Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.
♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.
Belépés
Chat
Legutóbbi témák
» Zenedoboz... by October Soininen Wallow Tegnap 10:53 am-kor
#251Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szer. Jún. 10, 2020 4:43 pm
„Jól vagyok..” - suttogja. Megkönnyebbülésem egy mosolyban ölt testet. A hüvelykjeim az arcát cirógatják. Ilyenkor sajnálom csak igazán, hogy nem léteznek megfelelő szavak arra, amikkel kifejezhetném az iránta érzett szerelmemet. „Most.. biztosan jólvagyok..” - válaszolnék, de megelőz a csókja. Torkomra forr a szó, de most nem is bánom. Behunyom a szemeimet és átadom magam a pillanat varázsának. Az ajkai gyengéden tapadnak az enyémekre. Olyanok, mint az édes kábítószer; sosem elég belőle. Ugyanezzel a szelídséggel viszonozom a csókját, finoman érintem a száját, a kezeim közben levonulnak az arca két oldaláról, és a karjaim ismét visszakulcsolódnak a nyaka köré. Egyetlen dologra vágyom. Na jó, kettőre. Hogy csak ölelhessem és csókolhassam. Tudatni akarom vele, hogy nekem Ő jelenti a mindent. Isten tudja mennyi idő után, az ajkam leheletnyi távolságra válik a szájáról. Megnyílnak a pilláim, és ha tehetem, azokba a csodás, jégzöld lélektükreibe tekintek. - Igyekezni fogok, hogy így is maradjon. – búgom halkan, miközben elmosolyodom. Örömmel kárpótolom minden szörnyűségért, amit elszenvedett a múltban.
admin
Job : A 'Slaves of Hell' rockzenekar frontembere
#252Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Csüt. Jún. 18, 2020 1:29 pm
Hogy tényleg így van e?? Azt hiszem igen. Most IMÁDOM AZ ÉLETET! Itt.. mellette.. és szeretnék nem tudomást venni másról. Ha tehetném, itt öregednék meg. Vagy halnék... étlen.. szomjan.. semmi nem számít, csak hogy a kezeim között érezzem. És ahogy a szemeimbe néz, én is elmosolyodom. Alig távol tőle.
- Amíg Te ittvagy... nem lesz baj. - mosolygom.
Szeretném azt hinni. Szeretnék bízni benne. SŐT, most igazából hiszem IS! Annyira gyorsan változik minden, még most is.. szélvészként száguld a fejemben, de egyszerűen képtelen vagyok másban hinni. Minden csodás... És ez a jövőben is így lesz... Egész másfajta élvezet ez.. ez olyan.. tiszta... Levetkőzött... És olyan szabad... Még soha nem éreztem magam ilyen nagyszerűen. Még soha nem éreztem.. EZT! Aminek nem tudok nevet adni, de akkoris.. érzem! És kimeríthetetlenül boldoggá tesz.
Talán ezért is van, hogy megint elmosolyodom. Bele a szemeibe. És eszemben sincs távozni onnan. Hogy is mondtam?? Amíg megöregszem!
"Remember those walls I built Well baby they're tumbling down And they didn't even put up a fight They didn't even make a sound I found a way to let you in But I never really had a doubt Standing in the light of your halo I got my angel now"
October Soininen Wallow
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
Job : a Slaves of Hell női vokálosa
#253Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Hétf. Jún. 22, 2020 1:52 pm
„Amíg Te itt vagy... nem lesz baj.” - Ville szavai újabb mosolyt csalnak az arcomra. A karjaim még mindig a nyaka körül kulcsolódnak, miközben az ujjaim a tarkóján piszkálgatják, pödörgetik a hajtincseit. - Oké. Mert eszemben sincs lelépni, hacsak el nem zavarsz. – vigyorodom el. Finoman a homlokának döntöm az enyémet, és talán percekig is így maradok. Nem mozdulok, nem szólok, csak élvezem, hogy itt van velem, és kettesben lehetünk, miközben körbeölel minket a langyos éjszaka csendes sötétje. - Lassan vissza kéne mennünk. Regie már biztosan várja a kocsiját, és elég fáradt is vagyok. Reggel korán kell indulnom. – duruzsolom halkan, miután elvonom a homlokomat Ville-től. Nem ártana visszaszolgáltatni a verdát a jogos tulajdonosának, mielőtt még ránk állítja a rendőröket, mondván, hogy elloptuk. Ráadásul lefogadom, hogy tele a csomagtartó fűvel. Semmi kedven a sitten éjszakázni ilyen marhaság miatt.
admin
#254Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Pént. Júl. 03, 2020 3:04 pm
"Oké. Mert eszemben sincs lelépni, hacsak el nem zavarsz."
Ez a részlet az, ami újabb mosolyra gerjeszt. Elzavarni?? Még hogy én!?? Azt hiszem viccel, talán fogalmazódik is valami frappáns gondolat, talán csak tovább fürdőzöm az érzésben, ami elnyel.. magában tart, és nekem eszemben sincs szabadulni onnan, amikor újabb szavak hagyják el a száját, és az utóbbit már nagyon is igaznak érzem. Fáj... de egyszerűen muszáj tovább lépnem. Lépnünk...
Talán elfojtott sóhaj is szakad ki a gégémen, amikor mikor eltávolodik, mégis mosolyra fut a szám.
- Ne is mond... már most fájdalmas... - és ez igaz. Mégha erősen el is túlzom, de jól tudom mit miért kell, ezért újra elmosolyodom, mégis elvonom tőle a kezeimet. Inkább a kezéért fut az épebb, és az ujjai köré fűzöm, hogy én is felkelve, ő is emelkedjen.
- De csak hogy tudd... csak azért nem marasztallak, mert tudom hogy ez fontos Neked.. - a végét már a szemeibe engedem, már ha ő is engedett, és már szemben, egész közel áll velem.
- Csak pár nap.. - erősítem meg, inkább csak magamnak, résnyire húzott szemekkel, inkább koncentrálva arra a tudatra, hogy aztán.. azután, jön az az isteni pár nap vele.. Már most a fogaim között érzem azt az ízt....
A boldogság ízét... És ez mindent felenged.
"Remember those walls I built Well baby they're tumbling down And they didn't even put up a fight They didn't even make a sound I found a way to let you in But I never really had a doubt Standing in the light of your halo I got my angel now"
October Soininen Wallow
#255Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szer. Júl. 15, 2020 2:21 pm
"Ne is mond... már most fájdalmas..." A szavain csendesen elmosolyodom. Egyetértek vele. Szívesen maradnék még, itt a sivatagban is; és az is tök jó lenne, ha nem kéne mindjárt holnap NY-ba mennem. Semmit sem szeretnék jobban, mint Villel lenni, és örülni annak, hogy itt van, hogy újra velem van. Ha nem is csinálunk semmi extrát, a puszta jelenléte, a közelsége is bőven elég nekem. Eközben a kezemért nyúl, és felsegít a homokból. Lassan felemelkedem hozzá, vele szemben. "De csak hogy tudd... csak azért nem marasztallak, mert tudom hogy ez fontos Neked.." - Köszönöm. - búgom halkan, hálásan belemosolyogva a szemeibe, amiért nem nehezíti meg a dolgomat. - Tényleg az. De most már... nem csak magam miatt. Most, hogy új szelek fújnak, nem árt minden lehetőséget megragadni. Sosem tudhatjuk, mi kerekedik ki belőle később. - meg aztán, ez a meló nem csak rólam szól, nem csak nekem fontos. Allennek is sokat jelent, számít rám, akárcsak Maurice Florentini. Megtiszteltetés egy olyan nagyság filmjéhez asszisztálni, mint ő. Egyikőjüket sem hagyhatom cserben. És persze... ezen felül még élvezni is fogom ezt a munkát. A legtöbben csak álmodnak efféle lehetőségekről. Bolond lennék elszalasztani. "Csak pár nap.." - döngi Ville, mire csibészesen elvigyorodom. - Bizony. Csak pár nap. Hamar el fog telni... Ééés már alig várom, hogy újra lássalak. - bazsalygom élesen csillogó tekintettel. Oké, még el sem mentem, de már most tudom mennyire fogok örülni, amikor végre betoppan a szállodába.
admin
#256Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szer. Júl. 15, 2020 4:05 pm
- Kettőt pislogsz és ottleszek! - kacsintok rá, a kezei még mindig a kezeimben, de nem állok ellen - miért is tenném - újra a számhoz húzom egy mély.. és jelenleg a végletekig kielégítő csókra.
Csak amikor elengedem, még mindig lehunyt szemekkel húzódom hátra. Elmosolyodom. Magától... Aztán mégiscsak belefojtva ebbe a mosolyba, megnyitom őket.
- Menjünk mert végül újra elragadtatom magam. - és már vigyorgok. Tényleg?? TÉNYLEG! Ezért inkább indulásra veszem a figurát, de miután kettőt lépek - az egyik kezét azért nem engedve a kezemből - hirtelen visszakozom. Vagyis csak alig egy felet lépek vissza.
- Kell.. Taxi?? - a szemöldökeim ráncolnak. A magasba. Hogy nem érti?? - Mármint.. - csukom le őket - úgy értem vigyelek a hátamon, vagy bátran kiállsz a skorpiókkal szemben! - már újra vigyorgok. Persze már bele a szemeibe, de őszintén, csak viccelek. A skorpiók sose tanyáznak nyílt terepen, mondjuk nem kell megkérdeznie nekem melyik a kellemesebb. Hát nem egyértelmű??
October Soininen Wallow
#257Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Pént. Júl. 17, 2020 12:27 pm
„Kettőt pislogsz és ottleszek!” Halkan elnevetem magam. - Nagyon helyes! – mondanám a többit is, hogy ”Ne lepődj meg azon, ha addig is telefonon zaklatlak, amikor csak tehetem”, de Ville magához húz a kezeimnél fogva, és az ajkai elnémítanak egy röpke csókkal. Amikor elszakad tőlem, csak vigyorgok a szemeibe. Képtelen vagyok uralkodni az érzés fölött; soha ilyen boldog és izgatott nem voltam még. Olyan intenzitással zsong az agyam és forr a vérem, mint egy ütődött, szerelemtől vak tinédzsernek. A fejemet nem csak simán rózsaszín köd borítja; ez a köd csillagzáporként szikrázik és a szivárvány minden színében játszik. „Menjünk mert végül újra elragadtatom magam.” Ezt nem mintha bánnám, tuti nem ellenkeznék, de még a szerelem mágikus csillámporába fulladt agyam is azt próbálja közölni, hogy tényleg nem ártana már visszamenni. Elindulnék Villel, kéz a kézben, de alig tesz egy lépést, meg is torpan, én megkérdőn nézek rá. Taxi??? Hát már „elkötöttünk” egyet, nem? De aztán megvilágosodok, ahogy továbbmagyaráz. Jaaa, hogy úúúgy! - Ó… Skorpiók? Már megint? – azonnal lelohad a vigyorom. Elképzelem, ahogy rálépek egyre mezítláb. Egyáltalán nem tetszik. Milyen jó, hogy felhívta a figyelmemet! Eddig ez eszemben sem volt... - Hát én be is szarok, ha itt a sötétben rámasírozok valamilyen élőlényre. – magyarázom, miközben a kocsi és a köztünk lévő távolságot méricskélem, vajon mennyire van messze, és hány lépést kellene túlélnem anélkül, hogy nézeteltérésem akadna valami rovarral vagy csúszómászóval. A gondolat pusztító. Nem mostanában jövök ki mezítláb a sivatagba, az tuti. Minimum acélbetétes bakancsban. - Csakhogy tudd: utállak. – közlöm nemes egyszerűséggel, miközben a szemeibe nézek. - Ugye feltétlenül fel kellett emlegetned azokat a dögöket... – olyan jól megvoltam nélkülük.
admin
#258Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Pént. Júl. 17, 2020 2:06 pm
Hangosan, szélesen, felhangzik a vihogásom. Elképzelem... vagy csak az én fejem egészíti ki milyen visongást is lenyomna ha hozzáér... 'valami'... a homokban, és komolyan mondom, tetszik az érzés. Még soha nem szerepeltem hőőőős.. megmentőként... De azért persze tartom a szavam, mert hiába is töltene el elégedett vidámsággal a helyzet, mégse akarom a frászt ráhozni, így ahogy továbbra is csak dől belőle a szöveg, egyenest a szemeimbe, már némiképp lehúzva a vigyorról, inkább mosolyba szorulva nyúl ki érte a kezem.
- Na... gyere.. - noszogatom - úgyis már túl rég éreztem a feneked a kezeim között.. - kacsintok, és ha partner benne és mozdul, akkor lejjebb ereszkedve segítem, hogy felmásszon a hátamon. Kivééééveee.. ha van ellenvetése, hozzáfűzése, vagy bármi más, ami megakadályozna a műveletben. Mert most már az "Asszony" biztonsága a legfontosabb... Vagy mi...
October Soininen Wallow
#259Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Pént. Júl. 17, 2020 2:31 pm
Ville meg a hülye viccei. Lehet, hogy még visszasírom a szingliséget? Erre megszólal, „...úgyis már túl rég éreztem a feneked a kezeim között..” Elvigyorodom, de aztán megforgatom a szemeimet. - Lehetetlen egy alak vagy. – sóhajtok - Ha azt akarod, hogy megmásszalak, ahhoz nem kell ám ijesztegetned, elég csak szólnod. – magyarázok, a vigyor még mindig az arcomon ül, és Ville háta mögé lépek, hogy a következő pillanatban megkapaszkodjak a vállaiban, majd vihogva a hátára szökkenjek. Ha sikerül a manőver, és Ville nem borul meg velem, batyuként csüngök a hátán. A kezeim összefonódnak az álla alatt a mellkasán – ügyelek rá, hogy ne fojtsam meg –, miközben a combjaim a csípőjére szorulnak. Hirtelen eszembe jut valami nagyon fontos. El is felejtettem! - Hé… Nem fáj a kezed?- duruzsolom bele a fülébe a válla fölött. Nem akarom, hogy miattam megerőltesse, csak azért mert itt szórakozunk.
admin
#260Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szomb. Júl. 18, 2020 12:42 am
Elvigyorodok. Szélesen, és nagyon.. nagyon vidáman. NAGYON! Pláne amikor nem enged a késztetésnek, beközelít hátulról, és HOPP! Már fenn is van. Persze az a kis izé.. az a ruha, csak a képzeletemben csúszik annyira fel. Mondjuk nem... nem... nem csak a képzeletemben... Elvigyorodok. Igazából hogy akkor amikor már érzem is, vagy még akkor amikor még az egész csak a logika függvénye, elvégre nem hallottam reccsenni a cuccot, az már édesmindegy. A fülembe beszökő hangja egyből megakaszt.
- Ki fogom bírni.. - csak mosolygok. Most már.. És ahogy a másik is, a 'debillebb' is aláfog az épnek, alig két mozdulattal rakom a helyére. (vagy helyezem kényelmesbe, részletkérdés. )
- Hm.. - még mielőtt elindulnék. - Ugye tudod hogy most tudnék.. -akár útközben is - olyat csinálni ami nagyon jó lenne!?? - újra vigyorgok. De csak hogy érezze, pont.. a megfelelő ponton fogom, a bugyin keresztül... De hogy is volt?? Fáradt... Megyünk.
Köszörülök... aztán beszökik egy - félig - lemondó sóhaj is, és ha nincs ellenvetés megindulok. Ha sikerül, csak aligsok lépéssel később jut eszembe egy sokkal elenyészőbb gondolat.
- Emlékszel a hegyre?? - és mosolygok. Csak úgy magam elé a sötétbe. Mennyivel is kényelmesebb ez az út... És mennyivel kívánatosabb.
- Sose gondoltam volna hogy még egyszer hagyod hogy vigyelek a hátamon... - és vigyorgok. Csak most.. egy sokkal szelídebb.. visszafogottabb, és érzékenyebb vigyorgással. Mert..
Mert muszáj bevallanom ennyi idő után. Nekem is vannak érzéseim.
October Soininen Wallow
#261Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szomb. Júl. 18, 2020 9:08 am
Bízom benne, hogy nem erőlteti meg a kezét, nem szeretném, hogy egy kis gyerekes mókázás miatt fájdalmai és baja legyen. Érzem, ahogy finoman dob egyet rajtam, hogy megigazgasson a hátán, és aztán alám nyúl. Ühüm, érzem az árintését az alfelemen. - Hogy Te ne tudnál? – döngök bele a fülébe. - Nem is Te lennél. De inkább érjünk előbb haza, jó? – vigyorgok a válla fölött. Ahogy Ville elindul, enyhe szorítással kezdek kapaszkodni rajta, a karjaim körbeölelik, miközben az arcom a füléhez simul az egyik oldalon. „Emlékszel a hegyre??” - Persze, hogy emlékszem. Akkor épp a bokám ment ki. – dünnyögöm, aztán halkan felkuncogok a füle mellett. Ügyelek a hangerőre, nem akarom megsüketíteni. Megnyugodhat. Tényleg emlékszem arra az eszelős estére ott a hegyoldalon és az erdőben; ahogy a susnyásban keveregtünk mint két idióta. Ő előre ment, engem meg jól otthagyott magamnak, meg az arra járó kedves sorigyilkosoknak. Nincs az az amnézia, ami egy ilyen élményt elfeledtet. - Egyébként mindig te ajánlkozol... Szerintem ez a fétised. A hátizás. Höhöhö, majd a lányodat is... – ijedtemben elharapom a mondat végét, és azonnal bekussolok, ahogy tudatosul bennem miket szövegelek. ...cipelheted. Látom is magam előtt a képet, szerintem tök aranyosak együtt, ahogy az a kismanó imádattal csüng az apján, de más az én képzeletem, és más a valóság. Zavartan megköszörülöm a torkomat, mint aki nem szólt egy szót sem. Azon sem lepődnék meg, ha Ville most levágna a fenébe vagy megborulna itt a homokban. Neki a gyerektéma érzékeny pont, tudom jól, nekem meg csak jár a szám, amikor elfeledkezek. Pedig egyszer látszódni fog rajtam, és az az idő is el fog jönni, amikor már idekint fog virnyogni a szentem.
admin
#262Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szer. Júl. 22, 2020 10:59 pm
Érjünk haza... Naná, tudom, ez volt a kérése, ezért is lépek gyorsan tovább, de azért jó volt.. csak úgy eljátszadozni a gondolattal. Mert ugyan miért ne...
Aligidővel később, miután csendben baktatok, eszembe jut valami más is. Valami sokkal... érzelmesebb, és ha úgy van a fene se vallaná be, de nincs most itt rajtunk kívül senki más. Minek takargassak.. A lényeg, hogy akkor nem hittem volna... soha nem gondoltam volna hogy ez az egész itt köt ki. Hogy ő és én... talán el is vigyorodom amikor érzem, benne is feltódulnak az emlékek - hogy honnan?? a fene se tudja. - de aztán a következő szövegével megakaszt.
Először nem is vágom. Már azt hogy megálltam. Mintha nem érezném a tagjaimat, mintha az agyam nem engedelmeskedne, vagy inkább a testem, de időbe telik mire sikerül kibogózni a szálakat. És aztán elér a fejemig is...
- Szóval... lány lesz..? - akadozva kérdezem. Félve. Hogy mitől?? Azt még én se tudom megmondani. De érzem. Érzem ez mekkora felelősség. Egy új élet. Egy olyan, ami mindig üvölt, igen, de aki rád van szorulva és nem tehet semmit nélküled. Mert ez az élet rendje...
Egy normális életé ez kell legyen. De nekem nem volt.. soha.. nem ismertem, és nem vagyok biztos benne hogy képes vagyok venni az akadályokat. Nyelek.. ezt kívülről hallom, de egész csak amíg nem válaszol. Kell, hogy halljam. A hangját. A támogatását.. bármit, csak hogy érezzem itt van velem. Tudom hogy vele sikerülni fog. Muszáj ezt hinnem. Bízom benne. Senki másban nem bízhatok.
October Soininen Wallow
#263Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Csüt. Júl. 23, 2020 1:05 am
Ville hirtelen megáll, úgy érzem baj lesz. Vagy már van. Lever a víz. Ha tehetném, visszaszívnám, ami elhagyta a számat. Röviden: para van. - Nem... Nem tudom. - motyogom a nyaka körül kapaszkodva. Nyelek egyet. - Csak szeretném... - most valahogy nincs kedvem humorizálni, hogy "nem kell még egy farkangyal a családba". Hatalmasat sóhajtok. Ha Ville még nem indult meg, akkor összeszedem a bátorságomat és megmukkanok. - Letehetsz ám... - nagyon sajnálom az egészet, nem akartam elrontani az estét. - Figyelj... Ha... ha úgy érzed neked ez nem megy, és inkább visszacsinálnál mindent, a... a házassaggal együtt, megértem... Semmi baj. Még... még lefújhatjuk. - hakkan beszélek. Tudom, ez a gyerekdolog válóok Villenél. De ez van. Terhes vagyok. Látszani is fog majd. Minden joga megvan ahhoz, hogy meggondolja magát, én pedig nem kényszerítem semmire. Közben fojtogat a félelem elkeseredett érzése, félek, hogy megint elmegy. Rákészülök lelkileg. Ráz a hideg, ahogy ott csüngök a hátán.
admin
#264Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Csüt. Júl. 23, 2020 2:11 am
Nem... Nem tudom. ... Mintha fokozatosan ismétlődne. Újra és újra egymásután, beleakadva egy fénytelen ködbe ahonnan csak a következő szavai rántanak ki. De még mindig tartom. És ahogy beszél.... emlékeztet hogy nem is akarom leengedni. De akkor jön még csak a többi...
- NEM! - olyan hirtelen vágom rá, hogy még én is megrázkódom. Csak a hideg teszi... Vagy a félelem??
- ... Akarom mondani.. - megint nyelek. Muszáj egy nyúló pillanatra újra becsukni a szemeimet. Aztán már tudom mit is akarok mondani.
- Soha nem mondanék le rólatok... - nem is figyelem mit beszélek... Ettől még igaz.
- Se Rólad... se róla.. - megkeseredik a számban az íz. Vagy édes?? Nem is igazán érzem a különbséget, csak azt tudom hogy VAN különbség. A most és az AKKOR között. És úgy őszintén... valahol várom is az újszerű érzéseket.
Valahol meg rettegek tőle... Pokolian rettegek.
October Soininen Wallow
#265Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Csüt. Júl. 23, 2020 10:47 am
„Soha nem mondanék le rólatok...” Meglepődök. Nem erre a válaszra számítottam. Valahogy minden percben azt várom, hogy mikor gondolja meg magát és old kereket. Valamiért nagyon nehéz elhinnem, hogy Ville, a nagy Deadman, valóban ezt akarja, egy ilyen életet; egy feleséget és egy gyereket. Szeretném megkérdezni tőle, hogy nem érzi-e úgy, hogy elkapkodta? Nem fogja-e megbánni… mondjuk már holnap? Nem akarom, hogy úgy érezze, bármit is muszáj. Mert nincs ilyen. Semmit sem kell megtennie. Csak azért mert terhes lettem, még nem kell elköteleznie magát. Bízom benne, hogy azért szeretne velem lenni, mert velem akar lenni, és nem azért mert kötelességnek érzi. Hatalmas sóhajt engedek útjára a válla fölött. Biztosan érzi magán, ahogy a testemben az izmok ellazulnak. A karjaim szorítása is változik a nyaka körül, már nem kapaszkodom velük, hanem ölelek. Fogalmam sincs mit mondhatnék. Egyáltalán mit kéne? A fejemet az övének döntöm oldalról, és az arcom az övéhez simul. - Úgy terveztem, hogy New York-ban csinálok egy tesztet. Vannak ilyenek… Már megvettem, csak nem volt időm vele foglalkozni. Kíváncsi vagyok, hogy... kislány lesz-e, vagy kisfiú. – magyarázom halkan, óvatos hangon. - Ha kiderül… eláruljam? – kérdezem, és a tekintetem Ville profiljára vándorol.
admin
#266Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Pént. Júl. 24, 2020 11:43 pm
Igen... érzem ahogy ellazul, és nem... nálam ez nem ilyen egyszerű. Bár tudom mit akarok, mégis minden izmom feszeng, és nem is igazán tudok parancsolni nekik. Helyette megköszörülöm a torkomat. Aztán... ...aztán megindulok.
Ahogy hozzám simul, és ahogy a leheletét hallom a fülemben, a helyzet már némiképp változik. Elkap az az érzés... a közelsége.. amire most a leginkább szükségem van. Jó érezni hogy itt van velem. Hogy velem van. És ahogy haladunk... csak lassan, kíméletesen fordulok felé. Némi késéssel a hozzám intézett kérdésre.
- Igen.. - a hangom halk, egy cseppet sem erőteljes. Szóval köszörülök.
- Úgy értem, azt hiszem szeretném tudni.. - sóhajtok bele. Vagy utána? Már nem lényeges. Az egyetlen ami számít, hogy felkavarnak az új érzések. Új szelek kerítenek hatalmukba. És ez valahol jó. Érzem.
October Soininen Wallow
#267Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szomb. Júl. 25, 2020 7:34 am
„Azt hiszem” – először csak ez a rész üti meg a fülemet és cseng még benne jó darabig, kellemetlen érzéseket kavarva fel. Megfordul a fejemben, hogy megkérem Villet, álljon meg és tegyen le, hogy elé állhassak és a szemébe nézhessek. Ide nem lesz elég egy „azt hiszem”. A szavai csak azt erősítik meg bennem, hogy elkapkodtuk ezt az egészet. Tarthatnánk szünetet, hogy jól megemészthesse a dolgot; én úgyis elmegyek New Yorkba, ő meg utána egy hónapig turnézik a világban. Lenne ideje átgondolni, hogy tényleg, hiányzik-e neki ez az élet. Gyűlölöm azt az érzést, hogy miattam kell keresztülmennie valamin, amit nem is akar. Rettegek attól, hogy idő közben meggondolja magát, mert hiányozni fog neki a régi „szabad” élete, és majd én leszek a hibás, én leszek az, aki megnyomorítja. Én ezt nem akarom. Tartok tőle, hogy ha felhozom, hogy függesszük fel kis időre ezt a házzasságosdit, amíg tényleg megérik benne minden, félre érti és megint kárt tesz magában. Emiatt sem hangoztatom, hogy kétségeim vannak a mai döntésünket illetően.
Másik felől meg… egy Ville-féle fickótól nem is annyira rossz ez a válasz. Végülis benne van, hogy szeretné tudni, még ha nem is biztos benne. Őt ismerve tényleg időre van szüksége. Nekem meg kitartásra, türelemre, megértésre és kurva sok lelki erőre. El sem hiszi milyen szar, hogy az életem egyik legjelentősebb eseményéről nem beszélhetek vele nyíltan, hogy nem oszthatom meg vele - főleg vele - a baba körüli gondolataimat, érzéseimet, a kételyeimet és az izgalmamat. Félek neki bármit is mondani, és ez elkeserít. Felsóhajtok. - Oké. - felelek csak ennyit halkan. Alig várom, hogy visszaérjünk a kocsihoz, és hazamenjünk.
admin
#268Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Hétf. Júl. 27, 2020 11:02 pm
Csak baktatok. Előre, mint egy megszállott, és csak fél füllel hallom a válaszát. De közben érzem. Minden porcikáját, a feszülést, a feszengést, és mintha egy tudaton túli részen érzékelném a csalódottságát. Mégse vagyok képes lépni.
Egész míg el nem érjük a kocsit, egy árva szót se szólok, de ahogy megérkeztünk, minden előjel nélkül teszem le, lassan... és lassan fordulok meg a kezei között. (már ha nem ő volt a gyorsabb és állt elém.)
- Figyelj... azt akarom hogy tudd... - lehunyom a szemeimet. Muszáj lehunynom őket.
- Nem akarom hogy azt hidd nem örülök ennek... Hogy nem örülök NEKÜNK.. - szorítom meg az egyik kezét, de észre se vettem mikor fogtam meg. - Csakkk...
.. a dolog megakad.
- ... Csak adj nekem időt, oké?? - ez hülyén hangzik. - Mármint... tudom hogy akarom. Tudom hogy AKARLAK!!! Soha semmit nem akartam még ennyire, soha a büdös életben, csak.. - és már megint csak a csak. Muszáj gondolkodjak. Mielőtt hülyeséget beszélek. Szóval kimondom azt ami az először az eszembe jut.
- Egyszerűen félek. De tudom, hogy nem akarok félni, és hogy EZT akarom! Minket! Hármunkat! Mert akárhogy is lesz, még soha az életben nem voltam ilyen boldog, mint Veled. - és ez az egy őszinte. A többi meg...
A többiben még formálják magukat a válaszok.
(M'ért ilyen baszott nehéz ez...)
October Soininen Wallow
#269Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szer. Júl. 29, 2020 2:31 pm
Ville a kocsihoz érve lassan letesz, én pedig lecsusszanok a hátáról. A karjaim lefonódnak a vállairól, mire szembe fordul velem, és a tekintetünk összetalálkozik. A következő pillanatban aztán megered a nyelve, én pedig minden figyelmemet neki szentelem. „Idő.” A szó enyhe mosolyt csalogat az arcomra. Egyáltalán nem gúnyolódásként. Csak valahogy sejtettem, hogy Ville-nek idő kell. Már megszoktam. Aztán az, amit ez után mond, jókora sóhaj szabadon engedésére késztet. Jó tudni, jó érzés biztosnak lenni abban, hogy tényleg akarja ezt az egészet és nem csupán egy futó hóbort részéről. Ahogy a szavak elhagyják a száját, megnyugtatnak. Kellemes érzéseket keltenek bennem. Nincs szükségem arra, hogy állandóan megerősítsen abban, hogy mennyire akar engem, de ezeket most jól esett hallanom így a kételkedés küszöbén. Csak azután szólalok meg, hogy ő elcsendesedik és már nincs más mondandója. - Időd van bőven. – búgom, és kedvesen a szemeibe mosolyodom. Emlékszem mit mondott a játszótéren; attól fél, hogy olyan lesz, mint az ő apja, aki lelépett. Teljesen kizártnak tartom, hogy olyan rémes szülő válna belőle, mint az ő felmenői. - Ha attól félsz, hogy rossz apa leszel… Ezt a gondolatot sürgősen verd ki a fejedből, mert ez a gyerek a legnagyobb mázlista a világon, amiért egy olyan fasza csávó lesz a papája, mint te. – néhány másodpercre elhallgatok, de csak hogy ismét felmosolyogjak Ville szemeibe, és egy lépéssel közelebb araszoljak hozzá. - Ha olyan leszel, amilyen vagy, imádni fog, és büszke lesz rá, hogy Te vagy a papája. – a legkomolyabban magyarázom.
admin
#270Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szer. Júl. 29, 2020 4:25 pm
Apa... Már maga a szó is olyan.. idegenül, furcsán és ijesztően cseng. De közben megtölt valamiféle új érzéssel. Jó érzéssel... Emlékszem amikor a srácok néha meséltek.. Emlékszem arra az egy napra, arra az egyetlenre, ami annyira beleégette magát a tudatomba, de mégis mindig igyekeztem kitörölni. Egy álom volt.. Egy meg se történt jelenet, sokszor úgy képzeltem, talán az egészet csak én találtam ki. Csak azért hogy tudjam milyen..
..az amikor van apád...
Nagyot sóhajtok, de nem is igazán tudom ez minek szól. Kinek... Valami azt súgja lesz még dolgom ezzel, és ahogy közelebb lép, szélvészként ránt ki a fejemből minden ezirányú gondolatot. Valahogy teljesen bekebelez a bűvkörével. Elcsábít... Mondhatok ilyet?? Mégis lassú mosoly vonul ki az arcomon, nem rendezem, inkább érzem, és az előbb az őt fogó kezem, csatlakozva a másikhoz, már a dereka körül fut körbe-végig. Ekkor tör a második sóhajom. Egy sokkal... kevésbé panaszittas..
- Azt hiszem hogy Te bármiről meg tudsz győzni... - mosoly csiklandozza a szájszélemet. De hogy kiengedem e!? - Hol voltál eddig..? - a kérdés költői. A tényre a csíkká húzott szemeim is rásegítenek, de aztán ellenállhatatlan a késztetés hogy a homlokom az övén landoljon. Lehajolok. És nem is távozom onnan addig, amíg nem érzem elég erősnek magam.
- Szeretném tudni.. Most már biztosan tudom. - ezt még ott, a homlokán, és csak miután elhatároztam, hogy tényleg, még egy szívroham se tarthat vissza, csakis azután nyitom meg újra a szemeimet, amint újra eltávolodom tőle. Csak hogy odafentről nézzek megint a szemeibe.
- Na menjünk, mert a végén még bőgni is fogok... - vigyorgom, és tényleg. Valami motoz. És egyáltalán nem akarom itt, most, a szabadjára engedni. És úgy őszintén, semmikorsem.
October Soininen Wallow
#271Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szer. Júl. 29, 2020 6:41 pm
Elönt a forróság és a lányos zavar, ahogy két kézzel átfogja a derekamat. - Nem meggyőzni akarlak, csak azt szeretném, ha kicsit bíznál magadban. – suttogom szélesen mosolyogva, de csak az után, hogy a homlokát az enyémnek döntötte. Örülök, hogy kimondta, amiket kimondott, mert már kezdtem attól félni, hogy a Soininen-éknél ma ünnepelték a rossz döntések világnapját. Mit ne mondjak, Ville is megnyugtatott engem. Érzem, ahogy a homloka elhúzódik tőlem. Ahogy fölém egyenesedik, és a szemeimbe néz, kislányos csínnyel vigyorgok fel rá. Engem nem zavar, ha elbőgi magát. Csak azért nem lenne szerencsés a dolog, mert ha ő nekikezd, én is tuti vele fogom itatni az egereket; és akkor kurva jól fogunk kinézni, ahogy ketten itt bőgünk a sivatag közepén. - Igazad van Nagyfiú, takarodjunk haza. – duruzsolom, még mindig vigyorgom, aztán ha hagyja, lábujjhegyre magasodom, és egy röpke, apró puszit nyomok az orra hegyére. Aztán ha elengedi a derekamat, ellépek tőle, és bepakolom magam a hátsóülésre. A kocsmánál Regie úgyis átveszi Ville-től a kormányt, haza kell, hogy vigyen minket. Szóval lesz még egy fuvarja. - Tudoood, előbb a bárhoz kell visszamennünk. – magyarázom okoskán, miközben a két ülés közé csusszanok, hogy annyival is közelebb legyek Villehez, már amennyiben bepattant a volán mögé. Csak azért emlékeztetem, őfelsége nehogy elfelejtse, és egyenesen hozzánk guruljon. A cipőmet, a táskámat és a bőrdzsekimet időközben magamhoz vettem.
admin
#272Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Pént. Júl. 31, 2020 1:57 pm
"Nem meggyőzni akarlak, csak azt szeretném, ha kicsit bíznál magadban."
A szavai.. valahol érintenek. Tudom mit akar... sejtem.. igazából nem is tudnék ezzel szembenézni.. nélküle, valahogy a zsigereimben érzem. Mégis... Teljesen megváltoztatta az életemet. És nem tudom neki elmondani hogyan...
Helyette elmondom azt, amit már tudom hogy akarok. Kimondom. Szeretném tudni... Mert szeretném. Hogy miért?? Nem tudom. Számít? Nemegészen. Mármint lehet hogy egyszer számítani fog, lehet hogy majd minden.. megváltozik, de addig is... szeretném ha minden kiderülne. Igen... akarom...(!)
Az ahogy kimondja "Nagyfiú".. hirtelen visszahozza a régi érzéseket. Azokat amikor még minden olyan egyszerű volt, nem volt.. bonyolult, nem volt ennyi... minden, amit rettentő nehéz megemészteni, és valahogy szélesre húz a fogsorom.
- Tépjünk. - csak ennyi csúszik ki. Persze az utána következő puszi nem ott ér ahová vágyom, mégis, méginkább szélesebben vigyorgok. De aztán meglép, és ahogy megközelíti a hátsó részleget, először bambán és tanácstalanul állok. Hülyén nézhetek rá. Igen. De hogy aztán a szemei noszogatása, vagy inkább valamiféle "kötelességtudat" ami rávesz hogy én is induljak, előre lök, és beteszem magam a kormány mögé. Még mindig annyira fura ez...
Visszaengedem a széket, alig néhány pillanatot engedve az elmúlt emlékeknek, és már ott is van bekúszva mellettem, amikor is kiköpi azt a néhány szót. Bár... oké...
- Szóval most már sofőr is leszek.. - vigyorgok. Csak a visszapillantóba, és csak ha visszaereszkedett, nemhogy a vezetés is új móka, de hogy az inasa legyek... Nem is olyan rossz felállás...
- Akkor dobjuk le gyorsan ezt a tragacsot, mert aztán azt akarom hogy hozzám bújj... - ezt már csak a szélvédőnek. - Érezni akarom az illatod.. - már csak az orrom alatt dörmögöm, miközben próbálok, és másodikra sikerül is beindítanom a motort. Azt hiszem azért ezt még gyakorolni kell.
- Mehetünk?? - kérdés. És ha nincs ellenvetés, csak alig szenvedve el a váltóval, hátrafelé fordulva hogy középen kilássak, tolatni kezdek. Ha igaz, volt ott egy szélesebb rész. Megfordulni...
October Soininen Wallow
#273Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szomb. Aug. 01, 2020 9:15 pm
Ahogy hátul helyezkedem és ücsörgöm, látom a visszapillantóban a vigyorát „Szóval most már sofőr is leszek.” - Ne parázz. Csak amíg vissza nem kapom a jogsimat. Pár hét… Addig kiélvezheted a kiszolgáltatottságomat. – magyarázom visszavigyorogva a tükörbe. Ville közben beindítja a motort. A következő szavaira halkan kiböffen belőlem a nevetés. - Hát ebből tényleg csak bújás lesz. – döngöm - Baromira kivagyok. – asszem mára több akciót nem bírnék ki. És hogy mehetünk-e? - Naná! – vágom rá, és a kocsi már indul is, zötyög a homokbuckákon az éjszakai sötétben. Hátulról az anyósülésre lógatom a karjaimat, és rájuk hajtom a fejemet. Ahogy a kocsi búg és rázkódik, úgy érzem, simán el tudnék aludni.
admin
#274Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Pént. Aug. 07, 2020 5:21 pm
Az egész... beszélgetés, olyan fura, mégis jólesik. Nem tudnám megfogalmazni a miérteket, de olyan... olyan... Mint még senkivel se volt. Kiegyensúlyozott... Összhangos.... Egy olyan, amiben érzem, nincs miért félnem. Nincs mitől tartanom...
Fordul a kocsi, de szinte lefogadom hogy vigyorgok. Tetszik ez a terep, mármint ez a terep, vele, és soha nem gondoltam volna hogy ennyire jó lesz. Komolyan... életem legjobb döntése volt...
Az ahogy elhallgat, beszédes. Talán mondok is valamit, csak valami hülyeséget, csak hogy ne legyen nagy a csönd, de mivel tovább hallgat, csak oldalra nézek. Akkor látom hogy talán... Elaludt??
- Alszol?? - ennyit kérdezek. Ha igen, már maga a csönd válaszol, de ha mégsem is beszédes, hogy rohadtul ne érdekeljen a bár. Ezért kiérve a főútra, már egész másfele fordulok.
Vegas éjjel, ha lehet még elbaszottabb mint ha fent van a nap. Valamiért mégis ismerősek a külső körletek, Grid mindig kiadta az ukázt, hogy a legkisebb forgalmú helyeken vigyenek, kurvára nem akart senki a kocsiban dekkolni.
Az idő pénz...
Sose felejtem el ezt a mondását, de ettől függetlenül az utcák valahogy beivódtak a fejembe. Talán mert gyalog is mindig kerültem a feltűnést.
Begurulva a ház elé, először hezitálok felkeltsem e. Vagy feldobjam egyenesen a vállamra.. - oké, ölembe - és felvigyem, de valami még mindig azt súgja vigyázzak. Megsérülhet. És én nem akarom hogy ezen múljon...
Hamar kirázom a fejemből a gondolatot. Marad egyetlen lehetőségem. Az emeletig már csak eljutunk!
- Megérkeztünk, vár az ágy... - egész halkan mormogom, csak kellő távolságra a füle mellett, hogy még véletlenül se ijedjen meg.
Sokmindent meg kell még tanulnom...
October Soininen Wallow
#275Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Hétf. Aug. 10, 2020 12:56 pm
Lehunyom a szemeimet, és érzem, ahogy a kocsi zötyög és rugózik alattam a homokos terepen, majd egyszer csak mintha simává válna. Ebből tudom, hogy Ville kiért a főútra. Továbbra is csak az anyósülés támlájára dőlve punnyadok. Fizikailag egészen kimerült vagyok, de az agyam nem nyugszik; cikáznak a gondolataim, miközben az ébrenlét és az elalvás közti pengevékony határvonalon egyensúlyozok. Hallom a valós külvilág zajait, a motorzúgást, a mellettünk elhúzó többi jármű brummogását, de közben a mai nap emlékképei és hangjai túlcsordulnak az elmémben. Reggel még Allen mellett ébredtem… Beszélgetünk… Aztán már a lakásomon vagyok… Kopogtatnak… Villel nekiesünk Gridnek… Az esküvői ceremónia a kápolnában… A kisfickó feje és hangja… A babarózsaszín színek émelyítenek. Mintha belefulladnék a vattacukorba… A sivatag… Az izzasztó forróság az utastérben… De ez másfajta forróság… Skorpiók bújnak felszínre a homokból, közben Ville szavai visszhangoznak a térben, az, hogy mindhármunkat akarja... Lehunyt szemhéjaim mögül halványan észlelem a villanásokat, egy-egy lámpaoszlop előtt haladhatunk el. Szentül meg vagyok róla győződve, hogy Ville a bárhoz megy… Ahogy végigsuhan a gondolat a fejemben, meghallom a baritonját; halkan, kellemesen döng. „Alszol??” - Ühüm... – adok ki valamiféle dünnyögő hangot magamból válasz gyanánt. A szemeimet nem nyitom ki, ahhoz is lusta vagyok. Igazából nem vagyok biztos benne, hogy válaszoltam neki, csak azt tudom, hogy a szándék megvolt. Halványan mindenképp. Érzem a kanyarokat, ahogy Ville behajt ide meg oda, lövésem sincs merre járunk, csak azt tudom, hogy bízom benne, akárhova elvihetne, jó lesz ott nekem. A kocsi egyszer csak lelassít, majd megáll, és a motor zaja is elhal. Jólesik a csend. Az elmém egy távoli régiójában sejtem, hogy megjöttünk. De ez a sejtés iszonyat gyengén pislákol, valójában azt sem tudom, hol vagyunk. Ville hangja ismét lágyan, óvatosan belebúg a fülembe. „Megérkeztünk, vár az ágy...” Muszáj elmosolyodnom. A lehelete megcsiklandozza a fülcimpámat. - Mm… az szuper... – dünnyögöm, és még néhány másodpercig csak heverészek a karjaimon, majd sóhajtok egyet – mint egy erőt gyűjtve –, és felnyitom a pilláimat. Az ő arca az első, amit meglátok a félhomályban. A mosolyom szélesebbre húzódik. Kihúzom a kezemet a fejem alól, és lassú mozdulattal megérintem Ville halántékát, csakhogy az ujjvégeimmel megcirógathassam, és félretereljem onnan a kósza fürtjeit. Imádom azt a göndörödő haját. - Mondtam már, hogy nagyon szeretlek? - bazsalygom a szemeibe. Egy darabig csak nézem őt és csodálom, miközben teljesen átjár az érzés, hogy mennyire oda vagyok érte, majd lassan felemelem a fejem, és kinézek az ablakokon. A környék… az utca ismerős. Mellettünk az a háztömb magasodik, amiben lakom. Lakunk. Az agyam jár, iszonyat kusza minden, egyszerre valós, de mégsem; képtelen vagyok összetenni a részleteket. Hol van Regie? Miért van nálunk a kocsi?…Ville útközben tuti lezsírozta vele, hogy kell még... Ennyi… Lomha mozdulatokkal magamhoz veszem a holmijaimat, és kilököm az ajtót, hogy kiszálljak. Mint egy erőtlen robot, automatikusan becsapom magam mögött a verda ajtaját. Nem megyek sehova, nem rohanok előre, a járdán, a kocsi mellett ácsorogva várom meg Villet, míg ő is kiszáll, és megkerüli a járgányt. Ha jön, vele együtt lépek be az épületbe, és baktatok fel a lakásba. Isten érzés újra itthon lenni. Minden vágyam, hogy bezuhanhassak az ágyba. Odabent, az előszobában, először majdnem mellédobom a kabátomat az akasztónak, amikor fel akarom lógatni a fogasra, de másodikra sikerül a kézmozdulat. A cipőimet lerúgom magamról, és a lábaim szinte ünnepelnek, hogy megszabadultak tőlük. Érzem, hogy a bőröm ragacsos az izzadtságtól és serceg rajta a homok. Tudom, hogy ez mit jelent, de nincs sok kedvem hozzá. Pedig muszáj, így tuti nem fekszem le. Ville akárhol legyen, felé fordulok. - Ellépek lezuhanyozni… Öt perc, és jövök. – magyarázom, és ha nincs mondandója, esetleg ellenvetése, bemasírozok a fürdőbe, hogy kibújjak a fekete ruhából és beálljak a zuhanyzóba lecsapatni magamról a sivatag porát.