Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.
♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.
Belépés
Chat
Legutóbbi témák
» Zenedoboz... by October Soininen Wallow Tegnap 10:53 am-kor
Lehet, hogy 90 és a halál között már csak az otthonban nyomom, de a style meglesz!
October Soininen Wallow
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
Job : a Slaves of Hell női vokálosa
#52Tárgy: Re: Maszkabál Vegasban - Játék Kedd Feb. 14, 2017 2:04 am
Boldog Valentin-napot!
Ki hogyan, kivel, mivel ünnepli/vészeli túl? Mert ez a nap a szinglikről is szól! Mit kaptatok, és Ti mit adtatok? Gyerünk, elő azokkal a fotókkal! Mi is látni szeretnénk.
Ha van valaki, akit kinéztetek magatoknak, de még nem mertétek megmondani neki, most itt a remek alkalom a vallomásra. Legyetek bátrak és kreatívak! Küldjetek képet, üzenetet, verset, zenét, vagy bármit szívetek választottjának.
October Soininen Wallow
Job : a Slaves of Hell női vokálosa
#53Tárgy: Re: Maszkabál Vegasban - Játék Kedd Feb. 14, 2017 2:09 am
100 szál vörös rózsát kaptam!!! Ville, merjem rád fogni, hogy tőled van?
Szívküldi: To Ville
Ville Deadman Wallow
admin
Job : A 'Slaves of Hell' rockzenekar frontembere
#54Tárgy: Re: Maszkabál Vegasban - Játék Kedd Feb. 14, 2017 2:55 am
Azt mondják, hogy a legszomorúbb dolog, amivel az ember valaha is szembekerül, az, ami megtörténhet vele. De milyen volt az az ember, aki szembenézett vele? Esetleg milyen nem lesz már többé? Sosem könnyű a jó utat választani. De ennek a döntésnek a meghozatalakor csakis a szívünkre hallgathatunk. Néha megtaláljuk a jobb felé vezető utat. Néha harcolunk a hibáink, a rosszindulatunk és féltékenységünk miatt, hogy megbánjuk és bűnbocsánatot nyerjünk. És a szégyen miatt, amit azért érzünk, mert nem azok az emberek vagyunk, akiknek lennünk kellene. És van, hogy megtaláljuk a jobb felé vezető utat… de van, hogy az a valami jobb dolog talál meg minket.
Eztet pedig nektek LÁNYOK, egy kissé finomabb kivitelben!
Amy Lynn Cooper
admin
Job : Csokis süti kandírozott naranccsal.
#61Tárgy: Re: Maszkabál Vegasban - Játék Szer. Feb. 15, 2017 12:52 am
Macisajtnak!
// boccs szivi, de nem vitt rá a semmi 14én :DDDD //
Szóóóóóval..... az a mucinagy szitu, hogy nem vagyok én annyira romancicus kis jószág és milliószor jobba preferálom az otthon összebújós, ágyban zabálós filmezést mint a puccos éttermezést, úgyhogy..... boldogat Neked
....deeeee ha nem leszel nagyon hulla meló végén..... :