♦ ♦ WELCOME TO FABULOUS LAS VEGAS ♦ ♦

Where the world can be your playground.... or You can be the toy

 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦

Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

Latest topics
» Ilyen a box
Backstage - Hol vagytok jótündérek!?? Icon_minitimeby Nyda Marshall Hétf. Júl. 18, 2022 8:21 am

» Nyda otthona
Backstage - Hol vagytok jótündérek!?? Icon_minitimeby Nyda Marshall Pént. Júl. 15, 2022 10:51 am

» Zsaruvér és Csigavér
Backstage - Hol vagytok jótündérek!?? Icon_minitimeby Gloria "Sapphire" Salinas Pént. Júl. 15, 2022 9:43 am

» Oliver Reynolds - aka. Oliver S. Sullivan
Backstage - Hol vagytok jótündérek!?? Icon_minitimeby Gloria "Sapphire" Salinas Kedd Júl. 12, 2022 10:32 pm

» P.S.: Some things are worth the trouble
Backstage - Hol vagytok jótündérek!?? Icon_minitimeby Benjamin Alexander Sawyer Kedd Júl. 12, 2022 3:52 pm

» Peter Pan és Csingiling
Backstage - Hol vagytok jótündérek!?? Icon_minitimeby Gloria "Sapphire" Salinas Pént. Júl. 08, 2022 8:54 pm

» Backstage - Hol vagytok jótündérek!??
Backstage - Hol vagytok jótündérek!?? Icon_minitimeby Troy Filemon Csüt. Júl. 07, 2022 8:41 pm

» rave in the grave. George & Keegan
Backstage - Hol vagytok jótündérek!?? Icon_minitimeby George Andrew Goodwin Csüt. Júl. 07, 2022 5:25 pm

Top posting users this month
discord
Discord
Regisztrálj az oldalra
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Hétf. Szept. 20, 2021 8:20 pm-kor volt itt.

Share
 

 Backstage - Hol vagytok jótündérek!??

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Troy Filemon

Troy Filemon

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Rocksztár
Location : Seattle
Posts : 18

#1TémanyitásTárgy: Backstage - Hol vagytok jótündérek!??   Backstage - Hol vagytok jótündérek!?? Icon_minitimeSzer. Jan. 29, 2020 4:15 am

BACKSTAGE...


Baszódj meg, ez kurvára fáj... de az arcomon semmi nem látszik meg. Maximum egy rándulás. Az ura vagyok. A körülményeknek..

- Hé, Troy, ne mozdulj oké..!? Meg se mozdulj! - Peter az aki felém bök. A világ legjobb menedzsere, azt mondják egyesek, hallottam ám, kinn a folyosókon..
Ezt a kibaszott koncertet se így terveztem...

Végigtörlök az izzadó homlokomon. No nézd csak! Ez meg honnan jön?? - nézek rá a kezemre, csurom víz. Talán mégis jó hogy elszívtam azt a korábbi löketet.

- Mindjárt szerzünk valakit! Mindjárt ittlesz, Philip már hívja is a kórházat!

- Nemkell ide kórház.. - lököm fel magam, félig sikerül is, nem érdekel a felpolcolt térd, de aztán hamar visszaesem. Egy orbitálisat szisszenek. - Vagy mégse...

- Állj! állj! Állj!- Peter tol vissza. A kezei szinte benne vannak a mellkasomban, én meg ránézek.

- Oké... tudom.. nem nyúlok hozzád.. - emeli fel mindkét karját - De Troy.. akkor is maradj a seggeden! - a szemeimbe néz - Ha nem akarod az elkövetkező életedet végig.. tolókocsiban tölteni akkor jobb ha rám hallgatsz. Hogy húznád csőbe azt a sok bulát egy rohadt székben..?

Ez hatott.. Mondjuk hogy hatott. Nyugton vagyok. Hogy igaza van e?? Nemlényeges. Azt tudom, hogy rohadtul összecsuklom ha mégegyszer nekikezdek. Valahol legbelüljön jön az érzés...

Mélyet sóhajtok... A fejem koppan, hátraengedem a fotelben, és hagyom.. hogy a sok hülye körülöttem szaladgáljon. Csitrik.. sokan, 'hosssstesek', ahogy a brancs mondja, de egyszerűen csak jóseggű ringyók. Egyiket se kellett nagyon győzködjem, és egy idő után elúszik a kedv. A fickók.. a MUNKÁSOK.. idáig hallom, valahol odakinn beszélgetnek. Várnak. Arra, ha újra szállítani kell a naaagy hírességet, mindegyik tettre kész. Persze nem vagyok hülye.. Nem minden a hírnév, annál sokkal fontosabb a pénz, de azért milyen jó kis szaft a történetben, hogy a naaagy vámpírkirályt kisegítettem.
Mert az volt olyan fasz, hogy egyszerűen megbotlik egy kábelben.

Felemelem a whiskyt.. ez legalább csillapít. A helyzeten, meg a fájdalom se kutya. Lüktet... Emlékeztet, hogy elbasztam. Hogy nagyon elbasztam az életem, de még mindig ki lehet hozni még. Ebből valamit... 
Majd meglátjuk.

- Már hívtam a University Medical-t! Azonnal ideküldenek valakit..
Az ajtófélfába kapva Philip esik be, én meg csak rábámulok.
Felemelem az üveget.. egészségére, és kényelmesen meghúzom.

- De ugye mondtad hogy teljes titok!?? - a hangja kényeskedően vicces - Semmi sajtó, semmi információ SENKINEK!!! És a titoktartási papírt is alá kell előbb íratni...

- Már mindent elintéztem Peete! - már nem is tudom melyik az ügynök. - Nyugodj meg, semmi sem szivárog ki. - Nem-e? - Eleget kapnak hogy csönd legyen..

Elmosolyodom. El, mert egyszerűen kell, és mert a térdemben szóló lüktetés, most áttelepedett a fejembe. És egyre nagyobbá dagad...

- Valaki hozzon már egy új vizes törölközőt! - Peter pattog. Én meg csak figyelem, milyen szakszerűen osztja az utasításokat. Velem miért nem teszi soha?
Már rohannak is a csitrik, újabb adag lepedő.. vagggy.. törölköző vagy mi a fasz az ami érkezik és egyszerre mozdítják a lábam.
Felüvöltök.
Pedig nem akartam, rohadtul nem, nem akartam hogy hallják a hangomat, de Pete azonnal szabadkozik.

- Hé-hé-hé.. ezt most muszáj. Muszáj lehűtenünk hallod? Inkább húzz mégegyet. - utasít, én meg nemfogadom az utasításokat. Aztán mégis húzok.

Löttyen a whisky, már alig félig az üveg. Amúgy nemrajongok érte, sokkal inkább érdekel egy jó adag vodka, de nem is olyan rossz az íz.
A következőt már teljes önszántamból húzom meg.

És ekkor érkezik valami zavargás.
Valakit előre engednek.
Zsibong a néééép...
És megjelenik egy újabb szempár...
Vissza az elejére Go down

Harleen Cadieux

Harleen Cadieux

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 12

#2TémanyitásTárgy: Re: Backstage - Hol vagytok jótündérek!??   Backstage - Hol vagytok jótündérek!?? Icon_minitimeSzer. Márc. 11, 2020 8:00 am
TroyMeglepően nyugodtan telt a nap. Bár az eddigi leszórás után szerintem megérdemeltem egy nyugis napot. Néhány rutin beavatkozáson kívül semmi sem történt. Még kávéból is csak a harmadik gőzölgött a kezemben. Sok tej. Sok cukor. Valószínüleg nem sok értelme van a kávézási szokásomnak, de szeretem azt gondolni, vagy segít valamit még így is. Ha más nem, legalább a vércukor szintemet fenn tudom tartani.. és nem ájulok el a műszak közepén.
A telefon csörgése ránt vissza a kávém gőzéből, majd vissza is ereszkedek a habok közé, amikor meghallom Rose ismerős hangját.. "Sunrise Hospital."
Minden a szokásos egészen addig, amíg felém nem nyújtja a kagylót. Összeráncolom a homlokomat, de átveszem.
-Dr. Cadieux. Sebészet.
A University Hospital nem tud kiküldeni orvost, mert most náluk van az ügyelet, így valószínüleg még szabad kezük sincs, nem hogy orvosuk. Kapok címet, bár mintha igyekeznének ködösíteni.
Mentő visz ki a helyszínre, és a beléptető kapunál már sok mindent megértek. Ez valami koncerthelyszín lenne, de a hátsó bejáratból nehéz megmondani. Amint kiszállok ketten esnek nekem, hogy titoktartási szerződés. Ember. Én orvos vagyok. Nem adhatok ki információt egyik betegemről sem.

De mindegy. Aláírom és a mentőorvos is. Bekísérnek mindkettőnket a backstagebe, ahol óriási fejetlenség uralkodik. Persze megy előttem egy nagyhangú pasas, aki elől elugrál mindenki, így mi szabad utat kapunk. Nyílik egy ajtó, túloldalt a beteg van. Remélhetőleg.
Félrelépnek az utamból, előttem pedig Troy Filemon fekszik.
-Jó napot. Dr Cadieux vagyok.
A tekintetem a whiskeyre siklik, amit gondolom fájdalomcsillapításnak szántak. Ez a sötét középkor, de komolyan... ilyen eseményen kellene lennie egy orvosi csapatnak vagy legalább egy ápolónak, aki képes vénába fájdalomcsillapítót adni. Már út közben nagyjából eldarálták, hogy mi a helyzet. Közben pedig már guggolok le a lábához.
-John. Combközépig szabadítsd ki a nadrágból.
Táska a földön, John máris gyakorlott mozdulatokkal kezdi el felvágni a nadrágot, hogy hozzáférjek a sérüléshez. Én gumikesztyűt húzok és felszívok egy fecskendőbe fájdalomcsillapítót. Keveset. Nem tudom mennyi alkohol lehet a szervezetében, de valahogyan meg kell majd mozdítanunk.
-A Whiskeyre már nem lesz szükség.-Remélem valaki ugrik és el is veszi. Fertőtlenítem a karját és szúrok.
-El tudja mondani, hogy mi történt?-kérdezem miközben már húzom is kifelé a tűt.


Vissza az elejére Go down

Troy Filemon

Troy Filemon

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Rocksztár
Location : Seattle
Posts : 18

#3TémanyitásTárgy: Re: Backstage - Hol vagytok jótündérek!??   Backstage - Hol vagytok jótündérek!?? Icon_minitimePént. Márc. 13, 2020 2:22 am
.. és az a szempár... Egyből belopja magát a szívembe.
Na jó, inkább a gatyámba.

A kis nő jön.. néz.. aztán tesz is valamit. Vagy legalábbis úgy tűnik, szemmel megakadok a mögötte kutyaként kószáló fickón is, de őszintén ő nem az esetem.
Annyira...

Szóval leül.. guggol.. én meg benézek. Ha tudok, a mellei közé, ha nem, akkor csak a környékén legeltetem a szemeimet. Ha rám néz, elmosolyodom. De ha nem...

A whiskey még mindig ott figyel a kezemben, már csak az alján lötyög és egész.. kellemessé vált a helyzet. Az agyam már nem zsibong.. Úgy őszintén, a térdem se, de mindez változik, amikor az a DROMEDÁR nekiesik az egésznek.

- ÁÁááááá! - üvöltök fel, de nem hatja meg. Viszont előkap valamit.. Olló??
Még meg is lepődnék, ha közben nem a kis.. hófehér királynő kötné le a figyelmemet. Gumikesztyű.

- Mmmm.. motozás is lesz!?? - egyből összefolyik a számban a nyál. De a csodás kis nő nem reagál, csak egyre szövegel, összevissza... mindenféle hülyeséget, és amikor az az egyik faszfej ugrik, hogy elvegye az üvegemet, én egyértelműen adom a tudtára.
Ne próbálkozzon.

- Majd a saját pöcsödet markolászhatod! - rántom el, ki is löttyen. Talán pont rá a lányra, de lehet csak mellette ér földet.
Kár azért az áldott nedűért...
De akkor a hölgyike is moccan, elkapja a karomat - vagy a másik, a nagyokos, ollós faszfej kerít kézre - és azonnal belémbök valami tűt.
Akurvaélet!  

Persze ha igazán félnék.. vagy tartanék tőle, tennék lépéseket. De jól esik az ahogy tapintgat. Mástól ezt nem tűrném el. De már ki is rántja a cuccot, és hozzám beszél, ha nem tévedek. Azt hiszem hozzám beszél...

- Ez valami jó anyag!?? - a kérdése helyett, inkább a tűt nézve beszélek. Még soha nem próbáltam. Ebben a formában. Lehet kár volt. Most majd bizonyosságot nyerek.


- Alig egy órával ezelőtt a koncert után, lefelé a színpadról megbotlott az egyik rögzített kábelben. Úgy terült el mint egy szalmazsák. Először azt hittük csak egy futó rossz lépés, de aztán onnan már ketten hoztuk fel, mert képtelen volt hogy ránehezedjen. A térde meg azóta csak egyre dagad. Hűtöttük.. de nem úgy néz ki mintha apadna..  - Pete, az örök buzgómócsing. Most is a szemeibe nézek, de ahelyett, hogy megszólalnék, ha a kis tyúk eddig nem vette el, megint meghúzom a whiskeymet.
Kevésre nem adunk!


_________________


V a m p i r e s
Vissza az elejére Go down

Harleen Cadieux

Harleen Cadieux

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 12

#4TémanyitásTárgy: Re: Backstage - Hol vagytok jótündérek!??   Backstage - Hol vagytok jótündérek!?? Icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2020 4:31 pm
TroySebész vagyok. Az Isten áldja meg ezt az egész nyavalyát. Most pedig egy ittas rockzenésszel kellene boldogulnom. Tudom... kiemelt eset. Nem bízhatjuk a gyakornokokra, de igazából még mentőben sem kellett ülnöm soha. Nemhogy helyszíni ellátást végeznem.
Hosszú idő után azonban ez az a hely, ahol nem néznek rám furán a korom vagy a kinézetem miatt, illetve egy valaki néz.. furán... mármint megkapom AZT a klasszikus nézést, amikor tudom, hogy valaki néz... de igazából ruhák nélkül lát. Ez zavar. Nem is kicsit. De nem teszem szóvá. Kár lenne ilyen apróságon kattognom. Csak egyszerűen nem szeretem, ha ennyi miatt ítélnek meg az emberek. Ennyi az egész.
Gyorsan át is adom a helyemet. Így nem nagyon tudok mit kezdeni egy sérüléssel. Talán pontosan ezért szoktam a műtőben megvárni az ilyen eseteket. John vág. a művészünk pedig üvölt.
Nadrág szétnyílik, én már húzom is a kesztyűt közben.
Már a fecskendőt keresem amikor megkapom az első kommentet. Igazából lehet nagyobb mennyiséget kellene felszívnom. Nem szeretek egyébként sem kifejezetten beszélgetni.
-Én sebész vagyok.. nem urológus. Motozás csak eszméletlen állapotban, műtőben szigorúan bőrfelszín alatt.
Mire persze végigmondom és fordulok máris vékonyan terít a whiskey. Szuper.

Mostmár olyan szagom is lesz, mint egy alkoholistának. Természetesen nem szólalok meg, de félig ehhez már harapdálnom kell a nyelvemet. Gyógyításra esküdtem fel. De lehet, hogy kis fogom ütni a gecibe. Már bocsánat. Mármint gyógyszerekkel természetesen. Nem véletlenül tanultam ennyit.
Persze máris guggolok és szúrok. Nem tolom túl gyógyszerekkel természetesen. Ennél jobban féltem az állásomat.
Kérdését hagyom elveszni az éterben. Nem mennék bele egy viccelődésbe. Valami azt súgja, hogy még bőven jut majd nekem lehetőség.
Rossz irányból várom a hangot. Nem teljesen az érdekelt, hogy valaki el tudja-e mesélni az eseményeket, hanem, hogy a sérült képes-e még rá, vagy esetleg feji sérüléssel is kell számolni... és nem a bunkóság nem tarozik ide. Azt sajnos én nem tudom gyógyítani.
-Köszönöm, de örültem volna, ha tőle hallhatom..
-John hozd a lufit és az ágyat. Bevisszük!
Látom, hogy emeli az üveget a szájához. A mozdulat közepén állítom meg a kezét.
-Nem kellene...
-Már kapott 'jobb anyagot'.


Vissza az elejére Go down

Troy Filemon

Troy Filemon

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Rocksztár
Location : Seattle
Posts : 18

#5TémanyitásTárgy: Re: Backstage - Hol vagytok jótündérek!??   Backstage - Hol vagytok jótündérek!?? Icon_minitimeSzomb. Márc. 28, 2020 5:20 am- Ú, de harcias. - engedem el. De csak mellékzöngeként a megjegyzésre. - Már alig várom.. - mosolyodom el. De persze nincs kedvem semmiféle késeléshez, élvezem a vért, szeretem, de csak művészi kellék. Ha nincs közönségem mihez kezdjek vele??

A whiskyt viszont nem engedem. Megszerettem. Útközben... És bár már csak az alján alig löttyen, mégis a terveim között szerepel az egészet a magamévá tenni. Mással nem egyezkedek.
De már szúr is! És most nem a szavaival. Nem mondom azt hogy jól esik. Viszont... amikor Pete beugrik kettőnk közé a képbe, még nem tudom mit gondoljak.
Drága Peeete... Az örök megmentő.

Persze a Kisasszonynak ez se jó, ő a naaagy vámpírkirály szavaira szomjazik, így hát... úgy döntök engedjünk neki egy kis mókát. De előbb még az utolsó cseppeket benyelem!
Emelkedik az üveg, de megállít.
Belenézek a szemeibe, résnyire húzódnak az enyémek, aztán elmosolyodom.

- Mondja, hogy szépen kérem! - és a szemeim még mindig csíkká szelídülnek. Hogy elég szelídek e?? Tudnék én valakit bántani!??


_________________


V a m p i r e s
Vissza az elejére Go down

Harleen Cadieux

Harleen Cadieux

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 12

#6TémanyitásTárgy: Re: Backstage - Hol vagytok jótündérek!??   Backstage - Hol vagytok jótündérek!?? Icon_minitimeHétf. Május 18, 2020 2:19 pm
Troy20647637.gif
Ismerem az ilyet. Itt Vegasban már volt szerencsém.. már ha ezt lehet annak nevezni... néhány hasonló figurához. A legtöbbje csak játssza az agyát pökhendi stílusban, mintha a világ császárai lennének, de erősen megkérdőjelezném, hogy valaha éreztek-e komolyabb fizikai fájdalmat. Elvégre... mi lehetne nekik egy térdműtét, ami után bő egy hónapig fog újra tanulni járni. Mindegy. Reményeim szerint még meglököm egy kis fájdalomcsillapítóval és amint átlépjük a kórház küszöbét, már le is adom a főorvosnak... mentse meg ő ügyesen egy rocksztár karrierjét és sütkérezzen csak ő a média fényében. Bár ahogy ismerem... Dr Steiner még élvezni is fogja az új beteg stílusát és boldogan fog a közelében tartani... főleg amilyen szerencsém mostanában van.
Az óriásom eltűnik, hogy hozza a kért eszközöket. Várnék én türelmesen... meg persze csendben is, de a teremben lévők közül valószínüleg csak egyetlen ember nem fogja fel a helyzet súlyosságát... a sérült... persze. Végülis ki más.
Finoman jelzem neki, hogy ideje az alkoholtól megszabadulni, de még erre is van egy válasza. Fogy a türelmem... rohamos ütemben, de vonásaim rendezettek maradnak.
tumblr_inline_p9xs5nlCqx1spgkyd_250.gifv

Szemrebbenés nélkül tartom vele a szemkontaktust és egy halvány mosoly is megjelenik a szám szegletében. Kicsit közelebb hajolok hozzá.
-Vázolnám a lehetőségeit. Leteszi azt a szart és a kórházban hagyom egy kicsit tisztulni mielőtt meglövöm még egy kis fájdalomcsillapítóval... vagy megissza a maradékot és a toxikológiára küldöm először egy gyomormosásra, hogy tudjak adni fájdalomcsillapítót és el tudjam végezni a szükséges vizsgálatokat anélkül, hogy utána valamelyik nővérnek rendbe kellene tennie magát...-visszaegyenesedek.
-A legjobb belátására bízom.
Visszaérkezik az óriás. Az ő dolga a beteget előkészíteni a szállításra.
Akárhogy is dönt az alkohollal kapcsolatban a másik mentőorvossal a felfújható merevítőbe helyezik a sérült lábát majd átemelik a hordágyra. Részemről itt kész vagyunk mehet a menet.


Vissza az elejére Go down

Troy Filemon

Troy Filemon

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Rocksztár
Location : Seattle
Posts : 18

#7TémanyitásTárgy: Re: Backstage - Hol vagytok jótündérek!??   Backstage - Hol vagytok jótündérek!?? Icon_minitimeSzomb. Júl. 04, 2020 1:38 pm

Bátor a kis nő, már ezt szeretem benne! A harciasság meg enyhe fűszer, a benne keringő lobbanékony tűzre, kezd érdekelni!
Elmosolyodom, de csak módjával, nehogy azt higgye megnyerte ezt a meccset, az üveget viszont... készségesen átadom.
Jól van.. Galambom, ezúttal meggyőzted a Messstert, de a következő kör az enyém lesz!

Csakis őt figyelem.. mindvégig, amíg intézkedik, beesik a benga, de a következő elégtételt már nem adom meg hogy újra szisszenni lásson. Szenvedni... Lefogadom hogy erre izgul a kicsike, elvégre minek menne késelőnek!?!

Repülök.. habár nem úgy ahogy arra vágyom. Gurulok.. végig a backstage folyosóján, követnek a kíváncsi tekintetek, már azok akiket nem zavartak el az első körben, aztán a lepedőkkel eltakart mentőbe is betesznek.
Micsoda kicsinyesség...

Újra kívánom a whiskymet, csak hogy örömet is okozzak a kis nőnek, amiért könyékig turkálhat bennem, de ez a hajó már elúszott. Feladtam. Túl korán.
És ha elindulunk.. már ha elindulunk, a kérdés a kis szépség együtt utazik e velem, vagy a csúnya Góliát a kísérőm.
Akárhogy is, szórakoztató utunk lesz!  

_________________


V a m p i r e s
Vissza az elejére Go down

Harleen Cadieux

Harleen Cadieux

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 12

#8TémanyitásTárgy: Re: Backstage - Hol vagytok jótündérek!??   Backstage - Hol vagytok jótündérek!?? Icon_minitimeKedd Márc. 29, 2022 2:05 pm
Troy20647637.gif
Elindulhatunk. Végre. Orvosnak tanultam, nem pedig állatkerti majomnak. Márpedig ott a színpad mögött is annyi vizslató szempár volt rajtunk, ha kevesebb rutin lenne a hátam mögött akár még a kezem is megremegett volna. De persze aki puhány az nem választja ezt a pályát magának, így sokadjára is lenyelem a békát mire felegyenesedek és végre a mentő felé vesszük az irányt.
Csodák csodájára frissen sült betegem a csend szentélyébe vonul, ami szinte megdöbbentő, bár nem mondhatnám, hogy kiismertem ilyen rövid idő alatt, de a hozzá hasonló alakok szeretik kiszipolyozni a figyelem minden cseppjét az adott szituációból. Most pedig figyelemben nincsen hiány, hiszen mindenki megbotránkozva a kezét tátott szája elé emelve vizslatja ahogyan elhagyja a terepet a külvilág irányába. Rémisztő látvány lehet, ahogy a borzongatás mestere (ha jól tudom legalábbis) nem képes saját lábain elhagyni a tett helyszínét.
Nyílik az ajtó. A hordágy könnyedén siklik a mentő belsejébe. Biztosítják, nehogy útra keljen a betegünk, amíg beérünk a kórházba. Én hátul foglalok helyet vele és máris elkezdem kitölteni a papírokat. Közben az ajtó zárul mögöttem.
tumblr_inline_p9xs5nlCqx1spgkyd_250.gifv

A sofőr és a segítőm már bezárkóztak ellene. A betegemre pillantok a papíromról és szóra nyílik a szám, de hamar meggondolom magamat. Feleslegesnek tartom olyanokról érdeklődni, hogy 1-10-es skálán mekkora fájdalmat érez, hiszen valószínüleg ennyi alkohol és fájdalomcsillapító után, bár csak kis adagot kapott, hogy a legkevesebb üvöltéssel tudjuk a mentőbe helyezni, kétlem hogy bármennyit is bevallana. Így inkább odafirkantom egy gyors mozdulattal az aláírásomat és félre teszem a papírt.
A jármű indul. Sziréna fel, villogók fel. Én pedig hátradőlök. Most aligha tehetek egyebet.
-Ha megérkeztünk hagyom egy kicsit józanodni egy kis infúzióval. Vár magára egy röntgen és amint orvosilag elfogadhatóvá válik a véralkohol szintje, meg kell, hogy műtsem. A sérülés súlyosságától függően 3-6 hónap lesz a rehabilitációja. Több információt majd a vizsgálatok után tudok adni. Illetve, ha szeretné értésítem a főorvost, ha esetleg hozzá ragaszkodna a műtétnél. Ha van esetleg kérdése most felteheti.-még körülbelül 10 percünk van a kórházig. A villogók könnyen utat nyitnak nekünk a zsúfolt utakon is.


Vissza az elejére Go down

Troy Filemon

Troy Filemon

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Rocksztár
Location : Seattle
Posts : 18

#9TémanyitásTárgy: Re: Backstage - Hol vagytok jótündérek!??   Backstage - Hol vagytok jótündérek!?? Icon_minitimeSzomb. Ápr. 02, 2022 4:22 pm

Ajtó csapódik, és máris teljessé válik börtönöm öle. De lehet hogy élvezem. Valami ÚJ! Valami erőteljes! És pláne megtoldva ezzel a pökhendi kis szépséggel, aki nem borul csak a nevem hallatán azonnal térdre,
Üditő a felismerés...

Felsóhajtok, de csak a kellemes érzés miatt teszem. Lángoló nyalábok száguldanak végig az ereimen, magukba nyalva minden korábbi gyötrelmet. Egész.. kellemesen melenget...
Nemkülönben ez a gyönyörűség itt az oldalamon.
Mégis képes vagyok hogy csendben figyeljek. Őőőt.. figyeljem. Minden egyes pillanatában a létezésnek, ahogy itt mellettem körmöl. Csak figyelem...
Aztán felhangzik a sziréna.
És elindulunk...

- Magával..? - válaszolom a kérdésére. Ami nem is kérdés, de a szemöldökeim emelkednek, minden ami megmaradt, a 3-6 hónap, kötőjel. Persze a többi nemérdekel, csak ő tartson össze. Mondjuk tarthatna akár örökre is.
Megengedném.


_________________


V a m p i r e s
Vissza az elejére Go down

Harleen Cadieux

Harleen Cadieux

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 12

#10TémanyitásTárgy: Re: Backstage - Hol vagytok jótündérek!??   Backstage - Hol vagytok jótündérek!?? Icon_minitimeSzer. Jún. 01, 2022 9:32 am

Az önös érdek és a józan kötelesség versenyt futnak egymással az agyamtól a számig. Nem akarom őt elvállalni. Nem azért, mert a személyével konkrét problémám lenne, de egy pökhendi lekezelő férfienergia már jutott az életembe és igazából, ha nem muszáj nem szeretném tetőzni a problémáimat, de orvos vagyok az isten szerelmére. Ez a kötelességem. Az időtartam említése után látom rajta először, hogy felfogta a helyzet súlyosságát. Ezt nem fogja megúszni egy jeges borogatással és fájdalomcsillapítóval. Igazából örülhet, ha fél év múlva sántítás nélkül tud majd sétálni.
-Ha én műtöm én is végzem majd a rehabilitációját.-nem szeretem kiengedni a munkámat a kezeim közül. Még csak az hiányzik, hogy valami a végső simításokkal rontsa el a munkámat.
-Ha a főorvost kéri, akkor ő fogja kijelölni az általa jóváhagyott rehabilitációs csapatot.
Szünetet tartok, csak a sziréna hangoskodik a fejünk felett.
-De nyugodtan gondolja át a kórházig. Nem kell erről nyilatkoznia, amíg fel nem veszik az adatait és alá nem írja a műtéthez szükséges hozzájárulási papírokat..
Végül csak az orvos győzött bennem. Ha minden jól sikerül nem lenne rossz rossz referenciának. Kérdés, hogy a stílusunk mennyire passzol egymáshoz. Bár én a kezelőorvos lennék nem egy vendégfellépő. Csak jól kell kezelnem. Meg persze oda kell figyelnem. Mindig volt egy beteges hajlamon, hogy a rosszfiúkhoz vonzódom.
Vissza az elejére Go down

Troy Filemon

Troy Filemon

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Rocksztár
Location : Seattle
Posts : 18

#11TémanyitásTárgy: Re: Backstage - Hol vagytok jótündérek!??   Backstage - Hol vagytok jótündérek!?? Icon_minitimeVas. Jún. 12, 2022 3:27 pm


- Kívánhatnék én mást..!?? - szélesre húz a mosolyom. Amolyan színészien... Amolyan igazi... előadást megszégyenítő módon, ahogyan csak én tudom, ahogy újra és újra meghazudtolom minden elém kerülő nőstény bugyiját.
Mert hát... játék az élet, nem ezt mondjuk mind örökösen?
Miért pont most ne játszunk.. a halál tüzével szemekközt nézve, mégis belekeveredik az Angyalom.
Háttt... senki ne mondja hogy nem bánok örömmel vele.
A legteljesebb kitörő örömmel...

_________________


V a m p i r e s
Vissza az elejére Go down

Harleen Cadieux

Harleen Cadieux

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 12

#12TémanyitásTárgy: Re: Backstage - Hol vagytok jótündérek!??   Backstage - Hol vagytok jótündérek!?? Icon_minitimeHétf. Júl. 04, 2022 9:46 am

Rám mosolyog. Túl sok benne a színészi mimika. Egy halvány mosollyal válaszolok neki.
Néhány percen belül megérkezünk a kórházhoz. A szobája már elő van készítve természetesen, hiszen nem akárkiről van most itt szó. Az ápolók szinte feltépik a mentő hátulját és és a hordágy kerekei földet is érnek a kórház előtti aszfalton. Mire őt áttolják a fotocellás ajtón én már tárgyalok a főnövérrel az állapotáról. Kérek tőle egy vérképet, illetve hogy azonnal csatolják infúzióra. Előkészíttetem a műtőt is.

Amíg a betegem véralkoholszintje nullára redukálódik meglátogatom a többi páciensemet. Néhány varratszedés után pedig a nővér jelzi, hogy minden készen áll. Bólintok és Mr.Filemon szobája felé veszem az irányt. Nehéz eldönteni, hogy jobb bőrben van-e. Hiszen az alkohol már nem csillapítja a fájdalmait, de mintha tisztább lenne a tekintete. MINTHA.
-Nos hogy vagyunk?-kérdezem egy halvány mosollyal miközben én magam is aláírom a papírt, mint a műtétet elvégző orvos. Ezeket a papírokat ő már kitöltötte vagy az ügyvédje, vagy bárki aki jogilag nyilatkozhat róla.
-A vérképe már jó. Az aneszteziológus megérkezett, a műtő készen áll. Kezdhetünk?
Vissza az elejére Go down

Troy Filemon

Troy Filemon

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Rocksztár
Location : Seattle
Posts : 18

#13TémanyitásTárgy: Re: Backstage - Hol vagytok jótündérek!??   Backstage - Hol vagytok jótündérek!?? Icon_minitimeCsüt. Júl. 07, 2022 8:41 pm

Ááátkozott Világegyetem, színészi marionett benne minden gyarló ember...
Kerekek gurulnak... csattannak a véres koncra éhes gépek, hiénák portyáznak, darabokra tépve mindent, amit csak a villanó vakuk kínálnak és nekem eszembe se jut nem a magasba emelni az ujjamat, azt a középsőt felkínálva az étkezésre.
Aztán ajtó zárul... valamikor, hófehér léptek kísérnek, pittyegő műszerek.. szúrás.. nem olyan kellemes mint ami néhány órával ezelőtt a fehér Tündér ígérete, mégis valahogy nyugodttá válik minden. Csendessé és kiegyensúlyozottá.. Kevéssé... veszélyessé... És amikor végre már Petert is sikerül elküldenem, lévén... senki ne zavarja didergő álmomat, ő ájtatos szolgálattal engedelmeskedve meg, takarít el mindent, és mindenkit aki csak kérdésekkel jöhet.
Hülye.. kérdésekkel...
Mert nagyon nem telik most benne kedvem...
Kezd elmúlni az az émelyítő ííz..
És egyre kellemetlenebb.

Aztán mégiscsak megkegyelmez az Istenek legszellemesebbike, hiszen újra nyílik az ajtó, és magányomban most nem egy újabb nagyseggű nővér, vagy épp csillogó szemű vénlány akarja kicserélni a párnám már vagy a huszadik alkalommal alázkodva meg, hanem valami sokkal kellemesebb látvány fogad. És igen, mondhatom, hogy örülök neki.
Még akkor is amikor az ágyamhoz lépked.
PLÁNE.. akkor.

- Ahogy hagyott?? - most én kérdezek. Én. És akár akad csattanós válasza erre, akár nem, amíg aláfirkál valami papírköteget, aminek testvérét - vagy épp hogy ezt - még Peter vigyázó keze dugott az enyém alá egy szignó kívánalmával alig némi idővel ezelőtt, most mindvégig csak a lányt figyelem.
A Tündért...
Mert mostantól ő a tündérem...

- A magáé vagyok... - egy kiadós sóhajjal is megejtem, már sokkal és jóval kevésbé kellemesen, de azért az életem ígéretével, csak hogy tudja a Kicsike... Milyen ajándékot is szánok neki.
A kezében tarthatja a belső szerveimet...

És nemsok mindenkinek hagynám én ezt.


_________________


V a m p i r e s
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomWHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼
#14TémanyitásTárgy: Re: Backstage - Hol vagytok jótündérek!??   Backstage - Hol vagytok jótündérek!?? Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 

Backstage - Hol vagytok jótündérek!??

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: ∷ Játéktér ∷ :: belváros-