HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Sharon Bartram
by Sharon Bartram Yesterday at 11:06 am

» Hiányzások
by Ville Deadman Wallow Hétf. Júl. 16, 2018 11:19 am

» Megosztanám...
by Danielle C. Portland Kedd Júl. 10, 2018 5:15 pm

» Fekete vitorlák
by Gloria "Sapphire" Salinas Kedd Júl. 10, 2018 7:29 am

» RocknRolla
by Raina Maddox Szomb. Júl. 07, 2018 11:51 pm

» Műsoron a kávé
by Gloria "Sapphire" Salinas Szomb. Júl. 07, 2018 7:45 pm

» Hit the lights off - Félelem és rettegés a metróban ragadva
by Henrik Ibsen Troy Pént. Júl. 06, 2018 7:14 pm

» Can't stand the silence
by Raina Maddox Hétf. Júl. 02, 2018 11:39 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Elias Mikhailov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Elias Mikhailov

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Kávézó tulaj
Posts : 13

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Elias Mikhailov   Vas. Feb. 12, 2017 10:24 pm

Elias Mikhailov
Minnesota
1981.07.20.
35
Kávézó tulaj/pultos
Addicts
Misha Collins

Amit jó ha tudunk...


Pozitív jellemvonások: türelmes; többnyire jó kedélyű; segítőkész; empatikus; hűséges, szabad szellemű, romantikus (az a fajta, aki képes elpityeredni egy megható filmen, és ábrándokban éli ki a szerelmi életét)

Negatív jellemvonások: nehezen fogad másokat a bizalmába; kupi király; befolyásolható; ritkán tud nemet mondani; olykor túlzottan szabad szellemű; titkait, problémáit nehezen osztja meg bárkivel is, könnyen elunja magát, ha nincs mit csinálnia


Van egy tíz éves kislánya, Trisha A. Mikhailov. Ő apuci egyetlen szeme fénye, főleg, mióta egyedül kell boldogulniuk a nagyvilágban. Életének nagy részét a tennivalóival való zsonglőrködés jellemzi, méghozzá annak érdekében, hogy minél több időt tölthessen Trish-sel. Egyedülálló apukaként görcsösen igyekszik megfelelni, egyesek szerint néha már túlzásba is viszi a bizonyítási vágyát.

Büszke tulajdonosa egy apró, otthonos kávézónak a kertvárosban, Skylark, azaz Pacsirta néven. Súllyal a szokásos amerikai kínálattal szembesülhet a kedves betévedő, de révén, a származásából fakadó hagyományaitól sem szakadt el teljesen Elias, néhány orosz süteményt is lehet nála kóstolni.

A kávézóval kapcsolatban bizony súlyos problémái is akadnak, ebből kifolyólag, és hogy elnyomja az életét állandóan uraló stresszt - amit máskülönben nem túl példásan, de kivétel nélkül magába fojt -, gyakran nyúl fájdalomcsillapítókhoz, nyugtatókhoz, nagy ritkán az italhoz. Függőségéről nem igazán vesz tudomást, meglehet, sokakhoz hasonulva szemellenzővel jár a világban, ám az sem kizárt, hogy tényleg nincs tudatában annak, a bogyók gyakori kapkodása hosszútávon nem vezet semmi jóhoz.

Munkája és szerelme a kislánya illetve a kávézója, ezért a párkapcsolatokban nem jeleskedik. Alapvetően bizalmatlan, hatalmas törésként élte meg a családja szétszakadását (részletek alább).

Szereti az állatokat, a természetet - igen csak környezettudatos -, a megható filmeket, a kora reggeli testmozgást, a jó ételeket, italokat, összességében az életet. Titkai és problémái ellenére nyitott, vidám ember benyomását kelti, önmagát is annak tartja. Világszemlélete alapján zárkózott oldala nem több, mint egy biztos, jól lakatolható kalitka, amely biztosítja a zökkenőmentes, boldog életet.

Persze, mint minden ember, úgy a számára is akadnak kevésbé szívlelendő dolgok. Ilyenek a goromba vendégek, az idő szűke, az állandó kapkodás az utóbbiból kifolyólag, de, hogy valami banálisabbat is említsek, irtózik a fokhagymától. A bohócokkal sincs baráti viszonyban, mivel azonban Trish rajong értük, olykor el kell tűrnie őket, ha szükséges, összeszorított fogakkal.


Ha van még mit mondanod...

Senki nem mondta, hogy az élet könnyű lesz, rózsás és egyszerű, azzal mégsem számoltam, mennyire a feje tetejére fog állni a világom. Egészen huszonéves koromig sziklaszilárdan hittem a családban, az emberi jóságban, minden kiszámítható volt és gördülékeny. Azóta viszont kíméletlen kérdésekkel kell szembenéznem nap mint nap, olyanokkal, amelyekre ritkán tudom a választ.

Miért nincsen anyukám?
Trisha, avagy az egy szem kislányom gyakran szegezi nekem az egyik legnehezebbiket. Elég sok könyvet átnyálaztam már a gyerekekkel kapcsolatban - de tényleg -, és a legtöbb minden következmény lehetőségét a szőnyeg alá söpörve állította, az őszinteség, legalábbis annak részleges formája elengedhetetlen a bizalmon alapuló szülő-gyermek kapcsolat kialakításához. Én mégsem tudnám rávenni magamat arra, hogy a tíz éves apróságnak eláruljam életem egyik legnagyobb szégyenfoltját. Amúgy is, hol kezdhetném? Apu nem olyan, mint a többiek, és szereti a férfiakat? Vagy, hogy mindezen akkor kapták rajta, amikor már házas életet élt, és a lánya fél éves volt? Kötve hinném, bárki a gyermeke szemére vetné, annyira sem volt érdekfeszítő, hogy apa kitartson anya mellett. Az más kérdés, sohasem a gyerek tehet erről, a mi házasságunk is elég régen tönkrement, a helyzet súlyosságán azonban ezek a tények mit sem csorbítanak.
Nos igen, ahhoz képest, hogy mindig tisztelettudó, erkölcsös embernek hittem magamat, ellenére annak, hogy a minnesotai orosz közösség szigorú szabályok között nevelt, és tetejébe a család iránti elképzelhetetlen vágyamnak, megbuktam a szüleim fiaként, férfiként, férjként, ha úgy vesszük, apaként is. Érthető volt a reakciójuk, a kitagadás, de azt nem hittem volna, hogy egyéni bűnömért majd a lányunkat is meg fogják bélyegezni. Mégis így történt. A közösség nagyja, beleértve a volt nejemet egyetértett abban, hogy beteg apától csak beteg és gyenge gyermek származhat, egy percig sem töprengtek azon, hogy velem küldjék-e avagy sem.

Nem bánom természetesen, nélküle talán ennyire sem vittem volna. A parányi, otthonos kávézó, amelynek emelete a lakásunkként szolgál igazi menedékké vált a számunkra, és bizony ez sem lenne, ha eszébe nem jut négy éves korában, ő neki márpedig kell egy. Nagy fába vágtam a fejszémet, az tény, de legalább volt, ami elterelje a figyelmemet, lekössön, célokat adjon. Ki hitte volna, hogy egy szép napon ez az idilli mentsvár is börtönné avanzsál?


Hol a pénz?
Újabb kérdés, ami az utóbbi hónapokban egyre gyakrabban csapódik az arcomba, hasítja keresztül a dobhártyámat, és cikázik végig a gerincem mentén kellemetlen, vérfagyasztó érzetként. A helyi maffia egyik, bizonyára oszlopos tagjának hangjára öntudatlan rezzenek össze a pultom mögött minden egyes alkalommal, néma imákat rebegve az ég felé, Trish legalább ilyenkor az iskolában, biztonságban van.
Fogalmam sincs, mikor fedeztek fel maguknak a bűnözők, mégis megtörtént, és azóta nem átallnak hétről hétre védelmi díjat szedni tőlem. Amikor legelső alkalommal rákérdeztem, mégis mitől kellene óvniuk engem, és rávilágítottam, amúgy sem kértem senkitől effajta szolgáltatást, először jóízűen a képembe röhögtek, majd megismertették velem arccsontozatom meghökkentő strapabírását a pulttal való hirtelen és erőteljes találkozás formájában. Utána nem kérdeztem, csak fizettem.
Fizettem, amíg tudtam, merthogy a kínkeservesen félretett pénzem nem úgy tűnt, hogy hajlamát lelné önmaga gyarapítására, idővel elkezdett fogyatkozni.
Minden látogatásuk alkalmával próbálok alkudni egy keveset, tudatva velük, hogy lassan nem lesz miből duzzasztanom a vagyonukat, de hát hajthatatlanok.


Hogyan éljem túl?
Az elmúlt időszakot figyelembe véve talán ez az egyetlen kérdés még, amely megszégyenítő gyakorisággal szokott visszhangozni az elmémben. Ezt nem mások szegezik nekem, hogyan is tehetnék, amikor semmit nem tudnak a gondjaimról? Mégis, éppen ezért tűnik olyan fojtogatónak, dermesztőnek, mert megállíthatatlanul kering bennem, újra és újra előtör, emlékeztetve arra, hogy hiába kapaszkodok görcsösen az élet szépségeibe, a kislányom szeretetébe, a tudatba, mindeddig túléltem, előbb-utóbb utol fog érni minden rossz, és azt nem fogom megúszni…
Egy szem Xanax... Két szem aspirin... Az éjszaka sötétje és csendje, semmi más. Talán... Talán így túlélhetem.


Alive or just breathing?


Vissza az elejére Go down

October Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : a Slaves of Hell női vokálosa
Location : Still in the galaxy
Posts : 1032

Felhasználó profiljának megtekintése https://neville-goddard-magyarul.webnode.hu/
TémanyitásTárgy: Re: Elias Mikhailov   Hétf. Feb. 13, 2017 1:56 pm

Elfogadva!

Üdv Vegasban, Elias!

Nagyon szimpatikus és szeretetreméltó fickó vagy, még a „szégyenfoltjaid” ellenére is. Azért teljesen felesleges kárhoztatnod magad, amiért nős emberként ébredtél rá, hogy a saját nemedhez vonzódsz. (Ezt csak halkan jegyzem meg; egy ilyen feleség mellett én is inkább átigazolnék a saját csapatomba. fütty )
Talán nem vigasztal, de vannak ennél rosszabb dolgok is a világon, például a terrorizmus sokkal megvetendőbb. Az még nem bűn, hogy egy másik férfiban találod meg a lelkitársad. Különben is, miféle agyhalott anya az olyan, aki ilyen könnyen képes lemondani a gyerekéről? Shocked Ha a feleségeddel nem is, de a válással, és a kislányoddal mindenképp jól jártál. Az a pöttöm egy kis ajándék, hogy ne légy egyedül.
Nem veled volt a baj, már akkor sem, hanem az asszonnyal… -.- Csak a gyengék képtelenek nemet mondani a társadalmi és kulturális elvárásoknak.

Köhm, bocs a hőzöngésért, kissé elragadtattam magam. Very Happy Ebből is látszik, hogy fantasztikus előtörténetet írtál. Nagyon tetszik formailag és tartalmilag is. Igazán megható történet a tied, olvastatta magát és jólesően megmozgatott érzelmileg. Smile
Nem kérdés, hogy el vagy fogadva!

Útravalóul:
Az Élet lehet, hogy egy rohadék, de azzal a lelkierővel, ami neked van, nem csak boldogulni fogsz, de megtalálod a boldogságot is. cupp

A avatárfoglalásod rendezve, úgyhogy irány a játéktér! Kíváncsian várom hogyan alakul a sorsod. Wink
Feltételezem, meghirdeted keresőben a kislányod. Vétek lenne kihagyni. Főleg, hogy mostanában többen is érdeklődtek kisgyerekkarakter után. Wink
Vissza az elejére Go down
 

Elias Mikhailov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek :: Old-timers-