Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.
♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.
Belépés
Chat
Legutóbbi témák
» Zenedoboz... by October Soininen Wallow Tegnap 10:53 am-kor
#76Tárgy: Re: Zenedoboz... Szer. Május 25, 2016 7:01 pm
Mondtam is egy szóval, hogy panaszkodok? A félelem járhat tisztelettel is Sok köszönet nem lehet benne xD Ellenben ezt a dalt elénekeltem egy karaoke estben...aztán reggel lett és egy szőke hajzat pihent a mellkasomon xD
#77Tárgy: Re: Zenedoboz... Szer. Május 25, 2016 7:05 pm
Ki tudja... Hahaha, valószínűsítem, hogy nem a hangod nyerte meg. De nem szeretem a szőkéket. Rám egyszer azt mondták, olyan elvetemülten nézek ki, mint ebben a klipben a srácok (mondjuk ők mindig elvetemülten néznek, ki de szerintem ebben tetőzik. )
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
#78Tárgy: Re: Zenedoboz... Szer. Május 25, 2016 7:13 pm
Hát aligha a kinézetem xD Ha mégis akkor nagyon elcseszett ízlése lehet xD Na, de majd talán egyszer ítélkezhetsz, mennyire vagyok randa xD Juuuuuj, olyan szemeim vannak mint Daron Malakian!! Ugyanolyan szemeim vannak mint neki, csak kékbe!! Ami meg a harapást illeti, csak ez lenne a kérésem amit drága Cobain énekel
#79Tárgy: Re: Zenedoboz... Szer. Május 25, 2016 7:47 pm
Nekem ez a személyes himnuszom Istenem, de imádom ezt a számot Ezt hallgattam miközben a 158 soros versem megírtam Na akkor asszem holnapra asszem már van egy programom Készülj leány! xD
#84Tárgy: Re: Zenedoboz... Csüt. Május 26, 2016 6:25 pm
Azok a pofavágások! :"D De szerintem kurva jól hangzik így. Best coverje a számnak. És szívi, én alapból nem csípem a rapet... Eminemmel sem vagyok kibékülve, Rihánykával meg pláne nem... Ezvan...
Don Heckley
#85Tárgy: Re: Zenedoboz... Csüt. Május 26, 2016 6:31 pm
Én most ezen nyammogok éppen xD Na meg egy kék orbiton
#86Tárgy: Re: Zenedoboz... Csüt. Május 26, 2016 6:38 pm
Uramatyám! Leander! Nagyon-nagyon imádom. Nekem most ezmez pezsgeti a véremet...
Elizabeth Jensen
#87Tárgy: Re: Zenedoboz... Csüt. Május 26, 2016 6:51 pm
Mármint Leanderen vagy Kornon? Én voltam mindkettőn, előbbi megvan teljesen, utóbbi... nos, maradjunk annyiban, hogy egy olasz sráccal spanoltunk össze és elszívtunk együtt egy cigit koncert közben. Másik hatalmas kedvenc :
Don Heckley
#88Tárgy: Re: Zenedoboz... Csüt. Május 26, 2016 6:58 pm
Leanderen Ami azért vicces mert koncert után lepacsiztam az énekessel a retyón, mivel két piszoárral odébb tette a dolgát éppen xD Én ezt az egy Disturbed számot szeretem, mert az egyik videójátéknál rongyosra kellett kockulás közben hallgatnom xD
#89Tárgy: Re: Zenedoboz... Csüt. Május 26, 2016 7:08 pm
Uhh, én koncerten kiborultam... beállás stb (kis fos helyen volt a koncert, tinikorom bulijainak színtere, ahh istenem...), mire egy idióta picsa mögöttem, hogy "Az a faszi nem a Dávid az Éjjelnappalból?" Mondom: "Attilának hívják, de amúgy igen..." és még kb egész beállás alatt ezen vernyogott, azt hittem kajak bezúzom az arcát. :"D Ja, és persze ő nagyon imádja őket, úristen de kedvencek... -.-"
És! Akkor most szóljon szerelmünkre egy nóta, tőlem, Neked. Verítéket izzadtam, mire megtaláltam, mert elvileg le van tiltva yútyúkról...
Don Heckley
#90Tárgy: Re: Zenedoboz... Csüt. Május 26, 2016 7:12 pm
Nem tudom nálam úgy nézett ki, hogy nagyban áztatom a piszoárt közben félszemmel meredek a khm..jó kedvű Köteles Leander felé aki nagyvigyorogva rám néz és megszólal, hogy: - Te is a koncertre jöttél? xDDD
Könnyekig hatódtam xD akkor az én kedvencem (kurvára nem az xD )