FIGYELEM! |
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.
♦ ♦ ♦
|
Top posting users this month | |
discord |
Discord
Regisztrálj az oldalra
|
Ki van itt? | Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 102 fő) Pént. Okt. 18, 2024 6:39 am-kor volt itt. |
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Ville Deadman Wallow
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼admin
Job : A 'Slaves of Hell' rockzenekar frontembere
| #276Tárgy: Re: Call me maybe Pént. Júl. 14, 2017 4:57 pm | |
| Elmosolyodom.. Most már tényleg, hisz valljuk be, ki akarná visszafogni magát a közelében?? Vagy úgy egyáltalán...
Úgy vonz ahogy más nem, és én imádok engedni neki.. Imádom (a)hogy enged, és mikor végre megcsókolom, kurvára a semmibe veszik minden...
Érzem benne a tátongó űrt.. vagy csak a saját magam képzette hevület tölti ki a fejemet, de amikor a karjai a nyakamba futnak, majd eltép és megint szövegel... ...egy oltári vigyor fut ki az arcomon, és a következőkben már emelem is, fel, és egy félkörös mozdulattal a mosdó kis pultjára helyezem. Gyönyörűen el fog ott férni azzal a feszes kis fenekével...
- Akkor nepazaroljuk az időt.. - ezt már csak suttogom.. rá az ajkaira előttem, aztán megint belekapok. Szilárdan.. erősen... érzéssel. Képes bármeddig feszíteni a véremet, de a következő pillanatban a kezeim a felsője alá csúsznak. Szinte szétvet az energia...
|
| | October Soininen Wallow
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
Job : a Slaves of Hell női vokálosa
| #277Tárgy: Re: Call me maybe Pént. Júl. 14, 2017 5:29 pm | |
| A testem engedelmeskedik az erőhatásnak, Ville-vel fordulok, és a következő pillanatban már a mosdópulton ücsörgöm. Csak egy kósza gondolat suhan át az agyamon; a sztyuik csinálják jól, eleve miniszoknyát hordanak. Az a falat ruhadarab sok mindent megkönnyít… Megérzem Ville tenyerét a testemen csúszkálni a fölsőm alatt. Vágyakozva sóhajtok rá a szájára. Ugyanakkor… Biztos, hogy a vetkőztetésemmel akar pöcsölni? Minimum öten fognak tüntetni a sloziajtó előtt, mire lehúzza rólam a pólómat. Minden idebent töltött titkos másodperc rohadt értékesnek számít, csak a legfontosabb, leginkább útban lévő ruhadaraboktól kéne megszabadulni. És az a gatyánk. A nyelvem közben is mohón kergeti az övét, kardként vív az övével. A körmeimmel gyengéden Ville tarkóját karmolászom, majd az ujjaim belefutnak ott a hajába, hogy belemarkoljanak a hullámos tincsek közé. Nem tudom, hogy másodpercekig, vagy percekig habzsolom a száját, számomra megállt a világ, de a kezeim önműködően keresnek új elfoglaltságot. Elengedem Ville nyakát, és rögtön a nadrágszíjáért nyúlok. Az ujjaim fürgén bontják ki a csatját. Áh, alig vagyok türelmetlen. Fémes csörrenések, majd a lecsúszó cipzár hangja tölti meg a fülem. Belemosolygom Ville csókjába. Már ennyi kis bevezető elég volt ahhoz, hogy sajgón lüktessen a lábam köze a vágyakozástól, és ezt a problémát csak egyvalami orvosolhatja. |
| | Ville Deadman Wallow
| #278Tárgy: Re: Call me maybe Hétf. Júl. 17, 2017 2:06 pm | |
| Érzem a sóhaját.. Az ízével keverve megbolondítja a véremet, és ahogy végül a hajamba mar, megbabonázza minden óvatos félelmemet. Közelebb húzom/rántom szinte rá teljesen a testemre, és még.. elvetemültebben csókolom, amikor érzem a keze magamra hagy. De már ott is matat a szíjamon... Ha lehet, most méginkább felforrok. Belevigyorgok a csók(já)ba, de csak egy másodpercnyi időre, a következőben már én is engedem, hirtelen rántom le, ha nem cselekszik maga, én vagyok/leszek az aki a gombjától megszabadítom, és ahogy enged az anyag, talán neki is besegítve, olyan hirtelen ütemben rángatom a nadrágját le, hogy még az se érdekel hogy közben szarrá verem a könyökömet. Újra megemelem, vissza a korábbi helyére, az én gatyám is csúszik, és végre egyetlen hirtelen mozdulattal elmerülök benne, és aztán folytatom.. ahogy egyre elvetemültebben diktál a vér. És ha ő... Kurvára nem számítottam ennyire fékezhetetlenségre tőle! De meg kell mondjam.. IMÁDOM!
|
| #279Tárgy: Re: Call me maybe Hétf. Júl. 17, 2017 4:28 pm | |
| Naná, hogy egyből a sliccén matatok! Nincs idő az illedelmes előjátékra, arra meg pláne, hogy most bújjon ki belőlem a szemérmes kislány. Pillanatok alatt szabadít meg a nadrágomtól, vele a bugyimtól, és pakol vissza a mosdópultra. A fogaim között halkan felszisszenek, ahogy belém vágja a szerszámát. Az első két mozdulata ugyan kellemetlen kissé, de hamar ellazul az ágyékom és hozzászokik, hogy Ville kitölti. Óhatatlanul is megkönnyebbülök, ahogy eggyé olvadunk. A combjaim erős satuként fogják közre a csípőjét. Biztonságban érzem magam a karjában, a körülmények és annak ellenére, amit épp velem művel. Vad és állatias. A tempó, amit diktál mégis pont ettől olyan isteni. A tudat, hogy hozzá tartozom. az övé vagyok, hogy kisajátít a világ elől, csak olaj az élvezetem tüzére. Elszakítom az ajkamat az övétől, míg levegőért kapok. - Őrülten szeretlek… - sóhajtom rá Ville szájára forró leheletemmel, miközben dönget. Minden akaraterőmre szükségem van, hogy ne nyögjek föl hangosan a fülledt kéjmámortól. Kínomban hátravetem a fejemet, és beharapom az alsó ajkamat. Mindkét karom a nyaka köré van fonódva. Szorosan kapaszkodom. Egyszer csak hallom, hogy csapkod alattunk a mosdószekrény ajtaja, ahogy Ville verdesi a térdével, vagy a combjával. A zaj a szeretkezés ritmusát követi. A gondolat, hogy még a végén a berendezésen is lyukat fúr, rövid kacagást csal ki a torkomon, aztán visszafordulok Ville felé, hogy ismét elcsípjen a tekintetét, és elmerülhessek a hidegzöld szempár titokzatos mélységében. |
| | Ville Deadman Wallow
| #280Tárgy: Re: Call me maybe Hétf. Júl. 17, 2017 5:10 pm | |
| Két kézzel szorítom... Szinte a húsába mar a tíz ujjam körme, de közben minden percben figyelem. Egy pillanatig se venném el tőle, amit nem ad készségesen. És AD! Hallom a sóhajait, az elfojtott nyögéseket, az arca.. minden egyes pillanatában olaj a lángoló tűzre, és ahogy csókolom.. ahol csak érem, és ahol hagyja nekem, a bőrének aromája vadítóan leng körbe, mind csak megerősítésként szolgál hogy megadta magát nekem. És én piszkosul élvezem az érzést..
Eltép, de nem állok le.. A homlokom súrlódik az övén, a szemeim résnyire szűkülnek, aztán lehunyom. De látnom kell..! Ezért újra nézem... És az a szó... Elvigyorodom, de piszkosul kell még belőle, ezért beszéd helyett vadul rátépek! Vigyázva... őrületesen.. figyelmesen... Szerelmesen...
Aztán eszemben sincs nem hajtani tovább..
Ahogy a feje hátrabicsaklik, a nyelvem szomjazni kezd az ízére. Fölé hajolok.. Hozzá.. A nyakán vágyakozva húzom végig a nyelvem, a dekoltázsán.. De még kell belőle, ezért hirtelen állok meg. A tüdőm zihál, kétségbeesetten falja magába a levegőket, de közben már cselekszem is, csak alig egy pillanat, amíg a pólójáért nyúlva hirtelen tépem le, és már hullik az enyém is. Szinte észre se vette.. vagy vettem, máris ottvagyok újra, rajta.. még mindig benne, és újra hajtani kezdem. Élvezettel ízlelem.. végig.. A melltartóját.. a mellkasát.. a nyakát... Amit csak diktál az élvezet, és ha.. Ha nem cselekszik vagy állít meg, egész addig hajtom, amíg végül el nem élvez.. Élvezni akarom azt a fintort az arcán.. A hangját.. A többi rohadtul nemérdekel... |
| #281Tárgy: Re: Call me maybe Hétf. Júl. 17, 2017 10:22 pm | |
| Hátra vetett fejjel, halkan, kéjesen sóhajtozom, mihelyst megérzem az ajkait és a köztük kibukkanó nyelvét a bőrömön, ahogy munkába áll. Gyönyörkeltően, szakértően. Nyögdécselve túrok Ville hajába. A csókjait nem hagyja abba, sem az alteste odalent a vad mozgást. Megőrjít ez a kettős ostrom. - Ville!... – nyögöm a nevét bele a kabin fülledt levegőjébe, miközben a szemeim be vannak hunyva. Nem akarok még elélvezni, de kevés kell, hogy rám hozza a véget, ha továbbra is így tombol bennem. Csak egy pillanatra torpan meg, és letépi rólam a felsőmet. Kérés nélkül segítem, nyomban a magasba emelem a karjaimat, hogy mielőbb megszabadíthasson a fölös ruhadarabtól. Követem a példáját. Mindkét kezemmel megmarkolom a pólóját és felgyűrőm a testén, hogy aztán én cibáljam le róla, és dobjam le a padlóra az övét. A tekintetemet futva végiglegeltetem a meztelen testén. Megmosolyogtat a látvány, hogy letolt gatyában tornyosul előttem, míg én egy szál melltartóban izzadok felnyársalva a szerszámán. A csípője újra lendül, és én felnyögök. Keményen… dug. Igen, ez a legmegfelelőbb kifejezés erre az aktusra. Isteni a hangja, az is ingerel, ahogy zihál rajtam, és a bőre az én bőrömhöz ér. A combjaim remegve tárulkoznak szét Ville-nek. Kemény és szétfeszít, de mélyebben és mélyebben akarom érezni magamban. Nem kell könyörögnöm, hogy gyorsabban hajtson, mert így is ördögi a tempója. Az arcát nézem, a tekintetét keresem, hogy közben se eresszem el, de olykor a szájáért kapok, hogy mohón megcsókoljam, és a nyelvem az övével kergetőzzön. Boldogan ízlelem a teltség érzetét epekedéstől sajgó ágyékomban. Ösztönösen mozgom a férfiasságán, újra és újra hozzá lököm, dörgölöm magam Ville-hez, hogy vele mozogjak. Bal kezem ujjai rendetlen, selymes hajában matatnak, míg jobbommal a mosdó peremén kapaszkodom, és támasztom magam. A hátam szinte éri a falat így ülve, olyan szűk ez a helyiség. Ismét erősen megcsókolom. A tempója büntető. Könyörtelen. Tudom, hogy nem fogok sokáig kitartani ezzel a dübörgő ritmussal. A lábaimban az izmok megfeszülnek Ville körül. A következő pillanatban robbanok. De nem úgy, ahogy ő várná. Egy hirtelen ötlettől vezérelve, féktelen vágytól hajtva ellene megyek, és a tüzes hév lendületében ellököm magam a pulttól, magammal sodorva Ville-t is. Ha sikerül ilyenformán taszítanom rajta egyet, akkor a mögötte lévő wc tetejére seggel, én pedig lovagló pózban huppanok az ölébe. Sok ideje nincs megmukkanni, vagy felfogni az eseményeket, olyan gyorsan lépek akcióba; az arcát két tenyerembe zárom, és gyilkos vércseként csapok le az ajkaira, hogy kiéhezve megharapdáljam. Zihálva, nyöszörögve csókolom, miközben lüktető ágyékom fel-le jár a férfiasságán. Gyöngyöző verejtékben ázik a testem, ahogy keményen lovaglom Ville-t. - Annyi… féleképp... szeretném veled… – morgom bele a szájába, és ismételten rácsókolok. |
| | Ville Deadman Wallow
| #282Tárgy: Re: Call me maybe Szer. Júl. 19, 2017 4:40 pm | |
|
A szemei.. A szemei nagyszerűvé tesznek mindent... Isteni.. lángoló.. ragyogás, szinte szétkapja a fejemet, de aztán ami akkor jön, arra abszolút nem számítok...
Hirtelen vetődök, épp csak megkapaszkodni van időm. Vagy azse.. Két kezem az oldalfalon rémülten kapar véresre, és pár pillanat kell.. hogy beletörődök, de már ott is van újra az ölemben... És már mozdul IS! A keze... a szája...
Újabb pillanatok mire realizálni kezdem a helyzetet, a kezem enged.. ott az oldalfalon, és ahogy csak csókol.. kezeim lassú ütemben futnak fel a combjai két oldalán hogy végül magukkal ragadják azt az imádnivaló feneket, és csak segítsék.. a mozgásban.. egyre elvetemültebben, ha enged nekem.. ha nem, az ő tempójára állva rá. És akkor...
" Annyi… féleképp... szeretném veled…" A szavai a fülemben csengenek, veszettül keveredik a saját lélegzetemmel és idő is kell mire felfogom.. Csak aztán válaszolok..
- Még ha.. ha sok iylet csinálsz, mi lesz ha ellankad a figyelmem..(?) - csak szórakozom. A mögötte járó széles vigyorom emlékeztet, de nem hagyom sokáig parlagon. Újra csókolom.. és újra... A kezeim már az arcán.. a tenyereim csapdába zárva szorítják össze, és hagyom hogy most ő mozogjon. Egyedül. Azt akarom hogy ő is élvezze, és ezért hajlandó vagyok megtenni bármit.. bármikor. Akár az egész világot kifordítom ha kell!!
|
| #283Tárgy: Re: Call me maybe Kedd Júl. 25, 2017 11:15 am | |
| Túl melegem van. Lázban ég minden porcikám, és szakad rólam a víz, miközben vadul szeretkezünk a szűk mosdóban. Felsóhajtok, amikor mindkét marka a fenekemre csúszik, hogy segítsen lovagolni; tökéletesen kontrázzuk egymás ritmusát. Eltűnik minden gondolat, és a pillanat megáll, csupa érzés vagyok a gyönyör végtelenében. Ville szemeibe nézek, és ő égő tekintettel néz vissza rám. Csendesen, de kapkodva szedem a levegőt, mire csókjaival betapasztja a számat. Talán egy perc, és kemény ívbe feszülök Ville ölében, ahogy a boldog beteljesülés elégedettsége szétárad a testemben. A szájára nyögök, s remegve ernyedek el az ölében. Odahajolok a mellkasához, hogy apró csókokat leheljek forró bőrére, felfelé haladok a nyakán, mire az orrom hegyével megcirógatom az állát. Ismét találkozik a tekintetünk. - Nincs jobb, mint a szex veled reggelire. – dünnyögöm, és halkan elnevetem magam. A jobbom mozdul, s lassú kézmozdulatokkal cirógatom félre Ville homlokából az odatapadt kócos fürtöket. Úgy simogatom, mintha csak az ujjaim hegyével rajzolgatnék a bőrén. Soha ilyen jó még nem volt. Úgy érzem, csak Ville-vel vagyok teljes. |
| | Ville Deadman Wallow
| #284Tárgy: Re: Call me maybe Pént. Júl. 28, 2017 1:06 pm | |
| Érzem ahogy megremeg... Minden zsigeremben érzem, és ahogy feszül.. Megtartva kap a derekára a kezem, és az én lélegzetem is visszaakad. És a következőben én is belerobbanok...
Még azt is élvezem ahogy elernyed. Zihálok.. Ő nemkülönben, mégis elvigyorodom.. Amikor közelebb hajol, de akkor pozíciót vált, és ahogy csókolgatni kezd... Jóleső csiklandozás fut végig a gerincemen. Muszáj megint vigyorognom..
- Reggeli.. ebéd, vacsora... - zihálom. - Tízórai... Bármikor a rendelkezésedre állok.. - döntöm az övének a homlokom, és észre se veszem, hogy már őt ölelem. Valahol a dereka körül. És csak akkor lököm el magam. (A homlokától)
- De ha hazaértünk, gyere hozzám... - hoppá, ez kétértelmű - Úgyértem.. - ráncolom a szemem - gyere át és folytatjuk. - rácsókolok a szájára. Csak egy gyorsat, egy röpkét, egy magávalragadóat. Hogy folytatnám vele?? AKÁRMIKOR! Szívesen, és bárhogyan, bármeddig... Amíg bele nem döglök a kimerültségbe.. Szép.. álmokba illő halál... Talán pont ilyet érdemel az élet... |
| #285Tárgy: Re: Call me maybe Pént. Júl. 28, 2017 3:01 pm | |
| Két karom Ville nyaka köré kúszik, miközben ölel és magyaráz. A szövegére, ahogy korrigál, ne már félreértsem, kiböffen belőlem a nevetés. Magyarázat nélkül is értem a dörgést, tök felesleges paráznia. A következő pillanatban finoman szájon csókol, mire a szemébe vigyorgom. - Rendben. – döngöm aztán, hogy lehúzódott az ajkaimról. - Este ráérek, szóóóvaaal... Vacsira is ezt kérek. – duruzsolom. A szavaim mormogássá lényegülnek, ahogy a nyakához hajolok és gyengéden csókolgatni kezdem a bőrét. - Ne érts félre... nem lenne rossz… a délutánt is átizzadni veled, de… sajnos csak este szabadulok föl legközelebb......... Egyelőre… azzal is kiegyezek… ha kidekkoljuk itt… a landolást. – heherészem Ville izzadt bőrére a szorgos csókhintés közepette. |
| | Ville Deadman Wallow
| #286Tárgy: Re: Call me maybe Szomb. Júl. 29, 2017 1:28 am | |
| - Vacsira?? - emelkedik incselkedőn a szemöldököm. - MEGBESZÉLTÜK! - vágom rá, egy kicsit sem ellenkezve és újra elvigyorodom. Valamikor addig, amíg be nem bújik újra a nyakamon. Megint kiráz a hideg... De egy büdös pillanatig sem akadályoznám benne, csak tovább szorítom az ölemben, és hagyom.. minden pillanatát hogy közreműködhessen és neki elérhetőn fordítom a fejem/nyakam. De ekkor tör be valami kopogás.
Nem rezzenek meg. Illetve ijedek, ami a biztos, megállít a kellemes érzésben. Octoberre nézek. És már megint kopog...
- Khm... Uram.. Asszonyom .. - az óvatoskodó hang. Talán az egyik sztyui hangja - kérem legyenek szívesek és foglalják el a helyüket, hamarosan leszállunk.
És Octoberre nézek. Már megint... Elvigyorodok... Aztán.. Egy kiadós sóhajjal engedem el a levegőmet. De még mielőtt hagynám kiszállni az ölemből, a fülébe suttogok.
- Ez még csak a kezdőlökés volt... - és belemosolygok. Pont mielőtt ösztönözném hogy álljunk fel. Nem akarnék egy szűűk kamrában megdögleni...
|
| #287Tárgy: Re: Call me maybe Hétf. Aug. 21, 2017 2:38 pm | |
| A kopogásra felkapom a fejem és összenézek Ville-vel. Először csak meredek rá értetlenül, rezzenéstelen arckifejezéssel, aztán ahogy tudatosul bennem, hogy rendesen nyilván vagyunk tartva itt a sloziban, kiböffen belőlem egy röpke kacaj. Már sehol nem lehet nyugta az ember lányának. Ville is vigyorog a helyzeten, aztán elenged. Hiába próbálnánk megjátszani, hogy nem is vagyunk itt, előbb, vagy utóbb úgyis kitessékelnének ebből a lyukból minket. A kezdőlökés, mi? – sunyin mosolygom Ville szemeibe. - Már alig várom, hogy folytassuk a... lökdösődést. – dünnyögöm vigyorogva, és felkelek az öléből. Fürgén felszedegetem a földről a ruhadarabokat, egyiket a másik után cibálom magamra. Közben is ügyelek arra, hogy Ville is kellően elférjen. Nem egyszer könyöklöm meg a falat. A tükörhöz fordulva gyorsan megigazgatom a zilált tincseimet, aztán ha Ville is elkészült, és jelt ad az indulásra, kinyitom a mosdó ajtaját, hogy kilépjek a folyosóra. Halkan megköszörülöm a torkom, és megköszönöm a fehér-kék egyenruhás csajnak a diszkrécióját. Elégedett vigyorral a fejemen masírozok vissza és teszem le magam a helyemre. |
| | Ville Deadman Wallow
| #288Tárgy: Re: Call me maybe Szer. Szept. 06, 2017 5:51 pm | |
| Elvigyorodom.. Igazából kurvára nyom a nevethetnék, ott belül, szinte átvigyorognám az egész VILÁGOT! Mégis itt az idő, menni kell, és a legkevésbé amihez most van kedvem, az Grid pofája a képembe, de most még ez se tud lelombozni. October felkel.. vagy két szusszanás után én is követem. Most valahogy nehezebb a menet.. a kerülgetés.. pár vigyorgással, néha nevetéssel megtűzve aztán csak sikerül összeszedni a lényegeset, gatya fönn, és a kezemben a pólóm. De mielőtt kilépne...
Hirtelen lépek elé, vagy inkább csak a karom döf előtte át keresztbe az ajtón, hogy megakadályozzam. A szemeibe nézek. Elvigyorodok... aztán nem bírok magammal. Hozzá hajolok egy mély.. mégis a végletekig becéző csókra. Hihetetlenül boldog vagyok! És azt akarom hogy ezt az egész világ is tudja!
Elengedem, de csakmert újra felhangzik a kopogás. Nyelek.. és bólintok mellé ahogy jelzem, felkészültem, és egy visszaszorított nagy sóhajjal ahogy kilép, felrántva a pólót én is kilépek mögötte. Hirtelen lendüléssel teszem le magam mellette az ülésben. Grid felnéz.. a pofámon vizslat. Aztán látom Octoberen... Megint én.. megint ő. Aztán...
Megfordul a szeme a gödrében, és úgy néz ki feladja. Mintha ő nem toszott volna már meg pár stewardesst számtalanszor jobb helyekért! (ahogy énis.) Mégha ez neki csak.. "munka"...!
Kibámulok az ablakon, a kezem újra Octoberéért kap. A gép döccen, úgy néz ki ma se döglünk meg, és ahogy a többség kiszáll, mi csak az utolsó körben. Nem is igazán hiányzik most a népsűrűség, képtelen vagyok lemosni a jókedvemet. Aztán elindulunk...
- Jobb lenne ha egy kicsit visszavennél különben a holnapi lapok azzal lesznek tele, hogy Mr. Deadmant biztos seggbekúrták a repülőn, mert annyira vigyora áll a feje.. - a fülembe súg, de csakmiután Octobert előre engedem.
- Nem azt mondtad hogy legyen hírérték!?? - nézek vissza rá, de rohadtul nem érdekel. Most.. nem ő lesz az aki elbassza a napom, így csak megyek tovább, Octobert követem.
Odakinn nyugodtság vár, még a feleszmélő tömeg előtt sikerül belőni a kirendelt kocsit. Grid.. velünk tart, egészen a stúdióig, de ha October kiszállna előbb... (??)
.. a lakásához érve amint nyílik az ajtó, nemhagyom hogy meglépjen, én is utána megyek. Visszarántva kapom el a karját... |
| #289Tárgy: Re: Call me maybe Szomb. Szept. 09, 2017 5:03 pm | |
| A mosdóban történtek emléke még azután is kitölti a fejemet és az érzékszerveimet, hogy a gép landolt, és beszállunk a fekete kocsiba. A sofőrt megkérem, hogy álljon meg a lakásom előtt, ami épp útba esik áthajtva a városon. Az elkövetkező 15-20 perc is hasonlóan nyugodtan, csendesen telik, mint a hazaút többi része. Még mindig furcsállom, hogy Grid, akit nem a kék szemei miatt becézünk köcsög nácinak, így hallgat. Mikor behajtunk az ismerős utcába, és feltűnik a háztömb, a kocsi lassít, majd lehúzódik a bejárat elé. Elköszönök Gridtől, Ville-től meg csak azért nem még, mert felismerem a szándékot rajta, hogy ő is ki akar szállni. Így is történik, a szabad levegőn elkapja a karom és visszahúz. Széles mosollyal, ugyanakkor bűnbánó vonásokkal az arcomon tekintek a szemeibe. - Ugye nem haragszol meg, ha most nem hívlak föl? Kissé el vagyok havazva. – tudakolom, és reménykedem, hogy Ville nem orrol meg rám ezért. Majd kárpótolom mindenért. Alan és az ügye nem várhat, nem lenne szívem se pofám pont őt lemondani egy izgalmas kis kufirc miatt, akármennyire is imádok Ville-vel lenni. Van, ami még a saját testi igényeimnél is fontosabb; mondjuk egy bajba jutott barát. |
| | Ville Deadman Wallow
| #290Tárgy: Re: Call me maybe Vas. Szept. 10, 2017 12:49 am | |
| - Meg ne szökj..! - vigyorgom utána, de nem kötözködik, visszanéz. A szemeibe nézek. Kedvem lenne... úgy őszintén, elég sokmindenhez kedvem lenne, lekapni őt itt az utcán.. beleüvölteni a világba hogy kurvára bassza meg, és őszintén... még ahhoz is, hogy megállítsam ezt a pillanatot. Úgy örökre. Vagy legalábbis amíg örökre be nem telek vele, amit most rohadtul nem tudok elképzelni. Mégis miután beszél, vigyorra áll a szám.
- Nem.. nemhiszem.. - húzódnak a szemeim játékos csíkká össze. - Ha az este kárpótolsz. - kacsintok rá, de tisztában van vele... tudhatja, hogy nagyonis nem igénylek semmi kárpótlást. Kurvára elveszi az eszemet!
Megint vigyorgok, de csak a saját hülyeségemen. Hol a fenébe volt - ez a nő - mindig!!???
- Akkor? - keresem vissza az eszemet. - Én jövök hozzád, Te jössz hozzám!?? - kérdés. De az egészbe beleszól egy hirtelen duda hangja. Hátrafordulok... ha Grid nem lenne, a sofőr biztos nem sürgetné ezt a nagyszerű percet. Ez meg újra szemet forgatva megpörgeti a kezét.
Szopj LE!
- mutatom neki, de van erre már egy sokkal jobb jelöltem!
- Szóval?... - és egy újabb kérdés.
|
| #291Tárgy: Re: Call me maybe Vas. Szept. 10, 2017 12:08 pm | |
| Szökni? Felvont szemöldökkel pillantok vissza egyenesen Ville szemeibe, miközben elvigyorodom. Ha akarnék, sem tudnék elszökni. Nem hagyná. Gondoltam, hogy Ville nem sértődik meg, nem az a fajta. És neki is van olyan jó üzletpolitikája, mint Grid-nek. - Mindenképp kárpótollak. – döngöm sejtelmesen, mire cinkosan Ville-re kacsintok. A vigyorgása meg ragályos. Nekem is jókedvem van tőle. Ezen a türelmetlen dudaszó sem változtat. - Ha van kedved, kilóghatnánk a sivatagba, oda, ahol a múltkor voltunk. – de mehetünk máshova is, vagy a seggünkön is maradhatunk a lakásban, nekem mindegy, így is úgyis remek lesz! Megvárom, mit válaszol Ville, csak aztán teszem hozzá a többit. - Oké, akkor 8-ra nálad leszek. – búgom, és megmarkolom a pólóját, hogy gyengéden lejjebb húzzam magamhoz. Csak mert máshogy nem érem föl őfelségét. Ha veszi az adást, és lejjebb hajol, szerelmes búcsúcsókot nyomok a szájára. - Szia! – pillogok a szemeibe, aztán ha nincs más, útjára engedem, és én is beszaladok az épületbe. / Köszönöm a gamét! / |
| | Ville Deadman Wallow
| #292Tárgy: Re: Call me maybe Szer. Szept. 13, 2017 1:26 am | |
| "Mindenképp kárpótollak."
Zene füleimnek.. De csakmert bennefoglaltatik a ma este reménye, amit már.. most kurvára várok. Hogy fog az idő eltelni addig ezzel a gyökérrel...(!??) Egy üveg whiskey társaságában. Vagy kettő. Mégis a legfontosabb kérdés hogy hogyan tovább. Merre.. Éshogy a sivatag??
Elvigyorodom. De csakmert a gondolatok ezerrel kezdenek száguldozni a fejemben, amit nemmost fogok megosztani. Majd az.. ESTE! Csessze meg milyen isteni leSSSZ!
- Ahogy csak kívánod.. - mosolyodom el, ahogy.. miután valahogy a farzsebemből előkerült az újabb cigim dobozza, de még rohadtul nemgyújtom meg. Előbb...
A kezemben fogott kezénél fogva húzom közelebb, de csak óvatosan, vigyázva, mégis ellentmondást nem tűrően. Csak alig.. miliméterekre a szemeitől állok meg, elmosolyodom, és halkan.. mégis párás leheletemtől fűtve a füléhez hajolva intézem:
- Mert én már kívánlak.. NAGYON! - a szemeim hosszú csíkká vonulnak össze, de mellé jár az a csak nekiszokásos mosolyom. - Már alig várom.. - a hangom kienged, vele a feszültség is, ahogy őt is elengedem. Pedig mindent megadnék egy utolsó, mélyenszántó csókért. És ő is valahogy így gondolja...
Elvigyorodom, bele a csókba, de eszemben sincs hogy ne kapjak rajta. Se az alkalmon, se azon hogy újra érezhetem, de ez most nem az az idő hogy keményen megtépjem. Ezért csak lágyan öleli a nyelvem körbe.
- Már alig várom.. - ezt már hangosan dünnyögöm, a hátának, amikor ő elindul, én meg még mindig utána nézek. És ekkor szólal meg az a második dudaszó. Vagy a sokadik??
Most az én szemem fordul meg, de mire visszafordulok, a pofám már lapos. Nyílik az ajtó, beszállok, és Grid fancsali képével találom szembe magam. Csaknem fintorog. De már tapsol is.
- Mondtam már hogy bekaphatod!?? - a szemeim ráncosodnak, de a jókedv belül még mindig tartós.
- Egy párszor... De látom találtál már jobb választást. - nem kell hogy October után nézzen, egy kézlegyintés, és a kocsi megindul.
- Baszd.. MEG! - csak ennyit köpök, de a többi nem lényeges.
Az út csendben telik. Részemről, a kinti világot bámulom. Ugyanaz a világ, mégis teljesen más. Más... mint amit itthagytam, alig néhány napja reggel, mégis kirobbanó érzésekkel tölt el. Kurvára kirobbanó...
A kocsi megáll, csak a lassú lecsorgást érzékelem. Grid még mindig nem szól, ami meglepő. Számomra az. És nem mert úgy egyáltalán hiányozna az újabb faszszopó szövege, de nála az a rosszabb verzió, ha nem beszél. Akkor kurvára készül valamire!
A lépcső... vele Steven. Hátba vereget, és ezúttal én is a képébe vigyorgok. Meglepődik.. Először. Másodikra megjegyzi, hogy látja jólsikerült a kiruccanó, olyan vagyok mint akit kicseréltek.
Kurvára kicseréltek....
És ezt most nem fogom az ő orrára kötni. Pedig kurvára kiüvölteném a fél világot!
Bassza meg... SZERELMES VAGYOK! Köszöntem a játékot, dettó, egy élmény volt! Vissza a hideg jelenbe.. Köv. fejezet... |
| | Ajánlott tartalom
| #293Tárgy: Re: Call me maybe | |
| |
| | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |