viszont mi lehet a motivációja? Mi olyat kaphat tőlem, amit mástól nem? Mi haszna van abból, hogy itt van? Ja, minek is izgulok? Hiszen még azt sem tudom miért jött ide. Lehet, hogy azt hitte pizzát rendeltem és legalább olyan ketyós, mint én.


Vissza az elejére Go down

Robert Gain

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Újságíró/rádiós
Location : Perpill Vegas
Posts : 27

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: It's the Asylum sweetie ♥︎   Pént. Nov. 04, 2016 11:54 pm

A kiscsaj vihog... Oookééé, már megint mi a szart sóztál rám, Dagsler!?!
De hajlamos vagyok túltenni magam a tényen miszerint a kiscsajban tényleg lehet valami stikk. Hogy a gyógyszerek tették azzá aki, vagy ez a sok.. - csak nézek a kamerába félszegen - dilidoki nyírta ki az agyát teljesen, lehet ezt soha nem tudjuk meg. Mégis van itt egy kis nyalánkság...

Térjünkatárgyra, OKÉ! Térjünk a tárgyra.

Nagyot sóhajtok.

- Tudod kislány, odakinn a világban..
- hajlamos vagyok a költői túlzásokra - A valóóó.. világban, egyesek azt rebesgetik hogy neked nincs is az ég világon semmi bajod! - asszem ez a verzió elvetve - Hogy egyszerű játékszer vagy a nagy pénzt tologató hatalmasok között. - na MOST.. jön az a költői szünet! - Másokmeg azt mondják nem is létezel, szóval csak muszáj volt a két szememmel látnom! - hogy ez az egyetlen ok?? Nemezazegyetlenok!

- Mindemellett.. - rövid szünet után járkálni kezdek - az sem tagadható hogy a kezembe került egy olyan.. nemhivatalos irat másolata, amit egy bizonyos.. K.C. Johnson írt, - váltok csak egyszerű szövegelőbe - aki ha a korabeli feljegyzések nem tévednek, még fénykorában a nagyapád egyik testőre volt. - akadok meg.

- Már ha tényleg ő a nagyapád.. - bele a szemeibe.
Hogy várok e tőle bármit?? Lényegében dehogy! Honnan is tudhatná egy ilyen szegéény láány, hogy mik is folynak mélyen a háttérben.
Kéééész szappanopera az egéész....

- Nemszámít.. - bagatellizálom a részletet - Ami a biztos, hogy ha a feltevések bebizonyosodnak, nem kevés pénz ütheti a markodat. - a lényeg a lényeg. És míg ha engem sokkal jobban érdekelnek a tények, egy bizonyos politikusi karrier, csendes folyománya a dolognak. - És némi hírnév... - egészítem aztán mégis tovább a szöveget, mert valljuk be, ha ez a bomba robban... nem kevesek lesznek kényelmetlen helyzetben.

Hát nem szerencsenap a mai!???
Az egyetlen kérdés KINEK!

_________________
The truth
Is

Sacred
Vissza az elejére Go down

Josephine W. McAllister

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Daddy's Lil Monster
Location : Las Vegas
Posts : 27

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: It's the Asylum sweetie ♥︎   Szer. Nov. 16, 2016 9:50 am
RobA szabadság gondolatának mézédes íze csábítóan csorog végig a torkomon. ÉHEZEM RÁ. Nem gondoltam, hogy valaha járok még kint. Egy olyan világ van kint, ami számomra idegen, de egy pillanatra sem képe megijeszteni. Vágyom rá, hogy az emberek között járhassak, elhagyhassam az unalomig végigjárt folyosókat, az ezerszer átszámlált téglákat. Ez a környezet steril, én pedig a világra vágyom.
Figyelem a férfi szavait, ahogy ajkaival formálja meg őket. Nem is létezem? HAHA. Furcsa egy világ forog odakint a fehérre meszelt falakon túl. Félrebillentem a fejem. Csak ennyit akart volna? Látni, hogy létezem? Hús, vér és csont. Minden megvan. Valaki pedig olyan mélyre rakott a süllyesztőbe, hogy már nem hallatszódik ki a sikoltásom.
-Nos.. láttál.-összegzem a dolgot. Nem tudom, hogy ezen kívül még mit akarhat tőlem, de egy pillanatra szertefoszlik a külvilág képe a szemeim elől. Minden lépését követem a tekintetemmel miközben a szoba falai között mozog. Láthatóan szűk neki a tér, de fogalma sincs arról, hogy mi is az a bezártság. NEM TUDHATJA. A hely térhiánya sokkal feltűnőbb, ha az ember a lépteivel méri fel. Amikor először idekerültem..... képvillanás.... Belesajdul a fejem is. HAHA. Elvesztem. Sokat járkáltam. Fel-le-fel-le. Unhatatlanul.

Próbáltam nagyítani a szobámat, de a vidéki élet után a szobám fojtogató volt. Sokszor kapartam a falat mintha kijuthatnék.
Szavai rántanak vissza a jelenbe. Nagyokat kell pislognom, hogy helyrerakjam a kapott információt.
-Ha nem az lenne maga nem vesztegetné az idejét.. nem igaz?-kérdezem félrebillentve a fejemet. Mi másért jött volna ide? Nincs a homlokomra írva, hogy 'Elvis Presley kiadás'. Nem tudom bizonyítani a származásomat, szóval gondolom nem igazolásért jött, hanem azért, hogy ajánlatot tegyen. PÉNZT AKAR. HAHA. Ahhoz viszont ki kellene innen jutnom, ami nem biztos, hogy összejöhet. Mindenesetre emberem egy pillanatig nem esik a bizonytalanság kelepcéjébe.
Előrébb dőlök a székemen, ami halkan nyekerdül egyet könnyű testem alatt.
-Azt hiszem csak egyetlen kérdésem van...-mondom és egy pillanatra tényleg elgondolkozom, hogy mit is akartam mondani.
-Tulajdonképpen mi a szarra várunk?-kérdezem végül.
-Ha kijutok és tényleg annyi pénz vár rám odakint ahogy mondod, akkor te is pofátlanul jól jársz.-vonom meg a vállamat és hátradőlök. Tudom, hogy ezt akarta hallani. Biztosíték kell neki, hogy nem hobbiból bajlódik majd velem. Elmebeteg talán, de hülye biztosan nem vagyok.


Vissza az elejére Go down

Robert Gain

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Újságíró/rádiós
Location : Perpill Vegas
Posts : 27

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: It's the Asylum sweetie ♥︎   Szer. Nov. 23, 2016 11:44 pm

- Igaz. - felelem a hirtelen jövőre, mert nem vettem rá mérget hogy tényleg követ, de mégis így a legjobb! Szóval derítsük ki mi is az igazság...

- Nos.. pont ezért lesz szükségem egy DNS mintára.
- és állok meg. Csak annyira hogy a kamerán túl figyelő csak átlagos szünetnek vegye, de mindeközben élesen bele a kislány szemeibe. Csak ne tegyen elhamarkodott mozdulatot!

Ha vár.. ha érti a célzást, ha nem mozdulna meg - egyelőre - elnyomott sóhajt húzok a tüdőmbe, és megint járkálni kezdek.

- Amiheeez arra volna szükség, hogy igen.. valahogy úgy nyújtsd át nekem, hogy ez a sok féreg..
- csak óva intek fejjel a kamera fele - nehogy bármit is megsejtsen, mert tudod a szerződésben.. - de aztán megállok. Most fogom sorolni neki a feltételeket?? - Mindegy. Szóval ha ezek meglátják hogy bármi bizonyítót is kiviszek, lehet hogy ittfognak engem is. Talán pont melletted. - vigyorodom el. Ha képben van a kicsi lány, talán pont bele a szemeibe.

- Szóóvaaaal.. - és megint lépegetésbe kezdek, mint egy jóól begyakorolt szimuláció. - A kihívás az.. hogy nekem legyen egy bizonyító erejű tételem, neked meg egy papírod.. - állok meg vele szemben - Ami bizonyítja hogy igenis, jogos vagy az örökségre. - bele a szemeibe. És hogy hova ez a sok szöveg!?? Nem szoktam meg hogy egy hibbantnak szónokoljak, de ha csak a lényeg lecsapódik abba a csinoska fejbe, MÁR nyertes a szituáció.
Szóval... lássuk mire megyünk vele!

_________________
The truth
Is

Sacred
Vissza az elejére Go down

Josephine W. McAllister

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Daddy's Lil Monster
Location : Las Vegas
Posts : 27

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: It's the Asylum sweetie ♥︎   Vas. Jan. 08, 2017 5:22 pm
Rob Elkezdek bíbelődni a kezeimmel a hátam mögött, anélkül, hogy nagyobb mozdulatot tennék. Úgy néz ki mint egy ragadozó, miközben fel-le sétálgat előttem és próbál úgy információt átadni, hogy az az őröknek ne legyen feltűnő. Még egy pillanatra elgondolkozom rajta, hogy lebuktatom csak azért, hogy lehessen egy új cellatársam. De végül nem teszem. Miért.. MIÉRT? Ja mert ki akarok jutni. Ez az idegen pedig megcsillogtatta a szemem előtt a szabadulás lehetőségét.
Csendben hallgatom. Mozdulatlanul. Mérlegelek miközben próbálok rendet tartani a kis gondoltzivataromban, ami kezd túl hangos lenni ahhoz, hogy koncentráljak. NEM BÍZHATSZ BENNE. Jogos. Mit tudnék veszíteni? BÍZZ BENNE! Én is így gondoltam.
Újra elindul. A tekintetem pedig lassan követi őt. Most meg úgy néz ki, mint egy kakas, ami őrzi a szemétdombját. HÉÉ. Koncentrálok. HAHAHA.

Szóval. Összegezve. Kell neki valami, amivel leelenőrizheti, hogy az vagyok-e , akinek mondom magam. Ami miatt eltüntettek. Kicsit megijeszt a tény, hogy a mondat végén leviszi a hangsúlyt és innen rám van bízva a dolog. Ebben a pillanatban megadja magát a kötés a kezemen.
Oldalra billentem a fejemet miközben halkan elkezdek nevetni.
-Ne félj tőlem....-rázom meg alig láthatóan a fejemet majd szépen lassan felállok a székemről és végigtúrom a hajamat, mintha csak csinosítani szeretnék magamon. Az ujjaim között azonban megakad néhány hajszál, amit félkézzel a zakója és az inge közé csúsztatok miközben megmarkolom és közelebb húzom magamhoz.
-Ügyes legyél..-suttogom majd könnyedén megcsókolom az ajkait  mielőtt az ápolók betörnek a szobába és ketten rántanak hátra az ajtó mellé, amin behoztak.
-Naaaa.. már játszani sem lehet?-nevetek fel hangosan.
-Uram.. meg kell kérnünk, hogy távozzon.-fordulnak Mr. Gain felé. Én pedig csak tovább nevetek.


Vissza az elejére Go down

Robert Gain

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Újságíró/rádiós
Location : Perpill Vegas
Posts : 27

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: It's the Asylum sweetie ♥︎   Pént. Jan. 13, 2017 2:02 am

A lány... Isten a tanúm pedig nem vagyok hívő, egy pillanatra megijeszt! Talán meg is torpanok, azok az őrület áztatta szemek.. Nemmmm tudommm.. akarnék e vele szembejönni sötét és kietlen éjszakákon, pedig alig 100 lb a drága, mégis.. azt mondják az őrületnek nincsen határa.
És één.. most hajlamos vagyok a tézis előtt nem meginogni.

De aztááán...

A szemei hirtelen váltanak, vagy csak én látok bele olyat ami nincs is ott.
Beszél.. Azt mondja: Ne féljek tőle.. én meg.. ha a lábam alaplétből ne gyökerezne, valószínű akkor se mernék megmozdulni.
Közelebb jön.. okkkééé.. tollászkodik.. hát peeersze! Aztán már matat is a keze az ingemen, én meg nem vagyok cserkész, a szemei szavak nélkül is beszélnek, de az a SMÁR!
Szinte már kezdeném élvezni, azt mondják az őrült nők az ágyban isteniek, mégis.. betör a két batár a képbe.
Felrándul az ajtó, ezek meg nekiesnek...

- HÉ..! HÉ..! Finomabban! - két kezemet felemelve védekezem, de közben.. odafigyelek a zakóm rejtette kincsre. - Ne bántsák... csak mert képtelen ellenállni a vonzerőmnek!? - fennhangon hirdetem, ha már színjáték, csináld rendesen, és én.. -  ezt mindenképpen jelentenem kell a szakszervezetnek.. - a zakóm belsejében matatok, útközben magammal rántva azt a hajdarabot, éés.. előhúzva egy kéretlen papírlapot, a zsebemből, azzal kicserélem.

- Van tolla!?? - fordulok a rám maradt gyökérnek - Valakinek van tolla?? -kérdezem a kamerába nézve, a színjáték így a teljes, a papír az asztalon, én meg félig fölé hajolok, ahogy forgolódom körbe, de a másik már viszi is a leányzót(?), talán csak a hangja az ami még mindig betölti a folyosót...

És csak akkor hangzik el immáron másodszor az előbb feltörő ötlet.

- Azt mondtam távozzon! - a hangerő erőteljesebb, én meg panaszos sóhajt veszek, mint akit végképp letör a fent említett és csak zsebre gyúrom azt a papír darabot.

- Okééé.. - rántok vállat, és készségesen indulnék, amikor az elémáll.

- Előbb meg kell motozzam! - nem vagyok kisember de ahogy belenéz a szemeimbe.. Eljátszom a gondolattal mekkora az esély hogy észrevenne és úgy döntök.. Szórakoztatom még kicsikét!

- Jöjjön! - tárom szét a két kezemet - Jöjjön csak! - és mosolygok - Úgyis rég volt már hogy utoljára valaki ráfogott a bránerre, és magának amúgy is bejön az a csinos, feszes feneke, a számát nem adja meg!? - és vigyorgok.

Hogy kíísérletet is teszek? Hogy letapizzam?? Aaannnyira már nem veszem elvetemültre a szerepet, de szééépen.. belesimulok a kezeibe, éppen ahogyan kell.
Neeem kell kikérdezzem, észlelem az undort.
Hát ne is olyan alaposan, kispofám!

- Na húzzon innen..! - és már enged is utamra a félkegyelmű féreg, minden amit talált, egy darab papír... meg a hamis iratok.
Én meg... ha már lehet, csendes fütyörészéssel csámborgok kifele, cseppet sem sietve, az őrülettől visító folyosón.

Na ide se jövök többet..
Küldetés.. TELJESÍTVE!(haaa.. nincs ellenvetés vagy cselekedet, köszöntem a játékot!  What a Face
Folyt. köv. HÁRMASBAN! Wink Very Happy )
Vissza az elejére Go down

Josephine W. McAllister

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Daddy's Lil Monster
Location : Las Vegas
Posts : 27

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: It's the Asylum sweetie ♥︎   Pént. Jan. 13, 2017 8:24 am

Fél tőlem. Le sem tagadhatná. Látom a rettenetet megcsillanni az íriszeiben, és ez édes mámorral tölti el az elmém foszlányos maradványait. Nő vagyok. Ráadásul nem egy birkózó alkat mégis sokszor látom, hogy képes vagyok félelmet kelteni másokban. Ez pedig egy olyan érzés, amit soha nem cserélnék el semmire. SOHA.
Bizonyíték az ingénél, az ajkaim a száján, az őrök pedig valószínüleg lélekvesztve szaladnak, hogy lerángassanak róla. Ez pedig így is van. Az ajtó feltépődik, én a falnál kötök ki hátraszorított kezekkel.
-Féltékeny vagy mi?-nevetek az őr arcába.
-Pááá szépfiú... gyere még...-kiabálok még vissza a folyosóról miközben visznek vissza a helyemre. Ha Isten is úgy akarja hamarosan ki fogok innen jutni. Közelebb a szabadság, mint eddig bármikor életemben.//rövidke lezáró tőlem. köszönöm a játékot ezzel az arcoddal *.* love //
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomWHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼
TémanyitásTárgy: Re: It's the Asylum sweetie ♥︎   

Vissza az elejére Go down
 

It's the Asylum sweetie ♥︎

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Külváros-