Mert ha hajnal 1kor csak annyira emlékszel egy viccből, hogy
víziló, folyó és fújd ki vidra, fújd ki!!! és ennek örömére késztetésed van csinálni egy viccrovatot, akkor egyértelmű, hogy azt meg is kell csinálni. Amúgy is tél van, hideg van, nyafi és depi (no nem itt!
) deeee egy jó vicc mindenkire ráfér.
Szóval elő az újakkal, régiekkel, KEDVENCEKKEL!
Hadd nevessünk egy jót!
.... ésss hamár így lelőttem és ha valaki még nem ismerné, vagy ugyanúgy csak a poénra emlékezne ahogy én szoktam:
A majom a folyóparton jóféle jointot szív. Arra jár a vidra, elcsodálkozik, amikor látja a majmot magában vihogni.
Nem bírja szó nélkül, odamegy a majomhoz:
- Te majom, mi ez az anyag...?
- Huhuuuu, apukám, nagggyon jó!!! - röhög a majom.
- Te majom, nem lehetne, hogy én is....egy kicsit...kapjak belőle...????
- Hát jó. Figyelj vidra, szívj egy slukkot, aztán víz alatt ússzál át a folyón és fújjd ki az anyagot...apáááám, meglátod..szuper lesz!!!!
Úgy is történik....a vidra szív egy slukkot, le a víz alá...túlparton kijön, anyag kifúj.... Nagyon bejön neki a dolog, élvezi a feelinget.
Egyszercsak arra úszik a víziló...
- Te vidra, mitől van ilyen jókedved???
- Víziló koma, ne tudd meg....a túlparton a majomnak olyan príma anyaga van, amit még nem pipáltál...menj át, biztos ad neked is.
A víziló óvatosan átúszik a túlpartra, majd rámosolyog a majomra, mire az ijedten felordít:
- Fújd ki vidra, fújd ki!!!!!!!!!
és mert ez utána volt *naná, hogy ráguglizott a vidrára!
* és veszettül tetszett.
A farkas sétál az utcán, és meglepődve látja, hogy a nyuszika egy baseballütővel a kezében áll a sarkon.
Odasétál hozzá és megkérdezi:
- Mit állsz itt, nyuszika?
A nyuszi mereven ránéz, és lassan sziszegi a fogai közt:
- Bosszút! :albino: