Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.
♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.
Belépés
Chat
Legutóbbi témák
» Zenedoboz... by October Soininen Wallow Tegnap 10:53 am-kor
#16Tárgy: Re: Ville bá & Ravin a komisz Hétf. Jan. 18, 2016 2:26 pm
Bejön a kiscsaj hökkenése, de még mindig nem eresztem az arcomat. Röhögnöm kell, egyre elvetemültebben de csak kitartom a gondolatot, viszont ahogy újra kérdez, egy behúzott sóhajjal húzódok vissza a helyemre. Ha a kis liba tudná...
Még mindig őt figyelem és azon kattog az agyam hogy húzzak ki belőle többet. A két barom közben éli az életét, de az én szemeim csak a kiscsirke szemeiben tartanak. Ha nem Vallejo lenne csavarnék rajta egyet, de nem kellenek az újabb ellentétek. Mégis meglepődöm amikor megjelenik a szememben. Tartom azt a kis szúrós tekintetet, eljátszadozom vele hányféle módon fojtanám meg, vagy szórakoznék kicsit, egészen másképp mint az a rohadt strici. De mondjuk felragasztani a falra... Na igen...
- És neked minek az a nagy szád kiscsirke, ha nem használod semmi értelmesre... - költői a kérdés, egy percig se hiszem hogy válaszolni fog, mégis meglep a következő kitörése. De legalább visszaült a seggére. És ekkor jön a lényeges infó. Guvad a szemem, naná, pedig még messze nem biztos semmi sem, mégse tetszik már eleve az ötlet. Egyszer tényleg eléri hogy fellógatom Grid-et!
- Menj inkább az óvodába.. ott add elő a meséidet. - mosolyra rándul a szám, de nyílik az ajtó és megjelenik a két dísztülök a képben és azonnal visszarántják a kis vérebet.
- Ne fossál be nagyarc, nem ettük meg. - közlöm a lényeget.
- Kis híján. - döngi oda Zsé, de nem érdekel. Lobbantom az újabb cigimet, és egy kellemes sóhajt elejtve visszadőlök a fotelembe. De az a kis csíra még az ajtóból is emleget.
- Jó' van.. jó' van.. - intem le a füstölő cigivel a kezemben, de inkább visszatérek oda ahová tartozom. A gondolataim közé. Oda ahol fellógatják az ilyen bosszantó kis kölyköket.
"Remember those walls I built Well baby they're tumbling down And they didn't even put up a fight They didn't even make a sound I found a way to let you in But I never really had a doubt Standing in the light of your halo I got my angel now"