HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Az előző részek tartalmából...
by Gloria "Sapphire" Salinas Today at 11:35 am

» Ha nincs baj, majd keresek én
by Tyler Christiansen Yesterday at 11:51 pm

» Karakteralkotáshoz; kérdéssor a kibontáshoz
by Tyler Christiansen Yesterday at 10:10 pm

» Hiányzások
by Danielle C. Portland Yesterday at 8:53 pm

» Zenedoboz...
by Danielle C. Portland Yesterday at 6:13 pm

» Micromed-torony
by Alexander Montgomery Csüt. Aug. 17, 2017 7:08 am

» RocknRolla
by Raina Maddox Szer. Aug. 16, 2017 11:23 pm

» Danny & Danielle - LA útjain
by Danielle C. Portland Szer. Aug. 16, 2017 10:53 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Johanna M. Riley
 
Amy Lynn Cooper
 
Raina Maddox
 
Nick Lane
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (24 fő) Kedd Márc. 28, 2017 9:57 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 A pénz beszél

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Fjodor Petr. Criscenko

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 11

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: A pénz beszél   Kedd Márc. 07, 2017 11:21 pm

Ujjai elfordították az autó kulcsát és az alig hallható amerikai márkajelzésű Tesla motorjának zaja teljesen elhalt. Az alatta még fekete néma démonként égő jármű ajtajának nyitó gombjára csúszott a keze, s ahogy nyílt az ajtó, a következő pillanatban az ötvenes férfi fekete bőr, fűzővel ellátott Gucci cipőjének talpa érte a járda göröngyös felületét.
Magával hozhatta volna Vasilchukot is, ahogy szólhatott volna a sofőrjének is, hogy szállítsa el adott címre, de úgy gondolta, egyedül is megbirkózik eme nemes feladattal, miszerint valakinek valamiért fizetni kell. De a klánnak jelen pillanatban fontosabb dolgokkal kellett szembenéznie, s nyugodt szívvel hagyta hátra az elintézendő ügyeket Nikolai kezében. Értette a dolgát az első embere, nem kellett már évek óta őrlángként felügyelnie minden egyes döntését, amit a néhai bokszoló javallott.
A környék kihalt volt eme korai órában. Közel, s távol nem kószáltak zombikként az amerikai horda nemes példányai - erre a gondolatra nem tetszését kimutatva elhúzta a száját. Agyatlan, semmirekellő söpredékként tudtak és képesek viselkedni a nagyszerű ország nagyjai és a középosztály tagjai is egyaránt.
Az ajtó csukódott, és a riasztó egyetlen csipogással jelezte, hogy teljes mértékben magára hagyható az elektromos meghajtású csoda. Az egyik kedvence volt, ahol egyedül lehetett. Ahol egymaga vezethetett és ezt szerette is kihasználni olykor.
Szövetkabátjának zsebébe süllyesztette a kulcsot, mandzsetta gombját megigazította a tökéletesre szabott ingén, s lelépve azt a pár méternyi távolságot benyitott abba a kávézóba, ahol már hónapok óta nem volt. Nem gondolta azt, hogy neki személyesen meg kell jelennie itt, de az utóbbi napokban, hetekben igen rossz híreket kapott a tulajdonos felől.
Nem fizetett. Már több hete semmit sem.
- Вітаю - Köszönt, ahogy illett, formális hello szót kiejtve a száján. Két fej bukkant fel a helyiségben, az egyiküknél egy kisebb porcelán csészében tea gőzölgött, míg a másiknál a franciák croissant-ja foglalta el a tányér javarészét.
Mégis a harmadikat kereste, s ahelyett, hogy a pulthoz lépett volna, egyetlen hosszú pillantással jelezte a tulaj felé, hogy megjött. És nem fog elmenni anélkül, hogy válaszokat ne kapna.
Ezért is indult meg a már bent lévő két vendéggel átellenes irányba, hogy az egyik széket az asztaltól elhúzza. Lekanyarította válláról a kabátot, amit szék támlájára tett, lesimítva a gallér részt. Egy újabb súlyos pillantás Mikhailov felé, csak hogy azt követően helyet foglaljon az asztalnál. És várt. Türelmes volt. Ha kell, egész nap itt fog ülni, ameddig végre meg nem beszélik a késés okait. Pontosabban azokat nem, csak azt, hogy a védelem akkor következik csak be, ha fizetnek érte.
A modernkori zsoldosság pedig kifizetődő volt mindig is. Még ha kard helyett golyóval is vívták a XXI. századi harcokat.
Az órájának számlapján a mutatók a kilences és tízes közt jártak, enyhén északra billentve a rövidebb mutatót, mert a hosszabb alig hagyta el a második vonalat. S ha nem is egész nap, de fél tizenkettőig mindenképpen ráért.
S hogy utána? Az ebédet követően vissza fog térni, de már nem egyedül. Nikolai nem is oly rég panaszkodott neki, hogy már egy ideje nagyon nagy volt a nyugalom. Biztosította Fjodort afelől is Vasilchuk, hogy nem szerette az állóvizet.
Vissza az elejére Go down

Elias Mikhailov

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Kávézó tulaj
Posts : 15

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A pénz beszél   Szer. Márc. 15, 2017 11:29 pm


Criscenko ~ Elias
Lassan már a második hete, hogy megjelent az az ámokfutó a kávézómban, mégis újra és újra magam előtt látom zaklatott valóját az asztalaim között fújtatni, vagy éppen a pultomon feküdni, ahol az egyik bátrabb vendéggel vívott ádáz csatát. Változatlan pirinyóra ugrik a gyomrom, ha csak arra gondolok, mi minden sülhetett volna el rosszabbul, persze a végeredmény így is siralmasnak mondható. Lassan a második hete, és a reggeli nyitást övező, korábbi zsivajnak nyoma sincs. Pusztán Carl és Melanie, az örök visszatérő vendégeim, kik a túszejtés megtörténte és port kavaró híre okán sem hagytak fel a hely látogatásával, ami lássuk be, finoman szólva is kétségbeejtő. El kell látnom a lányomat, az épületet fizetnem kell, az egyéb terhekről inkább ne is beszéljünk…
Mély, megfáradt sóhaj andalog elő az ajkaim mögül, miként a helyére simítom a sokadik alkalommal áttörölgetett csészét. Szerencse, hogy időben szilárd, biztos felületre került, ugyanis az ajtó csilingelését követő köszönés nyomán bizton veszem, hogy kizuhant volna a kezeim közül, milliónyi darabbal gazdagítva a padlómat. Ehelyett a szívem ösztökéli magát gyors helyváltoztatásra, hiszen meg mernék esküdni, a következő pillanatban már a torkomban érzem vadul verdesni.
- J-jó napot… - viszonzom köszöntését, és utolsó reményeimet összekapargatva aziránt, csupán egy kedélyes turista látványa fogadjon, az illető felé fordulok nem csupán testemmel és ábrázatommal, de tekintetemmel is. Ismerősnek nem mondhatnám a férfit, azonban annyi tapasztalattal már rendelkezem, hogy tudjam, jelenléte pusztán egy dolognak köszönhető, és az nem a helyi jellegzetességek megismerése. A pénz…
Azt gondolná az ember, pontosan egy ilyen helyzetben buknának össze a térdei, ilyenkor kerítené hatalmába a kétségbeesés és a bénító félelem, ám egyik tünet sem uralkodik el testemen, helyette riasztó nyugalom, rezignáltság terpeszkedik szét a bensőmben. Pulzusom lecsillapodik, tudatom elcsendesül, ugyanis jól tudom, ebből nem lesz menekvés. Ha már egy olyan embert küldtek ide, akinek az egy szem cipője is többet ér az egész kávézómnál, akkor nagy a baj.
- Carl, Mel, örülök, hogy benéztetek, a ház ajándéka - fordulok feléjük, hirtelen kélt mosolyt idézve ábrázatomra, s kitartón várva, hogy arcukon a megilletődöttség helyét átvegye a megértés, aztán távozzanak a helyiségből. Ezt a beszélgetést senkinek sem szabad hallania, vagy éppen azt látnia, mi utána következhet. Becsukom hát az ajtót, a díszes táblának azon oldalát simítom az üveg külvilág felé néző oldalához, melyen a „zárva” felirat szerepel, majd visszasétálok a férfihez, kinek középső neve így második szemrevételezésre a Jég lehet.
- Öhm, hozhatok valamit…? M-mielőtt, tudja… - egy kínzó momentum erejéig lehunyom szemeimet, átkozva hangomat és szavaimat azért, amiért elárulják a testemre telepedett nyugalmat, és újfent előidézik porcikáimban a menekülés iránti mérhetetlen vágyat. Pedig az egyre hevesebben lüktető koponyámban nyugvó elmém nagyon is jól tudja, hogy semmi értelme sem volna megkísérelni elszelelni. Mégis hova?

Megjegyzés: pale || Zene || Credit
Vissza az elejére Go down

Fjodor Petr. Criscenko

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 11

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A pénz beszél   Csüt. Márc. 16, 2017 10:09 pm

Szemei követték Mikhailov mozgását, azt, ahogy kiürítette a helyiséget. Nem törődve azon momentummal, hogy már a hangjában is megbújt az áldozattá váló préda. Az istenért! Ha védelmi pénzt is kértek, akkor is olyan szinten felkínálta önmagát az amerikai orosz-féle, hogy szinte tálcán adta át önmagát a betérőknek. Semmi egyenesség, semmi gerinc nem szorult a férfibe, aki olyan szinten megalázkodott, hogy Criscenko érezni vélte az áporodott bűzt, a félelem szagát, amely hirtelen lengte körbe a helyet. Facsarta az orrát, és a legszívesebben képen vágta volna Mikhalovot.
Az életben nem fog semmit elérni a viselkedésével!
A tábla fordult, s odakintről már csak szomorú arcvonásokkal köszönthették a zárva feliratot, ami abszolút és mélységesen nem is izgatta az ukrán férfit. Újfent a tekintete a prédára irányult, aki tökéletes angolsággal nyújtotta a vendégszeretetét az éhes vadnak.
S mégis, csak egy kínzóan lassú mosoly rándult meg az ukrán szájának sarkában, amit elfedett a visszakúszó komolyság és a szeméből áradó fölény. Nem is kellett fenyegetnie Fjodornak.
- Egy hosszú kávét jól esne forró tejjel, cukor nélkül és egy pohár hideg vizet kérek. - felelte könnyedén, mert a napi feketéje még nem volt meg. Olga ma kimenőt kapott és a szobalánya élt is a lehetőséggel. A többiekkel pedig inkább nem csináltatta meg ezt a munkát, mert a végén még megmérgezték volna cukorral, laktózmentes tejjel vagy épp kevésbé szurok erősségű állapotú kávéval.
Ha és amennyiben elfordult volna Mikhailov, hogy a rendelését teljesítse, megköszörülte a torkát.
- Saját magának is készítsen valamit, Elias, és üljön le velem szemben aztán, addig megvárom Önt itt - nyúlt Criscenko az asztalra tökéletesen illeszkedő, s oda lepakolt újságért. A sport rovatokat átlapozva a gazdasági statisztikai adatokért lapoztak ujjai, ám megakadt a szeme egy látszólag érdektelen rovaton. Összetört autó. Összetört motor. Sajnálattal az arcán rázta meg a fejét. A lehető legrosszabb tett lehetett, ha valaki a saját hangszerét, ha valaki a saját autóját tette tönkre. Mind egy-egy életstílust közvetített kifelé, a nemtudás hatalma pedig egyre csak beszűkült, ha ezek eltűntek az emberek életéből. Minél kevesebbet mutatsz kifelé, annál jobban félnek majd tőled. - az apja szavai csengtek vissza a fülében, Isten nyugosztalja az idősb Criscenkot.
Újabb lapozást követően felnézett az újságból, csak hogy lássa, mivel tölti idejét Mikhailov. Vajon ott volt még a kávézóban? Ugyan! Az áldozatok nem képesek menekülni. Sosem. Amennyiben ellenkezve szavaival még meg sem mozdult a Elias a kérését követően, úgy az ukrán felállt, számító mozdulatokkal hajtotta össze az újságot, majd pakolta le azt az asztalra. A kezébe kell vennie az irányítást, már most. Pedig nem akarta. Nagyon nem.
Vissza az elejére Go down
 

A pénz beszél

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Külváros-