HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Keresettek
by Ville Deadman Wallow Csüt. Nov. 15, 2018 2:18 pm

» Műsoron a kávé
by Gloria "Sapphire" Salinas Vas. Okt. 28, 2018 8:19 am

» Danny & Darren
by Darren Curtis Szomb. Szept. 22, 2018 7:05 am

» Pozitív végkifejlet
by Vincent Morris Belvedere Pént. Szept. 21, 2018 4:00 pm

» Danny & Danielle - LA útjain
by Danny Doyle Haynes Pént. Szept. 21, 2018 12:22 pm

» Make the devil cry
by October Soininen Csüt. Szept. 20, 2018 6:15 pm

» I came here for money, but I can be your fangirl too
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:55 pm

» Világképek karambolja - In flagranti
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:34 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Graffiti

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet

George Andrew Goodwin

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : kisstílű díler
Location : LV
Posts : 87

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Graffiti   Kedd Feb. 27, 2018 8:32 pm

Talán egy kóbor vigyor.. Talán még ennyi ami befészkelte magát mikor úgy festett mint valami gyerek, aztán annyiban hagytam, és elindultam fel az emeletre. Ha tényleg akar majd követ. Ha meg nem... Ez nem igazán fordult meg a fejemben, ahogy az se hogy mi lesz ha átver, ha egy pillanat alatt lelép a telefonnal - benne a számokkal és címekkel - én meg szophatom a faszt egész hátralévő életemben. Bíztam benne. Hogy miért? Nem tudom, és nem is az a válasz hogy mert a tegnapi kis dögös húga, az meg a nővére, hanem mert egyszerűen így éreztem. Hogy bízhatok benne.
Elcseszett egy érzés.. Szokatlan.

Felérve az emeletre pont a lépcső tetején álltam meg. Még hallottam a hangját ahogy rendelt, de egész másfelé járt a fejem. A rajzok.. a felfestések.. csak lassan simult végig az egyiken a kezem, egyetlen lépést téve csak meg közelebb, már nem is emlékszem mikor jártam itt utoljára. Vagy a legutolsó mikor került fel, ami a biztos hogy nem tegnap volt.

Aztán caplatás.. lépések hangja a felvezető fémvázas fa lépcsőkön, de még mindig nem emeltem hátra a tekintetem. Ő volt az. Biztos volt, és ahogy nem tartottam a telefonnal az előbb, most se tartottam tőle. Még akkor se amikor mögém lépett.

- Tudnom kell mire vagy kíváncsi. - fordultam meg hirtelen, és először lentről vonultattam végig rajta a szemem, - csak egy pillanatra akadva meg a zsebbe dugott telefonnál - aztán haladtam tovább a szemei felé. - Ez nem múzeum.. és én nem vagyok teremőr. - beszéltem egész közelről, és bár az előbb teljesen másfelé terelt a figyelem, az azért biztos, hogy még mindig izgatja a kedélyeket.
De ő mégis másfelé pillantott. Egyenesen mögém, a vállam fölött, én meg.. beszélnie sem kell értettem a célzást ezért ráfordulva teleszívtam a tüdőmet.

- Vagyis akkor ez ösztönözzön hogy igazat mondjak. - kérdeztem már arccal a falnak, talán pont ezért is nem látta ahogy egy mosoly rövid árnyéka átvonul a fejemen. Felé fordítottam a fejem, közvetlenül mikor mellém lépett, de csak az arcán időztem el, míg megemelte az üveget, és ahogy felém tolta én érte nyúltam. De még nem ittam bele.

- Ezt itt emlékezetből véstem. - jött az a rövid szünet - Anyám nővére. Irdatlan egy hülye kurva volt! Madarakat tartott.. mindenfele. Néha szabadon engedte.. madárszar volt mindenhol a lakásban.. Volt hogy ő vigyázott rám. Néha.. Az olyan alkalmakkor amikor az anyám inkább részegen fetrengett... - tartottam felé az üveget, és ha ő ivott, én is megtettem. Amint visszakaptam a kezembe.

_________________


George Andrew Goodwin

Hot blood... Passion... The eternal hunter...

Vissza az elejére Go down

Skye Rossum

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : burlesque táncos
Location : Las Vegas
Posts : 24

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Graffiti   Kedd Feb. 27, 2018 10:17 pm

Ahogy felért a pillantása a szemeimhez, rámosolyogtam csak úgy, mert ahhoz volt kedvem és mert nagyon is jól esett, és ahogy megszólaltam, könnyed hangsúllyal libbentek hozzá a szavaim.
- Azt akarom tudni, ami hozzájuk köt. A fejlődésedet látni a rajzokon és elképzelni azokat nézve, hogy milyen lehettél akkor - nem foglalkozva azzal, hogy nem akart múzeumosat játszani... azt fog. Pontosabban az életének tortaszeleteit fogom lassan a magamévá tudni, addig, ameddig már képtelen volnék többet fogyasztani. Belőle. A férfiból, akit eddig még csak nem is ismertem. Valahogy vonzott, az, amit csinált, az, amiért tette mindazt, amit. Az ok pedig... a fene tudja. De kellett. Nagyon is, pontosan ezért is tettem azt az ajánlatot, a szavaira pedig csak bólintottam, igaz, azt nem igazán láthatta. Még egyszer végigsiklott a pillantásom a hátán.. csípőjén, és a fenekén, ahogy korábban ő is megnézett.
- Ösztönözzelek én az igazra? - nevettem el magam már mellé lépve, oldalról rásandítva, de a szemeim azonnal visszataláltak a szemben lévő alkotásra, amiről beszélni kezdett. Üvegtelenül, elgondolkodva hallottam, és megpróbáltam elképzelni a nőt, akit leírt a szavaival, viszont sokkal könnyebb volt látni is.. Talán percek is eltelhettek, ameddig a színeket figyeltem, a formákat, vakon nyúltam az üvegért, amit felém tartott, és mielőtt még ittam volna az alkoholból, csak egy kortynyi illatot engedélyeztem magamnak.
- Remélem már meghalt - néztem George felé átnyújtva neki az üveget, és ha elvette, engedve az ösztönösségnek a falhoz mentem, a körmeimet csúsztattam végig a festmény-nyakon, egészen addig, ameddig színes por nem fedte ujjbegyeimet, amit azonnal a rövidnadrágomba töröltem a fenekemen egy fintor kíséretében. Nem magával a festékkel voltak gondjaim, neeeem, azt soha, csak a nő... a legszívesebben... mégis azt reméltem, hogy a kukacokkal kergetőznek a csontjai a sírban! Még pár pillanatot eltöltöttem a nőt figyelve, és csak aztán fordultam vissza a férfi felé egy sóhajtással.
- Az én anyám ezekhez képest maga Teréz anya - borzongtam bele, de most nem én voltam a lényeg, hanem ő. Visszaléptem hozzá, egészen közel hozzá, és tudva, hogy nem azt ígértem, kivettem a kezéből az üveget, hogy egy istenes korty után mélyen, kutatón a szemeibe nézhessek. - Szeretted őket.. egy kicsit is? - kérdeztem, de az sem volt baj, ha erre a kérdésemre nem válaszolt. És ha tovább lépett, akkor követtem őt. Idefent.. bárhova.
Vissza az elejére Go down

George Andrew Goodwin

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : kisstílű díler
Location : LV
Posts : 87

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Graffiti   Kedd Feb. 27, 2018 11:38 pm

Egy szót se szóltam a szavaira. Csak tartottam a tekintetét, kitartóan. Csak tudni akartam. De azt még én se tudom hogy mit is pontosan, egyszerűen csak figyeltem azokat a szemeket és csak akkor fordultam meg amikor láttam hogy az övé viszont elkalandozott..
Meglepett az ajánlata. Nem tudom miért, de naná, hogy tetszett a helyzet! Sose árt meg egy kellemes este.. - nyeltem, ahogy a szám szomjazni kezdett a whisky ízére, de az üzlet az üzlet. És én - általában MINDIG! - tartottam magam az üzletekhez.
Amikor mellém lépett nem akadtam fenn a szavain. Sokkal inkább lekötött az arcának vizsgálata, mégis olyan hirtelen fordultam vissza a képre és kezdtem beszélni hogy még én se tudnék magyarázatot találni. Nem szoktam kiteregetni a családi szennyest, úgy senkinek, mégis úgy jött belőlem, mintha olcsó whiskyt öntenék le a torkomon.

- Hét éve. Kiszikkadva találtak rá a lakásán nyakig szarba temetve a rohadt madarainak a dögjeivel. - figyeltem még mindig a rajzot, felidéztem. Talán néhány jelenetet a múltból, néhány érzést, megtapadva a falon a szemem, de amikor felém nyújtotta az üveget véget ért minden és eltépve a szemeimet jó mélyen húztam bele. Egész addig meg se mozdultam, talán a világ is megfagyott körülöttem amíg nem került újra elém. Megint a szemei. Újra betéptek és ahogy lefűzte az ujjaimat az üveg nyakáról én engedtem. Neki.. A whiskynek, de a szavaknak is, amikor megint a szemeibe fordultam.

- Nehéz valakit szeretni. - tartottam végig egy pillanatig se eresztve a pillantását, de nem is állt szándékomban egy percig se elengedni. Kivéve ha ő törte meg. - Gyűlölni sokkal könnyebb. - vezettem vissza fölötte a képre és ha visszakaptam, a számhoz emeltem a whiskymet.

_________________


George Andrew Goodwin

Hot blood... Passion... The eternal hunter...

Vissza az elejére Go down

Skye Rossum

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : burlesque táncos
Location : Las Vegas
Posts : 24

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Graffiti   Szer. Feb. 28, 2018 12:08 am

Próbáltam kiigazodni, de az istennek se ment. Mégis mit vártam? Tegnap láttam meg először ruha nélkül, ma meg összebarmoltam az egyik rajzát, és most... nagyon máshol járunk, olyan helyen az életében, amire még nem volt példa. Ha képes lettem volna, egyben engedem le a raktárban található összes alkoholt a torkomon, de hiába, akkor is ott lett volna előttem a férfi. Akkor is érdekelt volna, ő maga.
- Hülye csirkék lehettek, ha a dögszagra sem másztak ki a házból - fintorogtam megint, a csirkék ebben az esetben a madarakra vonatkozott, mert ki nem tett magasról arra, hogy milyen csilli-villi szárnyasok voltak? Elgondolkodtam egy pillanatra, hogy vajon velük is annyit foglalkozott-e a George által kurvának titulált nő, mint amennyit vele még régebben, de inkább eltereltem a gondolataimat és újabb kérdést tettem fel, és el nem szakadva a szemeitől vártam a választ, de valahogy nem csalódtam. Pontosan ezt sugározták a léptei, a reakciói, de valahogy a rajzaiban más volt, önmaga.. akit mindenki elől el akart volna rejteni. Még akkor is őt néztem, amikor George már a falra koncentrált whisky-zés közben. Egy hirtelen ötlettől vezérelve kiszedtem a telefont a zsebemből, de ahelyett, hogy a kezébe adtam volna, még két lépést tettem felé, már egészen a férfihez simulva, az üveget tartó keze alatt siklott hátra a mobilt tartó kezem a hátsójához, hogy a másik, szabad kezemmel is rásegítve csúsztathassam bele az ő zsebébe a kütyüt.
- Sokkal könnyebb - ismételtem el az ő szavait, és ha ő rám nézett, akkor végig a szemeit figyeltem, csak egy kissé elhúzódva tőle, hogy ne maradjon a seggén a két tenyerem. Amit amúgy nem bántam, de most volt rajta ruha, és amúgy is a nővéremet dugta. Őrülten jól, ahogy hallottam, de az már a tegnap volt.
- Miért őt alkottad meg az anyád helyett? - kérdeztem visszatérve a rajzhoz. - Vagy ő is itt van valahol? - vezettem végig a pillantásom a falakon egy másodpercre elidőzve az én művemen, amire istentelenül büszke voltam ebben a pillanatban. És ameddig ő úgy gondolta, hogy egy falrajzot nem veséztünk ki, én ugyan nem fogom siettetni őt.
Vissza az elejére Go down

George Andrew Goodwin

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : kisstílű díler
Location : LV
Posts : 87

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Graffiti   Szer. Feb. 28, 2018 1:55 am

Meg se mukkantam. Nem reagáltam a szavakra csak éreztem ahogy a kellemesen fanyar füstös íz, megnyugvásként simogat végig a torkomon. Mégse jelentett élvezetet. Most nemigazán. Túl elevenek voltak az emlékek, túlságosan a felszínen, mégse engedtem egyetlen rezdülést se hogy megjátsszon az arcomon.
Amikor újra ott volt a szemeimben, egyszerűen ragadtam bele. Nem tudom miért. Azt se hogy mit akarok tőle, azon kívül hogy csak egyetlen szó és már tolnám is a falra, mégis valami mást jelentett. Valami sokkal többet. És rohadtul nem tudtam megfejteni hogy mi az.

Lassan vonult le az üveg. Nem mert a legszívesebben az egészet magamba döntöttem volna, hanem mert a szemem útközben visszatért a lányra, a kutató kezére, és ahogy megindul felém. Nem mozdultam. Kivártam. Még akkor is amikor felkenődött teljesen, végig a mellkasomon simulva és ahogy az a forró kar körülölelt elnyelődtem a szemeiben. Újra.

Hamar húzott vissza a valóságba. Nem mondom hogy tetszett, de ő volt. Távolabb, de mégis ugyanazok a szemek, ugyanaz.. a kíváncsi...

- Miért érdekel az téged!? - váltottam vissza valahogy összerántott szemekkel, hogy bántottam volna!? Kicsi rá az esélye. Csak épp érzékeny pontra tepert elsőre, ééén és az anyám... Bassza meg az a rohadt.. tetves.. kurva! - Nem... nincs. - engedtem a hangomon és a lábaim valahogy lépkedni kezdtek. El, tőle ellentétesen, csendben, egyetlen szó nélkül. Csak figyeltem az orrom előtt terpeszkedő ocsmányságot de mégis valahogy előtte álltam meg.

- Akkor talán arra is kíváncsi vagy miért csúszik szét sokszor annyira a világ, hogy reggel ezt találom magam mellett. - szorítottam a whiskysüveg nyakát, visszagondolva az undorító emlékre és a vehemens lelépőre amit a vén picsának akkor.. reggel, startolnia kellett. - Én is. - martak rá az ujjaim az üvegre és erősen, lendületből megküldve, whisky folyt végig az arcom két oldalán. Nem csíptem az ilyen reggeleket. Mégis csináltam. Újra és újra.. És megint. Amikor csak tehettem. Amíg csak bele nem döglöm egyszer...

_________________


George Andrew Goodwin

Hot blood... Passion... The eternal hunter...

Vissza az elejére Go down

Skye Rossum

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : burlesque táncos
Location : Las Vegas
Posts : 24

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Graffiti   Szer. Feb. 28, 2018 9:57 am

Képes volt meglepni! Egy pillanatra csak kamilláztam, hogy mégis miért csattant fel, de aztán úgy voltam vele, hogy a pasik is lehetnek hisztisek, beüthet a krach, nem igaz? Meg amúgy is voltak olyan dolgok, amikről én sem szívesen beszéltem másoknak. Valahogy az volt az érzésem, hogy néha túl sokat jártattam a lepénylesőmet, de mielőtt a helyére pakolhattam volna őt, folytatta, mire visszatartottam a csípős megjegyzésem, és inkább a seggével voltam elfoglalva, amit megint közszemlére tett - nadrágban.
De ahogy újra beszélni kezdett, valahogy megfeledkeztem minderről, a pillantásom a mocskos padlóra siklott egy sóhaj kíséretében.
- Mondjuk, hogy kíváncsi vagyok, igen - beszéltem a hátának címezve a szavaimat. - Tudod, lehet, hogy címeres ribanc voltam.. vagyok, lényegtelen, de pont emiatt azt sem tudom, kik alkotnak még.. egészen eddig tettem arra, hogy ki milyen graffitiket nyal fel a falakra, ameddig az én területem szűz marad számukra. De te más vagy... ritkán látok ennyire jó munkákat.
Megindultam utána, de kivételesen nem mentem a közelébe, csak kényelmesen, pár méterre tőle a hátamat nekivetve ültem le a retkes padlóra, hogy onnan nézzek fel rá, miközben a lábaimat felhúzva könyököltem rá a térdemre egyik kezemmel. Kényelmes volt és nem siettem még enni sem.
- Az emberek, az érzések, a látvány, a hangok, a szagok, színek, formák... mindezek kiváltanak belőlem valamit és néha maradandó nyomot hagynak bennem és a falakon. Nem akarlak kiábrándítani, de néha még nekem is szükségem van arra, hogy a seggfejektől, a munkámtól távol legyek, ilyenkor kerül a kezembe a festékszóró. És tudni akarom, mi motivál téged, hogy miért csinálod. Ahelyett, hogy kitépted volna a fejemet és a kezeimet a helyéről Sub Zero-ként, csak mert a területedre léptem, inni hívtál - sóhajtottam hangosan, a fejemet nekitámasztva a mögöttem terpeszkedő falnak, de meggondolva magamat felnyomtam állásba a testem könnyedén, megindulva a lépcsők felé lassan, vissza sem nézve rá.
- Ha nem akarsz beszélni, felőlem úgy is jó. Akkor max előbb cipelsz haza, és legalább a pizzával sem eszem le magam malacként - elmosolyodtam lassan, de mielőtt még lementem volna az alsó szintre, a csípőmmel támasztottam meg a falat visszafordulva George felé.
- Döntsd el, hogy beszélgessünk-e, vagy néma tyúkot akarsz magadnak, akit talán most látsz utoljára. Mert aki nem kelti fel a figyelmem, attól megszabadulok. Tőled nem akarnék. Még sok van benned - néztem bele a szemeibe csak úgy hetykén, várva, hogy mit lép. És hogy őszinte legyek, fogalmam sincs, miért nem húztam el korábban a belem. Nem tudtam, mi érdekelt benne, nem tudtam, miért akartam ismerni őt.
Vissza az elejére Go down

George Andrew Goodwin

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : kisstílű díler
Location : LV
Posts : 87

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Graffiti   Szer. Feb. 28, 2018 2:41 pm

Nem fogta az iróniát. Mégse hibáztattam érte. Ennyi whisky után már én se tudom mi az ami meglátszik a hangomon, de egyszerűen nem érdekelt. Csak bámultam a falon feszítő képet, és hallottam a hangját magam mögül. Bassza meg de szomjazok egy tetves cigire!
Mégis elkapta a figyelmem amikor alig messze tőlem az a falatnyi segg szinte felsercenve a fal mögötte csúszott le az élén és rakta le magát vízszintbe. Nem mozdultam. Még mindig. Öt ujjam türelmetlenül dobolt a farmerom oldalán, bennem volt a kényszer hogy húzzak vissza, le, és rágyújtsak egy cigire, de valami itt fogott. Valószínűleg ő. A nő, az az egyetlen akinek más célja sincs mint hogy beszéljen és beszéljen, és hogy kibelezzen engem. Testestül.. Na de lelkestül is!
Az isten bassza meg.. - szívtam a tüdőmbe egy kiadós levegőt és amikor befejezte csak akkor téptem el róla megint a szemeimet és fordultam vissza a falnak. Csak bámultam. Tovább. Egyrészről nem akartam neki beszélni.. a másikról meg fingom sincs róla mi az amit akar tőlem. Egyszerűen KELL! Mert jön, és mert különben begolyózom ha nem engedelmeskedem, de pont ez.. az amit nem fogok az orrára kötni. Az őrültek kiszámíthatatlanok.. veszélyesek, de van itt egy sokkal rosszabb dolog. Sérülékenyek. És én kurvára nem akartam kiadni a gyenge pontomat!
Nagy levegőt vettem, talán hogy kiszúrjam a szemét valami egyszerűvel, de addigra már összekanalazta magát és otthagyva engem a fenébe lestagnált a lépcsőnél. Még mindig nem beszéltem. Csak kiengedtem a levegőt és.. megtettem azt a fél-fordulatot, hogy már teljes testtel szemben álljak vele..

- Baromi sokat beszélsz... - jutottam a végkövetkeztetésre újabb pár perc rövid csönd után. De ígyvan. Mégse beszéltem többet. Csak ellökték magukat a lábaim, elindultam a lépcső irányába, és elérve oda ahol ő dekkolt, csakis az orra előtt álltam meg. Közvetlenül az orra előtt. Ha akarom csak egyetlen szorosabb mozdulat és a mellkasom már fel is préselte a falon, de ez most több volt mint erőfitogtatás. Valami más volt. Csak néztem azokat az orromtól alig centiméterekre álló szemeket és egy újabb néma perc után jött az is amit gondolok. - És nem szeretem ha fenyegetnek. - volt a hangom nem hangos, nem parancsoló, csak szilárd és erőteljes, csak úgy természetesen nyomva bele mindent, mindent ami én vagyok, ami a lényem, még akkor is otttartva a falon amikor elkóborol a szemem, rá az ajkaira, és nem tökölve tovább nyomom hozzá az enyémet, csak hogy úgy kellemesen és kiadósan megtépjem. De rövid idővel később meghátrálok.. és elindulok vissza, lefele.
Sose tűrtem hogy egy nőőő.. parancsolgasson nekem, vagy szabja meg a határokat. Azóta a büdös ribanc óta nem! Mégse éreztem szükségét hogy bármibe is belemenjek, ezért csak hangos puffanással porzottak fel utánam a lépcsők és húztam vissza az alsó szintre ahol végre újra a számba kaphatom a cigimet.
Megkönnyebbülés!

_________________


George Andrew Goodwin

Hot blood... Passion... The eternal hunter...

Vissza az elejére Go down

Skye Rossum

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : burlesque táncos
Location : Las Vegas
Posts : 24

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Graffiti   Szer. Feb. 28, 2018 3:29 pm

Talán csak kiszáradt a szám és a piára vágytam, fogalmam nem volt, de azt tudtam, hogy egyszer csak elfogytak a szavak. Valahol a kettő között, de nem érdekelt. Majd ha fent leszek a színpadom, befogom a számat és a testemmel beszélek, amit a férfiak és a nők is egyértelműen imádtak. Ahogy én is szerettem nézni a vágyat a szemeikben. Most mégsem ez volt a fő vonal, idefent, a rajzok között George-tól nem is olyan messze. Hogy én mit töröm magam annyira, hogy a saját hangomat is halljam, fogalmam nem volt.
- Néha megesik - vontam vállat már akkor, amikor megszólalt végre, én pedig valahogy mégis a lépcsőnél kötöttem ki, csak hogy tudjam, merre is visz az utunk. Érdekelt volna, ténylegesen is az, ami benne volt, de ahogy megindult felém, egy pillanatra sem engedtem a szemeimmel el az alakját. Vártam, mint az áldozata a vadat, hogy becserkésszék, de ugyanakkor akár behódolást is akarhattam volna. Ha nem róla és rólam lett volna szó. Nem mozdultam el előle. Ott maradva felnéztem a szemeibe egy abszolút nem bűnbánó mosollyal, én ugyan nem bántam meg a szavaimat, de nem fenyegettem meg, csak elmondtam a véleményem. Ezért már rég akasztottak bárkit is fel. Inkább féltem volna tőle, ha megint belenyúlok egy munkájába, mint hogy itt pattogok, mint a nikkelbolha.
De ahogy megcsókolt, a szemeimet is nyitva felejtve viszonoztam azt, ahogy minden esetben szoktam, majd ahogy elhúzódott, a nyelvemet futtattam végig az alsó ajkamon lenyalintva a férfi ízét róla, fél fordulattal utána nézve, ahogy lement a lépcsőn, és csak pár lépéssel lemaradva őt követtem le, ledobva magam a korábbi párnára, végignézve, ahogy rágyújtott.
- Nem lehetsz valami igényes, ha kurva száját taperolod a sajátoddal - piszkáltam kicsit, mert ahhoz volt kedvem. - Ki tudja, mik és kik jártak ott - vigyorogtam fel rá szélesen, felnyomva magam - már megint, elsétálva mellette, épp hogy csak nem hozzáérve guggoltam le a táskámhoz, hogy kivegyek két festékkel teli flakont, amiket aztán a tégla-asztalra pakoltam. - Tudom, hogy neked is van. De itt hagyom ezeket, hátha szükséged lenne még majd rám - önállósítva magam az ujjaim lefutottak a felkarjáról az alkarján át a csuklójáig, majd az ujjaiból kivettem a cigit egy slukkot szívva belőle, annak füstjét pedig kiengedtem lassan a számból. - A telefonszámom fent van a faladon - és ha mérges is lesz? Nem érdekelt. Még úgyis érkezik a pizza, addig kifejthette az érzéseit irántam. Épp, hogy csak kigondoltam ezt, az ajtón zörgetés hangzott fel egy hahóval együtt, mire George szemeibe néztem felé nyújtva a cigijét, várva, hogy melyikünk lepje meg a futárt a fizetéssel.
Vissza az elejére Go down

George Andrew Goodwin

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : kisstílű díler
Location : LV
Posts : 87

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Graffiti   Szer. Feb. 28, 2018 3:35 pm

Leérve már alig vártam hogy újra füst öntse el a gégémet. Kezemben a doboz, nyelvemen a szál, lobban a láng, egyetlen szippantás és végre élvezettel fújtam ki, ahogy az rendre végigmarta a torkomat. Ekkor hallottam az mögöttem feszítő trappolást. Csak fél szemmel figyeltem ahogy lerakja magát, le a kanapé közepére mintha csak otthon lenne, de egy percig se zavart, tegye csak kedvére, nekem meg muszáj újra mélyre szívni a cigimet.

- Nem vagyok finnyás..  - kaptam ki a számból és fújtam magasra a füstöt az orrom előtt - Na meg én is megfordultam már pár helyen.  - köszörültem torkot, de így igaz, ezért csak az asztal fölé hajolva a korábbi whiskys poharamba legörgettem a hamut és az életet adó staubot újra a számhoz emeltem.
De aztán csak követtem. Minden lépését. Minden egyes percben, eddig fel se tűnt mennyire odateszi magát a kicsike - A francokat nem! - , de szeretem azt hinni hogy nekem van igazam. És mert NEKEM.. van igazam!
Ahogy leguggol.. még mindig nem engedi el a szemem. Figyelem. Végigvonul azon a feszes seggén.. és valahogy visszaköszön az az íz, az ő íze, a whiskyé.. és muszáj végignyalnom a saját számon. Ekkor landol a két flakon az asztalon, és a dolog megtöri a varázst. Ráncolom is a szemem.. Nem igazán tudom mit akar ezzel, de elfelejtve a cigit továbbra is csak figyelem ahogy feláll, közelebb lép, és tapogatni kezd. Füst száll fel a hátam mögött, én meg csak a kezét figyelem. Csúszik.. egyre lejjebb.. lassan.. érzem ahogy megindul mögötte a vérem, ééén.. mégse mozdulok. Amikor kihúzza a kezemből a cuccot elengedem. Nem ellenkezek, csak figyelem ahogy szív.. aztán felfut az egész a szemei előtt, és.. és beszél. Ottragad az ajkain a szemem. Telefonszám!? Oké. De nem szeretek elpocsékolni egyetlen percet se... - lépek közelebb, egészen a szemeibe amikor félhangos dörömbölés hangzik fel. Bassza meg..

- Várj.. itt! - emelem fel a mutatóujjamat, egyetlen pillantás a cigire a kezében, de nem kell vissza. Tartsa meg. És már lépek is el tőle, el az egyik fiókig, kihúzok belőle egy húszast, és nem kevésbé erőteljes léptekkel nyitom az ajtót. A futár hápog..NA.. én meg már tolom is a mellkasának a lóvét, veszem ki a dobozt a kezéből és mielőtt bármit is ugatna, vagy halmozna el a különböző kihagyhatatlan lehetőségekkel legközelebbre, csapom is az orrára és térek vissza az asztal mögé. A doboz.. hangosat puffanva hullik ki a kezemből megtámaszkodva az asztalon, és ekkor fordulok csak vissza a nőre. A szemem a szemeiben.. és csak figyelem. Feszült percek. Most hogy arra várok e hogy ééén leszek az akire rácuppan elsőre vagy a pizza..  nemazalényeg. Talán csak én vagyok az aki gondolkodik - de minek? - aztán mégiscsak megáll, kattan a fejem, és ha még nem repült rá a kajára előttem öles léptekkel közelítem meg és kapva el a tarkóját hirtelen rárántom a számra csak hogy újra.. hogy mééég egyszer érezhessem és kedvemre kóstoljak belőle.
Csak mertpont így a tartja kedvem.


_________________


George Andrew Goodwin

Hot blood... Passion... The eternal hunter...

Vissza az elejére Go down

Skye Rossum

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : burlesque táncos
Location : Las Vegas
Posts : 24

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Graffiti   Szer. Feb. 28, 2018 3:42 pm

Soha nem cigiztem. Arra tisztán emlékszem. Legalábbis nem huzamosabb ideig, csak néha, bulik alkalmával. Nem szerettem a füstöt, annál inkább azt a kesernyés, égető érzést újra és újra, mert sosem szoktam hozzá igazán. De azért sikerült egy olyan szintre eljutnom már, hogy ne kelljen megfulladnom végig George szemeit figyelve némán, megvárva azt a lépést is, amit felém tett. Mintha kikapcsolták volna az agyam, de csak bólintottam a szavaira, és ahogy ellépett előlem, úgy fordultam utána végignézve minden egyes mozdulatát. A fiókig, az ajtónál lejátszott jelenet közben sem érdekel a futár, csak ő, de valahogy időközben elfelejtettem megmozdulni, még akkor is csak a férfit figyeltem, amikor a pizza az asztalon felcsattanva dobozostul várt minket.
Nem szívtam bele a cigibe, elég volt belőle annyi is, csak egy pillantást vetettem a papírdobozra, hogy aztán lassú mosollyal nézhessek vissza George-ra, egészen belefeledkezve a látványba... miközben a hamu lassan porlasztva el a szálat szállingózott a padló felé. Vártam. Vártam, hogy megmozduljon. Tudtam, hogy lépni fog.. a szemei, a következő mozdulatai pedig elárulták őt.
Nem lepett meg a csók, az ajkaim rátapadtak az övére mindenféle gyengédség nélkül, hogy pár másodpercnyi ovis csók után a nyelvem utat törhessen a szájába elmélyítve a csókot, miközben még közelebb léptem hozzá, szinte már teljesen nekidőlve a testének is, és csak ekkor siklott fel a szabad kezem a csípőjéről az oldalára öt ujjaimmal simítva végig addig a megtett utat a felsőjén.
Lassan húzódtam el a szájáról, miután kiélveztem az ízét lenyaltam ajkaimról őt, és a már majdnem teljesen leégett cigit pedig elengedve a padló felé a cipőm talpával nyomtam el azt, végül pedig a férfitől is elhúzódtam, csak hogy az asztal felé vegyem az irányt felbontva a pizzás dobozt.
- Ugyanúgy csókolsz, ahogy a rajzaid csinálod - szólaltam meg neki háttal, de egy fél fordulatot véve a tésztába már rá nézve haraptam bele. - Tetszik - nyaltam meg ismét a számat, lassan, kiélvezve a sült hús és a paradicsomszósz keverék ízét, de aztán lehuppantam ugyanoda, ahol az ismerkedést kezdtük, és ahogy ő korábban, úgy most én voltam az, aki a párnát megcsapkodta, hogy csak nyugodtan, parkoljon le mellettem.
- Isteni - dőltem hátra a háttámlának, ujjammal lecsippentve a feltétből egy sajt darabot, amit nyúlóssá válva emeltem meg felfelé egészen addig, ameddig az le nem szakadt onnan, és most jött a kedvenc részem.. Elnyíló ajkaim közé engedtem a hosszú sajtot, lenyalva az ujjaimat is aztán rámosolyogva George-ra.
Vissza az elejére Go down

George Andrew Goodwin

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : kisstílű díler
Location : LV
Posts : 87

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Graffiti   Szer. Feb. 28, 2018 4:02 pm

Tetszett.. hogy a kislány partner benne, hogy nem megy a nyávogás, hogy nem akar szabadulni belőle, hanem egyre vehemensebb, és én se engedtem az intenzitást.
Élveztem.. amikor felfeszült, amikor nem szarozott, elindult a keze, tényleg vérbeli kis kurva ez, de isten úgyse, ha végül fizetni kell, akkor is megér minden egyes centet!
Aztán mégiscsak változott a dolog. Meglepetésemre, és ez tény. Mégse erőszakoskodom.. Egyszerűen képtelen voltam, vagggy.. nem akartam, míg máskor, más esetben, 'ha már ugrottál Nyuszikám vesd magad a mélybe ezerrel' címszóval megköveteltem amit ajánlottak és ami jár. Most viszont…
Még mindig emelkedő mellkassal néztem, ahogy hátat fordít és ráveti magát a kajára. Nem léptem. A tüdőm megint éhezett, egy újabb cigire, vagy inkább az ő ízére a torkomon, mégse támadtam le. Öregszem.. – diktálta valami, de inkább terelve a gondolatot hajoltam le, gyújtottam újabb szálra, és csak kifújva a füstömet fordultam vissza felé. Kényelembe helyezte magát útközben, és úgy tűnt nem is tett le a szándékáról. Ha nem.. hát akkor játszunk!
Egyetlen további szó nélkül raktam le magam lassan mellette, bal karom felfonódott a hátfalon, egyenesen mögötte, mégse értem hozzá. Csak szűkített szemekkel néztem a szemeibe és szívtam a cigarettám.

- És az mit is jelent..  – szántam kérdésnek, de egyáltalán nem emelkedett a hangom, csak monoton fojtott energiával tele, és.. kíváncsi. Hogy az enyém lesz ma estére!? Kétség sem férhet hozzá. De hajlandó voltam belemenni minden kieszelt játékába előtte, szerettem a vadászatot.. És a szabadjára engedett ösztönöket. Még akkor is mikor a száján ragadt a szemem, majd tévedt az ölébe, sokkal lejjebb és már készen is állt az aktuális haditerv.

- Tudok valamit ami sokkal jobban ízlene..  – csúszott egyetlen ujjam át a nyaka alá.. le a mellkasán majd egyre lejjebb, végül végighúzva a puha combján a térdénél véve kényelmes és íncsiklandó visszafordulatot, hogy lágyan simítsa végig betörve a nadrág szárán. Csak ekkor találtam vissza a szemeibe. -A kérdés hogy hiszel e nekem. - tartottam még mindig a kezemet, de nem mentem tovább. Még. Egészen egy rövid percig. Hogy vártam e? Talán. Talán egy jelet, talán csak azt hogy eldobja azt a pizzát a fenébe, és azonnal az ölembe rántsam. Vagy ezernyi kép játszódott le egymás után a fejemben, de mégse siettem el. Vele nem. És nem igazán tudnék magyarázatot, hogy miért...

_________________


George Andrew Goodwin

Hot blood... Passion... The eternal hunter...

Vissza az elejére Go down

Skye Rossum

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : burlesque táncos
Location : Las Vegas
Posts : 24

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Graffiti   Szer. Feb. 28, 2018 7:17 pm

Elmélyülten a pizzával a számban figyeltem, ahogy ismét felparázslik egy újabb szál cigi. Újra az ajkai közt volt az a kis rúd, és ahogy a füstöt kifújta, annak az útját figyeltem a mennyezet felé. Nem zavart. A lányok a munkahelyen is vagy a könnyű drogokkal, vagy cigivel, vagy több dugással vezette le a feszültséget. De George, nem, nem maradt tőlem messze és ahogy lehuppant mellém, egy helyeslő mosollyal nyugtáztam a reakcióját.
- Nem vagy béna - mondtam ki kerek-perec a szemeibe nézve egy vállvonás kíséretében, de ahogy az övéi már egészen másfelé jártak, egy utolsó falatot még megengedtem magamnak a pizzából lassan rágva csak meg a tésztát, a finom szósz pedig csak még jobban kiemelte az ízeket. Még épp idejében mozdultam meg csak kényelmesebbé téve az ülést a kanapén, amikor megindult az ujja a testemen. A nyakamnál még csak őt figyeltem, az arcát.. a melleimnél már az ajkamba haraptam, ám ahogy a combomnál időzött el, már nem bírtam ki, hogy fel ne sóhajtsak mélyen, vágyakozva. Csak egyetlen mozdulatsor és én pedig mint egy rossz kurva, már dobtam is volna le magamról minden ruhát, csak hogy a nyelve is végigjárja ugyanazt az utat!
Valahol itt tarthattam, amikor megint megszólalt, az ujjai már a rövidnadrág cseszettül rövid anyaga alatt matatták a bőröm.. mire csak egy egész halkat nyögtem fel. Képtelen voltam ellenállni az érzésnek, és megint megmozdultam, de csak úgy, hogy az ujja.. még mélyebbre csúszhasson a farmer anyaga alá.
- Biztos vagyok abban, hogy én is ízlenék neked. Ezt akartad mondani, igazam van? - szórakozottan pillantottam rá csak úgy... mintha éppen valamilyen számomra nem fontos információról beszélgetnénk, de közben a légzésem egyre gyorsabbá vált és valahogy a pizza sem vonzott. Nagyon máshol jártak a gondolataim!
Pár mély lélegzetet véve még megpróbálkoztam azzal, hogy a szemeim a pizzát keresték, de amennyire kívántam, most, ebben a pillanatban megszabadultam volna tőle.. ezért előre hajolva visszatettem a dobozba a szeletet is csak úgy lazán.
- A kérdés már csak az.. hogy jobban akarsz-e engem a nyelveden, mint a pizzát - fordítottam felé a fejem, félig a vállam felett hátranézve rá egy kíváncsi mosollyal. Az ujjai még mindig engem értek.. de meghagytam neki a döntés jogát. Azt, hogy egy pillanat alatt rám vethesse magát. Imádtam azt, amikor letepertek.
Vissza az elejére Go down

George Andrew Goodwin

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : kisstílű díler
Location : LV
Posts : 87

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Graffiti   Szer. Feb. 28, 2018 10:24 pm

Szóval nem vagyok béna. Szééép! – villant fel, de az arcomon csak egy könnyű, elégedett rándulás ült ki.

- Azt hiszem ez a te szádból dicséret.. – beszélt a szám, de a szemem útközben már egész máshol kajtatott, tapogatta le azt, ami sokkal jobban érdekelt, most.. és én nem is haboztam engedni neki. Ahogy a kezemnek sem amikor önmagától indult neki az ujjam, lassan.. simogatón, minden egyes porcikának szentelve minden figyelmemet, és nem kerülte el a fülemet az a csak egész halk kitörő sóhaj sem, de egy percig sem állt szándékomban megállni vagy bármit is abbahagyni. Ahogy úgy tűnt neki se olyan sürgős, hogy lerázza magáról a kezemet amikor véletlenszerűen igazodva meg az én ujjam mééég.. beljebb csúszott, szinte összeránduló szívvel fogadva az újabb szabad utat.
Ritkán csináltam ilyet. Hogy eljátszadozom a prédával, de most biztos voltam benne hogy nagyon is rosszul teszem. Élvezettel töltött el, ahogy szétfolyik a vér az ereimben, és nemkülönben élveztem ahogy az ő szemei is kedvükre csillognak.

- Szeretem a nyilvánvaló dolgokat.. – ragadtam bele a szemeibe és nem is állt szándékomban elengedni őket, ahogy az ujjaim újabb életre keltek és simítottak végig azon a selymesen, a combjának körívén már négy ujjal törve utat a cseppnyi nadrág alatt, és csak ekkor tért oda a szemem, csak lassan figyelve ahogy elérik azt a kényes pontot, amit a legjobban most igaza van, tényleg a nyelvemre kívánok… Nagyot nyelek, és észre se vettem mikor száradt a torkom érdesre, mégis még türtőztettem magam. Élveztem ahogy húzódozik a kicsike, isten úgyse, minden egyes cseppjét élveztem!
De aztán megint nem számítottam a következő lépésre. Meglepő hirtelenséggel tépte ki magát a kezemből és hajolt előre a dobozhoz, ugyaaan már George, talán ennyire megkopott volna a meggyőzőképességed!? A FRANCOKAT! – vágta rá azonnal a fejem, mégis csak megköszörültem a torkomat, és a hátát tapogatta le a szemem, amíg visszafordulva a szemeimbe nem nézett.
Nem volt időm rá hogy féktelen vigyor töltse ki a képemet, most jobb dolgom is volt annál, de hirtelen mozdulattal emelkedett a kezem, még mindig lassan simítva végig a válla vonalán, ahogy fölé hajolok, de azonnal követte is a nyelvem, végig, a válla gödrétől egészen a nyakáig, be a haja mögé, fel a tarkóján, szorosan.. feszesen.. egy percig sem engedve és orrommal bebújva a füléhez, nekicsúszva a homlokom, csak félhalkan morogva suttogtam bele.

- Fogalmad sincs róla mennyire.. – akadt ki az utolsó hang, aztán a jobb kezem önálló életre kelt, azonnal kapott is az álláért, és magam felé rántva az arcát, nem érdekelt hogy fáj e, úgy kaptam rá a szájára, mint egy kiéhezett fenevad! Hogy akartam e!? Őrülten! Minden egyes porcikáját érezni a torkomon! Végigsimítani.. Magamba nyelni! Elmerülni benne és a whisky gőzében, és most még az se tudott érdekelni hogy mennyivel.. jobb lenne, vele együtt egy kis fehér por társaságát is élvezni, most valahogy ez a lány mindent megadott nekem!  

_________________


George Andrew Goodwin

Hot blood... Passion... The eternal hunter...

Vissza az elejére Go down

Skye Rossum

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : burlesque táncos
Location : Las Vegas
Posts : 24

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Graffiti   Csüt. Márc. 01, 2018 9:40 am

Volt, hogy azt kérték, legyek domina. Volt, hogy megalázni akartak, de egyik esetben sem én voltam az, akit megfektettek, hanem egy olyan álomkép, aki csak a szerepét játszotta. A kurvák élete már csak ilyen. Most valahogy mégsem éreztem, hogy ugyanaz a helyzet állt volna elő, sőt, élveztem a játékát. Az érintését, a csókjait, én pedig.. már csak élvezetből sem utasítottam őt el. Meg sem fordult a fejemben, hogy elutasítsam; az csak ritkán fordult elő.
Elmosolyodtam, ahogy igazat adott nekem, de mégsem akartam még megadni magam neki, bármennyire is tetszett a férfi, vagy a rajzai. Nem tudtam volna dönteni, melyik jött be igazán. Na persze a falra nyalt undorító nő csókjára nem vágytam... a pizza helyett, és ahogy előrecsúszva megszabadultam tőle, hiányérzetem támadt. George ujjai eltűntek rólam, amiért egy csak egy pillanatra vágyódva utána néztem vissza rá, ahogy felé fordultam, és meglepett! Képes volt rá.. megint.
Már csak attól, ahogy finoman ért hozzám, felsóhajtottam, a nyelve érintésébe pedig megborzongtam, de időm sem volt arra, hogy jólesően felnyögjek, helyette a szemeimet hunytam le egy mosollyal kísérve azt. A válasza a korábbi kérdésemre viszont csak még jobban felszította bennem a kíváncsiságot. Tudni akartam, mennyire vágyott rám, így amikor maga felé vont, a nyögésem már az ajkai közt halt el, ahogy újra rátapadtam hevesen a szájára, már szabaddá váló ujjaim belemartak a combjába térdétől pár centire, nem engedve a szorításon pedig egyre feljebb simították úgy a bőrét, egészen a combhajlatáig is.
Csak annyi időre vontam el magam tőle, hogy a tüdőmbe préselhessek valamennyi levegőt, és már újra ott voltam. Nyelvem az ajkai között egy pillanatnyi nyugalmat sem hagyva neki, miközben az addig combját érintő ujjaim megindultak felfelé a hasán.. majd még fentebb, a mellkasáról egészen a kulcscsontján át csak egy pillanatra időztek el a nyakán.. hogy hüvelykem ujjbegye csússzon állára, amivel eltéphessem őt tőlem. Zihálva, vágyakozva néztem a szemeibe, alig elnyíló ajkaimat pedig lassan megnyaltam.
- Szerintem.. ennél menne jobban is - pimasszá váló széles mosollyal, dacosan néztem rá, elengedve őt pedig elhúzódtam tőle, csak hogy megválhassak kényelmes tempóban a cipőimtől, felpakolva a lábaimat is - miután az egyik pohárba újra töltöttem whiskey-t - már közénk, ahogy felé fordultam a kanapén.
- Telhetetlen vagyok - haraptam bele alsó ajkamba, ahogy végignéztem rajta, mielőtt hátrébb csúsztam volna a párnázott részen, egészen a könyökeimre ereszkedve, felhúzva kissé a térdeimet is, csak hogy a terpeszbe pakolt lábaim ne rejtsenek el semmit, annál inkább a nagyon rövid nadrág. Ugyanoda pakoltam le a poharat, ahol még a beszélgetésünk elején pihentettem.. a legjobb helyen. Ott, ahol belém akart kóstolni, ott várt rá az ital is, és megint csak vártam.. hol George szemeibe nézve, hol a poharat tartva szemmel, kíváncsian várva, hogy melyikünkkel kezd.
- Hamarosan felmelegszik.. - utalva az alkoholra lustán mozdítottam meg a csípőmet, a barna, átlátszó lötty pedig örvénylően megmozdult a pohárban.
Vissza az elejére Go down

George Andrew Goodwin

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : kisstílű díler
Location : LV
Posts : 87

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Graffiti   Csüt. Márc. 01, 2018 2:31 pm

Megrázkódtam.. amikor a pillanat hevében ujjai belemartak a lábamba, de egy percig se tudott meghatni vagy maradásra bírni annál inkább ingerelt! Megindult a vér.. ahogy egyre inkább csúsztak azok a szorító kezek, és hogy belenyögtem volna a csókba!? A francokat! Én ilyenre nem emlékszem, csak a nyelvéé minden figyelmem és amilyen mesterien játszadozik vele.
Egyre inkább forrt.. ő is, éreztem a testében, de én se voltam kevésbé nyugtalan amikor a keze vándorolni kezdett, az már viszont annál inkább nem tetszett amikor eltolt.. csekély erőt használva, mégis... nem ellenkeztem. (Ezek szerint...) Csak hangosan ziháló tüdővel hagytam hogy újabb játékba kezdjen, ami viszont tuti, hogy a korábbi széles vigyorom már szabadabban futott szét a fejemen.
Nem támadtam.. Csak figyeltem. Mint a prédáját becserkésző ragadozó vad, még ha jól is tudtam a préda az enyém.. mégis élvezet volt megküzdeni érte!

Bal karom a kanapé támláján.. megint, de nem világos mikor húzódtam hátrébb neki szabad utat engedve, mégis csak gyengén tompuló lélegzettel megtettem, ahogy figyeltem milyen lassított felvételben tolja le a cipőket, kerültek a lábak.. azok az isteni hosszúak elérhető közelségbe, és csak egy pillanatra pillantott a hívogató lényegre a szemem aztán mindjárt vissza is résnyire húzva a szemeibe, csak rövid másodpercek után nyúlva le, az időközben kezemből kiesett füstölgő cigiért.
Csurran a whisky.. lötyögve tölti be a pohár szélét, engem mégse érdekel. Rajta ragadt a szemem. Kizárólag a hívogató prédán előttem, és amikor kekeckedőn megemelkedett a szemöldöke, na meg meg is inog az édes füstöt eresztő ital, csak panaszos sóhajt kényszerítve fel, fordultam az asztalnak, egész lazán.. ráérősen dörzsölve el a korábbi pohárban a parazsamat, és hasonló jelleggel fordulok is vissza vele szembe, hogy szemem lepillantva a lábfejére a tenyerem lasssan csússzon rajta végig.. Fel. Egyre feljebb, végigsimítva a vádliján, majd csak a térdhajlatnál fordulva le, és kapjam a sarkát a kezembe, hogy aztán a számhoz emeljem, meghajolva, hogy közelebb férkőzzek, hogy a whisky azonnal borult az ölébe, oda, ahonnan a legszívesebben végignyalnám.
Lassan indult el a nyelvem... kíméletlenül és szorosan ingerelve, néhány csók, néhány harapás, csak hogy az ízét érezzem, de semmit sem elsietve, lassan.. kínozva.. hergelve, még ha az én gatyám is egyre szorosabbnak ígérkezett, elértem a térdhajlatot, a comb belső felét.. a lecsorgó whisky helyét, ami rászáradt a forróságtól útközben és minden egyes felragadt vékony réteg cseppjét élvezettel nyaltam fel.
Már fölötte térdeltem. Kis híján, amikor elértem a whiskyben tocsogó nadrágszélet, de ekkor váltott is hirtelen a dolog, csak egyetlen pillanatig betörve alá nyelvvel, aztán húzódtam is hátra és ha nem ellenkezett, hirtelen mozdulatokkal bomlott a gomb, a cipzár, meg ami még volt vele, csúszott a nadrág, a bugyiját is beleértve és repült el valahol a kanapé mögött érve földet, én meg.. két marokra fogva a két combját előttem, hirtelen rántottam közelebb, csak hogy mielőbb belémárthassam a nyelvemet. Kecsegtet az a hívogató íz! A whisky és az őőő.. ízének csodás keveréke..

_________________


George Andrew Goodwin

Hot blood... Passion... The eternal hunter...

Vissza az elejére Go down

Skye Rossum

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : burlesque táncos
Location : Las Vegas
Posts : 24

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Graffiti   Csüt. Márc. 01, 2018 11:49 pm

Valahogy elfelejtettem nyulakként bagzani. Úgy éreztem, hogy Ő többet érdemelt most annál, mint hogy gatya le, és tíz perc után cipő vissza, elhagyva a garázst. Nem, most élveztem azt, ahogy mint egy ágáló áldozat, kissé ellenkezhettem vele. Élveztem, hogy nem küld el, hanem benne van a játékomban, és ha eddig nem voltam abban biztos, hogy bennem lesz, a pillantása rajtam, a kiszámíthatatlan mozdulatai egyértelművé tették a szándékát, és én elfelejtettem nemet mondani a vágyaimra. Arra, hogy elmenjek... Hmm, az is meglesz majd!
Hangos sóhaj szakadt ki belőlem, ahogy a tenyere a lábamon simított végig, és ahogy a pohár felborult az ölemben, a szitokszó helyett az ajkamba harapva figyeltem őt, hagyva, hogy a nedvességet beszívja a nadrágom, hagyva, hogy végigcsorogjon rajtam.. érezve, ahogy lassan kúszott le rajtam az egészen a fenekem alá, ujjaim görcsösen szorultak a pohárra. Inkább elmosolyodva ejtettem hátra a fejemet is lehunyt szemekkel, de csak egy pillanatra, amíg egy nyögés szökött ki ajkaim közül, ahogy a nyelve a bőrömet érintette, és mint a prédáját figyelő vad, úgy figyeltem minden mozdulatát. Ami nevetséges volt, mert én voltam a becserkészett, amit imádtam.. Ahogy azt is, ahogy megremegtem a nyelve alatt, hevesebben magamba szívva a légvételeket, segítve neki megemeltem engedelmesen a csípőmet is, hogy könnyebben meg tudjon szabadítani a ruháktól.
Halk, elégedett nevetés.. én voltam! hirtelen váltott át nyögésbe, ahogy már akadályok nélkül érezhetett, én pedig azt is elfelejtettem, hogy mit kellene fogdosnom. Valahol elhagytam a poharat, talán.. szét is törve a földre esett, de nem érdekelt. Csak George, az ölemben.. nyögve nyúlva le érte, belemarkolva a hajába is, hogy esze ágában se legyen onnan elmenni - helyezkedtem el előtte.. ha hagyta, azon igyekezve, hogy ne legyek nagyon hangos.. hogy tudja, még dolgoznia kell rajtam, nem fogok ennyitől elalélni, pedig... isteni! Nyögve emelkedtem meg félig, hogy a szabad kezemmel belekapaszkodhassak a felsőjébe, és ahogy megremegve visszaengedtem magam a kanapéra, azt is húztam magammal, a markomba gyűrve az anyagot egészen a nyakáig.
- Szedd... le! - ez az! Sikerült kimondanom és még értelmes szavak is lettek, amikor csak azon járt az eszem, hogy a nyelve.. törjön utat magának és merüljön el bennem egészen mélyen. Hogy érezze, hogyan remegek meg alatta, körülötte. És ha megtette, abban a gyors másodpercben egy vágyakozó mosollyal emeltem fel a lábaimat, hogy a combjaim közé engedhessem őt, átvetve a lábaimat a vállain is, és az ujjaim... valahol a melleim és az ő haja közt ingáztak, beletúrva néha abba a sötét puhaságba, ha sikerült arra is koncentrálnom, hogy én is csináljak valamit, ne csak élvezzek... élvezzem. Akartam és ebben a percben csak ő kellett. A whisky pedig... a szájában, a nyelvén végezte. Rólam.
Vissza az elejére Go down

George Andrew Goodwin

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : kisstílű díler
Location : LV
Posts : 87

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Graffiti   Szomb. Márc. 03, 2018 12:02 am

Keze a hajamban... ahogy megemelkedett... Önkéntelenül talált a két feszes seggfélre a kezem és élesen martam bele ahogy a hátamon kapart. Tudtam mi az amit akar. Valahol tudtam... Mégsem akartam engedni belőle, csak járt a nyelvem, ízesen feltérképezve minden egyes forróvá váló puha pontot, szívtam, keringettem, amikor a nyakamban landoló ruhának engedve eltéptem róla a kezeimet.
Olyan gyorsan szabadultam meg tőle, hogy az még alapesetben se ment volna jobban. Máris visszavágytam és nem is engedtem belőle. Közelebb rántottam, amennyire csak lehet, két mancsom rátapadva a melleire és ahogy a forró nedvességbe vetettem magam csak hogy végre újra a nyelvemen érezzem, ujjaim görcsösen martak azokba a feszessé váló mellekbe, amit magamnak akartam. Most.. nagyon!

Mélyen faltam... Amennyire csak elérte őt rám tapadva a nyelvem, éreztem ahogy mozog.. a teste egyre inkább ficánkol körülöttem.. ahogy duzzad.. egyre síkosabb és feszesebb és ahogy egyre inkább megadja magát nekem. Élveztem... Minden egyes percét, annyira élveztem mintha legalábbis benne járnék feszesen és mélyen, és tisztában voltam vele, hogy nem engedem el. Erre a körre már nem!

Nem tudom a kezem milyen utat járt be közben. Mikor került a falatnyi felső alá.. érezte a bőrét, esetleg tépte le(?) De csak a melleit éreztem. A bőrét.. Istenien és keményen, belefeszülve a két tenyerembe, nem finomkodva markolltam bele, ösztönösen.. semmi érzéssel, majd a csontos kis oldalán simulva végig a kezem, az egyik, egyenesen le, valahogy megmozdítva markol bele a seggébe, hogy teljességgel élvezhessem.
Biztos voltam benne. Most már tökéletesen. Amíg fel nem sikolt, és meg nem remeg a kezeimben, innen nem mozdul. Én el nem engedem!!


_________________


George Andrew Goodwin

Hot blood... Passion... The eternal hunter...

Vissza az elejére Go down

Skye Rossum

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : burlesque táncos
Location : Las Vegas
Posts : 24

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Graffiti   Vas. Jún. 10, 2018 11:16 pm

Ajkamba harapva fulladt bele a sóhajtásba a nyögés, amit George váltott ki belőlem, az, amit művelt. Éreztem, minden egyes pillanatban őt, a kezét, a nyelvét, a bőrét hozzám tapadva, és valahol elvesztem. Magam sem tudtam már, hogy mégis merre járhatott a percek során, mert egyetlen sűrűsödő ponttá zsugorodott minden érzékszervem, és talán.. igen... a felsőmet már rég leszedtem magamról, talán a férfi segítségével, talán türelmetlenné válva én magam téptem le, de nem is érdekelt.
Felsóhajtottam. Ez egészen biztos, ahogy a kezéért nyúlva belemarkoltam óvatosan a bőrébe, jelezve, hogy eszébe se jusson elengedni engem, miközben a combjaim a feje körül megremegtek... aztán a csípőm is, és az a sűrűsödő pont... mély forrósággá váltott át, ami lávaként ömlött végig a testemen lassan, komótosan nyalintva bele a gyönyörbe újra és újra...
Nem bírtam sokáig. És hiába a múltam azt feltételezte, hogy ex ribancként bármennyit bírtam, ez nagy baromság volt. Csak érteni kellett a nőkhöz. Volt, aki órákon át is kefélhetett akár, akkor sem tudott úgy felhúzni, mint a bennem nyelvvel járó férfi percek alatt. A mindent elsöprő lüktetés az ölemből indult... szinte robbant szét a testemben, egy alig hangos nyögéssel. Az ujjaim már a kanapé anyagába martak inkább, és mert ott azt könnyebb volt biztosan tartani. Csak nem szedem szét itt?!
Az apróbb pulzálások lassan folytak át a végtagjaimon, a hasamon, a hevesen emelkedő mellkasomon, egészen a lábujjamtól a fejem búbjáig éreztem minden egyes pillanatot, és hiába, hogy nem voltam hangos a nyögéseimmel, eszem ágában sem volt George-ot irányítgatni.. felesleges is lett volna, mert értette a dolgát.
Ha felemelkedett a combjaim közül, egy elégedett mosoly kíséretében haraptam be az alsó ajkamat ismét, de a fókuszom még kissé szét volt csúszva, ezért is mozdultam meg alatta-előtte, hogy valamennyire az alkoholtól és az orgazmustól kitisztult fejjel... próbáljak meg létezni, de nem igazán ment. A kettő túl élénken élt bennem.
- Hmm... - jött ki csak ez... - szomjas vagyok... - igyekeztem megnyalni a számat, és tudtam, hogy rohadtul nem ezt kellett volna most neki mondanom, de sajnálom.
A kezem annak ellenére, amit mondtam, és ha engedte a férfi, akkor óvatosan tapogatta le az elérhető távolságban lévő kezét, kissé fel is emelkedve a seggem, hátam alatt terpeszkedő kanapéról, hogy megnézhessem magamnak George felsőtestét, már amennyi látszott belőle. Ma sem volt rondább látvány, mint tegnap. Nagyon nem. Nyeltem egyet... aztán még egyet, miközben őt figyeltem... a korábbi taperolásomtól kusza haját.. a tőlem nedves ajkait... és úúúúristen, mennyire az ölébe akartam ülni! Továbbra sem sikerült lenyugodnom, sőt! Minden pillanatban egyre jobban kívántam őt.
Csak... adjmégegypercetésmegyekülökén!
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomWHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼
TémanyitásTárgy: Re: Graffiti   

Vissza az elejére Go down
 

Graffiti

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Külváros-