HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Keresettek
by Ville Deadman Wallow Csüt. Nov. 15, 2018 2:18 pm

» Műsoron a kávé
by Gloria "Sapphire" Salinas Vas. Okt. 28, 2018 8:19 am

» Danny & Darren
by Darren Curtis Szomb. Szept. 22, 2018 7:05 am

» Pozitív végkifejlet
by Vincent Morris Belvedere Pént. Szept. 21, 2018 4:00 pm

» Danny & Danielle - LA útjain
by Danny Doyle Haynes Pént. Szept. 21, 2018 12:22 pm

» Make the devil cry
by October Soininen Csüt. Szept. 20, 2018 6:15 pm

» I came here for money, but I can be your fangirl too
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:55 pm

» Világképek karambolja - In flagranti
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:34 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Új utak.. ismeretlen vizek.. na meg a repkedő golyók...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Robert Gain

Robert Gain

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Újságíró/rádiós
Location : Perpill Vegas
Posts : 27

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Új utak.. ismeretlen vizek.. na meg a repkedő golyók...   Pént. Szept. 09, 2016 12:53 am

- Uuugyan fiúúúk! Komolyan azt hiszitek hogy én a csajt néztem!?? – vigyorog a fejem, mert szórakoztat a feltételezés - Na jól van, jó bőr, azt meg kell hagyni, de ha piás is vagyok hülye nem! Az a cseszett nagy limo.. sötétítve.. vágom én hogy nem kispályás az ürge és eszemben sincs kivetetni a veséimet! – szélesen vigyordul a fejem, ahogy a két kezemen a hátam mögött megcsördülnek a bilincsek. Rohadtul vágják az ereimet!

- És különben is! Mondhattátok volna ha keményen szeretitek! Neeem, nem én, boccs, oké hogy nem vagy olyan ronda mint a föld, de nem gerjedem. - szövegelek a másik fele, akinél ugyancsak ott a mordály, simán látom innen a dereka mögé rejtve, ezek se szarral gurigáznak, de túúúl nyugodt. Túl higgadt, és épp ideje tesztelni meddig mehetek  - De ismerek valakit aki simán bukik a bránerre és olcsón megszámítja! Jön nekem eggyel. - vigyorgok megint csak szélesen, de az meg se mozdul. Még csak ide se figyel hogy megnézzem, és ha nem...

- Ha nem hát nem. - rántom meg a vállam, csördülnek a bilincsek - Akkor marad a pitbull.. - mérem fel a terepet, nem most először nézek körbe, de most először realizálom a részleteket. Tökéletes módszer a megjegyzésre.

- Naaa, fiúúúk! Nincs rá okotok hogy itt tartsatok, csak kényelmetlenséget jelentek! – emelkedik a szemöldököm kis idő után megint a két töketlenre nézve. Vágom én hogy ez a módszer itt nem feltétlenül jön be, de addig énekelj amíg át nem lövik a fejedet! Ez az utolsó parancsolat. – Most komolyan! Hányszor kell még elmondanom!?? Ott... pisáltam... a fal tövében... – szónokolom, nem mintha elhinném hogy vagy tizedjére bárkit is meghatok vele – Mert tudjátok! Péntek este.. buli van, és egy dögös kis szőke.. Szó se róla rendesen tette a szépet, de aztán hamar lapátra tett, nekem meg.. muszáj volt a nagy izgalomra könnyítenem egyet, szóval.. - újra vigyor ver telibe, de vigyorogj amíg kedves az életed! – Csak ott állok.. köröket rajzolok a fűbe.. és AZTÁN! Csak úgy becsorog az a verda… - rövid a szünet, a két balféket továbbra se tűnik úgy hogy érdeklem, de valahogy még nem is dörrent a stukker, ami a rosszabbik lépés.

Nagyot sóhajtok. Mint akinek panasza van, és van is, mert míg één.. Ronald DiCarlo újabb kis.. vicces botrányára fentem a fejem, ez a két muharadzsa itt észrevett, és a kisebbik rossz ha azt hiszik az a szálkásseggű kis gebe volt ami megfogta a pillantásomat. Már ha egyáltalán azt hiszik... Mert minek hoztak volna ide!
Gonnndolokozz Rob, gondolkozz, mi a következő lépés!?? Már annyi szarból kihúztad a seggedet, nehogy már itt süssenek meg!
Megköszörülöm a torkomat és lassan fütyörészni kezdek. Először csak füttyögés, de aztán belehajlik valami dalolászós szöveg..

-„Één.. galambom.. csak érted ééélek.. csak érted halok meg.. csakis érted.. tárárárárám..” – sóhajtom a másodikat, de néma kuss az egészre, a fényszóró még mindig a pofámba világít a széken, és elég gyanús hogy várunk még valakit. Különben nem ácsorogna ilyen néma csöndben ez a két seggfej.
De sehol senki. Még! Néma a raktár, na meg az egész környezet, amíg ez a két balek lökdösött előre, figyeltem, hiába volt valami zsák a fejemen, van ám nekem FÜLEM IS!
Vagyisss.. elég vesztes a helyzet. Egyelőre. Mert még ha akad is, aki bevállalja hogy kilyuggassák a bőrét csak hogy mentse a két szép szememet, az elégbiztos hogy ez a két debella, előbb lőné el a fejemet, minthogy azt mondanám: GOLYÓBIS!
Vagyis marad a süket szöveg. Aztán... vagy megunják és kidobnak valami erdőszélen, vagy csak ideér már az a fejes. Aki valószínűleg eldönti megpörköljenek vagy mi legyen, legalábbis így megy ez a gengszter virtus... Aztmondják.. De azt kötve hiszem hogy maga DiCarlo mutatkozna személyesen. Valószínű az egyik KUTYÁJA LESZ! Lemerném fogadni.
És addigra ideje lesz valami sokkal jobb sztorit előadni!
Vissza az elejére Go down

Henrik Ibsen Troy

Henrik Ibsen Troy

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : zongorista
Location : Las Vegas
Posts : 116

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Új utak.. ismeretlen vizek.. na meg a repkedő golyók...   Szomb. Szept. 10, 2016 12:23 pm

A mókamiki jól mondja, péntek este buli van, szárnyalni kell a szívnek, az elmét pedig szabadságra kell küldeni. Az én beosztásom nem éppen hétköznapi, de a péntek és a szombat mindig kiemelt, mivel a legmagávalragadóbb partik olyankor kerülnek elő. Hatalmas habokkal áradó zenei folyamok, amik elmosnak, a hullámaikra ültetnek vagy csak kellemesen ringatnak, mint ma ez a retro-puha-lágyító-beábrándulós diszkó. Még órákis bírtam volna élvezni, táncoslábú partner is akadt, nem is egy. Már sokadik alkalom, hogy Barry-vel kinézünk valami óóóriási megmozdulást, aztán ő öt percen belül eltűnik a barátnőjével. Csajozni ilyenkor lehet igazán, bele is vetettem magam, de amikor a bagó hívó szavára hallgatva kimentem az épület elé azzal, hogy "Mindjárt visszaröppenek rád, bébi!", nem várt fejlemény következett.
Most is épp kémkedek, ahogy ott sem bírtam ki. A túlerővel csak egy vak és felbőszült bika megy szembe, így inkább alaposan meg akartam figyelni, miféle negatív erők rondítanak bele az este feledhetetlenségébe. Észrevettem egy félkegyelműként viselkedő, de láthatóan intelligens fickót, aki a társadalmi normákat olykor figyelmen kívül hagyja. Én is képes vagyok autó tetején boogie-zni, ha a szívem ezt diktálja, bár ritkábban teszek ilyet. Az öltönyösök, akik lekapcsolták, szerintem távolról sem ismerik azt az életérzést, amiben mi ketten hasonlíthatunk. Az ilyesmit megérzi, aki nyakig benne úszik. Másrészt pedig az egyenruha felé kacsintgató énem lépett akcióba. Nem felejtettem el, hogy indult el az én felnőtt életem. Egy szimpatikus konténer rejtekében, kevéssé szimpatikus szagokkal körülvéve várom, hogy konkrét bizonyítékom is legyen.
A farágó bogár szopogatná ki a beledet! Ez a szutykos készülék pont most adná meg magát, amikor fényképeznem kellene és a zsarukat hívni. Ráadásul még egy villanást is elnyom, hangtalanul, egyszerű fényjelzéssel kiabálja bele az éterbe, hogy "Hahó, itt vagyok!" Úgy hiányzott nekem, mint üveges tótnak a hanyattesés. Egyszer majd kiderítem, mit jelent a tót. Csak tetszett az a természetesség, amivel a kelet-európai muzsikus cimboráim elő tudták adni ezt a mondást. Legjobb védekezés a támadás, úgyhogy felegyenesedem. Fütyörészve indulok meg a széles hátú társaság irányába. Kétajtós szekrények, az egyik inkább háromkilincses.
- Helló! Van tüzetek?
Ráhunyorgok az éneklő ebre, hogy valamit megérezzen. Nem én vagyok a góré, aki ráküldte a gorilláit. Azért érkeztem, hogy két magányos lovag elvágtathasson a naplemente felé. Ha összedolgozunk, mint Bud Spencer és Terence Hill a nagy ellenség, Paganini ellen, akkor elkerülhető a vérontás. Ez most a legmélyebb indítattás, egy ártatlan életért hajtom tiló alá a nyakamat, bízva abban, hogy a szabadságról szőtt legendák megmentik azokat, akiket egyesek lelki szegényeknek titulálnak, pedig valójában sokkal gazdagabb a világunk, mint a milliárdosoknak, akik megfeszülnek, mint a horgászdamil.
Vissza az elejére Go down

Robert Gain

Robert Gain

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Újságíró/rádiós
Location : Perpill Vegas
Posts : 27

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Új utak.. ismeretlen vizek.. na meg a repkedő golyók...   Kedd Szept. 27, 2016 6:46 pm

Az idő csak telik. Piszok lassan pedig talán meg kéne köszönjek minden percet. Most valahogy mégse a percek járnak a fejemben, hanem inkább az a sok SÖR!
Mert nem minden kamu ám, amíg vártam a zúúúri.. muri-különítményre a szemben fekvő bárban bedobtam pár pohárkát, és most az eddig szabadon nem engedett apraja, kiszándékozik TÖRNI!
Tisztán: Mindjártbehúgyozok!

Ez ellen tenni kéne, elvégre nehogy már majd a hullám fölött merengve sokan nyúlszívűnek nézzenek, ezééért.. épp itt az ideje hogy a csend derékba legyen törve és én megvillogtassak valami újszerű érvet!

- HÉ! - köpöm el az odakinn, a raktár nyitott be- vagy kijáratánál ácsingózó félkegyelműnek, és bízom benne ezúttal tiszta a cél.

- Figyelj ember, a haver ideér még ma?? - rövid a tisztán hagyott szünet - Csak azért kérdezem mert a ma esti babpörkölt már kikívánkozik rendesen, és gondoltam nem tisztem telibefosni a képet.. - ééés.. megmozgatom magam rendesen, kis híjááán.. egy galambot is sikerül engednem de félúton bennakad a vége.
Nacseszed meg!

A fickó elgondolkodik. Talán mérlegel.. Tud ez olyat?? Mindenesetre elhitte hogy kajakból képes vagyok és ideengedem a lényeget, amikor hirtelen valami villan a háttérben.
Hogyrohadnálmeg, pedig már majdnem elengedett!

A fickó felnéz. Valahol a hátam mögött tekintget, én meg hiába forgok.
Látni nem látok, csak sejthetem hogy hiba csúszott a tervbe és talán ez az én vizemre is játszik. Vagy nem...

A figura kiegyenesedik. Elindul irányba, én meg jobb híján szóvá teszem a nemtetszésemet.

- Hé, és velem mi lesz??


Nem válaszol, a másik is indulna közelebb, gondolom nem jön be nekik az édeshármast zavaró kis részlet, amikor hirtelen nem várt alak tűnik fel a háttérben.
És FÜTYÖRÉSZIK!
Egy pillanatra tutira én is ledermedek, ám a zsák.. akár a foltja, csak néz az előre törő idegenre és piszkosul letaglózott a nem várt önbizalmi lépésre.
Na, egy újabb félkegyelmű!(??)
Vissza az elejére Go down

Henrik Ibsen Troy

Henrik Ibsen Troy

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : zongorista
Location : Las Vegas
Posts : 116

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Új utak.. ismeretlen vizek.. na meg a repkedő golyók...   Hétf. Okt. 03, 2016 8:13 pm

Olyan szinten néma leventék ezek, hogy azon gondolkodom, talán a munkaadójuk kivágta a nyelvüket. Egyes kultúrkörökben még mindig dívnak ilyen játékszabályok. Átugorják az élet tiszteletét, a becsületet, mindent, ami megízesíti a földre szabott időnket. A zöldhasúakért nem éri meg mindent megtenni, én ezt vallom. A dalolászásom nem lankad, csak hangnemet váltok. Aztán ugyanez egy félhanggal feljebb. Kicsit kommersz megközelítés, de ezeknek talán még sok is lesz. A fogollyá avanzsált csávókám szinte a bánat kútjába ugrik, hogy nem ő kapja a figyelmet. Nem bánnám, ha tényleg ugorna vagy a lábára húzná a nyúlcipőt. Esetleg valamelyik gorillának a nyakát támadhatná meg, ha ért hozzá. Szűz kéz szerencséjében bízni ilyenkor életveszélyes. A szemeim fegyver után kutatnak. A partira nem úgy készültem, hogy elhúzom valakinek a nótáját és amúgy is le kellett volna adni a kapunál. Merész tengerek vad kalózaira emlékeztető banda ez, már csak a szemkötő hiányzik és a faláb kattogása.
- No hablo englés? Tik-tikk!
A cigimet mutogatom, mintha félkegyelmű lennék és azt hinném, nem értenének a szóból. Hátul a fószer elég hangos és csalódott, talán én is az leszek, ha ezek közel kerülnek és a krav magás áll-gyomor kombóm nem fogja elérni az elsőt.
Vissza az elejére Go down

Robert Gain

Robert Gain

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Újságíró/rádiós
Location : Perpill Vegas
Posts : 27

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Új utak.. ismeretlen vizek.. na meg a repkedő golyók...   Kedd Okt. 18, 2016 5:55 pm

A két barom megáll. Egymásra néz... Komolyan, bennem is felüti fejét a feltételezés, miszerint mi van ha ezek tényleg nem értik ezt az utánozhatatlan és lebilincselő nyelvet!? Hát ezért koptattam én a pofámat egész este lepcsesre??
De akkor az egyik a másikra bök, állal, hamar csúszik is elő a stukker a kézbe, én meg vágom hogy nem lesz ennek jó vége, szóval ideje lesz cselekedni!

- HÉ! Miszterek! - köpöm oda, ha már úgyis feje vesztett a figyelem - Ha már az úr így kérdi nekem is jóljönne egy szál, csak úgy a nagy ijedtségre! - minimálisra nyúlik a köztes szünet - Vagy legalább minimum egy feles! Nem úgy van hogy utolsó vacsora!?? A golyó előtt megérdemlem! - csörrennek hátam mögött a bilincsek, csak egész halkan, csak egész óvatosan ellenőrizve amíg veszett a figyelem, nem e fér ki rajta a kezem, vaaagy.. tudom törni a faszéket kettőbe, de hathatósan hatástalan a próbálkozás. Egyelőre.  
A tag viszont... fogalmam sincs hogy cselekedne, de a közjáték közben bízom benne hogy még idejében kap észbe, felhúzza a nyúlcipőt és legalább spuriba fogja, menekülőbe, hátha nem céloz olyan jól megzavartan az az ordenáré seggfej.
Ám ezek.. Rám nemigen figyelnek, csak emelve a pisztolyt továbbra is méregetik azt a göthás eszetlent akiii.. hát valljuk be, tényleg nem ez a szerencsenapja hogy pont ide evett a fene.
Eztsefogjamegköszönni...
Vissza az elejére Go down

Henrik Ibsen Troy

Henrik Ibsen Troy

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : zongorista
Location : Las Vegas
Posts : 116

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Új utak.. ismeretlen vizek.. na meg a repkedő golyók...   Pént. Okt. 28, 2016 5:39 pm

A háttérben ez a figura úgy nyomja, mint egy vőfély, lelőhetetlenül, töretlen energiával és egyre változatosabban. Nincs unalom, hírből sem ismerjük ma este! Akár egy dinamikus viharfestmény, pont olyan hatása van a nótának, amit szavakkal dalol el. A két szekrény nem igazán műértő. És olyan hallgatagok, mint az ősöreg hegyek, amik a dinoszauruszok máig felfedezetlen hangjától az indiánok esőénekein keresztül a tábortűz mellett gitárt pengető piaturisták városi népdalaig hallottak már mindent, mégse szólalnak meg.
A megbilincselt fickó nagyon ügyesen próbálkozik elterelni a figyelmüket. Azt gyanítom, hogy képtelenek egyszerre két dologgal foglalkozni. Pedig az élet bonyolult, kottával sem egyszerű eljátszani a nagy művet. Minden hangszernek szerepe van, össze kell hangolni őket és néha egyszerre szólnak. Például evés közben is kell levegőt venni. Azt hogy tanulták meg ezek? Én bizony el nem menekülök! Még apám is azt mondja, hogy vannak helyzetek, amiket nem oldhat meg a rendőr. De könyörgöm, ez nem egy hadsereg. Amikor a pisztoly előkerül, hátrafelé mutogatok, a fickóra. Ha neki nem sikerült felhívnia magára a figyelmet, hisz azzal engem tisztelnek meg ezek a süketek, hát segítek. A pisztolyos fazon hátranéz és ezt a pillanatot használom ki.
Csuklójánál fogva tekerem ki a pisztolyt tartó jobb karját, az én jobbommal állba nyomom és térddel kap egy olyan gyomrost, hogy mindjárt meghallgathatjuk, hogy muzsikálnak a már majdnem megemésztett vacsora darabkái most, hogy színpadra hívtam őket. A fősulin megtanultuk, hogy legyünk gyorsak. Ez így megvan, a fegyver a földön landol, a másik fazon viszont elég gyors ahhoz, hogy felkapja és rögtön a mellkasomra fogja.
- Oké, oké! Értem én. Most mi lesz? Hova utazunk? Látom, kocsival vagytok.
Az elterült társa kezdi összeszedni magát, de még a földön görnyed. Nem tudja, hogy a hasát fogja vagy az orrát törölje. Nyilván szédül is, szerintem egyelőre nem okoz nagy bajt. Hátra nézegetek, de még egyszer nem jön be ugyanaz a trükk. A gorilla odaparancsol a másik fogoly mellé. Túl közel van és láttam a mozgásán, hogy gyorsabb, mint a másik. Nem játszom a halállal, ha ennyire hamis dalt játszik. Bántaná a fülemet. Inkább követem az utasítást, amit megint szavak nélkül, fejbiccentős iránymutatással ad.
- Szevasz! Jó a buli? - szólok a fickóhoz.
Együtt kell kitalálnunk valamit. Ha egy sör mellett találkozunk, szerintem már országos cimborák lennénk. Kedvelem azokat, akik szeretnek kifordulni magukból és a belsőjüket a világ elé tárják. Akár billentyűkön komponálva, akár szavakon lovagolva. Bele a naplementébe. Az a lényeg. Meg a pisztoly, ami még mindig rám szegeződik.
Vissza az elejére Go down

Robert Gain

Robert Gain

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Újságíró/rádiós
Location : Perpill Vegas
Posts : 27

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Új utak.. ismeretlen vizek.. na meg a repkedő golyók...   Szer. Nov. 09, 2016 4:58 pm

Hogy éééén!??? Pillanatokba telik mire leesik mire is készül a tróger, de ahogy a bamba barom kap a fenyegetésen, és felém fordul a feje, a fickó már REPÜLIS!

Talán... mozifilmekben láttam utoljára ilyet, vagy RAJZFILM?? Az az üregi nyúl, a tapsi.. vagy hapsi volt a kedvencem aki mindig átvágta azta tetves rókát! Vagggy.. farkast... - csak félszaldóra csökken az eszem, mert bamba képpel bámulom mi folyik a háttérben, vaggy.. előtér, de úgy néz ki, ma se én leszek az első hulla.
Háát ez nem tudom hogy feldobjon e!

- HÉ! HÉ! HÉ! - kiabálom, de nem fogom bárkit is érdekel e. - Hé, Emberek! Egy hulla meg mégegy!?? Nem lesz az a jóból sok(k)?? - szövegelem, de a háttérben.. próbálom... Csesszék meg ezek a rohadt bilincsek! Csak tanulnom kellett volna néhány bűvészmutatványt...

Nem durran a golyó, ami az első jó pont. Ha ezek csak úgy vérengzeni akarnának, kútfőből, máris minimum szeles lenne a fickó tüdeje, de első a biztos gyanú, hogy mégvalamire várnak. Valakire.. Egy főnökre... Elvégre csak kell ide valami agytröszt, ezek még ibolyát szedni is elvesznek az erdőben!
Ééééés ezazénszerencsém!
Vagy most már a miénk..

- Helló! - közlöm a nyeszlett úriemberrel - Nem jött be a dzsiudzsicu, mi?? Szar az élet.. - dünnyögöm, de aztán inkább fordítom a fejem a szemből közeledőre.
- De nézd a jó oldalát! Legalább nem egyedül patkolok el... Ez jó híír! Nekem.. - és mosolygok az orrunk elé érőre, gyorsban kifejlesztve a második tervet. Csak késsel a torkodon add fel! - Hé! Tényleg várunk még valakit?? Így.. együtt.. mint egy boldog család...? - és ekkor gurul be valami verda a messziben. Valami azt súgja eljött a megmérettetés ideje.. A kiválasztásé... A guiotiné a nyakak fölött, de legalábbis itt az az atyaúristen, aki megmondja lesz e ebből még valami vagy lehúzzuk a klozeten.
Vééégre már hogy jutunk valamire!
Legalábbis ideje lesz valamiféle pontot tenni az ügy végére.
És jó lenne már saját malomra!
Vissza az elejére Go down

Henrik Ibsen Troy

Henrik Ibsen Troy

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : zongorista
Location : Las Vegas
Posts : 116

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Új utak.. ismeretlen vizek.. na meg a repkedő golyók...   Csüt. Nov. 24, 2016 6:59 pm

Nem fogok pánikolni, nem úszom el az ijedelem szívet leállítóan hideg folyamával. Egy ellenfél pisztollyal jobb, mint holnap két túzok. Nem lőtt, más a célja és ha mi ketten a szájalóbajnokkal összedugjuk a fejünket, akkor még megoldhatjuk ezt a helyzetet. Úgy érzem, a kompromisszumra ő is képes. Az életét félti és jól is teszi, hisz az a legnagyobb kincsünk. Anélkül hiába a hangszer és hiába a kotta.
- Én attól tartok, hogy te sem az ő nyelvüket beszéled. Mondtak már neked egy halovány szót is? Érdekelne, mindenképp új jelenségnek tartanám, ha megszólalnának.
Előbb lő, aztán üt. És akkor se kérdez? Eddig így néz ki, de várjuk meg a naplementét, hátha szép alkony ragyog ránk, ami után egy kicsivel a hajnal is felderenghet. Közben meg lesz egy éjszaka, de az mellékes.
- Nem jött be, de lehet, hogy azzal kellett volna próbálkoznom inkább.
Hogy melyik műfajban írtam a harci dalt, az most nem számít, viszont ismét támadt egy ötletem. A komikusnak is beillő figurához megpróbálok csatlakozni. Eddig is életben maradt és még csak meg sem ütötték a bilincselés mellé. Ha ő el tudta énekelni ezt a refrént büntetlenül, nekem is menni fog.
- Dom aligato! Ics, ni, szán, sí!
A kezemmel is mutatom a számokat. Hátha a japán nyelvvel kiugrasztom az alamuszi nyuszit a bokorból és végre hallani fogok egy szót. Hirtelen már az a gondolat is átrohan a fejemen, hogy a hűséget a nyelv kivágásával érte el ezeknek a főnöke. Állítólag léteznek ilyen néma bandák.
- De nézd a jó oldalát! A Hold még fent ragyog az égen és élve nézhetjük.
Nem arra készülök, hogy kirántják alólam a szőnyeget, aztán repül a pacsker. A megoldás lebeg a szemem előtt, egy ártatlan életének a megmentése...biztos vagyok benne, hogy ártatlan? Eddig senki nem igazolta ennek az ellentétét, a gorillák viszont nem tűnnek éppen öltönyös úriembernek, akik az igazságosság eszméi mellett kardoskodnak. Úgy érzem, nem Gandhi szeretettörvényét követik...
- Namost az a helyzet, hogy én nem ihatok éppen, mert kocsival kerültem erre a környékre és úgy is kívánok távozni. Nem baj, ugye?
Szó sincs ilyesmiről. Ha kocsival távozom, akkor az övékkel teszem majd. Vagy ha kiérkezik a monoton dallamot éneklő kocsik hada, akkor úgy. A legszebb, szinte epikus befejezés az lenne, ha a bűnbandát rács mögötti előadások hallgatására kényszerítenénk és mi volnánk a jusst (azaz az életünket) vidáman ünneplő, ruhatárba és büfébe özönlő közönség, aki némi mulatozás után majd hazaindul. Figyelem azt az autót, azt és azokat, akik kiszállnak belőle. Eddig a bohócok erősködtek, most következik a porondmester. Remélem, nem oroszlánokkal akar megetetni. Egye fene, a tüzes karikán még esetleg átugranék...
Vissza az elejére Go down

Robert Gain

Robert Gain

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Újságíró/rádiós
Location : Perpill Vegas
Posts : 27

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Új utak.. ismeretlen vizek.. na meg a repkedő golyók...   Csüt. Nov. 24, 2016 8:15 pm

Kedves.. új, fogolytársam, beszédesebb mint ez a két langaléta. És hogy ennek örüljek e!? Talán kéne. Elvégre ki akar megdögleni néma csendben, még ha remekül el is szórakoztatom magam ezen a térfélen.

- Egy ááárva mukkot sem.
- kitartóan rázom a fejem, még akkor is, mikor az egyik közelít, és inkább próbálkozom egy újabb kérdéssel. De nyista... Nádá! NNNYET! Legalábbis ezeken a nyelveken pont ennyit ismerek, ezért helyette a tüdőmbe húzok még egy sóhajt.
Legalább még megtehetem.

- Még.. - csak az orrom alatt mormogom, de fülem már ki is hegyezett a zajra, és istenúgyse hogy a főbakter az!
Ez nem is lehet kérdés...

- Szerintem itt csak a saját véredben fuldokolhatsz.. - negatív megközelítés. Alapjáraton nem kenyerem az ilyen, de máris kiszúrom a tagot a messziben, és nem tévedtem akkorát, pedig most belefért volna az az elvetés.
És közeledik...

- Robert Gain.. - hangzik el a nevem, jól tudom hogy ismer engem, de én bár ne ismerném.

- Mi! - vágom rá hitellel félkegyelműen - MI? - csúszik az égbe a szemem - Hogy én? - játszom az értetlent, de kétségtelen hogy az opció vérszegény.

- DEHOGY! - vágom rá aztán mégis. Mert miért NE!? Hisz kedves az életem, és ha már játszol, hát játsszál RENDESEN!

- Összetéveszt valakivel... - hithűen hitelesítem, de úgy néz ki nem érdekli a szereplésem, azonnal kiszúrja a másik tagot.

- Ő ki!? - fordul az egyik batárhoz, az meg.. valahogy egyhuzamban válaszol, valami idegen nyelven.. ukrán, vagy európai!??
Senki! - ennyit sikerül az egészből kiszednem, de az újra rám villanó szempár azonnal észre ránt.

- Megmondtam Gain, ha tovább szaglászol rosszul jársz...
- a hozzám illesztett szavak lelohasztanak, de nincs veszve még, semmi VÉSZ!

- Uuugyan, George.. - váltok hirtelen hangnemet - te is tudod hogy ha nem én, lesz aki kiteregesse majd a szennyest, nem lehet mindig minden patyolattiszta és hófehér! - és vigyorgok. Mint akinél már teljesen elmentek, és aki szavahihetetlen, teljességgel, vagy aki csak az időhúzás folyamára lép fel, magával húzva valami új gondolatot.

- Meglehet.. - jön a könnyelmű lomha válasz, egy öltönyöstől sértés a helyzetre. - De azt te már nem látod meg.. - és állal bök a másik kettőnek, aki nem teketóriázik, nem vár újabb szövegre, máris megindul felénk.

- HÉ! HÉ! Azt hiszed nem fognak keresni!?? De legalább a kölyköt ne tegyétek tepsibe! - de közben engem már az egyik rángat felfele. - Ő nem tud semmit! Azt se tudom ki ez...! - lökdös tovább előre. De ha igaz, a másikat se hagyja veszni, talán a hátam mögött zajlik az egész.

- Túl sokat látott Gain..
- és lobban a láng, szivarfüst tölti a terepet - Ahogy te is.. - hang dünnyögi, de engem már tuszkolnak befele, át egy keskeny folyosón, aztán lefele, és jól tudom, most futni nem jó próbálkozás.
A kérdés, a gyereket is tolják e velem!

_________________
The truth
Is

Sacred
Vissza az elejére Go down

Henrik Ibsen Troy

Henrik Ibsen Troy

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : zongorista
Location : Las Vegas
Posts : 116

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Új utak.. ismeretlen vizek.. na meg a repkedő golyók...   Pént. Nov. 25, 2016 6:54 pm

Szóval a néma leventék tényleg némák, egy árva érthető szó sem csúszott ki a szájukon. Még. Nem tudom, mitől van az az intuícióm, hogy ez az ember többet tud róluk, mint amennyit elmond. Hiába egyik világnyelv után a másik, képtelen vagyok kicsiholni belőlük valamit, ami jelentést hordoz. Előfordul, hogy én sem beszélek, inkább a falak repedéseihez hasonló dallamocskákon keresztül kommunikálok. Egy ilyen lerobbant külvárosi helyen ez különösen hasznos volna. Forgatási helyszínnek kitűnő lenne, de sajnos bűncselekmény elkövetéséhez is.
- Nanana! Hagyjuk a lopakodó halált! Az élet magvait szedegesd inkább, sarokba szorított galambocska!
Nem tetszik, hogy a lelkes szövegelés ellenére engem, az egyetlent, aki értő fülekkel hallgat, negatív üzenetekkel táplálna. Ahogy a főnök úr megérkezik, én csak fülelek. Ezek ketten ismerik egymást, akár barátok, akár csak üzletfelek is lehetnek. A csávókám elég bénán játssza, hogy semmit nem ért az egészből. Tudta, hogy ki jön, tudta, mire számíthat. Beethoven Örömódájának nem most jött el az ideje. Mégis elkezdem dúdolgatni, ahogy engem senkinek minősítenek. Ezen ugyan nem akadok fenn, inkább igyekszem előnyt kovácsolni belőle. Improvizáció az életért! Amúgy is érlelődik már valami kis szerzemény, amiből talán kibontható egy életmentő darab.
- Én sem tudom, melyik bolygóról szalasztották ezt a sokbeszédű férfiút, de az biztos, hogy üzletkötőnek vagy politikusnak remek lenne! Ti urak, ti urak, mi a konfliktus alapja?
A lökdösődés egyre nagyobb méreteket ölt. A kalapos szövegelőt előttem kísérnék a vesztőhelyre. Egy pisztoly még mindig rám szegeződik és lépésre sarkall. Világos, hogy szeretnék, ha fejet hajtó birkaként menetelnék a vágóhídra. Nos, ez a kegy nem adatik meg nékik.
- Szeretném elmondani, hogy apám nálam is többet látott. Van sejtésük, mit is jelent elintézni a new yorki rendőrfőkapitány fiát? Létezik az a szituáció, amikor a zongora leharapja a billentyűmester kezét. Nos, nem tanácsolnék ilyet. Hogy tudnánk megegyezni?
Ha váltságdíjjal próbálkoznának, az az érzésem, ők vesztenének rajta, de ezt legfeljebb a főnökük tudhatja. Az oknyomozó újságírás is veszélyes műfaj és én nem vetem meg a nyomtatott sajtót. Az a helyzet, hogy ebből az emberből teljes mértékben kinézem a polgármester leleplezését. Tökös és fáradhatatlan, bár most kissé sötéten látja a világot. Majd én játszom egy fényes akkordot és utána egy másikat, hogy elinduljunk a ragyogás ösvényein. Nem ugrunk a semmibe. A mindenséget öleljük magunkhoz.
- Miért érzem úgy, hogy némi nyomdafestékszagú túlérzékenység pengette meg a halálmetál húrjait?
Mert én a fajsúlyosabb zenékhez is értek ám valamilyen szinten.
Vissza az elejére Go down

Robert Gain

Robert Gain

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Újságíró/rádiós
Location : Perpill Vegas
Posts : 27

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Új utak.. ismeretlen vizek.. na meg a repkedő golyók...   Szomb. Jan. 07, 2017 3:37 am

Ez a fickó tényleg hibbant! Isten segítse... De alig van időm elcsodálkozni így elsőre, mert befut az az ismerős autó. És miéééért.. is van mindig igazam, a tag TÖBB.. mint ismerős nekem, ezért én próbálom játszani a hülyét. Hasztalan, mert bár személyesen még sosem látott a barom, de a hír kötelez, a hírhedtség meg néha egyenesen átok, és a szövegéből leszűrve ezúttal az utóbbi a kínálat.

George-nak most is jár a szája. De ami a rosszabb, hogy nála a pénz, nála a hatalom,  így a történések szála, ezééért.. már úton befele aaaa... fogalmam sincs merre, azon törekszik a fejem hogy hogy is kéne ebből bakot ugrani.

- Vigyétek ezt is! Föld alá vele! - hallom még foszlányokban üzenőn a szerencsétlenre, amikooor...

- Mit szaroztok már!?? Nem érek rá egész éjjel!! - füst szökik a levegőbe, mert bár én már messze nem látok rá a történeti ívre, de úgy hiszem a loboncos vonakodik megindulni.
Na és EKKOR fut be az a felemelőőőőő..TLEN szál tőle.

- Állj! - szól rá a fickó az egyik nagydarab félkegyelműre, az meg, torpanva stagnál meg, de emez is, itt mellettem, mintha a gyökér a lábába kötne. Ide csak foszlányokat hallani.

- Mi a fenéről beszélsz te??
- kavarog a felszálló szivar füstje, és a tag, közelebb lép a hangyás ipséhez. Nézegeti.. letapogatja a szeme, talán azt hiszi valami megvilágosító száll fel belőle, de mi csak külön helyszínen állunk.

- Na mi lesz!?? Le!?? Fel!?? Le!?? Fel!??
- beszélek één az én ipsémhez, de ez.. továbbra se méltat információcserére.

Odakinn viszont.. nem súgja semmi, csak egy átkos megérzés, hogy a fiúúú, nagyon belelépett valamibe amibe nem kéne.

Na hogyan fogjuk végül végezni!?!?  Shocked

_________________
The truth
Is

Sacred
Vissza az elejére Go down

Henrik Ibsen Troy

Henrik Ibsen Troy

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : zongorista
Location : Las Vegas
Posts : 116

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Új utak.. ismeretlen vizek.. na meg a repkedő golyók...   Szomb. Jan. 14, 2017 2:47 pm

Úgy látszik, az érzelmi töltet győz az emberiesség és az észérvek felett. Az autós nagyúr úgy látja, rosszkor voltam rossz helyen, ezért egy sírba kerülnék egy ismeretlennel. No, ez egy elég gyengécske és igencsak fülsértő négykezes zongoraetűd lenne, úgyhogy inkább beszállok, visszaterelve a dallamot az élet hangnemébe. Elmosolyodom, mikor ejtőernyős tantusz végre leesik. Elértünk egy határt és apám ott álldogál sörétessel, meg egy rakás egyenruhással.
- Amit mondtam, az úgy igaz, ahogy az ég kék és a Nap világít. Vagy ilyenkor a Hold, a csillagok és Vegas neonjai. Leonard Troy megfújná a hajtóvadászatra felhívó kürtöt, ha nekem nyomom veszne. Ki lehet próbálni.
Egyik sem olyan nagy kaliberű, hogy meg merné ezt kockáztatni. Egy túszejtés lenne valószínűbb és ha már úgy van, akkor ezt a félnótást sem lőnék agyon. Ilyen szemtanúval nem szeretnének packázni.
- Gain, te miért libikókázol még mindig? - kérdezek, átvéve a szót.
Fel és le, fel és le! Eddig se fogta vissza magát, de most tényleg olyan, mint aki a játszótéren érzi magát. Vagy szórakozik a szintetizátorral, végighúzza az ujját a billentyűsoron és vissza.
- Van egy ajánlatom. Most felhívjátok a new yorki irodát és kéritek a rendőrfőkapitányt. Váltok vele pár szót arról, hogy milyen az idő errefelé és hogy mikor ugrom át egy családi ebédre. Udvariasan végighallgatjátok, majd lemegy a függöny és mindenki indulhat haza. Vagy a ruhatárba, ha még megvan a cédulája. Ez az eset meg sem történt és Robert Gainnek nem fog bántódása esni. Ha igen, lehet, hogy eszembe fog jutni a rendszámotok és az arcotok. Nos, vonók a hangszeren?
Vezénylek itt, mint egy karmester. Határozottan szól a hangom és félelemnek nyomát sem láthatják. A néma manus átkarolja Gaint és lefogja, a nyakát alkarral megszorítva. Nem tudom, hogy ennek miért van több értelme, mint John Cage csendkompozícióját játszani, amikor beszélni is lehetne. Mivel a szorításnál megáll, én sem lépek közbe. Szerintem a fickó inkább egy jó tejcsárda ölelésére vágyna, de hát majd annak is eljön az ideje. Még a kis esti zenét játsszuk, a hevült, túlfűtött barokk muzsika csak akkor mehet, ha a gorillák hada végre elvonul.
Vissza az elejére Go down

Robert Gain

Robert Gain

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Újságíró/rádiós
Location : Perpill Vegas
Posts : 27

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Új utak.. ismeretlen vizek.. na meg a repkedő golyók...   Szomb. Feb. 04, 2017 3:43 am

És az ipse dumál. Újra. A kiszűrődő félhangok húrja után én magam rakom össze a pótlandó részletet. Téééényleeeeg??? George-nak sikerült egy nálam sokkal nagyobb halba belebotlani!?? Már kis híján a röhögőgörcs kerülget, pedig ESKÜ! Az utolsó ítélet vesztőhelyére útban, nem a röhögés az ami az elsőre eszembe jutna alapesetben, na jóóó, legyen a MÁSODIK! De visszatérve a térre, - még csak gondolatban, fizikálisan még mindig strázsálunk lejtmenetbe - eszembe jut, ez nekem most jó vagy rosssz!??
Már nem az hogy a kedves-hibbant idegen valóban észérveket beszél e, mert közel lehetne az egész kamu is! Egy MESTERI kamu, de George-ot ismerve ő nem az az ember akit bármikor is bármi megakadályoz. Pont ezért alkalmazták.

Rövid mukkot hallok, azon a már ismert idegen nyelven, és az én "kedves" emberem lök rajtam egyet. Visszafele..

- Jó'vanmár, NO! - kötözködöm a gengsztertempó ellen, de megindulok. Vissza, az előbbi irányból jöttömbe.
És ekkor látom csak meg a kedves idegent. MEGINT! George fejéhez képest hasonlóképpen szemlélhetem.

- Gain, ki ez a fószer? - a kérdést nekem teszi fel, mintha nekem mindent tudnomkéne!

- Fogalmam sincs! - rántok vállat a hatás kellő megtévesztésére, de most tényleg igazat mondok. - Ő mondta..! Valami nagykutya kölke. - adom alá az ívet, vagy inkább főlé.. MINDEGY! A biztos a tuti hogy igaza(m) legyen és ez az egééész.. szép kis cécó mehessen a sülyesztőbe! Nélkülünk.. természetesen.

A fickó áll és vár. Rám néz.. a félkegyelműre.. Talán azt nézi az igazat mondta e, aztán hirtelen előkerül egy telefon.

Számok.. vagy legalábbis pittyegések hangja a háttérben, én meg a csókát bámulom, vagyis inkább már mereven nézem, hogy tényleg ekkora bakot lőttünk volna?? Vagy ha mégsem, van ennyire mellénye egy ekkora átverést felvállalni??
Mikor látótávolságban a színjáték vége.
És aztán kicsöng az a vonal.
George a füléhez emeli, beleszól, én meg figyelem.
Szinte az arcára van írva minden.
A feszült várakozás.. a vélt kérdés hogy ha mindez igaz, hogyan tovább a történet, és akkor elemeli a kagylót.
Kihangosítón szólal meg egy torz, mesterkélt hang a háttérben.
Odatolja a ficckó elé.

Én meg.. Ééénmeeeg.. csak néma csöndben fülelek, csak használom az eszemet, és azon tanakodok.. ha ez nem jön be, mi is lesz a következő lépés!
Hááát.. azt még nem döntöttem el.
DE!
Ne adjuk fel olyan könnyen, még mindig lélegzünk!
És ez jóóóóóóó....
Ha a szenátor politikáját nézem.

_________________
The truth
Is

Sacred
Vissza az elejére Go down

Henrik Ibsen Troy

Henrik Ibsen Troy

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : zongorista
Location : Las Vegas
Posts : 116

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Új utak.. ismeretlen vizek.. na meg a repkedő golyók...   Kedd Feb. 07, 2017 7:02 pm

Úgy látszik, ez a nagydumás fickó valahogy a sok szó között nem találta meg azt, amivel igazán hathatna a verekedős kedvűekre. Még én is hiába pengetem a fenyegetés húrjait, akkor is lökdösik őt, mint bolond juhász az akol ajtaját. Csak megrázom a fejemet. Robert Gain. Megjegyzem és utána is fogok nézetni. Komolyan gondoltam, hogy nem szeretném, ha kitörölnék a nótáját a daloskönyvből. Túl sokat nem lehet várni attól a kis párbeszédtől, amit ezek összebazseválnak, de legalább nem is ront a helyzeten. Ha Gain nem ismer, akkor egy köztiszteletben álló fickó hősies fia áll a téren. Szerintem ez olyan nemes kórusmű, amibe nem illik belekiabálni.
Szó nélkül várok, türelmesen, mint az orkesztra fele, aki csak a második felvonásnál kap szerepet. Amikor előkerül a készülék, erősen figyelek. Én nem kamuztam, de ők még megtehetik. Pengével játszanak, vékony jégen szteppelnek, ha megteszik. Na de őrült emberek mindig is voltak a világon. Sajnos ezek itt nem őrült szerzeményekkel foglalkoznak. Azt nagyon is tisztelném.
- Halló! Itt Henrik - veszem át a telefont hivatalos hangon.
Gaint közben a gorilla úgy lefogja, mintha banánosládát talált volna. A másik rám fogja a fegyvert, ez a George nevű, aki eddig vezényelt, karba tett kézzel álldogál hátul, de mintha unatkozna.
- Mi ez a hülyeség? Mibe keveredtél? Én megmondtam, hogy...
A fater prédikál, én meg közben vetek egy pillantást a srácokra. Aztán felnézek, az égig érő házakra, amik a felhőket szúrják. Fel a vidám, sokszemű éjszakára. Periférikusan gyorsan levágom, mire lehet számítani. George-nak túl ingerszegény a műsor. Hát dobjuk fel valamivel, szó szerint is! Bólogatok, bólogatok, hallgatom az öregemet, aztán egy hirtelen mozdulattal elhajítom a telefont, a pisztolyos csókához, mellmagasságban. Pont, ahogy gondoltam, nem lő, hanem el akarja kerülni a repülő veszélyt. A nagyobb veszély viszont pont állcsúcson találja és akármekkora is, olyat repül, mint tartálykocsi a szakadék széléről. Jobbal kapja az állast, ballal még egy hátratolást az állkapocsnál. Pont George felé lököm. A főnök is fegyvert ránt, de addigra a másik melák már eldobta Gaint a satufogásból és felém jön. Szuper!
- Mi a frász folyik ott? Figyelmeztetek mindenkit, New York rendőrfőkapitánya vagyok! Azonnal...
George nagyon vagány ember. Durván apámba fojtja a szót egy masszív cipőtalppal. Ezt a pillanatot kell kihasználnunk. Csend. Ami után óriásit dörrenhet egy apró, halk hárfapendítés is.
Vissza az elejére Go down

Robert Gain

Robert Gain

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Újságíró/rádiós
Location : Perpill Vegas
Posts : 27

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Új utak.. ismeretlen vizek.. na meg a repkedő golyók...   Csüt. Feb. 16, 2017 1:19 am

Ééés akkor lép bele azaz ukrán.. vagy ROMÁN! Az idilli képbe.
Nem ellenkezem amikor lefog, hasztalan is lenne, az én fegyverem a szó és a szöveg, nem értek én az ilyen.. kétkezi-gyarló ütközethez, ezért bízok az előttem álló vendégünkben, nem most fog.. nagyképűset játszani.

George.. bár úgy tűnik némi ráhatásra van szüksége, de aztán csak enged a kísérletnek. Legalábbis azthiszem, a telefont nyomkodja, és én csak bízom benne hogy nem telefonál a náci hadtestnek, vagy valamiféle.. orosz bérgyilkosokkal kelne most üzletre, az lenne csak az igazán elkeserítő.
Deee.. aztán úgy tűnik mégis csak halad a mese, egy hang.. torz, és némileg cigarettakapart gége, de csak beindul valamiféle társalgás.
De hogy a fickóra szegeződő fegyverek mikor kerülhettek a képbe?? O.O
Most már nemcsak az én bőröm a tét...
És ekkor szorul az één nyakamon is nem a hurok, hanem az az átkozott KÉZ!

Demegmondtaanagyanyámegykorhogyegyszeranagyszámbafogokbelepusztulni...


Hangok-hangok-hangok.. Szépen és sorban, de aztááán...
.. nem az jött amire az elv úgy alapjáraton rendelkezett.

A repülő telefon, meg az utána beállt harci cselekmények valahogy nemkicsit késve érik be a tapasztalati görbém.
Engem csak elengednek.. Különböző szitkok és nyögések, és George.. valahol ott hátul elterülve ahogy féktelen őrjöngésbe kezd azon az elcseszett nyelven! A másikkettőmeg...

- FUTÁS! - üvöltöm el magam, és remélem hallott.. de én tutira rohanni kezdek. Hogy merre?? A kijárat jelenleg nagydarabokkal vértezve, onnan jön a veszély, ezért a másik irányt veszem kezelésbe, onnan is azt a sötét folyosót, amerre vittek lejtmenetbe, onnan láttam egy jobbra elágazást.
Ha mázlink van.. az annak a végén felötlő gyenge fény, kivisz egy újabb szabadtéri helyszínre.
De ha nem... ha nem hát akkor is.. legalább esélyt ad, elrejtőzésre, vagy hogy a pitbull egyszerűen feladja, vagy akááár.. Akár bármi jobb mint megadva magad a lehetőségnek és nyíltan tárt karokkal várni a feléd repülő golyót.
Meeert ennek már igazán nem lehet más vége.

Egész.. előrehaladtak a részletek!

_________________
The truth
Is

Sacred
Vissza az elejére Go down

Henrik Ibsen Troy

Henrik Ibsen Troy

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : zongorista
Location : Las Vegas
Posts : 116

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Új utak.. ismeretlen vizek.. na meg a repkedő golyók...   Szomb. Feb. 25, 2017 12:21 pm

Egy oltári nagy blöffnek is beillene, amit előadok. Csakhogy abban a műfajban én korlátozottan vagyok jó. Rendőrnek indultam, az igazság őrének és az igazán dörzsölt, vén rókák kamus fogásait nem tanultam meg. Hamarabb belém akadt a zene horga és kirántott a kék egyenruhások tavából. Egyenesen a zongora mellé, ahol szintén csak a színtiszta igazság érvényesül. A hamisságot megérzik az emberek és hátat fordítanak a kamuzó billentyűsöknek.
Mikor elfajulnak a dolgok, mert el kell hogy fajuljanak, Gainre is figyelek. Kezdem azt érezni, hogy valami beteg vonzódás jött létre a nyakát szorongató medve és a nagydumás pasas között, amit utóbbi nem igazán élvez, de talán épp az életét köszönheti ennek.
- Te is gyúrsz? - hangzik el az első mondat a megtermett fogvatartótól, egyenest Gain fülébe suttogva, de úgy, hogy én is hallottam.
Meglepő fordulat, hogy ezután elengedik. A főnök hiába tapossa a telefont, bizony dob egy hátast, mint aki nem figyelt, mi van a sarka mögött és belesétált a zenekari árokba. Tekintve a felfegyverzettségben rejlő különbségeket, a szájhős szavát nagyon is támogatom.
Sötét éjszaka még sötétebb sikátora vesz körbe minket, az ad menedékhelyet a két loholó állampolgárnak, akik tisztességüket mentik a bűn gyakorlói elől. Lövés dördül és én kénytelen-kelletlen belököm a szómágust egy konténer mögé. Büdös, de legalább nagy és elrejti őt a golyók elől.
- Elnézést, egy kis apróval, ha meg tudnának dobni...
Szuper! Pont egy szakadt utcakőlakó mellett sikerült kikötnöm. Az a bevásárlókocsi, amit itt bitorol a kapualj magányában, pont kapóra jöhet.
- Pszt! Van esetleg magánál bármi, ami tűzveszélyes?
A bozontos szakállú, aki úgy néz ki, mint valami koncertre készülő hardcore zenész, rám vigyorog mind a négy fogával. Közben behúzom a nyakamat, mert újabb lövés dörren.
Gainre nézek és mutatom az irányt. Ha a konténer vonalában halad, nem érhetik el és jobbra kanyarodva egy zöldségeshez fog elérni. Megdöbbentő, hogy éjnek évadján is be lehet ugrani karalábéért. El tudom képzelni, hogy az árus már a 911-et tárcsázza és előkapja a pult alól a puskát, hiszen George nem tréfál, elég harsány előadást rendez itt az utcákon.
- Fiatalúr! Találtam egy szatyornyi fújós dezodort. Eladom, jutányos áron, ha...
Szeretem a véget nem érő történeteket, de a miénknek vége lesz, ha a csövi sokáig cirkalmazza. George és a másik hamar a közelünkbe érnek, már a konténernél vannak.
- Tegye bele az egészet a kocsiba!
Az öreg röhög azon a káráló hangján és a talált-lopott szajré nagy csörrenéssel landol a rácsos szerkezetben. Most küldöm meg a támadóink felé az egészet. A ház bejárata elől megküldöm a kocsit, de izomból é visszahúzódom a fal felé. George ugyan nem tüzel, de úgy látszik, a személyzetise csak az IQ-hiányosakat veszi fel. A gorilla ugyanis tüzet nyit. És amikor egy zsáknyi sziszegős szappan berobban a lövéstől, akkor bizony nappali fényesség támad. A hajléktalant a karjánál fogva rántom vissza a fedezékbe, aztán viszem magammal, mert itt nem maradhat. Én minden ember életét értékesnek tartom, kivéve az ilyen patkánylelkűekét. Az ágyúzással vagánykodó George, meg a társa nem kerül elő. Az öreg úgy hasra esik a sarok mögött, hogy az álla koppan és a fonott fülű szatyor, amiben élete rejtőzhet, mind kiborul. Egy fél tök, néhány reklámújság, egy kiló penészes hamburgerzsemle és egy norvégmintás pulóver gurul ki. A szirénák hangja jelzi, hogy a valkűrök már érkeznek és hamarosan átsegítik a bűnös lelkeket az igazságszolgáltatás másik oldalára.
Szemeimmel a sorstársamat keresem, miközben az öregember felsegítem. Utána majd kelleni fog egy fertőtlenítés, ha nem szeretnék a bőrgyógyászhoz bérletet váltani. Az öreg közben rendezi a sorait és én megdobom néhány zöldhasúval. Az arcán az Örömóda taktusait hiánytalanul vélem felfedezni. Ritka nagy bizniszt csinált azzal, hogy lángokba borította a sikátort. Vegas pedig elég nagy, hogy átköltözzön máshová. Arca ráncai összeugranak egy képpé és lassan már a szemét se látni, úgy vigad, röhögve, kommersz szesztől bűzölögve.
- Gain, úgy érzem, elég monumentálisra sikerült a finálé. Ha nem szeretne zsarumikrofon előtt is stand-up comedy-zni, akkor most rohanjon el innen. Még találkozunk, remélhetőleg finom italok mellett és pisztolymentes övezetben!
De ha együtt maradunk és úgy várjuk ki, amíg lemegy a függöny, én abban is benne vagyok. Az utca embere megveregeti a vállamat, minek hatására eldöntöm, hogy ezt a kabátot átadom az enyészetnek. Nincs az a tisztító, ami kipolírozza belőle a csúf disszonanciát. Ilyen gyorsan csak a zugárusok pakolnak és tűnnek el, amikor fakabátot látnak. A mi kis botcsinálta robbanószerdílerünk eltűnik, mint nagybőgőszóló a túlvezérelt gitáráradásban. Ímhol az ember! Mögöttünk a tűz, előttünk a víznek árja, ami elmossa majd a bűntetteket. És talán a bűnösök maradékát is, mert megérdemlik, hogy túléljék, rácsok mögé kárhoztatva, monoton évtizedek neoprimitív ütemeitől megbolondulva.
Vissza az elejére Go down

Robert Gain

Robert Gain

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Újságíró/rádiós
Location : Perpill Vegas
Posts : 27

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Új utak.. ismeretlen vizek.. na meg a repkedő golyók...   Csüt. Márc. 16, 2017 10:13 pm

A nagydarab benga.. nem mondom hogy ne lenne bűzlő és orrfacsaró a szaga, de most visszacsitítom a hányingeremet. Pont azért.. mert ez a gyurgabélű itt nem messze oltári hakniba kezd, és feszült kíméletességgel várom a végkifejletet.

Még akkor se villogok mikor a baromnak a fülembe szökik a lehelete, de az a hányás.. egyre elkerülhetetlenebbül csíkozódik a szemembe, viszont az a kitörő bánásmód megszabadít!
Még ha nem is öröm.

Felismerve a helyzetet, pláne azt hogy az előbbi kisss.. hercehurca még nagyon nem ért véget, felszólítom a loboncost is, hogy ideje lenne..

Na igen, eltűnni de mielőbb, ezért nem nézem fut.. nem fut, én rohanok mert kedves az életem, és az előbbiekben belőtt irány úgy tűnik mégiscsak jövedelmező jövővel kecsegtet.

SZABADÉG!

Ha úgy lenne, most megcskólnám az összes létező őrangyalom tenyerét, de nem jut most idő effélére, újabb kanyarulat kell, ugyanis George meg a kifutófiúi szintén nem restek és nem adják fel olyan egykegyelműen és önkéntes alapon a zsákmányt.

Futunk is.. ahogy a lábunkon kifér, nem vagyok egy atlétabajnok, legalábbis nemigen vettem fáradtságot az idén, de ha az életed a tét, egész somindent megtanulsz alkalmazni.

Még a kiköpni való tüdőd se akadályozhat benne, és ahogy hirtelen lövés dördül, valami azt súgja valamiképpen gyorsítani kéne, de Mr. Lobonc, taszít rajtam egyet.
Csak kis híja hogy az egyik kapualjba be ne essek, de helyette egy konténer lesz a menedék.

Golyó csapódik a fémen...

- Hé.. hé.. azért csak ne ilyen félkegyelműen..
- nyökögöm, viszont akkor merül a képbe egy alapeseti bentlakó szentélye.

- Örvendek.. - nyújtok neki kezet, de úgy tűnik nem egy barátkozós típus a szentem. Helyetteeee.. viszont a nyurga kezd vele valami kölcsönös tulajú eseti üzletbe, én meg hagyom, csak lapítok, intézze amit akar, vagy amit jelen esetben kell, ha nem vették volna el a mobilomat most minimum hívnám a 911-et bááár.. a Szenátor esetében ésszerűbb lenne a hadsereg. Vagy talán még azse.

Kocsi gurul, zörögnek azok az izék.. Valami azt súgja nem lesz ez annyira egyszerű menet, ezért a fal takarásában hátrálni kezdek. AKÁRMERRE!

És túlontúl a sarkon, be is lobban az a halom cucc!
Ha más nem, de egy tűzijátéknak beillene.
És akkor hallom már a vijjogást.

HOPPÁ!


A szemeim guvadnak, erre az egész történetre, de nyílt titok, hogy ha magyarázkodni kéne, nem tudok elszámolni it is keresek itt.
Ezért.. mikor a barna Lobonc hozzám fordul újabb szavakat mormolva, ezúttal én is úgy vélem igazat kell adjak, ezért...

- Kösz, Ember! - kapom el, csapok bele a tenyerébe, már ha ott van valahol a közelemben. - A védőszentjeim közé kerül a neved! - már ha tudnám.. De ez nem is érdekes, az eddig ébrentartó adrenalin valahogy fenemód fogyatkozni kezd, és kiül rajtam az a fenemód fáradtság.

Csak nehogy otthon George másik ölebével nézzek farkasszemet!

De ez már egy másik történet...
A jövőé.
A holnapé. Vagy a holnapi újságoké, ami a biztos, hogy ezt a kikutatandó részletet, egy percig sem hagyom ANNYIBAN!

Ronald DiCarlo-nak VESZNIE KELL!!!
***Köszöntem a játékot, next time folyt.! Wink***

_________________
The truth
Is

Sacred
Vissza az elejére Go down

Henrik Ibsen Troy

Henrik Ibsen Troy

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : zongorista
Location : Las Vegas
Posts : 116

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Új utak.. ismeretlen vizek.. na meg a repkedő golyók...   Szer. Márc. 22, 2017 12:15 am

Újdonsült jóbarátom az életéért fut és ilyenkor a kondíció megsokszorozódik. Én még mindig edzésben vagyok, előre is mehetnék, de két életet akarok menteni. Éppen ezért lököm be egy rögtönzött óvóhelyre. A bánásmód sajnos nem túl finom, tényleg kellemetlenül érzem magam, hisz ennél sokkal érzékenyebb művészlélek vagyok. Szorított az idő. Meg a cipő.
A kis tűzijátékunk megoldja a helyzetet és amíg az öregúr a hatalmas hasasból feláll (látszik, hogy könnyű a mozgása, akár egy hárfaművész játéka), érzékeny búcsút vehetünk.
- Aztán vigyázzon, a történelem ne ismételje önmagát!
Borzasztó érzés lenne azt olvasni, hogy amit én itt megkomponáltam, azt egy bérgyilkos vérrel mocskolta be. Nem szeretnék Gain haláláról vagy sérüléséről hallani. Úgy érzem, óvatos lesz, kellően telement adrenalinnal és bármennyire is szájalt, a félelem ott reszketett az ereiben. Ahogy Gain elmegy, a zsaruk lassan megérkeznek és egyedül maradok. Szólózhatok itt előttük, kimagyarázva egy robbantást, egy jó kis tüzet és még számtalan dolgot. Az nyugtat, hogy a rosszfiúk a földre kerültek és talán ott is maradnak. Ebben azért bizonytalan lennék, mert jelenleg nem igazán lehet őket sok mindennel vádolni. Esetleg a golyónyomokkal a falban.
- Jó estét, biztos urak! - köszönök mosolyogva.
- Fel a kezekkel és forduljon meg! Terpesz! - szól az alacsony, de elég testes fekete rendőrnő eltökélt tekintettel.
Nem akadékoskodom. Vigyenek csak, szállítsanak a hangversenyterembe, ahol előadhatom, amit már párszor elő kellett. Látom, mi lesz a vége. Egy lángoló fejű nyomozó, aki a homlokomra süti a bélyeget, bosszúból azért, hogy nem a protekcióval kezdtem. Apa mindig leszúrja őket jó mélyen a földbe. Kezdődjék hát a párbeszéd! Az én lelkiismeretem tiszta, mint a telefon A-hangú búgása.

// Kösz-kösz! kacccsint //
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomWHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼
TémanyitásTárgy: Re: Új utak.. ismeretlen vizek.. na meg a repkedő golyók...   

Vissza az elejére Go down
 

Új utak.. ismeretlen vizek.. na meg a repkedő golyók...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Környező vidékek-