Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.
♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.
Belépés
Chat
Legutóbbi témák
» Zenedoboz... by October Soininen Wallow Tegnap 10:53 am-kor
#126Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Csüt. Ápr. 16, 2020 2:44 pm
Nem panasz volt. Mármint... Lehet hogy valamiféleképpen zavar hogy még mindig képes vagyok elveszíteni az eszemet, de vele, mellette.. pláne ha ő is így akarja, egész más a dolog. Persze ha ő útközben figyel rám, hogy semmi baj ne legyen... (Ezt nem nekem kéne??)
A következő mozzanat, szín komolyan, mégis véletlenül csúszik ki. Nincs tervbe véve. De ami igaz az igaz. Van amikor képtelen vagyok uralkodni a véremen, és ha erre még rá is játszik... Mégse az a mondat jön amire vártam. Várhattam valamit egyáltalán??
- Csak... csak figyelj, hogy ne legyen baj.. - egész halkan engedem, a fogaim között, ahogy újra lecsukott szemeimen túl, a fejem visszatér a falon lógva, előre. Még ha kellemesen is érint a felfutó keze... Kell valami vészfék. Muszáj lesz ezt megoldani...
De aztán az újabb befutó szöveg, egész másfele tereli a dolgokat. Fürdő?? Miért is ne! És ha már meg kell mozdulni, akkor azt a lehető legkellemesebb módon teszem, egy percig se eresztem a kezeimből. Tetszik... nemtetszik.
Valahogy ki is jutunk a fürdőszobáig, de azt nem mondom, hogy nem vigyorodik bele párszor a háta mögött a szám. Világos lesz. Először kitépi a szemem, na jó, csak az agyamba szúrt bele keményen, de aztán újabb néhány lépés és... Jól esik ahogy megfordul a kezeim között.
Csak a szemeit nézem. Fáradt vagyok.. Őrületesen fáradt. A lábaim még mindig remegnek, de csak a túlfeszítettségtől. Rég nem csináltam már ilyet... ha igaz, LA óta.. Elmosolyodik a szám, de aztán meg is kapom az újabb csókomat. Én meg rácsókolok. És megint... És aztán újra, ahogy ő az enyémre, és jól esik... csak így évődni vele, ismeretlen-ismerős érzésekkel tölt el. Csak most sokkal intenzívebb...
Felemel.. a késztetés, hogy továbbra se engedjem. Talán sikerül is.. engedelmeskedem, ahogy hátra lép, nekem előre, és újra megfordul a kezeim között. Lehajol... én meg alig engedem, csak csendben végignézek a felém tomporuló fenekén... Tetszik.. A háta izgató élménnyel tölt el, de még biztosan nem vagyok kész újabb menetre. Viszont... attól még bámulhatom... Lassan simít rajta végig az ép kezem... A hátán... fölfelé, felém... És csak azután engedem el.
Csak míg vissza nem akaszkodik a nyakamba.
Karjaim újra felfutnak a dereka köré, és innentől biztosan nem eresztem. Még ha kérlelne se.. Vagy talán akkor. Újabb mély sóhajom költözik a felszínre, de ez már a lehiggadás utolsó szele, pedig... Ahogy a szavai megjelennek újra, hosszan elmosolyodom. A homlokom neki dől.. lefele, és ahogy ha a keze a nyakam köré kúszik, készségesen engedelmeskedem. A csókjának... Én is édesen csókolom, gyengén becézgetve. Jól esik ez a kis játék vele, akár reggelig tudnám művelni... Ki a fenét érdekel az idő...
Aztán ahogy elszakad, HA.. elszakad, és ha én is képes vagyok erőt venni magamon, hogy elengedjem, újra a homloka a kitűzött cél. A szemeim csukva, csak teljes testemben érzem, hallom... szimatolom, az illatát, és mély intenzitással húzom be a tüdőmbe. Semmi kedvem hogy megnyissam a szemeimet. Helyette elmosolyodom.
- Teljesen megváltoztattad az életemet.. - hogy honnan jön?? Nem tudom. Nem is igazán gondolkozom, csak engedek az érzésnek. Hagyom, hogy dőljön. Kifele.
- Köszönöm.. - csak halkan törik ki, a vége már suttogás. Csak egész halk, szinte már hangja sincsen, de a testem cselekszik, újra a szájára talál, és lassan.. csak figyelmesen, gyengéden kóstolgatják az ajkaim. Szeretnék beleveszni ebbe az érzésbe.. És néhány percre talán sikerül. Vagy akár pillanatra...
"Remember those walls I built Well baby they're tumbling down And they didn't even put up a fight They didn't even make a sound I found a way to let you in But I never really had a doubt Standing in the light of your halo I got my angel now"
October Soininen Wallow
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
Job : a Slaves of Hell női vokálosa
#127Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Csüt. Ápr. 16, 2020 4:03 pm
„Csak... csak figyelj, hogy ne legyen baj..” Elmosolyodom az aggódásán. Még nem is sejti, milyen remek apuka lesz belőle – legalábbis szerintem. Ezt a gondolatot viszont megőrzöm magamnak. Egyelőre. Nem akarom feleslegesen sokkolni. Majd talán eljön annak is az ideje, hogy könnyedén és örömmel tud fogadni egy efféle őszinte bókot. - Ne aggódj. Megígérem, hogy vigyázok mindhármunkra. Rendben? – döngöm halkan a szemébe. Mert így is lesz. Ha majd megnő a pocakom, már nem lehet féktelenül bűnözni; nem lesznek falhoz csapkodások, csak szerényebb megmozdulások. Odabent a fürdőszobában képtelen vagyok Villetől elszakadni; éreznem kell a közelségét, a teste melegét, az érintését, az ölelését. Ha tehetném, az egész éjszakát össze- vagy inkább belé bújva tölteném. Amikor lehajolok eldugaszolni a lefolyót, szinte magamon érzem a tekintetét, ahogy pásztázza a hátsómat. A kád peremén kapaszkodom, miközben csalfa vigyorral az arcomon hátrapillantok rá. - Ha szeretnéééd… Így is… kipróbálhatjuk majd. Ha jól emlékszem, azt mondtad, hogy szeretnél új dolgokat csinálni. – magyarázom a szemeibe, miközben végigsimít a hátamon, én meg játékosan megriszálom a fenekemet előtte. Veszettül kíváncsi vagyok, vele milyen lenne a popsi keksz, de lefogadom istenien műveli azt is. Kizárt, hogy ne csinálta volna élete során vagy kismilliószor. Az persze más kérdés, hogy talán mára már nem vonzza. Majd megmondja. Kiderítjük őfelsége mit szeret, és mit nem. - ...El sem hinnéd, milyen nyitott vagyok azokra az "új dolgokra"… Csak egy szavadba kerül minden. – fűzöm hozzá duruzsolva, aztán a fogaimmal végigszántom az alsó ajkamat. Vele aztán tényleg bármire képes lennék. Akármit megadnék neki, csakhogy boldognak lássam. Nos, most, hogy megint kellően felzaklattam, legalábbis a fejét, felegyenesedem hozzá, és átölelem a nyakát. Nincs mitől tartania, nekem sincs erőm, szikrányi se egy újabb menetre. A testem még az előző „megrázkódtatást” sem pihente ki. Gondolom ő sem harcképes, de nem árt ha tudja, hogyan állok az együttléteinkhez. Szeretem a jó szexet, és ezt csakis magának köszönheti. Ő mutatta meg micsoda élvezet rejlik a testiségben - ő tanított mindenre, ő döntötte le a falakat. Apró csókokkal halmozom el a száját. Csak szeretgetem, imádattal és odaadón. Ő az én istenem, és én áldozni akarok előtte. Muszáj elismételnem, hogy mennyire szeretem. Vagy ezerszer elmondanám neki, hogy biztosra tudja. Az enyémekhez hasonlóan lomhák a mozdulatai, érzem benne a fáradságot, a csókjai viszont annál édesebbek és szelídebbek. Odavagyok ezért az énjéért is. 2 in 1. Ezt régen valóban nem gondoltam volna róla. A víz csak csobog mellettünk szakadatlanul, a hab gyűlik a kádban, és mi behunyt szemekkel, homlokkal egymásnak dőlve öleljük a másikat. A testemnek jólesik, amit épp tőle kapok; ez a lágyság, a megnyugvás, a biztonság és a vegytiszta szeretet érzete. „Teljesen megváltoztattad az életemet.. Köszönöm..” Elmosolyodom az elsuttogott szavain. - Akkor ez kölcsönös, mert… Te is az enyémet. Totálisan... – búgom a mellkasához simulva. A következő pillanatban már hajol is hozzám, az ajkaim pedig megajándékozzák a legszerelmesebb és leglágyabb csókommal. Talán csak percek múlva válok le a szájáról, fene se tudja, nem mérem az időt. Amikor vele vagyok, egyszerűen megáll, vagy csak nem érzékelem a múlását. - Beülünk? – kérdem tőle a kád felé biccentve, aztán ha a karja elenged, belelépek a vízbe, és beleereszkedem. A csapot elzárom, és a kád egyik végében gubbasztva várom, hogy Ville csatlakozzon hozzám.
Ville Deadman Wallow
admin
Job : A 'Slaves of Hell' rockzenekar frontembere
#128Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Csüt. Ápr. 16, 2020 5:20 pm
"... mindhármunkra."
A szó valahogy hirtelen tör utat az elmémben, de túl fáradt vagyok ahhoz hogy nyíltan végiggondoljam. Vagy megijedjek. Talán ezért is tudok olyan könnyen túllépni rajta, elég az ígérete, hogy figyelni fog.
Odabenn.. a dolgok már egészen másfajta ütemet vesznek. Kedveset.. Még ha az előttem behajoló teste okoz is némi kívánnivalót, SŐT! Már egyenesen izgalmat, mégis.. a kezem csak egyszerűen végigsimít a hátán, és készülök tovább folytatni a lecsendesülési időszakot, mikor ő az aki megszólal a semmiből. A hátáról felé bámulok. Meglepődöm, ezt nem is tagadhatnám. Fejem gyengén eljátszik a gondolattal, de még.. túl éles az előbbi élmény, hogy komoly vágyat érezzek. Attól viszont még...
- Meglátjuk... - Meglátjuuuuk!??? Még magam se hiszem hogy ezt feleltem, de mentség... ha vár még alig 15 percet... Oké. 20-at. Lehet már egészen másképp vélekedem. Most viszont jól esik csak a kezeimben tartani. Ölelni... Szerelmesen. És most valahogy a humorérzékem is cserben hagy. Pedig nem kéne. Talán befedik a sokkal komolyabb gondolatok...
Az egyik ki is szökik. A csókjai után, amik édesek.. kedvesek.. és tágra nyílt pórusokkal fürdőzöm az érzésben. Mintha nem lennének körvonalaim... Az övéivel együtt érzékelem őket, és veszettül jó ez az egész... Élvezem...
Aztán mégis beszökik még valami más. A jelen. És ahogy elválik tőlem, rájövök, hogy ne csak az érzékeimben létezzem, ezért lassan megnyílnak a szemeim, elengedem, és ahogy beül, ugyanolyan ütemben követem, csakhogy.. épp a háta mögé keresek beutat. Ha enged. Ha előrébb csúszik, elmerülök, és széttolva a lábaimat, közéjük engedem. Jól esik ha megfekszik a mellkasomon.. A haja az arcomat csiklandozza.. talán vizes, de ettől még jólesik. Én meg egy hatalmasat sóhajtok. A kád szélén támaszkodva fekszik a fejem. A kezeim... csak finoman ölelik körbe, néha a dekoltázsára csöpögtetve némi vizet.
- Megváltoztál... - a szemeim bámulják a kezemről csöpögő vizet. Aztán megint csöpögtetek. - Az a szende, félős kislány elveszett.. - elmosolyodom. De hogy hogyan érint ez?? Egy részem imádja. Teljesen megveszik érte! De egy másik... a gondolkodó, akadályt állít az egész elé, nehogy véletlenül belegondoljak az egészbe. Mi volt az ami megváltozhatott. Mert félek, nem tetszene...
Mégis, őrületesen új az egész!
"Remember those walls I built Well baby they're tumbling down And they didn't even put up a fight They didn't even make a sound I found a way to let you in But I never really had a doubt Standing in the light of your halo I got my angel now"
October Soininen Wallow
#129Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Csüt. Ápr. 16, 2020 7:33 pm
„Meglátjuk...” Meglátjuk… Hűha! Hát… Az én olvasatomban ez egy diplomatikus „nem”. Nem erre a válaszra számítottam, és valahol kicsit kellemetlenül is érint. Mármint elkezdem szégyellni magam amiatt, hogy talán nem kéne ennyire ajánlkoznom és nyomulnom. Lehet, hogy sok kezdek lenni neki? Én csak azt az egyetlen egyet tudom, hogy megőrülök érte, kívánom, és… és… Áh. Mindegy. Talán elszaladt velem a ló. És igaza van. Azt hittem, a férfiak fantáziáját ez dolog eléggé piszkálja, de úgy látszik, Villet ez nem mozgatja meg. Legalább ezt is tudom. Többet nem fogom felhozni, az biztos. Az a legtisztább, ha kivárom, míg a tudtomra adja, ő mit szeretne. Nem a világ vége ez, csak nehéz kordában tartani a felé irányuló vágyaimat. De majd igyekszem; nem akarom elűzni magamtól. Miután beleülök a vízbe, és várom, hogy csatlakozzon, elvigyorodom azon, hogy mögém lép. Direkt meghagytam neki a kád másik felét, hogy kényelmesen elférjen, de bakker csak az én felemre pályázik. Előrecsúszok, és várom, hogy lesüllyedjen a habok alá. A víz szintje jócskán megemelkedik kettőnktől. Kellemes forrósággal hullámzik körülöttünk. Hátrapillantok rá a vállam felett, és amikor megérzem a két lábát mellettem kinyújtózni, óvatosan a combjai közé lököm magam. Háttal lassan a mellkasára dőlök. Miután beheveredtem az ölébe, a folyékony forróság alatt, elengedek egy hosszú sóhajt; iszonyatosan jó így, teljesen hozzásimulva. A szemem oldalra vándorol, meg kell róla győződnöm, hogy a bekötözött kezét nem éri víz. Megnyugszom, amikor látom, hogy a kád szélén fekteti. Másik karja átfűződik az állam alatt a mellkasomon, és kezével komótosan meregetni kezdi rám a vizet. Tíz ujjammal az alkarjára csimpaszkodom, hogy a szívem fölött magamhoz fogjam. „Megváltoztál.. Az a szende, félős kislány elveszett..” - Valóban... – döngöm mély hangon, de a szám fél sarka enyhe vigyorra fut. Igaza van. Sokat változtam azóta, hogy Vegasba jöttem. - Ő már… kábé akkor lelépett, amikor először feküdt le veled. Vagy már előbb is. Amikor az erdőben akkor éjszaka, a faházban vette a bátorságot, és megcsókolt téged… Szóval… találkozott egy eszelős sráccal, aki ledöntögette a korlátait és megmutatta neki, hogy van élet a félelmeken túl is. Onnantól többet már nem volt ugyanaz a lány... Csak nem hiányzik? – Talááán… Őt akarod? Te jó ég! Visszasírja a régi énemet? Ha igen, az a lány már nem jön vissza… Nem tudom visszahozni neki. Mekkora faszság, hogy a végén még saját magamra leszek féltékeny. Felsóhajtok. Azon kapom magam, hogy aggódom, hogy fojtogat egy kellemetlen gondolat: Mi van, ha nem tetszik neki az, aki most vagyok? Ennyire rossz és szörnyű az, akivé váltam?
Ville Deadman Wallow
admin
#130Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Csüt. Ápr. 16, 2020 9:24 pm
Elmosolyodom.... Kedves, jóleső emlékek lepik el a fejemet, és az is jólesik, hogy emlékszik. Én is emlékszem még mit éreztem... Ott, kinn, napokkal később, a pálinkás üveggel a kezemben, amikor szétlocsolom és már pöccen is le a cigaretta. Szemernyi pillanatokon múlt hogy nem maradtam ott én is vele. Egy döntésen. Egy pillanat alatt meghozott döntésen, amit ma már örülök, hogy úgy hoztam meg, ahogy. Rossz lett volna ezeket nem átélni...
Megszorítom őt a mellkasomon, de ő valószínűleg nem is tudja miért szorongatom. Mégis valahogy KELL! Nekem kell! Hogy emlékeztessen... És hogy talán máskor is a helyes döntést hozzam...
Ám aztán utolér a mondatok vége, és az egész jelentőség megváltozik. A messzibe tűnik a ház, messzibe azok a gondolatok, és most csakis rá koncentrálok. Arra, hogy mit is válaszoljak neki.
- Nem... - ersztek el egy őszinte mosolyt, ahogy egyszerre hozzá hajolok, és őt is magam felé húzom, hogy a feje hátára egy csókot nyomjak. - Imádom... - mosolyodom el újra. - Csak még szokatlan... - fordulásra késztetem, már ha ért engem, és enged nekem, hogy felém forduljon a mellkasomon.
- Imádom azt aki vagy... akármilyen is vagy... akárki voltál vagy leszel, ha ráncos - mosolyodom el - akkor is, mindig imádni foglak...! - tart mindvégig az álla alatt a kezem, hogy az arcát a szemeimbe emeljem. Akarom hogy tudja: soha.. semmiért vagy senkiért nem adnám... SOHA! Ő az életem, és én vele együtt akarom élni!
- És tudod hogy miért?? - ráncol aztán még magam számára is kérdőn a szemem. De aztán maguktól jönnek a válaszok.
- Mert megmentettél. - eresztem ki - Minden egyes percben. Már akkor is... ott, az erdőben... - alig egy pillanatra mélázok el - Önmagamtól... - és most már én is tudom. - És már olyan valaki vagyok, aki szeretek lenni. Melletted...
De hogy hogyan is értem ezt?? Talán még én magam se tudom megmondani. De egyszerűen érzem. Ahogy Steve is mondta: Változom. És őrülten felcsigáz ez az érzés...
Minden íz új, új zamat. Szeretem Rajta keresztül érezni....
October Soininen Wallow
#131Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Csüt. Ápr. 16, 2020 10:34 pm
„Imádom...” Megkönnyebbülve sóhajtok fel. Mindenképp megnyugtat ez a válasz, mert már kezdtem pánikba esni, hogy a régi énem kell neki, az, aki már nem tudok lenni. „Csak még szokatlan...” Nem látja, de erre megugrik a fél szemöldököm. De azt hiszem, értem a szavak mögött rejlő érzést, mert valahol nekem is furcsa az a Ville, aki igyekszik az a Ville lenni, „akire nekem szükségem van” és aki odafigyel másokra. Ő is sokat változott a balesetem óta. Már sokkal… felnőttebb. És ha belegondolok, mindketten nem csak egymással ismerkedünk újra, hanem önmagunkkal is. Engedek a keze kérésének, és felé fordulok. Óvatosan, nehogy sajgó helyre térdepeljek bele. Hatalmas boci szemekkel pislogok rá, szinte bocsánatkérőn a korábbi viselkedésemért. „Imádom azt aki vagy... akármilyen is vagy... akárki voltál vagy leszel, ha ráncos, akkor is, mindig imádni foglak...!” Ezek a szavai határozottan felvillanyoznak. Nem tudok nem elvigyorodni. A vigyorom fülig vágja az arcomat, és halkan elnevetem magam. Ha vén banya leszek akkor is imádni fog? Ez határozottan kölcsönös érzés. De tetszik! Akár ünnepélyesen meg fogadhatnám, hogy én is, hogy ha demens papi lesz, akkor is oda meg vissza leszek érte. Mert ő még akkor is az én örök szerelmem lesz, mikor a fogsorai már egy pohárban áznak éjszakánként. „És tudod, hogy miért??” Az ujjai közt az állammal enyhén megcsóválom a fejem, ő pedig folytatja. Fülelek és figyelek. Lassan rádőlök a mellkasára, a hasam a hasára simul. A szemeim az arcát pásztázzák, és ha engedi, az államat a mellkasára fektetem. Megmentettem önmagától? Talán arra gondol, hogy már nem akar többet kárt tenni magában? „És már olyan valaki vagyok, aki szeretek lenni. Melletted...” Szélesen mosolygom idelentről. Ekkora hatással lennék rá? Mert az biztos, hogy ő baromi nagy hatással volt rám a kezdetektől. - Ugye tudod, hogy nagyon-nagyon szerettelek már régen is? De most még jobban, és nyugger korodban is élni-halni fogok érted… És kérlek… ne haragudj rám, ha néha kicsit sok lennék… Én csak... annyira örülök, hogy visszajöttél… és hogy vagy nekem… Egyszerűen képtelen vagyok betelni veled. – magyarázom a mellkasáról pislogva fel rá.
admin
#132Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Pént. Ápr. 17, 2020 12:01 am
Lassan vonul fel a tenyerem az arcára. Először csak finoman érintem, majd egyre inkább rásimulok. A szemeim nem eresztik az övéit, pupilláim csak az övét fixírozzák... Aztán elmosolyodom.. Lassan vonul át a kezem, egy ujjam a szája alsó ajkára.. Finoman simítok rajta végig.
- Szeretlek érinteni... - csak az ujjaimat nézem. Ahogy lassan végigsiklanak. - szeretlek a közelemben érezni... az illatodat szagolni.. - csak ekkor nézek fel újra a szemeibe - bármikor, akkor is ha csak elsuhansz mellettem. - a szemeim résnyire szűkülnek.
- Szeretem azt, ahogy a szél a hajadba kapott a motoron. Ahogy szégyenlős voltál, amikor abba a tóba hívogattalak, - magától elmosolyodom - és meglepő, de még azt is ahogy elájultál az első pillanatban. - már vigyorgok.
- Szerettem a feneked érzetét a kezemben... még akkor, amikor olyan nehéz volt rávennem, hogy egyszerűen a hátamra pattanj. Szerettem a kitartásodat, és egyben a tartásodat. Szerettem azt hogy beszéltél nekem a balesetedről... a tűzről.. - az arcom itt gyengén elhalványodik - és imádtam ahogy végül mégis megadtad magad és TE csókoltál meg...!
Vizes kezem emelkedik, és félrehajt az arca mellől egy arra úszkáló hajköteget.
- Majd bele pusztultam... Azt hittem soha nem kaplak meg.. - mosolygom. - De ha nem így lett volna, bármennyire is fáj, bevallom, lehet most nem tartanánk itt. - és ez igaz. Talán nem lett volna akkor minden annyira más... Nem lett volna idő, ami rabul ejt.
- Szeretem azt.. hogy végül mégis megadtad magad... - és itt már elmosolyodom, megint. - Hogy nekem... és hogy miattam. - tartom mindvégig a szemeit - Szeretem azt, hogy Te megláttál bennem valamit amit más nem. Még én sem... Főleg... - lassan nyelek. - És szeretem azt, hogy még mindig látod.... - Megint elmosolyodom, és lassan, vizes kezemmel végighúzok az orra vonalán. Egy tökéletes ívet... Egy olyat, ami ő maga.
- Nincs miért haragudni... nincsenek hibák. - mosolygom aztán rövidre nyúlt percek múlva. - Csak mi vagyunk. Te és én. Egymásnak. Senki más... - még mindig a szemeibe figyelek, egyszerűen mert... KELL! És mert épp így gondolom...
- Ebbe bármi bele kell férjen... - és elmosolyodom, már a sokadik alkalommal, de hogy tényleg így gondolom e? Felőlem mindenképpen. De hogy felőle....
October Soininen Wallow
#133Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Pént. Ápr. 17, 2020 12:06 pm
Ahogy megérinti az arcomat, belehajolok a tenyerébe. Az ajkaim aztán leheletnyire nyílnak, ahogy ujjával végigcirógat az alsón. A tekintetem belefeledkezik a szemeibe, miközben a baritonja kellemesen búg. Lubickolok a szavaiban. A tudattól, hogy ilyen hatással vagyok rá, szinte dorombolok az örömtől a mellkasán. A szemem egy pillanatra sem hagyja el az övét. Fogalma sincs róla, számomra mennyi szépséget hordoznak a szájáról lepörgő gondolatok. A szavai a lelkem legmélyére hatolnak, és felszabadítanak. Valahol mégis hihetetlen, mennyi mindent szeret bennem. Sosem hittem volna, hogy egyszer lesz valaki, aki ennyi örömöt talál abban, aki és ami én vagyok; abban, hogy vele vagyok. Csak azután szólalok meg, hogy meggyőződtem arról, nincs több mondandója. Amit a sz iránta való szerelem mellett érzek, az a határtalan hála, hogy nem haragszik rám a furcsaságaimért, amiért megváltoztam. - És Te kíváncsi vagy én mit szerettem meg benned, és szeretek most? – kérdezem dönögve, miközben még mindig a mellkasán heverészek, és mosolyogva pislogok fel arra gyönyörű férfiarcára. Ha érdekli, akkor válaszolok. - Jóóó… Az alap, hogy odavoltam és vagyok a hangodért… Azokért az igéző gülü szemeidért, a göndör cigifüstös tincseidért... – vigyorodom el, de aztán komolyra váltok. - Deee… tetszett, hogy nem érdekelt mások véleménye; hogy olyan könnyen leráztad magadról az elvárásokat és a korlátokat... hogy sosem féltél semmitől és senkitől... Amit akartál, azt mindig megtetted… Sosem ítélkeztél senki és semmi fölött; éltél és másokat is élni hagytál... Az egyik legőszintébb embernek ismertelek meg, akinek eszébe sem jutott nyalni másoknak, vagy másokat manipulálni, csakhogy megkapja, amit akar, vagy feljebb kapaszkodhasson mások hátán… – egy röpke pillanatra elhallgatok, ábrándos mosolyommal futtatom körbe a tekintetemet az arcán, aztán folytatom. - Ami pedig engem illet… Imádtam, hogy hatsz rám, hogy feszegetted a határaimat, és megmutattad, hogy nem kell félni a fizikai világtól, másoktól, a közelségtől, a kötődéstől, az érzésektől… Imádtam, hogy te voltál nekem az első… És ha nem bánod, szeretném, ha Te lennél az utolsó is. Borzasztóan féltem, hogy csak egy numera leszek a többi között, de odáig voltam attól, hogy megtartottál. – csak fürkészem a vonásait, aztán nedves mellkasára fordítom az arcomat, tenyerem a melle fölött pihen az orrom előtt, és ujjvégeimmel apró mozdulatokat téve rajzolgatok a bőrén. - Szeretem, hogy ennyire ragaszkodsz hozzám, és hogy féltesz. Szeretem benned, hogy a szenvedély mellett olyan gyengédségre és törődésre vagy képes, amiről nem hittem, hogy létezhet... Még van egy-két apróság, ami kikívánkozik belőlem, és egy halk sóhaj után útjára is engedem őket. - Egész életemben elcseszettnek éreztem magam, aztán jöttél Te… Tanítottál és felnyitottad a szemem. Egy valódi gyémánt vagy, amit véletlenül találtam az élet rengetegében… És nem akarom, hogy bármiben hiányt szenvedj, csak mert velem vagy... Bármit megadnék neked azért, hogy boldog legyél. - ...és semmi sem tántoríthat el attól, hogy vele legyek. Amíg Ő is ezt szeretné.
admin
#134Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szomb. Ápr. 18, 2020 8:29 pm
A megcsendülő hangja végtelen zeneként tölti be az eddig csendes fürdőszobát. A csap csöpög, még a háttérben, de ez a része a legkevésbé se érdekelt, csak az elcsendesült szavaim után beállt néma csönd. Aztán ahogy megszólal, minden percében figyelem. Még akkor is elmosolyodok, amikor szóba kerül a 'gülü szemem'. Szélesre húz a vigyorom... De ahogy tovább folytatja, fél kezemmel átölelem a hátát, és a másik, a kád szélén fekvő is keservesül, de rákívánkozik. Viszont megígértem... És ez komoly visszatartó erő.
A hátán.. a szavai közben aztán az ujjaim lassan simogatón indulnak meg, és talán észre se veszem. Nem szándékos, nem figyelem, egyszerűen csak önálló teret kap maga az érzés. Boldoggá tesz ha érinthetem. És a szemeibe nézve most boldog vagyok... Kifejezetten boldog.
Miután elhallgat, rövid-csendes pillanatok telepednek közénk. Hogy nelenne mit mondanom?? Dehogynem. Csak épp előbb még végig kell ízlelgetnem minden szót, és minden értelmezést, és... valahogy az első ami fennakad, maga a cáfolat.
- De. Féltem. - hangzik el aztán a semmiből, magába a semmibe. Hogy honnan jön?? Belső elnyomott hang beszél. Késztetés... - Mindig is féltem... - sóhajtok. De csak egy egész kicsikét. Soha nem mondtam el ezt még senkinek. - Egyedül melletted nem félek. - és ez tény - Mióta ittvagy. - újabb szünet - De ne várd hogy megmagyarázzam, mert én se tudom miért. - és tényleg. Nem tudom megmagyarázni a miérteket. Nincs ötletem. De most mintha képes lennék meghódítani az egész világot! És talán ez az a változás amiről beszéltem... Főként.
Aztán a habok valahogy elnyelik ezt a jótékony hangulatot. Visszaadják.. visszasugározzák, beterítik vele az egész helyet, és az egész helyzet így sokkal kellemesebb. Kényelmesebb... Ahogy az is, hogy talán pillanatok is eltelnek mire újra megszólalok.
- Ami Téged illet pedig... - kerül egy újabb csók a fejére, csak sanszosan most a homlokát célzom meg - Mindig is benned volt a szabadság lehetősége... - mosolygom. - Csak szabadon kellett engedni... - kacsintok rá, de hogy tényleg tudtam e?? Éreztem... Vagy csak én akartam ezt érezni... De akárhogy is, tetszik az utolsó ötlete!
Közelebb húzom, már ha a hátán átfutó kezemmel hagyja, és enged nekem. Egész közelről a szemeibe nézek.
- Én is szeretném ha nem hagynál többé el... - hogy igazam van e?? A szó szoros értelmében talán nemegészen. De ezek csak kicsinyességek.. Nézőpontok.. Akárhogy is, nem akarok akár egyetlen napot is létezni nélküle. És ez az egy biztos.
- Azt akarom hogy örökre velem maradj! - és újra a számhoz húzom. Egy elnyújtott, mégis velejéig ható csókra. Mert az egészet így akarom!! És most képes vagyok hinni abban, hogy így is lesz.
October Soininen Wallow
#135Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szomb. Ápr. 18, 2020 11:18 pm
„Mindig is benned volt a szabadság lehetősége...” Elmosolyodom. Ville olyasmit látott meg bennem, amiről még én sem tudtam, hogy bennem van. Akárhogy is. Az első pillanatoktól kezdve nagy hatással van rám, és nem hittem… Amikor először beléptem a stúdióba és találkoztunk, hogy majd beleszeretek és a karjaiban kötök ki. Ha valaki ezt mondta volna annak idején, én tuti szembe röhögöm. Karja a hátamon fekszik, és amikor érzem, hogy közelebb húzna magához, óvatosan feljebb kúszom a felsőtestén. De ő még így is fentebbről néz le rám. Alig centik vannak az orrhegyeink közt. „Én is szeretném ha nem hagynál többé el...” A mosolyom elmélyül, miközben a szemeiben gyönyörködöm. - Nem hagylak... – suttogom halálosan őszintén, ugyanakkor lágyan a szájára, miközben a jobbom kiemelkedik a vízből, és mutatóujjam hegyével gyengéden megérintem a homlokát, hogy aztán egy lassú mozdulattal onnan leszánkázva végigcirógassam vele az orrát. - Kellesz nekem… mint a levegő… Vagy mint halnak a víz. – követem a tekintetemmel az ujjam útját, miközben levonul Ville csinos orrán. „Azt akarom, hogy örökre velem maradj!” Nincs időm elvigyorodni, sem gonoszkodni, hogy Hümm… Az jó hosszú idő… Ezt azért még meg kell gondolnom..., mert odaédesget magához, és a számra forrasztja az övét. Ujjaim ezalatt a vállain kapaszkodnak. Egészen belefeledkezem a csókjába, hogy már a viccelődhetnékem is elillan. Szerelmes odaadással csüngök az ajkain; közben lassan egyik oldalról a másikra dől a fejem – minden irányból csókolni, érezni szeretném a száját. Csak amikor leheletnyire enged válni, szólalok meg. - Ígérem… Örökre veled maradok… És mire észbe kapsz, már együtt kertészkedünk a nyugdíjasklubban... – búgom mély altomon, de aztán a kezdeti komolyság áthajlik halk heherészésbe. - ...Hacsak el nem hajtasz addig a hülye poénjaim miatt. – és újabb apró csókot préselek arra a helyes kis szájára. Aztán még egyet, és még egyet...
admin
#136Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Vas. Ápr. 19, 2020 12:44 am
Szélesen elvigyorodom. Milyen egy nagyszerű ötlet! Nyugdíjas... és még klub is?? Bár hihetnék az effélékben... Mégsem érzem most ezt szükségesnek az orrára kötni. Az idő mint olyan, átver... Mindig csak a remény marad. És az én reményem olyan... ami minden pillanatban csak a következőig áldozik. Mindig csak a következőt éljük túl! Onnan már szabad.. MINDEN...!
Az újabb csókja, újabb vigyort ránt ki az arcomon. Kezd zsibbadni a karom, legalábbis amelyik kinn a kád szélén figyel, de nem tervezem most törődni vele. A társaságom most sokkal fontosabb. Aztán ahogy az újabb és újabb csókjai abbamaradnak, az arcomon még mindig ottragadt vigyoron túl, alig húzódik a nyakam csak egy kicsit hátrébb. Csak hogy a szemeibe nézhessek.
- Meg tudnám ezt szokni... - vigyorgok. - Csak így.. Veled... ketten.. - már hogy korai lenne??? Nem tudom... lehet valami elég korai!? Hisz bármelyik pillanatban reszelhetnek, és akkor az elmulasztott lehetőségeknek annyi. De most... Őrült ötlet jut az eszembe! És még mielőtt kimondanám szélesre húz a vigyorom!
- GYERE HOZZÁM!- kiköpöm! De hogy honnan jön a lényegi haszna?? Nem tudom! Egyszerűen csak dolgozik bennem, és nem hagyja... nem engedi a rohadék hogy figyelmen kívül hagyjam! De... Ez nem is olyan szar ötlet! TÉNYLEG!
- Mármint... úgy értem... - helyesbítek. Vagyis szeretnék.. Kéne?? Van értelem ebben az egészben, vagy csak a kellemes, már régóta áhított percek keverik meg a fejemet?? Őszintén nem tudom megmondani. De akkoris... TETSZIK!!! Az ötlet. És ha nem állna ellen...
- Úgy értem lehet hogy nem is olyan hülye ötlet.. - a szemeim ráncolnak. Talán én is gondolkozom, talán csak útközben keresem az értelmet. MINEK!!? Csak mert az már egy igazi ígéret... És ha már ittvagyunk.. Vegasban...
- Csak gondolj bele.. Soha, senki nem szakíthatna többé el. - ZSENIÁLIS! - Se Grid, se a távolság, és még más..- de itt elnyelem a mondat végét. Se a fickó az üvegen túlról?? Még mindig itt tartunk?? Komolyan?? De aztán megnyugtatom magam. Nem, ez tökéletesen másról szól. Arról hogy azt akarom hogy örökké ottlegyen VELEM! És mi is lehetne ennél biztosabb... Igen, a dolog csak ennyi kell legyen... Semmi más nincs a háttérben.
(Asszem).
October Soininen Wallow
#137Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Vas. Ápr. 19, 2020 10:37 am
„Meg tudnám ezt szokni… Csak így.. Veled... ketten..” A szemeibe mosolygom. Mondanám, hogy én is, de ő beelőz, és széles vigyorral olyasmivel rukkol elő, amin úgy meglepődök, mint faltörő kos a fotocellás ajtó előtt. Totál lefagyok, kábé mint egy agyvérzéses. Ő magyaráz, hallom én a szavait, de csak nézek rá. Bambán. Megáll velem a világ. A szívem vadul dübörög a mellkasán, a testemet elönti a forróság és remegni kezd. A víz egyáltalán nem hűlt ki, most mégis hidegnek érzem magam körül. „GYERE HOZZÁM!” - visszhangzik a baritonja a fejemben. Először azt hiszem, hogy arra céloz, költözzek a stúdió fölé. Már majdnem rá is vágtam, hogy „Eszemben sincs, baszki! Nem őrültem meg!” Az agyam egyszerűen nem akarja felfogni a szavak valódi értelmét, mert Ville szájából ezek valahogy… abszurdan csengenek. Soha, de soha nem tudtam elképzelni, hogy efféle szavakat kiejt a száján. De aztán, ahogy tovább magyaráz… Már erősödik bennem a gyanú, hogy ő nem összeköltözni akar, hanem házasságról beszél. Tréfál velem??? Egészen rákerekedik a szemem. „Csak gondolj bele.. Soha, senki nem szakíthatna többé el. Se Grid, se a távolság, és még más.” Hirtelen valamiért mégis gerjedek a témára, fellelkesedem, kedvem lenne a nyakába ugrani azzal a felkiáltással, hogy „Igen!!! Naná, hogy a feleséged leszek!!!”, de az okoskodó vészcsengők azonnal riadót fújnak bennem, és azt várom Ville melyik pillanatban kezdi visszaszívni, megbánni, amit kimondott. Jah, várom, mikor gondolja meg magát, mert erre számítok, nem lovalnám bele magam feleslegesen, mint egy kis hülye tini, de csak néz a szemeimbe, és nem szól többet. Köpni-nyelni nem tudok. A szemein és a vonásain futkos a tekintetem. Nagyon nehezen találom meg a megfelelő szavakat, mert nem szeretném megbántani, de nem akarom, hogy egy olyan döntésbe ugorjon fejest, amiről szinte biztos vagyok, hogy ha nem is most, de talán már fél óra múlva kurvára sztornózná. Nem hagyhatom, hogy hülyeséget csináljon; helyette kell józannak lennem. - Én… én értem, hogy miért tennéd. – kezdek bele, mire a jobb tenyerem az arcára simul, és hüvelykujjam megcirógatja. - De ennek nem... Grid ijesztegetései vagy a vízum miatt kéne megtörténnie, hanem mert tényleg ezt szeretnéd. Ennek csakis kettőnkről kellene szólnia. – magyarázom a lehető legőszintébben. Még visszakozhat és kimenekülhet a helyzetből. Nem fogok rá haragudni, ha esetleg máris visszavonulót fúj, az érzéseim ettől nem fognak megváltozni iránta. De van még itt valami, amit jó ha tud... - Ha viszont valóban ezt akarod, akkor… akkor igen, – elvigyorodom, mert a vele való házasság gondolata titokban kibaszottul felvillanyoz. - ...boldogan hozzád megyek, hogy veled éljem le a hátralévő életemet. Mrs. Deadman baszki... – ezen vihogni lenne kedvem.
admin
#138Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Kedd Ápr. 21, 2020 5:11 pm
Az ahogy a teste megváltozik, először el sem ér a tudatomig. A reakciója... Túlságosan lefoglalnak a gondolataim, vagy csak a vágy, hogy elemezzem őket, hogy megértsem, hogy eljussak a végkövetkeztetésig, ami az egész mindent megkerülve, már előre kidugta a fogát. Fejét... TÖKMINDEGY! De egyre inkább érzem, minden egyes bizsergő zsigeremben, hogy ez a helyes lépés. Ezt akarom. IGEN, EZT! És amint erre rájövök, széles vigyor fut ki a fogaimon. Már sokkal... SZÉLESEBBEN!!! mint az előző, miközben járt a fejem, és a tényeket ízlelgettem. Egyszerűen MEGVESZEK ÉRTE! És örökre magam mellett akarom...
De az amit mond, némiképp óvatosságra int. Nem a saját döntésemben, inkább abban, ő mi az amit akar, és ha a vigyorom le is fagy némiképp, a szemeim összeszűkülve figyelik a történéseket, minden mozdulatát, most már a testét ahogy beszél hozzám, de el közben nem engedem. Még mindig a háta körül feszül az őt ölelő kezem, és egy percig sem lazul a szorítás. Nem kamuztam, nem engedem! Többé már nincs más választás! És ahogy a tenyere felfut az arcomon, és végigsimít az ujja, az a korábbi mosoly, már egy sokkal lágyabb kivitelben költözik fel újra az arcomra. Csak figyelem... a mozdulatait.. keresem mi lehet az ami a fejében zajlik, megfejteném?? Nincs rá szükségem. Mert aztán kimondja azt.. AMIT.. és az én számon szétfutó vigyor, hirtelen tör utat bennem!!!
- IGEN!!! - üvöltök egy akkorát, hogy még én magam se terveztem bele a szoba levegőjébe, és most nem számít a kezem, nem tudom korlátozni tovább, mindkettő hirtelen ugrik rá az arccsontjára előttem a két oldalán, és víztől csöpög, de NEMÉRDEKEL!!! Csak a szemeibe nézek, az enyém csillog, komplett tűzijáték játszódik le benne, és a következő pillanatban olyan hirtelen rántom közelebb, és tapasztom fel a szájára az enyémet, mélyen.. és a legmesszemenőbbekig csókolom, minden érzésemet beleadva, hogy itt törik ketté a világ. Az én világom... És talán.. talán hosszú percekbe fojtva csak, talán elmerülő órák, mire képes vagyok eltépni magam tőle, a fejem vigyorog tovább, mint egy vadalma, a szélessége vetekszik egy komplett hadseregével, és ahogy a homlokán támasztom a homlokom, a szemeim még csukva, először csak belőle lélegzem, de aztán megnyitom őket.. és úgy érzem... úgy érzem a szívem itt helyben ki akar ugrani a helyéről. Egyszerűen szétárad az ereimben...
- Már rengeteg őrültséget elkövettem... A többségére nem is emlékszem, nyilvánvaló okokból, de ez.. AZ! Amit bármikor, bármiféleképpen, és még álmomból felébredve is BÁTRAN elkövetnék, BÁRMIKOR!! - hadarom, de egyszerűen képtelen vagyok lemosni a vigyorgásomat - SZERETLEK!!! És ezt senki se veheti el!!! Már tudom milyen nélküled, és azt is tudom hogy az NEMKELL!!! VELED!!! akarom tölteni az egész hátralévő életem minden egyes percét, és SOHA.. nem akarom hogy bárki is elszakítson Tőled!!!! - nagylevegő.. - Mert egyszerűen megőrülök érted... - vigyorgok - Ez elég indok?? - vigyorgom tovább, de mielőtt megmukkanna, újra a szájára fut a szám, és képtelen is vagyok magára hagyni tovább. Egyszerűen akarom hogy ő is érezze.. Tudjon róla mit jelent nekem, ez a néhány szó.. az ígérete, és.. és ez az egész...
Jövőképet.
Olyat amit még soha nem éreztem. Nem létezett...
És egyszerűen megbolondít az érzés....
October Soininen Wallow
#139Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Kedd Ápr. 21, 2020 10:34 pm
„IGEN!!!” Összerezzenek, de csak mert hirtelen ér a felkiáltás. A szívembe nyilall, a dilinyós a frászt hozza rám, egy pillanatra le is dermedek, de aztán a következő pillanatban már kénytelen vagyok elvigyorodni. Ezt a lelkesedést! Erre elkapja az államat, két kézzel, és ha akarnék sem tudnék másmerre nézni, kizárólag az arcába és a szemeibe, mert az ujjai közt tart. Erősen. De aztán rájövök, hogy nem csak nézelődni akar… Teljesen ki vagyok szolgáltatva a szenvedélyének – na nem mintha bánnám. Vércseként csap le a számra, semmire sem vágyok jobban, csak a csókjára, őrá, épp ezért meg is indulok az ajkai után. Még közelebb húzódok hozzá, és teljesen rásimulok a testére. Fészkalódni kezdek a víz alatt, szeretnék óvatosan feltérdelni, mert kezd kényelmetlen lenni a hasaló-hableány póz. Hosszú elmélyült percekig csókolózunk, és amikor elválnak az ajkaink egymáséitól, Ville fejszéles vigyora vetül a szemembe, ahogy félig felnyitom a pilláimat. A homlokát nekem dönti. A vigyora ragályos, nevetni támad kedvem tőle, de nem teszem, csak hangtalanul vigyorgom. Még mindig cseng a fülemben az előbbi IGEN-je. És nem azért mert olyan hangos volt, hanem mert érzelmileg teljesen elért és elsöpört. Ő az, aki beszélni kezd. Hálás is vagyok érte. Kell, hogy halljam, hogy biztos a dologban. Muszáj tudnom, addig nem leszek nyugodt. Érzem, a mellkasa vadul dübörög az enyém alatt, gyönyörű íriszeiben aranytűz ég. Minél tovább nézem őt, minél inkább odafigyelek rá, annál jobban megértem a szavai értelmét. „Mert egyszerűen megőrülök érted… Ez elég indok??” A világ legboldogabb nőjeként válaszolnék, de hogy nyomatékosabbá tegye a mondandóját, ismét megcsókol. A legszerelmesebb odaadással és egyben éhes hévvel viszonozom az ajkaim újabb ostromát. - Nem… Nem elég... – zihálom a szájára, ha hagyja, hogy percekkel később levegőhöz jussak. - ...Hanem tökéletes. – mosolyodom komiszan a szájára, a szemeibe, ha rám néz közben. - Szeretlek, és... innen is IGEN! Hozzád akarok menni. – egyre csak terebélyesedik a vigyor az arcomon, a hangom határozott. Én is ezt akarom. Csináljuk!- Veled akarok élni, minden reggel melletted ébredni, és esténként melletted elaludni... – már most félek attól, hogy NY-ba kell mennem; már most hiányzik Ville. A lelkesedése egyszerűen megfertőz; így valahogy olyan egyszerűnek tűnik az egész, hogy ő is ennyire akarja. Már nem rémiszt a futó gondolat, hogy milyen gagyi leszek feleségnek. - ...Amíg lélegzem, szeretni foglak, és nincs senki, aki ebbe belerondíthatna. – Mert azt én kinyírom. Halkan vihogni kezdek, csak kibukik belőlem, hiába igyekeztem eddig tartani magam. - De ugye azt tudod, hogy… épp Mrs. Deadmant készülsz csinálni belőlem? – nem bírom tovább, és egyre jobban nevetek. A mellkasába temetem az arcomat. Hát ez szép: Mr. Deadman, Mrs. Deadman és az ifjabb Deadman… Mi leszünk a Deadman Family. De ha valami sitcom TV sorozat készülne belőlünk, akkor csak „Deadmanék”.
admin
#140Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szer. Ápr. 22, 2020 12:49 am
És csókol... vissza... én meg a világ legboldogabb emberének érzem most magam!!! A vérem lángol.. a szívem izzik, a mellkasom meg dönget... De most egész másfajta izgalom hajtja, nem a teste utáni vágy. Ez egy teljesen... EMBERFELETTI láz, ez most valami MÁS! Szinte szétvet ahogy csókolom, és ahogy végül kéredzkedik, elfele.. vagyis inkább csak úgy néz ki oxigén kell.. - MINEK!!? - én még mindig ott lihegek... előbb még vigyorgok, de aztán megszólal, és inkább már nem, de folytatja... akkor meg újra szélesre húz a szám, ahogy újra lecsukom a szemeimet. ÁTVERT! A kis mocsok... Vihogok, de az egészet egy nyelés fojtja el, mert aztán újra megerősíti azt a szót, és az én lelkem meg hangosan viháncolni kezd!! Még szélesebbre fut az az arcomon trónoló vigyor, és ahogy beszél.. ahogy sorol, már a szemeim előtt látom a jövőmet. Úristen, de ISTENI LESZ!!! Soha nem képzeltem volna hogy én... valaha...
- Szeretlek... - most csak egész halkan suttog, csak törődőn és gyengéden, és ahogy még mindig tartom a kezeimben, a szemeim csak az övéi között futkároznak, mélyen.. és a szám engedélyt ad az érzelmeknek, ahogy újra lágyan a szájára csókolok. A feleségem lesz... Egyszerűen megbolondít a szó...
Már szinte a könnyem is potyog... de még idejében visszafogom, nyelek egyet, és ahogy hirtelen vihogni kezd, nekem is elszáll az egész. Én is vigyorogni kezdek...
- Háttt... azt nemmondtam hogy nincsenek árnyoldalai.. - játékos hanglejtéssel eresztem, mert ISTEN ŐRIZ! hogy meggondolja magát. De azért a tények, tények. SŐT! Akadnak itt még következmények.
- Például.. az összes tini MOCSOK irigy lesz Rád, mert kifogtál egy ilyen partit.. - csibészesen gondolkodok.. - nameg.. valószínűleg Grid is dobni fog egy hátast a hírre, nem beszélve Vespáról... - rázom még mindig jól szórakozva a fejem - sanszosan ő is befordul az egyik sarokba krokodil könnyeket ejtve, mert ugrott az életreszóló terve, hogy megszerezze a bugyidat! - és itt már vihogok. HANGOSAN! Eszementül és boldogan, de egész másvalaminek/kinek szól a jókedv!!! De azért jól esik így eljátszani.... Csak hagyjuk szabadjára az ösztönöket! Abból még sohase lett baj.. (biztosez!??) De azért remekül szórakozom...
October Soininen Wallow
#141Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szer. Ápr. 22, 2020 11:00 am
„Szeretlek...” - De én jobban... – suttogom a szájára, aztán gyengéden megcsókol. Akár reggelig is el tudnék így ücsörögni vele kettesben a vízben, vagy bárhol. A szemeiben különös, érzelmes fény gyúl, én pedig lágyan megcirógatom az arcát az ujjaimmal, miközben szelíden belemosolygom a szemeibe. Talán épp ugyanaz a gondolat jár a fejünkben. A felesége leszek. Ebben a pillanatban nincs nálam boldogabb nő a világon. Nem sokkal később szöget is üt egy gondolat a fejembe. Én leszek Deadmanné... Ezen képtelen vagyok nem vigyorogni. Kibuggyan belőlem a vihogás. Szerencsére Ville nem sértődik meg rajta, sőt, rákontráz. Na igen… - Tuuudom, ne is mondd. – sunyi vigyor költözik a képemre - A lányok majd Griddel együtt fognak átkozni. A fejét minden esetre megnézném, amikor értesül a dologról. – biztos vagyok benne, hogy szónokolni fog arról, hogy miféle válogatott módszerekkel hálóztam be Villet és csak a pénzére utazom blablabla – mindig ezzel jön, mint egy megszállott. Pedig ha tudná, hogy én sem vagyok épp csóró… Igazából nem lepne meg, ha ránk küldene egy bevándorlási ellenőrt azzal, hogy ez csak egy újabb érdekházasság. De bassza meg, úton van már egy kertitörpe is – épp családalapítás folyik, akkor is, ha nem tetszik neki. Na meg még arra is kíváncsi vagyok hány „Utáljuk együtt Octobert” csoportot fognak létrehozni a Facebookon, amiért lenyúltam Mr. Deadmant a csajok orra elől. Hehehe… És Vespa... - Sosem értettem, minek neki a bugyeszom. Itt-ott ugyancsak bevágna neki. – forgatom meg a szemeimet tettetett ártatlansággal, mint aki tényleg nem ért semmit, de aztán elnevetem magam. Ha Ville enged, felülök a térdeimre; vagy a két lába között ücsörgöm, vagy a combjaira telepedek rá, tőle függ, hogy helyezkedik. Joggal mondhatja, hogy túl sokat ficegek, még a kádban sem bírok nyugton maradni. Most meg pláne. Valahogy nem tudom hová tenni magam egy ilyen nap után; ezerrel jár az agyam, mindenféle gondolatok, új ötletek, tervek, és álmok keringenek a fejemben. - Figyelj csak… – kezdek bele óvatosan, bár fene sem tudja mitől tartok még mindig a mai események után, ha valaki különösen nyitott mostanság, az Ville. Talán nem riasztom meg azzal, ami az eszembe jutott. - Bánnád, ha felvenném a neved? – szeretnék Mrs. Wallow lenni. Mi sem fejezné ki jobban, hogy hozzá tartozom. - October S. Wallow… Imádnám… Örömmel és büszkén viselném egy életen át. – búgom a szemeit fixírozva.
admin
#142Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szer. Ápr. 22, 2020 1:41 pm
És vihogok.. Még mindig... Az egész általa előrevetített kép, méginkább fokozza a jókedvemet, de amúgy se tudnék most nem vigyorogni. Egyszerűen szétvet az öröm, csessze meg! És nem tudom ezt valaha.. valamiféleképpen lehet e még fokozni! De neki SIKERÜL! Méghozzá Vespa és a tanga képzeletbeli képével, ha eddig csak vihogtam, most egyenesen szakadok, és most már tényleg folyik a könnyem, csak most egészen más... okokból...
- NEEE! NE! Csak hadd ne képzeljem el! - és már kézzel tiltakozom, de ahogy idővel lecseng a derültség szele, engedem hogy elhúzódjon, és ha már helyezkedik, én is hozzá, hagyom hogy eligazodjon a lábamon. Ahogy kényelmes neki. Ahogy felül - térdel - még mindig mosollyal figyelem az arcomon. A kezem emelkedik. Csak önműködően, a másik és a kötés már tiszta víz, és valahol tudom még hogy megígértem, de most nem tud foglalkoztatni ez a részlet. Szóval ép kezem csendben végigsimít az arcán. Aztán leesik, be közénk a vízbe, de már kezd fogalmazódni az újabb gondolat. Érik... Csakhogy még beférkőzik az újabb kérdése. Amire meg mindenképpen válaszolni akarok. És talán... valahol hízeleg is az érzés... SŐT!
Meg akarok szólalni.. őszintén, már terveztem is mi az amit mondok, de először.. hang nem jön ki a torkomon. Ez egy másik 'olyan' pillanat. Ahogy léket ver a tudatomon, ahogy belegondolok, hogy Ő és az én nevem... Ez a második alkalom hogy nagyot kell nyelnem. Érzelmessé szelídül a mosolyom...
- Semmi nem tenne boldogabbá... - csak figyelem. Az aztán bekövetkező néma csöndben. - Hálásabbá... vagy rettenthetetlenebbé, mint ha mindenki tudná hogy hozzám tartozol... - a szemem még mindig mosolyog... a szám is.. és ha látná, szélesen örvendezik a lelkem. Hogy elképzeltem?? Felemelő az érzés... Olyan... valóságossá válik az egész. Megtörténtté... Mielőbb akarom!!
- Na de most sipirc! - kapok bele a kezébe előttem, kicsit hirtelenebbül is váltva mint kéne.
- Nyomás öltözni, megyünk HÁZASODNI! - és én is felülök. Már ha hagyja, és lehetőségem van. Hogy most??? Hát HOGYAFENÉBE NE! Nem pazarlunk el több időt, egy árva percet sem! - Hamar jön a reggel.. - és ha lehetőségem van, ha lefagy, vagy nem pattan le rólam azonnal, még mielőtt felkelne, még egy jóízű, és boldog csókot lopok. Elvégre... már nem lesz rá többet 'kötetlenül' lehetőségem! Bár még elég hosszú az út...
October Soininen Wallow
#143Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szer. Ápr. 22, 2020 4:01 pm
Hatalmas szemekkel pislogok rá, miközben az alsó ajkamat beszívom. Várakozom. Izgulok. Na? Na??? Mit mondasz? És akkor jön is a válasz. Imádom az arcán felsejlő édes mosolyt, máris bizakodásra ad okot. „Semmi nem tenne boldogabbá... Hálásabbá... vagy rettenthetetlenebbé, mint ha mindenki tudná, hogy hozzám tartozol...” EZAZZZ!!! - Én is azt akarom, hogy mindenki tudja, hogy HOZZÁD tartozom. – elképesztő érzés belegondolni: Ő lesz az én férjem. Hűűű!!! Leírhatatlan az, amit érzek, az a belső mennyei forróság, ami amiatt lángol bennem, mert boldog vagyok, hogy tartozom valakihez. És ez egy életre szóló kötelék. Szinte biztos vagyok benne, hogy ugyanazok a folyamatok zajlanak a lelkében és a fejében is, mint esetemben. Elég csak ránéznem az arcára; a vonásai és a szemei mindent elárulnak. Minden esetre én úgy örülök, mint majom a farkának. A szívem is majd kiugrik a helyéről. A következő szavai azonban megakasztanak; elfelejtek levegőt venni, és az arcom is lefagy. Tátott szájjal meredek Villere. „Na de most sipirc! Nyomás öltözni, megyünk HÁZASODNI!” Tőlem csak egy röpke, intelligens gondolatra futja, HE? Kérdezném, hogy MOOOOOOOOST??????? De valahogy nem jön ki hang a torkomon. A meglepetés és a döbbenet úgy tarkón vág, hogy a szám sem mozog, csak elkezd csücsöríteni, miközben olyan fejet vágok, mintha visszafejlődtem volna egy egysejtű tudatszintjére. Szóval rohadtul nem pattogok le a combjáról, amin épp trónolok. És ő ki is használja a pillanatot. „Hamar jön a reggel.” A számra préselődő futó csókja, és a tovább noszogatás hoz vissza az épelméjűek közé – Tényleg? Öltözni kéne? Ténylegbaszki... - Oké... – mondom először halkan, hatalmas sóhajjal kísérve. - Oké. – másodikra már sokkal határozottabban cseng, mint aki végre agyban újra bootolt, de harmadszorra… - OKÉ!!! Megyek!!! – sikkantok lelkesen, és fültől fülig kettévágja a képemet a vigyor. Akkor csináljuk most! Igaz is! Mire várjunk? Élj a mának!!! Ville lendülete egyszerűen magával sodor, és rávesz arra, amit álmomban sem hittem volna. Gyors mozdulatokkal, mint a villám, kikepesztek a kádból, közben is igyekszem nem rátenyerelni meg lépni oda, ahol neki érzékeny. A fürdőszobaszekrényhez csattogok, és kikapok egy fürdőlepedőt, amit hamar-hamar magam köré tekerek, majd egy másikat is előrántok, hogy kéznél hagyjam Villenek. Biztosan les utánam, mint hal a szatyorban, de én ezzel kiszáguldok a fürdőből, egyenesen be a hálóba. - ADOKNEKEDTISZTAPÓLÓT!!!!... – kiabálom futtomban, hogy befigyel a Doppler-effektus is. Naná, házasodni megyek, és ez a legelső gondolatom; tiszta póló… Mert én ügyelek a részletekre - ezt az esküvői fogadalmat nem Grid orrvérével írják, az fix. Bár, lehet, hogy pont stílusos lenne. Ville ruhái is a hálószobában vannak, már előbb összeszedtem őket és a székre tettem, ha esetleg bejönne öltözködni, ott meglátja őket. Legfelülre tettem egy új fekete pólót neki. Még sosem volt rajtam. Uniszex, szóval szerintem pont jó lesz rá. Én gyorsan megtörölközöm, jó alaposan a hajamat is igyekszem minél szárazabbra sikálni a törcsivel, de még ráállítom a hajszárítót is pár perc erejéig. Aztán kinyitom a ruhásszekrényt, és első dolgom magamra rántani egy fekete bugyit – anélkül kurva huzatos lenne az élet odalent. Még sosem voltam úgy, hogy ne lett volna rajtam alul semmi. Elképzelni sem tudom, hogy bugyi nélkül közlekedjek idehaza vagy odakint a nagyvilágban, ez csak Ville védjegye. Én megőrülnék. Felkerül a fekete melltartó is. Basszus… – az orrom alatt magamban szitkozódom. Kapkodok. Ilyen gyorsan még életemben nem készülődtem. A sminkelést ma este tuti kihagyom. - Hééé, emlékszel még erre? – fordulok szembe Villel a szekrény előtt, már ha bent van a szobában, miközben magam elé tartok egy fekete ruhát. Azt, amelyiket még LA-ban csórtuk. A magas sarkú, vékony pántos szandál is megvan hozzá. Mindent eltettem emlékbe annak idején, akárcsak a szalvétát, amire Ville reggel üzenetet írt nekem. Belebújok a ruhába – elképesztő, még beleférek! Mázli, hogy most vesz el, és nem pár hónappal később, amikor már látszik a baba. Belelépek a szandálba, és ha Ville ráér, odatipegek elé, hogy megkérjem egy apróságra. - Lécci, megtennéd, hogy becipzározod? Nem érem el. – fordulok meg előtte, a cipzár nyitva hátul a ruhán.
admin
#144Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szer. Ápr. 22, 2020 5:11 pm
Szélesre vigyorodom!!! Még mielőtt elköpném a későbbieket, TETSZIK.. az a kitörő lelkesedése, és engem is felvillanyoz!! Észvesztő egy érzés.... Vagy ezerszer jobb mint a drog! És ahogy kicsúsznak a továbbiak is, - na igen, egyből lefagy, nem tévedtem nagyot - épp van időm még elkapni, utoljára, hogy lelopjam azt a jóleső futó csókot! Elvégre házas ember leszek... Nem csókolgathatok csak úgy bármikor... ilyen szépséges feketéket... És a fejemben felfutó vigyor erre a hülye gondolatra, ha lehet még boldogabbá tesz.
- Na gyerünk! Ne fagyj le! Azt mondtad hozzám jössz! Vagy nem? Akkor pucoljunk! - kacsintok rá már élesen belenevetve, és tetszik az a meghökkenés a szemeiben. Háttt... én nem az az ember vagyok aki sokat vergődne, ha csináljuk akkor csináljuk MOST!!! Azonnal!!!
És sokadikra, de hat! Felfutó melegként szalad végig a hátamon az a felsikkantó lelkesedése, és muszáj mégegyszer... telitorokból, de szélesen nevetnem. De már kinn is VAN! Olyan futótűzként pattant ki, hogy még én is meglepődtem, és TETSZIK... ez az egész, felvillanyozó hangulat, magam is kimászom a vízből. De ő már el is tűnt! Én meg még mindig szélesre húzott vigyorral összevizezem a fürdőszobát, de ez most csak köztes momentum, és a - valószínűleg - számomra kikészített törölközőért nyúlva először megtörlöm a fejemet. Ekkor nézek csak szemközt újra a tükörrel. A tükörképemmel... Először rá se ismerek. Vigyorog mint az atom, az arcom már fáj, de egyszerűen képtelen vagyok abbahagyni a műveletet. És ez meglep. Szokatlan... Nem szoktam én ilyet, mégis boldoggá tesz az érzés...
Baszki... MEGHÁZASODOM!!! Most ér utol csak a felismerés, az elmúlt percek, egyszerre vágnak fejbe, és az előbbiekben érzett eufória, valahogy a pillanatokban halmozódik! Úristen... Kis híján elájulok, de igazából... csak a hirtelen erőhatás, megnyitom a csapot, lehajolok, és vagy egy liter hideg vizet egyszerre befalok. A fejemre is kell belőle!
Talán hosszú percek is eltelhettek, amíg nem hallok, a szívem dörömböl a fülemben, de aztán csak sikerül.. lejjebb tornászni a vérem, és ahogy a kezemben függő törölközővel most újra a fejemet törlöm meg, már sikerül... némileg tudatosabban megfogni az egészet. MEGCSINÁLJUK!!!
A következőkben gyorsan tépem le a kezemről a csutakossá ázott kötést. Keresek, fogalmam sincs hol a szemetes - basszus! Még mennyi mindent meg kell tanuljak, eleve normálisan ÉLNI!! - ezért jobb híján csak a mosdó mellé teszem. Majd később gondoskodunk róla. Be a szobába már csont szárazan caplatok be. Akkor játszik vissza valami szó. Kiabálás. Póló?? Oké, valami ilyesmi lehet. És meg is látom a székre kiterített cuccomat, és egyből újabb vigyor költözik a fejemre.
- Ez most már ilyen lesz?? - kérdezem, és valahogy.. jóleső az érzés. Nagyot sóhajtok, de közben a gatyámért nyúlok, magamra húzom, zokni, bakancs, és az a póló...
- Pofás! - vigyorgom, de a következő amire szükségem lesz, a tárcám. Azonnal kihámozom, felcsapom, megnézem mennyi pénz van benne, Gridet most biztos nem zavarhatom fel, talán épp összerakják valamelyik sintértelepen, de.. ha más nem, van ötletem kitől szerezzek. És a személyi is megvan...
Aztán October szavai szakítanak ki a gondolataim közül. Egész... belefeledkeztem, hogy keressek az éterben, most mit.. és hogyan is kéne csinálni, de asszem az első egy taxi lesz. Aztán egy HELY! Kezdésnek. Gyűrű?? BASSZUS! De onnan meg már ráfigyelek.
Hirtelen támad be a kép, vele egy.. nagyon is messzinek tűnő emlék, mégis kellemes érzésekkel lepi el a fejemet. Közelebb lépek... Már ha hagyja, csak hogy egész közel legyek hozzá, a mellkasom kishíján karcolná az orrát, de helyette hozzá hajolok. Egyenest a szemeibe.
- Életem egyik legszebb meglepetését kaptam aznap... - mosolyodom el. - Eddig.. - kacsintok, aztán... hogy is volt az az utolsó csók?? Na jó, MÉGEGY! De aztán hátrébb lépek, hagyom hogy öltözködjön, AKAROM EZT!!! Különben.. ha engednék az érzéseknek, most azonnal leteperném... De JÓ LESZEK! Majd azután..
Hátrálok, valamennyit, de bevallom csak erős elhatározással megy, a mosolyom még mindig odaragadt az arcomon. Aztán... Ő jelenik meg mögöttem, vagyis előttem, egy cipzárral, amit... .. nem is tudom húztam e már én ilyet valaha felfelé és nem le!?? De most ezt is megteszem. És ahogy megvan, újabbat nyelek, és visszanyúlva a tárcámért az ágyra, gyorsan a farzsebembe tömködöm.
- Ne felejtsd a személyidet... - kacsintom újra. - Éééés.. a tartózkodási is kell?? - inkább kérdezem mint mondom. Hogy honnan a faszból tudok én ilyeneket!!! Valószínűleg több ragadt rám Grid mellett mint azt alapesetben sejtettem. Háttt... valami haszna legalább volt...
- Hívhatom a taxit?? - aztán a semmiből jövőn kérdezem, amikor meglátom Őt, teljes valójában. Így mielőtt a telefonért nyúlnék inkább megint közelebb lépek.
- Egyszerűen gyönyörű vagy... - a szemeim beszélnek, és ahogy újra... megcsókolom, - már hányadik is?? - erős lélekjelenlétre van szükségem hogy visszakoncentráljak, magára a feladatra, eltépjek, és egy tőle elfele való lépéssel már tárcsázzam is azt a számot. Már csak a címet kéne tudnom...
October Soininen Wallow
#145Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szer. Ápr. 22, 2020 6:46 pm
„Ez most már ilyen lesz??” Villere nevetek, miközben készülődöm. - Igen. Van rá esély, hogy a holmijaidat innentől könnyebben megtalálod, mert nem a padlón hevernek majd szerteszéjjel. – kacsintok rá vigyorogva. Aztán előveszem azt a fekete ruhát, amit még LA-ban „kölcsönöztem”. Bíztam benne, hogy egyszer még felhúzhatom valahová. Ville széles mosolyra késztet azzal, hogy emlékszik. „Életem egyik legszebb meglepetését kaptam aznap...” Emlékezetes éjszaka volt, annyi szent. A mosolyból pironkodó vigyor lesz, de amikor lehajol hozzám és megcsókol, lángba borul a fejem. Még mindig képes zavarba ejteni. Azt hiszem, ez olyasmi, amiből sosem fogok kinőni. Elég a közelsége, a baritonján elbúgott bók, és máris totál kész vagyok tőle. A következő röpke csókra is behunyom a szemem. Aztán hátrálni kezd. Amit nem bánok, mert ha tovább csókolgat és döngi a szép szavait, én nem állok jót magamért; simán kihámozom a ruháiból, amit épp csak visszavett. Baromi izgatott vagyok. Egyszerre gerjedek, örülök, izgulok és félek. Életem talán egyik legszebb éjszakájában van részem, mégis összezavarnak a vegyes érzelmek. Nem tudom mit jelent, milyen feleségnek lenni, anyának, egyáltalán együtt élni valakivel. Egyszerre tudnék Ville nyakába ugrani örömömben és világgá szaladni félelmemben. Ez a két ellentétes érzés tusakodik bennem. A rám váró feladatok ijesztőek, a jövő rejtély. Egyetlen egy dologban azonban biztos vagyok; hogy mindennél jobban szeretem Villet, és ez a halálomig így lesz. Vigyázni fogok rá és mindent megteszek azért, hogy boldog élete legyen mellettem. Odalépek elé, és megkérem, hogy húzza fel a cipzáromat. Az ujjai finoman intézkednek, a keze puha és meleg, ahogy érint; beleborzongok. - Kösz. – mondom, és mosolyogva felé fordulok. Ő is szedelőzködik. „Ne felejtsd a személyidet… Éééés.. a tartózkodási is kell??” A fene se tudja, de fúúú... Ezt most olyan nagyfiúsan mondta… Normális, hogy ezzel is felizgat? De nagyooon! - Minden a táskámban van. – felelem pírban tündöklő arccal. Nekem is nyelnem kell egyet. Minden egyes másodperccel egyre közelebb kerülök egy sorsfordító eseményhez. És igen, egyre hangosabban zakatol és dübörög a fejemben az a kérdés, hogy „Helyes döntés ez?” Akarni akarom, mindenképp! Nagyon félek, talán látszik is rajtam. Átjár a reszketés. „Hívhatom a taxit??” - Ühümm. – bólintok némán. Nem vagyok különösebben vallásos, de azért fejben keresztet vetek. Aztán rám néz, és a tekintete tetőtől talpig végigpásztáz. A szemeiben, a mosolyában látom, hogy nem okoztam neki csalódást. Közelebb lép, és megint itt áll előttem. Az illata bekúszik az orromba. Hevesen verdes a szívem. Tőle. A közelségétől. Ha az esküvő miatti idegesség nem lenne elég. „Egyszerűen gyönyörű vagy...” Te meg imádnivaló... Eddig is pirultam, de most egyenesen tűzvörösen ég az arcom. Kislányosan lesütöm a pillámat egy pillanatra, majd visszaemelem rá a tekintetemet. Amikor újra megcsókol, ahogy az ajkai az enyémeket érintik, mintha áramütés érne. Most valahogy mindent sokkal intenzívebben élek meg. Beleszédülök ebbe az apró csókba is, a kezeim a csípőjére fekszenek, hogy erre a pár másodpercre megkapaszkodhassak benne. Muszáj, mert úgy érzem, nincs is talaj a lábam alatt, mintha lebegnék. Aztán a kábulatból visszatérek a valóságba, kényszerítem magamat rá, muszáj a fejemben lennem, hogy A-ból eljussak B-be, és ne essek össze. Észnél kell lennem. A kezeim elengedik a testét, és ellépek tőle, hogy telefonálhasson. Amíg intézkedik, én is hasonlóképp teszek. Mire megérkezik a taxi, van pár percünk; addig leengedem a vizet a kádból és összerámolok a fürdőben. A kagyló szélén megtalálom Ville egykori kötését. Na, ez volt az, ami furcsának tűnt! Hogy már nem volt rajta… Hümm. Azt hiszem felesleges másikkal bepólyálnom, úgyis leszedi. Bedobom a szemetesbe, majd kényelmes léptekkel kikopogok a nappaliba, ahol az elsősegélydoboz, a rongy, és a tisztítószer még mindig a padlón hever. Ezeket is a helyükre teszem a konyhában. A konyhaasztalról is eltüntetem az ételmaradványokat, a tányérokat pedig beteszem a mosogatóba. Ville biztos golyósnak tart, de nem baj. Rend a lelke mindennek. Képtelen lennék kupiban itt hagyni a lakást. Amikor végzek, belebújok a fekete dzsekimbe, a táskámat a vállamra kapom, és fenékkel megtámaszkodom a konyhapult szélén. Épp a légzésemre igyekszem koncentrálni. Bárcsak valaki biztosítana afelől, hogy minden a legnagyobb rendben lesz, és annyi bőven elég a jövőre nézve, hogy teljes szívemből szeretem Villet.
admin
#146Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szer. Ápr. 22, 2020 11:59 pm
Szóval pakol utánam... Erőőőős.... Egy mélyet, de elnyomottat nevetek, először is mert tetszik ez az érzés.. A gondoskodás... Valami efféle, de amíg én is és ő is belebújunk a szükségesekbe, valahogy teljesen kikapcsol a fejem. Máshol járok... Nem a miérteken, a miért a lehető legbiztosabb ebben az egészben, egyenesen megdöglöm érte, de a HOGYAN már egy sokkal rejtélyesebb fogalom. Igyekszem.. összeszedni minden elborult információt a fejemben, zajos és cigarettafüstös tévelygő estéken.. a Zsindelyes beszámolói a naaagy napról, és igen, talán apróságokat elcsípek, kell egy gyűrű.. ez nyilvánvaló, vagyis KETTŐ! Aztán virág is jó lenne, de mi kellhet még... basszus, mi az amit nem tudok, mi nem jut eszembe?? Kezd lassú pánikba futni az egész, talán még épp idejében szól közbe, és ránt vissza egy sokkal... megnyugtatóbb gondolatba, az a régi emlék... és a szájának émelyítő íze azonnal a helyére tesz mindent. Összeszedem magam. MEGOLDOM! Meg fogom oldani... Valahogy...
Az első pont, hogy tegyél úgy, mintha minden rendben lenne. És rendben is van, nehogy már ennyitől megijedjek, mégis.. ha nem figyelek, eléggé, tuti hogy remeg a lábam. Persze ezt viszont nem kötöm a fitos kis orrára, még az kéne hogy ő is bepánikoljon és a fenébe vesszen minden, NEM!!! Ezt most VÉGIGCSINÁLJUK!!! MOST!! És nem érdekel mi az amiben hibázok...
A taxi hívása már egyszerűen megy, miközben egy félig elhallgató szó után kis segítséget kapok, mi is a pontos cím, a házszám, és amint jóváhagyó a válasz a másik oldalon, mellé egy ígéret: 10 perc, azonnal ki is nyomom a telefont.
A zsebembe csúsztatom... Ő viszont már eltűnt útközben, valamit matat, idáig hallom, és valami azt súgja ne akadályozzam közben, így az én utam az erkélyre vezet. Itt kapom elő az utolsó szál cigimet, azt az ittragadt rózsaszín öngyújtót, és elmosolyodom. A fellobbanó füst... jótékony nyugalommal tölti meg a tüdőmet... Hogy már nem remeg a lábam?? A FENÉKET NEM! Csakhogy most már egészen máshova koncentrálok, a tüdőmben járó füstre, mellette az előttem álló eseményre," egy ember.. szemben, én meg ott mellette, az vartyog valami süket szöveget, én a szemeibe nézek...." De akkor már tudom. Ha ő ott lesz mellettem, már semmi nem sülhet el rosszul! És megnyugtat ez az érzés...
Hirtelen pöccintem le a cigarettát az erkély szélén, és újra befelé veszem az irányt. Ő már ott áll. Táska.. kabát.. én meg meglepődve megtorpanok. De aztán...
Nagy levegőt veszek, és megteszem felé az utolsó... első lépteimet.
- Leendő.. Mrs. Deadman.. ?? - nyújtom ki felé a kezem. Ha belekap, vezetem. Egészen az ajtó felé, és onnan le. Be a taxi ülésére, hangosan csapódik az ajtó mögöttem, és benyögök egy olyan címet, hogy:"Bármelyik kápolna ami nyitva van." És a tag ért engem. Ki hitte volna!
Mindvégig a szemeit bámulom. Az egész út alatt. Nem akarom engedni őket. Nem mert félek... vagyis de. Félek. De nem attól ami történni fog, amivel jár, hogy megváltozik az életem... hanem attól... hogy hogyan leszek ezt képes kezelni. Imádom... szeretem... De nem tudom képes lesz e elviselni... Egyedül csak reménykedem benne... És ahogy megáll a kocsi, kapom is a szöveget a naagy és villogó neontábla alatt, gyorsan kiperkálom a kért összeget, és kiugorva a kocsiból, a másik oldalra sietek. Ha nem előzött meg... ... Én leszek az aki kinyitja előtte az ajtót.
Jó lesz ezt megszoknom! Már most rendkívül élvezem.
És ha kiszállt, belekapaszkodva a kezébe, csak szorítom... szorítom magam mellett, ahogy bámulom a nagy neonfeliratot. Csak egyetlen lépés...
És aztán lépek.
October Soininen Wallow
#147Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Csüt. Ápr. 23, 2020 9:39 am
Mikor hívná a taxit, kapcsolok, hogy jah, cím is kéne, Ville nem biztos hogy megjegyezte. - Meyer street 8. – mondom, mikor kérdőn és várakozón pillant rám mobiljával a markában. Van egy olyan érzésem, hogy már nem sokáig fogok ez alatt a cím alatt lakni. Ha összeházasodunk, és utána összeköltözünk, meg még beugrik egy baba is, hááát… ez a lakás ugyancsak kicsi lesz hármónknak. Ez az a gondolat, amit egyelőre nem osztok meg Villel, nem frusztrálnám feleslegesen, épp elég izgalom jut mára enélkül is. Inkább lelépek rámolni, és mielőtt magamra kapnám a dzsekimet, még beteszem a vendégvárós dobozkából a cigarettát a táskámba – gondolok Villere, sosem lehet tudni ő mikor fogy ki és kíván rá egy szálra. Reszketve kapaszkodom a konyhapult peremében, mikor besétál az erkélyről. Egészen… magabiztos. Ha izgul is, rajta semmi sem látszik. Kezdem magam bénának érezni, amiatt, hogy kettőnk közül csak én vagyok ideges. De kurvára. „Leendő.. Mrs. Deadman..??” Ráemelem a tekintetemet, miközben elvigyorodom, sőt, halkan, röviden el is nevetem magam. Mrs. Deadman... Ezen halálomig fogok szórakozni. A kezemet a kezébe csúsztatom. Most olyan nekem Ő, mint egy kapaszkodó. Megnyugtat az érintése. Rajta még mindig nem látok és nem is érzek semmit. Tényleg egyáltalán nem ideges? Vagy csak jól palástolja. Ha az utóbbi a helyzet, vajon hogy csinálja? Viszont szeretném azt hinni, hogy ennyire határozott és magabiztos. Mert sokat segít; nekem is bátorságot ad. Csendesen hagyjuk el a lakást. A taxiba is szótlanul szállok be. Egyszerűen képtelen vagyok megmukkanni, nem is tudom mit mondjak. Az agyam a szívemmel szinkronban zakatol. Mindvégig Ville ép kezét szorongatom. Felé fordulva ücsörgök a hátsó ülésen, az utat, hogy merre megyünk, nem is figyelem. A tekintetébe menekülök, és talán próbálom kitalálni mire gondolhat. Ha tudnám, hogy attól fél, hogy „képes leszek-e elviselni”, hangosan felnevetnék. Még csak nem is sejti, hogy ugyanezért aggódom én is; elég jó leszek-e neki, hogy nem akasztom-e ki azzal, hogy én, én vagyok. Félek attól, hogy lefárasztom és majd rám un. Amikor a kocsi fékez egy hatalmas kivilágított neontábla alatt, Ville már pattan is ki az ülésről. Látom, az a célja, hogy megkerülje a taxit, ezért nem is nyitom ki az ajtót, hagyom, hadd érvényesüljön a benne élő úriember. Némán megmosolygom a dolgot, mert nem néztem volna ezt ki belőle. Ville tele van meglepetésekkel. Most tudatosodik bennem, hogy alig tudok róla valamit, azon kívül, hogy őrült egy srác, van humora, képes a gyengédségre, az indulatokra, ééés nem uccsó sorban isteni az ágyban. Na meg persze, nem Ő lesz az, aki kiesz a vagyonomból. - Köszönöm. – mosolyodom rá szélesen, a szemeim szinte ragyognak az éjszakai félhomályban, és a kezébe fűzöm az ujjaimat, ahogy kiszállok. A taxi elhajt, mi pedig itt állunk kéz a kézben a járdán egy fehér kápolna előtt. Fogalmam sincs meddig, csak azt tudom, hogy egészen hosszan bámulom először a neon táblát, aztán a kápolnát; fehér kerítés és gondozott kis kert veszi körül. Ville rászorít a kezemre, és lépne. De én nem lépek vele. Az ujjaim erősen markolják a kezét. Talán megtorpan és visszanéz rám. Biztosan értetlen, hogy miért nem megyek. - Ville… énbaromirabevagyoktojva... – bukik ki belőlem egy szuszra. Hatalmas, tányérnyira kerekedő szemekkel pislogok fel az arcára. - ...Félek, hogy valamit nagyon elrontok, hogy csalódsz majd bennem, és megbánod ezt az egészet. Le sem tagadhatnám, totálisan eluralkodott fölöttem a pánik. Minden ízemben reszketek. Jól jönne most az erősítés; Jaana… vagy… vagy Allen. Tudom, fura, hogy pont az a férfi jut eszembe, akit szintén imádok, akivel ugyanúgy sok mindent megéltem, és akivel végül szakítottam… de Ő biztosan megnyugtatna, csitítgatna. Hallom is a fejemben a hangját, amint szelíden mosolyogva, végtelenül higgadtan azt mondja, „Minden a legnagyobb rendben lesz, csak ne izgulj.” Szinte kapaszkodom Ville kezébe, és nem azért, hogy ő ne fusson el, hanem hogy most én ne oldjak kereket valamelyik irányba. Az a részem, amelyik a leginkább be van szarva, valami perverz oknál fogva abban reménykedik, hogy Ville talán visszakozik és lefújjuk a dolgot. De ez csak egy nagyon halk, parányi hang, ami a régi életem után kepeszt, nem ez a mérvadó bennem. 10000000000%-ban tudom, biztos vagyok benne, hogy Villet akarom. És valójában nem is vagyok egyedül, mert Ő velem van; megnyugtató a gondolat, hogy együtt leszünk a szószban.
admin
#148Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Csüt. Ápr. 23, 2020 12:26 pm
Megtorpan. És én vagyok a második aki megtorpanok. Nem értek a visszahúzásból. Talán meggondolta volna?? Valami baj van?? Végtelen pánik lesz rajtam úrrá de igyekszem nem kimutatni. Nem hagyni hogy meglássa rajtam, hogy belül én is reszketek. Pedig mindennél jobban akarom ezt.
- Mi a baj!?? - hirtelen zsigerből kérdezem, de arra már képtelen vagyok, nem tudom, hogy ne látsszon meg a félelem a hangomon. Egyszerűen szükségem van rá, hogy belépjek! Alapból szükségem van.. RÁ!
Aztán ahogy megszólal, oda, hozzá, visszalépek, egész közel, szinte a mellkasom karcolja az övét, és úgy nézek a szemeibe. Elmosolyodom. Belülről jön, még ha a dolog engem is éget. Mégis... Lehunyom a szemeimet, de csak egy röpke pillanatra. Aztán megújul az erő...
- Nem tudsz olyat tenni, hogy valaha is megbánjam ezt... - szorítok rá a kezemben fekvő kezére, egyértelműen Rá gondolok - És ez itt... - talál fel az arcom álmélkodón az előttünk (most mellettünk) feszengő épületre - talán nem álmaid netovábbja - találok vissza rá - de szeretném ha minél előbb megtörténne... Szeretnék minél előbb hozzád tartozni... szeretnék minél előbb a Tiéd lenni, és hogy Te az enyém legyél. - halovány mosoly költözik a végébe.
- Nem mondom azt hogy én nem félek. - szorongatom a kezét. - Soha többé nem akarlak becsapni Téged, és jó ha tudod, hogy RETTEGEK! Rettegek attól, hogy ha megismersz, és megtudod hogy ez mégsem olyan jó parti, akkor... - vetül a fejem arra a villogó izére. Hogy benne bízok?? Abban?? Hogy az majd mellettem tartja??? Soha nem bízhatok ebben, nem is tehetném. Nem kényszeríthetném. És ez félelmetes... Félek attól, ha megismer, milyen lesz... Talán undorodni fog tőlem!?? Eldobni??? Elmondani minden effélének, vagy leköpni?? Mindet elviselném. Mindet... és mindent. Csak maradjon velem...
Elfelejtek elgondolkozni hogy ez jó e. Hogy helyes e. Minden amit tudok, hogy helyesen cselekszem. SZÁMOMRA helyesen. És ez az egyetlen amit megtehetek. Büntetlenül. Anélkül hogy hazudnom kéne a lelkemnek, és azt mondani: nem, nem fogok kifeküdni nélküle. Nem, nem látom hol a vége. A fehér fény helyett a sötét, az ő Lénye most sokkal vonzóbb. És jól tudom, ő az egyetlen angyalom. Hogy honnan?? Nemtudom. Egész egyszerűen érzem. Belül. Nem történhet ez másképp.
Aztán...
- De tudom, hogy ezt akarom. - emelem kettőnk közé a kezemet, fel, és még a másik is bármennyire fáj, ölelőn kap a másikjába hogy azt is elénk emeljem. - Soha, semmit nem akartam még ennyire, és ebben biztos vagyok. - mosolyodom már el - Ennek így kell történnie, ezt akarja a... - na, mi!?? Keresem a lehetőségeket. ÉN! Elsősorban. Csakhogy ez ennél sokkal de sokkal bonyolultabb! - az UNIVERZUM! - vágom rá, de aztán helyesbítek. - Oké, én akarom.. - engedem el, egy jótékony szemlesütéssel is megküldve, de tudom határozottnak kell lennem. AZVAGYOK!
- De akkor is, ha Te is.. akkor a világ legboldogabb emberévé teszel engem! Itt, ebben a percben. - nézek a járdára előttem, miközben.. mint valami varázsütésre, csendes, halk zene szólal meg. Kiszűrődik... Pedig NEM én rendeltem! Mégis bentről jön...
- Látod!?? Az univerzum...! - mosolyodom el, most már szélesen, és ha enged nekem, ép kezem a számhoz húzza a kezét, ahogy még mindig a kezemben fogom, és rácsókolok. Aztán a másikat is... Csak az már sokkal fájdalmasabb.
October Soininen Wallow
#149Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Csüt. Ápr. 23, 2020 4:03 pm
Ville is megtorpan, és visszanéz rám. Visszalép hozzám, teljesen közel, hogy a mellkasunk szinte összesimul. A végletekig elkeseredetten pislogok fel rá, és nem azért ami épp történni készül, hanem mert előre attól félek, hogy csalódást okozok neki, mint... feleség. De ha belegondolok, neki meg a férj-szerep ijesztő. Viszont veszett jól palástolja. Most szükségem is van rá, hogy Ő legyen a magabiztos, határozott és bátor férfi, mert nem akarom eljátszani az oltári nőt. „Nem tudsz olyat tenni hogy valaha is megbánjam ezt...” Kedves vagy, de még nem ismersz teljesen. – szavak helyett csak egy sóhaj szabadul belőlem. Aztán folytatja, és az… mindent egy varázsütésre a helyére tesz. „Szeretnék minél előbb hozzád tartozni... szeretnék minél előbb a Tiéd lenni, és hogy Te az enyém legyél.” Elképzelni sem tudja, milyen eszelős forróságot szít bennem, a vérem sebesebben kezd száguldani az ereimben a bennem felébresztett lelkesedés nyomán. Ville egyszerűen beletrafált a legtökéletesebb szavakba. A pánikot tükröző vonásaim ellágyulnak, felengednek, ahogy megnyugszom. Örülök annak is, hogy bevallja, ő is fél. Jó vele együtt félni, mert még ebben sem vagyok most egyedül. „Jó ha tudod, hogy RETTEGEK! Rettegek attól, hogy ha megismersz, és megtudod, hogy ez mégsem olyan jó parti, akkor...” Ha tudná, mennyire szeretem, ha képes lennék szavakba önteni, akkor eloszlatnám minden kételyét; egyszerűen nem tudok olyat elképzelni róla, amivel kiábrándíthatna magából. Szeretném biztosítani efelől, de közben folytatja. Megfogja a kezeimet, azokra esik a pillantásom, és ahogy kettőnk közé emeli őket, a tekintetem visszavándorol az arcára. Muszáj a szemeibe merülnöm, a pillantása, az, ahogyan rám néz, hihetetlen erőt ad a szavai mellett. „Soha, semmit nem akartam még ennyire, és ebben biztos vagyok.” Hosszú, felszabadító sóhajt engedek útjára. Annyira felemelő mindezt az Ő szájából hallani. Erre valami zene csendül föl és szűrődik ki a kápolnából. „Látod!?? Az univerzum...!” - már másodszorra említi. Elsőre is felrántja a szemöldökömet. Ville és az Univerzum? Na ez új. Itt elszakad a cérna, és kibukik belőlem a jóleső röpke nevetés. Nem rajta, inkább vele nevetnék. - Mióta bratyizol Te az Univerzummal? – mert ha én hiszek az ilyesmiben, az egy dolog. De Ő??? A kezeimet lassan a szájához emeli egy-egy apró csókra, én pedig szelíd érzelmekkel átjárva követem a mozdulatot a tekintetemmel, végül ismét a lélektükrei foglya leszek. - Igen. Igen, akarom... TÉGED akarlak! És nem érdekel, szerinted milyen rossz dolgokat tudhatok meg rólad, én akkoris élni-halni fogok érted, mert a szememben Te egy csoda vagy. Belőled csak egy van, és nem akarlak elengedni. Egyszerűen már nem tudom elképzelni nélküled az életemet. És tudom… tudom, hogy a jó házasságra egy… egy aláírás, vagy Isten maga sem garancia, de bármit megtennék, és meg is fogok tenni, hogy a mienk, amíg élünk, működjön és imádj nős fickó lenni… Azt akarom, hogy a világ legboldogabb férfija legyél mellettem. – magyarázom. Ha engedi, a kezeimet kihúzom az ujjai közül, hogy a következő pillanatban két karommal átölelhessem a nyakát, és magamhoz húzhassam. Ha lejjebb hajol, akkor a homlokomat az övének döntöm. - Nekem csak az számít, hogy veled lehessek, hogy a tiéd legyek. Így is sokkal többet kaptam tőled, mint amiről valaha álmodtam. Nem érdekel az esküvői cicoma, mert amire szükségem van, azt nem a drága külcsíntől kapom meg, hanem TŐLED. És ez a kápolna tökéletes... mert Veled vagyok itt. – búgom halkan, mire odafúrom az övéihez az ajkaimat és gyengéden megcsókolom. - Annyira, de annyira szeretlek... – suttogom a szájára.
admin
#150Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Pént. Ápr. 24, 2020 1:51 am
És nevet... A jókedve magával hozza az én nevetésemet, és ott vihorászunk mi ketten, egy elbaszott kápolna előtt, és épp arra készülve, hogy... De aztán beszél is.
- Okéééé.. kamuztam.. - ráncolom a szemeimet - de olyan jól hangzott és dalszövegnek is elmenne, nem?? - és még mindig vihogva felelem, de azért ideje lenne.. komolyra venni a figurát. Vagyis.. legalább félkomolyra. Szóval azok a csókok, erősen karcolják a határokat. Ettől függetlenül mindegyiküket komolyan gondolom. VÉRkomolyan! És ahogy aztán a szemeibe akad a szemem, már kellő szelídséggel hallgatom. A messzibe veszett a vicceskedés szele.
Ahogy kimondja: "nős".. az én szívem nagyot dobban a helyében. Azt persze még nem tudom, hogy ez lelkesedés, vagggy.. félelem, de őszintén, ez ebben a percben rohadtul de hidegen hagy. AKAROM ŐT! És ezen nem változtat semmi sem, sem a szavak, sem fiktív képzelgések, és még a belobbanó rémület sem, ez egyszerűen így fog történni!! Ő az aki biztosít...
Amikor az ujjai eltávot kérnek, magukra hagyva engedem őket. Amint felsiklanak a nyakamon, az enyéim engedelmesen követik a derekán futva körbe, és ahogy magához húz... engedelmesen engedek. Jólesik a homloka a homlokomon. És a szavai.... A szemeim lehunynak.. újra.. és a szám szélén mosoly vonul végig. Egész míg meg nem érzem az ajkait... Akkor csakis az övé vagyok. És amint elenged...
- Akkor csináljuk... - a szemeim még mindig csukva, az ajkaim még az ő ízétől fénylenek, de tudom hogy közel az út. A beteljesülés útja... És erről az eszembe jut egy dalszöveg...
Talán én vagyok az aki először elengedem. Talán Ő! Akárhogy is, a kezek a kezekbe csúsznak, és megindulunk ketten, együtt... befele.
Odabenn... szívélyes mosoly fogad. És felerősödik az a zene. Persze halkul, mármint tutira veszem hogy halkítottak belőle, ahogy azt is, hogy épp tanúja voltak a beszélgetésünknek. Csak ne kerüljön fel az internetre...
- Micsoda SZÍÍÍVÉLYES VENDÉGEK!!! - csattan ki az a pofa, ott benn, kissé ellenszenves, de már csörtet is be egy nő mellette.
- Csak nem házasodni?? - és vigyorog.
- Nem! Temetésre. - és ráncolom a szemeimet. Elgondolkozok még egyszer hogy ez jó ötlete e. Pont itt. A 'most' már nem annyira kérdéses opció, de ez az ürge...
És vigyorog...
- Ki gondolta hogy ma ilyen híres vendégeink lesznek.. - és vigyorog tovább. Ez célozgat valamire??? Még mindig szorongatom October kezét, egyre idegesebben, egészen viszket már a tenyerem, hogy ne vágjam pofán. Pedig nembiztos hogy kéne. Itt.. most.... Épp arra készülve hogy elvegyem. De itt??
- És azt gondolta volna, hogy ez itt egy teljesen... - engedem el Octobert, de minden percnyi jelenlétemre szükségem van, hogy ne keljek ki magamból. Helyette feltúrom a tárcám, és kicsapok belőle négy egész százast, és a pulton odatolom a fickó fele. - átlagos pár?? - nézek fel a szemeibe - Akik szeretnének a legátlagosabban házasodni. Minden hülye duma nélkül. - És hogy megértett?? Talán. Vagy legalábbis most már nyíltan beszélhet, bassza meg a célozgatást!!! Ha pénzt akar.. MONDJA KI! A kurva életbe már...