HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Danny & Darren
by Darren Curtis Szomb. Szept. 22, 2018 7:05 am

» Pozitív végkifejlet
by Vincent Morris Belvedere Pént. Szept. 21, 2018 4:00 pm

» Danny & Danielle - LA útjain
by Danny Doyle Haynes Pént. Szept. 21, 2018 12:22 pm

» Make the devil cry
by October Soininen Csüt. Szept. 20, 2018 6:15 pm

» I came here for money, but I can be your fangirl too
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:55 pm

» Világképek karambolja - In flagranti
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:34 pm

» Ville Deadman - Útkeresés...
by Gloria "Sapphire" Salinas Pént. Szept. 14, 2018 5:10 pm

» KOCKADOBÓ
by Admin Pént. Szept. 14, 2018 4:53 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Ráncfelvarrás művész módra. Melissa & Caelum

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Caelum McLaine

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Gambler.
Location : Las Vegas.
Posts : 2

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Ráncfelvarrás művész módra. Melissa & Caelum   Hétf. Nov. 20, 2017 8:29 am
Melissa
-Nem érdekel a véleményed és őszintén szólva a véleményed sem. Adtam neked egy feladatot és te szépen meg fogod oldani ezt a néhány órát.-szemei élesen villannak rám. Bármennyire is szeretnék tovább ellenkezni tényleg nem akarom előcsalogatni a szellemet a palackból, hiszen ha tényleg rosszul indult a reggelen, tőlem függetlenül is, akkor esélyesen kikaparja a két szememet a helyéről.
-Tulajdonképp hova is kellene ennyire sietned?-kérdezek vissza utolsó fogási lehetőséget keresni rajta, bár apámból kiindulva nagy valószínűséggel az esélytelenek harcát vívom ellene.
-Fodrászhoz. Utána pedig ügyvédhez, hogy eltusoljak néhány igen problémás hírt, ami a nevünk körül felreppent.-igazi mártír ez a nő. Szinte még meg is sajnálom egy röpke pillanat erejéig, de mivel még mindig az anyámról van szó így képtelen vagyok rá. Fölkapja a vállára a táskáját és már távozik is. Amint bezárult az ajtó hangosan sóhajtok egyet és inkább megcélzom a kanapét. Igazából pontosan tudom, hogy kettőnk közül igazából nem én basztam rá, hiszen ő nem szereti a fontos dolgokat rámbízni, mert szerinte enyhén szólva felelősségtudat hiánnyal születtem. Anyám luxusmániájának egy sokadik felvonása a műkincsek gyűjtése is. Régebben álmodozott róla, hogy egy saját galériát fog nyitni és fiatal művészeket karol majd fel, hogy utat törhessenek a hírnév felé, mindezt persze az ő szárnyai alatt. Mostanság azonban éppen más hobbikkal gyűlt meg a baja, úgyhogy a művészet ápolása a naptárjában majd csak egy késöbbi fejezetnél kezdődik csak el.

Ettől függetlenül azonban van néhány darab, ami kifejezetten (a nem létező) szívéhez nőtt. Az évek azonban nem csak a bőr feszességét nem kímélik, hanem az általa annyira szeretett képeket sem. Innen jött az ötlet, hogy az egyik tehetséges fiatal, akit évek óta nyomon követ akár rendbe is rakhatná a készletet itthon. Melissa Hobbs. Annyiszor ismételte el nekem a nevét, hogy más kezébe oda ne merészeljem adni a kincseit, hogyha éjszaka megébredek valószínüleg ezzel a névvel mutatkoznék be... csak úgy relfex szerűen.
Az Elysium apám remekműve. A hotel alig egyetlen év alatt megnövelte a duplájával a profitot, csupán az ő jelenléte miatt. Hatalmas fejlesztésekre adta a fejét, a legtöbb szoba újra lett bútorozva és az előtér is teljes felújításon esett át. De az Elysium gyöngyszeme az általuk birtokolt lakosztály, aminek csak nagyon kevés ember lépheti át a küszöbét. Saját lift érkezik meg a hotel legfelsőbb szintjéhez, ahol én jelenleg várakozom, hogy felbukkanjon a hölgy, akivel valószínüleg az egész napot el kell töltenem, elvégre nem maradhat felügyelet nélkül a privát kiállítóteremben.
Úgyhogy csak várok, amíg feltelefonálnak a recepcióról, hogy a vendégünk már úton van felfelé, ekkor kelek csak fel a kanapéról és lépek a lift bejáratához, hiszen az közvetlenül a lakosztályba nyílik. Aztán az ajtók szétnyílnak és ott is van anyám áldozata. Megvárom, hogy kilépjen a liftből, csak ekkor nyújtom a kezemet felé.
-Caelum McLaine. Ha nem tévedek te vagy Melissa Hobbs, ugye?


Vissza az elejére Go down

Melissa Hobbs

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : restaurátor
Location : Las Vegas
Posts : 24

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ráncfelvarrás művész módra. Melissa & Caelum   Hétf. Nov. 20, 2017 10:16 am

"Ne kapkodd el. Elemezz, ismerd meg, és csak utána érj hozzá!" - hangzottak fejemben Madame Dubois szavai újra és újra, amikor egy új festmény akadt a kezeim közé. Rengeteget tanultam tőle, a művészetekről, a festészetről, a konzerválásról és a francia régmúltra visszatekintő hagyományokról. Mindig mosolyogtam, még ha igen éles nyelvű hölgyeményről is volt szó az orosz balett oktatók szigorával megáldva. Számos éjjelt áztattak a könnyeim azoktól a szavaktól, ahogy beszélt a tanítványaival, ám minden egyes tanulmányi útra az elsők között jelentkeztem a szervezésében.
A táskába került a néhány pamacs, vattapálca, s az oldószer is. Mrs. McLaine nem volt biztos abban, hogy tulajdonképpen milyen festménnyel is volt dolgom, ezért is - no meg azért, mert ragaszkodott ahhoz, hogy személyesen én jelenjek meg - mindenképpen meg szerettem volna vizsgálni a művelet előtt a képet. Annie Sok sikert! kívánva bocsájtott utamra, s a taxiban bemondva a címet.. érdeklődve pillantottam rá a telefonra, a család nevét kikeresve az internet forrásaiból. Több, mint érdekes volt, de számomra ezek semmitmondó adatok és információk voltak. Rég megtanultam nem a külsőségek alapján ítélkezni, s az ítéletet, mint olyat, a saját gondolataimból száműzni.
A hotel grandiózus épületének lobbyja is a luxust hirdette, olyat, amelyet édesanyám is előszeretettel vett igénybe, hacsak lehetett, ugyanakkor a mai napig a legapróbb dolgoknak, momentumoknak tudott a leginkább örülni. A lift hatalmas tükre csak egy pillanatnyi hezitálással kötött le, leginkább a záródó, majd nyíló ajtó réseket figyeltem, megilletődve a ténytől, hogy egy lépésre a lifttől egy férfi várt, óvatosan téve meg felé azt az egy lépést, hogy.. nehogy bent maradjak a liftben, de ne is kerüljek a férfihez túlságosan közel. Zavarttá tett volna, és ahogy a kezét nyújtotta, egy pillanatra megköszörültem a torkomat. Az én dolgom lett volna elsőként..
Elmosolyodva fogadtam a kézfogását, miután átvettem bal kézbe a táskát, ami őszintén szólva hasonlított egy ügynökére. Fekete volt, bőr, téglalap alapú, hatalmas, robosztus mérettel bíró. Emlékszem, amikor először vettem kezembe... két kézzel is alig bírtam el. Tizennyolc voltam, akkor még teljesen kezdőként, ámulattal néztem mindent, ami ezzel a hivatással, élettel járt.
- Szia! Igen, én vagyok az. Örülök, hogy megismerhetlek, Caelum - engedtem el a kezét finoman, hogy még csak véletlenül se tekintse a cselekvésemet elutasításnak. - Ne haragudj, hogy feltartalak. Édesanyád jelezte a telefonban, hogy.. te leszel itt - kezdtem bele a bocsánatkérésbe.. - Igyekszem minél gyorsabban végezni a munkám - biztosítva arról, hogy a lehető leghamarább az útjára engedném őt. Így éreztem fair-nek. Ha engedett, akkor csak egy picit léptem el a lifttől, mielőtt még valaki belém ütközött volna.
Vissza az elejére Go down
 

Ráncfelvarrás művész módra. Melissa & Caelum

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Las Vegas :: Belváros :: Lakások-