HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» A félelem bére
by Keith Richard Duff Yesterday at 12:30 am

» Zenedoboz...
by Cordelia Webb Yesterday at 12:00 am

» Nevil&Gloria - Mindig van rosszabb...
by Nevil Turner Pént. Jún. 22, 2018 5:34 pm

» Diliház a köbön - Avagy ami egyszer bemegy, annak ki is kell jönnie! ;)
by Nevil Turner Pént. Jún. 22, 2018 5:02 pm

» I came here for money, but I can be your fangirl too
by Jerome Brightman Pént. Jún. 22, 2018 2:56 pm

» Jazz meg az
by Gloria "Sapphire" Salinas Vas. Jún. 17, 2018 9:26 am

» Öribarik - episode I.
by Gloria "Sapphire" Salinas Vas. Jún. 17, 2018 7:13 am

» Világképek karambolja - In flagranti
by Tyler Christiansen Pént. Jún. 15, 2018 8:36 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Johanna M. Riley
 
Raina Maddox
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Ronald "T-Dog" Purcell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Ronald "T-Dog" Purcell

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : lemezkiadó cég tulajdonos
Location : LA
Posts : 2

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Ronald "T-Dog" Purcell    Hétf. Feb. 13, 2017 1:33 am

Ronald "T-Dog" Purcell
LA
1976.02.12.
41
Lemezkiadó cég tulajdonos
Business
Jamie Foxx

Amit jó ha tudunk...


Ha jó napja van, egész elviselhető. Ha rossz.. mindenki fusson amerre lát! Hatalma van. Legalábbis a saját berkekben és nem is habozik ezt mindenki orra alá tolni. Hogy felelősségteljes döntések?? Na igen, kéne, de sokkal inkább vette el az eszét már a kokain istene és a SAJÁT.. mindent meghaladó egoizmusa. Egyszer nagy ember volt.. hiszi ő, egyszer sokan ugrottak a szavaira, de azóta évek teltek el. Hosszú, semmittevéssel töltött évek, és bár néhány jómadarat időközben megnyert, mégsem elég hogy biztonságban élhessen. Azóta csak lavírozik. A sorok között... Hol minden rózsaszín, szép.. és ünnepélyes, hol dührohamok szakítják félbe. Soha nem tudhatod mire számíts tőle. Azt se hogy épp milyen a kedve, de ha megállsz egy néma percre és megfigyeled, nemigen tartogathat meglepetéseket, kivéve ha egyáltalán nem ismered. Hisz ő T-DOG! A HATALMAS és TEHETSÉGES.. aki berobbant a köztudatba alig néhány éve, de hogy mit rejtenek a függönyök és mit a dolog mélye!?
Azt neked kell kiderítened...  

***
- Nem így..! Az isten bassza meg, nem így! Nem így mondtam, hát egyikőtök se képes megérteni? – vágta a falnak a whiskyspoharat ami azon nyomban ripityára tört – Azt mondtam a basszust emeld ki! A vokál kevésbé lényeges, üssön, az isten bassza meg, ÜSSÖN!! – emelte már fel a hangját, nem törődve a környezetével.
Mindig is beleszólt a hangmérnökök munkájába. Pláne ha épp áldozott a fehér por Istenének és az utóbbi időben, igen, túúl ritkán lehetett látni nem kitágult pupillák kereszttüzében. Gondjai voltak. A cégnek, mindenki tudta ezt a legbelső körökben, de őőő nem volt képes elismerni a vereséget ő csak hajtott, hajtott, egy háromkerekű szekeret, és az itt-ott történő apróbb pénzügyi foltozások nem tölthettek be egy Nevada méretű krátert.

- Ha nem vagytok képesek jól megcsinálni repültök! Mindenki repül! A kurva életbe is majd én odaülök abba a székbe és megcsinálom rendesen! – dühöngött tovább, nem mintha szemernyi tudása is lenne, azok az idők már elmúltak. Azok amikor egy Istenné vált. Amerikában könnyen megy az ilyen, 15 perc hírnév! Még ha az övé ki is terjedt vagy 1-2 évnyi időre, egy nagylemez, pár eltalált ütem, kellemes dallam, és azt hitte a nagy rapperek nyomába léphet, ki is kiáltotta magát a hip-hop nagyrabecsült Istenének, de azután az egész semmivé vált.

Egy barát.. igen, egy jóbarátnak köszönheti hogy nem tűnt el végül a süllyesztőben, a megkeresett pénzek, néhány százezer nem több, ígéretesnek ható befektetők.. a nagy név: T-Dog, és az akkori hírnév kapcsán nyíltak is a tárcák, potyogtak a pénzek, de azóta már majd 4 év telt el. A kuncsaftok.. lúúzerek. Egytől egyig, középszerű kis megnyert tinédzserek, akik fejébe túúúl korán vert éket Amerika mézesbödön ígérete: „Itt VALAKI lehetsz!”
Mert nézd csak meg! Egész Amerikán át ezt hangozza a fáma, mégse bízd el magad, ha Fortuna meglengeti a szoknyát, ne hidd hogy örökre a karjaiba zárna, ha tényleg VALAKI akarsz lenni, dolgozni is kell, keményen, nem csak a lábadat lógatni, csak elterülni, egy drága fotelben, kezedben a whisky, a legízesebb féle, egy szivar, Kuba legnívósabb minősége és a szekér csak hasííít…

Nem. Ezek csak üres ígéretek. És ha valaki kellően ottvan fejben, tisztában van vele hogy a hírnév csak jön.. és megy, a pénz nem tölt ki örökké raklapnyi kötegeket, minden véget ér egyszer, ha eljön az ideje, és ha nem fordítasz kellő alázatot és figyelmet, ott a dolog vége.
Egy senki leszel. Egy egykor volt valaki, aki már csak koldulva idéz fel egy régen volt nagy nevet: "T-Dog voltam. A lázadó, a nagy és legyőzhetetlen, akinek egy szavára ugrottak az emberek!" De most...!??

Igen, Mr. Purcell, ideje lenne észre térned. Félretenni a nagy mellényed, a vélt tudásod, a legyőzhetetlenséged, a hamis hatalmad az emberek felett, és ideje lenne körülnézni.
Kik azok akik még számítanak Neked!!? MI az ami ha nem vigyázol egy pillanat alatt semmivé lehet és mi.. AZ, amit elveszíthetsz!??
Talán az életed?? Még az is megtörténhet.
Az egykor volt hatalmas és fenségességes.. T-Dog! Talán ideje lenne a dolgok mélyére tekintened!


Ha van még mit mondanod...

- Mi a faszt képzel! Mi..??? Mégis mi a faszt képzel ki vagyok én! Valami piti kis szarrágó tetű, akinek kiszúrja a szemét pár rongyos dolcsival és én majd a kedvére ugrálok??- pattant fel a székből egy percig se törődve a vele szemben ülőkkel, vagy úgy egyáltalán azzal hogy milyen fontos is ez a tárgyalás a cég megmentése érdekében.

- Hé.. Hé.. T! Ülj le.. Hallod? Ülj már le.. – hallatszik közvetlenül mellőle, ahol egy fickó, aki valószínűleg jobban képben van az esettel, próbálja menteni ami még menthető.

- Te ne csitítgass itt engem, hallod!!?? Rohadj meg Tom, azt mondtad jó befektetőket találtál, nem két izzadó hájas seggfejet akinek úgy egyáltalán fingja sincs róla mi a művészet! Ez nem ugyanaz mint szaros sültkrumplit eladni!!! – borította fel az asztalon figyelő pohár gyümölcslevet, azonnal felugrásra kényszerítve a vele szemben ülő öltönyösöket, ha nem akarják valami ragacsos lével az ölükben végezni.

- T... Menj.. ki! – szótagolta a másik már ő is felállva a székből ahogy rájött nem megy vele semmire. – Majd én elintézem.. Rendben?? Csak.. csak menj és szívj egy kis friss levegőt… - markolászta a fickó karját, úgy tűnt fel van készülve a helyzetre, hogy a másik nem mindig beszámítható, SŐT! Egyelőre úgy tűnt el is szúrta az egész üzletet, ahogy a szemközti oldalon állók arcán igen baljós ráncok gyülekeztek, de ez csak kitépte a karját, gyerekes pökhendiséggel nézett le a mellette levőre, és megigazítva a rajta feszítő ezüst csillogású zakót, elhagyta a termet.

Odakinn.. odakinn néma a csend. Nem volt kedve a hófehér falat bámulni az egész tetves este, és ahhoz se volt kedve hogy visszamenjen, megereszkedő pofát vegyen és megadja magát a seggfejeknek, akik azt se tudják ki ő! Fogalmuk sincs róla mekkora nagy Isten! De a pénzek..
Nagyot sóhajtott a fejébe törő emlékre, mégis töretlen a büszkesége és nem tökölve tovább a részletekkel, vagy ácsorogva mint egy kizárt gyerek, megindult kifelé az ügyvédi irodából.
A pláza ezen része elzárt terület a vásárlók elől. Egy darabig még ácsorgott, két kézzel kapaszkodva az üvegfalú fémkorlát szélében, csak nézte az alsóbb emeleteket, az emberek csak jöttek és mentek, százan.. EZREN! Ő mégse tudott másra gondolni csak egy kiadós adag cigire.

- Rohadjatok meg..  Még hogy én meg valami szaros gabonapehely.. – szűrte a fogai között fél hangerővel, de jobb keze már a zakójában kutatott hogy elővegyen egy doboz Dunhill-t, kivegyen egy szálat, megkocogtassa a dobozon vagy kétszer, és betolva a szájába, már gyújtsa is alá a tüzet.

- Istenem.. – fújta ki egyetlen felgyülemlett levegővel, a füst vastagfehéren töltötte be a terepet, amikor meglátta nem is olyan messze azt a kicsi.. vörös.. villogó pontot.
Régen.. régen még simán elébe menne, adna a sok mocskos tetűnek, de most, hogy a pénze veszendőben…

- Akurvaélet.. – jött ki belőle a felismerés egyetlen levegővel, tisztában volt vele hogy ha a füstjelző bejelez, nem köszönik meg neki a hirtelen jött zuhanyt hiába a meleg, ezért hirtelen felindulásból elindult az első ajtó felé amit valamiféle kijáratnak vélt.
És NYERT! Legalábbis a duplaszárnyú ajtó engedett, aztán néhány lépcső, nem érdekelte merre megy, egy szimpla.. nyekeregve, és kivágva az egészet már ott is terpeszkedett magasan a betondzsungel tetején, ahonnan a város.. igen, egészen másképp festett. Csakhogy.. nem volt egészen egyedül…

- Hé! Van még egy szálad?? – fordult oda a kölyökhöz, mert kölyök még, legalábbis hozzá képest, de amiben akkor is biztos volt, és a szagból ítélve teljesen, hogy ami a fiúnál van, sokkal ízletesebb csemege, mint amit az ő egész doboza adhat.
Lehet mégis csak szerencsés a mai nap??


Vissza az elejére Go down

Amy Lynn Cooper

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼

Admin

Job : Csokis süti kandírozott naranccsal.
Location : Wonderland
Posts : 169

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ronald "T-Dog" Purcell    Kedd Feb. 14, 2017 1:58 am

Elfogadva!

Helló Mr. Seggfej! Wink

Na és ííííígy sem köszönünk ám rá mindenkire, de TE megérdemled szívem egyszem szotyimókusa. Very Happy
*kicsit sem elfogult, pedig még alig ismer de aaaaz is elég maradandó élmény*  ver

Nodeeee kellenek az ilyen egyéniségek! kérem Vegasba, a zeneiparba meg különösen. Very Happy Persze amíg jól csinálod azt amit csinálsz ugyan ki is akarna beleszólni, ha szabadon garázdálkodsz a kis szemétdombodon?
Node.. minden jónak vége szakad egyszer. Vagy pont TE leszel az aki rácáfol mindenkire és visszakapaszkodsz valahogy a csúcsra? A saját lábadon vagy mások hátán.. az már igazán részletkérdés, ha ott lehetsz újra és a te dalaidtól hangosak a klubok.

Mindenesetre tudod, hogy imádom ezt a feledet is, sőőőőőt!! neki még az orrát sem akarnám reflexből betörni, úgyhogy addig foglalózz amíg még ilyen csinin egyben van. Very Happy
A járást már ismered itt is és a városban is, szóval sicc! Tessék szétrúgni egy pár segget. Ha mást nem azért mert nem pont megfelelő hőmérsékletű a wcülőke. Razz Very Happy


.
.
.
.

Jahhez kimaradt?  Shocked *nyom egy plecsnit a seggedre, csak a rend kedvéért. Szó ne érje itt a ház elejét, mert annak is stemplizem a seggét. :DDD *
Vissza az elejére Go down
 

Ronald "T-Dog" Purcell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek :: Business-