HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» A félelem bére
by Keith Richard Duff Yesterday at 12:30 am

» Zenedoboz...
by Cordelia Webb Yesterday at 12:00 am

» Nevil&Gloria - Mindig van rosszabb...
by Nevil Turner Pént. Jún. 22, 2018 5:34 pm

» Diliház a köbön - Avagy ami egyszer bemegy, annak ki is kell jönnie! ;)
by Nevil Turner Pént. Jún. 22, 2018 5:02 pm

» I came here for money, but I can be your fangirl too
by Jerome Brightman Pént. Jún. 22, 2018 2:56 pm

» Jazz meg az
by Gloria "Sapphire" Salinas Vas. Jún. 17, 2018 9:26 am

» Öribarik - episode I.
by Gloria "Sapphire" Salinas Vas. Jún. 17, 2018 7:13 am

» Világképek karambolja - In flagranti
by Tyler Christiansen Pént. Jún. 15, 2018 8:36 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Johanna M. Riley
 
Raina Maddox
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

  Riley Zahara Rothchild

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Riley Z. Rothchild

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : D.E.A. ügynök
Location : Las Vegas
Posts : 1

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Riley Zahara Rothchild   Szer. Május 17, 2017 12:33 am

Riley Zahara Rothchild
Milwaukee
1986.05.11
32
DEA ügynök
Cops
Serinda Swan

Amit jó ha tudunk...


× Jó színésznő: amire kijelölik, azt a munkát elvégzi. Legyen szó beépülésről, de ide vehetjük a főnökeivel való bájcsevegést is.
× Munkamániás: pihenés? Mi az? Nincs olyan, hogy egy percre is akár a seggén tudna maradni, mindig csinál valamit. Fegyvertisztítás, drogügyekkel való foglalkozás, edzés, thai box, szex, sportok... Sosem unatkozik. Csak ha megköveteli a munka.
× Szeret játszani: leginkább a férfiakkal. Nem kell a szomszédba mennie taktikáért, sem pedig csábításért.
× Céltudatos: ha valamit kitűzött maga elé, azért tűzön-vízen keresztül megy. Átgázolást azért kihagyja, de ha kell, akkor erőszakkal szerzi meg azt, ami az "övé" kell, hogy legyen.
× Hűséges: a DEA-hoz mindenképp. A főnökei.. szükséges megoldások, a tökfilkók pedig, akik a célpontjai: csak játékszerek. A lebuktatás és a rács mögé juttatás az elsődleges feladata.
× Néha elgyengül: főleg, ha fegyverekről, motorokról és autókról van szó. Nem csokival és sütivel, vagy virággal lehet megnyerni Riley-t. Nem, annál sokkal kifinomultabb. Három báty mellett nem lehet senki sem hercegnő.
× Ínyenc: már ami a piát és a kaját illeti; de tulajdonképpen bármit megeszik, megiszik, ami jól néz ki, a bóvlit minden esetben kerüli.
× Határozott: ha véleménye van, azt bizony Isten, hogy el nem hallgatja, ami miatt sokszor fedték már meg a munkája során is, de folyton képes kibeszélnie magát a legnehezebb helyzetekből is. Azért akadnak apróbb karcolások és sebhelyek a testén, de azt a munka során és az edzések alatt szedte össze, sosem a főnökei bántak el vele.
× Tetovált: két varrat díszíti a testét.
× Forrófejű és vakmerő: ha a helyzet úgy kívánja, akkor képes meggondolatlanul is cselekedni, a tűzvonalban lenni, ennek ellenére 100%-ot nyújt és nem hibázik. Nagyot. Oké, megesik. De kivel nem?!
× Ösztönös: a reakciói, mozdulatai kiszámíthatatlanok néha, kudarc és férfiak terén leginkább.
× Meggyőző és meggyőzhető: ha az érdekei úgy kívánják, fejet hajt mások véleményének, és átgondolja a lehetőségeket, de sosem adja fel. Mindig kell valamin gondolkodnia, mindig kell neki egy olyan alternatíva, amit felhasználhat a legvégső esetben.
× Valamilyen szinten azért igényli a törődést: ha nem is mondja ki, de azért jól esik neki, ha figyelnek rá. És ha éppen elveszett, akkor kell valaki, aki felrázza, és megmondja neki, hogy a kitűzött cél járjon a fejében, ne csapongjon.
× Imádja a kutyáját: Bomb mindenre hallgat, csak kapjon enni és vakargassák meg.
× Jó csapatjátékos: nem gond, ha el kell vegyülnie, mindenkivel megtalálja a közös hangot, de a hülyéktől, agyatlanoktól kiveri a víz. Ha tudnak mások gondolkodni és logikusak lenni, azokat Riley elviseli és nem érez kényszert, hogy minél inkább megnehezítse a dolgukat. Hiába, javíthatatlan egy nőszemély.
× Beismerő: ha valamit elront, azon sosem szépít. Nincs értelme.
× Őrült: jó értelemben. Imádja az adrenalint, és minden hülyeségben benne van, ha az nem követel emberéleteket.
×Vidám: nem szeret szomorkodni, és ha nincs is tökéletesen, azt is edzéssel, sportolással, szexszel vezeti le. A férfihumor nem csapja ki nála a biztosítékot, sőt, imádja is a legtöbbször.
× Szenvedélyes: munka, munka, munka, szex, evés, ivás, tánc... ha valamit csinál, azt sosem felületesen. Abban mi élvezet lenne különben?

Ha van még mit mondanod...

Ahogy a tükörbe nézett, lassan vezette végig tekintetét a fickó tükörképén. Szörnyű kép fogadta, de a bőre makulátlan volt, egyetlen szúrásnyom sem törte meg a tökéletességet. Persze, mert a rohadék csak terjesztő volt, magát lőni akkora baromság lett volna, mintha a szarkupacokat rakta volna maga köré. A lehető leggyűlöltebb fajtája volt ez az emberiségnek, extasy-val, hernyóval, és mindenféle anyagokkal ellátva a függőket. A legszívesebben már az első napon a fickó fejét vagdosta volna bele a falba, de nem lehetett. Sokkal jobb módszereik voltak, bár a legtöbbször időigényesek és sok fiatal halálát okozhatta az, hogy türelemmel kellett véghezvinnie a letartóztatásokat és az akciókat. Néha tényleg utálta, hogy egy golyót nem röpíthetett a tagok fejébe, de az eredményei és az, hogy az évek során egyre feljebb lépett a ranglétrán, büszkeséggel töltötték el.
- Na mi lesz baby, beveszed? Imádom, ha be vagy tépve - vigyorodott el Javier, Riley élveteg mosolyt villantott. Elvileg függőnek kellett lennie. Elvileg. De mint DEA tag, megvoltak a módszerei, hogy tiszta maradhasson, és a nyomokat pedig minden egyes nap az ügynök társa kozmetikázta rá. Profik voltak. Mindennek megvolt a maga menete, ahogy annak is, amire készült a nő.
- Csak ha tőled kapom - fordult el a tükörtől, hogy már szembefordulva a fickóval nézhesse meg azokat a helyeket a szobában, ahol be voltak drótozva és poloskázva. Lassan indult el, hogy a zenét bekapcsolhassa, amire a csípője mozgással válaszolt, lassan ringva meg, ami tudta, hogy tetszeni fog Javiernek. A szex és a drogok volt az ő fegyvere, de mielőtt még a férfihoz ért volna, a bilincset felmarkolta a szekrény tetejéről. - Vannak ötleteim - nevetett fel, ami félig beleveszett a zene fülledt dallamába, és mielőtt még tiltakozhatott volna Javier, odacsúszott hozzá, beleülve az ölébe is, azonnal nekidörgölőzve az ágyékának.
- Kérlek.. - suttogta bele a férfi nyakába, mielőtt a nyelve futott volna végig a borostás bőrön, lassan meg-megmozdulva ott, ingerelve Javier-t, de mielőtt amaz elengedhette volna magát és megérintette volna, elhúzódva, sötét mosollyal nézett a terjesztőre. - Nem! Most csak élvezd - tolta szét a férfi lábait a szavait követően, megfordulva pedig, hogy a feneke találkozhasson a mexikói ágyékával, a zene ritmusára mozdult, konstatálva, hogy egész jó munkát végzett az öltánccal, mert a másik farka már olyan keményen nyomódott neki az anyagnak, hogy tudta, hamarosan már nem lesz választása és vége lesz a szórakozásának, ahogy a munkájának is, ezért hirtelen fordulva illesztette rá a karperecet Javier bal csuklójára, annál fogva rántva maga után pedig az ágyra lökte a férfit, hogy fölé helyezkedve a bilincs másik felét az ágykeret rácsozatához rögzíthesse.
- Mit kapok? Úgy hiányzik - dorombolta a terjesztő nyakába, hozzádörgölőzve szavai közben a férfi ágyékához. - Mid van? - lecsúszott az ágyról és Javierről is, hogy aztán kinyitva a szekrényt három kiló kokaint dobjon az ágyra. A játékosság eltűnt a hangjából, ahogy az extasy-k és a heroin is az ágyra került csinos csomagokban. - Hernyó, gandzsa, kő, ex.. kihagytam volna még valamit, González? Vagy elég ennyi ahhoz, hogy rács mögé kerülj, te rohadék?! - nézett Javier-re, de a szavai már a kinti bandának szólt, végül sóhajtva nézett körbe undorral az arcán a szobában. - Fiúk! Jöhettek. Minél előbb vigyétek ezt a szemetet előlem! - nem érdekelte, hogy González szidta, mint a bokros lovat. Az sem érdekelte, hogy megfenyegette, kivégezteti a családját. Az sem húzta fel, amikor pisztolyt fogott rá az a szemét. Nem volt benne a tár, arról már régebben gondoskodott.

• • •

- Rothchild, vonszolja be magát hozzám! Ha lehet, még ma - adta ki az utasítást a felettese, mire Riley csak egy biccentéssel válaszolt a jelentése felett, és már emelkedett is fel, hogy Howard-ot követhesse az irodába.
- Mi az főnök? Nem készültem el... - még végig sem mondhatta, amit akart ehelyett Howard egy kézlegyintéssel elhallgattatta.
- Holnap lesz az utolsó napja nálunk. Aztán költözik. Vegas-ba. Ott szépen bemegy az őrsre és keresni fogja Sean Walker Holmes-ot. Áthelyezzük - nem kérdezte, nem kérte a beleegyezését, Riley pedig ismételten bólintott egyet. Na ezért nem gondolkodott kapcsolatokban. Nem tudta volna magával cipelni a fickóját, mint egy ölebet. Szóval költözik. Vegas-ba. Remélte, hogy ott sem lesz több gyökér és szexista munkatársa, mint amennyi itt volt.

_________________
Vissza az elejére Go down

Ville Deadman Wallow

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼

Admin

Job : A 'Slaves of Hell' rockzenekar frontembere
Location : mindig máshol
Posts : 1690

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Riley Zahara Rothchild   Pént. Május 19, 2017 11:48 pm

Elfogadva!

Miss Tűzrőlpattant!! Very Happy


Örülök hogy végre eljutottál ide! Már nagyon hiányoztál...  What a Face
Bár rövid volt a mi kisss.. afférunk, de cseppet sem izgalmaktól mentes, vagy csak én képzelek bele többet??  Very Happy
A jellemedet tekintve még az is meglehet, de alig várom.. hogy egyrészről együtt dolgozzunk, másrészről megszívasd a másik felemet!  What a Face
*önkínzó szakkör bekapcsol.*  What a Face


Akárhogy is, a neked kijáró plecsnit alapjáraton se tagadnám meg, de meg kell hogy mondjam, hogy ismét.. újra kiérdemelted, szóval alig várjuk a jövő fejleményeket! Wink
LE A DROGGAL!!!  Mad
Ez akár jelmondatnak is elmehet, de ami a biztos, ezúttal - saját szempontból - kijelenthetem, ez is egy olyan történet ahol az út a fontos nem a CÉL! Smile

Vagyis alig várunk... WinkBlablabla... blablablaaaa... úgyis tudod, a Kisasszony a TIÉD! Wink

Irány játszani! Wink

Vissza az elejére Go down
 

Riley Zahara Rothchild

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek :: Old-timers-