HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Keresettek
by Ville Deadman Wallow Csüt. Nov. 15, 2018 2:18 pm

» Műsoron a kávé
by Gloria "Sapphire" Salinas Vas. Okt. 28, 2018 8:19 am

» Danny & Darren
by Darren Curtis Szomb. Szept. 22, 2018 7:05 am

» Pozitív végkifejlet
by Vincent Morris Belvedere Pént. Szept. 21, 2018 4:00 pm

» Danny & Danielle - LA útjain
by Danny Doyle Haynes Pént. Szept. 21, 2018 12:22 pm

» Make the devil cry
by October Soininen Csüt. Szept. 20, 2018 6:15 pm

» I came here for money, but I can be your fangirl too
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:55 pm

» Világképek karambolja - In flagranti
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:34 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 A bácsié a tappancs?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Trisha A. Mikhailov

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Location : Vegas
Posts : 36

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: A bácsié a tappancs?   Szer. Márc. 08, 2017 7:29 pmKét sarok. Annyit kell sétálnom otthonról, hogy elérjem a kisboltot. Nem ez az első, hogy megteszem ezt az utat. Igaz, egyedül még csak kétszer voltam, de csukott szemmel is odatalálnék és apa bízik bennem. Igaz? Csak azért, mert megmakacsoltam magam és bevallom, kicsit hisztiztem érte - még pár könnycsepp is volt! - nem engedett volna el. Úgyhogy biztos bízik bennem. Nem vagyok már öt éves. Sem hat. Sem hét...
Persze attól még kint áll az ajtóban, de hamar befut egy vendég, így egy mosoly után el is tűnik, én pedig innentől már csak az útra figyelek. Farmernadrágom zsebében ott csörög az a kis apró, ami elég arra a tábla csokoládéra, amit venni szeretnék. Este megesszük apával, miközben újra megnézzük a Kincses Bolygót. Megígérte. Nem szegheti meg a szavát. Ő Apa.
Kicsit megszaporázom a lépteimet, ahogy átérek az első sarkon, majd pár másodperccel később le is fékezek. Már látom a következő sarkot, ami után ott van a bolt, mégis csak egy pillantást vetek felé, de nem mozdulok. A figyelmem leköti a mellettem lévő kis utca. Sikátor. Épphogy elnézek a végére, majd megjegyzem magamnak, hogy van ott valaki. Valakik. Nem szabadna bemennem. A bolt a cél és a csoki!
...de abban a pillanatban, ahogy lépnék, újra meghallom a hangot, ami megállított.
Az a kétségbeesett nyávogás. Pont, mint a Macskaarisztokratákban! A lábam, amivel léptem volna, visszakerül a másik mellé és máris a hang irányába indulok. Nyolc nagy lépés, amit bemegyek, semmi több.
- Tappancs... Kis tappancs... - motyogom az orrom alatt, ahogy már a szemetes konténer mellé haladok guggolva, egyre közelebb. Majd meglátom a dobozból kibukkanó fehér fejet.
- Szia - mosolyodok el, ahogy nyújtom a kezem felé. - Szia tappancs. Te meg hogy kerülsz ide? Hol vannak a szüleid meg a testvéreid? - kérdezgetem még mindig kicsit suttogva, ahogy várom, hátha a kíváncsisága győz és megszaglássza az ujjaim hegyét.
Hófehér kiscica, csak a bal füle fekete, de az az utolsó szőrszálig.
Várok. Kivárok. Hadd ismerkedjen velem, majd amint úgy tűnik, bízik bennem, máris felkapom. Úgy tartom az ölemben, mint valami kisbabát. Ő pedig tűri. A nyávogás még most is fel-fel hangzik, de minél tovább simogatom, egyre ritkábban hallatja a hangját.
- Nincs otthonod? Hazavigyelek? - kérdezem tőle, mire egy nyávogás a válasz. - Ez igen lenne? Lehet, hogy apa nem örülne neked - beszélem meg magammal a dolgot elég ráérősen, de közben már azon kapom magam, hogy kifelé indulok, vissza az ismert útra.
Kár, hogy a figyelmem újra elterelődik.
- Jól van, jól van, megnézzük - mondom mosolyogva a kis tappancsnak, ahogy meglátom a csillogó motort. Na nem megyek a közelébe. Nem túlzottan. De ha már a kis cica annyira nyávogott...
- Kíváncsi vagy te is, igaz? Én is. Képzeld, van a kávézónkban egy vendég, aki még ennél is nagyobb motorral jár! Olyan nagy a kereke, mint én vagyok! - nem túlzok... na jó, talán egy egészen picit.
- Azért ez sem kicsi motor, igaz? De még annál is jobban csillog! - mondom amolyan "Hű"-t hallatva igazán halkan, majd megállok két kis lépésre a motortól.
- Ez biztos nem a családodé? Nem a gazdádé? Hm? - kérdezgetem és úgy fogom két kezembe a cicát, kicsit magasra tartva, mintha a nézéséből ki tudnám venni a választ a kérdéseimre.

Vissza az elejére Go down

Ragnar Gainsbrock

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Üzletkötő.. szabadúszó.. egy BAROM! ;)
Location : San Francisco (mikor hol)
Posts : 24

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A bácsié a tappancs?   Szomb. Márc. 11, 2017 7:18 pm
***

- Fiiigyelj Wayne, most kell az áru, vagy nem!? Ennyi! Máshol se kapod meg olcsóbban, SŐT! Még örülhetsz is ha megszerzik időben, mielőtt végleg eldurranna a dolog. - de akkor látom hogy a hátam mögé néz.

- Mivan.. - nézek én is.. Fordulok. Sose hagyom hogy a hátam felől jöjjenek most mégis meglep amit látok.

- Ez a te kölyköd? - mutogat.

- HÜLYE VAGY!? Úgy nézek én ki mint aki nem húz gumit!?? - általános igazság. De aztán én is megfordulok és ott a távolban bóklászó kiskölyköt figyelem. Az FBI még nem alkalmaz 10 éveseket, igaz? Vagy 11.. 9, atököm tudja már, de figyelmen kívül hagyva megint fordulok.

- No? - széttárom a két kezem. De ez még mindig csak a kölyköt lesi.

- HÉ! - dőlök be elé, a feje előtt lóbálom a kezem. - Üzlet... Most.. Rémlik? - a szemeim guvadnak, jó lenne már a végére érni, és nem holmi kis tyúkok miatt aggódni. Tutira nincs nála gépfegyver!

- Teee.. az a gyerek egy macskát ölelget..
- és megint mögém néz. Megfordulnak a szemeim.

- Amíg nem Godzillát kapja a keblére addig engem NEMÉRDEKEL! Koncentrálj! - várok. Talán túl kevés ideig -  És különbenis.. mi a faszom vagy Te.. Gyámügyes? Az ÁRU! - lóbálom meg a szemébe, de valami nagyon azt súgja hogy ma itt nem lesz üzlet. Tapasztalat.

- Na jólvan, Wayne, tudod mit? - zárom rövidre a helyzetet - Menj haza szépen, gondold át, azt csak akkor rángass vissza, ha hajlandó vagy fizetni is! - adom fel az utolsó kenetet, most már az se érdekel, ha pattogni merne.
Éééén LERENDEZTEM!
Elindulok vissza a motorhoz, kemény bakancsok talpa kopog meg az aszfalton és alig egy kőhajításnyira állok meg, pont ott, ahol megint a kiscsajba botlok.
Szép.

- Ha nem az FBI küldött esetleg az Üdvhadsereg!?? - puhatolózom. Jobb előre lefektetni a részleteket, és csak AZTÁN.. megijedni.
A macska... A macska meg nemsok vizet zavar, de ami a tuti, hogy ő nem fog itt motorozni.
Nem ezt jelenti a tolerancia.
Vissza az elejére Go down

Trisha A. Mikhailov

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Location : Vegas
Posts : 36

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A bácsié a tappancs?   Kedd Márc. 14, 2017 2:39 pmSzinte csak az utolsó pillanatban veszem észre, hogy nem vagyok egyedül. Vagyis kettesben a kis tappanccsal. Először csak leengedem a cicát a levegőből, hogy magamhoz tudjam ölelni, majd végignézek az előttem állón bakancstól fölfelé. Végül eljutok a szemeiig és távolabb lépek kicsit, ahogy elhangzik a kérdés. Csak a fejem rázom meg. Viaskodik bennem a kíváncsiság, a kötelesség, hogy talán övé a cica... és az örök érvényű szabály, hogy nem állunk szóba idegenekkel.
- Nem vagyok katona! - bukik ki mégis belőlem, szinte már egészen kicsit felháborodva. Még a tappancs is mocorogni kezd a karomban, de miután rápisszegek, csendben marad, csak néz rám azokkal a kíváncsi szemekkel én pedig elmosolyodok. Nem kérdés, hogy ezek után jár neki egy kis simogatás, mielőtt újra felnéznék az idegenre.
Nem hiszem, hogy beszélnem kellene vele. Főleg, ahogy egyik lábamról a másikra helyezve a súlyt elnézek mellette. Figyelem a másikat, akit ott hagyott, majd vissza az előttem állóra. Mintha látni lehetne, ahogy kicsit elhúzom a szám.
- A bácsié? - kérdezem meg végül, most már azért kicsit bizonytalanabbul. Hogy a motorra vagy a kezemben lévő tappancsra értem, csak valamivel később fűzöm hozzá. Főleg azért, mert a cica nagyon mocorogni kezd... Biztos érzi, hogy ő itt a gazdája. Vagy csak valami szendvincs illatát.
- Itt nyávogott, biztos hiányzott már neki. És éhes is lehet. Meg menne már azzal a széééép csillogó motorral - nyújtom felé a cicát, igaz, látni az arcomon a csalódottságot. Szívesen vittem volna haza, de úgy tűnik van családja.
- Szia, cica... Legyél jó - motyogom még el, továbbra is ott tartva magam előtt, kicsit felfelé a ficánkoló tappancsot.

Vissza az elejére Go down

Ragnar Gainsbrock

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Üzletkötő.. szabadúszó.. egy BAROM! ;)
Location : San Francisco (mikor hol)
Posts : 24

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A bácsié a tappancs?   Csüt. Márc. 16, 2017 10:27 pm

Nagyot sóhajtok.

- Lefogadtam volna.. - csak az orrom alatt dünnyögöm, de nem mondom hogy nem tűnik fel a kis csaj félszegsége, és nagyon is jól teszi. Nem állunk szóba csúnya bácsikkal.

Mégse tűnik el, hanem megint kérdez.
Ráncolom a szemöldököm.

- Hogy mi?? - nem értem. Amíg nem pontosít, ekkor figyelek csak az ölében feszítő kis izére. Pláne amikor felém tolja.

- Na neeeem, nem nem nem nem nem, ezzel nem palizol be kislány, ez a te macskád, gondoskodj róla csak te! - csapom vissza, már az ajánlatot, más se hiányozna nekem mint egy kis nyivákoló.. kis dög, de akár ért a szóból akár nem, csak megközelítem a motort és átdobom rajta a lábamat.

Rövid percekig várakozok.

- Hogy kerültél ide. Ez nem kislányoknak való hely.. - aztán mégis eldünnyögöm, amikor a kezeim már a kormányon szorítanak, de még nemindítom be. Különben is, ez a gyerek nem tehet semmiről. Csak egy gyerek... Nem kéne hogy a szívrohamot hozzam rá.
Na meg a macskára se.

Más se kéne minthogy bömbölésbe kezdjen.
Vissza az elejére Go down

Trisha A. Mikhailov

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Location : Vegas
Posts : 36

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A bácsié a tappancs?   Pént. Márc. 17, 2017 3:14 pmSzinte ijedten nézek az idegenre, amikor olyan nagyon tiltakozni kezd. Akkor mégsem az övé? Vagy csak itt akarja hagyni? Mert az nem szép dolog ám! Mégis hamar újra magamhoz ölelem a cicát, lassan simogatva, miközben nem mozdulok. A tekintetem máris a csillogó motort figyeli. Vajon milyen gyors? Fogadok, hogy nagyon. Nem mintha egy pillanatig is eszembe jutna, hogy akár én is felszállja rá. Már így is megszegtem a szabályt és beszélek az idegen bácsival.
De csak a tappancs miatt! Hogy megtudjam, tényleg nem az övé! ...vagy az övé... vagy nem... vagy csak tagadja...
- Annak a másik bácsinak akarta oda adni? - intek a sikátor vége felé ahelyett, hogy válaszolnék a feltett kérdésre. Persze ott azóta már nincs senki, de engem nem zavar. Végül úgyis leengedem a kezem, hogy folytathassam a simogatást és egy lépést hátrálok. Nem is igazán tudatos, sokkal inkább ösztön. Ha beindítja a motort, az hangos lesz.
- Nem kislányoknak való, mert itt van? - nézek fel rá. Végül is, ő tűnik itt a legfélelmetesebbnek. Sehol senki és nincs is sötét, hogy ez rossz hely lehessen. Amúgy is, sokszor benéztem már ide, mikor apával jöttünk erre. Soha, semmilyen szörny nem volt itt. Vagy csak jól álcázta magát?
Végül, mintegy végszóra a cica nyávogni kezd a karjaimban, fészkelődni, mintha máris nem lenne kényelmes neki.
- Mennem kell. Apa vár - jelentem ki és már indulok is. A sikátor mélyére, még beljebb, ahelyett, hogy kifelé indulnék, vissza a megszokott útra. Hátra sem nézek a motorosra, csak fülelek, hátha felhangzik a motor hangja. Jó pár nagy és sietős lépést megteszek, mire elérek addig, ahol a cicát találtam.
Majd kicsúszik a vékony sikoly. A kuka mellől, az árnyékból jön a hang. Nem értem, mit mond, de egyértelműen olyan bácsi, akinek csak dobozból van háza. Végig itt volt vagy most jött? Újra és újra megszólal, mondja, miközben felém nyújtja a kezét én pedig nem hagyom abba a sikítást pár másodpercig. Majd futni kezdek, előre, tovább az ismeretlen sikátorba...

Vissza az elejére Go down

Ragnar Gainsbrock

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Üzletkötő.. szabadúszó.. egy BAROM! ;)
Location : San Francisco (mikor hol)
Posts : 24

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A bácsié a tappancs?   Kedd Ápr. 11, 2017 8:48 pm

"Annak a másik bácsinak akarta oda adni?"

Pont így nézhetek. Mármint hülyén. Másiknak?? MIT!!?
Talán meresztem is a szemem a túlvégre, oda ahol az előbb még Wayne állt, most viszont úgy néz ki már ő is nyúlcipőt húzott. Vagy csak tényleg a gyerek az akitől beijedt!

- Nem értem miről beszélsz.. - teszem a hülyét, tényleg FBI-os lenne?? Persze csak szórakoztat a tény elgondolkodni a helyzeten, tényleg nem hiszem hogy ilyeneket belőnének.
VAGGGY!??

De a következő percben mégiscsak megakaszt, úgytűnik mégse ejtették a fejére, amire már tényleg muszáj elvigyorodnom.

- Igen.. ígyismondhatjuk. - még mindig vigyorgom a tényre - Annak ellenére hogy tőlem nem kell beijedned, nem ártok én még csak a légynek se. - LÉGYNEK! Ha.. ha.. Csak mégjobban vigyorgok a közbeesett nagyszerű kis tényre, és csak akkor fagy le, amikor a kiscsaj ideint, hogy elindul.
Leszedem a sztenderről a motort.

- Mondd apádnak hogy jobban is vigyázhatna Rád! - csak utána kiabálom, még egy jóleső vigyorral megtöltve, aztáááán.. már indítanám is a járgányt, amikor a kiscsaj hirtelen sikolya riaszt ki. Aztán MÉGEGY!
Odakapom a fejem, de máris pattanok le a motorról, a hang irányába, rohanok, oda ahol valamit.. vagy valakit a kistyúk fehérre váltva figyel és..
..a motor tompa csattanással dől el.
NABASSZAMEG!

De máris kiszúrja a szemem a vénember.
Hogy ezt mikor ette ide a fene!??

- HÉ, papa! Maga mitakar! - állok be a kislány mellé, elé, ha akar mögémbújik. De a fickó nem tűnik se késesnek, se veszélyesnek, de még nyáladzó narkós köcsögnek se, egész egyszerűen csak...
...csak egy csöves.

És ahogy elnézem annyira már nem is szomjas.
Így szép is a mai nap!

_________________

But before the night is through,
I wanna do real bad things with you

Vissza az elejére Go down

Trisha A. Mikhailov

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Location : Vegas
Posts : 36

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A bácsié a tappancs?   Hétf. Ápr. 24, 2017 4:27 pmNem érti? Hát a bácsi, akivel beszélgetett! Picit ráncolom a homlokom, majd oldalra is biccentem a fejem, de nem kezdem magyarázni. Gondolom, akkor nem neki akarta adni. Végül a kis megjegyzések után már indulok is meg a sikátor másik vége felé. Nem igazán tudom, miért arra visz a lábam, talán valami ösztön hajt, hogy megnézzem, hátha arra van a cica családja. Utána úgyis indulok haza. Az utánam elhangzó szavakra csak bólintok. Apa így is nagyon vigyáz rám és nem vagyok messze otthonról, ezt jól tudom. Nem kell aggódnia értem...
... senkinek.
Most mégis sikítok. Nem tudom, mit akar a bácsi, de ijesztő és csak beszél és nyújtja felém a kezét. Tényleg semmi másra nem telik, csak a sikításra és arra, hogy még jobban magamhoz szorítsam a cicát. Nagyon fészkelődik a karjaimban, de nem akarom elengedni. Végül elhallgatok. Hallgatok és mivel a tappancs nyugton marad, egyik kezemmel a motoros bácsi nadrágjának szárába kapaszkodok egészen mögé bújva.
Tudtam én, hogy ő nem olyan félelmetes! Nem úgy, mint a földön ülő bácsi, aki mintha elvigyorodna. Különösen feketének tűnő fogak vannak a szájában és még mindig nyújtja a kezét. Csak most már nem felém, hanem felfelé. Mintha megpróbálná megragadni. Kapkod utána. Akar tőle valamit. Tőlem? Tőlünk?
Nem tudom, mit akar, még mindig nem értem egy szavát sem, hiába mondja, de végül oldalra dől és onnan pislog fel ránk. Még ekkor sem merészkedek elő. Úgy tűnik, a motoros bácsi háta mögött egészen biztonságban vagyok.
- Haza akarok menni - mondom, ahogy beáll a csend. Nem tudom, kihez intézem a szavaimat, egyszerűen csak beszélek, suttogva, még mindig szorosan markolva a nadrágszárat és ölelve magamhoz a kis tappancsot.
- Vigyen haza, Cicás Bácsi! Kérem! - bökök ki végül ennyit, még mindig egész csendesen, de a tekintetem le nem venné az oldalán fekvő bácsiról. Még felkel? Vagy már... el is aludt?

Vissza az elejére Go down

Ragnar Gainsbrock

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Üzletkötő.. szabadúszó.. egy BAROM! ;)
Location : San Francisco (mikor hol)
Posts : 24

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A bácsié a tappancs?   Szer. Május 03, 2017 12:32 am

Hát ez komolyan a gatyámba csimpaszkodik?
Fennakad a szemem, de aztán igyekszem leszedni róla. Szóval az öreg. És még mindig nagyon kalimpál!

- Jól van Tata, fekszik, nyugszik! 3 diploma híján is simán belövöm, hogy magának nem kell már több lé. Se apró.. se folyékony. - jön a szöveg, de MINEK!?! A fickó úgyis pont eddig bírja a meccset, és egy kilehelt nyekkenéssel elvágódik. Namitmondtam!
Mélyet sóhajtok.
Hogy hogy a tökömbe van hogy nekem mindig igazamvan!
Szeretnek az Istenek! - és a téglafalra vigyorgok.

De ekkor nyikkan valami alulról is. Úgy lábfelől.
És ha még csak NYIKKANNA!

- Figyelj Kislány, ha lerántod rólam a gatyát, én sittre megyek, ott meg nem szívlelik a pedofilokat - jaja, neki intézem - téged meg cipelhet apád a bíróságra. - Csak óvatosan rázom meg a lábamat.

- Szóval mit szólsz hozzá ha elengedsz.. és én is elengedlek. - szövegelek, de itt megállt a buli. Ami azt illeti nem nézem ki belőle hogy egy baltásgyilkos ne mészárolná csak úgy random le, ahhoz meg...
Gyereket.. NEMBÁNTUNK!

Meséld ezt egy pszichopatának..

Nagyot sóhajtok, már a sokadik ma - sokleszez, sokleszeeez.. -  de aztán csak születik valamiféle korántsem tökéletes, de mégis verzió.

- Ha akarod hazakísérlek.

Hülye ötlet. a LEGHÜLYÉBB! Már hogy kimondtam, simán vágom a részletet, merthogy nekem nem irgalmas szamaritánust kéne játszanom és óóóvodásokkal flörtölni, hanem vissza a motelbe, és betolva egy-két sört, levágni magam az esti meccs elé!
Mégis az az áááldott jóó SZÍVEM!

Sokadikra sóhajtok nagyot.
Ha még mindig lóg a pótkocsi, újra rázok, de ha nem, akkor visszaindulok szegéény, megboldogult - és szerencsétlen - járgányom felé, aki biztos még napokig zokogja majd a sebeket.
Ilyen egy veszélyes vállalkozás!

Supermannek se ment könnyen...

_________________

But before the night is through,
I wanna do real bad things with you

Vissza az elejére Go down

Trisha A. Mikhailov

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Location : Vegas
Posts : 36

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A bácsié a tappancs?   Vas. Május 21, 2017 6:51 pmNagyon kapaszkodok abba a lábba... nadrágba az egyszer biztos. Hiába jönnek a szavak, akkor sem engedem el, legalábbis nem azonnal. Hol még mindig kicsit félve, hol egyszerűen értetlenül nézek rá a szavakat hallva. Hallom én, hogy mit mondt, de valahogy mégsem értek mindent. Viszont végül elengedem, ez is valami, nem igaz?
Aztán már csak egy bólintásra futja. Igen. Hazakísér. Az jó lesz. Az, hogy eredetileg egy nagy tábla csokiért indultam a boltba teljesen elhaványul. Nem számít. Nem kell csoki. Csak haza akarok menni apához. Egyelőre viszont csak követem a bácsit, néha hátra-hátra pillanatva. A macska az ölemben teljes nyugalomban, én pedig teszem egyik lábam a másik után.
Akkor nézek fel igazán, úgy körülnézve, amikor odaérünk a motorhoz. Pislogok, mintha nem is érteném, mi történhetett vele, de szó nélkül teszem le a tappancsot és lépek oda az egyik kerékhez. Hát persze, hogy a hatalmas erőmet bevetve segítek felállítani a motort és meg is simogatom az oldalát, mintha attól eltűnne róla minden esetleges kis karc.
- Felülünk rá? - kérdezem végül hol a motorra, hol a bácsira nézve. Nem lakok olyan messze, hogy kelljen és azért valahol kicsit félelmetesnek tűnik motorozni. Úgyhogy végül válasz ide vagy oda, döntök én. Nem vagyok olyan kicsi, hogy ne legyen saját akaratom!
Felveszem a cicát, majd a másik kezem nyújtom a bácsi felé. Mostanság még apa kezét is nagyon ritkán fogom csak meg sétához, de most... kell. Majd ha megtesszük az első lépéseket, már jártatom is a szám.
- Trish vagyok - mondom és kíváncsian nézek fel rá. Nem kérdezem, de ha nem mondja magától, akkor biztosan Cicás Bácsi marad. Igaz, anélkül is megvan rá az esély.
- Apáé és az enyém az a kávézó arra. Ott lakunk fölötte. Csak mi ketten - intek irányba, igaz még nem igazán látni a helyet, de arra van. - Most már hárman - nézek az ölemben lévő tappancsra. Igen, egyértelmű, most már az enyém a kis tappancs.
- Ha nem a cicát akarta odaadni a másik bácsinak, akkor mit? Tudom, hogy sok rossz dolog van a városban. Olyanokból akart neki adni? - kezdek igazán kíváncsiskodni.

Vissza az elejére Go down

Ragnar Gainsbrock

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Üzletkötő.. szabadúszó.. egy BAROM! ;)
Location : San Francisco (mikor hol)
Posts : 24

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A bácsié a tappancs?   Vas. Jún. 11, 2017 1:11 pm

"Felülünk rá?"

Ráncolom a szemeimet. Ezt komolyan kérdezte!?? TÖKkkomolyan? Egy darabig el is tarthat amíg rágódom ezen, de inkább csak azon, hogy miért is nem akarnám hogy egy kis alacsonypadlóssal lemeszeljenek, eddig is remekül kerültem a yardot.

- Szerintem inkább menjünk kétlábon, úgyis már elég sebből vérzik. - bámulom a kisss.. szőkeséget, vagyis BARNA! Vagy ki a fene ért már ehhez ami a biztos hogy bátor a kiscsaj.
Simán eloldalog egy idegennel.

- Messze laksz?? - vakarom meg a tarkóm, nem mintha félném a lábbusz okozta kellemetlenségeket, sokkal inkább elszoktam már tőle. A gyaloglástól. Ökör iszik magában, ahogy csak az megy gyalog akinek nincs benzinre pénze!
Vagyis nem één.

Mégis belecsapok a kezébe. Okééé, csak óvatosan, ki a fene akarná összetörni a kis fokhagymagerezdet, mégis úgynéz ki megindulunk.
Hurrá!

Néma kussban vánszorgok, igyekszem hozzá igazítani a lépteimet. Egyszerűbb lenne ha FELKAPNÁM! Ölbe, vagy egyenesen a nyakamba, azt a fülemet húzva mutatná az utat! De egyből eszembe jut hogy is volt az a bilincs a kézre történet, ezért hamar lemondok.
Nem kell egy ilyen eszement hülye menet!
Jobb az ha senkinek se szúrunk szemet.
(Már ha ilyen egyáltalán menne..)

Aztán mégis odalentről jön az újabb zaj.

- Hm?? - kérdezek vissza, de hamar leesik a szöveg - Rag.. - kezdek bele de elakadok. - Roger. Hívj csak Roger bácsinak! - és vigyorgok. Baszki! Sose hittem volna hogy egyszer jön majd egy unokahúgos részlet!
De mindent el kell kezdeni.

- Szóval egy kávézóban laksz.. Vagyis fölötte. - helyesbítek a tényen, de úgy néz ki továbbra is csak toporgunk. Mármint ÉN. A kiscsaj simán teszi előre a lépteket. - Apád biztos örülni fog.. - bökök a szőrös kis, bolhás dögre, aki tuti hogy ezzel a pofával belopja magát apuci szívébe, simán le merném fogadni!
De ekkor jön az újabb kör.

- Auööööö.. - harapom el a vigyorgásvéget, tényleg az FBI küldte? - Én csak.. - kezdem el - én csak egy tortát rendeltem tőle a SZÜLETÉSNAPOMRA!  - és a szemeibe vigyorgok. Megint. - Tudod olyan tűzoltósat! Tűzoltó.. autósat, amin csak úgy villognak a fények! - a lényeg megmaradt.. - De nem mondták még neked hogy túl sokat kérdezel? Mi lett volna ha tényleg valami rosszember vagyok és csak úgy megszorítom a... - pillantok le - macskádat!??
Tökkomolyan kérdezem. Na nem mintha megtenném vagy egy percig is veszély lenne, egyszerűen csak érdekel. Mindenkivel ilyen lazán elmenne??
Szar dolog a nevelés.


_________________

But before the night is through,
I wanna do real bad things with you

Vissza az elejére Go down

Trisha A. Mikhailov

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Location : Vegas
Posts : 36

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A bácsié a tappancs?   Hétf. Jún. 26, 2017 10:26 am


Merre lakok? Mutatom én neki az utat magam elé magyarázva. Arra, aztán arra és már ott is leszünk. Egy a lényeg, nem olyan messze. Nem is értem, miért kell nekem kíséret. Már éppen megjegyezném egy fél utca után, amikor felrémlik, hogy miért. Az a bácsi miatt, mert igenis megrémisztett.
A gondolatra kicsit megszorítom a nagy kezet. Csak egy pillanat az egész, semmi több.
- Roger bácsi. Oké - mondom egy nagy bólintás kíséretében. Próbálok én ezek után csendben maradni, de nem igazán megy, muszáj faggatnom. Apával is mindig végigbeszéljük az utat. Ha máskor nem, legalább ilyenkor legyen rá idő, nem igaz? Abban semmi jó nincs, hogyha csendben megyünk egymás mellett.
Ahogy a tappancs felé terelődik a téma, kicsit jobban magamhoz ölelem. Mintha már előre sejteném, hogy apa nem fog neki örülni és vissza akarja vinni... vagyis más otthont keresni neki...
- Majd megmondom neki, hogy örüljön neki, mert én örülök! - jön végül a válasz igazán nagy hangon. Nagyon is jól tudom, hogy kenyerezzem le az imádott apukám.
- Tortát? Születésnapi tűzoltós tortát, Roger bácsi? - húzom nagy mosolyra a szám. Születésnapja van? - ...hogy villognak rajta a fények? Olyat még soha nem láttam - még szép, hogy érdekel a "hogyan". Pont engem ne érdekelne?
A végsőkig faggatom, ha rajtam múlik, majd csak utána válaszolok a kérdésére.
- Megmentett. Az egyik rossz bácsitól. A rosszak, akikben nem szabad bízni, nem tesznek ilyet. Azok egymásnak segítenek - nézek rá olyan komolysággal, mintha most ő lenne az értetlen gyerek, aki nem teszi össze a kirakós két darabját.
Ezzel le is tudom az egészet és érezhetően megszaporázom a lépteimet, szinte futok. Már látom a kávézót, már látom a nyitott ajtót, amin kilép az egyik törzsvendég!
- Oda megyünk, Roger bácsi! - mondom, magam után húzva a nagy-nagy futásban. - Bejön velünk? - mármint velem és a cicával persze. Bejön velünk?
Vissza az elejére Go down

Ragnar Gainsbrock

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Üzletkötő.. szabadúszó.. egy BAROM! ;)
Location : San Francisco (mikor hol)
Posts : 24

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A bácsié a tappancs?   Hétf. Júl. 10, 2017 1:51 pm

Beleszorít a kezembe, de mintha csak a szúnyog pusszantana egyet. Nemisigazán figyelem, lényegében nincs baj..(?) Nincs baj. Különben tutira szólna róla, így csak ballagunk előre tovább.

"Majd megmondom neki, hogy örüljön neki, mert én örülök!"

Aztán megint a kis vakarcs a téma, és ha ígyvan.. hát biztosígyvan, én is hányszor mondtam már egy-egy vonakodó kis nőcskének hogy "miért jóóó az neki ha letérdel??" Hát örüljön neki, mert én is örülök!

Széles vigyorra húz a szám, de nem sok időm van lankadni mert a kiscsaj megint szövegel, vagy inkább olyanba ütné a kis fitos orrát amibe nagyon nem kéne, de hirtelen jön aaaa... KAPASZKODÓ! NEM! Egy semmiből jövő blamázs, nem én vagyok aki belebukik a hirtelenségbe, sokkal inkább vágom keresztbe a nótát.

- Ja..ja.. tűzoltóstortát.. - bőszen bólogatok miközben megyünk előre, de hogy tovább?? - Öööüüüüüüü.. tudod még én se, de azt mondják, ne csak azt hidd el amit LÁTSZ! Néha.. - kacsintok a kislányra, de cseppet se válik kényelmetlenné a társalgás, már csak azt remélem nem a macska rejti a poloskát!

Aztán mégiscsak fény derül a turpisságra. Legalábbis az ő verziója, tökéletes lábakon állna, haaaa...
Nagy levegőt veszek.

- De szerettem én is ezt hinni.. - de ezt már csak dünnyögöm, a bajszom alatt elkeverve, amikor hirtelen felkiált.
Szívrohamot kapnék, ha nem lennék eleve készülve a nehéz helyzetekre, de arra már nem amikor rángatni kezd. Okkkééé, csak inkább húz magával, affele a kávézó fele, és még ha legalább egy kocsma lenne.. nagyon kitikkadtam ebben a buzi nagy melegben, de nem kenyere a kávé...

- Figyeljcsakide, Töpörtyű! - állítom aztán inkább meg. Nem esik nehezemre, ha akarnám simán ő lobogna velem. - Öööö.. Trish. - javítom a nevet, és ha nem ellenkezik a szemébe nézek. - Nembiztos hogy jó ötlet engem is meg a macskát is apád elé tolni.. egyszerre. - mutogatok a nyivákoló kis dögre. - Lehettt... - keresem az ellenérvet - Megijedne! - NaNÁ! - Mit szólnál ha Te előremész... én meg itt kinn várok, hm? - Hogy mire? Na azt én is szeretném tudni, de sürgős az a nyúlcipő, gyerek hazaszállítva, épségben, és még az apja se hívta rám a rend éber őreit, a homlokomra nyomva a "pedofil" pecsétet.
Őrült világot/ban élünk!_________________

But before the night is through,
I wanna do real bad things with you

Vissza az elejére Go down

Trisha A. Mikhailov

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Location : Vegas
Posts : 36

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A bácsié a tappancs?   Szomb. Júl. 15, 2017 4:23 pmNem csak azt higgyem el, amit látok? Kicsit értetlenül nézek fel rá, de nem sokáig érdekel a dolog. Tűzoltós torta. Hm. Elképzelem magamban, sőt el is tervezem, hogy majd lerajzolom otthon!
Otthon... mindjárt otthon. Már látom a kávézót, egyből sietősebbre fogom és próbálom magam után húzni Roger bácsit, ahogy csak tudom. Nem mintha túl sokáig menne. Egy pillanatig duzzogva nézek rá, amiért nem jön és megállít, de utána már csak állok ott vele szemben, felnézve rá. Láthatóan még az a különös becenév sem volt ellenemre. Vagy csak inkább sokkal jobban érdekel, hogy miért álltunk meg, miért nem jön. Hiszen itt vagyunk! Most kell sietni!
- Nem ijedős az apukám. Nagyon is bátor és hős! - hát persze, hogy az. Ez egy pillanatig sem volt kérdés soha. De mégsem szállok igazán vitába. Pár másodpercig marad a morcos, komor tekintet, majd a vállam fölött hátrapillantok a kávézó felé és vissza Roger bácsira.
- Megígéri, hogy itt vár? Pontosan itt? - bökök aprót a lábán lévő nagy cipő elejére az enyém orra hegyével. Csak, hogy biztos megértsünk egymást. Pontosan itt és egy kicsivel sem odébb!
Amíg várom a válaszát, még ki is húzom magam és kerül az egyik kezem a csípőmre, olyan igazán szigorú, felnőttesen. Majd utána hamar el is engedem magam és hirtelen megölelem. Ahogy és amennyire tudom.
- Mindjárt integetek majd az ablakból. Abból - intek a hátam mögé az egyik nagy ablak irányába. - Vagy inkább jövök és bemegyünk együtt - hadarom el, mintha én sem tudnám, melyik lenne a jobb. Mindenesetre innen már rohanás haza.
Úgyis egy perc és jövök vissza... és ő is jön be velem... és... és...

Vissza az elejére Go down

Ragnar Gainsbrock

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Üzletkötő.. szabadúszó.. egy BAROM! ;)
Location : San Francisco (mikor hol)
Posts : 24

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A bácsié a tappancs?   Pént. Júl. 21, 2017 2:38 am


"Nem ijedős az apukám. Nagyon is bátor és hős!"

Szóval nemijedősapapa. Kifejezetten egy HŐS!!! Nem tudom miért, Superman és Pókember keveréke kezd éket verni a fejemben, de sikerül ellenállnom a késztetést, hogy elvigyorogjam.

- Jólvan. Akkorsem. - zárom rövidre a helyzetet, igazából már az is szentkönyvekbe illő cselekedet, hogy legalább idáig elkísértem, ha majd egyszer mégis elkapnának, ne felejtsem el felírni a "jócselekedetek" cetlire.
Ki tudja mikor jöhetmég jóóól!?

- Hát persze csillagom, csak kapd fel a nyúlcipőt, azt vágtázz befele! - gyorsan szövegelem, már hamar a kis tyúk szövegére, nemfog rajtam kifogni, a fenéket, de aztán hirtelen meglepetés ér. TAPOGATNIKEZD!

A szemeim guvadnak, elsőre, másodikra már inkább vágják a helyzetet, és bár még erősen ottvanaza.. 'ki láthat meg' dologis, de azért valamivel tompít a szitu a helyzeten.

- Idefigyelj, Picuri. - kapom el a karját, csak óvatosan, már csak az kéne hogy egyáltalán megsértsem, és lassan húzom le a.. hát úgy a lábamról.
Leguggolok hozzá és a szemeibe nézek.

- Apád már biztos vár, és a macseknak se ártana meg némi víz.. - szövegelem, de nem is ez az igazi szempont. - Szóval sipirc! - bökök az ajtó fele, de még mindig nem áll be a csőre.
Elvigyorodok.

- Mit szólnál ahhoz ha most te bemész.. én meg holnap eljövök.. újra, és hozok neked egy szeletet abból a tortából..?? - bólintok bele. Hogy honnan?? A tökömtudja, de ezt a részletet rendezni ráérünk még később is, most az elsődleges szempont hogy minél előbb bennlegyen.
Mielőőőőtt...._________________

But before the night is through,
I wanna do real bad things with you

Vissza az elejére Go down

Trisha A. Mikhailov

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Location : Vegas
Posts : 36

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A bácsié a tappancs?   Hétf. Júl. 24, 2017 2:22 pmNagy szemekkel, mosolyogva nézek rá, amikor leguggol elém. Máris jobb, hogy nem kell annyira felnéznem rá. Aztán persze úgyis komolyabbra veszem a figurát, amikor győzködni kezdem, hogy pontosan itt várjon meg, egy lépéssel sem odébb.
De hiába a nagy komolyság, a torta említésére felcsillan a szemem és újra kiül az arcomra a mosoly.
- Megígéri? Kiscserkész becsszó? Kisujj eskü? - kérdezem felsorolva az összes apróságot, ami megszeghetetlenné teszi az ígértet. Addig úgysem mozdulok, amíg meg nem kapom a szavakat.
Sőt, tartom is a kezem, pontosabban a kisujjam, hogy megkössük az esküt.
Ha kellene és ha rajtam múlna egy teljes percig ott tartanám. Csakhogy felhangzik a hátam mögül apa hangja. De még micsoda nagy hangerővel! Mintha leszidni készülne...
Fordulok meg, majd nagy mosollyal integetek apának és mielőtt megindulhatna felém, még visszafordulok az új barátom felé és elhadarok egy mondatot.
- Akkorholnap, boldogszületésnapotRogerbácsi - egyetlen szuszra jön és máris szedem a lábaimat, futok apa felé. Valószínűleg az egész utca hallja a következő szavaimat.
- Nézd apa, kit találtam! - és emelem magasra a kis tappancsot. Innentől már vissza sem nézek. Megígérte, hogy holnap itt lesz. Nekem pedig most ezer meg egy dolgom van a kis cicával és azzal, hogy apa nyakán lógjunk.

/Részemről azt hiszem, ez a záró akkor. Köszönöm a játékot Smile Majd írj, hogyha jöjjön a folytatás Smile/

Vissza az elejére Go down

Ragnar Gainsbrock

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Üzletkötő.. szabadúszó.. egy BAROM! ;)
Location : San Francisco (mikor hol)
Posts : 24

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A bácsié a tappancs?   Hétf. Júl. 31, 2017 7:00 pm

"Megígéri? Kiscserkész becsszó? Kisujj eskü? "

A hirtelen beütő szövegre úgy első blikkre majdnem hanyattesem, de végülis rendezem a helyzetet, nem lennék én maga a Lééégy, ha egy ilyen kis taknyos csak úgy simán elkaszál.

- Ja..ja..ja. Ilyenek. - bólintok rá.
Aztán a felém tartott ujja.. először nemvágom mitakar, de másodikra rögtönzök.
Ez eddig mindig bevált.
Belekapok azt megcincálom.
Vagy valami olyasmi.

De akkor meg is jelenik az a fickó! Nem tűnik nagy spílernek, pedig a lánya - már ha a lánya - simán eladna akár kokót egy szentnek, de ettől még vissza, feltápászkodom.

"Akkorholnap, boldogszületésnapotRogerbácsi "

Hallom! Csak két utcával arrébb nem hallják, de már rohan IS! Én meg elvigyorodom. Van spiritusz a kölyökben... És még mielőtt az a bizonyos.. "APA" tényleg rosszat feltételez vagy a körmömre nézne, jobbnak látom eliszkolni.
Nem mint a nyulak, csak mint egy Légy...
Csendben és módszeresen.A másnapi kóbor üzlet mégse jön össze. Wayne beszari egy alak, mint szokásosan most is balfaszkodik, egy húgyagyú PÖCS!!! ..és mint tudjuk aki nem biztos a dolgában az veszélyhelyzetet teremt. És nekem nem kell az a kurva veszély... MINEK!?? Tökjól megvagyok nélküle.
... Ezért egy kiadós.. RedSocks meccs közben, magamhoz ölelve egy karton prémium sörrel, feldobott bakancsokkal bámulom végig a műsort.
Kár volt.
Az a kibaszott csapat még MINDIG beszarian játszik!
Pedig szállítottam már nem egy.. két tagnak igazi, újszerű tablettát.
Platinaárba mennek a kimutathatatlan szerek...!

Amikor elunom a cuccot, na meg úgy a lézengést, eszembe jut a kis taknyos, na meg a torta is, amit aa.. fingom nemtudja hol.. és ráadásul miért tervezek be, na meg az se igazán világos mi a fenéért akarok egyáltalán visszamenni ODA.. ahol a zsaruk lefülelhetnek, csak mert ott az a simulékony kis kislány.
És ez most nemolyan simulék... -.-


A motor felbőg, első út az első cukrászdába vezet. Aztán a kakaskodás, hogy olyan nincs, már tűzoltó torta, de egy dolog biztos, ha van elegendő pénz, az ég világon bármit lelehet gyártani! Így alig pár óra és máris a kezemben egy szépdarab szelet.
Amit a benzintankon szállásolok el.
Rövididőre...

Az út közben egyszer kis híján pofára is esik, de még időben értekapok, így mondjukhogy úgy nagyságrendekkel, de épségben érkezik meg az a bizonyos TORTA!
Alig két újabb percig állok csak szemben a kávézóval.
Kurvára nemkéne bemenni..
Aztán mégis... Lököm a motort sztenderre, a lábam átemelem, kezemben a papír, benne az az izé, és a következő pár lépéssel már be is lököm az ajtót.
Csilingel..
Én meg gyorsban körülnézek...


_________________

But before the night is through,
I wanna do real bad things with you

Vissza az elejére Go down

Trisha A. Mikhailov

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Location : Vegas
Posts : 36

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A bácsié a tappancs?   Hétf. Szept. 18, 2017 8:40 amEgész nap az a bizonyos tűzoltótorta járt a fejemben. Milyen lehet? Piros és fehér? Vagy tűzoltókocsi alakú? Van rajta kis fecskendő és mint valami vízipisztolyból, jön belőle a víz? Bár akkor az lehet elárasztaná a tortát, mégsem lenne jó, ha olyan lenne rajta.
Még elalvás előtt, apának is erről mesélek, amíg nem kezd morgóssá válni a hangja és megint arról magyarázni, hogy nem maradhat a kis tappancs velünk. Persze, hogy újra és újra visszakérdezek, hogy "Miért?", nagy felháborodottan. Máris oda az álmosság, ami végül újabb mesét jelent, míg nem apának dőlve alszok el.
Ma pedig... Ma jön! Reggel óta lent a kávézóban segédkezek és minden egyes alkalommal a bejárat felé kapom a fejem, amikor megszólal a kis csengő. Már egy kis ideje csak ülök a belső pult szélén, lógatva a lábam. A megszokott helyem. Onnan figyelem a betévedőket... és egyszer csak ott van!
- Roger bácsi! - szólalok meg azonnal nagy hangon és máris kapálózok, hogy egy kis ugrást követően talajt érjen a lábam. De nem rohanok oda. Vagyis mennék, de érzem a vállamon apa kezét, mire felnézek rá.
- Majd én kiszolgálom! - mondom végül ahelyett, hogy erősködnék és kiszaladnék. Máris térdelek fel a bárszékre, hogy tökéletesen felérjem a pultot és onnan mosolygok rá.
- Üdvözlöm, mit adhatok? - veszem elő az - apa szerint - legédesebb mosolyom és a megszokott mondatot, amivel általában indít.
Közben pár pillanatnál tovább le sem veszem a tekintetem a kezében lévő papírba csomagolt valamiről. Még úgy sem, hogy apa fél perc múlva már ott áll mellettem. Egy sima vendég, nem lehet mogorva vele, nem igaz? Még ha én szinte érzem is a gyanakvó tekintetét.

Vissza az elejére Go down

Ragnar Gainsbrock

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Üzletkötő.. szabadúszó.. egy BAROM! ;)
Location : San Francisco (mikor hol)
Posts : 24

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A bácsié a tappancs?   Szomb. Nov. 04, 2017 1:40 am

"Roger bácsi!"

Csak a süket nem hallja, pont ezért nyomja a csengőt! De ezt a vakert meg a kiscsaj nyomja, vagy ezer közül is felismerem, és akarom vagy nemakarom, azonnal a hang irányába kapom a fejemet. És ott is van! Ott trónol, mint valami kis hercegnő a pultszélen, és az irányomba eső hirtelen pillantások zaja, vele az.. "apucié".. nem is esik olyan messze.
Érezni a fintorgásokat.

A pöttöm puffan, én meg megállok. Nem mintha beszarásom lenne, de nemigazán akarom hogy apuci azonnal hívja az üdvhadsereget, ezért jó lesz először vele 'jóban' lenni.
Vagy valami olyasmi..

- Üdv..! - először a rasztaszemű védnöknek - Nem a balhét keresem, csak ígéretet teljesítek. - mentegetőzöm, meglepően, de valami azt súgja a hátsó berkekben, jobb nem erőltetni ezt a dolgot.

A fickó még mindig gyanakodva néz, de ha nem megy, hát nem megy, az irányomba szóló kis vékony hangocskára figyelek.

- Egy sör lesssz.. kösz! - biccentek rá, mellé küldve a vigyoromat - És volt itt még valami amit ígértem... - csúsztatom oda a papírba csomagolt cuccot a pulton, apuci-nemapuci, csaknem gondolja azt hogy megmérgezem, na meg ha színen van, talán attól se fél hogy majd elrabolom.
Vagy valami ilyesmi.


_________________

But before the night is through,
I wanna do real bad things with you

Vissza az elejére Go down

Trisha A. Mikhailov

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Location : Vegas
Posts : 36

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A bácsié a tappancs?   Szer. Nov. 29, 2017 7:12 pmEl nem tűnne a mosoly az arcomról. Nem törődök vele, hogy apa milyen gyanakvóan néz, ahogy azzal sem, hogy újra, érezhetően féltően teszi a kezét a vállamra.
- Apa! - szólok oldalra, éppen csak egy pillanatra komorodva el, majd máris újra vissza Roger bácsihoz és a titokzatos dobozhoz. Az egészet csak az rontja el, amikor megszólal apa és közli, hogy itt nem árulunk sört. Kávézó, nem bár vagy kocsma. Utóbbiak pár utcával arrébb vannak.
- Kávé van és üdítő, kisebb szendvicsek, sütemény. Nagyon finomak - sorolom hatalmas lelkesedéssel és mutatom is körbe a kitett darabokat. Igazán van miből válogatni.
- Egy olyan süteményt kér. Igaz? - pillantok vissza a legújabb legjobb barátomra, miközben mutatom apának, hogy melyikre gondolok. A legfinomabbra, pontosabban az én kedvencemre.
De azt már nem is figyelem, ezek után mi történik, csak nézem a felém tolt dobozt és suttogva szólalok meg.
- A tűzoltós torta? - de nem nézek fel, csak kibontom és máris elterül az arcomon a nagy mosoly. Egy pillanat alatt mászok le a bárszékről, kerítek elő egy kis villát és máris vissza. Hallom, hogy apa morgós hangon közli mennyibe is fog kerülni a rendelés, amit odaad Roger bácsinak. Pénz. Nem érdekel annyira, hogy odafigyeljen.
- Apa, ő Roger bácsi. Vele találkoztam tegnap a sikátorban, ahol a kis tappancsot találtam - mondom végül. - Ma van a születésnapja. Vagy tegnap volt? - bizonytalanodok el egy pillanatra, de már rázom is meg a fejem.
- Ő itt az én bátor apukám - bújok oda egy pillanatra apához és már nyújtom is apa felé a szelet tortát, kóstolja meg ő is. Ez így megy nálunk. Ami az enyém az az övé és fordítva. Így a jó, igaz?

[/color]
Vissza az elejére Go down

Ragnar Gainsbrock

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Üzletkötő.. szabadúszó.. egy BAROM! ;)
Location : San Francisco (mikor hol)
Posts : 24

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A bácsié a tappancs?   Szomb. Jan. 06, 2018 12:41 am

Sör... Szóval nincs sör... Milyen hely ez!?? De nem adok szót a nemtetszésnek, egyszerűen csak beletörődve nyugtázom.

- Auuuu.. jó'van, akkor egy pohár VIZET! - és az apucira mosolygok, egy percig se hiszem hogy lehengerlem, egyszerűen csak tudnia kell, nemakarok én semmi bajt. TUTIRA! Se ő.. se én nem kell hogy ideges legyen.
De ezse nyert! Nagyot sóhajtok ahogy hallom a kínálatot és ha kell...

- Oké, akkor az a süti jólesz! - kacsintok a kis cserfes pattogó szépségre, aki istenemre mondom, egészen másféleképpen szép. Aranyos.. Talán. Mint egy olyan folyton pattogó, és lelőhetetlen gumilabda, akinek be se áll a szája.
Oké, a gumilabdák nem beszélnek, de belefér.

Aztán kerül képbe a doboz.
A kis arc meg felvillanyozódik egykettőre, és az én fejemen is szétfut az a mindent lesöprő mosoly. Véletlenszerűen...
Ez EGÉSZ biztos!

- Öööö.. kifejezetten kértem, hogy a lámpából is jusson a szeletre.. - a szemeimet ráncolom. Koncentrálok... már csak az a kérdés hogy mire, de kiscsaj huppan, már el is tűnik, én meg újra beleakadok apuci szemeibe, ami még mindig nem mondhatni hogy szívélyes.
De már megint ottvan...

- Aaa... születésnapom tegnap volt, és engedje meg.. - ezt már az apához - hogy elnézést kérjek amiért be nem mutatkoztam. - nyújtok felé kezet. Már ha hajlandó és visszacsúsztat az enyémbe.

- Ragnar Gainsbrock... Átutazóban, és higgye el, semmi más dolgom nincs a lányával, csak teljesítettem amit megígértem. - biccentek felé, és ha kezet fogott.. hát kezet fogott, megbízni bennem sanszosan nem most fog. Én se tenném...

A kezeimet felemelem.. mintegy védekezőn amíg a kiscsaj bújik, és az összeg után a zsebemben kajtatok. Ki is pengetem a fapultra a lét.

Amint a tányér landol előttem.. vele a villába belekapok, és vagy alig 3 falásra, fel is hajtom az elém pakolt darabot.
Tényleg nem rossz!

_________________

But before the night is through,
I wanna do real bad things with you

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomWHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼
TémanyitásTárgy: Re: A bácsié a tappancs?   

Vissza az elejére Go down
 

A bácsié a tappancs?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Külváros-