HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Keresettek
by Ville Deadman Wallow Csüt. Nov. 15, 2018 2:18 pm

» Műsoron a kávé
by Gloria "Sapphire" Salinas Vas. Okt. 28, 2018 8:19 am

» Danny & Darren
by Darren Curtis Szomb. Szept. 22, 2018 7:05 am

» Pozitív végkifejlet
by Vincent Morris Belvedere Pént. Szept. 21, 2018 4:00 pm

» Danny & Danielle - LA útjain
by Danny Doyle Haynes Pént. Szept. 21, 2018 12:22 pm

» Make the devil cry
by October Soininen Csüt. Szept. 20, 2018 6:15 pm

» I came here for money, but I can be your fangirl too
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:55 pm

» Világképek karambolja - In flagranti
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:34 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Places to go

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Danielle C. Portland

Danielle C. Portland

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : tattoo artist
Location : Las Vegas
Posts : 249

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Places to go   Szomb. Jan. 28, 2017 10:27 pm

- Melyik elnököket faragták a Rushmore hegybe? - simított végig a nő a kislány rézvörös haján, mialatt a zöld szemek az édesanya alakját figyelték. Mindig is gyönyörűnek látta azt az asszonyt, aki egészen pici kora óta folyamatosan vele foglalkozott. Tudta, hogy valami nincs rendben az anyjával, de sosem hallott egyetlen panaszos szót sem.
A hét éves kislány elgondolkodva csücsörítette a száját, mialatt az apja bariton hangja zúgott át a másik szobából. Megint NFL meccs volt, Danielle pedig az apja nyomán kívülről fújta a Broncos összes játékosának nevét. Különféle basszad megek, a kurva anyátok és hogy rohadnál megek társaságában. A felét nem értette, de talán az anyja pontosan ezek miatt foglalta le a kislány figyelmét. Vagyis csak próbálta.
- Nos? Biztosan elmondta nektek mindezt Miss White is. Tudod te ezt, kincsem- mosolygott az asszony a kislányra, aki csak egy lemondó sóhajjal nyugtázta, hogy otthon is folytatódik az iskola, annyival nem tudta lerázni mindazt, hogy kilépett az intézmény ajtaján. Hányszor hallotta már, hogy Nancy a tanítók pártját fogva mindig mondogatta neki, hogy tanulni kell, mert úgy lesz szép és okos. Danielle nem értette, hogy a tanároknak mi köze volt a szépséghez, mert sosem öntözték a gyerekeket a suliban.
- Lincoln.. bácsi - akadt el, mert az apja megint egy rohadjál meg, Smith-t vakkantott közbe, de az anyja leült vele szembe, és tudta, hogy ezzel nem úszta meg. - George... Washington és a dagi negyvenes bácsi - utalt Roosevelt-re egy szerény mosollyal, mialatt a kezeit tördelte. Az anyja halkan felnevetett ezen a megfejtésen, kelletlen bólintással spékelve csak meg.
- Abraham Lincoln, ezt eltaláltad, ahogy Washington-t is tudtad. A negyvenes.. bácsi Theodore Roosevelt volt és a negyedik Thomas Jefferson. Őt a gőzmozdonyról megjegyezheted - adott egy puszit Nancy a kislány feje búbjára, mire Danielle elmosolyodott és belemászott az anyja ölébe.

- Végállomás! - dörrent a buszvezető hangja a csendben, mire Danielle összerezzenve ébredt fel keserű szájízzel, hogy egy karcos hang rántotta ki az emlékkel teli álmából. A hátizsákja a földön, a saját és az előtte lévő ülés közé ékelődve utazott. Fájt a feje, ezért pihentette még egy rövid ideig csak a szemeit is, de megmozdult az ülésen. Elhúzódott az ablaktól és egy kósza ásítással tolta el magát a busz folyosójára, magával vonva a táskáját is. Nem volt benne sok nehéz cucc, csak Kóla, energiaital, chipsek és egy-két váltó ruha, amit az útra hozott.
Úgy érezte, hogy inkább a buszokon lakott a hatvanhét órás utakat számításba véve, mintsem otthon, az apjával és a váltott kurvákkal, akik időről időre megjelentek az otthonukban, mióta az anyja meghalt. Az elsőt Jenny-nek hívták, ő pár alkalmat bírt az apjával. A másodikat Susie-nak, a harmadik a sorban már Carrie volt, a negyediktől pedig már meg sem próbálta megjegyezni a neveket. Egyetlen ribanc sem akart az apjával egynél többször kefélni, Danielle pedig hallani azok vonyítását, miközben dugtak. Többet volt a tetőn egy spangli társaságában órákon át, mint a saját ágyában. LA fényei mindig is lenyűgözték.
El sem köszönt a sofőrtől, ahogy leszállt a buszról, és a telefonját a zsebéből előhalászva nézett rá az előlapján szereplő órára. Felsóhajtott. Tényleg kurvára hosszú út állt mögötte, a lábai elmacskásodva görcsöltek, de jól esett neki végre a baromira nem mozgó talaj a talpa alatt. Kikereste Trevor számát  - nem volt nehéz, mert csak a baráti társaságuk tagjainak a száma volt elmentve, Trevoré, és a saját apjáé, akit azóta nem hívott sohasem, mióta telefontulajdonossá vált a kis vörös.

"Megjöttem. Merre vagy?"

Az ujja rácsusszant a küldés gombra, és az üzenet remélhetőleg meg is érkezett Trevorhoz. Szabad kezével megdörzsölte a homlokát, kikanyarítva a nyakából a kusza-kócos haját is, amit aztán össze is fogott egy hanyag konytba. Anélkül, hogy leült volna, előszedett egy fémdobozt, és a kattintással felszisszent a tutti-frutti ízesítésű szar, aminek az ízétől néha már egészen hányingere volt, de szerette.
Belekortyolt az alkoholmentes löttybe, és körbenézett. A ráérős és sietős emberek kavalkádjára baromira nem volt kíváncsi, egyetlen egy ember érdekelte. Old Shatterhand vörös hajjal. Le se tagadhadták volna, hogy rokonok.
És Danielle nem is akarta volna megtagadni Trevort. Soha a büdös életben.

_________________

Vissza az elejére Go down

Joshua T. Holdman

Joshua T. Holdman

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 3

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Places to go   Szomb. Jan. 28, 2017 11:43 pm

A kezeim még most is sajognak. Konyhai szolgálat három napja és kinéz még két nap. Ennyibe került, hogy találkozhassak az unokahúgommal. Mert ugye mint rendesen most is beleköptek a levesembe. Mit beleköptek. Bele is hugyoztak és még a pöcsüket is megáztatták a lében, hogy aztán egy tölcsért dugjanak a pofámba és elöntsék rajta az egész löttyöt az utolsó cseppig. Mikorra is osztanak rám egy őrséget?  Kilincselhettem és panaszkodhattam az ügyeletes tisztnek, aki persze először baszott a nyavajgásomra, de miután egy teljes napot töltöttem a seggében beadta a derekát.
-Szerezzen maga helyett valakit tizedes és mehet!
Na fasza! Ki lesz az a barom, aki ebben a kecskebaszó hidegben önként akar ott állni a toronyban mint egy fasz? Persze Johnson, a hamisítatlan harlemi suttyó azonnal csapott a panaszomra.
-Figyelj Holdman! Amíg te őrködsz én szívesen elszórakoztatom a kislányt. Úgyis nekem van itt a legnagyobb....
A katonaéletnek és a vele járó közös zuhanyzónak megvan az a hátránya, hogy pontosan tudtam, nem a levegőbe beszélt. Nem futotta másra, mint egy morgásra és egy
-Dugulj már el Johnson! Inkább segíts! -re és csak néztem a szemébe egy amolyan "szegény szerencsétlen árva kisfiú vagyok" pillantással. Irtózatosan nagy seggfej tudott lenni ez a feka, de arany szíve volt. Nem kellett hozzá egy perc sem, hogy rábólintson. Ő megy a toronyba, én meg a fekete mosogatóhoz. De ez már a múlt zenéje. A lényeg az, hogy úton vagyok Washingtonba!

Nagyjából megvan, hogy mikor érkezik meg a busz és a város sincs a támaszponttól csak harminc mérföldre. Legalább elkésni nem fogok és Daniellenek nem kell órákat fagyoskodnia a zimankóban. Ez nem a nyugati part, hidegek a telek.
Egy parancsnoki dzsippet sikerült elkötnöm, na jó nem kötöttem el, rajtam a legszebbik uniformisom. Persze egy tizedesnek még nem jár dísz egyenruha, szóval így talpig kekiben feszíthetek a volánnál. A telefon hirtelen megrezzen a zsebemben. Még ezt a barmot megelőzöm és megpróbálom elő varázsolni.
Megérkezett. Rendben, de hogy a picsába fogok vezetés közben üzenetet gépelni? A busz állomás úgy öt percre van a forgalom függvényében, ezt azért ki tudja várni ha már egyszer három napot utazott. És persze rosszul tippeltem, csak három perc kellett.
Leparkolom a verdát és elindulok az épület felé. Már éppen bepötyögném, hogy "itt vagyok. merre vagy?" mikor egy nekem háttal álló vöröskére leszek figyelmes. A táskája hanyagul maga mellé dobva, a kezében valami agyonra cukrozott szarság és csak bámészkodik. Ezt a beállást ezer közül is felismerem. Hagyom is az üzenetet, inkább tárcsázom a számát. Ha felveszi csak ennyit szólok bele:
-Mögötted!
Vissza az elejére Go down

Danielle C. Portland

Danielle C. Portland

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : tattoo artist
Location : Las Vegas
Posts : 249

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Places to go   Hétf. Jan. 30, 2017 9:18 pm

A legnagyobb problémája az volt, hogy rohadtul nem tudta, hogyan abszolváljon két igen egyszerű feladatot: meg is tartsa a kezében a dobozt, anélkül, hogy az a földre essen és a kabátját összehúzza magát. Ezen az átkozott helyen még a tavak is befagytak, nem hogy az ő vézna, esetlen, alig-teste. Ha lehetett volna, egy egész medvét maga köré csavart volna csak a biztonság kedvéért.
Már épp elhatározta, hogy ezt a mókát megoldja, ha az életébe is került, amikor először rezegni kezdett a telefonja, aztán az az ismert és imádott dallam kezdett szinte üvölteni a zsebében, mire megfeledkezett előbbi tervéről és előhalászva azt már a füléhez is emelte, de az előtt, hogy belemakogta volna azt, hogy "hellóigenmondjad", egy várt, ismerős hang mond egyetlen szót.
Alapesetben a víz is kiverte volna egy szűk, sötét sikátorban ettől a szótól, de itt az életét mentette. Vigyorogva csapta össze a telefonját, vagyis vissza a zsebébe, és szinte röpült, rá a katonaszerkós vörösre, pontosabban a nyakába, és vele együtt az energiaital is borult, le a földre, őket kettejüket kihagyva a szórásból.
- Helló, katona! - nem volt sosem nyálas, de az utóbbi hetekben igen csak sok szar szakadt a nyakába, ezért egy hatalmas cuppantással teli arcrapuszi volt Trevor büntetése, és vigyorogva kászálódott le a hatalmas testről.
- Nézzenek oda! - tapogatta ki az unokatestvére uniformisának hajtókáját a nyakánál, aztán le is porolta a vállánál az anyagot, mintha olyan létezett volna a támaszponton, hogy porcica. Náluk, otthon már üvöltöztek a portigrisek, de Quantico-ban ki volt zárva ez a lehetőség, abban biztos volt. - Hány csitri bukik erre az egész maszlagra? - nevetett fel hirtelen az egyenruhára gondolva, de ezzel egy időben rájött arra is, hogy igazából egy széthúzott cipzáras kabátba bújtatott pingvint játszik éppen, ezért is rázkódott meg a nem létező, feltámadó szélben és már intézkedett is az ügyben.
Köhögött egyet, fejébe húzta a kabát kapucniját, és hátrafordult a táskájáért.
- Meddig kaptál kimenőt? - érdeklődött sokadik kérdéssel a világ legtermészetesebb hangján, és egy kicsit tartott attól, hogy csak a mai napot kapták meg ők ketten. Az biztos, hogy egyszer Trevor főnökére borítja az asztalt ezek miatt a szigorú szabályozások miatt. Az sem érdekelte, ha a szögesdrótokon kellett volna átmásznia. Átfért volna a kis drótok között is akár, mert egy kibaszott elöl deszka-hátul léc volt. Komolyan! Csak a magassága és a havibaja miatt tudta mindenki, hogy nő volt Danielle.
Legalábbis az apja sosem mondta neki, hogy szép és ügyes kislány lett volna. Mindig csak az anyja dicsérte, neki voltak kedves szavai a vörös lányhoz.

_________________

Vissza az elejére Go down

Joshua T. Holdman

Joshua T. Holdman

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 3

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Places to go   Kedd Jan. 31, 2017 11:17 pm

Elég időt az a pár másodperc csengés, hogy teljesen biztos legyek benne, bizony az én unoka hugicám az a vöröske ott, mert ugyebár csak a hátát látom. Ahogy a kabáttal és az üdítővel szerencsétlenkedik, arra így más nem képes a földön, mindez mellé még a telefon hangja is csak biztossá teszi, hogy ő az. Ez a kis vöröske csípőből volt képes kidumálni magát bármilyen helyzetből, de az egyszerű használati tárgyak nem voltak a barátai soha. Megvolt az a ritka képessége, hogy tönkre tegyen akár egy biliárd golyót is, de ezt a kétbalkezességét is olyan szeretetre méltóan képes csinálni. Magam más dallamot társítottam hozzá, vagyis a számához. Egy olyat, amely jó utalás egy egyre gyakoribb tettére, amivel nem győzöm a halálba piszkálni.
Beleliheg a telefonba és amilyen gyorsan vette elő, pont olyan gyorsan is csusszan a készülék újfent a zsebébe. Ezt követően pedig sarkon fordul és párducokat megszégyenítve ugrik egy szempillantás alatt a nyakamba oly lendülettel, hogy ha nem nyomnék közel háromszor annyit, akkor bizony a környék járókelői tanúi lehettek volna egy hamisítatlan kaliforniai esésnek. Egyik lábammal persze így is be kellett támasztanom, nehogy megessen velünk ez a csúfság, de végül megtartom és magamhoz ölelem a rég nem látott és határozottan hiányolt leánykát.
-Nini, egy kenguruba oltott róka! De jó téged látni! - szorítom magamhoz újra mielőtt letenném. Kissé vicces ugyan, ahogy letakarítja a patyolat tiszta bakaruhát. Inkább tartom ezt egy amolyan pótcselekvésnek. Hónapok óta nem láttuk egymást és az ezt megelőző években soha nem esett meg. Csupán órákra voltunk távol egymástól amely csak igen ritka esetben rúgott napokra. Érthető tehát, hogy nem sokat tud kezdeni az új helyzettel. Be kell valljam, hogy Danielle volt az egyetlen visszatartó erő. Ő volt az, aki miatt nehéz szívvel hagytam ott az otthont, hogy katonásdit játszhassak. Vajon tud vigyázni magára? A seggfej apjára nem számíthatunk ezen a téren. A bandában sem bízok meg teljesen. Szinte minden barátom szájából hallottam, hogy "csak egyszer legyek figyelmetlen és óvatlan és bekúrja magát a családba". Persze a nagy pofájának hála tisztelték őt, szóval megvédi magát. Ezzel nyugtatom magam amióta Quantico-ban vagyok.
-Nincs okom panaszra. - adom meg a jelképes mondat végi pontot egy kacsintással - de ne üsd az orrod a nadrágomba! Ha nagyon ragaszkodsz hozzá elmesélem minden itteni hódításomat, de előbb neked kell elregélned mi van otthon. - persze vastagon leszarom mit csinált a Lakers a hétvégén, de ezt Danielle minden bizonnyal tudja. Azt akarom, hogy magáról meséljen. Jól megy-e sora, biztonságban érzi-e magát....
-Hogy a kimenő? - na igen, jöjjön egyből a fekete leves - Holnap reggel hatkor kell jelentkeznem. Negyvennyolc órát ott kell legyek, majd újra szabad vagyok. Akkor már jóval hosszabb időre. Arra gondoltam, hogy megvárhatnál itt, Washingtonban. Kiveszünk neked egy szobát valahol. Mit szólsz hozzá? - szegezem neki a kérdét mélyen hallgatva az említett hosszabb kimenő miértjéről. Őszintén szólva, nem tudom hogy fogja fogadni a számomra is meglehetősen új információt. Igen, áthelyeznek. Két hetet otthon tölthetek, hogy aztán bezsuppoljanak egy repülőgépbe és vigyenek a világ másik felére. Távol otthonról és távol Danielletől.
Vissza az elejére Go down

Danielle C. Portland

Danielle C. Portland

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : tattoo artist
Location : Las Vegas
Posts : 249

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Places to go   Csüt. Feb. 02, 2017 1:44 am

Hosszú, széles vigyor volt az, amivel reagált a kengurus dologra. Mert hogy az annyira képtelenség volt! Köze nem volt azokhoz az erős, nyomi ugribugrikhoz, és nem is értette. Oké, most éppen ugyanakkorát szökdécselt, de mindennek megvolt a maga oka és indoka. Tudta, hogy Trevor figyeli minden mozdulatát. Mióta Danielle az unokabátyja után járkált állandóan, húzogatva annak méretes pulóver-, vagy épp ingujját, hogy foglalkozzon vele is, ne csak a haverjaival, valahogy belekerült egy olyan belső körbe, ahol vigyáztak rá. Ahol foglalkoztak vele és ahol mert önmaga lenni. Mindennel együtt. A jó és a rossz is kéz a kézben járt nála, és nem volt szinte olyan esemény, amiről Trev ne tudott volna. És pontosan ezért volt hálás a gazfickónak, amiért még a széltől is óvta. Titokban, mert muszáj volt megvédenie magát. Egyedül az apjával szemben volt mindig is tehetetlen, és ez megrémítette.
A hallott szavakra egyszerre köhögött és nevetett fel.
- Eszem ágában sincs oda túrni, ahol isten tudja hány nő járt már - vigyorgott a férfire, és egy fintorral ütötte el a szavainak élét, hogy csak húzta őt Danielle, nem gondolta komolyan mindezt. - Mindenről hallani akarok! - csapta fel a kezét a levegőbe, elgondolkodott gyorsan. - Oké, arról nem, hogy milyen pozícióban és hogy sikerült-e a baba program - rázta is a fejét hirtelen erre az ötletre. Lesápadt! El nem tudta képzelni Trevort egy karonülő bűzlő kis kakacsomaggal, akinek életében az a legnagyobb problémája, hogy nem háromkor, hanem három óra öt perckor kap kaját és ezért képes üvölteni úgy, hogy még a világ másik felén is meghallja a süket néni. És addig fogja faggatni a fickót, ameddig be nem vall mindent.
Hallotta, tisztában volt azzal, hogy mit mondtak neki. Hogy ő is meséljen, de nem akart. Nem akarta elrontani az itt tartózkodását, és elmondani neki minden egyes spangli történetét. Lassan már a tüdejében is fű nőtt, amire nem volt büszke, de máskülönben, anélkül már nem bírta volna. Nem akart arra gondolni, ami Los Angeles-hez kötötte. A számára a világ legfontosabb embere már évekkel ezelőtt meghalt, és az apja.. Lehetett volna akár egy szemeteskuka is, abban is több kedvesség és figyelem volt, mint a saját apjában felé.
Tüntetőlegesen hagyta lógva ezt a témát és Trev szabadságát meghallva kissé morcos lett. Még az éjjel vissza kellett mennie, és ezért, rohadtul ezért nem fog három napot utazni. Neki nem volt elég ennyi. Csak pár óra. Az semmire sem elég! Mégis! Negyvennyolc óra után megint itt lenne. De addig mit csináljon? Teljes mértékben unatkozni fog és nem az az olvasós típus, hogy lekössék a szavak, nem hogy mások fiktív története. Gyűlölte a problémázást, az ajnározást, a romantikát, a nyomozgassunk valami után, amit nem kapunk el és hogy Darwin meg a majmok? Hát eleget látott, rácsok nélkül is.
- És tudsz velem beszélni addig is? Megengedik, hogy telefonálj, miközben igen uramozol? - tért ki a válaszadás elől, ami nem azt jelentette, hogy nem volt benne ebben a spontán ötletben. Mert dehogynem! De Trevor érdekelte, nem Washington. Vállára kanyarította a táskát is, és csak pislogott ki és fel a hatalmas kabát alól az unokafivérére. - Nem kell valami drága szállás - jutott eszébe elcsendesedve. Mert ha az apjától szedett is rohadt sok pénzt, nem akarta felélni az összes lopott lóvéját. Mindig jó volt, ha volt tartalék. És voltak tervei, mire fog vállalkozni ezzel az úttal. Tulajdonképpen ezzel a felvetéssel már Trevor tudhatta is a választ. Maradni fog és várni fogja a katonát.
Lépegetni kezdett unalmában és mert iszonyatosan fázott, kezeit a kabátja ujjaiba húzta vissza a hideg elől.

_________________

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomWHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼
TémanyitásTárgy: Re: Places to go   

Vissza az elejére Go down
 

Places to go

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Környező vidékek-