HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Hiányzások
by Ville Deadman Wallow Hétf. Júl. 16, 2018 11:19 am

» Megosztanám...
by Danielle C. Portland Kedd Júl. 10, 2018 5:15 pm

» Fekete vitorlák
by Gloria "Sapphire" Salinas Kedd Júl. 10, 2018 7:29 am

» RocknRolla
by Raina Maddox Szomb. Júl. 07, 2018 11:51 pm

» Műsoron a kávé
by Gloria "Sapphire" Salinas Szomb. Júl. 07, 2018 7:45 pm

» Hit the lights off - Félelem és rettegés a metróban ragadva
by Henrik Ibsen Troy Pént. Júl. 06, 2018 7:14 pm

» Can't stand the silence
by Raina Maddox Hétf. Júl. 02, 2018 11:39 pm

» Öribarik - episode I.
by Gloria "Sapphire" Salinas Szomb. Jún. 30, 2018 6:40 am

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Las Vegas Academy of Arts

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Mickey Vallejo

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Zenész
Location : Általában a színpadon, LV
Posts : 106

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Las Vegas Academy of Arts   Szomb. Jan. 16, 2016 1:02 pm

- …és viselkedjél, meg tudod, hogy az első benyomás fontos. Tudom, hogy már találkoztál, de jó lenne, ha összeszednéd magad Mákvirág. Lassan nem tudlak hova vinni, pedig jó lenne, ha többet tudnál nálam, meg a tanulás fontos. Meg k*rv* drága az iskola. Remélem ezt megérted – forgatom meg a szemeimet, de Ravin csak legyint.
- Hogy beszélsz? - mondja vigyorogva. - Jól van papus, intézem. Nem vagyok már gyerek oké! – karba teszt kézzel mered rám, ki ha én nem stílusban. Jaj, annyira unom már ezt, és egyébként is, minek kellett nekem idejönnöm? A papírokat elvileg beadtuk, de nem, az nem elég. Első nap, a szülőknek kötelező a megjelenés. Hát mondom én, mi a lószar ez, ha nem iskola. Nem nekem kell ide járni, hanem a gyereknek.
- És amúgy is neked kéne összeszedni magad, hogy nézel ki ebben a szerkóban? Mint egy normális ember - nevetni kezd, és meg tudom érteni. Kockás ing, normális farmer, és még cipőt is vettem, na? Beszarás mit meg nem teszek ezért a kölyökért.
- Te sem vagy éppen matyóhímzés – fintorgok, bár megmondom őszintén jelenleg Ravin egészen 11 éves kislánynak néz ki. Aztán majd kiderül, hogy mennyire kell komolyan venni a ruházatot meg mindent.
- Bemehetünk végre, vagy van még két megjegyzésed? – azonnal felemelem az ujjam. – Majd utána, oké? – lassan jobban izgulok, mint az első fellépésemkor annak idején. Elindulunk befelé, látom, hogy Ravin magában duzzog még valamit, de tudom, hogy alapvetően pozitívan áll az egészhez. Végül is ez egy kis létszámú osztály, ahol oda lesz figyelve a tehetségükre, meg ilyenek, blablabla. Remélem, innen már nem menekülnek sírva a tanárok, meg ilyenek. Egyébként asz iskola nagyon jól felszerelt, mondjuk nem kevés pénzt kell szemeszterenként fizetni, szóval persze. Van itt minden, ami nekem nem volt, sportpályák, úszómedence, zeneterem, l*f*sz esti fénnyel. A kaja is ilyen reformer, odafigyelnek a táplálkozásra, van büfé is, ha valakinek kevés az étkezés. Emellett nagyon rendben van tartva, szóval tényleg elég jó hely, még nekem is tetszik.
Megérkezünk a földszinti 3-as terembe, aminek az ajtaja nyitva áll. A terem maga jó tágas, és a tanulóknak a padjai nem egymás hegyén-hátán vannak. Projektor, e-tábla, mindenszar, ez igen. Ravin Vallejo neve nagyjából hátul középtájt van kiírva egy kis gravírozott névtáblára.
- Papus az a miénk! – vigyorog rám, mint a tejbetök, én pedig megigazítva a hajam leülök Mákvirág mellé, akin látszik, hogy izgatott.
- Hűűű, de menő, ez nagyon tetszik! – nézegeti az írószereit, meg a könyveket, amiket már előre elkészítettek. Én pedig megnézem a mobilomat, hogy hány óra. Mindjárt 8(!), szóval még van egy negyed órája a tanárnak, vagy osztályfőnöknek, vagy nem tudom én még kinek, hogy megérkezzen. Persze mások is jöttek a terembe, akik szintén a szülőkkel voltak, többnyire apa és anya is részt vettek az első napon. Beszarás komolyan, honnan van ezeknek ennyi idejük? Legalább a gitárom elhoztam volna, hogy pengessek unaloműző gyanánt. Vagy Octi is bevállalhatta volna, de kedvesen visszautasított. Ráadásul olyan mindentudó mosollyal, hogy valami nagyon gyanús volt. De mindegy is, majd kifaggatom.
Vissza az elejére Go down

Jaana Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Tanárnő
Location : Vegas
Posts : 29

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Las Vegas Academy of Arts   Szomb. Jan. 16, 2016 1:03 pm


Mick & Jaana
A z igazgató néhány napja hozta a tudomásomra, hogy 3 új gyerkőccel gyarapodik az osztályom létszáma; Ravin Vallejo-val, Jessica Wilder-rel és Mitchell Galagham-mel. Még év eleje, a gyerekek könnyen be fognak illeszkedni. Nem vagyunk egy emberevő csoport, mindenben a segítségükre leszünk a többiekkel.
Octival teljesen véletlenül jöttünk rá, hogy az ő Ravin-ja AZ a Ravin, aki hozzám fog járni. Vegas-ban különben sem sok kislány mászkál ezzel a névvel. Szóval előzőleg már rengeteget hallottam a Vallejo családról. A hugi még az előtt sok sztorit mesélt, hogy megpályáztam ezt a tanári állást és Vegas-ba utaztam volna.
A teremhez hosszú, hűvös folyosó vezet, mindkét oldalon a diákok fémszekrényeivel, tablóképekkel, a többi osztályterem ajtajaival. Mire beérek, a diákjaim már beszivárogtak és elfoglalták a helyeiket. Eddig sosem kellett fültanúja lennem a-tanci-nincs-még-itt-használjuk-ki féle eszelős ricsajozásnak. Okosan megvárnak.
- Jó reggelt! – köszönök széles mosollyal, amint belépek a színes, tágas, fénnyel teli tanterembe. Az íróasztalomhoz megyek, és leakasztom a vállamról az oldaltáskámat, hogy ráfektessem. Közben is a gyerekeket és a kísérőiket nézem.
- Sziasztok, és üdvözlöm a kedves szülőket is. – kezdem barátságos, szelíd hangon, perfekt angollal, némi finom finn akcentussal, s a hátsómmal az asztal szélének dőlök. – Jaana Soininen-nek hívnak, én vagyok az osztályfőnök... Ééés én sem rég kerültem ide. – vallom be ezt a kis újoncoknak bátorításként, majd végighordom a tekintetem a termen.
– Osztály, mától Ravin, Jessica és Mitchell is a kis csapatunk tagja lesz. – intézem ezeket a szavakat már a „veteránjaimnak”, akik illedelmesen köszöntik, szinte kórusban a frissen csatlakozókat.
Igen, úgy gondolok magunkra, mint egy csapatra. Kis létszámú osztály; klikkesedés, bunkózás, kirekesztés, megkülönböztetés, kritizálás, megalázás kizárva, erre különösen ügyelek. Érzékeny pontom az osztály csoportdinamikájának a tízparancsolata, amit én írtam, még mielőtt tanári pályára adtam a fejem. A szívemen viselem a gyerekek, mint individuumok sorsát és jó közérzetét. Itt mindenki együttműködik mindenkivel. Már maga a légkör és a millió is sugározza, hogy nem bunkókat képzünk.
A pillantásom megállapodik a metál körökben ismert férfiúi arcon. Csak egy rövid sejtelmes mosoly suhan át a vonásaim közt. A nevem talán megüti a fülét.
Ahogy Octi megjósolta; Mickey Vallejo pontosan az a típusú szingli apuka, akibe a hasonlóan szingli, de még a nem szingli anyukák is gyakran szeretnének belebotlani az iskolában, vagy a környékén. Az anyukák azon túl, hogy a gyermekeik teljesítményéről halljanak ódákat, hát Mr. Vallejo miatt biztosan kétszeres a szülői értekezlet iránti várakozásuk. Még az iskolapad is jól mutat rajta. De ez csak egy futó gondolat. Nincs kivételezés! Számomra ugyanolyan apuka, mint bárki.
Ismét a szülőkre tekintek. Egytől egyig a szemükbe nézek.
- Az igazgatóúr minden bizonnyal mondta már önöknek, de én is szeretném alátámasztani, hogy mi kifejezetten a gyerekek erősségeire, igényeire fókuszálunk. Az egyéni adottságaikat igyekszünk megtalálni és fejleszteni, legyen szó bárminemű érdeklődési irányról. Emellett az alapismereteket sem hanyagoljuk el természetesen. Ami az egyik legfontosabb irányelve az intézmény filozófiájának, hogy nem büntetünk, ha valami gyengébben megy, vagy egyáltalán nem megy, illetve nem hasonlítjuk egymáshoz a gyerekeket a képességeik, teljesítményeik alapján, mert mindenki egyedi és különleges a szemünkben. Itt nem az a fontos, hogy bemagolják és szóról szóra visszaadják a tanár szavait, nézeteit. Önálló, kreatív gondolkodásra nevelünk. – néhány másodpercre elhallgatok, mielőtt folytatnám. – Jómagam kedd délutánonként tartok fogadóórát 13:30-tól 15:00-ig. Ha bármi kérésük, kérdésük, problémájuk lenne, ebben az időben személyesen megtalálnak a tanáriban, vagy akár a… - ellököm magam az asztaltól, megkerülve mögé sétálok és a kezembe veszek egy fekete filcet, hogy a fehér táblára írjak vele. - … 488-26-os melléken telefonon is elérhetnek.
Jól látható, nagy számokkal firkantom fel a táblára a szükséges infót a szülők számára. A kupak visszakerül az íróeszközre, s az a keskeny tartón koppan. Végül ismét visszafordulok a gyerekek felé, noha még mindig a szüleikhez beszélek.
- Kérem, nyugodtan keressenek fel, és bátran kérdezzenek bármikor. Akár most. – a biztatásom mellé töretlen lágy mosoly társul. Talán felmerült bennük néhány kérdés. Most megoszthatják velem ilyen-olyan óhajaikat is. Persze lehet, hogy senki nem szeretne semmit. Lehetőséget adva a szülőknek várok.

_________________

Vissza az elejére Go down

Mickey Vallejo

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Zenész
Location : Általában a színpadon, LV
Posts : 106

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Las Vegas Academy of Arts   Szomb. Jan. 16, 2016 1:05 pm

Tényleg nem vagyok az iskolába járó típus. Nagyon zavar a bezártság érzet, a kötö9tt időpontok, na meg a kényszerített tanulás. Elvileg itt nem ez lesz, és úgy tűnik, hogy tényleg sokkal jobb, mint a nagyrabecsülő öreglány, nagyra becsült (miafasztismondott?) intézménye. Jó nagy terem, kevés diák a tanárok tudnak figyelni. Ettől függetlenül én már nagyon unom az egészet, tényleg. Oké, próbálom eladni Ravinnak, hogy hű, de rohadt jó tollat kapott, meg sóskiflit, egyelőre nem törődik velem, vagy nem akar. Biztosan izgul, hogy milyen lesz, bár az osztálytársak jó fejnek tűnnek. Végül megérkezik egy fekete hajú nőci és mivel a katedrához megy, ő lesz a tanár. Nem mondom, hogy elsőre nem arra gondolok, hogy sokkal jobban állna neki ha nem lenne rajta ruha és kipróbálhatnánk a méhek beporzási szokásait… Hú, tényleg bejön, olyan kis… fasztudjami, bejövős. ~ Ha még okos is vagy, elveszlek! ~ Röhögök magamban és mosolyra húzódik a szám. Ekkor ver oldalba Mákvirág, rögtön megkapja a szigorúapa arcomat.
- Ne bámuld már, kiesik a szemed! Majd utána kérjél tőle randit papus! – heccel a kis szemtelen, de csak simán elfordulok és újra a tanárnőt nézem. Két kézzel könyökölök és úgy tartom a fejem, hiszen a kockás zakóhoz illemtankönyv nem jár, nekem meg így kurva kényelmes.
A tanárnő beköszön, kedvesnek tűnik, tényleg. És be is mutatkozik, tök ismerős a neve, de nem ugrik be hirtelen honnan. Ravin mocorogni kezd, és tátott szájjal bámulja a nőt.
- Na, mi van, lyukas a gatyája? – kérdezem halkan kuncogva, de Ravin csak rángatja a karom.
- Hagyd már abba! – mordulok rá kissé hangosabban, mint kéne, és egy páran megbámulnak, de csak diszkréten. Milyen kedvesek…
- Ő Octi tesója papus! Ő is Soininen! – basszus tényleg, és mire rendesen felocsúdnék, már a három újoncát élteti az osztály. Ravin sem akarja észrevenni, hogy mi van, csak a fekete hajú nőt bámulja.
- Papus, nagyon jó csaj, szóval… tudod – lökdös meg, én meg csak egy nagyot sóhajtok. Ennyit az egy éjszakás kalandról. Ha Octi megtudná, hogy levarrtam a tesóját kibelezne vélhetőleg.
- Fejezd be, most tanulni fogsz, nem randitanácsokat adni… NEKEM! – mutogatok magamra a mutatóujjammal bökdösöm a mellkasom. Csak fúj egyet és keresztbe fonja a kezeit, bevágja a durcát, de Soininen kisasszony csak folytatja. Nem baj, Ravin addig sem beszél. Mintha rám mosolyogna a csaj egy pillanatra, de nem mernék rá megesküdni, hogy így történt. Mindegy, haladjunk, aztán felhívom Octobert és jól lecseszerintem, hogy erről nem szólt. Igen, így lesz.
Egyébként amiket mond, tök király. Ravinból még jobb művészt faragnak, és még élvezni is fogja elvileg. Azért kíváncsi vagyok, hogy mennyire fogja ezt megsínyleni a többi tudása. Azt nem szeretném, ha elbutulna matekból mondjuk. Rég jártam iskolába, de úgy tűnik a szülőire rendszeresen fogok, az hétszentség!
Előkapom a mobilomat és lefényképezem a ~ izé Jana? ~ telefonszámát. Az a biztos, ha megvan, hátha hívnom kell valami halaszthatatlan ügyben.
Szóval lehet kérdezni? Hát ez nagyszerű! Felteszem a kezemet egy pillanatra, és ha észreveszi, ha nem kérdezek.
- Üdv Soininen kisasszony! Mickey Vallejo vagyok – elmosolyodom olyan veszettül, hogy igen, tudom, hogy ki vagy, vagy legalább sejtem. Remélem. – Az előbb azt mondta, hogy a gyerekek a saját tehetségük felé terelik, akkor mi lesz a fontosabbnak vélt tantárgyakkal, azokat elhanyagolják? Vagy ezt nem értem teljesen. Azért házit adnak majd? Még elkanászodna Mákvirág.. aú… tudja – az aú természetesen a bokán rúgás volt, amit Ravintól kaptam. Valóban nem volt szerencsés elmondani ezt a becenevét, még kihasználják. Azért van nekem apai szívem, íme:
- Osztály. Lehet, hogy a tanárnő nem büntet, de meg ne haljam, hogy bárki így hívja Ravint, mert én viszont büntetek, okés? – elvicsorgok, mint egy oroszlán és néhányan nevetnek, de a legtöbb szülő kissé elhűl. Talán nekik nagyobb a tapasztalatuk a kockásinges rockerekkel. Kapok még egy bokán rúgást, de akkor már csúnyán nézek Ravinra, aki inkább eltemeti az arcát, hogy ne is lássák. Szép kis első nap.
Leülök vissza a helyemre, és megpróbálok szót érteni vele.
- Jól van, bocs, na. Kiszalad a számon, nem akartam, oké? – hát, ha szemmel lehetne gyilkolni, akkor csak le kéne fényképezni a lányomat, ahogy éppen rám néz. De aztán kiszedi a kezei közül a fejét, és a pironkodása is elmúlik, persze elfordul tüntetőleg és szerinte feltűnésmentesen. Vizsgálgatja a környezetét, meg minden, csak ne felém kelljen néznie.
Vissza az elejére Go down

Jaana Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Tanárnő
Location : Vegas
Posts : 29

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Las Vegas Academy of Arts   Szomb. Jan. 16, 2016 1:06 pm


Mick & Jaana
Elmosolyodom a levegőbe emelkedő kéz láttán.
- Igen, Mr. Vallejo? Parancsoljon. - az én mosolyomban is jóval több van, mint puszta kedvesség. Rafinált „mindentudás” fűszerezi - elvégre top secret benső infóim vannak -, a többi jelenlevő szülő nem is sejti. Érdekes fordulata ez a humorérzékkel megáldott Sorsnak,
hogy az a rock díva unokahúgom hasonlóan híres barátjának a lányát fogom tanítani. Szóval igen, tisztában vagyok vele kicsoda ez a hírhedt Mickey Vallejo és a mellette ülő kislány. Rendre le vagyok informálva. És felvilágosítva Mick temperamentumáról.
Újabb jóslat Octi szájából, ami beigazolódott: ”Majd figyeld meg, hogy nem bír magával. Szerintem ültesd szét őket Ravinnal.” – Még fenyítő nádpálcát is emlegetett. Ha Mickey ezt tudná…
A folytatás pedig így hangzott: ”Az sem lepne meg, ha bekéreckedne hozzád órára. Hehehe.” Halványan elvigyorodom Octi hangjától a fejemben. Viszont kanyarodjunk vissza a jelenbe.
Mick kérdése jó, és érthető, hogy aggódik a többi szülővel együtt. De csak addig, amíg év közben a saját szemükkel nem győződnek meg az iskola pedagógiai módszereinek a hatékonyságáról.
Igyekszem mindenre kiterjedő, velős választ adni, és élesebb képet festeni az intézményről.
- Biztosíthatom, Mr. Vallejo, államilag elismert magániskola vagyunk. A gyerekek alapműveltsége nem szenved csorbát. Elsősorban azokat a műveltségtartalmakat hozzuk közelebb hozzájuk, amelyek valóban a javukat szolgálják. A reál és humán tárgyakat a művészeti tárgyakkal szimultán tanítjuk. A művészeti képzés mellett az egyes tárgyak témakörei a gyerekek érdeklődéséhez igazítva állnak a figyelem központjában. – elhallgatok egy pillanatra (elvégre valami történik a pad alatt), majd folytatom. - Nagy hangsúlyt fektetünk a gyermekek spontán megnyilvánulására, erre ad lehetőséget a magas óraszámú művészeti oktatás. Spontaneitást, könnyedséget, játékosságot, életörömöt közvetítünk a gyerekek felé, de szigorú szabályrendszer áll az egész mögött… A házi feladat miatt ne aggódjon, Mr. Vallejo. – sunyítok Ravin apukájára egy banditamosollyal. Utánozhatatlan jellegzetessége az arcomnak, ez a védjegyünk, nekünk Soininen lányoknak.
– Lesznek olyan feladatok, amiket a gyerekeknek maguknak kell otthon elvégezni. Ám a feladatok zömét itt oldjuk meg az iskolában, együtt. Nem szeretnénk a gyerekeket feleslegesen leterhelni.
Ha Octi most itt lenne, biztosra veszem, hogy gonoszan benyögné: Adj neki is házit!
Türelmesen megvárom, míg lezavarják Ravin-nal a kis apa-lánya meccset. A gyerekeknek különben is tetszik a műsor. Izgatottan pusmognak egymás közt, hogy „Mickey Vallejo. AZ a Mickey Vallejo! Igen-Igen!”
Aha, szóval büntet. Halványan elvigyorodom az orrom alatt.
És mégis hogyan? Elmarad az idei koncert?
A nyelvem hegyén van, visszaszólnék valamit, de sem a hely, sem az idő nem alkalmas az incselkedésre.
Vigyázzon, Mister, mert érik az a nádpálca.
Erre az egyik kis kölyök hátrafordul a padban.
- Mick bácsi! Kaphatok egy autogramot?
A lavina elindul. Zsibongani kezd az osztály.
- Nekem is!!!
- Én is szeretnék!... Tanárnő, szabad? – kapja felém reménykedő pillantását Matt a második sorban.
Megadóan széttárom a karjaimat.
- Hááát, ha „Mick bácsi”-nak nem gond… - a mondat közepén üzenetszerűen megnyomom a hangsúlyt, miközben a diákomról Mick-re vándorol a tekintetem. Merőn nézek a szemeibe.
Nem ám Mr. Vallejo, a-a! Mick bácsi… Hiába, a Soininen vér nem válik vízzé.

_________________

Vissza az elejére Go down

Mickey Vallejo

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Zenész
Location : Általában a színpadon, LV
Posts : 106

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Las Vegas Academy of Arts   Szomb. Jan. 16, 2016 1:08 pm

Há’ nehogymá’ ne kérdezzek. Úgy látom a bátorságnak híjján vannak a szülők, vagy csak feneketlen a pénztárcájuk. Nos, az enyém nagyon nem az. Ne, meg egészen érdekes hallgatni Octi tesóját, más a hangja, de mégis… olyan ismerős.
- Ezaz papus, már kedvel is, látod? – a kérdésem közepén jön a halk susmorgás, de mély levegőt veszek, és megállítom a kezemet. Meg fogom tépni, de őgy igazán. Nem érdekel, ha a többiek előtt. Persze a kezét az arca elé téve röhög, le sem kell néznem, érzem a rázkódását.
- Nem aggódtam túlságosan, csak úgy eszembe jutott, mert… mindegy is – nem akariom jobban leégetni Mákvirágot, ki tudja, hogy milyen eminensek az osztálytársai. Ravin és a házi feladat halálos ellenségek, szóval általában csak szövetségek útján lettek kiegyezve egymással. Ez annyit jelentett, hogy Ravin csak akkor volt hajlandó házit csinálni, ha valamit kaphatott cserélbe érte. A valami mindig más volt. Illetve, akkor tutira kész lett a házi és még jó is volt, mert odatette magát. „Valamit valamiért, papus”. Ó, hányszor hallottam ezt basszameg. Hátha ezt az új suli majd motiválja.
- Túl jó lesz neki, lehetnének szigorúbbak is – vigyorodom el, majd Ravinra kacsintok. Na, az előbbi röhögény, vagy kacagány, amit magára terített képletesen, most egészen citromillatúvá vált. Most Mick bácsi röhög, hehehe.
Jaana viszont egészen lehengerlő. A stílusa is, meg az, hogy mindenki rá figyel. Vajon hogy csinálja, lehet, hogy leckéket kéne nekem is vennem? Na, persze, csak másfélékre gondolnék egyből, mi? Neeeeem.
Az osztály pusmogni kezd, és felismernek végül. Elég sok időbe telt, mit ne mondjak, de azért csak eljutott a tudatokig. Na, Ravinra rá fognak menni már csak emiatt is a pasik. Kereshetem elő a láncfűrészt, ahogy Octi mondta…
- Kaptok, de csak ha végeztünk. És mindenkinek legyen ám rendesen fogó tolla, különben ha nem fog... így járt – morcosabb tekintetet vágok, majd felfelé görbítem a számat.
- Átadom más szülőnek is a lehetőséget, ha nem bánod Oct… Jaana – apró nyelvbotlás, tegezés, miegymás. Mick vagyok, nem ma jöttem le a falvédőről. October te pedig kezdhedsz bujdokolni, mert megtalállak!
Lehuppanok, hátha van még kérdés, mikor is jön a menetrendszerű Ravinka.
- Majdnem Octobert mondtál. Pedig nekem bejön a csaj, mikor randiztok papus? – vigyorog, én pedig nem bírom ki, hogy vissza ne szóljak.
- Fejezd már be. Nem csaj neked, hanem tanárnő, oké? Vagy mittomén, hogy kell itt hívni, majd megmondja – a „beszélgetésünk” nem is halk, nem is ordítás, de hallható, Ravin viszont nem adja fel.
- Majd átmegyek Carolhoz, vagy Octihoz, nem foglak zavarni. Ja, és rakjál rendet – kézzel fogom be a száját, persze még mond valamit, de már nem értem.
- Majd otthon, ez egy tanterem és nem kéne bemutatkoznod, oké? – mutatok körbe, mert sokan bámulnak minket. Durcás képet vág és karba fonja a kezeit, ala Ravin style, ha az van, amit ő nem akar. Jaana még találkozni fog ezzel, legalább nem lesz meglepve.
Vissza az elejére Go down

Jaana Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Tanárnő
Location : Vegas
Posts : 29

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Las Vegas Academy of Arts   Szomb. Jan. 16, 2016 1:09 pm

- Értem a lényeget, Mr. Vallejo. – felelem barátságos mosollyal. – A gyerekek általában nem szeretik a házi feladatot. Ezért csináljuk meg velük az iskolában, mielőtt haza mennének. Így segíteni is tudunk nekik. Otthon pedig már nincs rá gond. A gyerekeknek és a szüleiknek is sokkal jobb így.
Jön az ötlet, hogy legyünk szigorúbbak. Hát persze… Erre csak egy sunyi mosoly a válasz. Némely szülőre ugyanúgy ráférne egy kis szigorú nevelés, nem csak a csemetékre.
A diákjaim az ajánlatra izgatottan kezdenek keresgélni a tolltartóikban.
- Majd ha végeztünk, begyűjthetitek azt az autogramot, rendben? – szólok hozzájuk szelíden, mielőtt bárkinek eszébe jutna felugrani a helyéről és odaszaladni Ravin apukájához, hogy betámadja.
Octizás, és tegeződés? Sandán felugrik a fél szemöldököm a szolid vigyorom fölött. Jelenleg nem tehetem meg, hogy viszonzom, már a tegeződést, de a tanterem és az iskola falain kívül semmi akadálya.
A vigyorom egyszer csak szélesedni kezd. Octi üdvözöl. És tudja, hogy keresni fogod. Szerintem már az államokat is elhagyta.
Ravin ismét akcióba lendül. Ez aaa… „csaj”, meg a „randiztok” tisztán elhallatszik a tanári asztalig, amit hátsóval támasztok. Gyerek nyelv. Ráadásul Octi sokat mesélt a Vallejo duóról. Nem ért váratlanul az alakításuk. Legyűröm a kényszert a mindent-tudó fejcsóválásra.
Ha Ravin most nem is kap házi feladatot, a kisasszony viszont revansot vesz és szívfájdalom nélkül ad a kedves papának: „rakjál rendet”. Mondanám, hogy ott a piros pont, de sajnos ilyet nem lehet.
Valóban nem teljes hangerőn beszélgetnek, mégis hallani mi megy az ő részükön. Talán túl sokat is hallok. A körülöttük ülő szülők ráadásul jobb minőségben. Az anyukák vonásai közt némi megrökönyödés fedezhető föl, addig némely apuka csendben vigyorog a felesége mellett.
Nem szokásom zavarba jönni, úgyhogy szép türelmesen, kedves, nyugodt kifejezéssel az arcomon várom ki a szócsata végét. Akárcsak az előbbiét. Máshogy egyelőre nem lehet a szülők és a diákok figyelmének kereszttüzében. Viszont van egy olyan érzésem, hogy „Mick bácsival” még találkozom.
A szemeibe fúrom a tekintetemet, amiben egy ígéret árnya ül: Meglásd, törlesztek…
Ahogy Octi mondta két röhögés közt: Mick egy perc alatt gyűjt annyi fekete pontot, mint más egész évben. Tudom, tudom, a hugiban egy látnok veszett el. Egyébként a baráti szemétség szobra lehetne; könyörgött, hogy Büntesd meeeg!!! Naaa! Az milyen poén már! A válaszom annyi volt: Oké, majd jól elfenekelem.
Mire azért még visszakérdezett: Úúú! A szertárban?
Komolyan mondom, amióta ez a Ville gyerek megtörte a jeget nála, azóta… Áh, mindegy. Jót tett neki, az a fontos.
Mellesleg igen, a szertárban, és ha már ott vagyunk, két suhintás között fogom riogatni/fenyegetni Mr. Vallejo-t felboncolt, naftalinba fullasztott békákkal és az öreg Samuval. Sosem tudhatod kinek az apja volt előzőleg... Ez aztán a reform pedagógiai módszer! Be kéne vezetnem nagyszájú, a gyerekeiket előszeretettel beégető apukák ellen.
Efféle háttérgondolatokkal vetítem okos mosolyomat Mick-re.
- Nekem is van egy kérdésem, Mr. Vallejo.Mennyire szereti a naftalint? igyekszem nem ijesztőnek hatni. Csak sejtelmesnek. – Lenne kedve a zenetagozatos diákjainkkal fellépni az őszi jótékonysági koncertünkön? Az unokahúgom is, October, aki szintén zenész, és akit jól ismer, részt vesz a dologban. A bevételt egyébkét a Mentsvár az Állatokért és Környezetünkért Alapítványnak ajánljuk fel. – teszem hozzá, mielőtt bármely szülő rákérdezne. Ez az infó nekik is szól, bár úgyis értesítve lesznek az eseményről, mint mindenki más.
Kérdőn pillantok Mick-re, vajon mit válaszol. Persze lehet, hogy nem ér rá, megvan a maga időbeosztása, ami érthető. Néha Octi is szépen el van havazva a stúdiómunkákkal, klipforgatásokkal, turnékkal, interjúkkal, fotózásokkal, és miegymásokkal.

_________________

Vissza az elejére Go down

Mickey Vallejo

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Zenész
Location : Általában a színpadon, LV
Posts : 106

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Las Vegas Academy of Arts   Szomb. Jan. 16, 2016 1:10 pm

- Az más, ha már elkészítik, akkor nem kell otthon. Milyen egyszerű a kis… fiatalembereknek és leányzóknak – javítok gyorsan, mielőtt még nagyon elengedném magam. Az a baj, hogy ez a csaj… dögös, ráadásul biztos vagyok benne, hogy October szólt neki! Decembert csinálok belőle, csak találkozzunk!
Arra persze, hogy legyenek szigorúak, nem válaszol, csak egy kisebb mosolyt kapok. Biztosan meg van mondva nekik, hogy nincs szigor, meg nagy szabadság, meg ilyenek. De akkor Ravint mivel fogják sakkban tartani? Most jól megkapjátok a lányomat Jaana! Jössz te még könyörögni receptért. „Mr. Vallejo adjon tanácsot, kérem. Könyörgöm!” De én majd csak mindentudó mosolyommal fogadom és… majd mondok neki valami rossz tanácsot és akkor megint jön, hogy az nem vált be. Nem is rossz ötlet!
Persze a kölykök egyből aláírást szeretnének, meg is értem őket. A lényeg, hogy majd utána, addig bírják ki, mint jelzőcsengőig a pisilést. Még le is tegezem Jaanát, hát nehogy már ne. Látom, hogy ezt rosszalja, vagy bosszantja, de van olyan diplomatikus, hogy „nem veszi észre”. Hát nem édes?
Mákvirág belendül, mint a belökött bob és nekikezdi a mantráját, hogy menjek rá a Soininen tesóra. Hát persze, majd pont itt fogjuk megbeszélni te lökött lány. Gyorsan rendet rakok, de Ravin alig-alig csillapodik le, csak amikor körülnéz, akkor látja, hogy mindenkit minket bámul szinte. Egy két férfitől kapok biztató villanást, a nők többsége felháborodik. Tipikus. Jaanára sem merek most nézni, mert gőzöm sincs, hogy végül mennyire nem voltunk hangosak.
A tanárnő kérdése zökkent ki a gyilkos tekintetből, amit Ravinra vetek, és ő hatalmas daccal tűr.
- Igen, mi lenne az? – vonom fel a szemöldököm. Csak nem randizni szeretnél máris drága? Az a gyanúm, hogy nem ez lesz.
- Papus, fogadd el, mekkora király lennél! Már 10 rajongód is lenne – röhögve beszél, és a fejével int az új iskolatársai felé. Akik persze csak pislognak, mint hal a szatyorban, mert nem értik az iróniát.
- Mondtam, hogy hagyd abba, mert kivezetettelek a teremből – torkollom le, és azonnal be is durcázik. Imádom ilyenkor a pofiját, olyan kis… szép. Van, hogy mikor rossz kedvem van, csak azért bosszantom, hogy durcázzon és nézhessem. Anyja lánya, az biztos, ő is ilyen gyönyörű volt. Felkapom a fejem, mert nem lesz több trollkodás úgy néz ki.
- Öhm, nos – kezdem biztatóan. – Mikor lesz ez a koncert, nem tudom, hogy ráérek-e. Meg állatoknak? Mi csak poloskákat tartunk –
nevetgélek, majd látom a megrőkönyödést. Persze, kurva nagy állatvédők vagytok, de mit is esztek? Na, ugye?
- Illetve miss Soininen, felejtse el az utóbbit. Szóval, ha küldenek valamit, hogy mikor lesz, meg mit játszunk, akkor majd tudok rá válaszolni, jelenleg az ősz nagyon tág fogalom, hogy bármit is mondjak – a nemen kívül persze. Annyira nincs kedvem itt parolázni a kis szarosok közt, akik a seggemig sem érnek és nyilván fahangjuk van. Nem az én világom, de ha a tanárnővel végül is találkozhatnék… még lehet, hogy fel is áldozom magam.
- Papus, ne már – fakad ki a legrosszabbkor Ravin. – El kell jönnöd, nehogy már visszamond. A tanárnő is biztos örülne – emeli meg a szemöldökeit egy pillanatra és könyörgő pofát vág.
- Még nem mondtam vissza – még, ez igaz, és nagy valószínűleg a megakoncert jóval nagyobb előnyt élvez. Ravin meglepetésemre csöndben marad, hátradől a székében és lóbálni kezdi a lábát. Úgy gondolja, hogy ez el van intézve. Csak nehogy meglepődjön.
Vissza az elejére Go down

Jaana Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Tanárnő
Location : Vegas
Posts : 29

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Las Vegas Academy of Arts   Szomb. Jan. 16, 2016 1:12 pm

Ha tudnám Ravin apukája mit forral Octi ellen, jelezném felé, hogy ácsi, mi finnek jól bírjuk a hideget. Ezzel a decemberesdivel csak saját magát lőné lábon.
A szemkontaktust nem szakítom meg Mr. Vallejo-val. Remekül olvasok az arc legapróbb rezdüléseiben, a vonások rejtett üzeneteiben, a hanghordozásban. Úgy am blokk az emberi reakciókban. Nagy valószínűséggel fel sem merül benne, hogy véletlen, ne adj isten, TALÁÁÁN értünk a gyerekek nyelvén. Tudjuk kezelni őket; valóban „lazák” és játékosak vagyunk, de éreztetjük velük ki a főnök.
Lefogadom, arra számít, hogy majd sírva könyörgök neki az „Útmutató Ravin-hoz” című kézikönyvért. Nem ő lenne az első szülő, aki kapásból tévesen ítéli meg a teljes tanári kar szakmai hozzáértését.
Azt is kinézem belőle, hogy valami béna tanáccsal boldogan félrevezetne. A fickó jól néz ki, egy 10-es skálán simán 10 plusz 1 pontos, a baritonja észvesztő, a bugyimágnes fajta, a kisugárzásáról nem beszélve, de a szeme sem áll jól. Engem meg nem ejtettek a fejemre.
Mick nem csapja le azonnal a felkérést, ami jó jel. A poloskás beszólásra egy röpke, halk nevetést hallatok. Világos, egy igazi állatimádóval van dolgom. Aki stand up-olhatna is.
- November 2-án tartjuk a koncertet a Bredford Cultural Center-ben. Az intézményünk, és természetesen a gyerekek is nagyon örülnének, ha fellépne velük. A technikai részletekkel nem untatnám most a többi szülőt, úgyhogy ha érdekli a dolog, szívesen mondok többet az elképzelésekről akár az értekezlet után… És October-rel is nyilván fogtok…fognak még beszélni erről. – javítom ki magam gyorsan, miközben elvigyorodom a kis nyelvbotláson.
Ekkor érkezik a segítség; Ravin beszáll a papa meggyőzésébe.
Várok egy kicsit, végighordom a tekintetem a szülőkön, hátha bennük is felötlenek ilyen-olyan kérdések, de nem. Jól van akkor. Senki többet.
- Nos, a lényeget azt hiszem megbeszéltük. – szólok ismét az anyukákhoz, apukákhoz. – Ha úgy adódna, keressenek meg nyugodtan bármikor.
Egyöntetűen bólintanak, elhangzik egy-egy rendben, és készülődni kezdenek, hogy távozzanak. Mielőtt azonban kilépnének a teremajtón, még megpuszilgatják a két újoncot, és ellátják őket pár villám jótanácssal.
A szülők végül megköszönik a felvilágosítást és elbúcsúzunk egymástól.
Ha Mick még marad, a gyerekek árgus szemekkel pislognak rám. Látom rajtuk, szinte tűkön ülnek, rajtra készen a tollaikkal és a füzeteikkel, amibe a potya autogramot szeretnék begyűjteni.
Zack igazán szemfüles gyerkőc, elsőként teszi fel a kezét a magasba.
- Tanárnő, most már megkaphatjuk az aláírást? – tudakolja ártatlan lelkesedéssel.
Muszáj nevetnem.
Csak egyetlen szavamba kerül, és hobbit méretű rajongók rohamozzák meg Mickey-t.
- Igen, meg. – bólintok mosolyogva.
Roham indul…
Akik Mick és Ravin előtt ülnek, ők hátrafordulnak, a többiek pedig tüstént felpattannak a helyükről. Tobzódva nyüzsögnek a Vallejo páros körül, és egymás után nyújtogatják a jegyzetfüzetüket Mick orra elé.
- Én is szeretnék!
- Meg én is!
- Nekem is tessék adni Mick bácsi!... Köszönöööm!!!
Ha megkapják, amiért ácsingóznak, ragyogó arccal köszönik meg, majd visszatelepednek a padokba.
Közben ki is csengetnek.

_________________

Vissza az elejére Go down

Mickey Vallejo

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Zenész
Location : Általában a színpadon, LV
Posts : 106

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Las Vegas Academy of Arts   Szomb. Jan. 16, 2016 1:13 pm

Nem vagyok oda az ingyen koncertekért, maximum akkor, ha van kedvem hozzá. Az ilyen kötelességszerű mizériák nem az én világom. Legalábbis, ha nem kapok érte semmit. Tudom, tudom… megbecsülés, meg miegymás. Ki nem szarja le? Abból nem lehet megélni. Ha éppen úgy tartja kedvem és ihletem, akkor elzenélgetek. De így, hogy megmondják és odaadjuk az állatoknak a pénzt… hát, mit ne mondjak. Inkább semmit, tényleg. Persze a szépséges tanárnő figyel rám, és még nevet is a nem túl nagyszerű poénon. Nagyon a szívén viselheti az iskola és az állatkák dolgait. Végül megtudom, hogy mikor lesz a koncert. Komolyan fogalmam sincs, hogy mi lesz akkor, még a holnapot sem mindig tudom.
- Rendben, akkor majd üzenek a lányommal – rápillantok a durcahercegnőre is, aki újabb veszekedést helyez kilátásba.
- Nyilván – emelem fel a szemöldökömet, majd már amennyi elég lesz belőlem, szóval leülök. A többiek vagy túl tájékozottak, vagy fosnak a fekete szépségtől, mert nem jön újabb kérdés. Komolyan nem értem, de ha később zúgolódnak, beverem a képüket. Bólintok én is a többiekkel, ravin pedig elemében van. Folyton duruzsolja a hülyeségeit, amíg a szülők feltápászkodnak, mint pl.: „Papus, vesd be magad!” „Látszik, hogy bejössz neki!” „Amúgy meg tényleg rendet kéne már vágnod, Octi is mondta, hogy… „ Blablabla. Vele még úgyis lesz elszámolnivalóm. A szülők elbúcsúznak a csemetéiktől, de én maradok, különben Ravinnak rossz napja lesz, hehe. Közben az egyik zsebrómeó fenekét már szurkálják tűvel, nem bírja kivárni a végét.
- Gyertek. Elsőnek a tökös gyerek – mutatok rá a jelentkezőre, és kelletlenül utat engednek neki.
- Egyébként a hegedűszó a lányom érdeme, őt majd nyaggassátok sokat – vigyorgok. – Mi a neved, kölyök? – kérdezem vigyorogva.
- Zach.
- Akkor a Tökös Zachnak címzem, okés?
- Rendben Mickey bácsi! – lelkendezik, én meg aláfirkantom a füzetét, egy gőzöm sincs honnan, de a kezembe termő alkoholos filccel. De beszarsz, mert van, aki Instinct plakát hozott magával. Készületek a büdös kölkei, ezt nevezem! Végül szép lassan mindenkivel végzek, még Ravin is aláfirkant párat unott arccal.
- Legyél kedvesebb, ők az osztálytársaid - feddem meg kedvesen, amire váratlan reakciót kapok. Ravin, ismétlem, Ravin normálisan kezd viszonyulni a többiekhez, még kérdezget is. Meg ígérgeti a nagy sztorikat rólam. Na, azt nem annyira javaslom, jobban belegondolva. Kicsengetnek, hála az isteneknek, én pedig felállok.
- Na, csá édesem! Este találkozunk – nyomok az arcára egy puszit, amitől meglepődik és elpirul, majd Jaana felé lépek.
- Köszönöm a felvilágosítást hölgyem – kezet nyújtok neki. – Jelentkezni fogok a koncerttel kapcsolatban – vigyorgok, majd lehalkítom a szavaimat. – Azt tudja, hogy maga, meg October el lesz fenekelve? Összeesküdtek ellenem, tutira! – emelem fel a szemöldökeimet, kutatva a gyönyörű arcvonásokban. – A testvére netán? – hú, bazzeg, milyen szavakat használok? Normális vagy ember? Nem, nem igazán. De addig is bámulhatom az igéző szempárokat.
Vissza az elejére Go down

Jaana Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Tanárnő
Location : Vegas
Posts : 29

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Las Vegas Academy of Arts   Szomb. Jan. 16, 2016 1:14 pm

Míg a gyerekek „Mick bácsi” és Ravin körül tobzódnak, addig sarkon pördülök, és odalépek a fehér táblához, amin még ott virít a telefonszám. Felveszem a szivacsot, és letörölgetem vele, erre már úgysincs szükség. Pár pillanatig tart az egész, mire a figyelmemet ismét Mick-ék ragadják meg. Képtelenség nem megmosolyogni azt, ahogy a lurkókkal bánik. „Tökös Zack”. Összeszorított ajkakkal kuncogok a hallottakon, miközben megkerülöm a tanári asztalt, és fél popsival felcsüccsenek a sarkára.
Remélem, a többieknek nem jut eszébe hasonló beceneveket kunyizni, mert én biztos nem szólítom őket így órán. Azt hiszem, közkedvelt lennék a szülők körében és rövid is lenne a pályafutásom az iskolában.
Látom Zack milyen büszke magára. Boldogságtól ragyogó arccal ül vissza a helyére, és elégedetten nézegeti a füzetben a szignót.
- Tökös Zack… - motyogja halkan maga elé nagy vigyorogva. Mintha valamiféle varázserővel bírna ez a név, annyira örül neki.
Kurta, visszafogott nevetés bukik ki belőlem. Mosolyogva csóválom meg a fejem.
A gyerekek sorra megkapják, amiért ácsingóznak, végül lassan feloszlanak Mick padja körül.
A csengő szavára egy emberként kapják felém a pillantásukat. Csak az engedélyemre várnak. Addig nem állnak fel a helyükről és nem rohannak ki az udvarra.
- Jól van. – döngöm lágy hangon, miközben az ajtó felé biccentek. – Nyomás!
Mick elbúcsúzik Ravin-tól, és hozzám lép. Kedves mosolyt címzek neki.
- Szívesen, máskor is. – csúsztatom bele ezzel a kezemet a hangszerforgatáshoz szokott férfiúi marokba. Határozott, de nőiesen finom szorítással viszonzom a gesztust.
Hogy jelentkezni fog a koncert kapcsán?
- Rendben. – bólintok, mire a tekintetem visszatalál Mick-ébe. - Ezt örömmel hallom.
Az ígéretre, ami következik, kérdő arckifejezéssel billentem félre a fejemet. Dádá lesz…
- Valóban? – somolyodom el gonoszdin. - Nem is tudom... Csak nehogy fordítva süljön el. – bazsalygom. – Elfelejti, Mr. Vallejo, - nyomatékosítom teátrálisan. – hogy mi ketten vagyunk.
Nehogy be találjuk fonni a hajad…
Az még hagyján, hogy mi Soininen lányok osztódással szaporodunk, de Octi egy ideje boxolni tanul. Ráadásul valami mesteri a parkettafonása!
- Óóó, hát elmulasztotta megemlíteni, hogy az unokanővére lesz Ravin osztályfőnöke? Mmm… Ejnye… - ezzel a következő kérdést is megválaszolom; ki kinek a kije.
Kislányos csínnyel vigyorgom Mick arcába, miközben megvonom a vállam. Felemelem a kezem. Hüvelyk és mutatóujjam közé csippentett parányi távolsággal jelzem; csak egy picikét esküdtünk össze ellene. Igen, a gyanúja helytálló.
Visszaejtem az ölembe a kezem.
- Ha megfelel, részemről nyugodtan maradhatunk a tegeződésnél. Már úgyis mindketten túlestünk rajta. – térek normál hangszínre a játékosból, de kedves mosolyom mit sem változik.

_________________

Vissza az elejére Go down

Mickey Vallejo

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Zenész
Location : Általában a színpadon, LV
Posts : 106

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Las Vegas Academy of Arts   Szomb. Jan. 16, 2016 1:16 pm

Mindjárt vége éééés kibírtam! Na, ugye, hogy egy hős vagyok b*sszameg! Ennyi kis hülyegyerek között, meg a bamba szülők is csak bámulták a nagy Vallejot! Persze a tanárnő személyisége és szép segge szépsége is segített, hogy végig bírjam, és legalább nincsenek százan. Simán le tudom nyomni ezt a pár aláírást és még jó fejnek is tartanak. Mondjuk az is vagyok, ezt mindenki nagyon jól tudja. A csengő megment, a szülők távoznak, de nekem muszáj még Jaanával beszélnem.
- Ravin, remélem felírtad a számot, hátha halaszthatatlan megbeszélnivalóm lesz a tanárnővel – a lányom csak lemondóan legyint és majdnem m be is mutat nekem, de összeszedi magát és inkább csak nyelvet ölt, majd kirohan az osztályból a többiek után. Biztos vagyok benne, hogy máris megalapítja a saját kis brancsát, Soininen tanárnő meg majd kapkodhatja a fejét, hahaha! Meg is érdemli, ha engem kérdeznek. October és Jaana… valahogy kimaradt az utóbbi a szaknévsorból, még sohasem hallottam róla, vagy túl részeg voltam, amikor mesélte a fekete dög.
- És ketten veszélyesebbek? Maga egy aranyos, kedves tanárnő, szóval mondjuk másfélnek kettejüket, ugye? Az még jó arány – csücsörítek, majd egy Vallejo vigyort rántok elő, amibe biztos, hogy minden csaj beleszeret. Ezzel szoktam magam védeni, ha baj van, és ki tudja, hogy ezek ketten nem-e rám borítják poénból majd az egész kócerájt. Kinézem Octiból, belőle nagyon is. Ezek rémszarvast ettek baszod annak idején!
- Ó, unokanővér? Megnyugtató – hogy miért nem tök mindegy, hogy a tesója-e, vagy csak a rokona, azt nem tudom, csak úgy jött. – Jaaa, igen. Ejnye – forgatom meg a szemeimet, majd vidáman, miközben azt mutatja, hogy mekkora volt az összeesküvésük. Jó, az igaz, hogy így jobban szíven talált a csaj és az agyamat is eldobtam, de akkor is revansot veszek majd valahogy. Há’ nehogy má’ a csajok győzzenek, komolyan elnyomottnak érzem magam. Ravin, Carol, Octi, Jaana, még valaki? Nyújtsa ki a kezét, majd levágom az ujjait. Még a végén össze kell fognom Deadmannel, hogy jól jöjjünk ki basszus!
- Hát jó, Jaana. Mondták már, hogy szexi neved van? – persze poénkodhatnék, hogy Ja, Anna? De nem fogok, mert az ő szájából olyan furán izgatóan hangzik ez a név. Az enyémből meg szörnyen. Komolyan jó fej, bár ezt a koncert dolgot még biztosan fel fogom hánytorgatni, ha el kell jönnöm. Mert ha szabad lesz az időpont, Ravin tuti rábeszél majd valahogy, sajnos ismerem már ennyire.
- Sajnos mennem kell, de azért még összefuthatnánk egy idillibb környezetben is, mint ez. Szorít ez a szar… izé, ing. Bocs – szisszenek fel, hát eddig bírtam ki káromkodás, vagy csúnya szavak nélkül, hát ez van.
- Hát akkor jó tanítást, meg ilyesmi Jaana… - elkapom a kezét és óvatos csókot lehelek rá. - …kinek a feje nem kanna – vigyorgok, majd gyorsan le is hervad. Azért még nem nőttem fel teljesen. – Bocs ez szar volt, áááá, bocs… inkább tényleg megyek! Szia – kacsintok és a bőrdzsekimet a vállamra dobva távozok. Mosolygok a bajszom alatt, és azon csodálkozom, hogy mennyire ki tudott mozdítani ez a nő a nyugalmamból. ~ Apus, fekete hajú és Octi tesója, nyomulj rá! ~ Már tudom, hogy mi vár rám otthon…
Vissza az elejére Go down

Jaana Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Tanárnő
Location : Vegas
Posts : 29

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Las Vegas Academy of Arts   Szomb. Jan. 16, 2016 1:17 pm

Muszáj nevetnem azon, hogy Mick aranyosnak és kedvesnek titulál. Belső démonom viszont azonnal felhördül: Még nem ismersz, szivi!
Octi vajon mit művelhetett vele, hogy őt tartja a veszélyesebb félnek? Én meg lennék az enyhítő körülmény? Na neee… Itt hatalmas nagy tévedések lesznek. De nem biztos, hogy fel kéne róla világosítanom Mick bácsit. Áh. Nem is… Mi Soininen lányok alattomos csendes őrültek vagyunk.
- Rendben. – mosolyodom Mickey-re, miközben enyhe mozdulattal bólintok. - Egyezzünk ki egy másféllel. – így kell elaltatni a gyanút.
Hogy mondták-e, szexi a nevem? Óóó!!!
Sunyi vigyorra görbül a szám, aztán Mick szemébe kacsintok.
- Még nem. De azt igen, hogy vigyázzak veled, mert „rárepülsz a szoknyácskámra”. – idézet vége. Nem kell mondanom kitől származik.
A férfiúi tekintetet detektívként fürkészem. Várom hozzáfűz-e még valamit. Nehogy a „Ja, Anna” poénnal gyere!
Nem, nem jön. Újabb piros pont. Viszont meg mernék rá esküdni, hogy megfordult a fejében.
Azon, hogy Mick-nek mennie kell, csak csendben mosolygom.
Idillibb környezet, mi? És mi lenne az? A nudista strand? Ha már nem bír megmaradni a szerkójában. Octi szerint a bőrében sem, de mindegy.
Ezt a burkolt meghívást, nem reagálom le. Csupán egy bíztató, de sejtelmes mosoly a válasz. Ha bármit komolyan gondol, tudja hol és hogy érhet el. Tanárként nem az osztálytermemben fogok randit fixálni.
- Kösz. – döngöm ezt a búcsú jókívánságára. Azért az a kézcsók betalál. Valahol egy úriember keresi a kiutat Mick-ben.
A mosolyom töretlenül trónol az arcomon. Még a kannás rímre sem tűnik el. Gondolom nem bírta kihagyni.
- Igen. Az volt. – bólogatok egyetértésben a dolog szar mivoltán, de közben is vadul vigyorgom. Nem fogok hazudni.
– Szia! – búcsúzom el én is.
Hitetlenkedve csóválom meg a fejemet, amint Mick kisétál a teremből, végül kibukik belőlem egy kurta kacaj. Ha ezt elmesélem Octinak, egész este émmegmondtamozni fog.

/ Köszönöm a játékot! Igazán élveztem! :nyauu: /

_________________

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomWHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼
TémanyitásTárgy: Re: Las Vegas Academy of Arts   

Vissza az elejére Go down
 

Las Vegas Academy of Arts

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Belváros-