HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Hiányzások
by Ville Deadman Wallow Today at 11:19 am

» Megosztanám...
by Danielle C. Portland Kedd Júl. 10, 2018 5:15 pm

» Fekete vitorlák
by Gloria "Sapphire" Salinas Kedd Júl. 10, 2018 7:29 am

» RocknRolla
by Raina Maddox Szomb. Júl. 07, 2018 11:51 pm

» Műsoron a kávé
by Gloria "Sapphire" Salinas Szomb. Júl. 07, 2018 7:45 pm

» Hit the lights off - Félelem és rettegés a metróban ragadva
by Henrik Ibsen Troy Pént. Júl. 06, 2018 7:14 pm

» Can't stand the silence
by Raina Maddox Hétf. Júl. 02, 2018 11:39 pm

» Öribarik - episode I.
by Gloria "Sapphire" Salinas Szomb. Jún. 30, 2018 6:40 am

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Giulia Bianchi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Giulia Bianchi

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 5

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Giulia Bianchi   Vas. Jan. 24, 2016 4:16 pm

Giulia Bianchi
Atlanta
1992.10.30
23
Prosti - Pornószínésznő - Életművész
Prostitutes
Liu Wen

Amit jó, ha tudsz...


Guilia közel sem átlagosnak mondható, jelenleg állástalan pornószínésznő, aki luxusprostiként egészíti ki keresetét és kapja meg a szórakozását. A felnőttfilm világában July Deeper művésznéven vált közepesen ismertté. Különlegessége, hogy kizárólag extrém, szenvedős, csak anális videókban szerepel és ezekből három éves pályafutása alatt körülbelül 30-at gyártottak. Ismertetőjegye a bombasztikus, hangos és kissé túljátszott szereplés, mind az életben, mint az ágyban. Szeret játszani az emberekkel és szeret szenvedni, ráadásul sosem elégszik meg azzal, ami éppen van. Ha úgy érzi az élete egy pillanatra is stagnál, nos akkor kezd el hirtelen butaságokat csinálni, utána pedig látványosan szenved.

A legtöbb életrajzi és szakmai információ szabadon elérhető róla az interneten, ahol saját weblapja és a rajongók által készített saját wikije is van. Erre pedig rettentő büszke.
Ha van még mit mondanod...

Giulia életét alapvetően élvezetesen fájdalmas ballépések sora formálta olyanná, amilyenné.
Atlantában dolgozó és a "Brain Drain" hatására ide honosodott olasz, orvos-házaspár gyerekeként szigorú vallásos neveltetést kapott. Személyiségbeli devianciái és fehérmájúsága talán pont az erősen szabályokhoz kötött és szülői elnyomástól sem mentes életnek köszönhető. Megzabolázni, azonban csak addig tudták, amíg a szülői háztól el nem távolodott.
Mikor 18 évesen Los Angelesbe költözött marketinget tanulni a helyi egyetemen, akkor kerítette hatalmába az a féktelen szabadságvágy, amely később behatárolta az életét. Keveset foglalkozott a tanulmányaival, ellenben szórta a pénzt , féktelen bulikon vett részt és komolyabban is megismerkedett az alkohollal és a szexualitás gyönyöreivel. Ahogy eltelt az első év úgy konvergáltak a tanulmányi eredmények a nullához és úgy váltak a bulik is egyre exkluzívabbá és egyre kefélősebbé. Az egyik ilyen buli folyományként kiszivárgó házivideó miatt aztán kicsapták, szülei pedig végtelenül csalódva a lányukban megtiltották, hogy hazamenjen.

Tizenkilenc évesen, pénz és szülői támogatás nélkül, de drága allűrökkel, úgy hogy nélkülöznie sohasem kellett... Mint a partra vetett hal a levegőért, Giulia úgy kapkodott a pénzért és talajért, amely hirtelen kicsúszott a lába alól.

Élete legnyomorultabb szakaszában egy helyi étteremben kényszerült munkát vállalni hostessként, és saját szakállára, nagyon vigyázva de megismerkedett az élet prostituált oldalával is.
Talán ennek folyományaként egy szép napon megcsörrent a telefonja és az előző esti kuncsaft, egy tehetős üzletember találkára hívta.
Másnap már egy magánorvosi rendelőben ült a nőgyógyász székében. Ez volt a beugró, a befektetés és a belépő, mely után egy toronyház tetején találta magát anyaszült meztelenül egy úszómedence partján két férfi és négy nő társaságában... A penthouse és jelenlévők "tulajdonosa" pedig egy bizonyos John Smythe volt. Mr. Smythe harmincas végi, sikeres és dúsgazdag, análfetisiszta milliomos, aki ingatlanközvetítő cégéből gazdagodott meg egy napozóágyban ült a medence partján, koktélt szürcsölgetve, miközben a négy lány felváltva szájjal kényeztette. Két egyszerű kérdést tett fel az olasz-amerikai lánynak.
"Mire vagy hajlandó, hogy újra talpra állj? és "Dugtak-e már fenékbe?"
Giulia pedig pont a kívánt választ adta a férfinek. "Bármire és nem." Smythe tekintete azonnal felcsillant és ügyvédje, aki a lányt a férfivel összehozta három különböző szerződést adott a leendő July White kezébe.  A különbség közöttük a díjazás, a kérhető síkosítás és szünetek számában volt, valamint az időtartamban, ameddig Giulia felkínálta fenekét a férfinek. Habár Brian az ügyvéd súgva figyelmeztette a nőt, hogy nagyon kegyetlen dologra vállalkozik, pláne hogy még sosem csinálta... Giu mégis a leghosszabb és egyben legkeményebb, de legjobban jövedelmező változatot választotta.
Míg az egyik férfi meglepődéssel párosodó undorral hördült fel, addig a másik kéjes morgással pattant föl a székből. Az aláírások a helyükre kerültek és a négy lány elvitte a nőt egy pokoli délutánra felkészíteni. Éjfélig kellett bírnia, ha előbb elmenekül egy fityinget sem kap.
Az olaszos díva első anális élménye pokolira sikerült. John Smythe nem hazudtolta meg magát, ahogy Giulia sem. Már az indítás is kegyetlen volt és a délután folyamán nyögésektől, sikítás és sírás, zokogás és nőhöz méltatlan káromkodás elegyétől volt hangos a háztető és a penthouse. Egyetlen kulcsszó volt csak, ami véget vethetett volna szenvedéseinek, de egyben minden pénztől meg is fosztotta volna. Nem mondhatta, hogy "Elég!" Végül majdnem a vége előtt bukott el. Smythe éjfél előtt ugyanis gonosz játékba fogott vele, amelyben ha nem okoz magának fájdalmat és gyönyört a férfinak, úgy minden fizetségétől elesett volna. De kitartott! Haraggal és gyűlölettel telve, megsemmisült fenékkel és önbecsüléssel tolták ki a mélygarázsban várakozó kocsihoz, amely hazavitte. Azonban a kezében görcsösen szorongatott köteg pénz megoldotta minden problémáját. Egy időre. Felmondott az étteremben és egy hétig az ágyban feküdt és zokogott és fájlalta magát és ahová jutott. Azonban sokkal komolyabb problémája volt. Életében először érezte azt, amit mások szerelemnek hívnak, igaz ő egy sokkal eltorzultabb formában. Gyűlölte a férfit, azért amit a tetőn vele tett és ahogyan tette és gyűlölte saját magát, amikor egyik reggel arra ébredt, hogy újra át akarja élni. Őrjítően férfiasnak és alfának találta azt a hideg könyörtelenséget, a szadista élvhajhászatot ahogyan Mr Smythe vele bánt, rajongott azért a szakértői, átgondolt és megtervezett ínyencségért, amellyel a férfi végighajtotta a nőt az összes pózon és bizarr játékon, látszólag mindig talán egy konkrét dologra, érzésre, ingerre koncentrálva. Ahogy teltek a napok Giulia lelki egyensúlya úgy bomlott fel teljesen, kis híján elhatalmasodott rajta a vívódás önmagával és a szerelem. Végül az utóbbi győzött és a nőben eltörött valami. A szelleme vagy teljesen megsemmisült, vagy akkor szabadult fel igazán, senki nem tudja megmondani.
Másnap összekészült és visszatért Mr Smythe rezidenciájára, azonban legnagyobb meglepődésére és csalódására áttörhetetlen falba ütközött. A férfi visszautasította őt. Egyszerűen elmagyarázta neki, hogy sajnos 'Lia csak egy volt a sokból. Nincs benne semmi kimondottan különleges, sőt még csalódott is, ugyanis egy picit különlegesebb
popsi-élményre vágyott a nőtől, de végső soron azt a pénzt az élmény megérte. A hitetlenkedő és megsemmisült July könnyei nem tudták meghatni a férfit, aki a végén hozzávágta, hogy még ingyen sem csinálná végig még egyszer ugyanazt. "Miss Blanche, sajnos én nem állhatom az ilyen buta kis hölgyeket. Mind el van telve először a saját szépségétől, aztán a saját kínjával, de azzal egy sem foglalkozik, hogy én mit érzek! Hallotta, hogy egyszer is önfeledten élveztem volna? Nem. Nem véletlen. Különlegesnek indult, aztán csak egy szokványos péntek lett belőle... Meg sem próbált elvarázsolni."
Giulia teljesen összetörten ment haza és ismét egy napokig csöndben sírós időszak vette kezdetét...

Az egyik aggódó barátnője hatására aztán hetekkel később belement, hogy találkozzon egy pszichológussal. A korai harmincas férfi jól menő, drága magánpraxist vezetett. Eleinte érdektelen barátságossággal, de szakértően próbálta a problémát feltárni. Aztán ahogy a mélyére értek a történetnek és Miss Blanche lelki világának, úgy változott meg az érdeklődése szakmaiból, személyessé és tisztességtelenné. Megrészegítette a kép, hogy minden titkos vágya, amit a feleségével nem tudott és nem is mert volna átélni ebben a nőben összpontosult. Égi jelként vette a nő karjai közé hullását, így szinte töprengés nélkül visszaélt a helyzetével. Robert Smith pszichológus doktor élete legboldogabb, legönfeledtebb hétvégéjét  töltötte együtt Giulia-val, miközben felesége és kisgyereke úgy gondolták, hogy továbbképzésre utazott el... Habár nem gondolta, hogy baj lenne otthoni szexuális életével, mégis valami elemi felszabadultságot érzett, ahogy többezer mérföldre otthonról a Négy Évszak szállodalánc legelegánsabb lakosztályában tövig elmerült a minden eddig érzettnél kellemesebb és ingerlőbb, bűnös élvezetében: a megkötözött és kipeckelt szájú olasz szépség fenekében, miközben pezsgőt szürcsölt és élvezte a panorámát.
Robert pont azzal a visszafogatlan élvhajhász kegyetlenséggel bánt a nővel, ahogyan sejtette, hogy kellene... A hatás pedig  garantált siker volt. July szerelme azonnal fellángolt, Robert pedig gondoskodott róla, hogy új rabszolgájának sérült személyisége a számára legmegfelelőbb irányba torzuljon tovább. A hatalmas és titkos szakmai és családi bűn utáni folyamatos lelkiismeret furdalást könnyen feledtették a sikolyokban gazdag gyönyörű és ingerlő "csak popsizós" esték, ahol Robert teret engedhetett a valódi, elfojtás nélküli énjének.
Az elkövetkező egy év mindkettejük számára katasztrófálisan, de gyönyörűen alakult. July szerelme nem csillapodott, a benne élő szexuális kép teljesen állandósult. A lelki törés a férfi áldatlan hatásának hála rosszul forrt össze. Egyszerűen csak popsiba tudta élvezni a szexet és az sem borzasztotta el, hogy ő maga már nem is akarta a "hagyományos módon".
Robert házassága cserébe nagyon hamar tönkrement. Egyre gyarapodtak a kimaradós esték, otthon pedig egyre kevésbé volt szex. Mikor felesége egy magánkopó segítségével még videofelvételt is készített Robert ténykedéséről és konfrontációra vitte a dolgot, akkor sem érzett semmi bűntudatot sem. Előadta feleségének, hogy ő nem hajlandó tovább elfojtásokkal élni és fölfedezte valódi önmagát. Szelíd könyörtelenséggel és érzelmi zsarolással képes volt egy hónapra hasonló rabszolgát csinálni az asszonyból, mint July-ból. Azonban ez csak rontott a helyzeten. Robert nem volt hajlandó lemondani Giuliáról, sőt még haza is akarta költöztetni. Ez pedig végül válásra vitte a dolgot.

A válás pedig anyagi csőbe jutatta a férfit, aki így már nem volt képes finanszírozni extrém szeretője, drága életvitelét. Éppen ezért bemutatta az egyik távoli ismerősének, aki a californiai felnőttfilmes iparban dolgozik. A leghatásosabb bemutatkozáshoz Sarah végignézte a páros egyik alkalmát és azonnal aláírtak. A nő meglátta Giuliában a potenciált arra, hogy kis kiképzéssel az odaadóan-szenvedő krumpliszsák formációt látványossá fejlesszék tovább. Az elkövetkező három év pedig elhalmozta Júliát az áhított sikerrel, csillogással és szenvedéllyel... Habár kapcsolatukban egész eltávolodtak egymástól, ahogy a férfit elundorította, hogy a nőt sok más férfi is megkapja. Helyette új vietnámi játszópajtást talált magának és Las Vegasba költözött és új életet kezdett.

Időközben Giulia munka mellett is dolgozott részben sok pénzért, részben azért, hogy pótolja a különleges Zsarnokot az életéből, akit elvesztett. Azonban sajnos egy férfi sem volt hajlandó olyan határozottsággal és könyörtelenül kielégíteni "csak popsis" igényeit. Sajnos eközben belefutott néhány szerencsétlen alakba, akik zsarolásának nem engedett és ezért kenyéradója a fusizás miatt kidobta. Három év után újra romokban hever. Itt az ideje újrakezdenie. Új hely, új munka, és vagy visszaszerezni a Férfit, vagy bosszút állni és találni helyette egy másikat. Vegasban.

Vissza az elejére Go down

Admin

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼

Admin

Location : Vegas
Posts : 77

Felhasználó profiljának megtekintése http://lasvegas.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Giulia Bianchi   Vas. Jan. 24, 2016 6:12 pm

Elfogadva!

Ejha, kislány! Very Happy
Egy roppant… mély és sikamlós karakterhez van Vegas-nak szerencséje. Mesterien pinkás ET. Írói vénádban rengeteg kreativitás és ötletesség folyik, a karakteredben pedig tömény potenciál és kihívás. Ez a különös, közel beteges kettősség teszi a lányzót nehezen megfejthetővé és izgalmassá.
Hát, nem semmi életet választottál. Vagy inkább az választott Téged? Épp ezért, nem tudom, hogy együtt érezzek-e veled és sajnáljalak-e a hányattatásaidért, vagy legyek-e közömbös, elvégre a saját döntéseid következményeinek súlyát cipeled.
Amit becsülök benned, hogy sosem adtad fel, még akkor sem, mikor a legmélyebben voltál a béka feneke alatt.
Annyira jól sikerült leírnod a hátsófeled ünnepélyes felavatását, hogy önkéntelenül is összeszorítottam a sajátomat olvasás közben. XD2
A „krumpliszsák formáció”-n felröhögtem. lol!
Gyerünk kislány, kezdj új életet és hódítsd meg a várost! Tied az elismerésem és a pecsétem.
Vissza az elejére Go down
 

Giulia Bianchi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek :: Old-timers-