HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Hiányzások
by Ville Deadman Wallow Today at 11:19 am

» Megosztanám...
by Danielle C. Portland Kedd Júl. 10, 2018 5:15 pm

» Fekete vitorlák
by Gloria "Sapphire" Salinas Kedd Júl. 10, 2018 7:29 am

» RocknRolla
by Raina Maddox Szomb. Júl. 07, 2018 11:51 pm

» Műsoron a kávé
by Gloria "Sapphire" Salinas Szomb. Júl. 07, 2018 7:45 pm

» Hit the lights off - Félelem és rettegés a metróban ragadva
by Henrik Ibsen Troy Pént. Júl. 06, 2018 7:14 pm

» Can't stand the silence
by Raina Maddox Hétf. Júl. 02, 2018 11:39 pm

» Öribarik - episode I.
by Gloria "Sapphire" Salinas Szomb. Jún. 30, 2018 6:40 am

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Anthony Nightingale

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Anthony Nightingale

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Üzletember
Location : Vegas
Posts : 5

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Anthony Nightingale   Kedd Jan. 10, 2017 3:38 pm

Anthony Nightingale
San Francisco, CA, USA
1982.08.17.
34
Kaszinó, nightklub tulaj, üzletember
Pimps
Tobias Cameroon

Amit jó ha tudunk...


 • Külső/belső:

  Magas, impozáns alakja mellé könnyed kimértség társul. Határozott kiállású, kellemes, kissé karakteres arca finom vonásokkal lett megáldva.
  Játékosan villanó aranybarna szemei, átható pillantással örök-éberen fürkészik környezetét. Haja rövid, rendezett, öltözködésében a sötét tónus dominál, laza, letisztult eleganciára törekszik.
  Örömmel hódol káros szenvedélyeknek, így gyakran párosul megjelenéséhez a cigaretta fanyar füstjének sejtelmes ölelése.

  Nem veszi túl komolyan az életet, afféle laza aranyifjú, amit a maga gátlástalan pofátlanságában meg is él. Büszkesége, egoizmusa és arroganciája vérforraló, ritkán és nehezen idomul másokhoz, félelmetes keveréke a csibész kölyöknek, és a vérbeli kegyetlen üzletembernek. Könnyedsége mögül gyakran átsejlik a megfontolt, számító viselkedés, melyet a fanyar humor derűje tarkít.
  Merész játszmák megszállottja, a maga kaotikus békéjéből nehezen billen ki. Szinte mindig megtalálja számításait, ha nem, akkor is elég makacs és kitartó hogy érvényre juttassa akaratát.
  Megadja a tiszteletet annak, akiben elegendő lehetőséget lát, máskülönben hiúsága még látszatra sem visel konkurenciát.
  Kedveli a luxust, tipikus yuppie.  

Ha van még mit mondanod...

Hedonizmusát fiatalabb éveiből örökölte, és jó szokásként meg is tartotta magának. Egyetemistaként aranyifjú módjára beutazott több kontinenst, részint kíváncsiságból, részint menekülésből, de akárhány világot is fedezett fel, akármennyi kultúrát is ismert meg, a nagybetűs Élet számára a nyüzsgő nagyváros lüktető éjszakája. Ott érzi elemében magát, ahol fényes az éjszaka, folyik a drága whisky, egekben a feszültség, és könnyűvérű prédák kínálnak ínyenc fogásokat napzártára.
Apja kétes hírnevét makulátlan tisztára mosta az elmúlt évek munkájával, de aki vegasban egyszer sárossá vált, az mindig is az marad... Nem igaz?
Vérbeli üzletember, és tapasztalt szerencsejátékos.
Kényelemben, eleganciában, és csendes erőszakban nőtt fel. Fiatalon elhalálozott apjától hosszas testvérviszály, és fájdalmas dominanciaharc árán megörökölte a legális üzleti ügyeket, fivérére hagyva a kevésbé nyilvánvaló alvilági ügyleteket. Ennek ellenére a kaszinó és nigthklub láncolat gond nélkül ad teret a családi vállalkozás kevésbé ismeretes formáinak is, sőt...
Ha egy valamit hősünk maradéktalanul örökölt a családi mentalitásból, azaz, a kérdés mindig csak; mennyi az annyi... Elvégre minden a matekon és a diszkréción múlik...

Ilyen formán nem került bele néhány évbe, hogy kompromisszumra jusson kedves bátyjával, és elássa az örökös viszály szülte csatabárdot merészebb üzleti ügyek érdekében.
Nem tipikus alvilági jelenség a személye. Mostanság valahol félúton lavírozik az előkelő társaságokban ismerős szórakozott milliomos palánta, és a korrupt ügyekkel távolról kapcsolatba hozható nevek között.
De a társadalom elitjének mindig is szüksége volt az apró kapcsokra, melyek összekötik a legszínesebb rétegeket és érdekeket...

♤♤♤

Kesernyés szivarfüst csípősen kavarog a levegőbe. Fivérem figyelem, ahogy ujjait az olcsó szajha derekán futtatja. Formás idomok, tompa tekintet, a drága kisestélyi csak úgy rá van aggatva, semmint viselné a kecses darabot... Milyen rangon aluli, egyszerűen közönséges! Elmerengve kocogtatom a whiskys pohár szélét az ujjaimra simuló gyűrűkkel, és kifejezéstelen ábrázatom az asztal túlvégére szegezem.
A tagbaszakadt ficsúrt csak a márkás öltöny és a jellemtelen ábrázata tartja játékba. Messziről sikít, mikor egy bohóchal a cápák közé téved, és aki egy kicsit is rendelkezik szociális érzékenységgel, az felismeri ennek a jelenségnek az archetípusát az asztalunknál.
A mellettem motozó osztó felegyenesedik, Mr.Indokolatlan a következő licitre köszöni, szeretne még az előkelő középosztályba maradni minden ingóságával. Fivéremmel egyszerre mosolyodunk el erre diszkréten, ő végre elereszti a cafkát és a zsetonokkal zsonglőrködve várja az osztó mozdulatait. A poharamba kortyolok, elnyomom a jóleső bizsergést, amivel az égetett szesz csiklandozva zsibbasztja pattanásig feszült idegeim. Szerencséje annak a mamlasznak, hogy kiszállt... Halvány fogalma sincs, mekkora tétek forognak az asztalon ezúttal!
Gyerünk kislány, tudom hogy ott lapulsz...

Robert felszusszan, és mesterkélt mozdulattal csapja fel a lapokat maga előtt. Megfeszülve állom bátyám metsző pillantását, ez családi örökség, ettől nem fogok a nadrágomba vizelni. Mereven csippentek le egy képzeletbeli szöszt öltönyöm ujjáról, és méltóztatok elereszteni a drága csiszolt kristály poharat, amibe utolsó mentsvárként kapaszkodtam ezidáig. Két pár? Komolyan két párral akar térdre kényszeríteni? Idegesen vetek még egy pillantást a kishölgyre, aki nagyon helyesen előbújt az utolsó leosztásra.
Jólvan szépségem, hiányoztak már a nővéreid, nem igaz?
Hanyag mozdulattal fordítom fel mellé a két kishúgát, és rezzenéstelen vonásokkal élvezem ki, hogy Robert a saját vérembe fojt a tekintetével, mikor rámosolyog a két dáma.
- Drill. - közlöm flegmán a nyilvánvalót, felhajtva az italom maradékát, majd egy őszintén önelégült mosollyal állok fel. Az osztó elém halmozza a zsetonokat, de régen érettebb vagyok annál, minthogy családi ügyet szítsak aprópénzből.
- Tartsd meg a zsebpénzt a nyár eleji pizsipartidra... Szólok a titkárnőmnek, hogy vagy oly' nagyvonalú ennyi év után, hogy otthont adj a hagyományos jótékonysági estnek nyár elején... Ki gondolta volna, hogy ilyen arany szíved van... A tékozló fiú hazatér? - somolygok diadalittasan. Innen szép nyerni... Végre egyszer nem én leszek, aki talpig harci díszben szórakoztat kivénhedt túlemancipált értelmiséget, akiken az egyetlen esztétikus a plasztikai sebész keze munkája.
Könnyed mozdulattal fésülöm át ujjaimmal a - természetesen - amúgy is kifogástalan tincseim.
- Ezért még számolunk... - sziszegi át a ribanc válla felett, és efelől semmi kétségem. Bátorítólag megszorítom a vállát, jobb a békesség... Elviekben.
- Azért vigyázz majd Charlston nejével.... Én mondom, az öreglánynak gyengéi a facér harmincasok... - hajolok közelebb bizalmasan a kegyelemdöfésre. Hát igen... Elviekben...
Vetek még egy pillantást, fivérem magába zuhant alakjára utoljára, és megajándékozom egy lehengerlő mosollyal partnernőjét. A szánakozáshoz hasonlatos érzés fog el egy pillanatra, de...
Élni tudni kell.
Szent meggyőződésem, ha édesapánk tíz éves korunkra mindkettőnket bevezet a póker rejtelmeibe, nem lettek volna kivert tejfogak, és a családi viták sem fajulnak többet tettlegességig...
Szám sarkába lökök egy újabb koporsó szeget, és miután összecsókolóztam a nikotinsokk előfutárával, elindulok kifele figyelmen kívül hagyva a morgást, amit minden bizonnyal nekem címzett.
Most hogy a kényes családi szerepeket ilyen békésen letárgyaltuk erre az évre, ideje lenne tényleg lazítani...

Vissza az elejére Go down

Ville Deadman Wallow

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼

Admin

Job : A 'Slaves of Hell' rockzenekar frontembere
Location : mindig máshol
Posts : 1691

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Anthony Nightingale   Szer. Jan. 11, 2017 3:39 am

Elfogadva!

Mr. Nagymenő! Wink


Baromira tetszett a lapod! NAGYON IS! Very Happy
Sok szarházit üdvözölhettünk már Vegasban, de ilyen kifinomult és mindenre adó intellektus, talán ha egyszer vágott képen! Very Happy
A név: William.. CORVIN! Very Happy
Valami azt súgja jól meglennétek ti ketten, én meg szíívesen olvasnám azt a történetet, de ha a megérzésem nem csal, Te inkább fivéri oldalon valamint a gyengébb nem oltárán kamatoztatnád a tehetséged! Very Happy
Majd MEGLÁTJUK! Wink A vak is ezt mondta.. akárhogy is, Vegas pontosan az a terep ahol a szííín, nem feltétlenül pompa, a változatosság hol gyönyörködtet, hol egyszerűen csak lehúz a feneketlenség gödrébe, és ha benézel a függöny mögé, még meglepődés is érhet, mert Vegas... valljuk be Vegas nem más, mint egy zagyva és lélektelen.. de mindenképpen külön történet... Wink
Jóóó  hogy színezed a sorainkat!  Very Happy


A stempli ABSZOLÚTE meg- és kiérdemelt, vele az elismerésem is, mert bár az ilyen figurákat én simán végigrugdalnám a járdaszegélyen, de kellenek Vegasba ilyenek is! Very Happy
Mesterien kihoztad belőlem ezt az utálatot! KÖSZÖNET ÉRTE! Wink  Very Happy  megegy  What a Face  taps  cheers  asshole  box  pisz  respect  Szóval irány a játéktér, én meg jófej vagyok, foglalok Neked! Very Happy
Vissza az elejére Go down
 

Anthony Nightingale

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek :: Pimps & Dealers-