HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Keresettek
by Ville Deadman Wallow Csüt. Nov. 15, 2018 2:18 pm

» Műsoron a kávé
by Gloria "Sapphire" Salinas Vas. Okt. 28, 2018 8:19 am

» Danny & Darren
by Darren Curtis Szomb. Szept. 22, 2018 7:05 am

» Pozitív végkifejlet
by Vincent Morris Belvedere Pént. Szept. 21, 2018 4:00 pm

» Danny & Danielle - LA útjain
by Danny Doyle Haynes Pént. Szept. 21, 2018 12:22 pm

» Make the devil cry
by October Soininen Csüt. Szept. 20, 2018 6:15 pm

» I came here for money, but I can be your fangirl too
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:55 pm

» Világképek karambolja - In flagranti
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:34 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet

Gabriel Sadik

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : szabadúszó
Location : Úton
Posts : 196

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Hétf. Feb. 06, 2017 2:41 pm

A Motelből...


Nevil nem aludt itthon. Ezt biztosan láttam másnap reggel, de egyáltalán nem aggódtam a tegnapi napot figyelembe véve, ugyanis mindig ezt játszotta. Felhúzza az orrát, lelép, beújít valami bigét, aztán 2-3 nap múlva előmászik nagy vigyorral a képén és szent a béke. Bíztam benne.. Most is.
Alig 8-kor csörgött a vekker és egy újabb zuhany után valami azért még motoszkált bennem. Mi van ha valami rosszul sülne el!?? Ha balul.. Ha valami félrecsúszna az egészben, nem akarok úgy megdögleni hogy Nevillel haragban váljak el még ha nem is igazán én mondtam ki a végszót.

Tíz óra volt.. a telefon a kezemben, én meg lerakva magam az ágyra pötyögni kezdtem, hosszan.. de most egyáltalán nem érdekelt.
"Nev. Elhúztam a megbeszélt helyre. Amint tudlak, értesítelek a fejleményekről. Ha nem jelentkeznék.. olyan 5 órán belül se, pakolj össze mindent, húzz el a francba, a számlaszám.." - néztem félre az éjjeliszekrényre, nem az túl nyilvánvaló. "A szekrény mögött lesz, a falon, a kép mögött. Ha bármi rosszul sülne el, vedd ki a pénzt, kaparj össze mindent aztán..." Itt rövid szünet következett talán percekig is törve a fejemet hogy ide mi is kerüljön. Aztán mégiscsak megvolt.. "Aztán vigyázz a seggedre, mert ha idő előtt találkozunk odaát.. én tuti agyonverlek!" - egy kacsintó fej, és vége. Vagy mégse.. "Szeretlek, te barom!" - sóhaj.. és itt a vége.
Küldés.. Aztán gyors törlés a menüben, a számot, amit fejből amúgy is ismerek, maga az üzenet törlése, telefon a farzsebbe, néhány dollár.. és a kulcsok.

Utolsó pillantást vetve a szobára még rendre felmértem mindent. Remélem minden rendben lesz. De ha mégse.. - sóhajtottam nagyot, aztán az ajtó halkan csukódott mögöttem, fordul a kulcs, aztán azt leadtam a recepción hogy még véletlenül se nálam legyen. Mikor átdobtam a lábam a motoron.. kormányon a kezek... csak akkor álltam meg egy pillanatra hogy utolsó levegőt vegyek. Tényleg ezt akarom?? A végszó: igen! És bár közel sem voltam legbelül ennyire határozott, de volt ott egy dolog ami sokat nyomott a latban. Egyetlen szó... Egy név: Rita.
És bár valahol nagyon jól éreztem a vesztem, mégis indult a motor, és elhajtottam a megadott cím felé.

***


Dél még alig múlt pár perccel, de én már messziről láttam a feliratot. Eljátszaottam a tervvel.. megyek iszok előtte még egyet, de ehhez tiszta fej kell. Nem kell hogy valami lelassítson. Ekkor merült fel a kávé lehetősége, de azután hogy mennyit bedobtam reggel, messze nem kívántam még nagyobb lendületet, ezért összeszedtem mindent ami van és rákanyarodtam a parkolóra.
Kihalt volt.. Délben errefelé sehol egy lélek, ami valahol megkönnyítette a helyzetemet, de máshol meg gyanússá tette az egészet.
A kormány gumija izzadva a tenyeremben be is céloztam az egyik helyet, és lassan gurulva be a motorral, a bejárathoz közel, indulásra készen tettem le. Soha nem lehetsz elég óvatos.. - csorogtam beljebb, amikor a szemem a klub melletti keskeny sikátorra tévedt, és valami volt ott.. VALAKI!

Nem mondom hogy sokat gondolkoztam a tényeken, a szemem mégis odaragadt egy időre. Nem tudom mit vártam.. mit akartam, talán egyszerűen csak jó volt újra látni őt.. figyelni.. Tudni hogy jól van... Hogy él! Hogy boldogul.. és BOLDOG! Mégis valami más is kiütközött a fejemben.

- Bassza meg.. - suttogtam az orrom alatt, és inkább leállítva a motort vissza, a kormányra figyeltem. Újabb sóhaj..: Helyesen cselekszem.. Azzal kihúzva a kulcsot és átemelve a lábamat a nyergen, lassú léptekkel indultam meg. Igen, pont a lány felé...
Vissza az elejére Go down

Raina Maddox

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bartender
Location : Las Vegas
Posts : 184

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Hétf. Feb. 06, 2017 8:20 pm

Kurva szerencsétlen voltam. Már megint azok a kibaszott rémálmok. Megint.. Dave, megint a nyolc évvel ezelőtti események játszódtak le bennem, és hajnali négynél tovább nem bírtam az ágyban. Kikászálódva, félkómás idegbetegként életem legerősebb kávéját ittam, amit leküldtem négy egymás után elszívott cigivel. A tüdőmet is kiköptem szinte, de nem érdekelt. Felejtenem kellett, méghozzá kibaszott gyorsan. Vadbarom, faszfej...

Mégsem baszhattam el az időmet, muszáj volt megjelennem és muszáj voltam fapofával tűrni a nap további részét azért is, mert nem hogy Vinnie képét kellett elviselnem ma is egy kiadós kefélés után, amivel Leo-t fárasztottam le, de megint látnom kellett Gabe-et.. a rohadt életbe. Kezdtem úgy érezni, ha túlságosan is függnék a drogoktól, biztos, hogy kiadnám az elbaszott életemről szóló őstulok könyvemet.

A lehető legtöbb időt igyekeztem egyedül tölteni, hogy még véletlenül se küldjek el senkit se a picsába, ha nem érdemelték volna meg, de a szállítmány.. csörrent meg a telefonom és egy kurva sziát sem böffentettem bele, csak egy "mondjad" morgás hagyta el a számat, mire egymás után pakolva a csülkeimet az utam a sikátorba vezetett, hogy a papírokat átnézhessem. Ügyeltem arra, hogy ne basszanak át minket a palánkon, de Garcia rendes faszarcú volt, eddig minden egyes üzletünk sikeres volt, ezért sem baszakodtam tovább, alákanyarítottam a nevemet.. Raina Maddox. Felsóhajtottam megnézve a teherautó oldalán végigkúszó szöveget, és fogalmam sem volt arról, hogy.. él-e még bennem az egykori énem.. Rita Iversen. Idegenül csengett a saját nevem, ezért is volt, hogy egy újabb cigit toltam a számba, aminek a vége azonnal felparázslott, pont abban a pillanatban, amikor a motor hangja elhalt, és nem is kellett odanéznem, hogy tudjam, ki érkezett meg. A büdös picsába!

- Tudjátok a járást, fiúk. A két árja majd segít, ha eltévedtek odabent. Csak a seggetekre figyeljetek, mert elég morcosak - úgy látszik, hogy ez egy népbetegség volt nálunk, de erre pont magasról fostam. Megroppantva a nyakam hagytam ott Garcia-t és két emberét számban a cigivel, hogy nélkülem pakolhassanak, azért is kaptak tőlünk lóvét.

Kurvára nem akaródzott megadnom magam Gabe-nek. A tegnap, a múlt felemlegetése és az a cseszett királylányos bömbölés olyan dühbe fordult, hogy meggondolva magamat csak a sikátor végéig másztam el, hagyva hogy Sadik-nak kelljen megtennie az utolsó lépéseket hozzám. Nem voltam a szukája, hogy én futkossak utána, és ahogy elém ért, a szemeibe néztem röviden.

- Úgy dobtad ide a segged, mintha a halálsoron meneteltél volna - na ja, mi a fasznak köszöngessek? Amikor eltűnt nyolc éve, én sem kaptam tőle egy baszott viszlátot sem. - Nem foglak ma sem kibelezni. Nem szabad - feszült mosoly mászott a képemre, és jó volt emögé a fals faszság mögé bújni, minthogy bevalljam neki, igenis felkavarta bennem a múltat. Felsóhajtottam halkan, egy ideig inkább az aszfaltot stíröltem, visszapakolva a számba a cigit is, miután megkínáltam Gabe-et, hogyha akart, rágyújthatott ő is. El kellett szívnom a szálat, odabent meg nem akartam füstölögni, és legalább addig sem kellett jártatnom a pofámat, ameddig a szívásra és kifújásra koncentráltam, és áldoztam ennek a kurvára szent és sérthetetlen pillanatnak, egészen addig, ameddig meg nem állapítottam, hogy már nincs mit és nincs miből szívnom, ezért lepöccintettem a csikket, cipőm talpával elnyomva azt.

- Kössz, hogy eljöttél - váltott a hangom kedvesebbre, mert így is gondoltam. Vinnie idegbeteg dühével nem lett volna kedvem foglalkozni, ha Gabe mégsem jelenik meg. - Csak egy sima szórakozóhely, némi illegális felhanggal. Nem nagy ügy. Megoldjuk - intettem a fejemmel az épület felé, hogy nehogy azt higgye, embereket darálunk be hentes módra. Mert nem. Az csak Vinnie hobbija, széttrancsírozni másokat. Én inkább kikeféltem magamból a dühöt. - Ha végeztél, akár mehetünk is. A vendégem vagy egy körre. Van minden. Whiskey, rum, vodka, és ha valami szaros koktélt akarsz, azt is eléd teszem - vontam vállat nem törődőn, de az volt a legszarabb, hogy igen is érdekelt Gabe. Még mindig. A picsába bele!
Vissza az elejére Go down

Gabriel Sadik

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : szabadúszó
Location : Úton
Posts : 196

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Hétf. Feb. 06, 2017 8:34 pm

Nagyot sóhajtottam. Újra a régi stílus. Na igen, ez volt Rita.

- Neked is szia. - köszöntöttem mégis, nem mert így illik, hanem egyszerűen mert így éreztem jónak. - És kösz! - nyúltam a felém nyújtott bagóért, nem mintha annyira éheztem volna az ízre, egyszerűen csak így jött kézre. Aztán beállt a néma csönd. Nem kerülte el a figyelmem hogy nem szól egy szót sem, és valahogy nekem se akaródzott beszélni. Két idióta egymás mellett.. Pont valahogy így nézhettünk ki, de most a legkevésbé se érdekelt hogy mit látnak mások, vagy mit mondanak a seggfejek.

- Nem gond. - dünnyögtem aztán ahogy mégis beszélni kezdett, és ahogy kifújva a füstöt végigfuttattam a hátul rakodókon a szememet, úgy néz ki mégis csak figyelt valamelyest. - És itt lesz a munka? - böktem irányba fejjel, habár valahol azért biztos voltam benne hogy nem azért kértek pont engem, mert nincs aki elhordja az üvegeket, de válasz helyett újabb instrukciók, én meg.. most ő a főnök, engedtem.

- Mehetünk! - fújtam ki a végét én is dobva a csikket - De elég lesz egy szóda. Csak tiszta fejjel üzletelek. - köptem oda a végét, de hogy paranoia?? Inkább óvatosság. De ha nem volt ellenvetése, minden további szó nélkül követtem. Érdekfeszítő egy napunk lesz!
Vissza az elejére Go down

Raina Maddox

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bartender
Location : Las Vegas
Posts : 184

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Hétf. Feb. 06, 2017 8:54 pm

Egy biccentés válaszul a köszönésre meg a cigire is, nem apróztam el. Nem voltam tajparaszt annyira. Úgyis tudtam, hogy ez még csak a bemelegítés lesz a részemről, az igazi mély szarkupac még várat magára, amit meg fogok szívni. Méghozzá nagyon.

Aztán mit ad isten, járattam a pofám. Nem kellett volna. Magasról tennem kellett volna arra, hogy jól szórakozik-e. Nekem csak azt kellett volna tennem, hogy betolom a seggét Vinnie irodájába, utána pedig tenni arra, mit kezdenek ezek ketten egymással és a munkával. Mégis azon kaptam magam, hogy megráztam a fejem.

- Fingom nincs. Majd Vinnie beavat - vontam vállat, hogy egy újabb biccentéssel a rendelésére irányt változtatva a csülkeimet egymás után pakolva kövessen be, az épületbe.

Nem érdekelt, hogy megnéztek a pia rakodók és hogy Garcia nem tetszően méregette Gabe-et, csak kikerülve a fickókat léptem be a lámpával kivilágított szűkebb folyosón, és ha nem is néztem hátra, a léptekből hallottam, hogy Sadik követ.

Nem vártam azt, hogy mikor gondolja meg magát és lép le. Megígérte, hogy részt vesz a megbeszélésen és ha el is telt nyolc év, bíztam benne. Legalábbis ami az ígéreteit illette. Sosem baszta át az embereket és tudtam, hogy baszta a csőrét a meló főleg a kurva sok zseton miatt.

Csak egy pillantást vetettem Cherry-re, az egyik szőke lufimellű, egyetlen tangában feszítő rúdon pörgő táncosunkra, aki esztétikusan volt átszabva, a gravitáció pedig bekaphatta, a mellei olyan természetellenesen kemények és labdák voltam, hogyha picsa lettem volna, biztosan magam alá hugyoztam volna a gyönyörűségtől. A vendégünkre villantotta bűbájos munka közbeni mosolyát, amit leszartam. Felőlem aztán tehette a szépet, inkább besiklottam a pult mögé egy jéghideg ásványvizes üveget kihalászva a hűtőből, amit felbontva pakoltam le a pultra, remélve, hogy Gabe leparkol előttem. A biztonság kedvéért még egy poharat is elé csúsztattam, magamnak viszont egy ujjnyi vodkát töltöttem két jégkocka társaságában.

- Nevilt mennyire baszta szét a tegnap? - érdeklődtem tőle csak a megszokás kedvéért. Rühelltem a kis szarcsimbókot, és ha lehetett volna, biztos, hogy beleállítottam volna a késem. Tudtam, hogy a fostos kölyök is ugyanígy gondolkodott rólam, szóval nem éreztem magam szarul emiatt.
Vissza az elejére Go down

Gabriel Sadik

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : szabadúszó
Location : Úton
Posts : 196

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Hétf. Feb. 06, 2017 8:58 pm

Nem tudja.. Egy darabig tébláboltam ott, de alig telhetett csak pár másodpercbe amíg aztán csak megindultam utána. Ha ő nem tudja, vajon bízhatok e a másik seggfejben?
Még akkor is ezen járt az eszem, amikor átlépkedtünk azon a pár fickón akik valahogy lelassítottak a pakolással útközben, és amikor ránéztem mit is néznek.. na igen.. nekem is odaragadt a szemem. Van ami nem változik az évek alatt.
Megköszörülve a torkomat téptem vissza magam a lényegre, vagy legalábbis ahol lennem kéne, ahogy beléptünk a félsötét folyosón, és inkább figyeltem a környéket. Most.. nem ezért vagyunk itt..

A bárban.. Mert bár volt azt meg kell hagyni.. még mindig őt követve tévedt a szemem a szőkére, aki úgy nézett mintha azt várná azonnal kipattintok egy százast, de nem igazán hatott meg. Amíg nincs fegyvere egy percig se érdekel.
Ahogy Rita behúzott a pult mögé, én megint megtorpantam. De csak egyetlen pillanat amíg felmérem a helyzetet, aztán felültem az egyik bárszékre és megkönyököltem a pulton. Üveg került elém. Meg egy pohár. Én meg csak figyeltem, hol az izzadásnak induló üveget ahogy rászorít a kezem, hol néhány pillanatra a lányt, amikor nem figyelt, hogy elölről is szemügyre vegyem. Tényleg van amin az idő se képes rontani...

- Nem tudom.. - sóhajtottam bele - De biztos valami bugyival vigasztalódott, mert egész éjjel nem jött haza. - beszéltem a víznek miközben kitöltöttem és rászorítva a pohárra kiadósat kortyoltam belőle.  

- Itt lesz a találkozó?? - fordultam aztán mégis félig el miközben letettem a poharat. Sose szerettem ha a hátam mögött nyílt a terep, és még ha most azt is súgja biztonságban vagyok, az ösztön nem alszik, na meg szeretem én magam kézben tartani a helyzetet. - Mert akkor ideje lenne elkezdeni.. - fürkésztem a terepet, egy benga állat, meg még egy.. valami árja faj szülötte, de nem ijedtem meg. Ha kéne, simán kilyukasztom a bőrüket, mégis jobb ha nem a hátam mögött vannak.

_________________


Gabriel Sadik


Soha nem tudhatod, hogy a múlt öröksége hogyan határozza meg a jövőd

Vissza az elejére Go down

Raina Maddox

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bartender
Location : Las Vegas
Posts : 184

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Hétf. Feb. 06, 2017 9:00 pm

Valahogy nem lepett meg, hogy nem tudta, merre kószálhat az öccse, sosem lehetett kordában tartani, teljesen öntörvényű és önfejű volt Nev. És még csak bele sem akartam abba gondolni, hogy részben mennyire kurvára hasonlítunk egymásra azzal a gyökérrel.

- Remélem bele is fulladt valakibe - morogtam nem túl kedvesen figyelve, ahogy Gabe feszengett a széken, és ahogy követtem a mozdulatait, én is szétnéztem a még üres termen mögötte, csak pár dolgozó lézengése zavart bele az ürességbe.

- Ne aggódj, senki nem fog beléd golyót ereszteni, mert azt előbb én vágom fel, aztán kerül Vinnie elé. Nem lenne szép halála - egészen halkan mondtam csak neki, hogy nyugodjon le a picsába, nem kell állandóan arra készülnie, ki akarja kinyírni éppen. Enyém volt az első sorszám, utánam bárki következhetett, azt már leszartam magasról. Addigra úgysem maradna semmi belőle. És még azt hittem, túl vagyok rajta! A kurva életbe már!

A pohárért nyúlva húztam le azt az egy kortynyi vodkát nem tökölve a részletekkel, és hogy ne vesszen kárba egyetlen jégkocka sem, újabb adagot töltöttem ki magamnak, mielőtt a helyére pakoltam volna az üveget.

- A főnök irodájában lesz a megbeszélés. Nem kéne, hogy minden dolgozó tudjon a megbízásodról - vontam vállat megint. Komolyan ebben baszott jó voltam, még gyakorolnom sem kellett. Soha! Oké, azért nem csak ennyi volt a dolgozók közti kapcsolat, mert ha nyivákoltak, mindig meg lettek hallgatva, a jó hírünk forgott kockán egy-egy fos kritika és vélemény miatt, de azért sikerült kordában tartani a bárányainkat. - Majd elkísérlek oda - nemtörődöm stílusban szólaltam meg, pont abban a pillanatban, amikor újabb lányok érkeztek fellépőruhákban, ami minden volt, csak normális öltözék nem.

Ribancosabbak már nem is lehettek volna, de jövedelmező volt őket tartani. A sok faszkalap nyálát csorgatta a vörösökre, feketékre.. igazság szerint mindegy volt, csak legyenek dudáik meg baszható állapotúak. Garcia is bekeveredett megcélozva a bárt, nekem meg halvány lila fingom nem volt, mit akart volna még.
Vissza az elejére Go down

Gabriel Sadik

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : szabadúszó
Location : Úton
Posts : 196

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Hétf. Feb. 06, 2017 9:02 pm

- Ne vidd túlzásba, Rita.. - fintorogtam az orrom alatt, de nem csodálkozom rajta. Volt amikor én is a legszívesebben keresztüllőném, mégse teszek elhamarkodott lépéseket.
A hely viszont pofás volt. Már amennyire ismerem az ilyesfajta helyeket, nemigen jártam tömegben az utóbbi években, mégis most zavart ez a kongó üresség. Pláne mert a hátam bevédetlen.

- Jó tudni. - fordultam vissza dünnyögve kényszeredetten, úgy tűnik van ami még nem változott. Nemcsak veszettül dögös volt még mindig, hanem ő is ismert a legjobban. Jobban mint egykor a saját anyám tette. - Oké.. és mikor? – néztem fel kérdőjellel a szemeibe, de nem mert türelmetlen vagyok egyszerűen a jelenlét.. valahogy kínos volt mellette, és még mindig nem tudtam eldönteni hogy miért is érzem ezt. Hisz a múlt.. elmúlt. Aztán mégis hirtelen változott minden.

- Rita.. a tegnappal kapcsolatban.. – kezdtem bele, de épp akkor csapódott be valaki a képbe, az egyik korábbi figura, a sikátorból, és mint aki teljesen itthon van, tapadt fel a pultra mellettem. Oké, akkor ezzel itt most végeztünk... - hallgattam el és vártam amíg újra szabaddá válik a terep. Talán.. Vagy talán pont hogy megköszönhetem hogy megakadályozott benne.

_________________


Gabriel Sadik


Soha nem tudhatod, hogy a múlt öröksége hogyan határozza meg a jövőd

Vissza az elejére Go down

Raina Maddox

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bartender
Location : Las Vegas
Posts : 184

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Hétf. Feb. 06, 2017 9:06 pm

Egy savanyú vigyor kúszott a képemre. Nem sajnáltam volna, ha elpatkolt volna a kölyök, ami megakadályozott benne, hogy én vigyem véghez ezt a kurva jó tervet, itt dekkolt előttem. És a rohadt életbe is, nem én voltam az, akinek bárkit is el kellett volna vennie Gabe-től. Még mindig kurvára nem voltam vele szemben közömbös. Meg fogom még szívni!

- Passz. Majd ha fel kell emelned a segged, szólok - az igazság az, hogy tököm se tudta, Vinnie mivel foglalta le magát odabent, nekem meg nem volt kedvem hallgatni a lebaszását mások előtt, ha csak én voltam előtte, akkor is rühelltem, ha hibát talált bennem, a viselkedésemben.

Csak egy pillantást vetettem Gabe-re, rosszallót, ahogy már másodszor is az igazi nevemen szólított, de még mielőtt szóltam volna neki, Garcia mosolygott bele a képembe nyájasan.

- Mivan?! - baszottul nem volt kedvem hallgatni semmilyen üzlettel kapcsolatos dolgot, mert az elvileg lerendezve. Odacuppantottam a kicseszett nevem a papírra, rühelltem, ha utólag volt valami faszság, amivel foglalkoznom kellett.

- Gondoltam megihatnánk valamit - vont vállat azzal a bűbájos mosollyal, amitől legszívesebben elhánytam volna magam. A ne-bassz-már-ki-velem pillantásomat kapta, mire sietősen folytatta: - Máskor. Holnap ráérsz? - meggondolva magamat újra elővettem a vodkás üveget, hogy harmadszorra is tölthessek magamnak, megint csak egy ujjnyit, amit le is hajtottam azonnal.

- Kurvára dolgozni fogok. És ne basszál már ki velem, beszállító vagy. A ribancod pedig nem örülne egy újabb bigének - és igen, rohadt jó voltam, mert eközben még csak egyetlen pillantással sem néztem Sadikra. Felesleges volt. - Jövő héten látjuk egymást, Garcia. Elégedj meg annyival. Ha gondolod, picsaszoknya lesz rajtam. Az megfelel? - a fickó azonnal végigjáratta rajtam a szemeit, mintha legalább pucér lettem volna, de nem izgatott. Nem buktam a spanyolokra, még akkor sem, ha mexikóiak voltak.

- Feketét akarok - vigyorgott rám hirtelen, kacsintva Gabe-nek pedig a pultot meglapogatva már el is hordta magát, ugyanolyan gyorsan, mint ahogy beesett, és csak azután, hogy eltűnt néztem újra Vinnie vendégére, még mindig a pohárnyi víz mögött pihentette a seggét.

- Mit akartál mondani a tegnapról a tulok előtt? - döntöttem neki a csípőmet a pultnak, megtámaszkodva is az anyagán. És valahogy eljött egy újabb ciginek is az ideje, mert kurvára nem tudtam, hogy mit akarok kevésbé. Gabe-bel beszélni, vagy azt, ahogy Vinnie fog viselkedni Sadik-kal.

_________________

Sometimes I wish that I could go into a time machine right now and just look at my self and say,
'Calm down. Things are gonna be fine. Things are gonna be all great. Just relax.'
Vissza az elejére Go down

Gabriel Sadik

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : szabadúszó
Location : Úton
Posts : 196

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Hétf. Feb. 06, 2017 9:18 pm

Hallgattam. Nem mert meghunyászkodtam volna, egyszerűen még mindig kényelmetlen volt a terep. A fickó nyomult, mintha ez a legnagyobb rendben lenne, én meg rohadtul nem akartam a tanúja lenni. Valamiért nem kívántam felhánytorgatni a múltbéli perceket.

Aztán mégis csak kényelmetlenül mozdultam a széken, nem mert elzsibbadtam volna, sokkal inkább szinte remegett a vérem, hogy átküldjek a fickó fején egy 9mm-est, de egy savanyú vigyor.. vissza a szemeibe, és amikor végre lelépett, talán csak akkor könnyebbültem meg. Piszok jó vagyok hidegvérben!

- Khm.. - köszörültem mégis a torkomat - látom még mindig vonzod a hímeket. - szorult a kezem a vízre, de a szemem az övéiben, és igen, más volt a kérdés, de valamiért ezt meg kellett jegyeznem. Hülyeség! Rita mindig is vitte a prímet és hozta a társaság krémjét, de mindezt most kívülről szemlélve... De hogy is volt az a kérdés...

- Nem számít. - sóhajtottam le, és elnéztem felőle. Mindegy merre. Még az se igazán érdekelt, ahogy néhány félmeztelen bige felém pillantgatva heherészett, mégis valahogy irányba vetült a szemem. Csak úgy véletlenszerűen...

_________________


Gabriel Sadik


Soha nem tudhatod, hogy a múlt öröksége hogyan határozza meg a jövőd

Vissza az elejére Go down

Raina Maddox

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bartender
Location : Las Vegas
Posts : 184

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Hétf. Feb. 06, 2017 9:20 pm

Most komolyan ezzel baszakodik? Vontam fel a szemöldökömet kérdőn, mert nagyon nem vágtam, miért is érdemeltem meg ezeket a szavakat, de csak egy hanyag vállvonás a részemről, és a dolog elintézve. Egészen tíz másodpercig, ameddig bírtam anélkül, hogy oda ne basszak valamit.

- Nem vagyok apáca típus, hogy bárkinek is tartogassam magam - mint hogy nem folytatta azt, amibe amúgy belekezdett volna, csak bólintottam. Nem számít. Vertek visszhangot a fejemben a szavai, és ha ő szart magasról a témára, nekem sem volt kedvem unszolni, hogy beszéljen. Nagyfiú volt, ha akarta volna, már rég elmondta volna azt, ami a szívét, vagy éppen a farkát nyomta.

Ameddig ő nézelődött, elpakoltam a felesleges cuccokat a pultról csak egy pillantást vetve a bárpultot figyelő kamerára, azonnal meg is csörrent a telefon, és még csak fel sem kellett vennem, hogy tudjam, ki keres. Egyszerűen csak kinyomtam, mert a csendben utáltam, ahogy vernyákolt.

- Emeld fel a segged, van egy utad Vinnie-hez velem - vetettem oda félvállról Gabe-nek, kimászva a pultból, és ha Sadik közelebb lépett hozzám, leplezetlenül végigstíröltem, egyetlen centit sem kihagyva a mustrából. - Valamelyik németet kéred, hogy másszon végig rajtad a keze, vagy jó leszek én is motozásra? Csak mert fegyverrel te nem mész a főnök közelébe, ne is álmodj róla - a szemeibe nézve vártam a válaszát, a háttérből viszont az egyik náci hatalmas szekrény teste került egyre közelebb. Ott fog dekkolni az ajtó előtt egészen addig, ameddig a megbeszélés folyni fog, ezt már most tudtam.
Vissza az elejére Go down

Gabriel Sadik

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : szabadúszó
Location : Úton
Posts : 196

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Hétf. Feb. 06, 2017 9:22 pm

- Az már igaz. - villant ki egy féleszű mosoly árnyéka a képemen, de nem igazán volt min nevetni ezért inkább felemelve a poharat a visszamaradt vizzel legurítottam a torkomon. Rita mindig is kapós volt. Nagyon! És ez mindig is büszkeséggel töltött el amikor nekiestem a wc-ben, vagy egyszerűen csak kikényszerítette hogy nekimenjek, és így visszagondolva.. élveztem azokat az éveket..
A telefoncsörgés rázott vissza a terepre. Nagy hiba.. öreg, még ha most biztonságban is vagyok elvileg.., soha nem lankadhat a figyelmem. Mégis Ritára ragadt a tekintetem ahogy egy szemvillanás alatt változott meg, és jól tudtam hogy itt az idő. Hogy mi az istent akar tőlem az a féreg!?? Hát az most majd kiderül.
Mozdulat nélkül vártam, már két talpra állva amíg szembe kerül velem, ha azt mondta, hát vezessen, mégis meglepő kérdéssel fordult a képembe.

- Komolyan azt hiszed hogy minden védelem nélkül bemegyek? - emeltem fel szemeibe a fél szemöldökömet, de a felőle jövő hatásszünet biztosított, hogy ezúttal nincs kecmec. Ki az isten az a seggfej, hogy úgy vigyázzák mint valami arab herceget?
Mivel még mindig nem volt változás és kitartásban ő teljességgel jeles, aztán csak megforgattam a szemeimet és kénytelen kelletlen felemeltem magam mellett a két kezem és belenéztem a szemeibe.

- A tiéd a megtiszteltetés.. - fintorogtam meg, de nem önmagamat féltettem - De vigyázz rájuk mert egyben akarom visszakapni őket. - utaltam a két Eagle-re ha közben megtalálta őket, nem holmi utolsó zaciban vásárolt két darab, igazi mestermunka eredménye. Mit tesznek a kapcsolatok..

_________________


Gabriel Sadik


Soha nem tudhatod, hogy a múlt öröksége hogyan határozza meg a jövőd

Vissza az elejére Go down

Raina Maddox

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bartender
Location : Las Vegas
Posts : 184

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Hétf. Feb. 06, 2017 9:27 pm

- Nem kérdeztem a véleményed - ami igaz is volt, most rohadtul nem érdekelt, mit gondolt. Még csak az kellett volna, hogy golyót röpítsen Vinnie-be. A faszt! Ha már az egyiket halottnak hittem nyolc évig, az kurva isten, hogy most nem hagyom, bármelyikük is elpatkoljon - végleg.

A szavait egy részemről jövő bólintás nyugtázta, közelebb lépve hozzá nem tökölve a részletekkel vagy éppen azzal, hogy hova is nyúltam. Leszartam, hogy érzékenyen érintette-e a tenyerem rajta, alaposan átkutattam, a zsebei sem maradtak ki, utoljára hagytam a két Desert Eagle-t, mire elismerően elmosolyodtam. Csodás darabok voltak, de az bizony isten, hogy nem fogja ma használni. Legalábbis itt nem.

És hogy mindeközben mi járt a kurva fejemben? A nagy büdös lófasz. Legalábbis igyekeztem nem arra gondolni, hogy nyolc év után megint ott volt a kezem alatt, és hogy rohadtul közel volt. Kibaszottul közel, de Vinnie valószínűleg figyelt, nem akartam volna olyat tenni, amiért megint lebaszott volna a lábamról, miután Gabe magunkra hagyott.

- Beviszem az irodába, széfben tárolva. A megbeszélés után én magam fogom kiszedni onnan - néztem a szemeibe, sima mozdulattal, könnyedén kipattintva a tárat a fegyverekből, hogy még véletlenül se süljenek el, a már két-két darabban lévő fegyvert felmarkolva indultam meg a folyosón, néha hátrapillantva, hogy Gabe sem marad-e le, de biztos voltam, ha nekem nemet is mondana, a fegyvereit soha nem hagyná hátra, így dupla biztosítékkal álltam meg Vin irodája előtt, és anélkül, hogy bekopogtam volna, lenyomtam a kilincset. Valahol hátul pedig az egyik árja dübörgött végig utánunk a folyosón.

- Meghoztam a csomagot - közöltem Vinnie-vel, félreállva az ajtóból, hogy Gabe is szörnyülködhessen a múzeum-szerű szutykos-csicsás bútorzatban. Rühelltem, de Vinnie nem hallgatott rám, mint lakberendező. Az én ízlésemnek kurva sok volt, de hát ez van.
Vissza az elejére Go down

Gabriel Sadik

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : szabadúszó
Location : Úton
Posts : 196

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Hétf. Feb. 06, 2017 9:32 pm

Megfeszültem. Csak az első pillanatban amikor hozzám ért, előhozva pár régi emléket, de aztán rendben ment minden. Na persze akkor, régen, nem ilyen volt a játszma, sokkal kitartóbban intézkedett, de ennek nem most van itt az ideje. Maradjunk a jelennél. 

- Remélem anális motozásra nem készülsz, mert ott pont egy ágyút tartogatok. - sikerült komoly képpel, de a szemem közben mosolygott.. ha véletlenül belenézett, ám Ritát az ilyesmi nem hatja meg. Legalábbis régen nem tette.
És most sem! Ha igaz.. csak egyetlen már komoly bólintás a szemeibe, és valamiért megbíztam benne. Talán a két gyönyörű szemének a fénye ugyanazt a bizalmat tükrözte mint régen.

Egy tapodtat sem mozdulva, csak akkor, amikor a szemei is beszéltek, indultam meg utána. Fura egy hely.. és furcsa egy helyzet. A fegyvereim nélkül meztelennek éreztem magam, és valahol tudtam mélyen hogy megbízhatok benne, - legalábbis reméltem - az ajtó mögött álló fickóban viszont egyetlen percig se bíztam.

- Hé.. - kaptam aztán mégis utána, amikor a kezét már a kilincsre tette, és a hátam mögött még érzékeltem a benga állat fehéret, de nem akartam ártani neki, dehogy, ezért csak felnéztem a szemeibe és hogy a másik semmit ne halljon belőle, egész közelről suttogtam bele. - ha valami történne velem.. - rövid szünet - kérlek figyelj Nevilre.. - nyílt a szemeibe a szemem, de aztán a következő percben már engedtem is el, nyílt az ajtó és a korábbi tartást felvéve beléptem.

- Állítólag pótolhatatlanul szükség van rám... - álltam meg a nagydarabbal szembe, ügyet se vetve a fejedelmi bútorzatra. Na igen.. ha nem is herceg, de minimum a múlt század szülötte...

_________________


Gabriel Sadik


Soha nem tudhatod, hogy a múlt öröksége hogyan határozza meg a jövőd

Vissza az elejére Go down

Vincent Morris Belvedere

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Night klub tulajdonos/illegális mérkőzések szervezése
Location : Vegas külterülete
Posts : 177

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Hétf. Feb. 06, 2017 10:48 pm

Ma reggel rosszul ébredtem. Nem, nem csak hogy rosszul, de a lehető legrosszabbak voltak a körülmények, mégis tartanom kell az ütemtervet. Délben Grace jön megbeszélésre. Meg Rain húgyagyú üdvöskéje, a Corvinos incidens nem kevés pénzt hoz a konyhára, ezért akármennyire is a hátam közepére kívánom hogy most ismerkedjek, mégis van az a motiváció.
A tükörhöz lépve csak gyorsban mértem fel a terepet. Nem vészes, csak egy-két lila folt, még csak nem is véres, és a tegnap esti incidens után a Ward féle dolog inkább dühített. Hogy dögölne meg az a szemét disznó!
Mégis hátrahagytam mindent, minden szart, ami akadályozhatott a munkavégzésben és a mai napot a szervezésnek hagytam. A kamion.. elintézve. A helyszín.. azzal se lesz gond, az áru még kétséges, de felszámolhatók a körülbelüli méretek, ezért ott se volt nem bekalkulálható tényező. Egyedül az a zsaru idegesített. Arról nem találtam semmit sem, és ha Corvin azt mondja vigyázzunk vele, valószínűleg nem beszél a légüres térbe.

Alig fél óra volt már délig, és muszáj volt hogy egy kicsit csak magam legyek. Bekapcsoltam.. valami halk áriát, nem ütőset, csak úgy háttérzenének, hátradőltem a székben és rágyújtottam a kedvenc szivarra. Sokmindne járt a fejemben. Pedig nem kéne, most, csak egy röpke fél órára mégis szabadon engedtem mindent.
Ahogy Corvin beszélt velem.. az a rohadék.. Aztán Grace újra csillogó nevetése.. - itt már elmosolyodtam az emlékre - aztán Rain.. a hisztije kiszámíthatatlan, de mégis kisebbet ütött, mint az azt követő nő emléke. Clementine... - sóhajtottam fel, de mivel ezt a dolgot már tegnap lerendeztem, már nem érdekelt az egész.
Tökéletes volt.. Minden. Egészen addig a percig, míg Nyda meg nem jelent a színen, és dobta be hogy Ward többet akar...

- Az a szemét féreg..! - fintorogtam az emlékre, de inkább elnyomtam a szivaromat, és tévedt a szemem a monitor képére ahol Rain és az a patkány egymást kerülgette.

- Csak add, hogy ne lője keresztül mielőtt elvégezné amit akarok tőle.. - motyogtam az orrom alatt, de nem tudom kinek, hisz sohase voltam vallásos ember. Mégis csak újabb gondolat, bíztam Rainben, mást nem tehettem, és már csörgettem is meg, hogy húzza be a seggét. Grace akármikor megérkezhet.

Kopogás minek.. Nyílt az ajtó a hátam mögött, én meg az ablaknál állva csak vizslattam a környéket amikor hallom a fellengzős beszédet. Mit ad isten, nem tévedtem.

- Mindenki pótolható, csak tudni kell az ember hol keressen. - fordultam meg a hátam mögött összefűzve a kezeimet és néztem a vakarcs szemeibe. - És neked is jó napot.. - biccentettem meg, nem mintha egy percig is leereszkednék ehhez a féreghez, de hátha tanul még valamit.

- Rita.. azt hittem az hogy tegnap hűlt helyedet találtam, végleges. Örömömre szolgál hogy végre idecipelted a beledet. - biccentettem felé is, de ez most másodlagos történet. Ezt elrendezzük majd később.  - Te viszont.. - sóhajtottam nagyot a fickó fele, ahogy visszaülve két kezem végigsimított az asztallapon. - azért vagy itt, mert megbízható emberekre van szükségem. Egy szállítmányhoz. Védelemre. A kérdés hogy jó helyen keresek e. - tartottam a fickó szemeit, és bár még mindig nem voltam róla meggyőződve hogy ez olyan jó ötlet, a szemeiben derengő magabiztos irányítás viszont, már egyetlen fokkal eltökéltebbé tett. Lássuk mit hoznak a továbbiak..

_________________

Past

&

Present
Vissza az elejére Go down

Raina Maddox

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bartender
Location : Las Vegas
Posts : 184

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Kedd Feb. 14, 2017 10:11 pm

Már hogy a picsába mondhattam volna nemet Gabe szavaira? Csak egyetlen baj volt az egésszel, Nevil maga, olyan volt, mint egy foghúzás, kurva fájdalmas és baromira szükséges kínzás. De tudtam, hogy muszáj megtennem, mint ahogy azt elvállalta miattam, vagy inkább értem Vincent is, amiért mindig is hálás leszek neki, még ha nem is hangoztattam állandóan. Mi a faszt tettem volna? Bólintottam, azután toltam be a seggem az irodába. Amihez megint csak annyi kedvem volt, mint prostinak a misszionárius pózhoz.

- A köszönés a mániátok, komolyan - morogtam, mert ahogy Gabe korábban, úgy Vinnie sem aprózta el. Kurva idegesítő szokás volt, amit mással is lehetett volna eltölteni, de leszartam. Ő dolguk végtére is, inkább megindultam a széf felé, ám menet közben Vinre pillantottam véletlenül. Utólag belátom, nem kellett volna, mert naná, hogy elővett engem is.

- Ha meghalok, majd lesz elég nyugtod tőlem. Addig meg nyald ki a seggem - megspékeltem a szavaimat egy rohadj le mosollyal Vinnie felé. Reméltem, hogy értette a célzást és lógva hagy engem ezután, mert nekem aztán kurvára nem volt közöm a munkájukhoz a továbbiakban, inkább kinyitottam a széfet elpakolva a stukkereket is, aztán magára is hagytam azokat. Csak egy fél fordulatot tettem meg, hogy megnézzem, merre vannak életem fickói és megrontói, és mielőtt még elindulhatott volna a tényleges üzletelés, az ajtóig léptem, hogy becsukva azt a német előtt magunk maradhassunk. Neki sem kellett tudnia a részleteket.

- Nyolc éve megbízható volt - kottyantottam közbe, és otthon érezve magam ledobtam a seggem az egyik normálisabbnak tűnő fotelbe/székbe. Tökmindegy, ami elbírt és nem színházi kelléknek tűnt, az tökéletesen megfelelt a célnak. Az pedig, hogy nekem nem volt már munkám, hidegen hagyott. Egyikőjük sem fog olyat tenni, amiről nem tudok. Nem akartam eltemetni már több számomra fontos embert, az kurva isten.
Vissza az elejére Go down

Gabriel Sadik

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : szabadúszó
Location : Úton
Posts : 196

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Kedd Feb. 14, 2017 10:31 pm

Egy szót se szóltam. Nem illemtan órára érkeztem, a légkör mégis feszültté tett. Valahogy.. Igen. Ez a fickó, AZ.. a fickó! Még minden egyes percre tisztán emlékeszem, amikor süvítenek a fejünk mellett a fegyverek, ő és Rita bátyja nem messze előre, engem néz.. aztán Davidet, megint engem, aztán...
Köszönetet kellene mondanom. Igen, köszönetet. Ha ő nincs ott, ha akkor nem választja Davidet, és ha akkor nem tereli el a zsaruk figyelmét amikor kitörnek, én most nem lennék itt. Ahogy Nevil sem. Másrészről viszont.. - tartott rövid szünetet a gondolatmenet - rohadtul otthagyott megdögleni a fenébe, ugyanaz az arc, ugyanaz a kiélesedett tekintet, valahogy mégse tudtam nekiugrani. Most.. nem. Hát majd meglátjuk hogyan alakul a következő helyzet.

- Szóval azt mondja.. - lépkedtem lassan közelebb, lassan és óvatosan, sosem teszek elhamarkodott lépéseket - Valamit be kell védeni?? Vagy valakit.. - pontosítok elérve azt a hatalmas fotelszélet, de eszembe se jut kényelembe helyezni magam. Ez nem teadélután, és ha menekülni kéne.. - szemem már rég felmért minden menekülési útvonalat. Ekkor törte meg Rita az egészet.
Odakaptam a fejem, de csak természetes reakció. Most eszembe nem volt hogy ebbe belemenjek, most csak rajta tartom a szemem. A fickón... Ameddig csak lehet és teljes mértékben kifürkészem.

_________________


Gabriel Sadik


Soha nem tudhatod, hogy a múlt öröksége hogyan határozza meg a jövőd

Vissza az elejére Go down

Vincent Morris Belvedere

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Night klub tulajdonos/illegális mérkőzések szervezése
Location : Vegas külterülete
Posts : 177

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Kedd Feb. 14, 2017 10:32 pm

Egyetlen rosszalló pillantás amit Rainre eresztek, de ez a másik véreb itt, most jobban érdekelt. Majd leszedem a nő fejét később! Ebben biztos vagyok!

- Nincs szó személyekről. - rántom meg a fejem, mert jobb ha minden tisztázunk előre - Egy konténert kell leszállítani A-ból B-be, egy igen.. értékes konténert, adott időben, és várható nem kis mértékű ellenállás. - fogalmaztam a legkörültekintőbben, úgy hogy a lehető legnagyobb mértékben tájékoztatva legyen, de mégse áruljak el semmit. Még mindig mondhatja azt hogy nem kér belőle. MÉG! De ha már elindul a menet.. nincs visszatáncolási lehetőség.

Rain hangja, megtöri a fejemben kavargó képeket, de csak egyértelmű bizonyíték hogy részt kíván venni benne. Na nem a munkában.. abban semmi esetre se, de a fickó életében mindenképpen. Itt még lehetnek majd problémák..

_________________

Past

&

Present
Vissza az elejére Go down

Raina Maddox

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bartender
Location : Las Vegas
Posts : 184

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Kedd Feb. 14, 2017 10:39 pm

Lassan járattam végig rajtuk a pillantásomat. Gabe, Vinnie.. Gabe, Vinnie... mintha kurva katona lennék, de lefostam. Az fontosabb volt, hogy végre, valamennyire én is kapok infókat, Vinnie mi a szarba akarja beleugrasztani Gabe-et. Mert tudnom kellett, anélkül egyikőjüket sem akartam elengedni elvégezni a dolgukat. Bármennyire szarul is kezeltem saját magamat az utóbbi napokban, bármennyi szarból is húzott ki a főnök az utóbbi években, tartoztam neki annyival, hogy tudjam, merre kószál. Hogyha kellett, akkor...

De megráztam gyorsan a fejem, mert kurvára nem kellett az ördögöt a falra hánynom, egy ideig csak hallgattam, hagyva őket, hogy gondolkodjanak és egymást méregessék, de aztán nem bírtam tovább, cseszettül nem volt kedvem elhallgatni semmit, még ha ezzel akadályoztam is őket. Szokják meg!

- Már értem, hogy miért kaptok mindketten olyan kurva sok pénzt, ha a bőrötöket viszitek vásárra - morogtam nem túl szellemesen, de amint kimondtam ezeket a szavakat, tudtam egy valamit: ha bármelyikükkel is történik valami, az biztos, hogy felnyársalom azt, aki baszakodik velük, és ezzel velem is. Nem volt kedvem Nevillel halálba innom magam, ha véletlenül úgy alakulna. Kurvára nem!
Vissza az elejére Go down

Gabriel Sadik

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : szabadúszó
Location : Úton
Posts : 196

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Kedd Feb. 14, 2017 10:41 pm

- Ellenállás? - kérdeztem vissza enyhén megemelt szemöldökkel, mert az már eleve nyilvánvaló volt hogy nem lesz könnyű menet, ha már engem kérnek, de mégis tudnom kell valamit még. Nem vagyok hülye. Ha tankkal jönnek nekem a bőrömet mentem, nem egy rohadt.. konténert.. - fintorgok meg a gondolatra, de egyetlen további látszatot sem engedek. Higgye csak azt hogy tökéletesen érdekel. Még nem lefutott menet, de ha.. ha csak arra gondolok milyen könnyen otthagyott régen, nem biztos hogy pont vele kéne üzleteljek.

- Bővebb információra lesz szükségem. - közöltem vele, miközben lassan kiengedett a fotel támlájára feszülő kezem, de még mindig nem voltam nyugodt. Teljesen nem.
És ezen még az sem segített, amikor Rita hangját hallottam a háttérben.

_________________


Gabriel Sadik


Soha nem tudhatod, hogy a múlt öröksége hogyan határozza meg a jövőd

Vissza az elejére Go down

Vincent Morris Belvedere

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Night klub tulajdonos/illegális mérkőzések szervezése
Location : Vegas külterülete
Posts : 177

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Kedd Feb. 14, 2017 10:41 pm

- Elég legyen annyi, hogy vannak akik rátennék az árura szintén a kezüket. Vagyis meg kell védeni. Minden eszközzel. - biccentek rá a tényekre, hogy nyilvánvalóvá tegyem nem holmi játszi könnyedséggel besöpörhető pénzre gondolok, hanem igenis keményen meg kell dolgozzon érte. Sosem tűrtem a könnyelműséget. Most se teszem. És ha bármi is közbe jönne, ha Corvin nem kapná meg azt amire áhítozik épségben, nemcsak a pénzem bánná hanem vele a hírnevem. Nem engedhetek meg ennyi könnyelműséget. Pont ezért is nem akárkivel végeztetem. Nekem BIZTOSAN megbízható emberek kellenek!

- Nézd.. - igazítok aztán mégis meg az asztalon egy papírlapot. - Tudom hogy még mindig Toretto elől futtok. Te meg az öcséd. - rábiccentek, rövid szünet - Tudom hogy kell a pénz, és azt is hogy itt-ott felbukkannak még megkérdőjelezhető alakok, vagyis biztosítalak hogy ha bevállalod, lekaparok mindenkit rólatok, aki csak követhet. - tartottam a szemében a szemeimet, és hogy komolyan gondolom e?? Hát hogyne! Kivéve ha mi kerülünk veszélybe. Akkor tuti hogy golyót repítek a fejébe. Nem érdekel Rain, sápítozó szövege. Ezt eljátszottuk már egyszer... És most én leszek az, aki előbb lép!

_________________

Past

&

Present
Vissza az elejére Go down

Raina Maddox

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bartender
Location : Las Vegas
Posts : 184

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Kedd Feb. 14, 2017 11:16 pm

Csak egy kósza mosoly, ami azt jelezte, hogy Vinnie-nek nem kellett volna felesleges köröket futnia a fukar részletekkel, mert Gabe nálam sem érte be annyival. Tegnap rühelltem, hogy muszáj voltam kifejteni pár dolgot, de még a felszínt sem kapargattam a hirtelen őszinteségi balfasz rohamommal. Még jó!

Amikor a múltat hozta elő Vinnie, megfeszültem azon a förmedvényen, ujjaim martak bele a huzat anyagába. A kurva életbe! Valahogy sikerült a padlót szuggerálnom, leállítva magam, hogy megint fel ne elevenedjen a bátyám nyolc éve utoljára látott mosolya... az a biztonság, amit akkor és ott éreztem a három férfi mellett.. akik közül már csak egy volt az, aki mindig, minden szarból kihúzott, sikerült kényszerítenem magam, hogy felnézzek rájuk. Előbb Vinnie szemeit figyeltem, még ha nem is engem nézett, végül lassan vándorolt át a pillantásom Gabe arcára.

Ez volt az a szent pillanat, amikor úgy éreztem, baszottul szükségem van a negyedik piára is, ezért felnyaltam magam, hogy átszeljem az irodát az egyik pohárért, amibe dupla whisky-t öntöttem, de még nem vettem a kezembe, inkább lespannoltattam még egy dupla adaggal.. Egy pillanatra elgondolkodtam azon, hogy be fogok állni ennyi piától, de érdekelte a halált. A picsába is!

Meg akartam szólalni, mert.. hát azért valljuk be, mélyen benne voltam a szarban kezdve Toretto-ékkal, folytatva azzal, hogy Vinnie volt az, aki utánam és előttem tisztogatott, de mégis mi a francot mondhattam volna? Hogy igaza van és kurva nagy balfasz voltam? Ezt mindenki tudta, aki jelen volt, ezért is döntöttem úgy, hogy áldozok a pia szentségének, lassan folyatva végig a torkomon a kesernyés alkoholt.
Vissza az elejére Go down

Gabriel Sadik

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : szabadúszó
Location : Úton
Posts : 196

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Kedd Feb. 14, 2017 11:19 pm

Minden eszközzel.. - játszott vissza fejben, ami azt jelenti hogy minden eszközzel. Vagyis lehetnek kemény menetek.
Elhallgattam. Csendben voltam, mert azon kattogott a fejem hogy érdemes e vásárra vinni a bőrömet. Mi van ha Nevilnek volt igaza? Ha felesleges kockázat és bármikor beledögölhetek, a következő szavai viszont.. Megrázkódtam amikor Nevilt és engem említett. A Toretto-s ügyet, nem tetszett hogy ennyi mindent tud rólunk, hát még hogy ennyi mindenbe beleér a keze!
Fintorogtam.. megint, de Rita megmozdulása valahogy megtörte a csendet.

- És mi a biztosíték arról hogy nem végzem úgy mint nyolc éve!!? A bankban.. - nem tudom honnan jött a kérdés, de mégis kicsúszott mielőtt meggondoltam kellene e. Csak a szemeit néztem. Egyenesen bele. Hogy biztosítékot kérek? Nem feltétlenül. Egyszerűen csak az orra alá dörgöltem, hogy igen, jól tudom mennyire bízhatok benne.

_________________


Gabriel Sadik


Soha nem tudhatod, hogy a múlt öröksége hogyan határozza meg a jövőd

Vissza az elejére Go down

Vincent Morris Belvedere

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Night klub tulajdonos/illegális mérkőzések szervezése
Location : Vegas külterülete
Posts : 177

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Kedd Feb. 14, 2017 11:19 pm

Több biztosítékot nem adhatok. Kell az ember. És nem olyan akit felhajthatok akármelyik sarkon vagy útszélen, hanem olyan, akiben biztos lehetek hogy az első adandó alkalommal nem lép meg, és nem hagy ott a szarban végérvényesen.
Azt túlzás lenne állítanom hogy bíztam benne. De mivel Rita odavolt érte, és ahogy elnéztem.. a nő se érintette közömbösen, ez némi felhatalmazást adott. Aztán mégis valami olyan következett, amire a legkevésbé se számítottam.

- Mire gondolsz.. - ráncoltam a szemeimet, útközben rászorítva egy tollra a kezemben, amit véletlenszerűen fogtam meg és az egész valamiféle fura feszültséggel töltött el. Ezen Rain mocorgása se segített, a whisky megkapó illata a közelben, és a tény, hogy éreztem, nem véletlen hogy ő is feszültté vált. Mi az ami még keresztbe tehet??

_________________

Past

&

Present
Vissza az elejére Go down

Raina Maddox

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bartender
Location : Las Vegas
Posts : 184

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Kedd Feb. 14, 2017 11:26 pm

Valahogy sosem voltam az a basszuk le és megmarad egyhelyben típus, mindig mehetnéke volt a seggemnek, amit volt, hogy bántam, mert ehhez társult a kurva nagy pofám is, de ezt pottyantotta ki anyám, ezzel kell számolniuk azoknak, akik velem kezdtek, bárhogy is. Hogy élveztem-e? Nem mindig, néha rohadtul nagy szívás volt, hogy sosem bírtam magammal, de soha a büdös életben nem fogok megváltozni.

Felhorkantam halkan a türelemjátékukra, és mielőtt megszólaltam volna, kiürítettem a poharat megköszörülve a torkom. Egy ekkora adag végigégette a nyelőcsövemet és még a vodka mellett is durva mennyiségnek számított. Óvatosan lepakoltam a poharat a kisebb pultra, mert nem volt kedvem csapkodni, Vinnie nem örült volna neki egyébként sem. Fura! Csak az ő szavára adtam valamit.

- Miféle biztosítékot akarsz? - döntöttem neki a seggem a pultnak, már a fickók felé fordulva, melleim előtt összefonva karjaimat. - Ha ennyi pénzt kaptok mindketten, örüljetek, ha nem a seggeteknél fogva fognak kibelezni titeket. Az, hogy ti hogy végzitek a melót, még nem ad okot arra, hogy a másik oldalról nem szarják keresztül a terveteket - ráncoltam a homlokomat, végül elindultam feléjük, de csak az asztalig jutottam, aminek a lapján megtámasztottam a tenyereimet.

- Vinnie nem fog átbaszni, mert ő adja neked a pénzt. És mivel kurva sok léről van szó, az ő érdeke is, hogy életben maradjatok, mindketten - Gabe szemeit figyeltem beszéd közben, aztán a főnökre siklott a tekintetem. - Te pedig nem fogod otthagyni a picsában, mert én fogok utána menni, azt meg nem fogod szeretni. A Dave-nek tett ígéreted meggátol, hogy engem hátrahagyj, bármennyire is tele van a farkad néha velem. És valld be, ennyire idegesítő libával a nyakadon is rohadt sok terhet veszek le a vállaidról itt - fejeztem be, és hogy mindezt honnan a picsából szedtem? Kezdtem kurvára a bevitt alkoholmennyiséget hibáztatni. Már ha nem lettem volna hozzászokva combosabb mennyiséghez. Egyelőre csak ott maradtam. Ha majd sok leszek, úgyis kivágnak, mint macskát szarni. Mindketten.
Vissza az elejére Go down

Gabriel Sadik

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : szabadúszó
Location : Úton
Posts : 196

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Kedd Feb. 14, 2017 11:26 pm

- Arra hogy ha meleggé válik a helyzet, nem kapok egy golyót a fejembe és végzem kiterítve az árokparton. - résnyire húzott szemekkel méregettem, de nem is tudom hogy jött ez ide. Máskor, más esetben simán és dalolva bevállaltam a védelmet, de most.. így.. a múlt tekintetében valahogy minden annyira bonyolulttá vált. Veszélyessé... Ha őszintén fogalmazok.

Aztán mégis Rita szövege volt ami kirántott ahogy csak bámultam a fickó szemeibe, és a hirtelen becsapódó teste, némileg hátrálásra késztetett. Csak egyetlen rövid.. lépés. De aztán...

- Ilyen feltételek mellett, benne vagyok. - hallottam a saját hangomat, és a dolog még engem is meglepett. Hülye vagyok? Hát hogy az istenbe bízhatok benne!?? Hogy a fenébe bízhatok Ritában!!? Hisz één vagyok az aki átvertem! Mégis azok a szemek.. elég volt csak egyetlen pillanat vagy tekintet és megadták nekem a kellő válaszokat. - Benne vagyok.. - ismételtem meg, de már visszafordulva a fickó szemeibe, és szigorú tartást vettem fel. Tartom magam a döntésemhez. Ebből mostantól nem engedek.

_________________


Gabriel Sadik


Soha nem tudhatod, hogy a múlt öröksége hogyan határozza meg a jövőd

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomWHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   

Vissza az elejére Go down
 

Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Külváros-