HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Cordelia Webb és Nick Lane - Az első találkozó...
by Cordelia Webb Yesterday at 9:15 pm

» Darren Curtis
by Darren Curtis Yesterday at 8:18 am

» Call me maybe
by October Soininen Hétf. Aug. 21, 2017 2:38 pm

» Zenedoboz...
by Layla Seymour Vas. Aug. 20, 2017 9:01 pm

» Trollkodjunk
by Tuomas "The Birdie" Jörg Vas. Aug. 20, 2017 3:44 pm

» Az előző részek tartalmából...
by Gloria "Sapphire" Salinas Szomb. Aug. 19, 2017 11:35 am

» Ha nincs baj, majd keresek én
by Tyler Christiansen Pént. Aug. 18, 2017 11:51 pm

» Karakteralkotáshoz; kérdéssor a kibontáshoz
by Tyler Christiansen Pént. Aug. 18, 2017 10:10 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Johanna M. Riley
 
Amy Lynn Cooper
 
Raina Maddox
 
Nick Lane
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (24 fő) Kedd Márc. 28, 2017 9:57 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 I need to know now

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet

Paul Harrison

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Mosogató/Karikaturista
Location : Vegas
Posts : 18

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: I need to know now   Hétf. Júl. 31, 2017 8:32 pm

"Taxi.." - ismétlődött meg a szó gondolataim között, és habár nem voltam jártas a környéken, mégis szemem valahogy önkéntelenül irányba kapott. Nem is emlékszem ültem e már.. taxiban...
Persze kizárólagosan errefele...

Melissa mégis előttem intézkedett, bár meglehet, valóban fájdalmas lett volna megemelnem a kezem, de hamar elénk is lassított az autó.
Elmosolyodom. Ám azután engedek a gyengéd késztetésnek, ahogy nyílik az ajtó, elnyelve minden fájdalmat irányba lépek, és most nem élve az úriemberi kötelességgel, egy hálálkodó biccentés mosollyal a szemeibe és helyet foglalok az ülésen.

Amikor ezt ő is megtette, ha megtette, várjuk hogy meginduljon a menet, de a sofőr csak a visszapillantó tükörben gyanúsan méreget.

- Megsérült!? - kérdezi nem kicsit mellőzve a tisztességet - Ha összevérezi itt nekem a kocsit, minimum kétszeres bért kérek! - fordul már hátra tapintatlanul, szinte csak kézzel-lábbal nem integet.
Én meg nem ellenkezek. Nem a pénz miatt, ami nincs az nem hiányozhat, de ma már egyszer megsínylettem a hirtelen embereket.


_________________

All of my memories keep you near. In silent moments imagine you in here. my memories...
Made me promise I'd try
To find my way back in this life

Vissza az elejére Go down

Melissa Hobbs

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : restaurátor
Location : Las Vegas
Posts : 18

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: I need to know now   Pént. Aug. 04, 2017 9:05 pm

Követve Paul mozdulatait óvatosan, s csak egy rövid idő elteltével csusszantam be a férfi mellé az autóban, elhelyezkedve úgy, hogy még véletlenül se fosszam meg őt a szabadságától, a fájdalmait pedig semmiképpen sem fokozva esetleges mozdulataimmal. Ámbár a férfi felé fordultam, mégsem tudtam biztosítani, hogy nem hosszú útnak nézünk elébe, mert a sofőr hátrafordulva olyan szavakat fröcsögött, amellyel megbánthatta a férfit. Automatikusan csúsztattam rá a tenyeremet Paul kézfejére, hogy még véletlenül se vegye magára a hallottakat, s visszafordultam az idegen férfi felé.
- Biztosíthatom, hogy meg fogom fizetni azt a szolgáltatást, amit nyújt. Ha és amennyiben a továbbiakban csak a vezetéssel fog foglalkozni, úgy én sem fogom a főnökét megkeresni a megkülönböztetés miatt, amellyel élni szeretne most - egy kicsit sem voltam morcos, vagy hirtelen, a hangomat sem emeltem fel, csupán szerettem volna, ha tisztában van valamivel. Ő szolgáltatást nyújt, amit mi meg fogunk fizetni. S csak remélni tudtam, hogy minden szavamat elhiszi, mert az biztos, ha addig jutottunk volna, sosem tudtam volna ilyet megtenni az ismeretlen férfi ellen, hiszen akkor neki rossz lett volna. Az volt az utolsó, hogy bárkinek is fájdalmat akartam volna okozni. Rosszul éreztem magamat a szavaim miatt, de rövid ideig még álltam a férfi tekintetét, aki morogva elfordult.
- Jól van, asszonykám, nem tudtam, hogy kiengedték a tigriseket - vigyorgott bele a visszapillantó tükörbe, én pedig felsóhajtottam halkan. - Hova vihetem Önöket? - kérdezte lustán elhúzva a szavakat, az ujja pedig máris az órát nyomkodta. Biztos voltam abban, hogy nem ússzuk meg több hozzáfűzés nélkül. És hazáig volt negyed óránk az úrral Paullal.
- Dumont Boulevard 5-höz, legyen szíves, Jacob - a névtáblája és a rádiója mellett lévő hatalmas tábla miatt eltéveszteni sem lehetett volna a nevét. A férfi nagyot sóhajtva bele a levegőbe indította a motort, mire a kezem óvatosan, de rászorított Paul kezére. Rámosolyogtam a mellettem ülő férfira, miközben kisoroltunk az úttestre az autók közé.
- Hogy érzi magát? - érdeklődtem tőle cseppnyi aggodalommal a hangomban. És ami biztos volt: Jacob megjegyzései a továbbiakban.
Vissza az elejére Go down

Paul Harrison

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Mosogató/Karikaturista
Location : Vegas
Posts : 18

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: I need to know now   Kedd Aug. 08, 2017 12:23 am

Hirtelen rándultam meg. Nem, nem a félelem, inkább a meglepetés ereje volt ami erre késztetett, talán az emlékek!?? Mégis ahogy Melissa bőre érintette az enyémet ujjaim óvatosan szorultak össze.

Mégsem szóltam. Hogy félek..?? Jól tudom ha óvnom kéne a mellettem ülő Hölgyet akár az életemmel se félek, de csak egy hamis szócséplés..
Mégis a nő az aki pillanatok alatt a helyére teszi a jóindulatúnak cseppet sem nevezhető félszeget, és úgy tűnit indulunk is.

Melissa újabb szorítása kísérte az együttérző tekintetet, de één.. én akaratlanul is felcsempésztem a szám szélére egy közteset, egy rándulást, egy hálásnak tűnő mosolyt amint visszanéztem a szemeibe, és másik kezem.. elnyelve minden fájdalmat vagy kellemetlen percet, megelőzendő az övét simult rá a kezemen fekvő kezére.

- Ne aggódjon Melissa.. Jól vagyok..

_________________

All of my memories keep you near. In silent moments imagine you in here. my memories...
Made me promise I'd try
To find my way back in this life

Vissza az elejére Go down

Melissa Hobbs

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : restaurátor
Location : Las Vegas
Posts : 18

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: I need to know now   Hétf. Aug. 14, 2017 2:15 pm

Csak egy lágy érintés volt csupán, amivel Paul megajándékozott, mégis úgy éreztem, hogy ez a legtöbb, amit adhatott. S nem akartam mást tőle elvenni. Tudatni vele, hogy mellette voltam, a legtöbb lehetett, amit adhattam. Még ha Jacob úgy is nézett ránk, mintha éppen börtönbe készültünk volna, jelen helyzetben nem számított, mit gondolt rólunk.
A legfontosabb az volt, hogy biztonságban, fájdalommentesen, vagy legalábbis a legkíméletesebb módon a mellettem ülő férfit eljuttassam.. a lakásomba. S ez a gondolat, ha máskor meg is rémisztett volna, most nem éreztem késztetést arra, hogy izguljak.. hogy egy férfi feljön majd.. hogy a legintimebb szentélyembe kísérjem majd. Apu.. igen, apu is járt már nálam.. Paul pedig.. ő lesz a második.
S ez a gondolat rántott ki a jelenből, s lett úrrá a testemen, pontosabban a gyomrom kissé görcsbe rándult, ujjaim pedig, ha nem a férfi gyenge szorításában lettek volna, bizonyára remegés gyötörte volna őket. Halovány, reményteljes mosoly volt az, amivel felnéztem a mellettem ülőre, de aztán inkább az autó mellett lassan elsuhanó utca fényeit lestem csendben, nem számolva az esetleges morgással, ami Jacob felől jött.
- Hamarosan otthon vagyunk - nyugodt, boldog mosoly volt az, amivel ismételten a sérült férfi felé néztem, amint befordultunk az utolsó sarkon is, de a kezét még mindig el nem engedtem. Hagytam, hogy érezze a kezem melegét, az érintésem nyugodtságát, és szerettem volna.. hogy ameddig velem volt és lesz.. nem esik bántódása. Természetesen fizikailag képtelen lennék őt bármitől is megmenteni, ebben biztos voltam, de máshogy... másként talán elegendő lesz a jelenlétem a számára.
S csak ekkor tudatosult bennem, hogy törődni akartam vele, mert megérdemelte - nem csak az állapota miatt. Egy számomra kedves ismerős volt, akit a múlt ellenére most nem szerettem volna elengedni, ahogy korábban megszakadt minden kapcsolatunk. És vajon Dopey hogy viszonyul majd a férfihez? Kíváncsi voltam, s egyszerre izgatottá is váltam..
Vissza az elejére Go down

Paul Harrison

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Mosogató/Karikaturista
Location : Vegas
Posts : 18

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: I need to know now   Kedd Aug. 15, 2017 3:52 am

Az út, csendben telt. Valahogy Melissa sem szólt, és nekem sem volt szándékom légbőlkapott szócséplésekre. Csak figyeltem ki az ablakon. A keze melegét éreztem a kezemen, és furcsa volt. Talán már nem éreztem ilyet azóta... Azóta hogy Charlene kezét tartottam a kezeimben.
Egy szemvillanásra elmosolyodom az emlékre, de külső szemmel csak egy rándulás, amit lengén visszaverhet az ablaküveg visszatükröződő fénye, mégis hamar elmarja a homály. Megérkeztünk...
Úgy vélem, ahogy Melissára emelem a tekintetem, aki úgy tűnik a taxisofőrrel egyezkedik.
Ha kiszállt.. az eltávozást magam is előkészítem, bár fáj még a mozdulat, de igyekszem nem szentelni neki túlontúl sok figyelmet, ezért négy ujjam csak felfeszül a kilincsen, és lassan tolni kezdi az ajtót.
Nem sikerül.
Ha Melissa segít nekem, valószínűleg eredményesebben sikeredik a művelet, és ahogy kiszállok, megpillantom a lakást. Vélhetőleg.
Először elkápráztat. Nem is tudom... Fogalmam sincs róla mi az amire számítottam, talán csak hogy nem a magaménak nevezhető patkánylyuk féle.. Tiszta és rendezett, nem bűzlő, kábítószerfüggőkkel szegélyezett az útjainak széle, és nem is olyan hely, ahol ne érezném, biztonságban vagyok. Ez teljesen más.
Ha elindul.. további szó nélkül követem. Ha beszél, válaszolok, és hagyom amíg ő is válaszol nekem, de továbbra is csak a nyomában járok, hagyom, ő az aki utat mutat, és valahogy feszélyezetten érzékelem a környéket. Igen.. idegen ez a hely nekem. Régen látott emlékeket ébreszt...

_________________

All of my memories keep you near. In silent moments imagine you in here. my memories...
Made me promise I'd try
To find my way back in this life

Vissza az elejére Go down
 

I need to know now

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Las Vegas :: Belváros-