HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Keresettek
by Ville Deadman Wallow Csüt. Nov. 15, 2018 2:18 pm

» Műsoron a kávé
by Gloria "Sapphire" Salinas Vas. Okt. 28, 2018 8:19 am

» Danny & Darren
by Darren Curtis Szomb. Szept. 22, 2018 7:05 am

» Pozitív végkifejlet
by Vincent Morris Belvedere Pént. Szept. 21, 2018 4:00 pm

» Danny & Danielle - LA útjain
by Danny Doyle Haynes Pént. Szept. 21, 2018 12:22 pm

» Make the devil cry
by October Soininen Csüt. Szept. 20, 2018 6:15 pm

» I came here for money, but I can be your fangirl too
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:55 pm

» Világképek karambolja - In flagranti
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:34 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Robert Gain

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Robert Gain

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Újságíró/rádiós
Location : Perpill Vegas
Posts : 27

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Robert Gain   Hétf. Jan. 18, 2016 2:57 am

Robert Gain
USA; Seattle
1967-május- 12.
48
Újságíró/rádiós
Media
Woody Harrelson

Apróságok, amit jó ha tudunk...


◆ pozitív/negatív tulajdonságok:

Szerfelett szórakoztató ember, néha már-már ripacs. Ja, hogy mindig az!? Meglehet, mégse érdekli egy percig sem ki az aki agyvérzést kap tőle. Nem árt kifejezetten, de szeret belecsapni a közepébe. A lecsóba.. ahogy ő mondaná, a dolgok legmocskosabb részébe, és felbolygatni a már csendesülő méhkast. Hogy nagyképű!? Talán.. Sőt..! BIZTOSAN! Még talán őrült is, vagy legalábbis minek neveznéd ha valaki csak úgy hirtelen vált ütemet, polgárpukkaszt vagy szándékosan okoz meglepetéseket és még élvezi is az ezernyi kapott reakciót. Élvezi ha észreveszik.. Ha felkelti a figyelmet éééés.. lazán fürdőzik is benne. Aztán megy tovább. Új helyszín, újabb esélyek. Ezt jelenti neki az élet. Ahogy mások pocskondiázása is.

◆ egyebek:

Benne jár már a korban, nem is egy adonisz, mégis valahogy sikereket ér el a nőknél. Hogy mi van rajta? Bármi! Akármi ami épp kényelmes, amit felkap a szennyesből, ami még nem bűzlik, mégse mondhatod rá hogy elhanyagolt lenne, nem ügyel a részletekre, de azért nem is kelti egy csavargó látszatát. Ápolt, csak éppen semmi nem hatja meg, az emberi tekintetek, a megfelelési kényszer vagy az alfa-típusú meccsek, ő csak röhög a markába ahogy nézi amint mások csekélységekért egymásnak mennek. Őőő.. mindig kimarad a buliból. Inkább a szája jár, no meg az esze, mint a keze, ha meg feltétlen kell.. előveszi a spontán érzékletességet. Eddig mindig sikerült neki. Legalábbis még él! És mi is lehetne jobb bizonyíték erre.  

Ha van még mit mondanod...

- Jóóóó reggelt Vietnáááám! – üvöltöttem a rádió piros "on line" lámpáján túl az éterbe ahogy minden egyes alkalommal felvezettem a műsort. Sosem titkoltam mennyire tisztelem és becsülöm azt a filmet, na azon kívül persze mindenki tudta hogy ha valakit becsülök is, tisztelni mást nemigen tisztelek.

- Hallottátok, hogy a madarak azt csiripelik hogy maaa..  a mi kedves és mélyen tisztelt.. egyesek szerint egészségesek és árvák pénzén gyarapodott vagyonától dagadó Mister William Corvinunk.. meglátogatta a maaajd tíz évvel ezelőtti kemény egy napos lakhelyét? Nem!?? Hát ez nagy hiba, mert néhány aranytorkú madarunk kiderítette, hogy a nagyrabecsült úrfi, nemcsak hogy látogatóba ment egy bizonyos hölgyeményhez – akinek a nevét, tudjátok milyen úriember vagyok, inkább nem árulnám el – de magával vitt egy bizonyos.. GYERMEKET! És igen, senki nem hallott rosszul vagy telepedett köd a fejére, egy kiskölyökről beszélek, aki vajon.. talán meglehet, hogy a mi nagyrabecsült Corvinunk ifjú palántája lenne!?? Hm-hm.. nem is tudom.. talán Mr. Corvinnak ideje lenne csomót kötni a ..*sípszó*  Háááát MEGLEHET! De a mai műsor ezzel ért véget, most pedig átadlak titeket a híreknek, és a jövő héten ugyanitt, ugyanekkor és ugyanígy kivesézzük a veséiken ülőket! Addig is legyetek rosszak!– nyomtam ki az adás gombját a széles vigyor még mindig a fejemen rekedve és miután a szemközti dobozban Clara belekezdett a hírekbe, csak akkor engedtem ki a sóhajt, húztam le a mikrofont a fejemről és elfektetve az asztalon a tenyereimbe dörzsöltem a fejemet. Fáradt voltam. Nemkülönben minden nap. Folyton csak a rohanás.. az újság.. este a különféle események, mégis amikor megkaptam ezt az ajánlatot, eszemben se volt visszautasítani. Ki tudja, talán itt folytatódik tovább a karrierem! – álltam fel a székről és toltam vissza a helyére, ahogy egyetlen pillantást se vetve vissza még az ajtóból, nyílott az üveg és csukódott is a hátam mögött.

Már a város járdáin caplatva húztam le a fülem mögül a cigimet és toltam a számba, hogy alá is tüzeljek. Lassan lépkedtem. Mondhatni kellemesen, a Szerkesztőségben nem volt rohanás, a holnapi szám már kész, lassan esteledik, megint… mégis szükségesnek éreztem még egy utolsó pillantást vetni a cikkekre. Újságíró vagyok. Ki hinné! De nem is az a politikai, vagy unalmas, gyomrodbadumálós féle aki csak ül veled szemben, és akárcsak ő, te is elalszol mellette, én szerettem színesebben látni a világot! Drogok nélkül persze.. Na jóóó, azért volt már hogy becsúszott ez-az.. néha, alkalomadtán, de csak hogy élvezzük az életet, na meg.. hogy a fenébe beszéljek arról vagy kérdezgessek amiről úgy alapjában véve fingom sincs..
Hát… nem vagyok szent. De mutass már nekem egy embert aki az, ebben a városban. – sóhajtottam kellemeset és befordulva az undorító-sárga épületnél már löktem is be a szerkesztőség ajtaját.

- Üdv Peete! – dobtam oda a portásnak egy vigyorral is megküldve, fura egy figura volt, de mindig vigyorgott ha köszöntöttem, én meg.. hát az embereket szórakoztatni létezem!

- Hé, Delila, tetszett a cikked a női tangákról! Remélem majd nekem is bemutatsz párat személyesen! – emelgettem a szemöldököm nevetve csak útközben fordulva a tengelyem körül, de újabb két lépés.. három, és már benn is voltam a helyemen.
Zártam az ajtót. Vagyis zártam volNA.. ha Jim nem esik be azonnal közvetlenül az ölembe, azzal hogy a főnök hívat. Csak nem lehet nyugta az embernek.. – sóhajtottam megint, csak gyorsban eltekerve a cigimet és ha menni kell, hát menni kell.. – címszóval el is hagytam a terepet, félcsendesen kopogva a főnök vastag felirattal borított ajtaján.

- Gyere be.. – hallom a szigetelt üveg mögül, na meg látom is a szemüveges ábrázatot, én meg.. ha már hívnak belépek, ezért simán be is löktem az ajtót.

- Hívattál!? – dobtam le magam félkörívbe az asztalával szemközti kényelmes fotelbe, na jó, nem volt az annyira kényelmes, de ezt sosem mondtam el neki – kis híján csak a csülkeimet nem dobáltam fel az asztalra.

- Ahogy mondod. - jött a cseppet sem szívélyes válasz, amit nem kellett pontosítani, jól tudtam hogy valami baj van, vagyis visszavettem a lendületből és inkább ülőbe tornáztam magam.

- Valami gáz van? – ráncoltam a szemöldököm egy percig sem eresztve amíg valamit ki nem szedek belőle.

- A legutóbbi cikked.. a polgármesterről… volt akinek nem tetszett. – volt a hangja komor, mégis valahogy vészjóslóan csengett, hát hogy a jó fenébe csinálja ezt!? Mégis valahogy kíváncsivá tett. Pontosabban.. jól tudtam, hogy inkább nem kéne hogy annyira érdekeljen.

- Miről beszélsz!? Amikor azt írtam piszkos pénzekbe figyel bele a keze? – feszített a fejemen a vigyorom, habár megszokhattam már volna, hogy az ilyen mértékű fenyegetések nem vicc, annak a pasasnak az informátoraim szerint tényleg sokmindenbe ér a keze és nem biztos hogy szeretném egyszer fellógatva végezni valamelyik házfalon, vagy egy egykor volt rádiós-újságíró-plecsniként a tetőről fejelve az aszfalton. – De hát így van.. nem igaz? – tehénkedtem vissza az előbbi pozícióba kényelmesen, a mellkasom előtt még a kezeimet is összefűzve. – Az a fickó egy szarházi. Nyílt titok. Még ha bizonyíték soha nincs is ellene. – eresztgettem a mondandómat kellemesen, egy percig sem zavartatva magam milyen pereket is zúdíthat a fejünkre.

- Az lehet, de nagy ember és sok befolyásos ember a kegyeltje. - adta elő nem a lényeget, hisz a lényeget már úgyis tudtam. Perek.. blablabla.. tönkremegyünk.. blablabla.. bezárhatjuk a boltot blablabla.. Mind vészjósló és beszari sületlenség.

- Nagy ember, kis farokkal! – vigyorogtam szélesen, csak erre a kellemes szóviccre felemelve a fejemet, de őszintén nem tudtam mit akar tőlem. – Te engedélyezted a cikket, vagy nem!? Te voltál az aki bólintott, ne kend rám az egészet. – ültem fel aztán mégis, de egy percig sem voltam dühös vagy vádaskodó, kizárólag a tényeket közöltem. – Szóval.. – rántottam mindkét vállat. – Majd szóban bocsánatot kérek tőle.. – vigyorogtam megint, hisz mindketten jól tudjuk, annak a féregnek a közelébe kerülni nem csak hogy lehetetlenség, de már egyenesen vétek!

- Neee kattogj emiatt, még kiújul a gyomorfekélyed! – villantottam megint szikrázó vigyort legyintve és a székből is feltoltam magam. – Bízd ide! Megoldom! – kacsintottam rá, azzal a szemem sarkából még láttam ahogy nem helyeslőn rázza a fejét, de ez egy percig se érdekelt. Nem fog kirúgni. Ebben biztos voltam. Túúúl sokan szeretik a cikkeimet hogy akár egy percig is megkockáztassa hogy kilökessen. Ha nincs Rob.. nem fogy a lap.. – ismételgettem idióta hangnemben fejben, és az újabb vigyor felköltözve kacsintottam az új, alig pár napja idekerült dekoratív kis fércműnőre, aki dögös volt! Nagyoooooon! De sajna max a cipők osztályozásához értett. Hátt.. a világ sose volt tökéletes. De majd én azzá teszem!  Wink

Vissza az elejére Go down

Admin

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼

Admin

Location : Vegas
Posts : 80

Felhasználó profiljának megtekintése http://lasvegas.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Robert Gain   Kedd Jan. 19, 2016 12:59 pm

Elfogadva!

Üdv köztünk Mr. Majdénmegváltomavilágot! Hajrá-hajrá! Very Happy Egyébként teljesen egyetértek a filozófiáddal: merjünk nagyot álmodni.
Egy igazán sziporkázó, energetikus, magabiztos, humoros, egyedi fickót ismerhetünk meg személyedben. Nem csoda, hogy sikeres vagy az élet minden területén. Ami a személyiségedet és lendületes hozzáállásodat illeti, a médiának pont ilyen munkatársakra van szüksége.
Biztosra veszem, hogy a frigód ajtaján is díszeleg egy „Ha nincs Rob.. nem fogy a lap..” feliratú hűtőmágnes (fő a pozitív énkép ugye), de szerintem még a fürdőszobatükrödet is effélékkel ragasztgattad körbe.
Szóval remek ET, remek karakterrel, még remekebb írásstílussal!
Hess, tied a játéktér! Wink
Vissza az elejére Go down
 

Robert Gain

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek :: Media-