FIGYELEM! |
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.
♦ ♦ ♦
|
Top posting users this month | |
discord |
Discord
Regisztrálj az oldalra
|
Ki van itt? | Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 102 fő) Pént. Okt. 18, 2024 6:39 am-kor volt itt. |
|
| Lány + Fiú + Sivatag = ??? | |
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Nevil Turner
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
Job : körözött
| #26Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? Hétf. Jan. 25, 2016 2:06 am | |
| - Határeset.. - futja még egy kóbor mosolyra, na meg egy pillantásra is, de a lényeget már jóval előre felmértem. Helyette indulok inkább a géphez, és ha csak szóval, de rántom magammal őt is, elvégre.. ha azt mondja menjünk, ne is vesztegessük egyetlen percet se. Mert miért is ne! Ha már ez a kívánság..
Már a kocsitól figyelem amikor majdnem hasra esik. Végülis puha a homok, max csak a bugyija lesz tele tőle, mégis csak egy vigyorgásra futja az egészre, aztán berakom magam. Taposs a gázba, és IRÁNY! - követem a régi jól bevált receptet, és ahogy helyezkedik mellettem, csak a következő szavaira kapom felé a fejem.
- Vegas szélén van egy iskola.. Kevesen járnak arra így hétvége fele, de van ott valami más is! - kacsintok a szemeibe és követi egy mindenttudó mosolyom. Elvégre tudom, már rendesen felmértem egyes esetekben és úgy tűnik mester vagyok benne. Visszajáró lélek!
|
| | Lily Claire Demian
Job : táncos, tánctanár
| #27Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? Hétf. Jan. 25, 2016 2:08 am | |
| Szóval határeset.... Hát, így is mondhatjuk. Tény és faló, egy szoknyából sokkal könnyebb kiesni, de.... ki a francot érdekel ez most? Egy félmozdulattal nyomom le az ajtózáró pöcit ha elindultunk - pont az hiányzik még a mai napomból, hogy menet közben bénázva kinyissam az ajtót és kizuhanjak rajta. Kikönyökölök az ablakon, kezem kilógatva tartok ellen a menetszélnek. Élvezem ahogy a süvölt a kinyitott ujjaim között, de nem játszom sokáig, inkább megtámasztom a fejem és Josh felé fordulok. – Egy suli? – szalad fel kérdőn a szemöldököm, de csak ennyi. Nem. Csakazért sem fogok rákérdezni. Ha meglepetést akartam..... és egyébként hátha elmondja magától is. De... mégis mi lehet egy iskola mellett? Focipálya? Gördeszkapark? Roncstelep? És miért vigyorog Josh ennyire? Fene se tudja. De van egy olyan sanda gyanúm, hogy rá fogok jönni. Legkésőbb, mikor odaérünk. – Amúgy... mit csináltál kint a sivatag közepén? – terelem a témát, mielőtt kifúrná az oldalam a kíváncsiság. – Csak mert kétlem, hogy egész nap az utakat rónád hátha valakinek épp hős megmentőre lenne szüksége. – nevetek rá, de tényleg érdekel a válasz. Úgy tűnik nem nagyon zavarja mondjuk, hogy a nyakán ragadtam és talán egy életbevágóan fontos üzleti tárgyalásról sem tartom épp vissza... – Ennél tuti egyszerűbben is lehet csajokat összeszedni – szélesedik a vigyor, ahogy teljesen felé fordulok az ülésben. Eddig határozottan jófejnek tűnik a srác. Még az is lehet, hogy megtartom. |
| | Nevil Turner
| #28Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? Hétf. Jan. 25, 2016 2:12 am | |
| - Aha.. - bólintok, nagyon nem győzködve, egy.. mert nem is nagyon várja el tőlem és kettő.. Hát nem meglepetéés!?? A kocsi falja a mérföldeket, habár azért fél szemmel figyelek, csak amíg szabad az út, nehogy valami mocskos zsaru lefüleljen a sötétben, de aztán belecsiripel ez a kis szőke az egészbe és egy pillanatra felé fordítom a fejem. De csak egy pillanatra.. Aztán vissza a vezetésre.
- Ha azt mondanám hogy de.. egész nap az utakat rovom, meg lennél lepve!?? - megint az a mindenttudó mosolyom, egyenest a szemeibe de nem adom fel. - De ennél egyszerűbb a történet.. - vigyorodom el - pisálnom kellett és jókor voltál jó helyen! - kacsintok a szemeibe. - vagy pont hogy én. Nézőpont kérdése.. - lassítok kissé ahogy feltűnnek az első.. fények a messziben, de csak közeledik az a célpont. Nekem meg még mindig nincs kedvem belefutni egy unatkozó traffiba. Egyszerűsítsük meg az életet!
|
| | Lily Claire Demian
| #29Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? Hétf. Jan. 25, 2016 2:12 am | |
| Rövid és felettébb semmitmondó válasz. Okosabb nem lettem, de.... nem. Tényleg nem. Újra fészkelődök az ülésben. Hátam az ajtónak vetve, törökülésbe összegömbölyödve állapodok meg. Egy időre legalábbis. Sosem volt erősségem, hogy normálisan tudjak ülni hosszútávon. Miért épp a kocsi lenne a kivétel? Hajamat lelkesen fújja, borzolja a menetszél, tépi az ablakon kívülre, de marhára nem zavar. Még vicces is. – Talán. Kicsit. – vigyorgok rá vállvonva. – Rendkívül prózai. Hát... még egyszer köszi. A legtöbben leléptek volna. – mondom, de nem is igazán várok rá választ, csak pillogok csöppet. Joshra és ki a retekbe a szélvédőn át. Lassan tűnik csak fel a város, de annyira azért még bőven nem járunk közel. Megtévesztő tud lenni az a fényár, amit Vegas tud kiköhögni magából. – A város melyik végébe megyünk? –kérdem, hisz nem nem mindegy, hogy még meg is kell-e kerülnünk az egészet, vagy sem. Mindenesetre közeledünk és ez valahogy, valamiért csak megnyugtat. Fel sem tűnt, hogy még mindig feszült lennék. |
| | Nevil Turner
| #30Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? Hétf. Jan. 25, 2016 2:14 am | |
| Prózai.. Háttt.. ezt a szót még nem hallottam a csövezésre, de mindent el kell kezdeni egyszer. Azt mondják.. Csak egyet vigyorgok, helyette, viszont mégiscsak befut valami más.
- Szívesen. - tisztán és egyszerűen elvégre.. mivé lennék ééén - ha már próza - ha hagytam volna hogy az a gyökér csak úgy egyszerűen lecidáztassa! Újabb mérföld, közeledik a város. A terv még nem konkrét a fejemben, a cél egyetlen hely, de hogy onnan hogyan tovább.
- Mindjárt ottvagyunk.. - beszélek a szélvédőnek, aztán újabb fél mérföld, még nem erősek a fények, de a parkoló rendben ki van világítva. Ezért állok én hátul, a drótkerítés mellett meg. Elhal a motor, és felnézek a lányra.
- Megjöttünk. - intek fél szemmel a mögötte húzódó kerítésre, és az amögött álló épület, egy "uszoda" felirattal a háttérben.
- Nem szökőkút.. de megteszi. - újabb vigyor, azzal mielőtt ellenkezni kezdene, kilököm az ajtót.
- Csak csendben.. - suttogom ha kiszállt, a kocsi teteje fölött, de ha beleragadt az ülésbe csak félig hajolok le - A legutóbb még kutyás őr volt.. - aztán halkan csukom az ajtót. Hogy a tűzzel játszom e!?? Minden egyes alkalommal. De ha hallgatok Gabe-re.. Csak unalomból állna az életem! Ezért nem érdekelnek a következmények... Aztán ha golyó végzi a fejemben.. így jártam, de nem mástól várom a segítséget. Csakis én vagyok a felelős!
Azzal megközelítem a kerítés szélénél kivágott lukat.
|
| | Lily Claire Demian
| #31Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? Hétf. Jan. 25, 2016 2:16 am | |
| Tekintetem a sötétségből egyre inkább előtűnő fényáron pihen. A millió neon ugyan még nem rikít annyira, de a házak, az utcalámpák is elég lelkesen dolgoznak és.... na jó, azért ott pillognak a hotelek, kaszinók és egyéb turistalátványosságok is. Hivatásos giccsparádénak is beillene mégis.... egészen csípem ezt a helyet. Röviden bólintok egyet, egészen túlragoztuk már a témát. A következő megjegyzésre mégis oldalra fordulok felé. Ott? Hát ha Josh azt mondja.... Tekintetem vissza a városra, és veszettül pörög az agyam, de őszinte milkalila elképzelésem nincs mit is forgat a fejében. Meglepetést! – Hm? – szalad ki röviden és tömören, majd csak elpillogok amerre mutat, kibogarászom a feliratot, s felcsillanó tekintettel, széles mosollyal fordulok vissza felé. – Meg hát! – vágom rá nevetve, s nem kell kétszer kérnie - nyitom az ajtót és szállok ki én is. Meglepetten kerekednek a szemeim a kutyás őr hallatán, de... nem. Nem érdekel. Vicces! Amíg farkasszemet nem nézek a blökivel legalábbis mindenképpen az. Röviden gondolkozom el, hogy itt hagyjam-e a táskát vagy vigyem, de.... ha futunk akkor úgyis a kocsihoz, nem? Marad hát az ülés alatt, én meg próbálom halkan becsukni az ajtót magam mögött. Többé kevésbé még sikerül is. Lopakodó üzemmód on, ahogy én is Josh után osonok, de azt az idióta vigyort csak nem tudom letörölni a képemről. – És most? Merre? – pillogok, de nem rá.. ugyan! Azt az emlegetett őrt skubizom veszett elszántsággal, hátha.... Az meg csak feltűnik majd, ha megyünk... asszem. |
| | Nevil Turner
| #32Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? Hétf. Jan. 25, 2016 2:17 am | |
| Csak csendben figyelem ahogy betuszkolja a táskát az ülés alá. Nem mondom hogy a legcsendesebb, de fél szemmel azért közben pásztázom a környéket és úgy tűnik hogy minden nyugodt. Egy darab őr.. Nem valami puccos.. állami létesítmény ez vagy katonai támaszpont ezért bőven jó hogy nem kell számolni többel és ahogy úgy néz ki végzett, csak a szám elé tartva az ujjamat csendre intem.
- Ssssshh.. - húzom el, de már indulok. Egyenesen a korábban kivágott rés fele, sose árt ha van nálad egy drótvágó, pláne ha már bűzlesz és nem ártana fürdened, mindig a legegyszerűbb megoldás a legnagyszerűbb! Életművészet! Igen, Gabe valahogy így emlegette, de engem sose érdekelt. Az se ha bajba keveredek, úgyis kimászom egyszer! Vagy legalábbis eddig mindig sikerült.
- Csak kövess..! - köpöm félfogról felé, persze ha igaz ott sunnyog a hátam mögött én meg előre beszélek, de ráfűzve a kezem félrehajtom az elcsípett drótokat.
- Ha bennvagy, három lépés jobbra, és onnan az épületfele. Ott lesz egy hátsó bejárat! - a kerítést tartom. Nem tudom mennyire lát a sötétben, bár a messzi lámpák félhomályában részben látható a terep, mégse tudom hogy egyértelmű voltam e.
- A lakattal már nem lesz gondod. - rándul meg a szám egy rövid nevetésbe, de ennyi. A lakatot már lecsaptam a múlthéten! Senki nem vette észre.. Szabad az út!
|
| | Lily Claire Demian
| #33Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? Hétf. Jan. 25, 2016 2:21 am | |
| A kezem a vállára csúszik ahogy az előttünk, körülöttünk húzódó sötétet vizslatom. Csak egy stabil pont.. perpill, mielőtt a nagy semmitevésben is hasra vágódom. Megesik néha. A legjobb családban is. Kissé késve veszem észre a bejáratot, s pár kétkedő másodperc csak amíg az arcát nézem. Az útvonal megvan, elvégre nem atomfizikát magyaráz a drága és egy ajtót azért még csak-csak megtalálok, de... – Ha itt mersz hagyni esküszöm, hogy seggbe rúglak. Remélem tudod. – megy még a szemeibe a hullakomolynak szánt, de csak húzódik a vigyor a fülemig. Egy nagy levegő, és egy röviden megfontolt csakazértis, csessze meg! és lépek is át azon a résen. Három lépés jobbra, aztán iszkiri ahhoz az ajtóhoz, de hogy gyorsan vagy csöndesen? Leginkább mindkettő, de mégis csak a zajokra figyelek inkább. Hogy mi a retekért porzik még a homok is hangosabban, mikor csendben kellene maradnod?! Röviden pillantok hátra, hogy jön-e, de ha nem..... Mégsem hiszem, hogy lelépne. Azt már megtette volna a sivatagban, de ha tévedek.... hát, nagyobbat is szívhattam volna ma végülis. Az egyenes még megvan, aztán a keresett is, de csak tapizom valami kilincsféle után kutatva. Fülelek hátra és lassan tolom be az ajtót. Tudja retek, hogy nyikorog-e az a vacak. Beslisszolok és tartom Joshnak is és ha beért mögöttem.... akkor lesz csak igazán dögsötét, ha visszacsukom magunkra a cuccot. |
| | Nevil Turner
| #34Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? Hétf. Jan. 25, 2016 2:27 am | |
| Most se.. mint legutóbb, nincs semmi gond. Csendes a terep, és úgy néz ki még mindig nem vettek észre semmit, pedig már nem először járok itt. Éljenek a figyelmetlen őrzések!
- Ne tojj be, nincs háború! - kacsintok a szőkére, a kerítést meg tartom. Félig nyitva, hogy nehogy összekarcolja a széle, de amikor bújik még mindig a terepet vizslatom. Tiszta. Senkise jár erre, ezért egy szó nélkül követem és ha útközben eltévedne a tenyerem csak az alkarjára fűzve tolom a megfelelő irányba. Végig a nyomában lépkedek.
Taperol.. hallom a matatást. Megvan a kilincs is, asszem, csak halkan nyikordul a zár. Legközelebb zsírt is kéne hozni ha megint épségben túlélem, de annyi is az egésznek, ajtó nyílik, belép, én meg hátulról csak óvatosan taszajtom meg. Csak amíg visszazárhat a szelep..
- Pár perc és hozzászoksz. - szövegelem még mindig a háta mögött állva, az első fal végig üveg felület, kintről beszűrődnek a gyenge fények, csak a szemnek kell megszoknia. Egész tűrhető.
Most vagy magától indul meg, vagy ellépek mellette és csak a markom fűződik a csuklójára hogy magam után húzzam. Azt akarom hogy ne álljon ott. Ne dekkoljon, hisz szórakozni jöttünk vagy nem!?? Az épület teljesen különáll. Az iskolától, nem hallatszanak át a zörejek, se semmi kifele, többnyire.. legalábbis ez a tapasztalatom.
- Itt már nincs mitől félned. - már normál hangerővel beszélek, a csempe körbe gyengén visszaveri a hangomat. - Nem hallanak meg. - engedem el ha kéne, és most hátrahagyva lépek el mellette hogy megálljak a medence szélén. Leguggolok. Kézzel bele, aztán..
- Tökéletes! - vigyorgom el, aztán hirtelen gondolat és vetkőzni kezdek. Póló le, aztán jön a két bakancs. Cipzár zaja visszhangzik a félsötétben.
- Isteni a víz, hibbant vagy ha kihagyod. - vigyorgok vissza rá, de ha nincs ellenvetés tovább intézkedem, gatya le, az alsó is, aztán egy hirtelen fejes! Nagyot csobbanva török be a közepébe. Mikor a fejem kinn, kiszórom a fülemből a vizet és nagyjából felé sandítok. Arra ahol áll úgy saccperkábé. Már ha ott áll még.
- NA!?? - víztől csöpögő fejjel kérdezem - Csak nem beijedtél..(?) - vigyorgom, de ha szégyenlősködni kezdene, egyszerűen fordulok és elkezdek úszni a cseszett nagy ablakok fele. Isteni ilyenkor innen a kilátás... Legalábbis amikor a kutyás őr nem tart épp ellenőrzést ellemlámpázva a környéket. Csakis akkor van "háború"...
|
| | Lily Claire Demian
| #35Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? Szer. Feb. 24, 2016 10:30 pm | |
| Csak pillogok körbe a sötétben. Rövid biccentés és persze, pár perc, de addig is.. valahogy nincs kedvem ruhástul csobbanni. Persze egy szökőkútba simán amibe.... eskü van valahol logika, de most meg nem fogom keresni, azt ziher! Ösztönösen kapom le a fejem, ahogy megérzem Josh kezét a kezemen és vele együtt lépek, ahogy megindul előre.
- Nem félek! – jön automatában a kontrázás némi pimasz éllel és... mostmár tényleg nem. Tőle.... eddig sem igazán és a blöki is csak addig tűnt lényegesnek, amíg nem választott el tőle egy csukott ajtó.
Melleim alatt fonom össze a karjaim, s féloldalas kis mosollyal nézem Josh-t...... aztán csak teljesre szalad az a vigyor. Hibbant? Így is, úgy is. Bár ahogy elnézem őt sem kell nagyon félteni ezen a téren. -A világért se. Hamár csakis az én kedvemért betörtünk ide. – jön mosolygósan, de csak nem állok neki vetkőzni. Ellenben Ő....! Nevetve csóválom a fejem ahogy minden cucc lekerül róla, s csak akkor lépek a medence széléhez, ha őfelsége már csobbant.
- Csak várom, hogy rád veti-e magát pár piranja vagy sem.... Mégiscsak jobb, ha téged esznek meg, nem engem. – csendül játékosan, de egy lépés hátra és én is kibújok a pólómból. Cipő, nadrág és csak egy pillanatra fordul meg a fejemben, de... bélyegezzen csak nyuszinak, ha akar. Bugyi és melltartó marad, ahogy egy ugrással követem és úszok tovább én is az ablakokhoz. A vizet és a hajamat kisöpörve az arcomból állok meg mellette elég közel ahhoz, hogy lássam az arcát is.
- Nem vagy egy szégyenlős darab hallod. – húzódik a mosoly újra, ahogy jelentőségteljesen lentebb vándorol a tekintetem.... no nem mintha olyan sokat látnék belőle, épp csak .... késztetésem van a mozdulatra.... majd vissza a a külvilág felé fülig vigyorral. Mozizzunk! |
| | Nevil Turner
| #36Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? Csüt. Feb. 25, 2016 3:09 pm | |
| - Piranjákat nem, de egyszer egy büdös zoknit találtam erre.. - úszok az ablak fele, közben köpdösöm kifelé a vizet. Hogy mikor?? A tököm tudja, pár napja, vagy pár hete!? Annyira összefolyik minden.
- De nem hiszem hogy az harapna! Vagy legalábbis remélem.. - koppanok a medence szélen, két karom megtámaszkodik azon azzz.. zizén, a tököm tudja mi a szar az, de biztosan tartom.
Valahol ekkor hallom a csobbanást. A háttérből, nekem már a képet vizslatja a fejem, még mindig rohadt jól fest a külső fényekkel. Ki hinné hogy a kerítésen túl egy sivatag terül el... Valamikor ekkor ér be. Vagyis gondolom hogy beér, mert ő is koppan, aztán egy spricc az arcomba, na igen, ez a haja volt, de csak tenyérrel törlöm át a szemeimet. Aztán feltűnik ahogy tekintget.
- Ne aggódj.. ez se fog megharapni. - vigyorgom már a szemeibe, vagyis.. - kivéve ha akarod. - ezt már egy éles lökéssel a faltól háttal hátrafele, és közben röhögök. Nanáhogy! Most nemezértvagyunk itt, deee... - Viszont ha hetekig a kocsidban rohadsz 40 fokos melegben, te is szarnál az egészre. - nem messze tőle, már a háta mögött vagyok, vagy pont szembe vele, az attól függ ő merre néz, és lassú csapkodásokkal csak hogy a felszínen maradjak, kergetem a vizet. Csak annyira hogy ne süllyedjek el, most nincs kedvem búvárkodni.
- De nem arról volt szó hogy keressük a kihívásokat!?? - és vigyorgok. Már megint. Csak mert miért ne, na meg búsuljon a tehén, mi a faszért ne adjunk egy kis ÉRTELMET!... ennek a szaros életnek... Hát hülye lennék nemmeglépni!
|
| | Lily Claire Demian
| #37Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? Pént. Feb. 26, 2016 1:08 am | |
| Hallgatom ahogy szövegel és csak röviden nevetek fel, mielőtt ugranék a vízbe. Tényleg kellemes. És határozottan tágasabb is, mint egy szökőkút persze.... a sprickoló vízsugarak hiánya azért némileg visszavesz az élvezeti értékből.
Tekintetem a város fényein... no nem mintha annyival másabb lenne, mint korábban a kocsiból és persze volt is már időm hozzászokni ehhez a giccses, buta műfarsanghoz, de .. igen. Asszem csípem ezt a helyet.
Kérdőn vonom fel a szemöldököm, s fordulok egy felet, ahogy ellöki magát mellőlem, de én maradok még a peremnél. - Szóval kérésre harap is? Elééééég.... fájdalmas elváltozásnak hangzik... Orvos látta már? – vigyorgom meg, de a következő..... hááát nem mondom, hogy a legtutibb marketingfogás, mégis csak nevetni tudok rajta.
- Dede! Keressük! – bólintok párat, s el kell ismernem... Josh méföldekkel érdekesebb és nem utolsósorban értelmesebb, mint Jason volt... persze... azt a kretént túlszárnyalni nem nagy teljesítmény. – Szóóóóval... Mesélj. Mi is a kihívás most? Már azon kívül, hogy leáztass magadról pár hétnyi sivatagot... – húzódik a vigyor és ha válaszol... megvárom és csak után rúgom el én is magam... előre, a hosszabbik oldal mentén s csak menet közben fordulok egyet, arccal felé. Nem egyhelyben, de alig haladva távolodom csak Joshtól, már ha nem jön ő is inkább úszni. Hamár nem szökőkút legalább csináljunk is valamit a pancsolás mellett. |
| | Nevil Turner
| #38Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? Pént. Márc. 11, 2016 10:08 pm | |
| - Mondhatjuk.. - csak ennyivel rendezem, meg egy vigyorgással, mindketten tudjuk mire gondolok. Viszooont.. - De ne aggódj... nincs tripperem! - és a második kör. A víz meg csak nyaldos, kellemes a hőmérséklet, úgyis már pár napja tervezem hogy benézek, csak úgy úszkálni kicsit. Háttt.. ez most társasággal együtt sokkal érdekesebb! Nemkevésbé élvezem.
NadehogyaKIHÍVÁS!
- A kihívás aaaz hoooogy.. - húzom el a részletet, mert az oké hogy fél szemem rajta ahogy elhúz mellettem, látok is benne lehetőséget, vagy inkább látnék, viszont látok ott valami egészen mást is. Kinn. Az üvegen túl. Világít és egy nagy farkaskutya van a kezében.
- A kihívás az hogy fel e tudod fél percen belül kapni a ruhád és PUCOLJUNK!! - ezt már szinte ordítom, de a mozgásra vagy a hangra valamit az a dög is megneszelhetett, mert azonnal ugatni kezd, az elemlámpa fénye meg ahelyett hogy a szokásos útját járná be azonnal felénk fordul, bevilágít az üvegen, én meg úszom mint az állat, remélem ő is tart velem, ahogy elérve a medenceszélet odakintről már kiabálások, kilököm magam, ruha a kézbe, és - ha kell neki is segítek, de - aztán rohanok. Kifele.. Pucéran?? Ki a faszt érdekel, a rácsok előszele sokkal kevésbé hívogató verzió!
- Futás! - szövegelem neki, már ha ottvan velem, kivágódik az ajtó a kutyaugatás egyre erőteljesebb és rohadtul lefogadom hogy az a vén tetű elengedte azt a dögöt, vagyis irány a LYUK! Ha jön, ő az első akit átengedek de az a büdös korcs szinte már ott liheg a fülemben - Az AJTÓ! - üvöltöm, nem kell mutogatni a kocsi fele, bevágódom.. remélem ő is, a cuccok hátra az ülésre, és máris indít a motor. Minél előbb el kell tűnjünk innen!
|
| | Lily Claire Demian
| #39Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? Csüt. Márc. 31, 2016 10:09 pm | |
| - Ezt örömmel hallom. – nevetek rá és háááát hogy a jóretekbe ne tudnám mire gondol. - Képzeld. Nekem sincs! – öltöm ki a nyelvem, hamár ilyen jóóól egymásra hangolódtunk és fordulok is egyet ellökve magam a medence szélétől. Határozottan nagyobb ez a cucc, mint egy szökőkút, de tetszik nekem!
Csak egy féloldalas kis vigyor ahogy a szavakat húzza, de a folytatás már jóval kevésbé szórakoztat. A kiáltásra rákontrázó ugatás semmi jót nem sejtet és akaratlanul is kapom a fejem oldalra, az üveg felé, egyenest belepillogva a kurva fényekbe.
- Bassza meg! – jön csak ennyi reflexből, de nagyon azért én sem állok le nézelődni. Veszettfene módjára úszok ki a medence széléhez, de még így is jó pár másodperccel Josh után lököm magam a partra. A lábam megcsúszik a cseszett padlón, ahogy a ruháimért hajolok le, de majd hülye leszek felöltözni! Nem divatbemutató ez bassza meg! Cuccok a kézbe és fél manccsal lököm hátra a vizes hajamat az arcomból. A lámpa szerencsére nem vakított el annyira, de ha a saját hajamtól nem látok, az elég egy rohadt dolog.
Rohanok én is Josh után, ezen ne múljon. Pont nem érdekel ahogy a nyamvadt kavicsok beleállnak a talpamba. Majd ráérünk picsogni a kocsiban ha.... AMIKOR már elléptünk innen a retekbe! Hogy a blöki csak ugat, vagy csócsálni is szeretne belőlünk nem tudom, de nem is érzek túl sok késztetést kideríteni.
Felszisszenek ahogy a kerítés rácsa végigcsikarja az oldalam, de ráááér az. Elvérezni nem fogok tőle, csak tovább, ahogy feltépem a kocsi ajtaját és vágódok is be, na nem fejjel előre, de annyira nem finomkodva a landolással és rántom is magamra az ajtót. - INDÍTS! – kiáltom az ukázt, de nagyon őt sem kell noszogatni ahogy látom. A blöki két manccsal csapódik az ablaknak ugatva, de azt már csak nem harapja át, az őr viszont.... Ugyan. Ennyiért csak nem lő le, ugye???
Tekintetem a kinti szarságokon amíg rá nem kanyarodunk megint az útra de vagy jó fél perc még utána, amíg kicsit rendeződik a pulzusom és csak AKKOR szakad ki a röhögés mikor oldalra pillantok az egy szál ádámkosztümben terpeszkedő Joshra. - Te aztán tudsz programot szervezni, hallod! – törölgetem a könnyeim az egész este abszurditását megkoronázandó. No nem a hiszi, inkább a röhögés ami előcsalta őket. |
| | Nevil Turner
| #40Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? Szomb. Május 14, 2016 4:42 am | |
| - Kész haszon! - csak egy széles vigyor feszül kinn, hogy játszanék a gondolattal?? Már miért NE! Amikor is a következő percben először csak az elemlámpa tűnik fel, belefűzve hogy ekkor.. az öregnek nagyon nem kéne erre járkálnia, ilyenkor valahol az épület másik végén a szokásos, de az a bundás a kezében... Nem kell lángésznek lennem hogy tiszta legyen, itt viszont PUCOLÁS(!) különben jön a bilincs, meg a rácsok, meg a tetanusz a seggembe, ha az a rohadt dög fogná magát és beléharap, ezért inkább a kevésbé fájdalmas verzió. FUTÁS!!! Előre és ki az ajtón, a dög gyors.. túúúl gyors, de én gyorsabb vagyok! A lány a nyomomban, aztán a kerítésen már két kézzel rásegítek, nem adom én a pöcsömet, már csak az kéne hogy az legyen a vacsora, ezért magam is oylan gyorsan vágódok a kocsiba, ahogy más csak aztmondaná: bakfitty! ...vagy fütty... Vagy már a tököm tudja csak.. PUCOLÁS! A kulcs a helyén, kapkodó kezekkel rángatom ki a gatyám zsebéből, aztán irány.. HÁTRA! Először a cucc, aztán dübörög a motor, a dög is kissé megilletődik tőle, de jönAZŐR! Csikorgó kerekekkel farolok ki keresztbe, kurvára nem érdekel most a fű, majd éles VÁLTÁS! És ELŐRE!
A másodpercek kurva gyorsan telnek, éles kanyar már kinn a csendes aszfalton, a vénség még valamit lóbálva fenyegetőzik előre, csak a visszapillantóból látom, csak egy pillanat, hogy ellenőrizzem nem e rohan utánunk, esetleg gyújtott rakétát a járókeretre, de úgy tűnik szabad az út.
Néma a csönd. De csak egy darabig, szorosan markolok a kormányba, a motor csendesen morog, a fényszórók világítják előttünk azt a pár csíkot, és ekkor tör ki belőle a röhögés. Valahogy belőlem is, egyszerre, de tutira ő volt az irányadó!
- Most miért... Kihívást akartál.. - még mindig vigyorgom hol a szemeibe, hol féllel az utat figyelem. - De a második pont, ha zsarut látsz, irány azonnal az ölembe, különben nem tudom kimagyarázni a jelenlegi helyzetet! - és most röhögöm el magam másodszor. Hogy megtenné e!? Kötve hiszem. De ettől függetlenül szórakoztató lenne ha a yard egy szőke hajzuhatagot találna az ölemben. Biztos kevésbé néznének őrültnek...
|
| | Lily Claire Demian
| #41Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? Csüt. Okt. 27, 2016 12:54 am | |
| Csurom vizes vagyok, de pont nem érdekel. Végülis...nem az volt az első számú szempont hogy széééépen megszárítkozzunk, nomeg.... még ha nem is kell ilyen rohanva távozni.... Van egy olyan sanda gyanúm, hogy Joshnak sincs egy adag törölközője a pizzásdobozok alatt eldugva.
Csak pillogok oldalra, hátra, vissza az útra, a srácra.. Megúsztuk bassza meg!!! És ahogy kicsit nyugszom... csak úgy kiszakad az a röhögés, de úgy látom nem vagyok egyedül vele. Az adrenalin még ott kering, de érzem ahogy lassan ellazulok az ülésben. Ujjaim a hajamba túrnak, próbálom hátra igazgatni ahogy tudom. Csurom vizesen csöpögnek a tincsek én meg összefogva csavarok rajta egyet. Vééééégülis.. nem mindegy, hogy jön egyben vagy végigcsöpörgöm szép lassan a következő fél órát?
-Háááááááát.... – húzom el ahogy megszólal. A vigyor még ott a képemen, a folytatásra viszont meglepetten kerekedik a szemem, de ahogy nevetni kezd..... hát nem kell sok, hogy én is csatlakozzam hozzá.
-Ez a minimum.-felelem komolynak szánt képpel, bár még mindig nevető hangon, mikor már meg tudok szólalni. – Te is kihúztál ma a szarból. Igazán nem hagyhatom, hogy lesitteljenek miattam. Vagy vihetnek kettőnket közszeméremsértésért! – csillan a tekintetem az övébe, cinkos mosoly az ajkaimon. De hogy mi lenne az első reakcióm, ha tényleg lekapcsol egy zsernyák? Tudja pöcsöm. Ha tényleg ekkorát szopunk ma asszem ki fog derülni. Ültömben húzom ki magam, s egy rövid karlendítéssel szalutálok felé. -Szopunk és védünk! – toldom meg a mozdulatsort, tekintetem az arcára villan, s alig bírom már végigmondani is, mielőtt újra kitörne belőlem a nevetés. És dőlök is oldalra, no nem ADDIG! ..... csak a vállára a fejem. Ráz a nevetés, de pont nem érdekel. Veszettül jól érzem magam csessze meg! |
| | Nevil Turner
| #42Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? Hétf. Nov. 21, 2016 6:05 pm | |
| Telibevizeli a kocsit! Oké, úgyis ráfért már egy belső mosás, én meg szarok bele, elvégre túlélt már ez a járgány rosszabbat is! Amikor belekezd viszont újra vigyorra áll a szám.
- Szóval minimum.. - dünnyögöm csak halkan - Ezt észbentartom... - és vigyorgok. Hát még amikor kenterbe vágja magát, őszintén tetszik a kis előadás. Kezdenek.. puhulni már a dolgok, végre, és amikor újra az utat figyelem, meglep a betörés a személyes terembe. Odakapom a fejem, de aztán megint az út.
- Álmos vagy?? - kérdezem, de inkább figyelem azt a tetves aszfaltot, még tényleg az kéne hogy valami barom rámvillanjon azt mehetek één szopni a sittre. - Vagy csak felkészült. - és szélesre áll a szám. Már megint. Képtelen vagyok kihagyni ezt a ziccert, és különben is.. Kezd fázni a seggem! Kurva sivatag...
|
| | Lily Claire Demian
| #43Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? Szer. Feb. 01, 2017 11:57 pm | |
| Kihívó tekintet villan felé, de azt már inkább nem kezdem el taglalni, hogy ha ez a minimum, akkor hol is húzzunk meg a maximumot. -Tartsd csak. Deeeee ez csakis egy egyszeri, megismételhetetlen ajánlat! Holnap már hiába kopogtatsz az ajtómon..... – pillogok rá nagy komolyan... próóóóbálok na!.. de érzem ahogy remeg a szám széle ahogy ugorna vissza az a vigyor a képemre.
Csak rázom a fejem ahogy kérdez, de még mindig csak a nevetés hallatszik és basszameg, mostmár csakazértsem mászom odébb! -Innen közelebb vagy. – öltöm ki a nyelvem pimaszul, de hogy látja e még ha oldalra fordul is... nem hiszem. – Azért.. bebaszna, ha levillogna egy zsaru én meg reflexből nekifejelnék a kormánynak. Aztán magyarázkodhatsz hogy is került egy törött orrú csaj az öledbe. – húzom szélesre a vigyort ééééééés ahogy magam ismerem..... még volna is valóságalapja a dolognak... |
| | Nevil Turner
| #44Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? Csüt. Feb. 16, 2017 2:14 am | |
| - Szóóóval akkor még ma be kell váltanom. - egy kényszeredettre játszó orbitális sóhaj, vele egy félrándulásnyi vigyorgó ív az arcomon, deeee... ..máris már a nyakamban liheg - bár lihegne - én mégis csak egy félpillanatra kapom oda a fejemet, csak a meglepetés, ugye muszáj lenne az útvonalat tartanom. Még akkor is amikor a kinyújtott nyelvét a visszapillantóból szemlélem.
- Azért azt tudod hogy komolyan próbára teszel, ugye? - résnyire húzom a szemeimet, csak mint előbb, most is a visszapillantóból szemezek és mellé jár az a magától értetődő vigyorom. Csak mert.. jár. Valahogy alapból kedvelem, ééés... bár zsaru még nem járt a környéken, viszont a golyóimon kocog a hideg, szóóval.. ha nincs egyéb döntés/kérdés, az út széle felé lassan lehúzódok. Ideje lesz összeszedni a gatyáimat!
|
| | Lily Claire Demian
| #45Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? Pént. Okt. 30, 2020 9:16 pm | |
| Fejem a vállán pihen és a visszapillantóból nézem ahogy vigyorog ő is. Hülye egy este ez. De hogy próbára teszem…. Nagyra kerekednek a szemeim, majd önkéntelenül pillantok le Joshra és… hát nem mondhatnám, hogy a menekülő után túlzottan sikerült volna cenzúráznia magát… Én meg….
-Bazki! - szalad ki érzéssel, ahogy reflexből fülig pirulok, mintha csak most esne le ténylegesen, hogy ő egy szál semmiben feszít és rajtam is csak egy bugyi és melltartó szárad a menetszélben…. Lendületből egyenesedek vissza és maradok meg a saját térfelemen ahogy tekintetem sebtében újra végigpásztázza, majd megállapodik az arcán. -Bocs… nem….. - mit nem? Nem akartam lecummantani hálából amiért kihúzta a számból Jason farkát? Eeeeez így egy kicsit elég hülyén jött ki asszem….. - Általában nem szoktam ám ekkora ribanc lenni. - túrok bele idegesen a hajamba még mindig fülig vörösen. - Bár gondolom a mai nap eddig nem ezt támasztja alá. - fűzöm tovább ahogy lehúzódik a kocsi az út szélére. A szitu ugyan vééészesen ismerős és nem a pozitív értelemben, mégsem hiszem, hogy a folytatás ugyanaz volna, mint korábban… Remélem nem…. - Hülye vicceim vannak néha. - húzom kicsit bocsánatkérő mosolyra a szám. Nem is tudom, hogy ez a hülye este vagy Josh személye úgy alapból ami kihozza belőlem a hülye fruskát.. De a kezdeti döccenő ellenére egész jól alakul eddig ez a nem randi…. Csak azt nem kellene néha elfelejtenem, hogy nem vagyunk még ezer éves barátok a sráccal, úgyhogy a változatosság kedvéért legalább minden második hülyeség előtt átgondolhatnám mit is beszélek…. |
| | Nevil Turner
| #46Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? Kedd Nov. 10, 2020 8:02 pm | |
| Szélesre húz a vigyorom. De még nemteljesen tudom, hogy az a vörös szín az arcán, vagy egyszerűen a szövege az ami tetszik, ami a biztos, - meg ami száz - hogy én most itt azonnal felöltözöm, különben letörik a cerkám! így alapötletből húzom a kocsit azonnal az útszélére. (nem jár erre ilyenkor senki.)
- Ne szarj be. Semmi nem történik amit nemakarsz. - húz megint szét a vigyorom, de!
- De most mindjárt befagy a seggem, szóval SÖPRÉS! - guvad ki a szemem, és ugyanazzal az ütemmel kilököm az ajtót, kipattanok, előre az ülést, és kiválogatva a cuccaimat, az één cuccaimat, azonnal magamra is rántom, a gatyát, a farmert, meg úgy a pólót is, a biztonság kedvéért, ahogy a fényszóró pávák a messzibe vetülnek. Azután már valamivel jobb.
- Hú! - rakom magam be. Talán ő is rendbeszedte magát, ami a biztos, hogy nekem így, sokkal kellemesebb. Kibaszott hideg a sivatag éjjel!
- Akkor?? - nézek újra rá. - Akkor most??.... - kérdés - Hova?? - elég széles a skála, bulizhatunk is egyet, vagy csinálhatunk újabb hülyeséget, rég volt már igazi partnerem benne, vagy úgy egyáltalán.. bárki akihez beszéljek, és jól esik most kicsit... nemegyedül.
- Kaja? - emelkedik a szemöldököm kétszeresére. Mert miért.. NE!
|
| | Lily Claire Demian
| #47Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? Vas. Nov. 15, 2020 10:02 pm | |
| Még mindig kicsit vörös a fejem, de ahogy elvigyorodik, mintha egy csapásra lazulnék el újra. -Oké. - húzom szélesre én is a szám és ahogy megáll a kocsi, hát egye pitsa, én is szállok ki és kezdek kutatni a ruháim után. Húzom a gatyát, de melltartóm még nem száradt meg teljesen, így meg azért csak nem olyan komfi a világ….. Rövid vacillálás után kapom le, de csak akkor fordulok háttal ha Josh kukkolni kezd. A vizes repül a hátsó ülésre, a pólót felkapom, de a cipővel semmi ihletésem baszakodni, úgyhogy csak így zuttyanok vissza a helyemre. -A kaja jó lesz. Én legalábbis éhes vagyok. - vigyorgom oldalra és valóban volt szó egy pizzáról, de ha azóta változott volna az igény…. - Hova menjünk? Pizza, burger, burrito? Steak housba azért nem viszlek, ha nem haragszol.- húzódik még szélesebbre a vigyor, majd forgok kicsit és betájolom a várost, majd határozott lendítéssel állítom irányba a kezem. -Indulhatunk, kapitány! - vezénylem hazározottan és ha sikerül, meeeeer miért is ne, hát hajolok oldalra és nyomok egy cuppanósat a képére. |
| | Nevil Turner
| #48Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? Csüt. Dec. 10, 2020 2:04 am | |
| NaNÁ, hogy kukkolok, mert az ingyen van, de csak alig egy vigyorra futja, azért tudom ám hol a határ, így fontosabb a gatya, na meg hogy végre, borítsa valami a seggem. És amikor beülök végre, már valamivel kellemesebb is a légkör. Mármint a befagyás részében.
De ekkor jön a következő dilemma, hogy most merre, szóval kérdezek, van e valami terve, vagy legyen az enyém, másodszor is az ötlet. És végül az enyém lett. Már ha úgy vesszük, mert azért korog már a gyomrom rendesen, és úgy néz ki, neki is beficcanna valami falat. Hátakkor...!
- Legyen PIZZA! Ha már pizzáról beszéltünk, - indul a motor, de csak másodszorra, az első próbálkozás még rendesen otthagyja - a franc.. - mérgelődök, de aztán csak indul a szépségem, így én is rendesen megnyugszom. Már jár a motor.
- Szóval pizza, és a tied a mitfahrer lehetősége! - vigyorgok, azzal kihajtok, az irányba mutatott sávra az úton.
Jó lesz végre betermelni valamit...
|
| | Ajánlott tartalom
| #49Tárgy: Re: Lány + Fiú + Sivatag = ??? | |
| |
| | | Lány + Fiú + Sivatag = ??? | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |