HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Danny & Darren
by Darren Curtis Szomb. Szept. 22, 2018 7:05 am

» Pozitív végkifejlet
by Vincent Morris Belvedere Pént. Szept. 21, 2018 4:00 pm

» Danny & Danielle - LA útjain
by Danny Doyle Haynes Pént. Szept. 21, 2018 12:22 pm

» Make the devil cry
by October Soininen Csüt. Szept. 20, 2018 6:15 pm

» I came here for money, but I can be your fangirl too
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:55 pm

» Világképek karambolja - In flagranti
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:34 pm

» Ville Deadman - Útkeresés...
by Gloria "Sapphire" Salinas Pént. Szept. 14, 2018 5:10 pm

» KOCKADOBÓ
by Admin Pént. Szept. 14, 2018 4:53 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Skye Rossum

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Skye Rossum

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : burlesque táncos
Location : Las Vegas
Posts : 24

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Skye Rossum   Csüt. Dec. 07, 2017 1:06 pm

Skye Rossum
Nevada állam - Las Vegas
1990.06.08
27
Burlesque táncos
criminals
Meghan Ory

Amit jó ha tudunk...


Türelme nem határtalan. Ha úgy dönt, hogy nem szimpatikus az a személy, akivel összehozza a sors, akkor őt megleckézteti. Kihasználja az adottságait, de nem rossz értelemben, sosem az az első gondolata, hogy ártson másoknak, de néha megtörténik. Olyankor mossa kezeit, a körülmények vezetik arra, hogy megtanítson másokat a tiszteletre. Szabadszájú, kimondja azt, amit gondol, és elég sértődékeny is. Nehéz kiengesztelni, és ha úgy gondolja, akkor a veszekedés, vita közepén otthagyja a másikat. Nehezen ad igazat másoknak, és ugyanennyire is győzhető meg. Nem egyszerű a természete, de azért szeretni is képes, nem csak mások idegesítésére alkalmas. Lojális azokhoz, akik szimpatikusak neki. Bájos mosolya és a szavai nem mindig tükrözik a gondolatait. Előfordul, hogy a pokolba kíván bizonyos embereket, miközben kedveskedve válaszol. Nem szelídíthető meg, tudni kell vele bánni. Nem apa kicsi lánya, kiáll az igazáért keményen, és ha az kell, akkor beletapos másokba. Azért tud viselkedni, csak nehéz kordában tartania magát.

Ha van még mit mondanod.......Turning the lights out
Tighten the handcuffs
And the mirror's gonna fall tonight.....A tükörbe nézve pici pisze orrocskáján ráncolódott a bőr, ahogy az anyukája a fésűvel bontogatta a haját. Nem hisztizett, de látni lehetett a kislányon, hogy nem tetszett neki az ellene irányuló hadművelet. Már négy éves volt, és imádta a nővérét. Mindenben Aurorara akart hasonlítani, ami persze sikerült is, mivel a nővérkéje. Az anyukájuk és apukájuk is ugyanaz. Boldog volt, ha csak látta és amikor valami új történt vele, mindig a nővéréhez szaladt, hogy elmondja, látott egy kis katicabogarat. Vagy egy szép rollert a kirakatban. A kedvenc Barbie-ja szőke hercegnő volt. Órákig tudott volna mesélni Hamupipőkéről, az Oroszklánkirályról vagy éppen arról, hogy az oviban melyik lány viselkedett csúnyán és hogy éppen melyik kisfiú akarta megpuszilni. A száján. Néha elfutott. Néha hagyta. És szerelmes is volt. A fiút, aki a világ legaranyosabb kisfiúja volt, Jacksonnak hívták. Magas volt, szőkésbarna haj keretezte arcát és a szemei csodaszép mély kékek voltak. Visszanézett anyukájára, aki egy puszit nyomott a feje búbjára, végül segített a kicsi lánynak leszállni a fésülködő asztal előtt lévő székről, hagyva, hogy Skye újra összekoszolja a ruhácskáját az udvaron.


....Turning the lights out
Tighten the handcuffs
And the mirror's gonna fall tonight.....Az az átkozott tükör útban volt! Hirtelen kapott fel egy vázát és amekkora erőt csak ki tudott magából préselni mérgében, hozzávágta azt egy dühödt, ám néma kiáltással a tükörnek, ami szilánkosra törve szóródott szét a szobában. Felkapva egy darabot a csuklójához illesztette az üvegdarabot, de mielőtt még elválaszthatta volna a bőrét, hogy vére patakokban folyjon ki, érthetetlen módon a könnyei kezdtek potyogni előbb a kezére, majd onnan a padlóra. Hónapok teltek el, hogy a nővérét elítélték és képtelen volt feldolgozni. Egyszer sem látogatta meg.. csupán esténként sírt otthon, egyedül a sötétségben értetlenül állva a történtekhez. Minden elromlott. Szétesett a családja, már nem számíthatott a nővérére, akit annyira szeretett.
A kreativitást választotta, abban kezdte el kiélni a fájdalmát, olyan helyeket keresett fel, ahol senki nem talált volna rá. Nem ecsetet vagy grafitot ragadott, hanem festékszórót. Gyakran napokig dolgozott a munkáin kimaradozva a gimnáziumból. Romlott az átlaga, rossz társaságba keveredett, rossz háttérrel rendelkező bandába került az egyik tag által, amint Skye a barátnőjévé vált. Ugyanakkor egyre több és több pénzre volt szüksége, hogy a hiányérzetét csökkentse. Magányos volt, amit pótolni akart minden áron. Graffitik, a bandával rongálás, gyújtogatás, gyakori átmulatott éjszakák, aminek eredményeként többeken is átmentek rajta, a pasija azonban nem volt féltékeny. Pénzt ajánlottak a szolgálataiért, ami elismerés volt Skye számára. A megkeresett extrát pedig félretette, sosem herdálta el egyből. A szex a szokásává vált, olyan napi rutinná, ami miatt Patrick elhagyta, mondván nem lesz együtt egy ribanccal, aki fűvel-fával megcsalja.
Az a két és fél év volt maga a pokol és a mennyország is egyben. Szabaddá vált, függetlenné, mégis nyomasztották a körülmények. A nővére sehol, a családja aggodalommal eltelve próbált neki segíteni, sikertelenül. A sulit mégis elvégezte az egyik legjobb eredménnyel, mert annak ellenére, hogy lusta disznó volt, szivacs agya volt, így minden egyes információ gazdájára talált nála. Okos, jó logikával rendelkezik és gyorsan is kapcsol. Mégsem akart tovább tanulni, és ahogy meghallotta, hogy a nővére is éjszakai életet él egy club alkalmazásában... Skye is afelé fordult. Burlesque táncosként alkalmazták, gyorsan beletanult a mozdulatokba, remek ritmusérzéke volt a korábbi balett és versenytáncos múltjának köszönhetően.....Turning the lights out
Tighten the handcuffs
And the mirror's gonna fall tonight.....


Hmm, a tükör. Kéjesen felnyögve nézte a vörös körömnyomokat a férfi hátán a mennyezetre szerelt tükörből, s az ütemes, gyors ritmus egészen a bensőjét rázta meg, ahogy az orgazmus mindent elnyelve robbant ki belőle. Mindig is élvezte a szexet, amióta csak elvesztette a szüzességét. Jó volt benne, ám üzletet kötött és nem a testét adta el. A burlesque bár pont ezért volt jó számára. Felizgathatta a férfiakat és a nőket anélkül, hogy közönségessé vált volna. Persze voltak olyan alkalmak, amikor a VIP termekbe is elkísérte az aktuális vendégeit, de csak is azok lettek a kegyeltjei, akik neki is szimpatikusak voltak. A nővére is egyfajta éjszakai bárban dolgozott, de már évek óta nem látta. Szerencsére? Nem hitte ugyan, hogy a nővérek úgy boldogulnának, egymaguk. Mégis.. nem akarta zavarni. A nővérének biztosan megvolt az oka, amit még mindig nem tudott pontosan. Nem kereste fel azóta sem, hogy a négytagú család háromra szűkült évekkel ezelőtt. A pénzt nem a keresésre fordította, hanem áldozott a szenvedélyeinek: ruhák, cipők, elektronikai cikkek, festékszórók, amiket egy külvárosi elhagyatott elmegyógyintézet falain próbálgatott hátrahagyva a jövőnek az alkotásait. Sosem írta alá őket, csak egy ideig gyönyörködött bennük, s minden egyes vonalra emlékezve tért át egy újabbra, amikor elégedetté vált. Hoki meccsek, amerikai foci.. Imádta őket.

Vissza az elejére Go down

Tyler Christiansen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼

Admin

Job : Solve problems.
Location : LV
Posts : 128

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Skye Rossum   Pént. Dec. 08, 2017 9:40 pm

Elfogadva!

Hey Miss Dögös,

néha a szépség és a veszély kéz a kézben jár, de hát tét nélkül nincs nyereség se. Azok az erős és impulzív érzelmek sokszor keverik bajba az embert, és úgy látom te szeretsz veszélyesen élni. Azért óvatosan Vegassal, sokszor csalókább, mint az ember gondolná...

Kíváncsi vagyok, mit hozol ki a karakteredből. Van egy olyan megérzésem, élmény lesz olvasni Wink
Kapod a plecsnit, foglalom az avit, sicc a játéktérre.

csillámbari_________________
Vissza az elejére Go down
 

Skye Rossum

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek :: Criminals-