HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Avatárfoglaló
by Nolan St.Clair Yesterday at 11:42 pm

» Karakterhirdető
by Marley Mohle Kedd Aug. 14, 2018 9:18 pm

» I came here for money, but I can be your fangirl too
by Keegan B. Windsor Csüt. Aug. 02, 2018 10:14 pm

» Basic instinct
by Raina Maddox Pént. Júl. 27, 2018 11:41 pm

» Narah Le Strange
by Narah Le Strange Pént. Júl. 27, 2018 2:44 pm

» Sharon Bartram
by Sharon Bartram Pént. Júl. 20, 2018 11:06 am

» Hiányzások
by Ville Deadman Wallow Hétf. Júl. 16, 2018 11:19 am

» Megosztanám...
by Danielle C. Portland Kedd Júl. 10, 2018 5:15 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Narah Le Strange

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Narah Le Strange

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Spy.
Location : Las Vegas.
Posts : 1

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Narah Le Strange   Pént. Júl. 27, 2018 2:44 pm

Narah Le Strange
Moszkva, Oroszország.
1990. 02.11.
28.
Titkos ügynök. Kém. Riporter.
Media.
Megan Fox.

Amit jó ha tudunk...


Elémcsúsztat egy dossziét. Számkódos zár védi. Benne rejlik az élet. Nem akármilyen élet. Az enyém. A múlt, a jelen és az eljövendő világom.
-A következő megbizatása nemzetközi viszonyok elrendezése. Minden szükséges információt abban talál. Ha kérdése van, ne tegye fel! A gépe egészen pontosan 52 perc múlva száll fel a katonai bázisról. Magánrepülőn fog utazni. Talál ruhákat, amerikai magazinokat. Kérem tájékoztassa a felettesét, az érkezés időpontjáról valamint, ha a háttér történet megbukik. A művelet fedőneve Sivatagi Medve. Kérem álljon fel! Távozzon!-magamhoz veszem a következő személyazonosságomat és teszem amire utasítanak. Pontosan 52 perc múlva a repülőgép elemelkedik a kifutópályáról és a masszívnak tűnő felhőrengetegen keresztül távozik az anyaországomból.
Felnyitom a zárat, nincs túl sok olvasni valóm.  
A nagyját már úgyis ismerem. Az általános ügynöki lapom.
Név:
Valaha ide volt felírva a keresztnév, amit édesanyám választott és a vezetéknév, amit édesapámtól örököltem. Most pedig egy vastag fekete csíkkal jelezték, hogy titikosítva van. Egyébként Irina Peshkova.
Születési hely:
Oroszország. Természetesen. A többi vastag fekete vonallal áthúzva. Védelmezve a kiváncsi kutakodók elől.

Szülők, rokonok, születési időpont, tartózkodási hely, utolsó megbizatás, képesítés. Mind, mind kisatírozva. Bizonyos vagyok benne, hogy van egy fiók valahol ezen a világon, ahol mindez elolvasható, hogy egyszer, ha a haza azt követeli meg kiadhassanak... bárkinek. Egyébként sem számít már egyik sem. Már régóta tudom, hogy egy báb vagyok, ami táncol a zenére... és gyilkol a füttyszóra. Mind lényegtelen. Az idő homályába vesző értelmetlen érzelmesség. Ez a fajta luxus nem járja egy magamfajta nőnek.

A következő papír tetején egyszerű betűkkel vékonyan nyomtatták.
SIVATAGI MEDVE

Név:
Narah Le strange
Születési időpont:
1992.11.24.
Születési hely:
Dallas, TX, Amerikai Egyesült államok.
Foglalkozás:
Riporter.

Gyorsan futom végig a sorokat. Az előző feladathoz képest ez semmiségek tűnik. Szinte már egy könnyed kikapcsolódás. A ponts utasításom azonban egyetlen mondat.
Épülj be!

Késöbbi utasításig ez csupán egy üdülés. Valamiért mégis azt érzem, hogy forrú lehet még a talaj a talpam alatt Las Vegasban.
Az előző kiküldetés sétagalopp volt. A kezdeti nehézségeket leszámítva. A hozzám hasonlóak rendszeresen kapnak plasztikai módosításokat. Túl sok arc látott már, így nem rég alakítottak át nyomokban. Az orromat egészen átszabták, a számat feltöltötték, a mell méretemet megváltoztatták. Most mivel nem nem kavartam nemzetközi botrányt, csupán néhány rúzsnyomot, üres pezsgősüvegeket, összegyűrt ágyneműt és egy tucat holttestet hagytam magam után, így a parancs szerint csupán a hajszínemről kell gondoskodnom. Rutinból megy már. Elegendő hozzá a miniatűr mosdó, ami a gépen rejtőzik. A szőke tincsek csokoládé barnává erősödnek.
A folyamatosan frissülő ügynöki személyleírásom alapján szeretek elveszni a részletekben. Ez azon kevés pontok egyike, amit nem szeretnék megkérdőjelezni. A személyes pszichiáterem szerint jelentős személyiségfejlődésen mentem keresztül, legalábbis ha az irányomból elvárt viselkedési formákat tekintjük. Az ő szavait idézve emberileg egy roncs vagyok, de legalább mosolyogva viselem. Külön megdícsért, hogy mellőzöm a magánakciókat és a parancsokhoz kötöm még a gondolkodásom is. 100% korlát. Nincs bocsánat a kicsapongásért. Egy golyó meg aligha hiányzik a koponyámból.
Visszavonulok az utazó részlegbe. Még egyszer végigfutom a kormány által biztosított információkat mielőtt átadnám magam a kimerültségnek.
Az ébredés fájdalmakkal jár. Mint minden reggel az elmúlt időszakban. Ha egy orvos megvizsgálna biztosan találna néhány zúzódást, véraláfutást és egy kis enyhe agyrázkódást. A 'továbbképzés' nálunk nem teljesen azt jelenti, hogy úgy képességekre tesz szert az ember. Nemes egyszerűséggel emlékeztetik, hogy a haza szolgálata mekkora jutalmakkal és dicsőséggel jár, viszont az elvárásokat nem kielégítő teljesítmény azonban kőkemény következményeket vonhat maga után. Természetesen van amikor csak anyai simogatás gyanánt, vagy éppen gyakorlásként kell egymásban kárt tennük... és lehetsz te akármilyen gyors, erős vagy kemény... egyszer megtalálod azt aki földre tud vinni, és át tudja rendezni az arcodat apró részletenként.
A smink azonban csodákra képes. Kicsit lejegelem a szemem alatti halványuló monoklimat mielőtt a korrektor és az alapozó minden nyomát eltüntetné. Szemcsepp, hogy ne vérezzen be a sivatagi széltől. Könnyű hullámokba igazítom a hajamat majd elfoglalom a helyemet az ülésben. Türelem. Már csak néhány perc és Las Vegas a lábaim előtt hever majd.

Ha van még mit mondanod...

1990.

Születésem éve. A Szovjetunió felbomlása, kommunizmus vége.
Végtelen űr a népben. Kiábrándultság és a veszteségk feldolgozása vette kezdetét. Az első szabad oroszországi választás.
A szüleim a mai napig emlegetik, hogy mekkora hiba volt tőlük, hogy akkoriban vállaltak gyermeket. A politikai vizek örvénylővé váltak és senki nem tudta, hogy hol talál majd biztos talajt. A haza szolgálatára esküdtek fel. Már nagyon nagyon régen. Így nem volt kérdéses az én jövőm sem, csak az odáig vezető út. Reménykedtek benne, hogy fiúnak születek, és egy könnyebb utat kell majd megjárnom a sikerekig. De ők már akkor tudták... hogy mennyi mindent kell még túlélnem ahhoz, hogy a nemzet kincsként őrizzen majd.
Az Irina nevet választották nekem. A nagymamám után. Édesanyám mérhetetlenül gyűlölte a saját anyját, de sosem tudta félretenni a felismerést, hogy csak a kemény nők juthatnak valamire ebben a világban... sőt bármelyikben. Gyűlölve remélte, hogy egyszer felnövök majd a nevemhez és képes leszek a túlélésre.... vagy akár a saját életre. Hiszen nem mindegy. Túlélsz vagy élsz. Részéről nem számított, hogy melyik opcióhoz tudok majd felnőni. Csak valamelyiket érjem majd el. Kemény munkával, erővel és kitartással. Pedig mit tudhattak akkor még rólam? Azt hogy barna a hajam... kék a szemem és nem sírtam miután megszülettem.

1995.
Az utolsó év az óvodában. Magánrészleg. Mindenből a legjobb az én személyes tudtom nélkül. Természetesen. Egy gyermeknek nem minden esetben kell a tudtára hozni, hogy mennyi mindent tesznek meg érte a szülei. Nem kell, hogy tudatában legyen annak, hogy kiváltságos. A gyermekkorom egészen eddig a pontig gyötrelmesen egyszerűnek mondható. Nem tudnék jelentős részeket kiemelni. Bár 5 éves koráig az ember aligha tesz olyat, amit a szülein kívül bárki is csodálattal tudna emlegetni.
Az óvoda mellett különfoglalkozásként jártam tornára. Semmi komoly, de alapozásnak nem rossz, általában ilyenkor válnak ki a született tehetségek, akik utána az állam karmai közé szorulva késöbb az orosz válogatott színeiben sportolhatnak. Én nem csúsztam át a szűrőn. Talán ez lett volna az egyik utolsó lehetőség arra, hogy elkerüljem az elkerülhetetlent. Apám nyomdokai váltak mérvadóvá.
A legtöbb barátom a lakóhelyi körzetének megfelelő általános iskolába került, engem pedig egy bentlakásos magán iskolába küldtek, ahol a tudtomon kívül szépen lassan az életem sokmindenné vált, csak nem normálissá. A felismerés csak sok év elteltével ért utol, hogy ez volt az az év, amikor minden megváltozott. Pedig a felnőttek még ekkor is kedvesen mosolyogtak rám, még tudták a nevemet... még lehetett saját nevem.
Gyermekkorom utolsó néhány éve következett, amit akkor még nem vettem észre, de már csak kétes érzelmekkel tudok rájuk visszagondolni, ha egyáltalán megteszem. Az utolsó barátságok, az utolsó felelőtlenül bizalmi kapcsolatok, az utolsó játékok, az utolsó elvesztegetett esztendők. Már nem politikai értékeket tanítottak... hanem engedelmességet. Ne kérdezz. Teljesíts.

Vissza az elejére Go down
 

Narah Le Strange

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Karakteralkotás :: Előtörténet-műhely-