HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Diliház a köbön - Avagy ami egyszer bemegy, annak ki is kell jönnie! ;)
by Josephine W. McAllister Today at 7:44 am

» Lélekjáték
by Nick Lane Today at 3:00 am

» Cordelia Webb és Nick Lane - Az első találkozó...
by Nick Lane Today at 2:55 am

» Danny & Danielle - LA útjain
by Danny Doyle Haynes Today at 2:41 am

» Danny Doyle & Alex Montgomery
by Danny Doyle Haynes Today at 2:15 am

» Miss Boldrewood és Haynes - Az első lélegzetek...
by Danny Doyle Haynes Today at 1:37 am

» The homecoming
by Raina Maddox Yesterday at 9:08 pm

» Ráncfelvarrás művész módra. Melissa & Caelum
by Melissa Hobbs Yesterday at 10:16 am

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Johanna M. Riley
 
Amy Lynn Cooper
 
Vincent Morris Belvedere
 
Raina Maddox
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (24 fő) Kedd Márc. 28, 2017 9:57 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Gladiator

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Fjodor Petr. Criscenko

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 10

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Gladiator   Pént. Május 05, 2017 9:31 pm

A hatalmas ovális alakú ébenfa asztallapon egyetlen terítéket raktak le korábban, s előtte foglalt helyet Criscenko. Az egész termet fényárban úsztatta meg a déli óráiban talált Nap sugarai, egyetlen másodpercet sem vesztve a legkártékonyabb uv sugárzásból. Természetesen az ablakok mögött mindettől az ukrán férfi biztonságban volt, talán emiatt is volt nap, nap után ilyenkor az a kis szieszta, amit szeánszként élt meg. Az ebéd szentségét sosem hagyta ki.
Olga javaslatára a mai napon egy Bordeaux-i vörös testes bor mellett döntött, és ahogy a nedű a pohár oldalát nyalábolta be bíbor színével, a férfi elmosolyodott, egyenesen a barna, befont hajú nőre. Amaz nem viszonozta mindezt, helyette csak kihúzta magát, és intett a konyhafőnöknek, aki minden esetben alázattal készítette el Fjodor ebédjét.
Ismét egy ízes, közepesen átsült steak foglalt helyet kiváló formában a fehér tányéron, mellette pedig zöld minierdőként sorakoztak a brokkolirózsák és a borsószemek.
- Ma is remekül fest minden, Andrey - nyugtázta csak ennyivel azt, hogy érte fáradoztak. Criscenko volt a kenyéradó, elvárta, hogy minden neki és alatta dolgozó tökéletes munkát végezzen, hibátlanul adva át a tudásukat minden egyes munkafolyamatban. Elvárta és meg is követelte a precizitást. Mert a hibázás csak a gyengék és az elesettek kiváltsága volt, amiért retorzió járt minden esetben.
- Nagyon köszönöm, Містер Criscenko - hajolt meg törzsből a harmincas éveiben járó szakács és már ott sem volt az étkezőben. Az ajtó mögötte hangtalan súrlódással csukódott be, amiért hálás volt a maffia itteni vezetője.
Az étkezést senki még csak meg sem próbálta félbeszakítani. A két kutyán kívül persze, akik percenként óvakodtak egyre közelebb minimális mozgással az asztalhoz, hátha elcsenhetnek egy-egy jutalomfalatot, és Fjodor, anélkül, hogy rájuk nézett volna, egyetlen szóval csírájában fojtotta el Boris és Nikita próbálkozását. A két argentin dog az asztaltól mintegy két méterre figyelték a gazdájukat a "Ne!" parancsszó után. Türelmetlenségük csak a fülük hegyzésében merült ki, s ahogy Criscenko az utolsó falat steak-et tűzte fel a villájára, az ajtó szinte úgy robbant be.
A zajos férfi ingerülten csapta le az asztalra az addig kezében tartott mappát, és ahogy az idősebb, őszes hajú férfi a házvezetőre nézett, látta, hogy megremegett a nő. Olga sosem volt odáig Nikolai-ért, és ezt valahogy meg is tudta érteni az étkező férfi.
- Megtaláltam! Rohadt nehéz volt, de itt bujkál az a fattyú! - dörögte rosszat sejtetően Nikolai, s mégis a csendet kapta válaszként. Fjodor az utolsó falatot is a saját maga tempójában fogyasztotta el, s miután azzal megvolt, csak akkor pakolta le az etikettnek megfelelően a kést, na és a villát is. Az ujja már az öblös pohár szárát érintette, és a bort is a steak után küldte a gyomrába. Talán két, három perc is eltelt anélkül, hogy Petrovic megszólalt volna, s ezt csak akkor változtatta meg, amikor felnézett Vasilchukra.
- Ha még egyszer megzavarsz, esküszöm, hogy nem marad ujjad, amivel a ravaszt meghúzhatnád. A nőkről már ne is beszéljünk - közölt csak ennyit, mialatt az ujjaival már a mappáért nyúlt, a képről egy öltönyös, harmincas éveiben járó férfi nézett vissza rá. A napszemüveg ugyan takarta a szemeket, de nem zavarta ez. Sokan tettek így. Átolvasott mindent, amit leírva talált Wellsről, és csak a pár oldalnyi tény után nézett fel ismét Nikolaira.
- Te is velem jössz - emelkedett fel a karfás, szivacsozott, támlás székről, megigazítva az ingujját. Egyetlen pillantást vetett a még mindig csendben álló nőre az étkező túlfelére, és kifordulva hátrahagyta az étkezőt, mellette pedig Vasilchuk tartotta az iramot. - Ne fogd vissza magad, ha odaérünk. Maksim, Leonid és Vitaly is jöjjön. Sötétedéskor indulunk - folytatta, amire egy őrült igen volt a válasz Nikolai részéről. Az említett három ukrán szinte áhítattal nézte Vasilchuk fegyver felhozatalát és ez a trió sem maradt el a mesterüktől brutalitásban, lelketlenségben. Criscenko nem is bánta mindezt. Az ő módszerei teljesen mások voltak, sokkal megfontoltabb volt és nem az volt az elsődleges célja, hogy vért ontson. A gyilkolás egyfajta szentség volt az életében. És ezt nem is akarta megváltoztatni.

Luke Myers szerencsétlen ember hírében állt. Mindenképpen, ha Fjodorral volt találkozója, amiről még csak nem tudott. Criscenko csendben figyelte a tájat a raktárak felé tartva, a külváros kietlen, kiélt épületei közt pedig néhol egy-egy drogos, vagy épp halott állat tetemét vélte felfedezni, ami szórakoztatta. A régi ukrán viszonyokra gondolt, amikor a higiénia, az egészségügy még csak hírből sem volt ismert szülővárosában. Abban is kételkedett, hogy majdnem ötven éve, amikor a bomba robbant előtte, tökéletesen ellátták volna.
- Ne keltsünk feltűnést, ameddig nem szükséges. Leonid, te menj fel a tetőre - szólt foghegyről az ukránjának, aki a kopasz tarkójával bólintott egyet az utasításra. Még a legyet is röptében lőtte volna ki a puskájával. Az egykori seregbeli nevelés olyan szikár és megingathatatlan jellemet adott neki, amit Criscenko is olykor megirigyelt. - Lődd ki azt, aki a gringók közül egy méteren belül kerülne hozzám - fejezte be, amire Nikolai hiénaröhögéssel válaszolt. Sejtette, hogy mindez Vasilchuk tetszésére szolgál, de nem törődött vele. Bízott az embereiben, hiszen bizalom nélkül nem lehetett jó vezetőként irányítani. Félelmet bárki kialakíthatott az ellenben. Bizalmat, megbecsülést viszont csak azok, akik tökéletesen tudatában voltak annak, ki és mire volt képes, kit mivel bízhatott meg.
Még vagy tíz percig a Rover lengéscsillapítója tompította az utak kisebb repedéseit, és ahogy leállt az autó alig zümmögő motorja, a hűtővíz még mindig fortyogva pöfékelt a hőségtől a motorháztető alatt.
Az öt férfi kiszállt az autóból, viszont csak Criscenko és Vasilchuk indult meg a raktárépület felé, ahol a kisebb tömeg már összegyűlve adott hangot magának. A zajra Fjodor megforgatta a szemeit, mert ennyire hangosak csak az amatőrök szoktak lenni. Mégis, tisztes távolságban megállt a csoportosulástól és csak figyelt. Kíváncsi volt, hogy mikor fogják észrevenni a két abszolút nem odaillő, más kultúrából érkező férfit. S mégis, egyedül Luke Myers érdekelte Fjodort. Brett Rogers és Victor Wells csak bohóc, egy báb volt, az eredeti én volt a legfontosabb jelen pillanatban.
Vissza az elejére Go down

Victor Wells

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Marketing cégnél irodavezető / Maffia vezér szabadidőben
Location : Las Vegas
Posts : 6

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Gladiator   Szer. Május 24, 2017 1:36 pm

Minden okunk megvan arra, hogy ünnepeljünk, hiszen egy jó buisness-t hoztunk össze. Erre fele pedig senki sem téved csak az, akinek dolga van itt. Ők pedig az embereim. Természetes, hogy a külvárostól messze, ahol a madár sem jár, nem tartja vissza a jókedvét senki. Valahogy meg muszáj megjutalmazni az embereim, csak így értékelhetnek igazán. Egy gyors telefont el is intézek az összekötőnkkel, hogy a fejleményeket továbbítsa nekem.
- Uraim! - Szólalok fel mélyebb hangon, ezzel is elcsitítva a bandát. Most, hogy mindenki kussban van és csak rám figyel, így tudom őket is tájékoztatni.
- Most beszéltem a kontaktunkkal. Elkapta a férget a rendőrség, és így miénk lehet a terület. Szép volt! - Dicsérem meg őket, nem volt könnyű menet egy olyat átverni és csőbe húzni, aki régóta a szakmában van. De talán ez volt a veszte, hogy túlságosan elbízta magát. (Ami lehet egyszer az én vesztem is lesz.) Viszont így könnyen megszerezhetővé vált a területe és az emberei is. Ha pedig ellenállnának példát statuálunk. Biztos vagyok benne, hogy van olyan, aki gyávaként meghúzódik, mert félti az életét vagy a családjáét. Hangos jókedv tőr ki hamarosan, ahogy befejeztem a mondatomat és én is közéjük lépek. Fogalmam sincs, hogy mennyire jó, hogy így társulok közéjük, mint még mindig tag lennék és nem a vezetőjük. Viszont sokáig ezt nem tudjuk élvezni, mert a mellettem lévő emberem megkocogtatja a vállamat, mire rápillantok. A hangtalan biccentéséből következtetek arra, hogy meg kell fordulnom, amit meg is teszek. Hamar elszáll a jókedv és mindenki csendben lesz pillanatok alatt. Fogalmam sincs, kik ők, sosem láttam még őket. Nem látszhatok bizonytalannak, rontana a renomémon.
- Mit akarnak? - Váltok át távolságtartóbb hangnemben, miközben feléjük lépkedek. Talán jobb, hogyha az embereim nem hallják a beszélgetésünket. Már csak azért, mert az öltözékükből ítélve nem egy kisebb bandatagból kiváltak, akik épp újat keresnek. Az embereim csak két lépést tettek meg utánam, aztán hagyták, hogy még közelebb sétáljak az úriemberekhez és remélhetőleg addigra kapok is választ a kérdésemre.
Vissza az elejére Go down

Fjodor Petr. Criscenko

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 10

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Gladiator   Csüt. Jún. 08, 2017 11:04 pm

Nem sokáig hallgathatta a tömeg üdvözülését, s mégsem kívánta újfent hallani azt. Tökéletes időzítéssel hagyták abba, olybá, hogy még a nem létező legyek halk, szárnysuhogását is hallani vélte Criscenko.
Ahogy a banda vezére megindult feléjük, hangos kérdéssel körülölelve lépteit, az ukrán férfi lassú ritmusban simított végig jobbjával a bal mandzsetta gombján, hagyva, hogy a mellette álló Vasilchuk teste megfeszüljön az érkező alakját elnézve. Nem intette le, de tudta Fjodor, hogy bármikor ugrásra készen megvédte volna őt, s egyben saját magát is Nikolai. Olyan volt minden mozdulata, mint egy prédájára váró ősi ösztönével viaskodó, vérre szomjazó tigris. Ezért is tűrte meg még mindig. A testvériesség mellett természetesen.
- Sok mindent szeretnénk, mindannyian - jött is a válasza Criscenko-nak a kérdésre, alaposan szemügyre véve az álcát, a bohócot. - Az akarat ugyan más kérdés, az sok mindentől függ, Victor - a mosolya hideg volt, gyalázattal teli, hogy el akarták előle rejteni a múltat, a valódi ént. Sosem kedvelte azt, ha valaki nem volt őszinte. Mégsem ezt hivatott most jelezni a találkozásukkal.
A vezetőről elsiklott a szeme a férfi mögött álló bandára, az izgő-mozgó testükre, és nagyon is remélte, hogy egyikük sem akart ma meghalni. Az ex katonák egy pillanat előtt lőttek bárkit szitává, akit gyanúsnak véltek. És most.. az ukránokon kívül mindenki gyanús volt. Ezt egyértelműsíthették.
- Szeretné, hogy az indokom mindenki füle hallatára hangozzék el? - tette fel a költői kérdést az ukrán fejes, de az arca érzelmeket sem árult el. A hidegség a forró nyári nap ellenére jegesen ült meg az arcán, a mozdulatain. Nem volt karót nyelt, de mindennek megvolt a maga ideje. - Myers-t keresem. Tud benne segíteni, hogy hol találom? - nézett egyenesen Wells szemeibe, remélve, hogy értette amaz a célzást.
Nikolai nem volt olyan szerencsés, hogy a szemei, a tettei, az arca el ne árulja. Sosem tudott magán uralkodni, ha a dühe ott burjánzott a bőre alatt. Mindig talált kiskaput a hevessége, a gyűlölete és a megvetése. Ahogy most is. Criscenko tudta, hogy a legszívesebben egy-egy amerikaiban megmártaná azokat a bizonyos kilenc milliméteres golyókat. Sosem tanult Vasilchuk. Olykor előbb cselekedett, mint hogy átgondolta volna a tetteit.
Vissza az elejére Go down
 

Gladiator

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Külváros-