♦ ♦ WELCOME TO FABULOUS LAS VEGAS ♦ ♦

Where the world can be your playground.... or You can be the toy

 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦

Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

Latest topics
» Ilyen a box
Peter Pan és Csingiling Icon_minitimeby Nyda Marshall Hétf. Júl. 18, 2022 8:21 am

» Nyda otthona
Peter Pan és Csingiling Icon_minitimeby Nyda Marshall Pént. Júl. 15, 2022 10:51 am

» Zsaruvér és Csigavér
Peter Pan és Csingiling Icon_minitimeby Gloria "Sapphire" Salinas Pént. Júl. 15, 2022 9:43 am

» Oliver Reynolds - aka. Oliver S. Sullivan
Peter Pan és Csingiling Icon_minitimeby Gloria "Sapphire" Salinas Kedd Júl. 12, 2022 10:32 pm

» P.S.: Some things are worth the trouble
Peter Pan és Csingiling Icon_minitimeby Benjamin Alexander Sawyer Kedd Júl. 12, 2022 3:52 pm

» Peter Pan és Csingiling
Peter Pan és Csingiling Icon_minitimeby Gloria "Sapphire" Salinas Pént. Júl. 08, 2022 8:54 pm

» Backstage - Hol vagytok jótündérek!??
Peter Pan és Csingiling Icon_minitimeby Troy Filemon Csüt. Júl. 07, 2022 8:41 pm

» rave in the grave. George & Keegan
Peter Pan és Csingiling Icon_minitimeby George Andrew Goodwin Csüt. Júl. 07, 2022 5:25 pm

Top posting users this month
discord
Discord
Regisztrálj az oldalra
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Hétf. Szept. 20, 2021 8:20 pm-kor volt itt.

Share
 

 Peter Pan és Csingiling

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Gloria "Sapphire" Salinas

admin
Gloria

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼

admin

Posts : 510

#1TémanyitásTárgy: Peter Pan és Csingiling   Peter Pan és Csingiling Icon_minitimeSzomb. Jún. 11, 2022 7:29 pm


Peter& Gloria*Reggel nyolc. Ki sem látok a fejemből, vagy csak annyira, hogy ne menjek neki semminek. Mégis ki az aki ilyen korán kel…vagy későn fekszik. Rendszerint tíz előtt nem nyitok ki, félig bagoly vagyok, inkább dolgozom addig míg el nem üti az óra Hamupipőke idejét, vagy tovább. Szerencse, hogy a kedvenc kávézóm gondol a korán kelőkre is,  és van a kocsimban pohártartó, csak ezért nem ömlik ki a kávé – meg a teteje miatt – mikor ledöntve egy kukát, megállok a szalontól pár méterre. Nyolc nulla kettő. Oké, még negyed órát is rá lehet fogni a forgalomra, főleg ilyen korán, amikor mindenki munkába siet. Kivéve engem, de a mai napon én sem vagyok kivétel. Kezembe veszem a nagyméretű Starbuck-os poharat, amiben a kedvenc napindítóm van, melange, és kirúgom magam alól a kocsit. A szalon ajtajánál már áll valaki, remélem nem a nyolc órás. Te jó ég! Nagykorú már az a gyerek? Kis képzavar keletkezik a gondolataim között, de ez betudható a korai időnek, belekortyolok a kávéba, a pohártető kis lyukán keresztül szívom ki az éltető nedűt és láss csodát, egyből jobban látok. A gyerek akkor is gyerek marad, vagy kölyökképű felnőtt, akkor viszont rohadjon meg, hogy nem képes öregedni. Gyanítom ő is mindenre egy tusfürdőt használ, ahogy a pasik többsége, míg mi a világ összes kencéjétől sem leszünk ránctalanítva. Rámosolygok a távolból, majd kinyitom a hátsó ajtót és kiengedem a kisebb oroszlánnyi macskát a kutyahordozóból. Imádom a pofáját, annyira emberi, most olyan, mint egy mérges öregemberé, de méltóságteljesen ugrik ki az öreg Fordból és indul el a már ismert úton a szalon felé. A sleppjeként követem, kezemben a kávéspohár akár egy királyi tanácsadói jogar, vagy országalma amit viszek a fenség után. Az ajtó előtt aztán leül és felnéz a pasira, cserreg egyet-kettőt és elfordítja a fejét, kissé felhúzva az orrát, majd pislog rám kettőt, hogy nyissam már ki, mert ő még aludni fog egy sort. Megteheti. *
-Helló! Rám vársz? Nyolc órára? Kicsit késtem. A forgalom, borzalmas. *Nem túlzom el a panaszkodást, átlagos kedd reggel a szokásos, unalomig űzött harccal a forgalommal szemben. Ma is ő nyert a jelek és az órám szerint, de csak két percet vert rám. Most már hármat. Lassan sétálok álmosan, na. A nagy női táskába túrok és mivel egy tenyérnyi plüss macska van a kulcson, egyből megtalálom. Ajtó nyit, miközben lehet a köszönést és szemrehányást, vagy a kegyes bocsánatot hallgathatom. Az ajtó nyílik és Diablo egyből bevonul, végigcaplat az előtéren, majd az ajtóval szemközt álló kanapéra mászik és ott elnyúlik. Előre mutató kezemmel tessékelem be a korai vendégemet – nem győzöm magamban hangsúlyozni, milyen korán van még nekem – végül én is beljebb teszem magam. Az ajtót egyelőre nyitva hagyom, hadd szellőzzön, felhúzom a rolókat a kirakatüvegnek is beillő ablakokon, majd ledobom a táskám az első székre. *
-Gloria vagyok, az enyém a szalon. Kitől hallottál rólam? *Érdekel. Valakinek a valakijének a valakije, mégiscsak reggel nyolc van, nem mindenkinek teszem meg. Már mosolygok, újabb nagy adag kávét küldök le a torkomon, nem lehet gyanús, ilyenkor mindenki kávézik, aki nem, az vámpír. *
-Van elképzelésed, vagy találjunk ki valamit? *Érdeklődöm máris a munkáról míg neki van ideje körülnézni. A mai ruhám színe is illik a gótikus, szobrokkal tarkított helyiséghez;fekete. Mindegy hány fok van odakint, általában nem időjárásfüggően öltözöm, hanem a hangulatomhoz, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy ma komor vagyok és frivol. Nekem a fekete olyan, mint kislánynak a hercegnős rózsaszín, bár nem tudom milyen az, de jól hangzik. Egyelőre csak annyit mozgok, amennyi elég ahhoz, hogy a számhoz emeljem a poharat, aztán majd meglátjuk. Remélem nem valami nonfiguratív ötlettel rukkol elő, vagy az ezredik kereszttel, amit látott valakin. *

_________________

Soha ne mondd, hogy soha
Vissza az elejére Go down

Peter Pannings

Peter Pannings

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 5

#2TémanyitásTárgy: Re: Peter Pan és Csingiling   Peter Pan és Csingiling Icon_minitimeHétf. Júl. 04, 2022 11:03 am

-Hidd el nekem kurva jó a csaj.
Hümmögök. Persze, hogy elhiszem. Miért ne tenném? Hiszen a fólia alatt látom a gyógyuló félben lévő munkát. Igényes. Tetszik a stílusa.
-Szerezz nekem egy időpontot.-böffentem oda.

Reggel 7:00.
A Neverland feletti szobám ablakából nézem az ébredő város. Nem tudok aludni. Sosem tudtam. Későn fekszem. Rohadt korán kelek. Mintha, még mindig minden rezdülésre pattanni kellene. Hiába hallom a csendet magam körül. Olyan lehetetlenül törékenynek tűnik ez az állapot.
-Hééé... bújj ide vissza...-édes hangja rekedtes. Belemosolygok a bögrémbe.
-Nem lehet. Mennem kell.-nem fordulok felé. Még a végén meggyőzne, hogy tényleg maradjak. Felsóhajt és hallom ahogyan felül az ágyban. Lerúgja magáról a takarót. Olyan halkan oson mezítláb, hogy ha nem rá koncentrálnék meg se hallanám. Kezei könnyedén siklanak derekam köré és csak a vékony fehér rövidujjú anyaga választja el a bőrét az enyémtől.
-Maradj még...-kérlel. Olyan édesek, amikor akarnak valamit. Kortyolok még egyet a kávémból. Félkézzel hátranyúlok és magam elé forgatom vékony testét. Elkapom a torkánál majd beszorítom a párkány és a testem közé.
Ő pedig szépen beleharap az alsó ajkába. Még csak egy másodpercre sem ijed meg tőlem. A lányok és a fétiseik. A kezébe adom a bögrémet. Még félig tele van.
-Jó kislány legyél.-mintha nem pont leszarnám. Egy gyors zuhany után felveszek egy fekete farmert és egy sötétzöld rövidujjút. Belelépek a bőr bakancsomba és elindulok a dolgomra, mielőtt újabb akadályba ütköznék.
Lent az épület mellett letakarva vár a motorom. Néhány perc múlva már úton vagyok és 7:55-kor már a szalon mellett támasztom a falat. Lenémítom a telefonomat. Most nem akarom, hogy zavarjanak. Egyébként sem hiszem, hogy reggel 8-kor történne bármi, amit Vane ne tudna megoldani nélkülem.
Akkor pedig megjelenik Ő. Előtte vonul egy oroszlán jellegű kormos-szürke macska, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Nem rezdül meg az arcom annak ellenére, hogy még az életben nem láttam ilyen jelenetet. A macska helyett foglal alig 1 lépésnyire tőlem, mintha ő is időpontra érkezett volna. Rámpurrog én meg biccentek neki egyet a fejemmel, mielőtt a bájos tulajdonosára emelem a tekintetemet.
-Szia! Nincs gond. Vártam már többet kevésbé mutatós nőre.-vonom meg a vállamat miközben leveszem a napszemüvegemet. Egyébként sem figyeltem különösebben az órát, de ha megérzésem nem csal csupán néhány percről lehetett szó.
Nyílik az ajtó. Int, én pedig belépek. Most nem kezdek el viaskodni azon, hogy egy nőt előre kell engedni. Bent viszont megtartom az ajtót, hogy ő is kényelmesen be tudjon jönni a nagy táskájával együtt. Nők és a táskáik. Imádom. Sokan szeretnek kiakadni azon, hogy minek cigölnek magukkal ennyi cuccot, de részemről tudom, hogy ha bármi baj történne. Abból a táskából valaki kényelmesen életben tudna maradni.. kb 1 hétig.
Becsukom mögötte az ajtót és amíg lepakol én körbenézek egy kicsit.
-Peter.-mutatkozok be röviden.
-Néhány srác a sleppemből már járt nálad. Rajtuk láttam a mukáidat.-rápillantok. Végülis a kész munka a legjobb referencia nem?
-Persze. Az öregem emlékére szeretnék valamit-előhúzok egy papírt a zsebemből.
-Nem rajzolok valami jól, de valami ilyet szeretnék.-megmutatom neki amire gondolok.
-A madarak helyett mondjuk lehetne inkább egy kalózhajó.. meg egy kétgeometriai elemet is beledobhatnál.-pillantok az arcára miután átadtam neki a papírt.
Vissza az elejére Go down

Gloria "Sapphire" Salinas

admin
Gloria

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼

admin

Posts : 510

#3TémanyitásTárgy: Re: Peter Pan és Csingiling   Peter Pan és Csingiling Icon_minitimePént. Júl. 08, 2022 8:54 pm


Peter& Gloria*Kicsi utca, nem túl forgalmas, főleg nem reggel, így a motor feltűnik, de csak egy pillantást vetek rá, mielőtt a pasira cserélném. Diablo nem tagadja meg önmagát, ő az úr a házban, és ezért ő köszönti elsőként a vendéget. Ami fiatal arca után elsőként meglep, az az, hogy biccent a macskámnak. Gondolatban kap tőlem egy piros pontot, rendszerint vagy semmibe veszik, vagy szóvá teszik. Sokan allergiásak a macskaszőrre, és már tüsszögve lépnek be a szalonba. Ez a helyzet most nem áll fenn, bátran tessékelem be Diablo után és magam előtt, hiszen vendég. A másik ami mosolyt csal az arcomra a bók, meglehetősen laza, de nem nyegle, nem tolja túl. *
-Hmmmm, köszönöm. *Odabent megkezdem a szokásos rituálémat, fényt engedek be a rolók lapjai között és alatt, lepakolok és feltöltöm magam a kedvenc kávémmal. Közben megtudom a nevét és azonosítom azzal, amit a mai listámra írtam, végül kiderül az is, hogy honnan hallott rólam. A jelek szerint nem csak hallott, hanem látott is. Sok rajzot felvarrtam már sok ember bőrére, abból, hogy „slepp” nem tudom beazonosítani a forrást, de ennél pontosabban nem is érdekel. *
-Örülök, hogy tetszettek annyira, hogy rábeszéld magad egyre. *Újabb korty, majd megindulok a kanapé és az egyetlen fotel felé, ami félkörbe öleli a kis asztalt, ahol azon kevés időmet töltöm, amikor tudok rajzolni, alkotni, újakat kitalálni, vagy épp a régóta fejemben motoszkálót papírra vetni. Palástolom a megkönnyebbült sóhajt, bevallom féltem, hogy ki kell dobnom, de ha már emlék lesz, van történet és jelenteni is fog valamit az alkotásom. Szeretem hallgatni ezeket a meséket, miközben a tű belekap a bőrbe és színnel tölti azt meg. A fotelra mutatok én meg már a papírral a kezemben ülök le Diablo mellé. *
-Nem gond, majd javítok rajta, érdekes. Miért az iránytű? *Hosszan szemlélem, majd felkapom a fejem a kalózhajóra és elmosolyodom. *
-Kalóz volt? *Nem, nem gúnyolom ki, csak vicces a mai világban kalózokról beszélni, jóllehet vannak még, csak nem hosszú fekete szakállal, vállukon egy papagájjal járkálnak. *
-A hajót úgy gondoltad, hogy az iránytű mögött a távolból látszódjon? Ha már a madarak helyett gondoltad….meg tudom úgy is rajzolni….*S már teszem is le a papírt az asztalra, felkapom a ceruzát, amit mindig otthagyok, s a grafit máris nyomot hagy. Néhány madár megmarad, néhány pedig lassan átalakul egy kezdetleges kalózhajóvá. Jellegzetes farrészéből nyúlik a távolba, mintha a madarakból nőtt volna ki, vagy mintha egy felhőn úszna, s mindez az iránytűből. Akár a megkopott emlékek, melyek idővel lassan elpárolognak az elménkből. *
-….így milyennek gondolod? *Elé tolom és várok, figyelem mit mond az arca, mit a szemei, mielőtt megszólalna. Eszmélek, volt még valami amit említett, de azzal egyelőre nem tudok mit kezdeni.*
-A geometriai elemeken pontosan mire gondoltál? És miért? *Fontos, nekem nagyon is, ha már olyasmit kell rajzolnom amit egyébként nem szoktam. Teszek kivételt, ha van értelme. *

_________________

Soha ne mondd, hogy soha
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomWHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼
#4TémanyitásTárgy: Re: Peter Pan és Csingiling   Peter Pan és Csingiling Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 

Peter Pan és Csingiling

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» PETER B. ANDERSON
» Peter Pannings
» OH, hi. Nice to meet ya. Benjamin & Peter

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: ∷ Játéktér ∷ :: külváros / sivatag :: Sapphire Tattoo-