HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Sharon Bartram
by Sharon Bartram Yesterday at 11:06 am

» Hiányzások
by Ville Deadman Wallow Hétf. Júl. 16, 2018 11:19 am

» Megosztanám...
by Danielle C. Portland Kedd Júl. 10, 2018 5:15 pm

» Fekete vitorlák
by Gloria "Sapphire" Salinas Kedd Júl. 10, 2018 7:29 am

» RocknRolla
by Raina Maddox Szomb. Júl. 07, 2018 11:51 pm

» Műsoron a kávé
by Gloria "Sapphire" Salinas Szomb. Júl. 07, 2018 7:45 pm

» Hit the lights off - Félelem és rettegés a metróban ragadva
by Henrik Ibsen Troy Pént. Júl. 06, 2018 7:14 pm

» Can't stand the silence
by Raina Maddox Hétf. Júl. 02, 2018 11:39 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Gabriel Sadik

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Gabriel Sadik

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : szabadúszó
Location : Úton
Posts : 196

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Gabriel Sadik   Szomb. Jan. 23, 2016 12:38 am

Gabriel Sadik
USA - San Francisco
1979. December 30.
36
szabadúszó
Criminals
Jason Behr

Amit jó ha tudunk...

- Felkelni! Ne lustulj! – vágok hozzá egy párnát ahogy a kanapén fekszik elterülve. Tegnap este megint jól benyesett, de karja-lába megvan, vagyis legalább rázós ügybe nem keveredett, ami már fél siker ha csak őrá gondolok.
A NŐK! Igen, egyszer az lesz a veszte. Ahogy van aki a szájára nem tud lakatot tenni, ő ugyanígy van csak a farka viszi előre, tuti, hogy egyszer majd valaki lenyesi neki. Egy féltékeny férj.. vagy egy barát... De ez van így járt. Én mosom kezeimet. – vonul végig a szösszenet, és inkább lerakom magam a konyhaszékre.

- Mondd muszáj ezt csinálnod minden reggel? – beszél bele a párnába előttem –Kezdem már rohadtul unni… - dobja át magát valami utánozhatatlan bűvészmutatvánnyal hátra és a változatosság kedvéért már a plafon felé nyökög.

- Ma tovább kell mennünk. – sóhajtok nagyot megkönyökölve magam mellett az asztalon... – Itt vagyunk már vagy 1 hónapja.. – rövid a szünet - Muszáj továbbmennünk. Kell keresni valamit.. valamit átellenesen. Arra biztos nem keresnek. - kopogtat a kezem, csak véletlenszerűen rázkódva a fa asztallapon.

- Szerintem már kurva rég nem keresnek, csak te spilázod túl.. – nyújtózkodik meg, és a hotelszoba kietlen csöndje visszaveri a nyögéseket. –Tetves 8 év.. Gabe, tudod mi az? – jön már megint az ellenvetés, nem mintha én ne számolnám az eltelt éveket – Szerintem ezt már csak te fújod fel. Feleslegesen… – löki fel magát ülőbe, és ha nem lenne pont kényes a téma, a gyorsaság még akár örömtáncot is érdemelne.

- Sosem tudhatod.. – áll be egy pillanatra a kopogás, de aztán folytatom tovább.

- Nem, mi? – esik vissza az ülésbe és már meglepett volna ha ez az egész ilyen könnyen menne.

- Idefigyelj, Nev! – lököm fel magam már én állóba az asztal mellett, csak hogy minden egyes tetves szót tökéletesen értsen. – Azt hiszed hogy az évek valamit is jelentenek?? – beállt rövid szünet - Azt hiszed hogy az, hogy megloptál egy férget.. és megdugtál egy lányt.. egy nem is akármilyet, hanem egy friscoi fejes ártatlan lánykáját, valamikor is nyugtod lehet? – rövid a csönd a szemeibe de ő nem veszi a fáradtságot hogy felém nézzen. - A kurva életbe Nev! Az hogy az a kurva rablás hogy végződött, még semmi! A rendőrség az semmi! FBI.. akármi faszom, kis.. halak vagyunk a végeláthatatlan tengerben, de egy maffiózó.. Egy maffiózó soha nem felejt. – ereszkedik a hangom le, és csak figyelem ahogy visszadőlve az alkarja a homlokán támaszkodik meg.

- Mind hozunk áldozatokat. – rövid a csönd – Én is hoztam nemkeveset. Dave.. Rita.. a városom, az életem… Azt hiszed én mindezt élvezem?? – emelkedik a hangom élesbe. – Azt hiszed hogy ez az egész csak egy kibaszott.. JÁTÉK.. amit kedvedre kevergethetsz!?? – újabb rövid csönd áll be, de mintha bele se mukkanna az egészbe - Hát NEM!!! Öcsikém.. ez kurvára nem játék, ez a kibaszott élet! Amit te szépen elcsesztél, és még ma is isszuk a levét! – sose vágtam a fejéhez ezeket, de újra és újra felmerültek kétségek és mindig meg kellett találjam a megoldáshoz vezető utat.

- Vagyis ha nem akarsz.. két golyóval a fejedben feküdni valamelyik erdőszélen, és nem akarsz.. újra szemközt nézni Toretto-val és AZTÁN.. az erdőszéle, akkor jobb lesz ha beletörődsz és azt csinálod amit mondok! – A hangom éles, már simán kiabálásnak is beillene, de nem érdekel. Kurvára nem érdekel mi a nyűgje. Azt akarom hogy éljen! Hogy ne haljon meg.. SEHOGYSE! Ha így kell élnie.. élnünk, akkor eképpen, de nem fogom hagyni hogy kinyírassa magát! Amíg én élek.. nem!

Néma csönd.. aztán lassú gunyoros taps hangja tölti be a légteret.

- Bravo… Gabe.. bravo.. – látom hogy már talpon áll velem szemben – tökéletes alakítás, nem mondom. – húzza el a fejét, de mindig is ő volt az aki könnyedén vette ezt az egészet. – De még ha mindez igaz is.. még ha één is voltam a bűnös ebben. ha VAGYOK! – áll meg közvetlenül velem szemben én meg utolsó percig tartom a pillantást. – Akkor is élnem.. keeeellll… - csak halk suttogás. Nem olyan mint akit a félelem kerget, olyan mint aki…
Ironizál.

Megforgatom a szemeimet és kilépek az orra elől.

- Tudod mit..? - fordulok már tőle távol meg - Akkor élj! – törődök bele – Nem érdekel.. Ha te ezt élvezed... –és visszanézek a szemeibe –de aztán ne mondd hogy nem figyelmeztettelek. – tartom egy ideig a szemeit.. talán percek, de lehet csak néhány rövid pillanat ereje, aztán utolsó lépésként csak egy hirtelen fordulat és némi pénz csapódik az asztalon. Övé a szoba kifizetése. És csak ekkor nézek fel a szemeibe.

- Lássuk hogy boldogulsz egyedül.. kisöcsém.. – itt már én suttogok. Hogy ironizálnom kéne?? Nem, nem egészen. Féltem. Hisz az öcsém.. Az egyetlen aki még van nekem. Inkább látnám rabként, öregen, mint holtan kiterülve valamelyik erdő sűrűjében. De eddig mindig keresztbe tett nekem. Hát lássuk hogyan boldogul egyedül… Nevil, hogy fog menni az egész gyökerek nélkül!??

- Hívj ha kitomboltad magad.. – a hangom színtelen, de kezem már az egy szem sporttáskám fülén matat. -  És ha még életben vagy.– ezt már csak az ajtón kifelé beszélem. A táska a vállamon, a fegyverem a derekamon, a párja pedig, az ikertestvér, meg ott feszül az asztallapon.
Csak egyetlen percre torpanok meg. Egy gondolkodásnyi időre. Vajon jól teszem e!?? Nem vagyok róla meggyőződve. Mégis, ez az én napom. És az övé… Ha túléli ezt a hetet..
Azzal kiléptem az ajtón…

Ha van még mit mondanod...

A családom és egyéb állatfajták…

- Dave Iversen – San Francisco-i bandavezér, 2003-ban az életét vesztette. Gabe feljebbvalója volt, a banda az élete. Már egész kiskorától magába rántotta az utca szele, és volt.. akitől megkapta ezt a bizalmat. Még akárki lehetett volna belőle..

- Rita Iversen – Volt szerető.. (szerelem?) csapattárs. Véletlenül hozta össze őket az élet, és valahol véletlenül is gabalyodtak össze. A banda szelleme..: mindig védd be a csapattársadat! És az egész, valahogy hirtelen vett váratlan fordulatot. Egész addig a napig…

- Vincent Morris Belvedere – Csak egy név.. az éterben. Akkor kapott értelmet, amikor Dave megegyezett vele. Egy bank.. 9 óra 15 perc. Egy pénzszállító autó. Könnyű menet lesz. A dolgok mégse sültek el olyan egyszerűen és míg emberek haltak meg, Gabe és a testvére néhány kisebb köteggel kislisszolt a hátsó oldalon. Azóta halottnak hitték őket. Egy darabig…

- Nevil Turner – A Testvér.. az Öcs.. a bajkeverő, a felelőtlen. Négy különböző szó és mégis leír egy embert. Nem könnyű vele. Amikor beállított egy februári reggelen, hogy az anyakönyvi kivonatok igazat szólnak, Gabe megtudta hogy van egy testvére. Egy fél.. testvére. Bár igaz, az anyja, aki majd másfél éve ül az elmegyógyintézetben semmit sem tudhat belőle, de ő befogadta. Az egyetlen családtagot, aki még létezik az életben.
És még az se számított, hogy a kölyök egy egész maffiát magával húzott …
A családi kötelék.. megold mindent!

8 éve menekülnek. Hol együtt.. hol külön, hol délre.. hol keletre.. ami biztos hogy soha nem lehetnek biztonságban. Mindig mérj fel, és mindig nézz körbe!
Ez a mottó tartja őket a fejvadászok között életben…

Vissza az elejére Go down

Admin

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼

Admin

Location : Vegas
Posts : 77

Felhasználó profiljának megtekintése http://lasvegas.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Gabriel Sadik   Szomb. Jan. 23, 2016 5:23 pm

Elfogadva!

Üdv Gabe! Very Happy Hát akkor a bátyó is górcső alá került a kopasz öcsi után.
Eddig sem lehetett egyszerű az élet, de most… Tudod mivel torolhatnád meg leginkább, hogy felbukkant? Karácsonyra dugj neki a tannembaum alá egy hajnövesztő-szett ajándékcsomagot. Elvégre maffiástul jött. Sok-sok balhé vár még rátok. De ha a dolog jó oldalát nézzük, legalább van kivel kéz a kézben menekülni.
Kettőtök közül baj, ha a Te burádat bírom jobban? Very Happy
Nem vagy egy unalmas fickó, sőt. Nem csak a hosszú haj leng körül, de a veszély is. A nők erre gerjednek.
Köszi ezt a nem épp szokványos figurát!
Utadra is engedlek, nyomás avatárt foglalni! Wink
Vissza az elejére Go down
 

Gabriel Sadik

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek :: Criminals-