Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.
♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.
Belépés
Chat
Legutóbbi témák
» Zenedoboz... by October Soininen Wallow Tegnap 10:53 am-kor
#101Tárgy: Re: Zenedoboz... Csüt. Május 26, 2016 8:57 pm
Szavadon foglak! Erre vagyok még amúgy ráállva. Hogy a sorozatról ne is beszéljünk, Ragnar... ahh... *Effy bugyija cserét igényel* Pedig még mindig nem szeretem a szőkéket... Fuck The Logic...
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
#102Tárgy: Re: Zenedoboz... Csüt. Május 26, 2016 9:16 pm
Erősen ajánlom talán vagyok olyan magas, hogy bírj úgy csimpaszkodni, hogy ne érjen le a lábad xD Nos én sorozat szintjén vagyok úgy, hogy ezt meghallom és kiráz a hideg Aztán megjelenik Emilia Clark *Don vigyorog* aztán ledobja a szemét *Don sunyin szemezni kezd a jobb kezével xD* Aztán meghal valaki *És Don keze a zsepihez nyúl ami könnyes szemeihez emelkedik*
#109Tárgy: Re: Zenedoboz... Szomb. Május 28, 2016 1:34 pm
Az én kis édesemnek specziálba! (A szöveg a lényeg, a klip siralmas. xD) "your think your a man but your only a boy, you think your a man but your only a toy"
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
#110Tárgy: Re: Zenedoboz... Szomb. Május 28, 2016 3:02 pm
Most valamiért ez a szám jutott eszembe, ha elképzelek picinyem, amint ezt énekelgeted valakinek xD