HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Csak egy egyszerű este volt...
by Bernadette Lillian Hale Today at 9:26 pm

» Graffiti
by Skye Rossum Yesterday at 11:23 pm

» Mi jut eszedbe róla..
by Tate Langdon Yesterday at 12:45 pm

» Nevil&Gloria - Mindig van rosszabb...
by Gloria "Sapphire" Salinas Yesterday at 7:06 am

» Ville Deadman - Útkeresés...
by Gloria "Sapphire" Salinas Yesterday at 6:13 am

» Lélekjáték
by Nick Lane Pént. Feb. 23, 2018 11:59 pm

» Danny & Danielle - LA útjain
by Danielle C. Portland Pént. Feb. 23, 2018 11:26 pm

» Special Agent Smith
by Christopher Smith Pént. Feb. 23, 2018 12:13 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Johanna M. Riley
 
Vincent Morris Belvedere
 
Danny Doyle Haynes
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (24 fő) Kedd Márc. 28, 2017 9:57 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Five little monkeys swinging in a tree

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Ravin Vallejo

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Főállású bajkeverő
Location : az idegeiden
Posts : 50

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Five little monkeys swinging in a tree   Csüt. Feb. 16, 2017 6:54 pm


Az elmúlt másfél órában csapágyasra haláldrifteltem a hintát. Sikítva nyikorog alattam, ahogy vadul hajtom és előre-hátra lengek. Nyikk-nyekk-nyikk-nyekk.
A nap már lenyugodott az épületek mögött, javában a fejemen a sötétedés, de magasról letojom. Apám – ha mázlim van, márpedig általában az van - megint annyit ivott, hogy kiütötte magát, mint egy diszkós kurva, és fel sem fog neki tűnni, hogy lecsúsztam a fincsi vacsiról, amit ő kotyvasztott (remélhetőleg józanul). Amúgy a fater még józanul sem egy Gordon Ramsay. Vallatni lehet a kajáival. A reggeli pirítóst pölö úgy megsütötte, hogy az üveget is vágta. Mindegy. Remélem betépve horpaszt valahol, vagy bandázik egy kocsmában. Mert ha magánál van, az nem pattog annyit, akinek ég a háza: Ravin ezt nem szabad, Ravin azt nem szabad, Ravin nem érted, hogy ez veszélyes? Nőj már föl nyenynenyeee…
Már előre hallom az apai monológot. De nem visz rá a lélek a hazafutásra. Majd később. Előbb kidühöngőzöm magam itt a parkban, aztán otthon bevetem a jól bevált faterszelidítő mangatekintetemet, ha a szükség úgy kívánja. Simán leszerelem az öreget, még mielőtt agyzsugorodást kapnék az okosságaitól.
A hinta lassul, de nem várom meg, hogy meg is álljon. Ahogy előre lendül, kilököm magam belőle, és guggolva érkezem az esésgátló gumiburkolatra. Felpattanok és odarongyolok a mászókához. Felkapaszkodom rá, beakasztom a lábaimat, és fejjel lefelé, a két karomat is kinyújtva csüngök rajta, mint a denevérek.
Innen tartom szemmel a környéket, nehogy apám meglephessen. Előfordult már, hogy megtalált, pedig épp elég játszótér van Vegasban, ahol kereshetne.
Vissza az elejére Go down

Trisha A. Mikhailov

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Location : Vegas
Posts : 41

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Five little monkeys swinging in a tree   Pént. Márc. 03, 2017 4:01 pm


Szeretem az olyan napokat, amikor hétvége ide vagy oda, de apa nem ér rá velem foglalkozni egész nap. Nagyon ritka az ilyen és igen... hiányzik is, hogy nem tölthetem vele az időt, de azért a legjobb barátomnál lenni majdnem estig! Azért az is egy élmény tud lenni. Nem mintha nem vesztünk volna már ez idő alatt is össze kétszer, de úgyis mindig kibékülünk. Mindig, mindig, mindig.
Ma is úgy váltunk el, hogy megöleltem és háromszor mondta el, hogy a suliban találkozunk. Majd irány a hazafelé séta apával. Igazából csak egy ideig séta, onnantól tömegközlekedés, de én ezt a részét élvezem a legjobban. Hol előre rohanok kicsit, hol mellette megyek és végigmagyarázom az utat, egészen addig, amíg össze nem fut valami ismerőssel. Nem igazán kedvelem azt az embert. Olyan... fura. Mindig mosolyog. Túl sokat. Fél percig még magamra irányítom apa figyelmét, csak amíg intek a szemközti játszótér felé. Nem kérdés, hogy megyek a saját fejem után, de azért egy bólintást még megvárok tőle, majd futva indulok meg. Nem mintha eljutnék a tényleges játékokig. Csak a gumitéglák mellett meghagyott egyik fáig. Először csak próbálgatom, hogy mennyire tapad a cipőm a fatörzsön, de úgy tűnik, egész jól...
Fél pillanat és már kapaszkodik is felfelé. Nem mintha nem tudnám, hogy apa ennek nem fog örülni. Nem olyan ruha van rajtam és amúgy is... szoknyában fára mászni? De nem zavar. Mindenképp haragudni fog, mert arról nem volt szó, hogy mászhatok anélkül, hogy igazán rajtam tartaná a szemét.
De nem számít. Mászni akarok és nem ott állni mellette, hallgatni az unalmas történeteket, meg a "Hogy vagy? Régen láttalak!" szöveget, amikor tudom, hogy úgysem válaszol senki őszintén. Ezt már megfigyeltem. Apa sem mondja el soha, hogy mi van úgy tényleg... és más sem teszi. Nekem pedig ezerszer jobb dolgom is akad, mászni és mászni, mint ott állni velük. Nem olyan nagyon magas a fa, így persze, hogy majdnem a legtetejére felmászok. Egy helyen érzem, hogy beakad a szoknyám, még az is meglehet, hogy lesz rajta egy kis szakadás, de most nem érek rá megvizsgálni. Amint megtalálom a legfelső vastag ágat, máris fészkelődök kicsit és elégedetten nézek körbe a magasból, egy kézzel támaszkodva az ágnak.
... majd végre kiszúrom a másik lányt. Nem olyan, mint akikkel egy osztályba járok, mégis azonnal megjelenik egy mosoly az arcomon. Ami hamarosan már szinte vigyorrá válik. A szabad kezemmel intek neki, majd mintha egy "Szia" is jönne, de nem hallani, csak látni, hogy mozog a szám. Lényegében ennyi lehetne, mégis tovább figyelem. Mintha szavak nélkül is kérdezném, hogy "Fel tudsz mászni, ugye? Fel mersz?"
Nem mintha lenne ebben bármi félelmetes, tényleg nem olyan őrülten magas fa. De nem igazán van olyan barátnőm - még a kevésbé jó barátok között sem, aki akár fél métert fel mer mászni egy fára.
Vissza az elejére Go down

Ravin Vallejo

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Főállású bajkeverő
Location : az idegeiden
Posts : 50

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Five little monkeys swinging in a tree   Kedd Márc. 07, 2017 11:56 am

Fejjel lefelé lógva himbálózok a mászókán. Élvezem, ahogy száll a hajam a levegőben, és a karjaim is szabadon lengenek.
Sokáig azt hiszem, hogy tök egyedül vagyok, mígnem meglátok egy másik lányt, épp felfelé mászik a közeli fán. Szoknyát visel, nem épp játszótéri viselet, de nyilván ő tudja. Már nem a fa.
Abbahagyom a himbálózást, felhúzom magam, hogy megkapaszkodjam a mászóka fogantyúiban, és kibújtatom a lábaimat. A következő pillanatban behuppanok a homokba, még mielőtt annyi vér szállna a fejembe, amitől denevérré változok.
Az iménti fa felé pillantok, aminek az ágai közt ott az a másik lány.
Bátortalanul int onnan föntről. Én is vissza neki. Csak röviden, majd gondolok egyet és beszaladok a széles lomb alá. Először körbenézek; nem látok felnőttet a környéken, vagyis helyesebben a közelben. Csak azután fordulok vissza a fához, és pislogok felfelé.
- Szia! Egyedül vagy? – tudakolom. Elég kicsinek nézem. Vagy legalábbis nálam 1-2 évvel fiatalabbnak.
- Engem Ravinnak hívnak. Felmehetek? – apám most büszke lenne rám. Köszöntem is, és még be is mutatkoztam. Az engedélye nélkül meg végképp nem nyomulnék fel a fájára. Ez elvi kérdés. A hasonszőrűeknek kijár a meltó tisztelet. A hozzám hasonló emberi lényeket nem bántom, ha csak nem adnak rá okot. Valójában a felnőttek idegein való táncolásra vagyok specializálódva, az az igazi móka. Néha megtépek egy-két nagypofájú fiút is, de az fele olyan kielégítő.
Jelen esetben épp szövetséget készülök kötni. A kiscsaj odafönt az ágak közt egész aranyosnak tűnik. „Aranyos”… Ezt a kifejezést sem gyakran használom, már szinte kikopott a szótáramból.
Vissza az elejére Go down

Trisha A. Mikhailov

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Location : Vegas
Posts : 41

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Five little monkeys swinging in a tree   Szer. Márc. 08, 2017 1:38 pmFigyelem a lányt, ahogy felém... a fám felé indul. Fentről nézek le rá, de az arcomon ott a mosoly, sőt, talán még a szememben is látni a kíváncsi csillogást. Lehet, hogy nem vagyok oda minden emberért és a legtöbbjük unalmas, de ő nem tűnik annak. Kicsit oldalra biccentem a fejem, miután elhangzik a kérdése. Egyedül? Túl késő van már ahhoz és amúgy is, ez itt nem a külvárosi megszokott környékünk.
- Szia - köszönök végül vissza, de már meg is rázom a fejem. - Az apukámmal vagyok. Csak ott hagytam - intek a szabad kezemmel a szemközti járda felé. Még mindig ott állnak mind a ketten. Apa bólogat a másik pedig kézzel lábbal magyaráz. Biztos valami fontos. Szerinte legalábbis.
- Unalmas felnőtt dolgokról beszél azzal a másikkal. ...és még csak nem is őszinték egymással - mondom azonnal kicsit többet elárulva, mint terveztem. De könnyen jönnek a szavak a mosoly mellé. Kivételesen még a grimasz is elmarad, pedig ilyen szinte soha nem történik, amikor arról van szó, hogy a felnőttek nem őszinték, miközben úgy tesznek mintha...!
- Trish vagyok - szélesedik ki az eddig barátságos kis mosoly, majd már mászok is át az eddigi helyemről egy másikra. Ez volt a tökéletes hely, de a vendég az vendég, megérdemli a legjobbat. Ez most az én fám, az én házam, úgyhogy az a nagy ág neki jár.
- Gyere, ha mersz - teszem hozzá, ahogy kíváncsian figyelem. El nem tudom róla képzelni, hogy ne mászna fel gond nélkül. Láttam, hogy lógott a mászókán és fogadni merek, hogy oda is félelem nélkül mászott fel és ügyeskedett fejjel lefelé. De szándékosan próbálom kicsit húzni, hogy vajon mer-e. Az ilyen mondatokra a lányok és fiúk is ugranak... még ha utána pár mégis marad a földön. De nem szeretem őket. Gyáva nyuszik!
- Te egyedül vagy? Senki nem aggódik, hogy leesel majd vagy elszakítod a ruhád? - kérdezem, meg sem várva, hogy felérjen. Nálam ilyenkor jön el az a pillanat, amikor apa rám szól még egyszer... milliomodik alkalommal, hogy csak óvatosan és vigyázzak magamra. Neki viszont senki nem szól. Szinte már késztetést érzek, hogy elhangozzon a kis megjegyzés, de a kérdés után összeszorítom a szám és azért sem mondom.


Vissza az elejére Go down

Ravin Vallejo

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Főállású bajkeverő
Location : az idegeiden
Posts : 50

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Five little monkeys swinging in a tree   Pént. Márc. 17, 2017 5:17 pm

A mutatott irányba pillantok. Látom ott ácsorog két fickó a járdán a távolban, úgyhogy ezzel nyugtázom is magamban, hogy ha erre tévedne egy mutogatós kretén, akkor az aligha rúg itt labdába.
Az „unalmas felnőtt dolgokra” elvigyorodom. A vallomás másik fele sem semmi, ki is csikarja belőlem a gyermeki nevetést.
- Jaja. – bólogatok. - Sok egyéb közt ezért sem érdemes felnőni, nehogy lealacsonyodjunk a felnőttek szintjére. – magyarázom felfelé bámészkodva, amikor ő is bemutatkozik.
Barátságosan meginvitál a fára, én meg először bambán pislogok rá, kissé fültövön csap az a bizonyos kis „ha mersz”. A feltételezés is fáj. Hogy én? Komolyan? kinézi belőlem, hogy nem merek?
Egy darabig csak felvont fél szemöldökkel álldogálok a lomb alatt, majd nekiveselkedem a mutatványnak, és felkapaszkodom a fa törzsén. Pillanatok múlva már fent majomkodok a vastag ágon, ahol az imént még Trish trónolt.
- Kösz! – mosolygom rá szélesen, amiért átengedte a helyét. Félrehúzódott, hogy felférjek.
- Értem nem szokás aggódni. – vágom rá nyomban. - És ahha, egyedül vagyok. Tudok magamra vigyázni. – vonom meg a vállam.
Inkább neki kéne aggódnia a szoknyája miatt, nem kimondottan játszótéri szerelés. Ha nem vigyáz, könnyen fennakadhat valahol, és reccs, annyi.
Lovagló ülésben letelepszem az ágra, két lábam közé zárom, nehogy leessek róla, aztán matatni kezdek a farmernadrágom zsebében. Egy M&M’s-es zacsit húzok elő. Hangosan zörög, ahogy kinyitom a száját.
- Kérsz? Vegyél nyugodtan. – kínálom meg Trisht. - Nekem a piros színű a kedvencem, mert olyan, mint az igazságkapszula a Mátrixban, amit Morpheus ad Neonak. – csacsogom, mire eszembe jut, hogy lehet, talán nem is látta ezt a filmet.
Vissza az elejére Go down

Trisha A. Mikhailov

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Location : Vegas
Posts : 41

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Five little monkeys swinging in a tree   Hétf. Márc. 20, 2017 11:57 am- Azért nem lehet rossz, ha nem kell iskolába menni. Nincs takarodó... - kezdem sorolni, inkább csak magamnak az okokat a felnövés mellett. Nem mintha egyelőre tervezném, még ha tudom is, hogy ez nem igazán tervezés kérdése. Amúgy is, mindent eltervezni... buta felnőtt dolog. Sokkal jobb, amikor csak úgy meglát az ember egy fát és felmászik, mert ahhoz van kedve. Nem számít, hogyha útban volt hazafelé.
Az viszont kivételesen tervezés kérdése, hogy amint felhívom, hozzáteszem, ha mer. Hát persze, hogy mer! Vigyorgok is ott az orrom alatt kicsit, amikor felér.
- Tudtam, hogy nem vagy gyáva - jegyzem meg még mindig egy nagy mosollyal, ahogy fészkelődök kicsit az új helyemen. Nem a legjobb, de egész kényelmes. Kicsit lóbálom ott a lábam, ahogy hallgatom a szavait. Nem szokás érte aggódni? Hát ez meg milyen dolog?
- Miért? - bukik ki az egyszerű kérdés. Az nem válasz, hogy azért, mert tud magára vigyázni. Én is tudok, apa mégis állandóan aggódik. - Nincs apukád, aki aggódjon? - teszem még hozzá végül kicsit bizonytalanul. Az most meg sem fordul a fejemben, hogy másoknak anyukája is lehet. Sokszor még mindig hajlamos vagyok elfelejteni és csak néha jut eszembe, hogy ők is aggódhatnak.
Közben persze máris nyúlok a kis zacskóba, hogy kikapjak egy szemet. Nem lesem meg előre, milyen színű, jobban szeretem, ha meglepetés.
- Kösz - vizsgálom a kis piros golyót, majd egy kicsit dobva, de már ott is van a számba és azonnal rágom szét.
- Mátrix. Az a film, amiben... - kezdek bele, de fogalmam sincs. A hírét hallottam, mintha valamelyik fiú beszélt volna róla. - Majd nyaggatom apát, hogy nézzük meg - bólintok aprót, ahogy egy pillanatra újra az utca szemközti része felé nézek. Még mindig beszélnek. Hallani a kis sóhajt, de nem igazán bánom.
- ...és attól most te is kénytelen vagy az igazat mondani. A színtiszta igazat, cserkészbecsszóra meg minden! - jegyzem meg mosolyogva, csillogó szemekkel, mintha valami játék kezdete lenne az egész. Ki is húzom magam az egészhez, mint valami kihallgató tiszt.
- Akkor most halljuk az egyik titkod! Amiről mindig hazudtál. Még az apukádnak is - kezdek bele, de nem igazán számítok rá, hogy elmondja. Inkább valami kergetőzésre vagy tudom is én. Már készülök, hogy mászni kezdjünk lefelé, ha úgy döntene, menekülőre fogja.

Vissza az elejére Go down

Ravin Vallejo

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Főállású bajkeverő
Location : az idegeiden
Posts : 50

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Five little monkeys swinging in a tree   Kedd Márc. 21, 2017 11:39 am

Hogy miért nem szokás miattam aggódni, és hogy nincs apukám? Megvonom a vállam.
- De van. De már megszokta, hogy állandóan zajlik körülöttem az élet. – ez tök igaz. Mondjuk apám pont ugyanúgy túlzásba viszi az aggódást, mint bármelyik szülő. Tök feleslegesen. Idegesítő szokás. Az más kérdés, hogy sokszor meg sem talál, ha én nem akarom.
Megkínálom Trisht a cukorkákkal. Elvigyorodom, hogy pirosat kap ki.
- Sokat lőnek meg okoskodnak benne. Nekem tetszett. – magyarázom, és én is bekapok egy barna színű csokigolyót a zacsiból, majd ismét odanyújtom Trish orra alá, hogy vegyen bátran, ne kéresse magát. Nem vagyok irigy, akár bele is markolhat.
- Igazából beveszik a piros kapszulát, és meglátják az igazságot. De az is tök jó ötlet, amit te mondasz. Sőt! Képzeld el mi lenne, ha minden felnőttel ilyen igazságbogyót etetnénk. – nevetem el magam olyan lendülettel, hogy még inkább meg kell kapaszkodnom a fán, nehogy leforduljak az ágról. - Mekkora káosz törne ki, ha minden felnőtt az igazat mondaná. Őszintén megmondanák egymás szemébe, hogy mennyire utálják egymást, és minden hülyeséget elmesélnének egymásnak. – gondolkodóba ejt a dolog. - Mekkora buli lenne! – ábrándozom el a zavargásokon, amit egy efféle gyógyszer elterjesztése okozna.
Belemegyek Trish játékába, és önként kikutatok egy piros cukrot a zacsiból, és a számba dobom, hogy aztán szétrágjam. A színes máz hangosan ropog a fogaim között.
- Jól van. – bólogatok hümmögve, miközben erősen gondolkodom, kutakodok a zűrös és eltitkolt dolgaim között.
Egyszer pölö letörött az egyszarvúm szarva, és mivel az újrahasznosítás híve vagyok, felcsatoltam műpénisznek az éppen aktuális első és utolsó barbiemra, hogy neki is legyen. Mondanom sem kell, mindenbe lyukat ütött, elsősorban a pasija seggébe. Az a barbie az Alagúttörő becenevet kapta.
Ez a sztori nem jó, mert apám tud az esetről; azóta nem vett nekem több babát. Valahol nem is bánom, mert nem vagyok egy babázós lány. Világéletemben rühelltem a babákat!
- Aztán neked is el kell egy titkod mesélned, rendicsek? – ígértetem meg Trishel. - Egyszer apukám egyedül hagyott otthon. Előkotortam a vasalódeszkát, és azon gyakoroltam snowboardozni. Csak kettétört alattam. Mire hazaért, a romokat gyors eltüntettem. – megvonom a vállam. - Bár, szerintem azt sem tudta, hogy van vasalódeszkánk.
Ilyen az, amikor két gyerek beszélget a fán.
Vissza az elejére Go down

Trisha A. Mikhailov

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Location : Vegas
Posts : 41

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Five little monkeys swinging in a tree   Pént. Márc. 24, 2017 10:30 amHa minden felnőttel ilyet etetnénk és igazat kellene mondaniuk? Egy pillanatra apa felé nézek, majd csak úgy a semmibe, emberek után kutat a tekintetem. Elképzelem, mi lenne, ha tényleg mindenki igazat mondana, ha akar, ha nem.
- Hatalmas buli és úgy birkóznának, mint mi. Földön és sárban és senki nem szólhatna többet ránk sem, amikor koszosak leszünk - lendülök bele közben nevetgélve, egyre több részletet képzelve el magam elé. Nem mintha én olyan sokat verekednék, nem szokásom, de attól vicces a kép, hogyha megtenném, akkor sem szólhatna senki.
Tetszik a gondolat, de az még inkább leköti a fantáziám, hogy belőle is kicsikarjak egy titkot. Valamit, amit senki nem tud. Arra persze azonnal bólintok, amikor jön, hogy nekem is el kell mondanom valamit cserébe. Fogalmam sincs, mi lesz az, de persze.
- Így fair - mondom azért ki a bólintás mellé és várom, hogy az igazság kapszula hatása előjöjjön. Hallgatom a szavait és igazából próbálok komoly maradni, de végül nevetni kezdek. Na nem azért persze, mert kinevetném, egyszerűen csak...
- A lépcsőről mentél le vele, ahogy a videókban? - kérdezek azért vissza, de látni a szemeimben a csillogás. Őrült menőnek tartom. - Azóta már megtanultál snowboardozni? Úgy rendesen? Hóban meg minden? - faggatom kicsit, közben pedig most, megkésve markolok egy kicsit a zacskóból. Akad a markomba két piros is, így azonnal rágom is el őket, egyszerre és közben próbálok valami nagy titokkal előállni. Valamivel, ami olyan menő dolog, mint az ő titka. Így kell ezt, nem? Egyenértékű titkok.
- Egyszer megrúgtam egy nálam nagyobb fiút. Meg akart puszilni, én pedig odarúgtam... Oda. A lábai közé - alig bírom ki vigyorgás nélkül. - Soha nem derült ki, hogy én voltam. Ő nem árulta el, hogy egy lány miatt sírt, így a tanárok sem tudtak semmit és apa előtt is titok. Soha nem kerültem érte bajba. Stan pedig azóta a közelembe sem jön. Szerintem fél tőlem - húzom ki magam kicsit, azért láthatóan büszkén.
Végül mocorogni kezdek a fán, ahogy megint az út túloldalára téved a tekintetem. Már látom is apát felénk közeledni. A fickó, akivel beszélgetett, sehol sincs, vagyis vége a mókának, a fán ücsörgésnek. Elhúzom a szám, nem szívesen várnám meg, amíg apa ideér és leparancsol a fáról, de...
- Akkor barátok vagyunk? - kérdezek rá nagy mosollyal, ahogy talpra állok az ágyon. Még nem mászok le, még húzom az időt az utolsó előtti másodpercig. - Eljöhetsz egyszer hozzánk - ajánlom fel és elhadarom a kávézó nevét meg címét is gyorsban.

Vissza az elejére Go down

Ravin Vallejo

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Főállású bajkeverő
Location : az idegeiden
Posts : 50

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Five little monkeys swinging in a tree   Vas. Márc. 26, 2017 7:06 pm

- Ehh… – nyögöm megfintorodva. - Mégha lépcsőn estem volna el vele! Egy lakókocsiban élünk. Apám nagy ötlete. Pfff… – forgatom meg a szemeimet - Nincs lépcsőnk, ahol összetörhetném magam a mutatványaim közben, úgyhogy sajnos még nem tanultam meg. – pedig én lelkes önképző- és pusztító vagyok ám!
- Most te jössz. – bíztatom, és érdeklődve figyelem, hogy kezdjen bele a saját meséjébe.
Csak hallgatom, és közben egyre szélesebbre húzódik a vigyor a képemen, végül kibukik belőlem a nevetés. Ne már! Tökön rúgott egy fiút! Ő! A szoknyás kis miniegér! Menten behalok neki!
- Egyre jobban csíplek. Üdv a csapatban! – mondom nevetgélve.
Nem hinném, hogy nagy baja származott volna belőle, ha kiderül a titka. Az a fajta lány, aki túlságosan cuki ahhoz, hogy leszidják. Csak beveti azokat a hatalmas, kék ártatlan szemeit, pislog egyet, és mindenki elolvad.
Szóval Stan. Így hívják a sírós kölyköt. Megcsóválom a fejem.
- A fiúk már csak ilyenek. Bőgnek. Egyik nap egy mexikói srácot én is megagyaltam. Itt, ezen a játszótéren. Piszkálta a barátomat, kicsúfolta amiért dadog, és hamisan hegedül. Én meg letepertem a homokozóban és beledöngöltem a fejét. Sírva futott hazáig. – mondom mintegy mellékesen, és megrántom a vállam. Könnyű meló volt lerendezni a böszme testvérével együtt.
Látom Trishán, hogy büszke magára. Én is az lennék a helyében.
- Ügyes vagy! Inkább ők féljenek tőled, mint te tőlük. Tudják már, hogy meddig van az addig. – ez aztán a bölcsesség. Fejjel rá is bólintok.
Észreveszem, hogy nagyon mocorog és nézelődik. Felébred bennem a gyanú, hogy biztosan mennie kell.
- Naná, hogy barátok vagyunk! – vágom rá azonnal. Hogyne lennénk; mindketten a gyengébbik nemet bántalmazzuk, és még a féltve őrzött titkainkat is megosztottuk egymással. Mi ez, ha nem barátság? Ennek jeléül átnyújtom neki a cukros zacskót. Még félig van. - Tessék, neked adom. De a pirosakkal csak óvatosan apukád társaságában. – kacsintok Trish-re csibészesen. Biztos érti a célzást. Remélem elfogadja az apró ajándékot.
Még elmondja a kávézójuk címét. Igenlően biccentek.
- Oké, mindenképp beugrok. – olyat nem ígérek, hogy elhozom a fateromat is, majd még elválik. A vén csont nem szeret ilyen helyekre mászkálni.
- Akkor még találkozunk. – fűzöm hozzá, mielőtt elindulna és lemászna a fáról.
- Szia Trish! - integetek neki a magasból, ha már leért.
Vissza az elejére Go down

Sponsored contentWHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼
TémanyitásTárgy: Re: Five little monkeys swinging in a tree   

Vissza az elejére Go down
 

Five little monkeys swinging in a tree

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Belváros-