HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Keresettek
by Ville Deadman Wallow Csüt. Nov. 15, 2018 2:18 pm

» Műsoron a kávé
by Gloria "Sapphire" Salinas Vas. Okt. 28, 2018 8:19 am

» Danny & Darren
by Darren Curtis Szomb. Szept. 22, 2018 7:05 am

» Pozitív végkifejlet
by Vincent Morris Belvedere Pént. Szept. 21, 2018 4:00 pm

» Danny & Danielle - LA útjain
by Danny Doyle Haynes Pént. Szept. 21, 2018 12:22 pm

» Make the devil cry
by October Soininen Csüt. Szept. 20, 2018 6:15 pm

» I came here for money, but I can be your fangirl too
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:55 pm

» Világképek karambolja - In flagranti
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:34 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Verseny előtt... után... (na meg közbenis )

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vincent"Riddick"Rodriguez

Vincent

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő/kidobó
Location : LV
Posts : 42

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Verseny előtt... után... (na meg közbenis )   Kedd Jan. 10, 2017 12:58 am
Nem volt mázlink. És már kezdtem baromira unni! Még ha most nem is rajtam múlott, és nem is a sorsoláson. Valakik túúúl hamar beköptek! Odáig már el se jutott a dolog, hogy egyáltalán érintsük a rajtvonalat, csakis az amatőrök mérettethettek meg. De nem volt más választás. Alig hogy valaki elüvöltötte magát: "Jönnek a zsaruk!" mindenki rohamtempóban vágta be magát a gépbe és mindent hátrahagyva lépett le.

Valahol a hazafelé úton, én még mindig Onyx-on röhögtem. Azon a savanyú pofáján, meg a villámló szemű ölebein, és jól tudtam ne packázzak vele, de egyszer tuti, hogy kihúzza nálam a gyufát. Békés ember vagyok, de ha a lábamra lépnek... Csak nehogy az ő kocsija legyen ami egyszer véletlenül lángot kap a seggébe.
Álomnak szép volt, de egyelőre csak álom. Bármennyire is jól esett volna kettétörni azt a gyökeret, nem voltam olyan helyzetben hogy meglépjem. Talán majd egyszer....

Útban hazafelé nem egy rohadt villogó tetű húzott el mellettem. Igyekeztem jópofát vágni, de azért gyorsban kanyarodtam le az egyik mellékúton. Nehogy eszükbe jusson csak úgy barátiból egy igazoltatáshoz.
Mivel viszont hazamenni az üres lakásba nem volt kedvem, inkább a szokásos kis szórakozóhelyünk felé vettem az irányt. Persze tudtam hogy Grace nem lesz ott, hisz nemhiába volt hogy olyan sebtében távozott, és azt is hogy csak az ökör iszik magában, de most leszartam mennyire is haszonállatnak néznek. Onyx után szükségem volt egy kis levezetőre...

Még be se léptem de már intve Jules-nek a csaposnak, - valamiii.. francia csaj, alig 3 éve keveredett ide, valamelyik alkalommal beszéltem vele, amikor szintén baromként egyedül ittam - és ő már készítette is a sörömet. Pult? PULT! - szilárdan és meggyőződve és lerakva magam a bejáratnak háttal, csak rákaptam az üvegre és egy tonnányi sóhajjal eresztettem le a mai sikertelenség gőzét. Rohadjon meg.. Pedig jó lett volna elkapni Onyx tökeit!
Vissza az elejére Go down

Grace Reed

Grace Reed

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő
Location : Las Vegas
Posts : 96

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Verseny előtt... után... (na meg közbenis )   Kedd Jan. 10, 2017 1:09 am

Ezt az egészet nem így terveztem. Az egyik lerobbant bérház alagsorában állva figyeltem Harveyt, és a lekötözött fickót.
- Csak ne mondd, hogy miatta jöttek a versenyre, mert komolyan mérges leszek. Ki ez? - érdeklődtem nyugodtan, leszedve a kissé összevert arcról a szájából a pecket. Nagyjából öt percig beszélt Harv, ami alatt megtudtam, hogy valami pénzes ürge, és felbérelték a fiatal srácot, hogy tudjon meg mindent róla, mert elvileg emberkereskedelemmel foglalkozott. Nem mondom, hogy nem lett volna kedvem már csak ezért is megcsapni a suhancot, de basszus, tanulhatott volna ahelyett, hogy nagyjából elintézte a jövőjét ezzel a húzással. - Te teljesen meg vagy őrülve. Mégis hogy gondoltad, hogy ebből jól fogsz kijönni? - pakoltam vissza a cuccot a férfi szájába, mielőtt még felesleges köröket elhebegne, hogy mennyi pénze van és megtalál minket, kicsinálja a családunkat és az efféle ígéretek. Mind ezzel jött. Egészen addig, ameddig néha el nem fogyott a türelmem és kezelésbe nem vettem őket. Akkor már csak az üvöltéssel voltak legtöbbször elfoglalva. - Inkább fizetek neked, kölyök, csak tedd ki valami elhagyatott helyre és legközelebb hozzám jössz előbb, ha felbérelnek. Fogalmad sincs róla, hogy Trigger mire képes - ő volt azon kevesek egyike, akiről semmit sem tudtam kideríteni, de már a beceneve is sokat sejtető volt. Soha a büdös életben nem akartam volna vele összefutni négyszemközt. Még így, a versenyen látva is félelmetes volt a megjelenése.
- De ne már! Ez az én pénzem és az én munkám - akadékoskodott Harvey, mire felvontam a szemöldökömet is. Elmondtam neki részletezve azt, amit hallomásból tudtam a fejvadászról, aki miatt ott kellett hagynom a versenyt, és láttam, hogy hogyan fehéredett el a srác arca, de nem érdekelt. Negyed órával később már az autóban ültem, csak hogy lenyugtassam magam, és ahogy megígértem, felhívtam Riddicket, merre találom. Kellett az a sör, de haza sem akartam volna egyből menni. Miután leparkoltam az autót a pub előtt, még pár percig csak néztem a kormányt, a kékes fénnyel megvilágított sebességmérőt is, és őszintén reméltem, hogy Harvey-t nem darabokban, elhamvasztva látom viszont újra. Nagyot fújva hagytam ott az autót, miután lezártam, és meg sem álltam egészen a pultig, ahol már messziről felismertem Ridet. Nem nehéz összetéveszteni bárki mással. Ekkora izmos háta alig volt másnak. Lepakoltam magam mellé már egy nincsen-semmi-gond mosollyal.
- Bocs, hogy el kellett tűnnöm, csak nem dolgom akadt. Igen.. fontos és nem akartam gondot. Távol a versenytől - köhintettem, a lánykától a pult mögött kértem egy üveg sört, amit azonnal a kezeim közé is húztam, amint megkaptam. - Hogy ment? Onyxnak ugyanakkora maradt az arca? - érdeklődtem egyetlen kortyot lenyelve a sörből.
Vissza az elejére Go down

Vincent"Riddick"Rodriguez

Vincent

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő/kidobó
Location : LV
Posts : 42

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Verseny előtt... után... (na meg közbenis )   Kedd Jan. 10, 2017 1:13 am

Csak a tükröt bámultam. A pult mögött. De nem a saját tükörképemet. Merengtem a múlton.. a jövőn.. hogy mi lehet otthon. Sara már nagyon rég nem írt és semmi hírem nem volt Mexikóból. Néha szívesen mentem volna vissza. Néha. Amikor sok volt a csend egyedül és a sok mélyenszántó gondolat csak úgy beette magát a fejembe.
Nem szerettem ezeket a perceket.
Jó megtörő volt, a zsebemben megcsörgő telefon. A név, és vele a jelentés, csak félig vidám mosoly csúszott szét az arcomon. Hogy még él, eddig tuti! Még ha közel se volt biztos semmi, leegyszerűsítve a saját dolgomat inkább felvettem.

Nem volt túl bőbeszédű... De nem lepődöm meg. Végülis.. nemsok közöm volt hozzá, hisz alig ismerem. Ezért inkább belekóstoltam a sörömbe.
Alig pár perc, mire meg is jelent az oldalamon.
Gyors volt, mint mindig.

- Semmi gond! - emeltem meg felé egy mosollyal a sörömet, és csak mikor ő is kapott egyet, ejtettem vissza a pultra. - A fő, hogy egyben vagy... - húztam meg utána rendesen, és amikor megint kérdezett, csak akkor vettem felé egy félfordulatot.

- Gondolod Onyx valaha is javulni fog!? - engedtem meg egy félmosolyt - De megszívtuk... Feldobtak! - húztam élesbe a számat. - Pedig rohadjon meg, azt hittem ma tényleg összejön! - ráztam fejet, aztán visszatemetve magam a sörbe megint húztam belőle.

- Legközelebb... - Legközelebb tényleg kicsinálom!

_________________


"Riddick"

No matter that people criticise you, the best revenge is to prove them wrong.

Vissza az elejére Go down

Grace Reed

Grace Reed

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő
Location : Las Vegas
Posts : 96

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Verseny előtt... után... (na meg közbenis )   Kedd Jan. 10, 2017 1:16 am

Valahogy nem tudtam mire vélni az első szavait, de nem is töltöttem sok időt azon, hogy elgondolkodjak rajtuk, inkább tereltem, méghozzá az iránt érdeklődve, aki ha nem is szó szerint, de megkeserítette Rid életét. Valahogy már a kezdetektől fogva - mióta belecsöppentem a társaságukba - ki nem állhatták egymást. Nem tudtam, volt-e előtte is már valamiféle kakaskodás köztük, de néha jobb az ilyet nem megbolygatni. Elmosolyodtam hirtelen a kérdésére.
- Senki sem parasztként kezdte az életet. Ha javulna is, minimum egy lábbal kevesebb kellene ahhoz neki - elmélkedtem csak úgy a sörös üveget forgatva a kezeim között, de ahogy félig-meddig oldalra pislantottam a férfire, nem voltam meggyőződve arról, hogy ezt poénként fogná-e fel. Nem terveztem semmi ilyet, még ha már tudja is Riddick, hogy fejvadász vagyok. Van, amit még pénzért sem tennék meg. Sok pénzért sem.
A szavaira aztán hirtelen felnevettem, vigyorogva fordulva felé a székemmel is, egy kézzel azért biztosan fogva az üveget, nehogy lába kéljen. A fenébe is, én is megérdemeltem azok után, amibe Harvey rángatott bele. A kis hülye kölyök, reméltem, hogy azt tette, amit mondtam neki és nem fog egyedül még nagyobb szarba belegyalogolni.
- Gondolod, hogy valaha is sikerülni fog elkapni? - lábtartóra felpakoltam a virgácsaimat is, csak hogy ne lógjanak a világba, amúgy is kényelmesebb volt. - Talán ha te csak bottal jársz, ő meg járókerettel.. sikerülni fog a terved - felnevettem megint, elképzelve, hogy ők ketten.. az életben nem fognak megegyezni abban, kinek van több tesztoszteronja. Amúgy tudtam, hogy nem ezen volt a hangsúly, mert én sem véletlenül ígértem meg korábban valamit Ridnek.
- Az ajánlatom még mindig áll. Csak egy szavadba kerül és bedobom magam a kígyófészekbe - kacsintottam felé pár korty sört lenyelve, a rövid kabátomat pedig a szék támlájára pakoltam, de közben fel tudtam mérni a terepet is, ami korábban elmaradt. Egyelőre még semmi gyanús nem volt, és csak remélni tudtam, hogy így is marad. - Kíváncsi vagyok én is az autójára - ejtettem el neki csak úgy mellékesen. Nem rábeszélni akartam, csak azt, hogy gondolja át a lehetőséget.
Vissza az elejére Go down

Vincent"Riddick"Rodriguez

Vincent

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő/kidobó
Location : LV
Posts : 42

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Verseny előtt... után... (na meg közbenis )   Kedd Jan. 10, 2017 1:17 am

Elmosolyodtam a szavain.

- Szerintem ő már az anyaméhben is meg volt róla győződve, hogy ő tojta a világot. – mosolyogtam belekapva a sörbe és csak lassan emeltem a számhoz. Vicceskedés... Az egyetlen gyógyír a bonyodalmakra. Onyx olyan amilyen, de soha nem érdekeltek a részletek. Amíg a saját térfelén marad, szent a béke, és mindenki él boldogan mint egy naaagy és boldog csalááád.
Mégis meglepett amikor neveti kezd, nem számítottam rá. De a hangját hallva már nekem is mosolyra állt a szám.

- Ha - Ha… - imitáltam, de nagyon is jól tudta, hogy tényleg szórakoztat a szövege. Mégis a vérem úgy diktálta, hogy megadjam ezt a ziccert.
Ahogy folytatta viszont már közel sem tetszett annyira. A fejem is visszavette a korábbi képet, mellőzve az alig fél perce lezajlott kis incidenst.

- Grace, te én nem vicceltem amikor azt mondtam, jobb lenne ha nem kezdenél vele. - húztam el a számat megtoldva a nemtetszésesel - Jól tudom, nagylány vagy már, de… - akadtam el – Az isten verje meg, féltelek tőle! – adtam meg a nyomatékot gyorsabban is mint kéne, de ha egyszer így volt. Rohadtul nem voltam vele tisztában, tényleg tudja e kinek a kutyájával játszik.

_________________


"Riddick"

No matter that people criticise you, the best revenge is to prove them wrong.

Vissza az elejére Go down

Grace Reed

Grace Reed

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő
Location : Las Vegas
Posts : 96

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Verseny előtt... után... (na meg közbenis )   Kedd Jan. 10, 2017 1:18 am

Kezdte egyre jobban fúrni az oldalam, hogy miért volt ez a nagy riválisság köztük, de azért annyira mégsem, hogy felhozzam az egészet. Különben is, bármi is lett volna, kettejük közül százszor is inkább Riddicket választottam volna. Onyxban nem bíztam. Nagyon nem, kezdve azzal, hogy már csak a sleppje is ellenszenves volt, hát még az istenkomplexusos fickó, aki az új kutyája lett. El nem tudtam képzelni, cserébe mit kaptak Onyxtól, csak mert talpat és egyéb testrészeket nyaldostak.
Előbb azért még visszamosolyogtam rá, de a komolysága nagyon nem tetszett, mégsem fordítottam róla el a pillantásom, egészen az utolsó szavaiig, a szemeim automatikusan keresték a padlót. A szám pedig a sört, ezért azt hosszan meg is húztam az üvegből, hátradőltem a széken, amennyire csak tudtam, majd az üveget két kézzel az ölembe húztam, aminek a címkéjét aztán lassan kaparni kezdtem. Valahogy mindig ezt kezdtem el csinálni a címkés üvegeknél, ha épp a kezem ügyében voltak akkor, amikor nem voltam teljesen nyugodt. Beletúrva a hajamba elhúztam a barna tincseket a hajamból, majd az egyik vállamon át előre húztam a hullámos hajzuhatagot.
- Nem azt mondtam, hogy innen oda fogok menni, Rid - néztem fel a szemeibe hosszú hallgatás után, azon morfondírozva, hogy mennyit árulhatok el neki a fejleményekből, a történtekből. Nem akartam belerángatni a dolgaimba, mert az nem lett volna fair a részemről, és már az is újdonság volt számára, hogy fejvadász voltam, amit nem akartam tetézni azzal, hogy "Figyelj?! Éppen akkora zűrbe keveredtem, hogy kínoznom kellett volna, de minden a legnagyobb rendben.." - Badarság! Még egy korty sört leengedtem a torkomon megforgatva a számban, mielőtt lenyeltem volna a barnás löttyöt.
- Csak egy lehetőséget mondtam, amivel nem kell élnünk. Mindenesetre nem hiszem, hogy itt le fog állni. És különben is, melletted nincs egy hadseregnyi pióca, nála pedig gombaként szaporodnak - rosszallóan megráztam a fejemet is, mert tényleg így volt, amivel nem tudtam mit kezdeni egyébként, és nem is állt szándékomban. Azért lassan rámosolyogtam a férfire, lepakolva az üveget a pultra, kissé előre is dőlve a szemeibe néztem elkomolyodva. - Ha azt mondom, meg tudnám csinálni, hidd el. Nem a levegőbe beszélek. És nem is az első lenne, akivel szembenéznék. Ez a munkám - tértem megint vissza a fejvadászat témához nyugodt hangon, nem túlkiabálva a zenét, ténylegesen is kíváncsi pillantással felé, hogy vajon.. így szemtől szemben hogy reagál erre az egészre. - Van valaki, aki miatt nem mennék bele lehetetlen helyzetbe - tettem még hozzá, tudva, hogy Shane otthon várt rám. Mindig, amikor eljöttem a házból. Rettenetesen nehéz volt a szüleimmel hagyni, mindig félteni a kicsi fiút, remélve, hogy nem történik semmi baja a távollétemben. Érte élnem kellett, és mindig ez a gondolat lebegett a szemeim előtt, bármilyen szituációba is keveredtem az utóbbi majd két évben.
Vissza az elejére Go down

Vincent"Riddick"Rodriguez

Vincent

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő/kidobó
Location : LV
Posts : 42

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Verseny előtt... után... (na meg közbenis )   Kedd Jan. 10, 2017 1:23 am

Feltűnt a hallgatása. Mégsem kérdeztem rá. Nem voltunk mi annyira jóban, hogy ne lettek volna titkaink, és én is csak annyit mondtam el neki, ami feltétlenül szükséges. És nem is állt szándékomban ezen változtatni...
Ez így volt jól. Nem éri meg felszakítani olyan dolgokat, amik jobb ha a feledés vagy a sötét valóság homályába vesznek.
Mégis feltűnt az ölében zavartan matató keze, ami úgy tűnt előbb vagy utóbb vezet valahová. Nem szóltam egy szót sem, csak továbbra is szopogattam a kezemben szorongatott sörömet, és vártam rá, mikor törik meg a cérna.
Éés végül megtette...

A munkája... - visszhangzott vissza. Na, igen. Helyben vagyunk. Már megint. Hogy miért kell nekem folytonosan belebotlani a zsaruk kutyáiba, a múlt héten Roxy, ma, Grace... mindig mondta az apám, hogy kicsi a világ, de soha nem hittem volna hogy ennyire. Talán ezért is bólintottam csak, tisztán és egyszerűen mintha minden a legnagyobb rendben lenne és nem tettem fel kérdéseket. Pedig lett volna. Csessze meg, de lett volna vagy ezrével, de eszemben sem volt felhívni magamra a figyelmet. Az ártana az üzletnek. - nyeltem inkább visszafordulva a pult mögötti tükör felé és egy ideig csak bámultam a tükörképemet. Rohadjon meg, mibe mentem én bele.. - villant hirtelen, de hamar túltettem magam rajta.
A kartell a második családom és igen, jártak vele bizonyos.. nehézségek, de ezzel együtt kell élnem. Ahogy mindenkinek megvannak a maga problémái...

A számhoz emelt üveg újabb kortya után sóhaj hagyta el a tüdőmet. Egyetlen szusszal adtam le a gondolataim keltette feszültséget, a családom hiányát, és úgy az egész életet, és csak ekkor fordultam vissza felé.

- Mint ahogy mondtam... nagylány vagy már, Grace. Én csak tanácsot adhatok. - tértem vissza az előzőre - Baráti... jótanácsot. - egészítettem ki, de egy percig sem győzködtem. Az ő élete. Ő tudja neki mi-mit ér meg, és még ha igaz is volt hogy féltettem, egy dolgot már régen megtanultam. Nem fogom megváltani a világot. Soha. Ezért igyekeztem rendben tartani csak a saját életem.

Azután viszont igyekeztem valamivel kellemesebb vizekre evezni. Nem temetésen vagyunk, csessze meg a rossz hangulat!

- Csak nem valamiii.. új hódítás? - tértem vissza kaján vigyorral oldalvást támaszkodva a pulton, jól tudta hogy csak a fejét húzom és hozzá hajolva vállal a vállának löktem. Ha más nem, legalább valami vidám témával töltsük meg az estét!
Vissza az elejére Go down

Grace Reed

Grace Reed

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő
Location : Las Vegas
Posts : 96

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Verseny előtt... után... (na meg közbenis )   Kedd Jan. 10, 2017 1:25 am

Valahogy ott ragadt a számnál az üveg, és mialatt beszélt, én kortyokban fogyasztottam a sört, noha semmi kedvem sem volt hozzá. Inkább a kínálaton néztem végig megakadva egy pillanatra a tequilák soránál. Ahogy számolgattam, túlságosan is régen tartottam már ereszd el a hajam estét, és valahogy hiányzott. Mégis, nem akartam sokáig kimaradni, ezért csak vontatott bólintásra futotta Rid szavait követően tőlem, mert a gondolataim egy egészen hangyányit máshol jártak. És pontosan ez volt az a pillanat, amikor elszóltam magam. Hiba, hiba és hiba! - villódzott a fejemben az, hogy elrontottam. Nem kellett volna beszélnem közben, de ha már kicsúszott, csak magamban szidtam el magam nem kimutatva azt, hogy hirtelen dühössé váltam. A saját hülyeségem miatt.
Végtére is valamennyire felderült Riddick a szavaim nyomán, és abban a percben el kellett azon gondolkodnom, hogy vajon mennyit mondjak el neki. Nagylány voltam, ebben igaza volt, és egy mosolygós sóhajtást még megengedtem magamnak a válaszom előtt.
- Nem új. Már majdnem két éves - pillantottam rá kiürítve teljesen az üveget, azonnal jeleztem a csaposnak, aki hamarosan meg is jelent. - Kettő nagy tequilát. És citrommal kérném - mosolyogva néztem a nőre, aki gyakorlott mozdulatokkal már csúsztatta is elém-elénk az alkoholt, mire egy lassú nyalintást követően sót szórtam a nedves felületre a kézfejemen mosolyogva átnyújtva Rid felé a szórót, de ha nem kérte volna az alkoholt, egyedül is képes lettem volna meginni.
- Bocs. Néha... szeretem keverni. Nem mintha sokszor használna bármit is - mosolyogtam rá nem kifejtve a válaszomat a fiammal kapcsolatban. Jó volt így ez, hogy az a két éves dolog bármire, bárkire ráhúzható volt, és ha nem elégszik meg a válaszommal, hát majd rákérdez. De azt hiszem, hogy.. nehezemre esne elmondani az igazat. Túlságosan is sérülékennyé válnék és támadhatóvá, ha az anyaságom ténye kiderülne, és a fene vigye el, fejvadászként nem engedhettem meg magamnak, hogy boldog-boldogtalan tudja és ismerje az életemet. Elbűvölten figyeltem egy időre az átlátszó alkoholt a kicsi pohárban előttem, de eszem ágában sem volt a saját részem folytatni, úgyhogy áttértem a másik témára. Lehet, hogy zsákutca, de legalább figyelemelterelésnek jó lesz:
- Szóval áruld el, hogy csinálod. Ott járnak-kelnek előtted azok a kis miniszoknyás pávatollas bugyireklámok, és teee... nem is dőlsz be egyiknek sem hosszú távon. Ennyire távol áll tőled a rózsaszín felhő? - mosolyom szélesebb lett a kérdésem végére, türelmesen várva arra, hogy egyedül kell-e legurítanom a tequilát, vagy Riddel szinkronban esetleg.
Vissza az elejére Go down

Vincent"Riddick"Rodriguez

Vincent

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő/kidobó
Location : LV
Posts : 42

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Verseny előtt... után... (na meg közbenis )   Kedd Jan. 10, 2017 1:31 am

Az égnek szaladt a szemöldököm. Oké, nem ismertük olyan... régen egymást, mennyi is lehet? Hat.. max hét hónap? SŐT! Baromira nem voltunk összenőve, de ez azért így meglepett. NAGYON! Hogy én hogy nem láttam eddig, hogy bárki legyeskedett körülötte... - vesztem el fejben, mire ő már be is váltott valami erősebbre, és ha már tequila hát TEQUILA! Soha ne legyen rosszabb napunk az életben!

- Hááátakkooor.. ÜNNEPELJÜNK! - vettem el vigyorral a kezéből a sót és rendesen megszórva a kézfejemet levágtam a pultra. A másikkal kapaszkodva a pohárra emeltem a magasba, nem kevés hangerő melléklettel - Éljenek a két éves kapcsolatok! - vigyorogtam, habár semmi vicces nem volt benne, de nem is nagyon érdekelt. Nyaltam a sót, simán dobtam az italt utána, és vágtam hozzá a savanyú pofát.

- Imádom ezt az országot...! - préseltem a fogaim között, ahogy az én távoli kis hazám emlékei villantak meg.
Azok a tökéletes régi esték... Most hiányzott csak igazán.
Csak néhány percig ragadtam a hazai ízek bűvöletében, és csak jelezve a pohárral intettem Jules felé, hogy jöhet a következő kör.
Egyszer élünk! És ki tudja meddig...

- A hosszú távhoz.. - tettem le a pultra az előbb még markolt poharat, de közben már félig fordultam felé - több kell mint egy dögös kis szoknya alól kilógó két formás virgács. - mosolyogtam a szemeibe. - Volt amikor bedőltem.. Még előtted. SOKÁIG! És nem is annnyira.. hosszú távon.. - húztam résnyire a szemeimet viccesen, de tiszta volt hogy értem. - De azok az idők elmúltak. - mosolyogtam megint - Most meg... - sóhajtottam nagyot - háttt.. itt vagyok. - emeltem fel a két kezem, és estek vissza, hogy találomra végigdörzsöljek a gatyaszáron. - De nincs szükségem senkire. - mosolyogtam megint de nem volt így. Családban nőttem fel. És szükségem volt. nagyon is! A húgomra.. az anyámra.. az apámra.... vagy valaki egészen másra aki csak egy kicsit is emberszámba vesz. De nem hajtottam a nőket. A szerencse egyszer majd úgyis megtalál. Pont Vegasban ne tenné...

_________________


"Riddick"

No matter that people criticise you, the best revenge is to prove them wrong.

Vissza az elejére Go down

Grace Reed

Grace Reed

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő
Location : Las Vegas
Posts : 96

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Verseny előtt... után... (na meg közbenis )   Kedd Jan. 10, 2017 1:33 am

A köztes megoldásnál maradva kihagytam azt a valakit, akit mindennél jobban szerettem, és ha csak rá gondoltam, már mosolygásra is állt a szám. Képtelen voltam nem boldog lenni, ha csak Shane-re gondoltam. És Rid reakciója, ha nem is nagyon, de őszintén meglepett, hirtelen el is nevettem magam, ahogy belevetette magát a tequila ivásba, és nem is volt szívem megakadályozni benne, vagyis...
- Rid, várj, várj, én is - nevetve mondtam, de már túl késő volt, az alkohol lecsúszott a férfinél, én pedig vigyorogva követtem a példáját a megtanult nyal-nyel-harap hármas törvényt követve, jó ideig bent hagyva a számban a maradék citromot is, mert nem tudtam eldönteni, hogy az alkohol volt erősebb, vagy a gyümölcs savanyúbb. Köhintve pakoltam le a poharat és a sárga héjat a pultra, jelezve, hogy még egy kört szeretnénk, elnézve a mellettem ülő férfit ő sem ellenezte volna, de már másfelé jártak a gondolataim, el arról, hogy van-e számomra fontos ember. Ahhoz senkinek semmi köze nem volt, mert csak magamnak tennék azzal keresztbe, és inkább érdekelt az, hogy Rid milyen véleményen volt, ezért teljesen rákoncentrálva intéztem hozzá a kérdésem. Igen, így könnyebb. Szinte senki nem tudott az életem bizonyos szakaszairól és ez így nekem tökéletes volt. Kevésbé támadhatóvá váltam, és nem tudták volna az információt felhasználni ellenem a munkában.
Szúrós szemekkel figyeltem a válasza közben, és normál esetben egyet is értettem volna vele, de aztán ahogy átgondoltam, tudtam, hogy hazudik. És nagyon nem tűnt olyannak, mint amilyen Vincent volt, vagy Jack, még akkor, serdülőkoromban. Felsóhajtottam halkan a rossz emlékre, és bele is borzongtam abba, hogy hogy dőlhettem be olyasvalakinek, mint amilyen ő volt. Bárcsak másképp döntöttem volna akkor! Mégis, hirtelen elmosolyodtam valamin, ami eszembe jutott, és mielőtt még boncolgathattam volna a teóriáim, véget vetettem neki.
- Majd ha találsz egy nőt, aki fontosabb lesz, mint a kocsijaid, beszélünk erről megint - felnevettem halkan. - Túlságosan is jól néz ki, hogy ne féltékenykedjenek a nők rá. Még az én hátsómtól is féltetted őfelségét - nevetve, csak egy pillanatra érintettem meg Rid combját, de ahogy már a tequila előttem heverve a pulton mosolygott rám, inkább azért nyúltam.
- Tételezzük fel, hoooogy - nyújtottam el a szót megint széles mosollyal ránézve a férfire - ...ha most nem az iváshoz lenne kedved leginkább.. mit tennél? De tényleg! Csak mert akkor tegyük meg, legalább elfelejted a ma történteket. Na meg én is.. nagyon ajánlom - inkább mosolyogtam, de ahogy kimondtam mindezt, egy pillanatra azért Harvey-ra gondoltam. Ma még mindenképp fel kéne hívnom a srácot, megtudni, hogy szót fogadott-e a saját érdekében, vagy élete legnagyobb hibáját elkövetve megtartotta a foglyát. A fene vigye el!
- Még pár kör tequila.. előtte azért - sóvárogva nyúltam az italárt megnyalintva a kézfejemet is, csak hogy sót szórhassak rá.
Vissza az elejére Go down

Vincent"Riddick"Rodriguez

Vincent

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő/kidobó
Location : LV
Posts : 42

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Verseny előtt... után... (na meg közbenis )   Kedd Jan. 10, 2017 1:36 am

- Na igen.. - nevettem fel - De több munkám is van benne, mint bármi másban az életben. - kacsintottam rá, és való igaz.. az a dög életem főműve, és baromi sokért nem adnám ha valamelyik nő csak úgy lazán kitalálná hogy váljak meg tőle. Menne is a levesbe! Talán... Talán nem, de nem is pazaroltam több időt a felesleges elméletekre, mikor a következő kör, már hívogatóan figyelt rám.

- A jövőre! - kapaszkodtam bele, de mivel még belefogott a szövegelésbe, kivártam a megfelelő alkalmat.
Elgondolkoztam. Nem mondom hogy nem lepett meg a kérdés mert bármire számítottam, de erre nem. Hogy mihez lenne kedvem??

- Nos.. - löktem meg egy csak alig problémás sóhaj közben - itt inni veled... nem is olyan rossz elfoglaltság.. - kezdtem bele valami érthetetlen szövegbe - már ha azt nézzük hogy egyedül is ülhetnék itt, csak bambulva a tükörképemet. - biccentettem enyhe vigyorral, de aztán nem bírtam tovább, szélesre vigyorogtam.

- Csak hülyíteleeek! - nevettem hangosan - Hiszed vagy sem, szeretek együtt lenni veled. Nem túl sok az olyan ember aki egyben felemelő társaság és nem csak egy oltári nagy balhéban van benne. - utaltam a srácokra, akikkel néha iszonyú nagy piálásokat nyomtunk el. Olykor... A kulcsszó. - De ha jobban meggondolom, a dolog már csak akkor lenne MÉG élvezetesebb ha a háttérben kellemes zene is dübörögne. - nyújtottam ki felé a kezemet, kérdés belecsap e. - Pia ott is van.. - mosolyogtam - és persze csak ha a kétéves nem fog megorrolni amiatt hogy rázol egyet egy haverral. - használtam mindazt amit tudok a nagy ő.. személyéről de egyáltalán nem zavart. Titkok között élek! Egy titok az egész életem...

_________________


"Riddick"

No matter that people criticise you, the best revenge is to prove them wrong.

Vissza az elejére Go down

Grace Reed

Grace Reed

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő
Location : Las Vegas
Posts : 96

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Verseny előtt... után... (na meg közbenis )   Kedd Jan. 10, 2017 1:38 am

Egyet értve vele bólintottam. Vannak dolgok, amiket az életben semmiért sem cserélnénk el, és ez így rendben is volt. A magam részéről biztos voltam benne, hogy gyilkos hangulatba jöttem volna, ha bizonyos személyeknek bántódása esett volna, de nem forszíroztam a továbbiakban a kocsi témát, egyébként is tudtam, hogy reagálna. Inkább kíváncsiskodtam, és mondanom sem kell, hogy nem lepett meg a rövid hallgatás és az, hogy nem azonnal válaszolt. Türelmes voltam, most mindenképpen, igyekeztem kizárni az idejövetelem előtt történteket a gondolataimból közben. Hitetlenül felvont szemöldökkel néztem rá, majd a pult mögötti tükörképére, és nem bírtam ki, felnevettem ezen. Nem tűnt olyannak, mint aki imádná magát nézegetni, de nem akartam kiábrándítani, inkább csak bólogatva rámosolyogtam, ahogy rám nézett.
- Gondold el, ha mindenkivel jóban lennél, semmire sem lenne időd. Arra sem, hogy magadban gyönyörködj - mosolyogtam rá szélesen és pimaszul, és valahogy arra is sikerült gondolnom, hogy nagyon ritkán voltam benne azokban a bizonyo "oltári nagy balhék"-ban. Nem tehettem meg, hogy csak úgy a magam feje után menjek a legtöbb esetben. Először is felnőtt nő vagyok, másodszor pedig egy kisifú várt rám otthon, akiért felelős voltam és akiért mindent és mindenkit feláldoztam volna. Kivétel nélkül. De aztán a következő szavai elterelték a gondolataim, és ismét Ridre tudtam figyelni már teljes mértékben, először csak nézve a kinyújtott kezét, nem tudva, hogy mit várt el tőlem, de azért üsse kavics, belecsaptam, mintha a kedvenc csapatom nyert volna. Úgy szokás, nem igaz? Felnevettem azért erre a megmozdulásra egy hatalmas bólintás közepette.
- Nos, nem hiszem, hogy féltékeny típus, csak ha nem kapja meg tőlem azt, ami szerinte neki kijár tőlem. Akkor követelőző csak - vigyorogtam rá vidáman Riddickre, remélve, hogy fogalma nem volt róla, hogy tulajdonképpen egy bilibe pisilő kisgyerekről volt szó a részemről. Az egész egyben volt vicces és érdekes is, de nem volt még kedvem beszélni neki róla. Csak ma sokkoltam le a munkámmal kapcsolatban, nem akartam volna, hogy a székről zúgjon le a döbbenettől is. - De előtte van még dolgunk - kuncogva, a férfit nézve nyaltam meg a kezem, amire a só került, s azt gyorsan eltüntetve a bőrömről már ittam is a tequilát, hogy a citrommal ízesíthessem meg, amit egy jóleső borzongás követett. Imádtam ezt az érzést!
- És hova szeretnél menni... rázni? - ismételtem meg az általa használt szót, ahogy a bankjegyeket pakoltam le a pultra a kért italokért, már csúszva is le a székről. - Azt hiszem, hogy gyorsan kéne mennünk, ha nem akarjuk, hogy vezetés közben lekapcsoljanak minket - kacsintottam rá mellőle. - Ha beszálltunk a kocsiba.. azt hiszem, hogy megejthetnénk az elmaradt kört.. kettőnk közt. Amúgy is egyszer le foglak gyűrni. Addig meg ne halj nekem! - nevettem fel megint, elindulva kifelé, de a vállam felett visszanéztem rá, ahogy a zsebemből előhalásztam a lopott kocsi kulcsait. Különben is tartoztam neki egy futammal, amit követhet a megérdemelt zene és tánc is akár.
Vissza az elejére Go down

Vincent"Riddick"Rodriguez

Vincent

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő/kidobó
Location : LV
Posts : 42

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Verseny előtt... után... (na meg közbenis )   Kedd Jan. 10, 2017 1:38 am

- Hm.. Szóval követelőző.. - büfögtem nem is komolyan a fickó személyét illetően, mindenesetre meglepett hogy egy olyan nő mint Grace, összeáll egy olyan trógerrel aki egyenesen megmondja neki mikor-mit tegyen, és még hagyja is magát irányítani. De hát.. két év az két év.. Ha neki így jó, hát szíve joga! A mai nap a meglepetéseké! - futott a hátamra a hideg amikor felidéztem a pillanatot mit is mondott még odakinn nekem.
"Fejvadász"..
Nem tudtam így elképzelni Gracie-t, ezt a törékeny kis testű nőt, agresszíven, de ugye az ember nem tudhat mindent..

- De még mennyire! - vigyorogtam fel, és már gurítottam is le az itókát sebtében, kellemesem megköszörülve utána a torkomat.

- Imádom ezt az ízt! Soha nem tudnám megunni.. - pörgött meg csak szórakozottan az üres pohár a kezemben majd rövid idő után koppant csak a pulton. De hol is tartottunk!??

- Van egy hely.. nem messze innen Vegas Vip.. hallottál már róla?
- figyeltem a kiterült pénzeket, majd ugyanolyan sebességgel simult is rá a tenyerem a két bankjegyre és csúsztattam vissza Grace elé. - A vendégem voltál... nem emlékszel!? - emeltem fél szemöldököt emlékeztetve, miről is beszéltünk korábban mielőtt egy Onyx nevezetű seggfej keresztbe húzta a számításainkat. Persze közben végig magyarázott, és mivel már hátat fordított nekem, csak lehúztam a pultról, és utána lépve szabad kezembe fogva az egyik tenyerét, belecsúsztattam és azonnal zártam is össze.

- Ez a kör az enyém.. - néztem fel a szemeibe - A következő pedig a vesztesé! - vigyorodtam el, utalva a következő hely szépségeire, na meg az általa említett kis versenyre, ezzel is jelezve hogy benne vagyok! - Vagyis készítsd a tárcád! - vigyorogtam megint azzal egyetlen hátráló lépéssel csúsztam vissza a pulthoz, Jules-nak kiperkálva a kissé megtoldott összeget, aztán egy utolsó mosollyal a szemeibe, már előztem is be Gracie-t hogy kitámasszam neki az ajtót.

- Kösd föl a gatyád!

_________________


"Riddick"

No matter that people criticise you, the best revenge is to prove them wrong.

Vissza az elejére Go down

Grace Reed

Grace Reed

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő
Location : Las Vegas
Posts : 96

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Verseny előtt... után... (na meg közbenis )   Kedd Jan. 10, 2017 1:40 am

Csak egy kis mosoly volt a válaszom a férfi tűnődésére, de eszem ágában sem volt kijavítani, hogy nehogy elvigyék a gondolatai olyan irányba, aminek igazából semmi alapja sem volt. Most ennek az ideje még nem érkezett el. Sokkal inkább tetszett az, hogy témát váltva inkább az ivása került a sor, nevetve értettem egyet vele a tequilával kapcsolatban. Nem volt jobb az alkoholok közül, bárki bármit is mondjon, nekem megmarad szívszerelmemnek az az ital. A helyet illetően előbb megráztam a fejem, de aztán mosolyogva bólogattam, mégsem szándékoztam összezavarni, ezért gyorsan javítottam is ki magam.
- Tudom, merre van, de még nem voltam ott soha - felnevettem - ... de mielőtt azt hinnéd, hogy bármilyen szvinger klubban ismerősebb vagyok, ki kell ábrándítsalak... - megvontam a vállaimat nevetve nyitva hagyva a véleményemet, akárhogy is folytatta, azt már rá bíztam. Nem igen lett volna időm szórakozni járni, és különben sem örültek volna nekem, ha egy pelenkás totyogós kis futkározó csomagot üldözve borítottam volna fel a helyen az embereket felkutatva a kis rosszcsont gyerkőcöt.
Előrementem, csak hogy ösztönözzem, de amikor megérintett, meglepetten és egy kissé megszeppenten is néztem vissza rá hatalmas tányérszemeket meresztve Ridre. Örültem, hogy ő nem felejtette el, de számomra ez abszolút nem jelentett semmit, és egy mosolyba vegyült sóhajtással adtam meg magam neki elpakolva a pénzt egy szó nélkül. Nem akartam vele vitatkozni felesleges, és ha törik, ha szakad, fizetni fogok én is. Csakhogy nem vesztesként, és ahogy a pulthoz visszalépett, megvártam őt.
- Már megint kezded - mosolyogva megráztam a fejem, mert bosszantott, hogy azt hitte, mindig a szépsége seggét fogom bámulni, nem pedig Rid az enyémet, ahogy egyszer leelőzöm. Persze, hogy feltornázta a versengést bennem a kijelentése, ezért is siettem ki az ajtón egy pittyegést követően pedig a lopott autóhoz léptem.
- Azért azt elmondom, hogy nincs kedvem részegre inni magam - figyelmeztettem jó kedvűen jelezve, hogy nem fogom hagyni magam, ahogy kinyitottam a kocsi ajtaját, és nem is kellett hangosan beszélnem, mert a mellette lévő parkolóhely szabad volt, amikor megérkeztem. Belesüppedve az autó ülésébe felsóhajtottam mosolyogva, és a járgányt be is indítottam, hogy feldoromboljon a motor alattam, de nem siettem. Oldalra fordítva a fejem érdeklődve figyeltem Rid minden egyes lépéseit, miközben megint azon gondolkodtam, mit és hogyan bütykölt meg az autón. Ördögi kör, én mondom!
- Ha készen állsz, akkor egy zöldet majd várjunk meg. A zsaruk nem érdekelnek. Úgyis hamis a rendszám - vigyorogtam rá, ahogy lehúztam az ablakot, jelezve, hogy a lehető legkisebbre szorítottam a lebukási esélyem, és nagyon reméltem, hogy ő sem akart rácsok mögött maradni egy éjszakára, és ha beült az autóba, lassan kifarolva csorogtam ki a parkolóból ráfordulva a főútra.
Vissza az elejére Go down

Vincent"Riddick"Rodriguez

Vincent

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő/kidobó
Location : LV
Posts : 42

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Verseny előtt... után... (na meg közbenis )   Kedd Jan. 10, 2017 1:40 am

Elvigyorodtam a szavain. Na igen.. úgy néz ki ez a lány tartogat még meglepetéseket! Alig pár hónapja még azt se képzeltem volna, hogy egyáltalán tökösebb mint amilyennek eleve is kinéz! És nézzenek oda! Fejvadász.. – forgattam még mindig a gondolatot újra és újra, de egyre inkább próbáltam nem fennakadni ezen. Csak egy a lényeg, hogy één.. ne szúrjak szemet, és nem lesz itt semmi gond. És ki tudja!? Lehet még egyszer jól jöhet!

- Mit kezdek? – és nevettem. Közvetlenül utána lépve ki az ajtón. – Álmodj kicsi Grace, álmodj… Szép álmokat! – kacsintottam rá még a kocsi mellett, és már nyílt az ajtó, hogy berakva magam a lehúzott üvegen keresztül nézzek a szemeibe.

- De azért elmondom… szép darab!
– vonultattam végig a szemem a nem különben csodálatos kis karosszérián és ahogy a hangja is felzengett, meg kellett állapítsam, hogy odabenn is minden rendben. Húazannyát!És ne aggódj a számla miatt! Senki nem dug le csövet a torkodon.. – vigyorogtam ismét fáziskéséssel de ha egyszer az a csodás gép jobban érdekelt…

- Akkor a zöldnél! – vágtam még gyorsban oda, és hogy a zsaruk!? Na igen, okozhatnak még némi fejtörést, legalábbis nekem, de ahogy a gázba taposva felhangzott az én szépségem, máris mindent felülírt a vér.

Nem kapkodtam el. Vagyis nem rohanunk sehova.. az első lámpáig biztosan, és kár lenne már most a fejünkre hozni a Yardot, ezért csak csendben és szépen – már amennyire egy ilyen bikával a segged alatt lehet - ráfordultunk a főútra.

Imádtam a sebességet!
Annál inkább csak egy dolgot szerettem jobban, amikor ott állsz a piros lámpák előtt, tombol a véred, a fejed szétfeszíti az adrenalin, a várakozásteli ígéret, hogy szabad lehetsz.. már csak percek.. pillanatok.. és ZÖLD! Gázt adsz! Hangosan csikorognak a kerekek, és te nem figyelsz semmit, sem azt hogy hol az ellenfeled, csak az a vékony folyosó tölti ki a fejedet, az út az ami húz, a cél, ami kecsegtetőn lebeg és pillanatok alatt elnyel teljesen. Az ezernyi ló mindent szabadjára engedve dübörög fel a segged alatt, féktelen erő… nyomod a gázt, és semmi másra nem figyelsz, csak hogy te legyél az aki nyer! Ez volt az ami éltetett.. És most is éreztem ezt az érzést. Vagy legalábbis egy töredéket.

- A következő lámpáig... - csorogtam be mellé az úton a pirosnál, minden csendes, sehol egy kocsi vagy kék fények, minden kihalt. Hallom az ő gépéből fel-felhangzó gázba taposott morajlásokat és az enyém is újabb és újabb gázlökettel válaszol. Elvigyorodom. Nem neki, csak magamnak. Újra az a feszült pillanat. A zöldet várom. Minnnt a messiást! Mégis csak egy pillanatra a visszapillantóba lesve látom, a vigyoromat. Hát akkor hadd szóljon!

_________________


"Riddick"

No matter that people criticise you, the best revenge is to prove them wrong.

Vissza az elejére Go down

Grace Reed

Grace Reed

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő
Location : Las Vegas
Posts : 96

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Verseny előtt... után... (na meg közbenis )   Kedd Jan. 10, 2017 1:55 am

Felnevettem a szavain, na meg azon, hogy milyen óvatosan bánt velem még is. Egyszer megtanulhatná igazán mindenki, hogy csak azért, mert nem nőttem zsiráf nagyságúra és nem kirívóak az izmaim, attól még ott vannak.
- Csak egyszer törjék le a szarvad..! - fenyegettem meg komolytalanul, mosolyogva fel rá, és amikor megdicsérte az autót, amit pár órával korábban a versenyre emeltem el, bólogatva egyet értettem vele. Lehet, hogy nem éppen ő bütykölte meg, de korábban... mondjuk úgy, hogy nem véletlenül erre a szépségre esett a választásom. Ha az ember a gazdagabb, kölyökképű "ügyfelektől" emel el ezt-azt, esélyes volt, hogy szép darabokra tesz szert, ami ennél az autónál is érvényes volt, de azért nem bíztam el magam. Riddick esetén nem csak az autóval kellett versenyeznem, hanem egy kiváló sofőrrel is. Ami nagyon is megnehezítette a dolgom. Mégsem gondoltam úgy, hogy nekem is bókolnom kellene a kocsijának, úgyis találkozott már ma a fenekem a motorháztetővel, annyival érje be! Örültem, hogy nem akart volna olyanra rávenni, hogy még a nadrágot is igyam le magamról, mert akkor egyrészt haza nem tudnék menni, másrészt volán mögé sem ülhetnék, így csak biccentettem az alkunkra mosolyogva, nem foglalkozva azzal, hogy a zöldig Rid autóját kellett követnem. Alaposan körülnéztem, és nem csak amiatt, hogy volt-e a környéken vörös-kék jelzésű autó, hanem eszembe jutott Harvey kis magánszáma is, amire bosszúsan fújtam egyet lassan tettem először üresbe a váltót, ahogy megálltam, majd sebességbe is, ahogy megpillantottam a férfit is oldalt.
- Csak sportszerűen? - vigyorogtam át hozzá a kérdésemmel, mert igaz, hogy én sosem szerettem, ha mindenféle trükkel alám tettek, és csak reméltem, hogy az Onyx-szal töltött percek őt sem húzták fel annyira, hogy ne a tiszta verseny híve legyen.. És ha akartam volna sem tudtam volna meghallani a válaszát, mert a lámpa váltott a gyalogos átkelőnél, a lábam pedig a gázra siklott, míg az autó motorja lassan, mégis kíméletlenül felbődült csak egy hangyányit megemelve a kocsi farát. Ó, igen, ezt imádtam. Ujjaim a kormányra fonódtak, a másik kezem pedig a váltót érintve vártam a zöldet.... piros... még mindig piros... mozdulj már! visított a versenyszellem bele a fejembe, mire megmoccantam türelmetlenül az ülésen, és ott a narancssárga! Egyetlen pillanat, ami mindent elfeledtet, és ahogy a lámpa fénye zöldre váltott, a lábam kíméletlenül feszült a pedálnak engedve, hogy az autó vegye át az irányítást az ösztöneim felett, és ha nem is voltam kezdő, azért egy kósza vigyort megengedtem magamnak az autó gyorsasága miatt. De nem gondoltam, hogy Rid bármivel is elmaradt volna tőlem, ott volt végig mellettem, ami nem volt jó jel, a fenébe is! És ha még sokszor nagy is volt a szám, hogy egyszer nem ő fog nyerni, erre kicsi volt az esélyem. Tudtam jól. De nem érdekelt, nem tudtam nem cukkolni ezzel. Az egyik elmosódott árnyékban pedig olyasvalami bújt meg, aminek nagyon nem kellett volna ott lennie! És ahogy elhúztunk mellettük, a nagyon is ismert fények azonnal felvillantak a sziréna kíséretében. Basszus! Egy gyors oldalpillantással néztem át Rid autójára, ha még nem hagyott le nagyon, hogy mi is legyen velünk.. innentől kezdve.
Vissza az elejére Go down

Vincent"Riddick"Rodriguez

Vincent

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő/kidobó
Location : LV
Posts : 42

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Verseny előtt... után... (na meg közbenis )   Kedd Jan. 10, 2017 1:55 am

Aki ezt megteszi annak minden tiszteletet megadok, de addig is.. ÉÉÉN VAGYOK A KIRÁÁÁÁÁÁLY! - pattantam be a kocsiba, ne becsüld le az ellenfelet, és talán pont ezért is volt hogy gyorsban végigfuttattam a szemeimet azon a gyönyörű gépen, ami az ő csinos kis feneke alatt terpeszkedett és.. és elismerésem. De ezt nem vallanám be neki soha, ezért is pörgettem fel inkább a motort, zúgott a fülembe az één kedvesem, csak enyhén vetélkedve az övének dübörgésével, mégsem tapostam egyből a gázba, nem kellenek a felesleges ellentétek, addig jó amíg a fakabátok megmaradnak a háttérben, ne lőjük el előre a petárdákat.
Amikor viszont elértük a lámpát, lehúzott ablakon át néztem a szemeibe.

- Csakis úgy! - kacsintottam rá gyorsban, egyre nagyobb gázlöketeket lökve, a kitörni akaró lóerők egyre türelmetlenebbül bőgtek, sárga... és ZÖLD! - csikorogtak a kerekek, a gép orra egy pillanatra megemelkedett, de a pillanatnyi veszteség nem tudott meghatni, amint a gumi elkapta az aszfaltot már lőttem is ki utána előre és beérve a leányzó fitos kis ülepét a négy keréken, érzéssel adva bele mindent a pedálba mindent kézben tartva vigyorodtam el. Nem mentem el mellette. Csak, épp hogy kidugva az orromat előre cukkoltam, hadd próbálkozzon a kislány, amikor nem annyira kellemes meglepetés ért a visszapillantó tükörben.
Hogy csesznétek meg!

Hogy nem állhatok meg az egyértelmű. Nincs más hátra mint előre, ezért kiadós löketet adva a kicsikének csak egy szemvillanásra dugtam ki az orromat Grace-nek hogy kurva gyorsan tűnjünk el innen, kövessen a 93-ason, arra ilyentájt kedvező a terep, kis szerencsével a mocskoknak nincs arra kocsijuk megfigyelésben és rendre lehagyjuk őket. Ha meg mégis.. Ismerek arra néhány egérutat. A lényeg, hogy kövessen! És nem volt okom azt feltételezni hogy Grace ne értene belőle...

_________________


"Riddick"

No matter that people criticise you, the best revenge is to prove them wrong.

Vissza az elejére Go down

Grace Reed

Grace Reed

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő
Location : Las Vegas
Posts : 96

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Verseny előtt... után... (na meg közbenis )   Kedd Jan. 10, 2017 1:56 am

Az eddigi hónapok során mindig úgy alakult, hogy valamiért, de lemaradtam és már csak Rid autójának formás hátsóját láttam, ahogy a célegyenesbe értünk, és ha nem is volt itt a tényleges revans ideje, tömeggel, hatalmas hangfalakkal és megannyi gyönyörű autóval körbeölelve, nem hagyhattam, hogy még egy napig fölényben érezze magát velem szemben. Amennyiszer ő kerekedett felül, én annál inkább le akartam őt gyűrni, tudva, hogy egy nő is képes meglepetéseket okozni, és ha addig élek is, egyszer el fogom érni, hogy az autója behódoljon az enyémnek!
Elmosolyodtam, ahogy oldalról beköszönt az autója orra, de nem mentem jobban, mint ahogy ő diktálta a tempót. Még sok volt vissza, és egy kicsit sem fordult meg az a fejemben, hogy feladjam! Főleg nem akkor, amikor a zsaruk szirénája, a mindenki által ismert kék és piros fények felgyulladtak, ahogy a sziréna sem hatott meg, de azért egy ízes, kiadós káromkodás még belefért, ahogy a visszapillantó tükörben megnéztem a fakabátosokat magamnak. Az egyikük alig tette le a pelenkáját, a másik viszont.. jóval a negyven felett járt, ami nekünk nem kedvezett, nagyon nem, de eszem ágában sem volt megadnom magam! Hogy is ne! Lopott autó feszít a fenekem alatt, és az sem lenne enyhítő körülmény, ha meglobogtatnám azt, hogy fejvadászként van pár haver az őrsön.
Engedve, hogy Rid autója gyorsabb ütemben gyorsult fel, mint az enyém, egy pillanatra még a fékre is siklott a lábam, hogy teljesen elém kerülhessen, és egy kis szerencsével csak az én autóm rendszámtáblája legyen látható a zsaruknak, de nem maradtam le a férfi mögött, követtem őt, bárhova is menjen, de ha esetleg az kellett, akkor még ott volt a lehetősége annak is, hogy szétváljunk, de a kezem már a mobil után kutakodott, és azt megkaparintva már a fülemhez is emeltem, ahogy Harvey-t hívtam. Kellett az erősítés, na meg az is, hogy még több autót követhessenek. Valahol a harmadik-negyedik tömbnél, amit elhagytunk, váltott Rid mögött a lámpa pirosra, balról pedig egy kamion kezdett becsorogni elém, és csak az utolsó másodpercben sikerült egy jobbos kanyarral elkerülnöm a csattanást, amivel persze leszakadtam Ridtől, mégis reméltem, hogy az eredeti útvonal felé megy tovább, mint hogy engem kezdjen keresgélni, de azért a biztonság kedvéért a következő hívás már neki ment... többé kevésbé.
- Vedd fel.. csak ne csattanj - morogtam bele a visszapillantó tükörbe, ahogy a csörgés végét vártam, benne Rid hangjával. Basszus, basszus! - jutott el az agyamig, amikor megint megjelentek mögöttem a rendőrautó villódzó fényei.
Vissza az elejére Go down

Vincent"Riddick"Rodriguez

Vincent

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő/kidobó
Location : LV
Posts : 42

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Verseny előtt... után... (na meg közbenis )   Kedd Jan. 10, 2017 1:57 am

Figyeltem! Folyamatosan... Felváltva hol őt, hol a mocskokat a háttérben! Nem takarodtak.

- Hogy rohadnátok meg...
- szűrtem a fogaim között, a szemem a visszapillantón, még akkor is amikor Grace behúzott mögöttem és ekkor tapostam csak még keményebben a gázba! Reméltem hogy jön velem. SŐT! Egész biztos voltam benne hogy nem gyenge az a gép, simán képes rá hogy kövessen, ezek a tetvek meg.. hiába a 3,5 literes Interceptor, a maga 365 lóerőjét alig két másodperc alatt színre verjük ha az út akadálytalan. Ha AZ! - húztam át az átfutó kereszteződésen, amikor Grace hirtelen eltűnt mögülem.

- A picsába.. - húztam le a gázról a talpam, nyújtott nyakkal figyelve a tükörben, aztán hátra is fordultam amikor nem láttam sehogysem, kis híján trafálva el egy csövest, akin ha átmegyek még csak virsli se marad belőle. De sikerült korrigálnom! Grace-t viszont.. még mindig nem láttam, ami nem kicsit idegesített!

- Hol vagy.. hol vagy kislány.. - sürgettem a visszapillantó tükörben, de csaknem láttam sehol ami egyre inkább feszülté tett. Viszont a korcsokat sem, ami meg méginkább! Oké, fejvadász.. - villant át a fejemen, de nem vagyok hülye, nem egy-két milliót ér az a szar a segge alatt amit le mertem fogadni hogy ha megcsípik nem gratulálnak neki vagy köszönik meg! - Hol az istenben vagy, kislány! - szürcsöltem a fogaimon át újra, lesz-nem lesz alapon egy éles kanyart én is belőve, ecc-pecc-kimehecc.. JOBBRA! - csikorogtak a gumik keményen bevéve, amikor a messziben.. éppen szemben.. - Az isten verje meg.. - küldtem meg megint taposva a fékbe és megcsavarva a dög farát mielőtt kapásból beérnek, és irányba állva alig másodpercek alatt az előbbivel éppen ellenkezőleg, újra megtapostam a gázt.  

- Hogy rohadnátok meg! - néztem megint a visszapillantót, de már nem egy, hanem kettő vagy három szarházi tepert mögöttem akárcsak Grace seggébe ami nagyon nem tetszett! Hogy az istenbe fogunk kimászni ebből, ha nem érjük el a szabad terepet?
És ekkor jelent meg a következő szemközt, alig túl a szemben fekvő  kereszteződésen...

_________________


"Riddick"

No matter that people criticise you, the best revenge is to prove them wrong.

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomWHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼
TémanyitásTárgy: Re: Verseny előtt... után... (na meg közbenis )   

Vissza az elejére Go down
 

Verseny előtt... után... (na meg közbenis )

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Külváros-