HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Keresettek
by Ville Deadman Wallow Csüt. Nov. 15, 2018 2:18 pm

» Műsoron a kávé
by Gloria "Sapphire" Salinas Vas. Okt. 28, 2018 8:19 am

» Danny & Darren
by Darren Curtis Szomb. Szept. 22, 2018 7:05 am

» Pozitív végkifejlet
by Vincent Morris Belvedere Pént. Szept. 21, 2018 4:00 pm

» Danny & Danielle - LA útjain
by Danny Doyle Haynes Pént. Szept. 21, 2018 12:22 pm

» Make the devil cry
by October Soininen Csüt. Szept. 20, 2018 6:15 pm

» I came here for money, but I can be your fangirl too
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:55 pm

» Világképek karambolja - In flagranti
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:34 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 RocknRolla

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet

Raina Maddox

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bartender
Location : Las Vegas
Posts : 184

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: RocknRolla   Csüt. Aug. 03, 2017 4:19 pm

Szemeimmel követtem ahogy mozgott, el is mellettem a szekrény felé, és csak akkor pakoltam le a poharat az asztalra, amikor a tányérokat nyújtotta felém. Értük nyúlva fogtam, de ahogy sem ő, sem én nem engedtük el azokat, felvontam a szemöldökömet is kíváncsian. Mert.. valamelyikünknek engednie kellett, és végül ő adta fel, a kezeimben a tányérokkal másztam el az asztalig, csak egyszer rábólintva a kimondott szavakra. Nem ellenkeztem ezzel. A tányérok mellé került egy-egy villa, ha volt, akkor szalvétát is pakoltam. Kés, kanál..mert fogalmam sem volt, hogy Mrs. Rossi mivel és hogyan étkezett, azok is mind ott kötöttek ki az asztalon.

És elborzadva néztem a művem. Az a kurva szipirtyó, aki tartotta az etikett szart, amire kénytelen voltam járni még hónapokkal ezelőtt... most a legszívesebben az ölébe okádtam volna. Sikerült az a nyomorult terve. Képes voltam megteríteni rendesen. Nem tetszően húztam el a számat is háttérben a készülő kaja hangjaival.

A pillanatból Leo mozgása rántott ki, ahogy megjelent mellettem, középre pakolva az olasz szószos gombócokkal, de már csurgott is a bor, és annak az útját figyeltem, egészen addig, ameddig az én poharam nem került ismét elő.
Egy szuszra engedtem le a benne lévő már alig érezhető alkoholt, és tartottam az üveg nyaka felé, Leo szemeiről a pohárra koncentrálva. Nyeltem egyet. Aztán megnyaltam a számat is, ahogy ismét a pacák szemeibe felnéztem. Hallottam, mit hadovált, csak rohadtul nem értettem. Felőlem aztán simán elmesélhette volna olaszul az atombomba kialakulását, vagy szidhatott volna akárkinek - sosem tette - nem vágtam volna. Nekem az olasz volt a kínai. Kurvára közöm nem volt hozzá.

- Szerencsére a nyögés minden nyelven ugyanúgy hangzik - jegyeztem meg alig hallhatóan neki, egy pillanatra sem morcosan, sokkal inkább vigyorogva.. a nem is olyan sokára bekövetkező... hosszú, élvezettel teli perceket várva.
Ahogy megjelent az anyja az ajtóban, eltéptem a pillantásom Rossi-ról, hogy az anyját figyeljem, és ha kellett neki, akkor segítettem leülni. Csak aztán pakoltam le a seggemet. Nem vártam el, hogy kiszolgáljanak, de úgyis tudtam, hogy Leo az anyjának szed.. ha a kis nő nem is kérte volna. És csak ha mindez megtörtént, és Rossi felhagyott azzal, hogy nekem is porciózzon - nem azért, mert ne tette volna meg, csak tisztában volt azzal, hogy nem szerettem a seggnyalást. Feljebb.. a gát felett amúgy is élvezetesebb volt.. akkor pakoltam magamnak egy nem túl nagy adagot. És a kanál meg a gnocchi csakis Leo-ra várt. Én meg úgy kvázi rájuk. Ettem én már valaha velük? Nem.. hittem, mert az anyja sosem volt a közelben, amikor valamit megkívántam a számba.. Szerencsére.

Általában én csak nekiálltam kajálni. Kielégíteni egy testi szükségletet, sosem élvezkedtem rajta. De az olaszok.. Teljesen másképp gondolkodtak erről.
Vissza az elejére Go down

Leonardo"The Barber"Rossi

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bolti eladó/ ?
Location : LV
Posts : 41

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: RocknRolla   Pént. Aug. 04, 2017 1:41 am

'Szerencsére a nyögés minden nyelven ugyanúgy hangzik'

A szemeimen hosszú csík fut végig, a remekül szórakozás íze. Mielőtt anyám bejön.. még elhúzom a fejem a szemeibe, de amint megjelenik az ajtóban, az egész visszaáll alapszintre.
Leül.. Raina megelőz, kihúzza neki a széket.
Én meg már szedek is...

- Hai fatto come tuo padre? - 'Úgy csináltad mint apád?' érzem ahogy a szemeimen a szeme.
- Sì, Mammma, úgy csináltam ahogy szereted. - és ahogy elékerül a tányér, elég egy pillantás Rainára hogy tudjam, ez most a szokásos menet. Ezért átadom a kanalat és leülök. Vele szembe.
A bor a kezemben, és mielőtt magamnak is szednék, megemelem. Ahogy az anyám. És ahogy talán Raina is, még ha.. vágom én, piszkosul fura neki ez a helyzet.

- Alberto-ra! Az isten nyugosztalja.. - az anyám hangja szól közbe, tudom mennyire szerette. Az ő.. és az apám viszonya testesíti meg a tökéletességet. És ez mindig is így volt.. Az emlékeimben.

Ha Raina is emeli a poharat, a borba iszom. Mindannyian ezt tesszük, és ahogy a pohár siklik vissza, a követezőben már az én tányérom is megtelik.

Enni kezdek. Ahogy anyám is lassan kapargatja befele az ételt, én viszont néha felpillantok Rainára. Az evés.. szent és sérthetetlen, mégis feldob az elkövetkező órák előszele.
És talán el is felejteném a részleteket, ha anyám nem szólna közbe.

- Te ki vagy?? - és fordul oda Rainához.

_________________

A real barber will never let his tool too far

Vissza az elejére Go down

Raina Maddox

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bartender
Location : Las Vegas
Posts : 184

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: RocknRolla   Pént. Aug. 04, 2017 11:58 am

Már meg sem próbáltam értelmezni ezt az idegen nyelvet. Egyetlen hang nélkül engedtem el a fülem mellett minden egyes olasz szót, egészen addig, ameddig a poharak a levegőbe nem kerültek, és ha már ott voltak, rám vártak, hát a poharamat szintén megemelve csak egészen halk hangú koccintással pakoltam le az asztalra, miután egy korty bor ismét lecsúszott a torkomon. Még mindig különös íze volt. Még mindig nem szoktam hozzá. Daviddel soha nem... persze lehet azért, mert mindig is a kicsi húgaként gondolt rám, akire vigyáznia kellett. Vagy csak az Iversen-ek nem voltak borosok.. Fogalmam sincs.

Ha kényelmetlen is volt a helyzet - nem, inkább csak.. szokatlan, az étel illata, az, ahogy ott várt engem a tányéron, az első falat csak lassan csúszott le a gyomromba.. a második már élvezettel és talán egy különös, elégedett mosoly is megjelent az arcomon. Leo fantasztikusan főzött, és hiába, hogy segítettem neki, az érdem minden téren neki szólt. Az egyik mosolyom pedig a szemeinek szólt, elkapva a pillantását is az asztal felett.
A következő falatnál szólalt meg az anyja, idegenül rám nézve. Megköszörültem a torkomat, visszaraktam a villát a tányérra, de az ujjaim közül nem engedtem el az evőeszközt.

- Raina.. a nevem, Mrs. Rossi - nem mosolyogtam, de a sokszor viselt morcos maszknak nyoma sem volt a képemen. - A fia.. egyik barátja vagyok - A barát szónál futólag Leo-ra néztem. Azt csak nem mondhattam, hogy a fiával kefélek rendszeresen. Vagy hogy imádtam, ha nem finomkodva kapott el újra és újra.. Akkor, amikor nekem vagy épp neki volt szüksége arra, hogy dugjunk. A kölcsönös szükség nagy úr volt, és eszemben sem volt erről lemondani. Túl jó volt a szexben.
- A lakásom... felújítás alatt áll és azt mondta Leo, hogy ma éjszaka itt maradhatok - kezdtem bele a fél hazugságba. Igazság szerint csak nem akartam egyedül lenni ezen az elbaszott napon. - Persze ha megengedi - néztem ismét Rossi anyjának szemeibe, mert hiába, hogy Leo volt a férfi a háznál, az nem azt jelentette, hogy tiszteletből az anyja szavának és döntésének ne hajtson fejet. Az olaszoknál nem mindig a férfi viselte a nadrágot. És nem feltétlenül a kor határozta meg mindezt, hanem inkább a tisztelet. Vagy valami ilyesmi. Ameddig beszéltem, az evéssel és az ivással is felhagytam.
Vissza az elejére Go down

Leonardo"The Barber"Rossi

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bolti eladó/ ?
Location : LV
Posts : 41

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: RocknRolla   Szer. Aug. 09, 2017 12:16 am

És Raina kezeli a helyzetet. Remekül. Az először a számban megálló villa folytatja az utat amikor Raina beszél helyettem. És azt hiszem ez elég is lesz, de akkor anyám ugyanolyan elveszett szemei most rám tekintenek.  

- Énnnemm.. nemismerlek, Alberto ki ez a lány...!??

- Nem Alberto vagyok Mammma... Leonardo, a fiad! Apa meghalt.. - fogok rá a kezén a tányér mellett, de egy percig se engedem a szemeit.

- Meg.. meghalt?? Mikor..? - és már könnyezik. A szokásos menet.
Nagyot sóhajtok.

- Régen.. - és koccan a villa hangja a tányéron ahogy leteszem és hátratolom magam alatt a széket.

- Jóllaktál?? - a szemeibe kérdezem. Csak óvatosan és vigyázva, ahogy pityereg. De bólogat. Jól tudom úgysem megy le több falat a torkán.

- Mit szólnál hozzá ha pihennél egyet? És bevesszük a gyógyszert.. - lágyan simítom a kezére a kezem, és ezúttal nem ellenkezik. JÓ! Most nem kell megküzdenem vele, és ez hálás feladat.

- Gyere.. segítek.. -  és egy utolsó pillantás Rainára, félig-utolsó, és lassú csoszogós lépteivel kikísérem a szobájába.


Hogy általános?? Nem mondanám. Előfordul, igen, egyre többször, de az orvosok mindenre felkészítettek. Lehet egyáltalán erre felkészülni??
A víz.. a pohár.. a gyógyszer rendben lecsúszott. Nem kellett birokra kelnem vele és már ez is egy áldás. A mai napra...
Hamar elaludt, mert a nyugtatók azt mondják gyorsan dolgoznak. Rossz volt újra és újra szembesíteni a ténnyel, de szükséges.
És kezdtem már hozzászokni a tényhez.

- Neharagudj. - lépek be aztán vissza Rainához, de jól tudja csak üres szófordulat. Vágom hogy nem akad fenn ezen, és nem is az a fajta aki ilyenekbe belekötne.
Habár sötét folt a múltja.

Leülök, és csendben folytatni kezdem a vacsorát. Egy néma szót se szólok, ha ő nem beszél, nincs miről.
Tények.
És a tények nem változnak csak mert kimondjuk őket.
Vagy legalábbis.. ez nem.
Vissza az elejére Go down

Raina Maddox

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bartender
Location : Las Vegas
Posts : 184

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: RocknRolla   Szer. Aug. 09, 2017 10:23 pm

Már épp toltam volna be a számba a következő falatot.. isten tudja, mikor ettem utoljára, amikor a kis nő beszélni kezdett. A falat és a villa is megállt a levegőben, és a beszélgetés közben valamikor a tányéron koccant némán az evőeszköz. Egyetlen hang sem jött ki a számon, ahogy ezt a - nagyon elcseszett - jelenetet figyeltem. Csak akkor nyeltem egyet, amikor kiértek az ajtón. A kezem automatikusan siklott rá a pohár talpa felett egy kicsivel az üvegszárra, és már döntöttem is - na jó, csak kortyolva - le az alkoholt a torkomon.

Fogalmam sincs, mennyi ideig ültem egyedül, a három pohár bor társaságában. Lehet, hogy már csak kettő, mert ahogy kifogyott a sajátom, kiszolgálva magam már csurgott is bele megint az alkohol. Sosem elég.

A mögülem érkező hangra néztem csak hátra, végignézve Leo mozgását, és azt, ahogy enni kezdett megint, elmosolyodtam lassan. Vagyis csak majdnem. Leginkább csak őt néztem, de aztán a kajálás túlságosan is beindított, ezért is pakoltam egy falatot én is a számba megint. Egészen hat nyelésig jutottam el csendben, minden falat után kortyolva a borból. Részeg leszek kaja végére..

- Neked nem állna jól az Alberto név. A Leo tökéletesen illik hozzád - hiába is volt eredetileg Leonardo. Arról a névről egyébként is mindig a tininindzsa teknőcök egyike jutott eszembe.. Túl sokat ültem a tévé előtt törpeként, amikor David nem akart mindenáron rám erőltetni reggelit. Vagy azt, hogy ne a pizsamámban üldögéljek, a kanapéról alig lelógó lábakkal. Ha csak megmozdultam, már várta, hogy mit szeretnék.. Hogy mire van szükségem. Az emlékre egy keserű mosoly akart kitörni az arcomon, de... visszaerőltettem. Nem kell, hogy még egy halál fel legyen emlegetve a ma este során. Elég volt Leo apja halálának említése. Felsóhajtottam, és ahogy üresen pislantott rám a tányérom, még pár paradicsomos gombócot szedtem ki rá, az egyiket pedig azonnal fel is nyársaltam a villámmal.

- Szerencsés az anyád - néztem a szemeibe, ha ő is az enyémekbe. Csak ennyi. Nem kezdtem bele abba a kurva sajnálkozásba. Nem mondtam ki azt, ami mindenkinél az első kérdés lenne.. hogy hogy bírja.. hogy nem-e akart volna ebből menekülni. Férfi volt, aki ebben a kibaszott igazságtalan életben is ott maradt, ahol. És ezért ő volt a Rossi család második - és utolsó - tagja, akit megbecsültem és tiszteltem.
Vissza az elejére Go down

Leonardo"The Barber"Rossi

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bolti eladó/ ?
Location : LV
Posts : 41

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: RocknRolla   Kedd Aug. 15, 2017 3:46 am

"Neked nem állna jól az Alberto név. A Leo tökéletesen illik hozzád"

A hangja töri meg a néma csendet, és egy felfutó mosollyal én is felé fordulok.

- Apám régimódi ember volt. - csakis őt nézem - De ebben örülök hogy nem volt olyan csökönyös.. - újabb mosoly, ahogy lassan felfut az emlékeimben anyám néhány régi története, milyen könnyű is volt őt lebeszélni a családban szokásos "név-öröklési" kérdésről tekintve hogy ez itt AMERIKA! Itt nemszokásos ez a forma, hiába a a sok hagyomány.
"Mi a fenéhez kezdene itt egy ilyen névvel?" Még ma is eszembe jut néha. Anyám hangja, ahogy sorra ecsetelte az ezernyi ellenérvet, miért is NE..(!) viseljen a fiú egy olyan nevet, amivel folyton gonosz viccek céltáblája lehet.
Kiismerhetetlenek az amerikaiak...

Újra eszünk, ahogy elnézem Rainának eléggé ízlik is, de még mindig nem hagy nyugodni a későbbiek képe. Persze csak egy villanás.. egy futó, ahogy az újabb korty bor után lassan végignyal a száján(??) de aztán messzibe is úszik az egész.
Mivel ott egy újabb kérdés.
Vagyis inkább megállapítás.

Felnézek... de most nem mosolygok. Aztán mégis. Ahogy a szemem újra a tányéron, és most én kapok a benne fekvő ínyencségek után.

- Lehetne rosszabb is. Egész jól elvan. - és IGAZ! Lehetne akár dühöngő szörnyeteg, vagy ééén... vehettem volna fel az errefelé oly szokásos amerikai léptéket és tolhatnám be egy egyszerű.. bolondok intézetébe.
De ez az egyetlen amit soha nem fogok megtenni!

Befejezem az evést, úgy érzem visszakaptam az erőmet. De nem állok fel. Egész míg Raina be nem fejezi, helyette újabb korty csúszik a borból.

- Látom.. éhes voltál..! - és elmosolyodok. És most úgy igazán, úgy kellemesen és a szokásosan. Mindig szerettem ha jólérzi magát. Hogy miért? Egyszerűen így volt kellemes!
És ha Raina jól érzi magát, nekem se kell hiányt szenvednem.


Jórészt semmiből...

_________________

A real barber will never let his tool too far

Vissza az elejére Go down

Raina Maddox

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bartender
Location : Las Vegas
Posts : 184

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: RocknRolla   Szer. Aug. 16, 2017 11:23 pm

Elmosolyodtam. Magam sem tudom, hogy miért. Az apámra már alig emlékeztem, és ha most visszakérdezett volna Leo.. fogalmam sem volt, hogy mit mondhattam volna. Tényleg.. mintha maga a fekete lyuk öntötte volna el a tudatom azon részét, ahová begyömöszöltem őt. David.. és az anyám ellenben olyan elevenen éltek az emlékeimben, hogy.. ha róluk álmodtam, éreztem az illatukat, az érintésüket a bőrömön és a hangjukat hallottam. Mindent, mindent.. egy hirtelen nyeléssel maradt abba a mosolygás és inkább temetkeztem bele a kajába.. ami isteni volt, mielőtt még elbaszom az egészet itt. Nem kellett, hogy megint ugyanaz szar időszakba csöppenjek bele, abba... amikor már Rainaként kötöttem be azt a sebet ott, a bordáimon.. a mellem alatt. Abba, amikor minden egyes lépésemet az az idegesítő fakutya óvta, akit a halál pörgő farkára kívántam..

Egy újabb téma, az anyjáról, és a válaszra csak egy bólintás volt részemről is a replika. Ha azt mondja, minden rendben, én biztosan nem fogom őt győzködni. Hisz az istenért! Az előbb még csak fel sem ismerte az asszony a saját fiát?! Ez.. kibaszott és elbaszott élet volt, de tény.. mindig van rosszabb, mindig van.. lejjebb.
Mint ahogy az összes falatnak a kötelező útja lefelé, a gyomromba vezetett. Mert ha a gondolataim nem is a kaján jártak már kizárólagosan, olyan szépen csusszant le a torkomon minden olasz gombóc, mintha csúszdáztak volna.

Másodjára is üres tányér szemezett velem, és csak a villát csiszatoltam el a paradicsomszószos tányéron, amikor Leo újra megszólalt, és egy mosoly, jóllakott kisovis-fajta terpesztett az arcomon.

- Azt hiszem.. tegnap a reggeli kávé után ettem valamit utoljára - vallottam be a rendszertelen étkezést, most kivételesen, Leo szemeibe nézve. Mert általában ami soha nem maradt ki, az a kaja és a szex. Az alkohol, a cigi csak plusz, ráadás volt. - De azért örülök, hogy nem valami francia nyálzó csigacuccot raktál elém, mert azt az életben meg nem enném - nevettem fel halkan, mert az anyja.. Nem akartam felébreszteni a kis nőt.

- Köszönöm - most már csak mosolyogtam, őszintén.. így gondoltam ezt.. úgy mindenre. A következő pillanatban már álltam is fel, egyik kezemben a tányérommal, a másikba a boros poharat fogva, hogy elmásszak a mosogatóig, ahova belesüllyesztve a tányért némi vízzel öblítettem le. Ha odaszárad a kaja, leimádkozni sem lehet. Megfordulva a csípőmmel, vagy inkább a seggemmel támasztottam a pultot, Rossi felé nézve, de ahelyett, hogy megszólaltam volna, inkább a poharammal visszasétáltam mellé, jobbommal beletúrva a hajába, a szokásos csók viszont még váratott magára. A szám társaságát a bor élvezhette, az az egy korty, amit aztán le is nyeltem. Előbb az asztal.. azt rendbe kell tenni, meg a konyhát. Utána viszont.. nincs megállás!
Vissza az elejére Go down

Leonardo"The Barber"Rossi

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bolti eladó/ ?
Location : LV
Posts : 41

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: RocknRolla   Kedd Aug. 29, 2017 1:55 pm

És mosolygok.. Nem tudom miért, de nem is érdekel, elégedetten tölt el hogy jóllakott. Mondjuk hogy kétféleképpen is! De aztán már csak nevetek. Hangosan, semmit se ismerve.

- A franciák sose voltak tiszták! - vigyorgom, és ha véletlenül.. gondolva anyámra, csak egy pillanatig keveredne a szeme figyelmeztetve az ajtó fele, csakis akkor igazítom.

- Ne aggódj.. - mosolygom - a nyugtatóitól most úgy alszik mintha három hétre kiütötték volna. - és ígyvan. Bár drasztikus eljárás.. mégis bármit megteszek hogy a legkevesebb fájdalom érje, és az apám elvesztése fölötti fájdalom.. megér néhány csendes, szuszogással eltöltött nyugodt órát.
Mire felébred, már semmire se fog emlékezni.
(a kiesésből)

A szemeibe nézve, egy köszönő biccentést intézek a köszönésre. Szívesen.. bármikor, tudja jól, és ahogy feláll.. én még mindig nem sürgetem, magamat se, csendben hagyom az emésztést. Szükséges még neki néhány hosszú perc.

Egy szót se szólok még akkor sem, amikor megnyitja a vizet. Nekem nem sürgős.. még mindig, és ahogy háttal áll, rendre, csak úgy szokásosan végigmérem. Csak mert jó látni az alakját.
Aztán már ott is van. A szemeim előtt. Közelít... az én kezeim meg még mindig az asztalon nyugodnak. Talán csak elengedték az eddig az ujjaim között forgatott borospohár nyakát.
A hajamba simít.. én meg csak nézem. Őt, meg a pillanatot is, néha.. néha jólesett ha kedves velem, pedig amúgy sose igényeltem ezt a dolgot.
És már ott is a pohár a száján.

- Tudod... ha rendet rakunk aztán, most akár.. - de nem mondom tovább. A szemeim csak alig a berendezésre utalnak, az asztal, és az előcsalogatni akart vadmacska természete, amit.. még ha odalenn sokkal jobban is szerettem, de itt.. egyedi, és - talán - megismételhetetlen helyzet.
Nemsok olyan alkalom akad amikor az enyém az egész kicseszett lakás...

A miénk...

_________________

A real barber will never let his tool too far

Vissza az elejére Go down

Raina Maddox

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bartender
Location : Las Vegas
Posts : 184

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: RocknRolla   Hétf. Szept. 04, 2017 8:07 pm

Fogalmam sem volt, hogy min ment keresztül. Az én anyám már nagyon rég meghalt, senkihez nem kötődtem ennyire, pontosabban úgy, ahogy Leo az anyjához. Csak egy kósza, egyetlen biccentés jelezte; nem aggódom. Ha ő sem, akkor én mi a halálért izgassam magam egy kvázi ismeretlen kisember/kis nő - már csak a méretéből adódóan is - miatt?

A mozgásomat továbbra sem reagálta le Rossi, csak annyival, hogy nézett. Tisztában voltam vele, mindig ezt csinálta. Nem mintha zavart volna, látott már ruhában, na meg anélkül még többet, és amúgy sem volt takargatnivalóm - a büdös picsákat! - előtte. Amiről tudnia kellett, arról sosem hallgattam. A részemről ez pedig bőven elegendő volt. Hogy ez őt zavarta-e? Passzoltam a kérdést, majd ha úgy lesz, úgyis szólni fog miatta.

A szemeim kívánták a bort - már a pacák mellett állva -, ezért is küldtem le még egy kortyot belőle, annak ellenére is, hogy teljesen más tervvel állt elő, és ahogy elemeltem a poharat a számtól, csak akkor néztem a szemeibe egy vigyor kíséretében.

- Inkább előtte pakolnék el.. a paradicsomszósz elég félreérthető nyomokat hagyna rajtunk
- megköszörültem a torkom. Sosem voltam annak a híve, hogy... torzult grimaszba a képem, ahogy végigzongoráztam, a ribancok, átlag nők mikor voltak képesek farkat engedni magukba. Mindenkinek megvolt a maga óhaja/sóhaja.. és itt inkább be is fejeztem a gondolatmenetet. Elég lohasztó érzés lett volna mások beteg fantáziáját végiggondolni akkor, amikor tulajdonképpen Leo épp felajánlotta magát nekem. Amiiiii.. tetszett, nagyon is.

A poharat, hogy bizonyítsam a pakolást, leraktam az asztalra, és a tésztás edényt felkapva a pulthoz másztam, hogy ott kihűlhessen a maradék. Igazából leszartam, de talán Leo anyja nem fogja.. ha felébred. A következő körök a tányéroknak szóltak, ment a kukába az, aminek ott volt a helye, és amikor harmadjára is az asztalhoz értem, leraktam a seggem félig nekitámaszkodva az asztalnak, Rossi mellett, ha még mindig ott ült, ahol hagytam.

- Hol is tartottunk? - félmosoly, egy nyomorult félmosollyal nyúltam a poharamért, a borért, hogy újra igyak. De a kérdés egyértelműen Leo-nak szólt.

_________________

Sometimes I wish that I could go into a time machine right now and just look at my self and say,
'Calm down. Things are gonna be fine. Things are gonna be all great. Just relax.'
Vissza az elejére Go down

Leonardo"The Barber"Rossi

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bolti eladó/ ?
Location : LV
Posts : 41

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: RocknRolla   Szomb. Okt. 07, 2017 12:48 am

"Inkább előtte pakolnék el.. a paradicsomszósz elég félreérthető nyomokat hagyna rajtunk"

Csak figyelem. Nem tolakszom, nem terítem le, pedig bármelyik pillanatban megtehetném. Kedvem, lenne hozzá... Mégis csak figyelem ahogy ügyködik.
Raina sose az a nő volt aki tűrte a kuplerájt. Kivééveee, ha azt mi ketten hagytuk magunk után, de sose volt olyan nő aki igénytelen. A soros ribancok.. az az egy-két csaj akit felszedtem, aki láthatta a pincelakást, közük sincs hozzá. Raina teljesen más. És talán pont ezt csípem benne.

Az idő eltelik, a matatásnak vége, én meg csak figyelem. Eljátszom a gondolattal, és amikor már ott van újra mellettem, nem pazarlok több időt szövegre.

A nadrág övtartója engedelmesen adja magát, talán vele ő is, amikor magam felé húzom. Magam elé, a székem hangja hangosan karcolja a padlót ahogy hátracsúszok, és fel, a szemeibe nézek. Nem engedélyt kérek, egészen más ami fogalmazódik a fejemben, a hasán dobbant a leheletem, én meg csak a szemeibe bámulok.
Elmosolyodom.

- Ott tartottunk, hogy kellesz nekem.. - de a végét már csak a hasa bőrére, forró lehelettel préselem, miközben jobbal feljebbtolva a pólóját, élvezettel a köldökére kóstolok.
Ritkán szerettem az előjátékot.
De most.. megérdemel egy kis előredolgozást.

_________________

A real barber will never let his tool too far

Vissza az elejére Go down

Raina Maddox

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bartender
Location : Las Vegas
Posts : 184

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: RocknRolla   Szomb. Okt. 07, 2017 9:54 am

Figyeltem a kezét. Az ujjait, ahogy a gatyámért nyúlt. Aztán már mosolyogtam, ahogy húzni kezdett, segítve neki pedig magam csúsztam be elé.. nem felülve még teljesen, rá az asztal lapjára. Így könnyebben elért, és ezt akarta most ő is, ahogyan én is.

Felsóhajtottam hangosabban, ahogy az anyag a melleim felé csúszott a bőrömön, Leo szája pedig a bőrömet csiklandozta, és mégis, ahelyett, hogy segítettem volna a gyors vetkőzésben, inkább csak a poharamba kapaszkodtam a számmal, hogy a benne lévő pár korty alkoholt megigyam. Muszáj volt, mert ha az ott az asztalon felborul... kurvára nem akartam elbaszni Rossi borát.

A pohár talpa aránylag halkan koccant az asztal lapjához, ahogy megváltam tőle, ujjaimmal Leo hajába túrtam, és legszívesebben egy pillanat alatt leszedtem volna minden ruhát magamról.. valahova eldobva a picsába, de nem... most hagyni akartam neki, hogy ő szedje le rólam.

- Hmm.. azt hiszem, nem mondok rá nemet - vigyorogtam le a szemeibe, megtámaszkodva a seggem mögött az asztalon a tenyereimmel, hogy ha engedte, akkor csak alig mozdítottam meg a csípőm, pár centire elemelkedve az asztalról seggel, hogy könnyebben hozzám érjen. Persze csak akkor tettem ezt, ha nem gondolta másként. Lenéztem az ujjaira.. aztán a ruhátlan hasamra, végül megnyaltam a számat is, megköszörülve a torkomat.

- Túlságosan is melegem van.. ruhában - egyértelműsítettem neki azt, amit ő is, és én is akartunk. De nagyon.

_________________

Sometimes I wish that I could go into a time machine right now and just look at my self and say,
'Calm down. Things are gonna be fine. Things are gonna be all great. Just relax.'
Vissza az elejére Go down

Leonardo"The Barber"Rossi

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bolti eladó/ ?
Location : LV
Posts : 41

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: RocknRolla   Csüt. Okt. 26, 2017 5:02 pm

JÓ! Majdnem olyan jó, mint az ebéd volt előtte, ezért mégegyszer rákóstolok.
Érzem ahogy tol.. nem kell kérdezzem, minden porcikájában érzem a befogadó alázatot. Ismertem már jól.. Ezért megint csókolok, de aztán hátrébb húzódva valamivel a kezem lassú munkába kezd.
A póló visszaesik, de nem törődöm vele, egyelőre, sokkal inkább pattan a gomb, a cipzár már a szemeibe pillantva csúszik le, és ha nem akadályoz, a nadrág is.
Véletlen csússzanással suhan le a bokája alatt.
A bugyijával..
Énmeg...

Még mindig a szemeit nézem, amikor lejjebb hajolok.
Lejjebb...
A lábait két kézzel feszítem ki.. ha adja magát nekem, ha nem, rásegítek.
És már kóstolom is!
Lejjebb...
Beljebb..
Nem tökölök, hátracsúszva a csípőjén a kezeimmel.. arccal török be a lábai közé...
És a legmélyebb elérésig nyalom...

_________________

A real barber will never let his tool too far

Vissza az elejére Go down

Raina Maddox

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bartender
Location : Las Vegas
Posts : 184

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: RocknRolla   Szer. Nov. 08, 2017 11:46 pm

A nyelvem futott végig a számon lassan, élvezettel, és csak egy pillanatra vétettem el, a szemeim Rossi-ról a konyha átellenes oldalára siklott, de amikor a keze csúszott végig a nadrágomon, már megint őt figyeltem. Eszem ágában sem volt leállítani. A nagy francokat!

Mindvégig követtem a szemeimmel... azt a pillantást, amivel engem figyelt, megköszörülve a torkomat léptem ki a nadrágomból, elhagyva azt a falatnyi csipkét is, amit baszott csipkés tangának becéznek. Igazából olyan volt, mintha kurvára nem lett volna rajtam semmi sem.
Még csak nem is érintett, amikor a seggem már megint az asztallal találkozott, a szélén ülve hagytam, hogy a két kéz érintsen. Hagyva, hogy azt tegyen, amit akart velem, és csak egy kósza vigyor költözött fel a képemre, ahogy hajolt.. Abban az egyetlen másodpercben tudtam, hogy.. megéri, kibaszottul megérte ez az este..

Hangos sóhaj robbant ki a számon, ahogy megéreztem a nyelvét, a száját.. a bőrömön az ujjait, miközben a kezeim az asztal lapját szorították meg egy pillanatra a csípőm mellett. Egy újabb torokköszörülés mellett mozdultam, a seggemmel igazodva az asztalszélhez, Leo arcához az ölemben.. nyelvével bennem, a kezeim pedig hátrébb csúsztak, hogy megtámaszkodhassak rendesen, ujjaimmal véletlenül kaparva bele a lakkozott bútorlapba.

_________________

Sometimes I wish that I could go into a time machine right now and just look at my self and say,
'Calm down. Things are gonna be fine. Things are gonna be all great. Just relax.'
Vissza az elejére Go down

Leonardo"The Barber"Rossi

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bolti eladó/ ?
Location : LV
Posts : 41

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: RocknRolla   Csüt. Nov. 23, 2017 3:06 pm

Bejött.. Mindig bejött ha enged nekem, és úgy tűnik ezúttal se lesz nehéz betörni.
Minden mozdulatában kellő intenzítással mozdul a nyelvem. Ahogy azt a teste megköveteli, az ujjaim a széttárt combjain szorítanak.
Újra és újra.. és megint nyalok, kóstolok, beléízlelek, nem sietek, hagyom amíg remeg a kezeimben, és csak akkor, csak azután emelkedek hogy szorosan hozzá préselődve végignyalva a számon belenézzek a szemeibe.

- Látod mit művelsz velem!? - és hozzá nyomom a már amúgy is ágaskodó farkamat.
Csak pillanatokra van attól hogy megint érezzen.
Mindent beleadva... élvezve.. keményen..
Csak ahogy mindig is szereti.

_________________

A real barber will never let his tool too far

Vissza az elejére Go down

Raina Maddox

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bartender
Location : Las Vegas
Posts : 184

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: RocknRolla   Hétf. Nov. 27, 2017 10:04 pm

Mindig is értette a dolgát, ezért is volt ő az én mentsváram, ha valami kikészített. A szex nekem olyan volt, mint Vincentnek a ring.. Mindketten megtaláltuk azt, ami lenyugtatott. És inkább egy Rossi-t választottam, mintsem azt, hogy szétverjék a képemet, vagy éppen az én ujjaimon csorogjon le a vér, miután a szart is kivertem másoktól.

Minden egyes mozdulatával elérte azt, hogy ne csak a nyelvét akarjam, miközben ha akartam volna sem tudtam titkolni, hogy mennyire kívántam. A hevessé váló sóhajaimba vegyült némi nyögés, miközben az ujjaim szinte az asztal lakkját kaparták le abban a ritmusban, ahogy a nyelve ért engem.

Visszafojtott lélegzettel engedtem a csúszást, a dörgölőzést a combjaimnak, a mellkasomnak feszülve, elégedett, széles mosolyt villantva Leo arcába.

- Hmm - köszörültem meg a torkom, mert értelmes beszédre talán még nem voltam kész az elmúlt percek után. Leginkább csak suttogásra telt, de legalább élvezettel telire. -
Ezt bármikor bevállalom
- hajoltam hozzá egész közel, mintha meg akartam volna csókolni, de helyette az ujjaimmal simítottam végig a nadrág-fedte ágyékén, de nem szaroztam, pillanatok alatt bontottam ki és toltam le a gatyáját a combjáig, ujjaimat megnyalva kulcsoltam rá azokat a farkára, lassú mozdulatokkal simítva végig Rossin.

_________________

Sometimes I wish that I could go into a time machine right now and just look at my self and say,
'Calm down. Things are gonna be fine. Things are gonna be all great. Just relax.'
Vissza az elejére Go down

Leonardo"The Barber"Rossi

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bolti eladó/ ?
Location : LV
Posts : 41

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: RocknRolla   Vas. Feb. 11, 2018 4:33 am

"Ezt bármikor bevállalom"

A szavai csak messziről szólnak. Mindent belep a sűrű köd, a fejem előrevetítése, a következő pillanatok.
Elvigyorodok ahogy közelebb jön, és a keze mégis a gatyámra siklik.
Élvezem... Minden egyes percét.. mozdulatát, és még azt is, ahogy nem bír magával és a nadrágnak nekiesik.
És már ott is szorít a farkamon!

Nem adom meg az elégtételt hogy felnyögni lásson!
Pedig mocskosul szeretném.. rohadtul engednék az ujjaiban, helyette nagyot nyelek.
Csak közeleeebb.. Rámozdulok. Az ujjaira, rásegítek.
Megcsókolnááám... a szám rohadtul vágyik az ízére, mégiscsak az ajkaira szuszogok/lihegek.
A kezeiben...
És őszintén?? Rohadtul nagy akaraterőre van szükségem, hogy ne kapjam el azonnal a következő pillanatban és toljam magam azonnal belé...
Hátulról...
Helyette kettőnk közé vándorol az ujjam..
És lassan belé nyúlok.

- Szeretem amikor képes vagy uralkodni.. - csak suttogom. Egész halkan.. mélyen, fojtottan. - Nem csak rajtam.. magadon is. - és a következő pillanatban elkapom. A száját, de csak egész lassan.. óvatosan kóstolgatom, újra és újra végigsimítva az ajkán, úgy... ahogy még szinte soha nem tettem. Csak mert egyszerűen érdekel.. Meddig bírja még.. Meddig bírom ÉN! És az ujjaim közben folyamatosan-lassan járnak benne...

_________________

A real barber will never let his tool too far

Vissza az elejére Go down

Raina Maddox

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bartender
Location : Las Vegas
Posts : 184

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: RocknRolla   Szomb. Júl. 07, 2018 11:51 pm

Elmosolyodnék, ha hagyná... ha olyan kedvem lenne, de a bor, a rohanó pillanatok és az érintése minden mást kitörölt a tudatomból. Egyetlen, egészen halk ám mély levegővételt engedtem meg magamnak, ahogy az ujja átvette a korábban bennem és rajtam járó nyelvének helyét, hogy a szemeimet is lehunyva érezzem, élvezzem ezt, vele.

Miközben lassú, alig érintéssel hergeltem őt, minden egyes centijét kiélvezve a markomban, az ujjaimnak feszülve, egészen addig, ameddig meg nem mozdult annyira, hogy a szája az enyémre csúszott.. Ha a szavait fel is fogtam, igazán az fogott meg, ahogy csókolt. Mintha soha nem érintett volna, mintha nem vigyorgott volna teli pofával attól, hogy orgazmusom volt tőle.

Olyan.. kedves volt! Egyetlen pillanatra szinte ki is csúszott alólam a valóság, ahogy megadtam neki, ahogy válaszoltam neki... ugyanolyan lassú tapogatózással fedezve fel az ajkait.. nem a nyelvéért, a szenvedélyesen uralkodó énjéért kiáltva némán. Az ujjaim is hezitálva csak érintették odalent, hogy aztán a szabad kezemmel felnyúlva az állcsontján simítottam végig, a nyakának bőrén állapodva meg végül. Nem sürgettem... ha ehhez volt kedve, és végtére is... nem siettem sehova.

Fogalmam sincs, mennyi idő múlva csúszott a szájáról az állára az ajkam, hogy egy kis levegőt tuszkoljak le a tüdőmbe is, mielőtt még a gondolataim rántottak volna magukkal, elmosolyodva hajoltam, mozdultam a nyaka felé, hogy a nyelvemmel érdesen nedves csíkot húzzak a bőrére, ahogy végignyaltam ott, mialatt az ujjaim ismételten megindultak a farkán, finom mozdulatokkal ingerelve.

- Nem akarok fogadni, melyikünk bírná tovább
- egészen halkan sikerült ezt a pár szót kimondanom, és.. azt hiszem, igen.. eleget élveztem ma ahhoz, hogy ne kísérleti nyúl legyek a tenyészetben. Elengedtem őt.. de csak annyira, hogy a felsőmért nyúljak a csípőmön, le is szedve magamról az anyagot, valahova az asztal mellé ejtve azt. Látni akartam Leo-t. Ezért is következett az őt eltakaró anyag, és ha hagyta, akkor egyre feljebb húztam a hasáról a mellkasáig, és ha emelte a karjait, könnyedén húztam át a fején azt, hogy a végén rámosolyoghassak a kvázi pucér testére. Szerettem őt így látni. Ilyennek..

- Ne legyél durva.. és én sem leszek az most
- néztem a szemeibe egy hirtelen, intuitív döntést követően. Fogalmam sincs.. hogy miért, de most így akartam... ezt szerettem volna. Ahogy az ujjaim pedig ismét őt, és nem is hezitálva, már ismételten érte nyúltam. Túl messze volt.. és nem bennem, a kezeim közt.

_________________

Sometimes I wish that I could go into a time machine right now and just look at my self and say,
'Calm down. Things are gonna be fine. Things are gonna be all great. Just relax.'
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomWHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼
TémanyitásTárgy: Re: RocknRolla   

Vissza az elejére Go down
 

RocknRolla

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Külváros-