HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Chat

a város
Latest topics
» The homecoming
by Raina Maddox Today at 7:42 pm

» You cannot make me blue
by Layla Seymour Today at 5:17 pm

» A bácsié a tappancs?
by Trisha A. Mikhailov Today at 2:22 pm

» Avatárfoglaló
by Sebastian Daniel Moreno Yesterday at 10:53 pm

» I need to know now
by Melissa Hobbs Yesterday at 9:41 pm

» Pozitív végkifejlet
by Grace Reed Yesterday at 9:30 pm

» Nevil&Gloria - Mindig van rosszabb...
by Gloria "Sapphire" Salinas Yesterday at 8:04 pm

» Az előző részek tartalmából...
by Gloria "Sapphire" Salinas Yesterday at 6:06 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Johanna M. Riley
 
Amy Lynn Cooper
 
Raina Maddox
 
Nick Lane
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

nincsen

A legtöbb felhasználó (24 fő) Kedd. Márc. 28, 2017 9:57 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Ragnar Gainsbrock

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Ragnar Gainsbrock

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Üzletkötő.. szabadúszó.. egy BAROM! ;)
Location : San Francisco (mikor hol)
Posts : 21

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Ragnar Gainsbrock    Csüt. Jan. 21, 2016 6:33 pm

Ragnar Gainsbrock
Sacramento, California
1982. október 17.
34
Szabadúszó üzletkötő..
Criminals
Travis Fimmel

Amit jó ha tudunk...

Tulajdonságok.. és a többi(!): Very Happy
- szabadúszó motoron
- hol itt-hol ott hízelgi be magát, akad egy jó üzletre, vagy csak élvezi egy darabig az életet, aztán ha forró a talaj pattan is motorra és elhúz az amerikai messzeségbe
- ráérez dolgokra. Kinek–hol–és mire van szüksége, és neki hogyan származhatna haszna belőle
- fegyvere van.. De csakis végső esetben használja, ha a helyzet menthetetlen vagy fenyegetőzni kell
- egy féreg.. Soha nem bízhatsz meg benne, akármit is csinál, akárhogyan, mindig a saját malmára hajtja a vizet
- ostoba.. Pláne ha nők vannak terítéken, mindig éhezik a muffra, és könnyen lankad a figyelme
- de észnél van.. Ha a saját bőre a tét, vagy egy kiadós üzlet amiben akadhat pénz rendesen, és nem fél akár a nagyokat is átverni érte.
- nem fél.. Attól hogy egyszer rajta veszt, könnyedén veszi az életet, mégis bízik benne hogy elég figyelmes ahhoz hogy mindig ő legyen a nyertes.
- nem tart.. A maffiától, az írektől, vagy bárkitől aki a nyomába szegődhet, nem hagy nyomot, köd előtte-köd utána és már bottal ütheted is a nyomát a poros messzeségben
- többnyire összekötő.. Ügyleteket bonyolít két fél között, összehozza a részleteket és kellemes kis sápolással szerzi be a napi betevőt. Amíg ezt egyik fél sem sejti meg.. addig nem lesz gond vele.
- hamar megtalálja a hozzá hasonló életfelfogást.. Könnyen illeszkedik be, de hogy önmagát adja vagy játszik e? Azt soha nem tudja meg senki.
- komolytalan.. Vagy legalábbis annak látszik a háttérben viszont többnyire a helyén az esze. Megfigyel, következtet és cselekszik. Mégis sikerül mindig kikerülnie hogy bárkinek is számadással tartozzon érte.


Ha van még mit mondanod...

- Figyelj Smith, most kell az áru vagy nem! – töltötte be a hideg csönd az éjszakát – Utolsó esély… ha nem, eladom másnak. – rázta meg a fejét a slampos, szőkének tűnő csapzott figura a háttérben. Öltönyösök.. Meglepő, két.. kis jóindulattal sem ideillő kikent-kifent fazon ezen a környéken, pláne hajnali háromkor egy BMW-vel. Néma csönd, látszott az egyiken hogy hezitál, de a szakadt nem adta fel egykönnyen. – Nehogy azt hidd hogy lopom én az árut.. pláne az időmet.. – fintorgott, miközben elfele lépkedett tőlük a porban, simán látszott hogy csak rájátszik az üzletre, de a két jómadár vagy nem vette észre, vagy csak nem érdekelte őket a dolog.

- Mennyid van. – hangzott fel a kérdés, ami jóval inkább hatott kényszerű kijelentésnek, mint őszinte meggyőződésnek az üzletet illetően.

- 15 láda. AK47-es.. Eredeti orosz! A legjobb minőségben. De jó lenne ha mielőbb eldöntenéd mit akarsz, mert nem érek rá egész éjszaka. - nézett az órájára jelzés értékkel – Vannak más érdeklődők is, nem fogok a döntésképtelenséged miatt elszalasztani egy jó üzletet. – fordult vissza feléjük, hogy a raktárból kiszűrődő egyetlen fényforrás gyenge fénye megvilágítsa a fél profilját. - Te is tudod, hogy más minimum a kétszeresét kérné. - folytatta, egy cseppet sem nyomást gyakorolva csak úgy jelzés értékkel - De ha nem.. - emelte meg a vállát elfordulva mint aki beletörődött a nem megy-nem megy törvényébe, mégis úgy tűnt úgy alapból remekül forgatja az ilyen eszközöket.

- Megegyeztünk! – vágta rá az egyik karót nyelt, csak egy meggyőzött bólintást lökve bele, de a másik már mindebből jól sejtette, hogy megint nyert ügye volt. Újabb kipipált üzlet.

- Na lááátoood!??? Ezt már szeretem! – villant fel a teliszájas vigyor az arcán mikor már sokkal szabadabb képet festve közelebb lépkedett és az előbbi felé nyújtotta a kezét.
Az lenézett rá.. aztán vissza a szemeibe.

- Mikor szállítasz? - állta a megtörhetetlent, de a bozontos se vette szívügyre, egy könnyű vállrándítást megejtve húzta is el a kezét és félredöntött fejjel nézett a másik szemeibe.

- Auuuööö… mondjuk úgy bármikor!  Amikor csak kicsengeted a lét! – vigyorgott megint az öltönyös szemeibe, de sem ő, sem a mellette álló nem igazán vette a lapot hogy engedjen.

- Mondjuk hogy most. – újabb karót nyelt megjegyzés, egy tenyér a másik felé, az meg helyezi is bele a – valószínűleg - kialkudott összeget – Itt van a raktárban? – figyeli még mindig a motorost, egyetlen arcizma rezdülésétől is mentesen, szinte lerí róla, hogy sokkal szívesebben lenne most máshol, de legalábbis másvalakivel szemben.

- Neeeeee.. mááááár.. hát madárnak nézel? – derül fel újra az előbbi arc, nem kevés szemtelen élt is csempészve bele – Hát vagyok én olyan hülye, hogy itt rejtem el – bök fejjel a raktár felé – és miután szépen átvettem a pénzt, ti, nagyfiúk előkapjátok a fegyvereiteket, és kivérzett hullaként látom meg a holnapi felkelő napot? Persze a pénz nélkül.. – újabb pofátlan vigyor, mint aki jól tudja mibe is kezdett és aki azt is tudja kikkel áll szemben, mik a módszereik, vagy milyen veszélyek is leselkedhetnek. Biztosíték! Ezen múlik minden. Mindig és minden esetben, és még ezért is van életben! És ezért van hogy a híre mindenhol megelőzi. Bejárja egész Amerikát... Akinek kell.. vesz. Aki meg elad, biztosítékot kap a névre. Garanciát, milyen simán is mehet egy-egy üzlet, mindenki megkapja amit akar, gazdát cserél az áru, a pénz, nem szólnak közbe kéretlen ellentétek és a váratlan események bekövetkeztére is kicsi az esély.

- Ha megkapom a pénzem, fél percen belül itt a teherautó – bök most bele a sötétbe, ahol senki nem sejt utat, csak a bokrok és fák véges sora, mégis magabiztossá tesz. Kettő.. egy ellen. Nem lehet baj. – Svenson csak a jelemre vár. – feleli megint győzelemittasan, ahogy már a zsebében érzi az égető pénzköteget.
Az öltönyös hümmög, látszik, nem tudja eldönteni bízzon e, de a név, kötelez. A légy.. Ez a név járja mindenfelé, és ez a név a biztosíték.
Közelebb lép, csak kimért léptekkel közelíti meg a szakadt férget, és megállva előtte alig fél méterre, nyomja a pénzt a tenyerébe. De még nem engedi el...

- Jól tudod.. hogy ha átversz, megtalálunk. – rövid szünet – És azt fogod kívánni, bár megdöglöttél volna mielőtt a kezeim közé kaparintalak. – hangzik el a fenyegetés, de a szőke még mindig égig érő vigyorral lazán figyel, és szinte kitépi az előbbi kezéből az összeget.

- Tiii.. rosszfiúk, mindig azt hiszitek hogy pár megválogatott szó, és az ember máris bokáig fossa magát. – vigyorog tovább a szemeibe – De ne izgulj.. Nem lesz baj! – hajol közelebb és suttogja a szemébe, aztán egy hirtelen.. Füttyszó.. És máris felmorog egy régi motor hangja a háttérben és kikanyarodik egy igencsak tengelyig pakolt öreg járgány.

- Voálá! – heves kézmozdulattal megtűzve – Hát nem megmondtam? – vigyorog ismét, és zsebrepakolva az igencsak ínycsiklandó összeget fordít hátat fütyörészve, és dobja át a lábát a motoron. Ez is egy egyszerű üzlet volt… Egy tökéletes. Báár mindig minden ilyen flottul menne! Aztán felmorog a motor, egy utolsó vigyor az átpakolók tömegére, és semmivel se törődve tovább eltűnik a fekete semmibe.
_________________

But before the night is through,
I wanna do real bad things with you

Vissza az elejére Go down

Admin

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼

Admin

Location : Vegas
Posts : 63

Felhasználó profiljának megtekintése http://lasvegas.hungarianforum.com
TémanyitásTéma: Re: Ragnar Gainsbrock    Csüt. Jan. 21, 2016 7:48 pm

Elfogadva!

Szuper! Újabb muffimádó "féreggel" gyarapodtunk! hehe Üdv a csapatban Mr. Csakvirítsdalóvétésjóbanleszünk, illetve kösz, hogy Vegas életét színesíted a többi gyök… köhömm… akarom mondani rózsaszín pillecukorba bagyulált, cuki alvilági fazonnal. Még egy-két ilyen karakterrel találkozom, és tutira nyitok egy fanclubot a Homo Vegas Criminals Sapiens számára. Élrajongótok leszek, srácok, annyira jól össze vagytok rakva. Ezt vedd komoly dicséretnek, Ragnar. Wink Isteníteni csak azért nem foglak HANGOSAN, nehogy már elszállj magadtól. Razz De azért óvatosan megsúgom, hogy bejövős ez az ősemberstílus. A megalkotód olyan belevaló faszagyereket kalapált össze, aki nem szarik maga alá a saját árnyékától. Örülök, hogy ilyenek ragnaríroznak randalíroznak apró, vidám városkánk utcáin. Csak utol ne érjen az igazságszolgáltatás…
Pattanj mocira, és húzz avit foglalni!
Vissza az elejére Go down
 

Ragnar Gainsbrock

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek :: Criminals-