HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Hiányzások
by Ville Deadman Wallow Today at 11:19 am

» Megosztanám...
by Danielle C. Portland Kedd Júl. 10, 2018 5:15 pm

» Fekete vitorlák
by Gloria "Sapphire" Salinas Kedd Júl. 10, 2018 7:29 am

» RocknRolla
by Raina Maddox Szomb. Júl. 07, 2018 11:51 pm

» Műsoron a kávé
by Gloria "Sapphire" Salinas Szomb. Júl. 07, 2018 7:45 pm

» Hit the lights off - Félelem és rettegés a metróban ragadva
by Henrik Ibsen Troy Pént. Júl. 06, 2018 7:14 pm

» Can't stand the silence
by Raina Maddox Hétf. Júl. 02, 2018 11:39 pm

» Öribarik - episode I.
by Gloria "Sapphire" Salinas Szomb. Jún. 30, 2018 6:40 am

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Joseph Blake Saintwood (Uncle Joe)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Joseph Saintwood

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Nagystílű strici
Location : mindig ismeretlen helyen
Posts : 11

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Joseph Blake Saintwood (Uncle Joe)   Csüt. Jan. 14, 2016 7:14 pm

Joseph  Blake  Saintwood
New Orleans
1947. február 26.
69
Nagystílű strici
Pimps
JACK NICHOLSON

Amit jó ha tudunk...


*Tisztességes - a maga nemében. Ha valamire azt mondja úgy, akkor az úgy is van. Nem köntörfalaz, nem kerül hátulról, elölről támad, szemből és mindig megtalálja a kiskapukat.
*Kedves- mondjuk... már a maga szakmájában, általában nem üti-vágja vagy kényszeríti a nőket, nincsenek kék foltok, tisztában van vele hogy a jól tartott marha örömmel tejel, és nem habozik ezt ki is használni.
*Megfontolt - akár a család, akár pénz, akár nő. Mindig előre tervez, nem hagyja magát sodródni az árral és minél előbb megoldja a becsúszó kis baleseteket. Így vagy úgy, az eszközök elég sokrétűek.
*Következetes - A pontból B pontba. Lehet egyszerű az út, de minden tervezést igényel. Ki.. mikor.. miért... Sose ad támadási felületet és mindig kicsúszik a szerv kezei közül.
*Hátsó szándékok - ha üzletelsz vele figyel a jóhírre, de nem árt ha résen vagy, mert mindig van egy kiskapu, esetleg egy észre nem vett záradék vagy apróbetűs részlet, vagy te vagy az aki nem figyel és ő megtalálja a lényeget.
*Követhetetlen - hol itt, hol ott ver tanyát. Sose tudod merre keresd, ha azt akarja megtalálod, ha azt, akkor nem. És amíg a nevén fut egy étterem, a becsületes és tisztes látszat, a fű alatt meg folyik a mindent besöprő kereskedelem.
*Családcentrikus - mása sincs az életben. Egy leszármazott aki szarik a fejére, de talált valaki mást. Van aki sokkal fontosabb szerepet tölt be az életében, akire még rá is hagyná az üzletet amit a hosszú évek során kiépített, az unokaöccse, Gareth.
*Tökéletes színész - Ha szükséges, a képmutatás mestere. Főleg ha zsarukkal kerül szembe, ha egy szituáció számára veszélyes lehet, nem mutat félelmet, csak a szemébe nevet és később oltja el a tüzet.
*Egészség – Már nem mai gyerek, túl van egy szívrohamon. Talán úton a második... Lehet be kéne fejezni az üzelmeket, az élvhajhászatot, az orvos legalábbis így rendeli, de őt ez egy percig sem érdekli. Az egyetlen hogy néha mérsékli a lehetőségeket. De az, hogy végleg elköszönjön a whiskytől.. a szivaroktól és a nőktől.. teljesen elképzelhetetlen.
*Hirtelen dührohamok. Régen és most... – azt mondják az ember a korral intelligensebb lesz. Belátóbb.. De hogy igaz e ez... Nem derül ki amíg nem kerül szembe egy éles helyzet. Kétesélyes hogy a fickó nyugodt marad vagy a régi módon rendezi a részleteket. A volt felesége tudna mesélni...
*Fennhéjázó – nagyra tartja magát és ezt nem is rejti el. Büszke arra amit elért, amiért saját maga dolgozott meg, hogy a neki dolgozók tisztelik és egyetlen szavára ugranak kedvére, mert nem elég a pénz.. kell mellé a hatalom és főként a tisztelet. Csak így lehetsz nagy név a szakmában és számítasz az életben.


Ha van még mit mondanod...

- Jóól van cicuskám visszahúzhatod. – sóhajtok nagyot a szivar felszálló füstje mögül, ahogy rendre csekkoltam a szilikont a sötét dolgozószoba íróasztala mögött. Korábban még meg is tapogattam őket. Ellenőriztem megfelel e. A lágysága, a keménysége.. A forma.. ótvar árut nem sózunk a népre, az ártana a hírnévnek. De mióta utolértek az évek... Átkozott szívroham.. – szívom mélyre a szivart a kezemben, hiába hogy az orvos azt mondja ideje letennem, valamibe meg kell dögleni.
De jobb később mint előbb.. – hallgatok végül a lelkiismeretre és ráérősen elnyomom az üveg hamutartóban.

- Szóval ha nálam akarsz dolgozni, van néhány alapszabály amit nem árt betartani. – kezdek bele a néma sötétben. A hang megtöri az öreg antik ingaóra kattogó csöndjét. – Először is az unokaöcsém letesztel. – fűzöm össze ráérve az ujjaimat a mellkasomon a világ egyik legkényelmesebb bőrfotelében hátradőlve. – Ingyen! – teszem hozzá meggyőződötten. – Ha ott megfelelsz, egy pontszámot kapsz. Nevezzük dögcédulának ha jól esik, de mivel jól tudom ti kislányok mennyire kényesek vagytok a szavakra, hívjuk úgy hogy minőségi besorolás. – kezdek lazán ingázni a fotelben – Ha valaki téged kér.. hozod a minőségi szintet. Nem vagy hülye, és nem vagy ostoba. Nem hibázol, és teljesítesz mindent, ami csak a szerződésben rögzítve van. - biccentek mellé - Ha olyan felkérést kapsz ami kívülesik a megbeszélteken, nem hisztizel.. nem csinálsz jelenetet, óvatosan elnézést kérsz, és felhívsz egy számot. De erről majd később... – eresztem le a kezeimet egy kényelmes sóhaj kíséretében és megtámaszkodva az asztalon vissza, előre dőlök.

- Ha bármi probléma lenne veled, ha bármelyik követelményt nem teljesíted, repülsz. Ha ellenem szítod a többieket.. repülsz. Ha nem tartod be a titoktartást, repülsz. Jó esetben. És ha bármelyik vendég panasszal él feléd… - tartok elgondolkozva rövid szünetet – Hát majd meglátjuk akkor hogyan is beszéljük meg. – kacsintok a szemeibe, habár egyértelműen nem pirospacsiban fogjuk lejátszani.
Azután viszont mégis másképp folytatom..

- Jogod van a munkaidőn kívül bármihez, kivéve zsarukkal lófrálni. Azokkal a zsarukkal, akiket nem één adok a kezedre. Jogod van a pénzedhez, ami téged megillet, és minél jobb vagy, minél többen kérnek téged, ez százalékban neked is többet hoz. Nincs fix havi bér. Vagy teljesítesz vagy éhenpusztulsz. – használom a világi törvényszerűséget, de ezért is szeretem én a külföldről behozott lányokat. Oroszország.. Ukrajna.. Románia.. a nagyvilág paradicsoma, nem beszél vissza és gyönyörűek.. – sóhajtok megint, megfordulva a forgószékben és most neki háttal, az ablakon figyelem ki, a szürkülő sötétséget..

- Fogalmad sincs róla ki vagyok, ha mégis, akkor jól tudod, ha rendesen dolgozol, nem fogsz hiányt szenvedni semmiben. - dörzsölöm meg az arcélemet, ahogy mar a füst hiánya a torkomon. – Ha mégsem… - hagyom a mondatot nem véletlenül nyitottan, némi hatásszünet, az mindig beválik a fejeknek, még ha csak a legvégső esetekben is kell ténylegesen eljárnom.. soha nem árt egy kis fenntartott tisztelet.

- Szóval? – fordulok vissza a székemben – Mit mondasz, teljesíthető állapot? – emelem a fél szemöldököm, lassan.. kimérten, nem hagyva róla kétséget, hogy minden egyes szavam komolyan gondolom. – És egy percig sem lehet panaszod, mert a többi futtatóval ellentétben én elég ritkán lelem kedvem az áruban. – rántom félre a fejem, de igen. Nem bírom már olyan jól mint régen, de nem árt ha rejtve maradnak az indokok. – Csak mert.. olyan jótét lélek vagyok. – feszül ki az önelégült vigyorom és bár tetszik a kicsike, igen.. mesésen fest, mégse eresztenék könnyeket ha egyszerűen elveszítem. Van még lány ebben a bizniszben... Rengeteg! És mert én csakis a legjobbakkal egyezkedek, attól még bőven van hol válogatnom...


Vissza az elejére Go down

Admin

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼

Admin

Location : Vegas
Posts : 77

Felhasználó profiljának megtekintése http://lasvegas.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Joseph Blake Saintwood (Uncle Joe)   Pént. Jan. 15, 2016 4:30 pm

Elfogadva!

Nini, egy erkölcsös strici. Szigorú, nyers, de valahol kifinomult is. Lehet, hogy nem épp mintapolgár, de korrekt, egyenes fickó. Ott a piri pont! Razz Hiába… Ahogy az okosok mondják, pénz beszél. A lányok meg… csilivilibimmbamm. Azt hiszem, bírom a vén kecskét.  XD2
Na de, komolyra fordítva a szót…
Hűha! Ez aztán az ET! Imádom, ahogy írsz. Kifejező, érzékletes és választékos a stílusod. Regényes. Egy precízen megszerkesztett, olvasmányos sztorihoz volt szerencsém. Ittam minden szót. Örömmel olvastam volna tovább a történetedet. De nem panaszkodom, így is terjedelmes kóstolót kaptunk Joe bácsiból.
Nem is tartalak fel tovább, irány az avatárfoglaló és a játéktér! Sok-sok izgalmas játékot kívánok Neked!  rock
Vissza az elejére Go down
 

Joseph Blake Saintwood (Uncle Joe)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek :: Pimps & Dealers-