HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Chat

a város
Latest topics
» My way - my moves
by Dr. Jake Gryzminski Today at 3:20 am

» Ipiapacs-tercsifercsi, ne írj reagot szétcsúszva.. ;)
by Vincent Morris Belvedere Today at 3:15 am

» Pozitív végkifejlet
by Vincent Morris Belvedere Today at 3:09 am

» I need to know now
by Paul Harrison Today at 2:44 am

» A bácsié a tappancs?
by Ragnar Gainsbrock Today at 2:38 am

» Lélekjáték
by Nick Lane Today at 2:29 am

» Világképek karambolja - In flagranti
by Jerome Brightman Today at 1:57 am

» I think this is the beginning of a beautiful... Holy shit!
by Thomas J. Jefferson Today at 1:51 am

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Johanna M. Riley
 
Amy Lynn Cooper
 
Raina Maddox
 
Nick Lane
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

nincsen

A legtöbb felhasználó (24 fő) Kedd. Márc. 28, 2017 9:57 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Micromed-torony

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Alexander Montgomery

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 4

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Micromed-torony   Vas. Júl. 09, 2017 3:39 pm

Micromed torony - mélygarázs
Grace & Alex”A nemből sose lesz igen, ha nem merül fel a talán.”

„New York legjobb partija Vegasban!” *Harsogta öles betűkkel egy két nappal korábbi magazin címlapja a legújabb hírt, elhagyatottan, megunva feküdve az elegáns íróasztal intarziás lapján. Amanda az odaadó asszisztens tette Montgomery elé, szinte már ő  volt büszke és eufórikus hangulatban, amiért a főnöke arcképe elfoglalta majdnem az egész oldalt. A cikkben az is benne volt, hogy hosszas nyomozás eredményeként kiderítették, a multi milliárdos, agglegény üzletember a féltett és többek által csodált autógyűjteményét is a városba hozatja. Az időpontot illetően csupán néhány tippre futotta, köszönhetően a biztonsági intézkedéseknek, de ez már másodrendű volt. A magazin további személyes interjúra készült Montgomery céljait illetően, ám nagy fába vágták a fejszéjüket. A sejtelmes mosolyú angol úrként megjelenő Montgomery sosem adta be a derekát, természetesen ez még nagyobb lelkesedéssel öntötte el az újságírókat. Az újságban szereplő üzletember a legnagyobb titoktartás közepette megvásárolt toronyház tetőlakosztályában pihent, gyerekkori kedvenc regényével a kezében. Salinger Zabhegyezője már rongyosra volt olvasva, az eredeti első példány azonban ott pihent egy zárt vitrinben a könyvtárszobában.
A Micromed torony Vegas egyik legmagasabb épülete volt, irodaházakat, ügynökségeket, műtermeket foglalt magában melyek megmaradtak eredeti állapotukban és bérlőjükkel a tulajdonosváltás után is, csupán a legfelső emeletet és a mélygarázst építették át Montgomery igényei szerint. A magazin megjelenése előtt és után, észrevétlenül érkeztek mag az autók, jelöletlen kamionok gyomrába rögzítve, mintha csupán bútorokat szállítottak volna. Az utolsó éppen a délután folyamán futott be, egy Tesla mely némi ellenőrzés után egy külső sorba került. A gyűjtemény darabjai azonban nem csak kiállítási darabok voltak, Montgomery nem azért vásárolta meg egyenként a csodás és különleges autókat, hogy csak nézze őket, mindegyik használatban volt különböző alkalmakkor, mikor milyen kedve volt, vagy hova készült. Egy Bond autó  ott sötétlett a többi között, rendszerint a hölgyeket kápráztatta el vele, volt humora azt meg kell hagyni. A mai este a pihenésé és ennek megfelelően csupán néhány őr, és a kamerák vigyáznak a félhomályban a csillogó csodákra. *


▲Music:Lady Gaga ▲ Note: A jó kapcsolat kezdete mindig a véletleneken múlik.
Vissza az elejére Go down

Grace Reed

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő
Location : Las Vegas
Posts : 52

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Re: Micromed-torony   Vas. Júl. 09, 2017 9:41 pm

A kettőspont némán, lomhán pergett, én mégis dübörgő másodperceknek véltem ott, az óra és a percek közti számlapon. Minden egyes pillanattal egyre idegesebben néztem a pirosan izzó lámpát, miközben a lehető leggyorsabb útvonalon akartam odaérni a toronyházhoz.
Az sem segített, hogy egy festett púderhajú nénike rúzsozta a száját a visszapillantó tükörben. Láttam, és a legszívesebben ismételten odaültettem volna kresz oktatók elé, mert ez nonsense volt. Az ujjaim még egyszer végigcsúsztak a bőrborítású kormánykeréken, és eszemben sem volt a tükrökbe nézni. Vagy oldalra. A zöldre vártam, hogy azonnal elhúzhassak innen, miközben beharaptam az alsó ajkamat. Megfeszültem az ülésben, mert a keresztben haladó autósor utolsó kis tragacsa is elszökdécselt előttünk, mint béna gazella a szavannán. Menjél már! visított unottan a fejembe az az állandó hang, ami az utakon mindig jelen volt, mint valami kommentátor.
De ha arra vagy kíváncsi, miért is siettem...
Harvey. Már megint az az istenverte Harvey! Fél órával korábban, amikor talpig és egészen szinte a fehérneműmig jártam a motorolajban jött egy üzenet:
"Bent vagyok! Ez tényleg kurva szép autó Very Happy  " - igen, egy hülye kis sárga fejecske is jelezte, hogy mennyire lelkes volt, és miután felolvasta nekem Rocky az üzenetet, egy tőlem szokatlan szó hagyta el a számat. Igen, b-vel kezdődött és asszameggel folytatódott. Azonnal bocsánatot is kértem, és öt perccel később már relatíve tisztán szinte úgy robbantam be az aktuális gépembe a telefonnal együtt. A következő pillanatban már az úton voltam, és az első pirosnál ment Harvey-nak egy üzenet, hogy meg ne próbálja. Nem jött rá válasz. Az első öt percben sem, aztán rá tízre is hallgatott még a telefonom, és már az utolsó pirosnál jártam az épület előtt, amikor azt hittem, hogy agyvérzést kapok. Általában sikerült megőrizni a hidegvérem, de most.. valahogy még a leparkolást is elvétettem volna legszívesebben. Az még mindig ösztönből ment, és már siettem is be az épületbe, az ajtón állót meg sem várva, hogy köszöntsön, egy intéssel hagytam magára, hogy a portás elé a pultra levágjam az igazolványom. Fejvadász voltam, ha nem is zsaru, volt, hogy hivatalos berkekben ez is bőven megtette.
- Jó napot! Kaptam egy fülest.. Hogy egy bizonyos Haaaa... milton Myles itt van - köszörültem meg a torkomat is. - Rablásért körözik több államban, és.. tudjuk, hogy ki van most itt.. Ön is, meg én is - néztem bele a hirtelenszőke, negyvenes fickó arcába, azokat a mélybarna szemeit leginkább. Hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy festett-e a haja, vagy inkább nem akart annyira árjának vagy északinak látszani és kontaktlencsét pakolt-e be az íriszeibe. Lehetetlenül furcsa látványt nyújtott így.
- Pillanat, telefonálok az úrnak - közölte sietve, én pedig már ott sem voltam. Aztán mégis, mert az igazolványom még mindig ott feszített a pulton.
- Nem kell! Megoldom egyedül is, igazán. Nem kell ide a felhajtás - mosolyogtam kényszeredetten, és ugyanilyen kényszerű lassú tempóval sétáltam el a lépcsőig. Eszem ágában nem volt liftezni, és az ajtón berobbanva már suhantam is lefelé a garázshoz. Közben Harvey telefonja üvöltötte magából a WHAM! Last Christmas-ét. Fogalmam sem volt, hogy egy - miért nem némította le a telefonját Harvey, és kettő - miért ez a harminc éves szám volt hozzám kötve, de legalább GPS és mindenféle nyomozgatás nélkül be tudtam lőni, merre tartózkodott. Sietős léptekkel iramodtam meg felé, aki mintegy kis ovis az első meglepetésének, úgy örült és bámészkodott a mélyfekete Aston Martin mellett. A leghíresebb angol ügynöknek - és láthatóan Montgomery-nek is tökéletes ízlése volt.
Még nem törte fel, még nem törte fel! - ezt mantráztam és igen, még nem, még nem volt olyan kezdő - szerencsénkre.
- Harvey! - nem pont az öröm hallatszott ki a hangomból, ahogy kinyomtam a telefonom, mert ott állt előttem. Felesleges lett volna csörgetnem.
- Hát nem egy Batmobil, de bassza már meg, Grace - nevetett fel mind a huszonhét fogával - a maradékot sikerült valakinek kiütnie, és neki meg nem volt annyi pénze, hogy protézist rakasson be. Legalábbis ez volt a fedősztori. Szerintem csak még nem nőttek ki a bölcsességfogai, az az egy hiányzó meg a töménytelen mennyiségű cukor miatt rothadt el.
- De az enyém lesz - a nyelve már szinte érintette a vezetőülés melletti por- és szennyeződésmentes üveget.
- A nagy fenéket! - maradtam meg ennél a verziónál. - Megvesztél? Amikor elém toltad a cikket is, már akkor mondtam, hogy nem. Ez, amit most csinálsz, amatőr!
A válasz egy gyerekesen ovis NEM volt a részéről. Shane-nel gyakoroltam eleget, szóval ezt a fajta nemet bármikor felismertem. A feszítővas már ott várt Harv kezében nagy vidáman, hogy munkába fogják. Esküszöm, nem tanult tőlem semmit. Voltak ennél kifinomultabb módszerek is.
Különben is, a telefon már biztosan célt ért, amit a portás eresztett el. A fene vigye el!

_________________
Vissza az elejére Go down

Alexander Montgomery

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 4

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Re: Micromed-torony   Szomb. Júl. 15, 2017 8:53 am


Grace & Alex”A nemből sose lesz igen, ha nem merül fel a talán.”

*Montgomery félmosollyal a szája szegletében olvasta a könyvet, noha majdnem minden mondatát kívülről fújta, mégis annak, hogy a kezében tartotta, érezte a régi lapok szagát, a tapintásukat, hallotta ahogy sercegnek minden lapozásnál, megvolt a maga hangulata. Körülbelül akkor amikor Harvey elküldte a nevetős üzenetet Grace-nek, megszólalt a zártláncú telefon, amelyen a látogatókról és más eseményekről szokták értesíteni. Nagy sóhajjal tette maga mellé a kanapéra a könyvet és felállt, hogy a közeli telefonasztalkához sétáljon, majd felvette a vezeték nélküli készüléket és elindult az egyik könyvespolc felé. *-Igen?! Mi történt Mr. Hawkins?
-Uram! Sajnálom, hogy megzavarom, de van egy látogatónk a garázsban. *Montgomery szemöldöke egyetlen pillanat alatt szökött fel a homlokára s ezzel egy időben már meg is döntött egy könyvet a polcon. Szerette az ilyen régimódi megoldásokat ötvözve a modern technikával, a könyv elmozdulása ugyanis azt eredményezte, hogy a polc egy része a könyvekkel együtt kiemelkedett és oldalra húzódott, feltárva a mögötte lévő monitor rendszert. A bejárattól a magánliften keresztül a garázsig mindent láthatott, Harveyt amint épp a Bond autót csodálja. *-Megmondaná Mr. Hawkins, hogy a fenébe jutott be bárki is a garázsba?*Némi kínos szünet után az éter másik végén megszólalt Hawkins. Érezhető volt rajta, hogy számára is meglepő, ugyanakkor csodálatraméltó az eset.*-Nem uram, sajnálom de a módját nem tudom. Talán a kamionnal együtt jött be. Csak nézelődik. -Azt én is látom. Maradjanak a helyükön. Kimenni már úgy sem fog tudni. *Némi derűvel a bosszankodás mögött szemlélte a srácot aki úgy mászkált a kocsik között mint Bilbo a sárkánybarlangban. Kíváncsi volt mihez kezd amíg úgy tudja, hogy észrevétlen. A telefont kikapcsolta és letette az asztalra, a fiókból pedig kivett egy fülest amivel kapcsolatba tudott lépni az összes biztonsági emberével. Egészen addig szemlélte a srácot amíg meg nem jelent egy ifjú és annál dekoratívabb hölgy a portánál. Szemöldökei újra útnak indultak, a kíváncsisága fokozódott nem különben az érdeklődése. Főleg miután a portás felhívta és közölte vele, hogy egy bizonyos Grace Reed útban van a garázs felé, aki felmutatott valamilyen hivatalos igazolványt – ezt már a kezéből sikerült csak kikapnia a hölgynek miután alaposan megszemlélte – és egy rablásért körözött illetőt keres, mert fülest kapott. A hab a tortán az volt, hogy a srác cseppet sem akart észrevétlen maradni, mivel a telefonjának a csengőhangja – ami széles mosolyt csalt Montgomery arcára – betöltötte a garázs amúgy sírkerti csendjét. *-Lemegyek Mr. Hawkins, álljanak készenlétben.*Közölte a biztonsági főnökkel a rádión keresztül, majd elindult a lifttel lefelé. Az ajtó szinte hangtalanul nyílt ki, a garázsba vezető lépcsőknél ott álltak az öltönyös emberek, Montgomery akkor érkezett amikor a portás által megnevezett Myles közölte, hogy a kocsi az övé lesz. A hölgy próbálta lebeszélni. Montgomery hanyag eleganciával lépkedett feléjük, egyik keze a nadrágzsebében. A hangja olyan volt amikor megszólalt mint egy nagypapáé amikor a kisunokáját oktatja a jóról és a rosszról.* -Kétlem Mr Myles, hogy sikerülne elvinnie, de értékelem az igyekezetét. *Montgomery nem azért volt olyan magabiztos, mert több ember is vigyázta minden lépését, hanem mert alapjában véve ilyen halál nyugodt volt. Rezzenéstelen arccal közelített a nő felé, miközben a fickót tartotta szemmel. *-Kérem Mr. Myles tegye el azt a feszítővasat, roppant durva eszköz egy ilyen finom autóhoz. *A mondat végén ért a nő mellé és felé fordult, remélte, hogy Myles letesz a tervéről annak kialakult lehetetlensége miatt. Kihúzta a kezét a zsebéből, már benne volt a mozdulat ahogy megigazítja az öltöny ujját, de még idejében rájött, hogy most egy fekete, hosszú ujjú póló van rajta, így csupán készenlétben tartotta ha esetleg a nő a magáét nyújtaná. Apró biccentés után szólalt meg újra.* -Alexander Montgomery vagyok…önben kit tisztelhetek hölgyem?*Csak most mosolyodott el, ám ez csupán egy udvarias mosoly volt a részéről, olyan amilyet a hölgyeknek tartogat. Kivárta a kéznyújtást s ha megkapta leheletfinoman nyúlt a nő keze alá és emelte azt feljebb, hogy érintés nélküli kézcsókkal spékelje meg a bemutatkozást. Amennyiben ez elmaradt, meg sem mozdult. A biztonsági emberek úgy álltak az ajtóknál mint egy-egy megfeszített íj, Montgomery szavaira csak gondolatban tátották el a szájukat. Hihetetlen, hogy ez az ember minden helyzetben megtalálja a dolgok kellemesebbik oldalát. *
▲Music: ▲ Note: A jó kapcsolat kezdete mindig a véletleneken múlik.
Vissza az elejére Go down
 

Micromed-torony

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Las Vegas :: Belváros :: Lakások-