HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Chat

a város
Latest topics
» My way - my moves
by Dr. Jake Gryzminski Today at 3:20 am

» Ipiapacs-tercsifercsi, ne írj reagot szétcsúszva.. ;)
by Vincent Morris Belvedere Today at 3:15 am

» Pozitív végkifejlet
by Vincent Morris Belvedere Today at 3:09 am

» I need to know now
by Paul Harrison Today at 2:44 am

» A bácsié a tappancs?
by Ragnar Gainsbrock Today at 2:38 am

» Lélekjáték
by Nick Lane Today at 2:29 am

» Világképek karambolja - In flagranti
by Jerome Brightman Today at 1:57 am

» I think this is the beginning of a beautiful... Holy shit!
by Thomas J. Jefferson Today at 1:51 am

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Johanna M. Riley
 
Amy Lynn Cooper
 
Raina Maddox
 
Nick Lane
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

nincsen

A legtöbb felhasználó (24 fő) Kedd. Márc. 28, 2017 9:57 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Is evil something you are? Or is it something you do? - Nora @Keith

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Nora Baxter

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 6

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Is evil something you are? Or is it something you do? - Nora @Keith   Pént. Jan. 27, 2017 2:07 am

Egy szálloda wellness részlege maga a paradicsom. A nyugalom és a béke szigete. Az emberek lazítani, eltűnni jönnek ide. Sosincs tömeg, valahogy mindig sikerül kizsonglőrködni, hogy torlódások legyenek. Mi pedig? Illatokban, olajokban és krémekben fürödve ezt az illúziót meg is hagyjuk nekik. Hogy ők az egyetlenek, minden energiánk az övék, nem számít a következő. Ezt a hozzáállást könnyedén magamévá tudtam tenni, hisz ezt csináltam prostituáltként is. Úgy érinthettek, hogy biztosak lehettek abban, aznapra csak ők vannak, más nem számít. Úgy nyögtem élvezetem a fülükbe, bőrükre, hogy nem maradhatott kétség afelől, hogy ők a legjobbak s nekem más nem számít már, csak az a röpke velük töltött idő. Egy kicsit mindenki kurva. Csak más a dolgok végkimenetele.
Egyik legjobb lehetőség, hogy nem kell tudnom az illető nevét. Sose kérdezem meg ki érkezik, vagy ki fog érkezni. Van azonban aki még így is mesél. Szerencsémre a semmiségeket könnyedén ki tudom szűrni. Mindennek vannak előnyei. A beszédhangjukat szeretem, elterelik a figyelmem a súlyos gondolataim felől, melyek gyakran véletlenszerűen ütik fel a fejüket. Szar, nagyon szar rettegve nekivágni egy napnak. Minden nap arra vágyom, hogy azzal hívjanak fel, hogy Keith megnősült, vagy halálra kokózta magát, meghalt autóbalesetben, ráomlott egy épület. Akármivel, mely felcsillantaná azt az apró fénysugarat, hogy elfelejtett. Tovább lépett mit sem törődve azzal, mit hagyott maga mögött. Fel tudnék állni, ha ezek valamelyike bizonyosságot nyer. Az az igazság, hogy azt a röpke 10-15 percet sokszor átéltem már gondolatokban, legtöbbször olyan tévutakat bejárva, hogy mit tehettem volna, mit kellett volna másként. Talán ha hagyom, hogy fizessen, szeressen akkor nem bántott volna. Talán ha jelzem a bátyjának, hogy kezdett komoly méretűvé válni az öccsének a próbálkozása. Ha. Ha. Ha. Mindig ezekben veszek el.
A mai nap egyszerű. Ebédelni is van időm. Ezért és nem másért hagyom el a hotel épületét valami ebéd reményében, mely bizonyos időkben a lehetetlennel vetekszik ebben a kurva városban. 20 percet veszítek a forgalom és a sorbanállás miatt, mire kezemben a dobozokkal visszaindulhatok. A nyugodtságom percek alatt röppen tova, az utca még mindig problémás. Még mindig úgy érzem, hogy valaki figyel. Valaki, akinek nem kellene. Bár tudhatnám, hogy nem így van. Bár csak valami őrangyalt éreznék, tudnék aki a sarkamban van és vigyáz rám. A szálloda személyzeti bejárója jó. Biztonságos, idegeneket nem engednek be. Talán nem véletlen, hogy mindig itt közlekedem. Kivéve ma. Szinte vakon sétálok be a főbejáraton, egyenruhában, akár a westernhős aki a napfényről a füstös kocsmába lép be. A filmeken azért várnak annyit, mert hősünk bizony átmeneti vakságot kap abban a pillanatban. Vele ellentétben az én lábaim gyökeret vernek. Hang kúszik el hozzám, egy nevetés. Pihéim, idegszálaim vigyázzba állnak, lábaim megremegnek. Az nem lehet! Összekeverem, mint múltkor. Olyan fantom elől futok, aki már rég nem gondol rám valószínűleg. Aki talán azt hiszi megölt a szerelmével és valami ostoba Shakespeare drámába illően mellette lebegek. Talán néha előhúz az emlékeiből, hogy játsszon velem. Semmi másért. Megszólítanak.
- Kisasszony! Kisasszony kérem, útban van!
Hallom, igen. Igen, hallom. Megyek, máris megyek. Ujjaim megfeszülnek a dobozom szélén, az étvágyam messzire távozik. Nem ő az, biztos nem ő. Remegő léptekkel, halálra vált arccal hagyom el a részt és veszem az utam a wellness részleg felé. Kezdetben ideges, imbolygó léptekkel, majd futólépésben. Legvégül lóhalálában érek be a saját részemhez. Bevágom magam mögött az ajtót, sőt kulcsra is zárom. Haza kell mennem. El kell hagynom az épületet. Szívem heves ritmusban ver, a gondolataim repkednek ide-oda. Mi van ha már megint csak egy vaklárma? Miért érzem mégis az elementáris félelmet? De az a hang...annyiszor, annyira sokszor hallottam így nevetni! Biztos flörtölt a recepcióssal. Meg se néztem egyedül van-e. De ha mégsem ő? A műszakom végéig 3 egész óra van hátra. Addig vagy itt fogok kuksolni zárt ajtók mögött, vagy meglépek innen. De nem tudom, hogy leszek képes dolgozni jönni holnap, amíg nem tudom bizonyosan, tényleg ő volt-e. Megcsörren a benti telefon, riadt tekintettel nézem a kijelzőt. A szomszédból hívnak.
- Nora? Nora?! Miért rohantál el ennyire? Köszönni akartam csak. És kérdezni vállalsz-e ma új vendégeket az érkezőkből vagy már csak holnap? - hallom a hangját a kolléganőmnek, de képtelen vagyok szavakat formálni az ajkaimmal - Nora, minden rendben?
Nehezen, alig érthetően elmondom, hogy rosszul vagyok és sürgősen haza kellene mennem. Megértő, elfogadja. Azt hiszem tudomásul vették, hogy nincs minden rendben a fejemben. Be kell jutnom a recepcióra, látnom kell a névsort. Ha látom, tudom, hogy nincs itt akkor nem lesz baj. Csak telefon és vodka fog kelleni és minden rendbe jön. A lakásomon, bezárkózva, a vonal végén a dokimmal. Igen, ezt fogom csinálni. Kisettenkedek a folyosóra, bár egy ilyen kivilágított helyen badarság azt hinni, hogy nem néznek komplett idiótának ilyenkor, mit sem számít. Kikémlelek a recepció felé, de nem látok különösebb mozgást. Gond nélkül előadom, hogy elfelejtettem a délutáni záró vendégem nevét, de ha meglátom a listában, tudni fogom ki ő. Jót mosolygunk, kezembe adja a nyomtatott listát. A baj csak az, hogy a látásom homályos a kezem pedig annyira remeg, hogy nem tudom forgatni a lapokat. Mély lélegzetet veszek amikor a pult csengőjén jelez valaki. A lapoktól elszakadok, felemelem a fejem. Talán ha hallok egy seggfej vendéget, az egy kicsit majd rendbe tesz. Csak látnom kell ki az.
Vissza az elejére Go down

Keith Richard Duff

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : milliomos strici
Location : Seattle/perpill Vegas
Posts : 4

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Re: Is evil something you are? Or is it something you do? - Nora @Keith   Csüt. Feb. 16, 2017 1:39 am


- Tökéletes! - igazítom meg az öltönyt a tükörben, a legjobb minőség, a legdrágább darab, az amit soha nem engedhettem meg magamnak és amit Blake kedvenc szabója kreált. Egy dologban mindig is igaza volt a bátyámnak...
Mocskosul tudta mitől döglik a légy!

Egy utolsó pillantás a képnek, azzal néma csendben lépek ki a luxuslakosztály ajtaján. A repülőút hosszú volt... de valaki vár rám. Valaki olyan, aki biztos vagyok benne kitörő örömmel fog adózni a viszontlátásnak.

A limuzinhoz érve a szálloda előtt, kelletlen adom át magam az ajtónyitásnak. Beszállok. A kocsi felmorog, elindulunk... és én már előre érzem a véremben az elkövetkező történések felett érzett borzongást. Isten tudja mióta vártam ezt a pillanatot... Vagyishogy.. ÉN!

Vegas fényei csalfán ragyognak be a sötétített ablakon. Mindig is imádtam ezt a várost. Talán a mocsok bűze az ami vonzott.. talán a hamis ígéretek. Vagy az egykor volt sok riherongy ringyó vinnyogó hangja a fülemben, ahogy olyan engedelmesen adják át magukat a testemet szétfeszítő gyönyörnek!
Mindig is imádtam ezt a várost...
De most..(!)

A limuzin dohos.. Vegas fényei kopottak, a kurvák segge lapos. És a többi...
Mégis egy egyszerű fintorra futja ahogy lassan megközelítjük AZT.. a helyet.
Már a nyelvem alatt érzem minden kimondatlan ígéretét.

A kocsi megáll, a sofőr jelzi hogy megérkeztünk. Újabb ajtó nyílik meg, a földig hajoló féleszű lakáj, nem érdemli ki egyetlen centemet.
A szálloda ajtaja pörög. Az út a recepció felé vezet, és ahogy meglátom...
A szííín.. a forma.. a kecses és hajlékony kellem.. az az összetéveszthetetlen varázslat áll ott előttem és még mindig azt hiszem csak álmodok.

De nem. Percekbe telik míg feleszmélek.. a lábaim megálltak, ott, nemmesze tőle, a tenyerem izzad, a számban felpezsdül az ajkának íze és minden izmom összerándul.
Iiiigeeeen...!
És az a fékevesztett vigyor, alig elég egy néma-hosszú perc, hogy kiütközzön az arcomon.
Soha többé nem engedlek el....

A lépések csak szakavatottan hozzák a megfelelőséget, ahogy mellé érek. A szívem rugdos.. majd kiüti a mellkasom ahogy az illatát érzem, és egy rövid.. néma szinte percre, engedek magamnak egy pillanatot.
Lehunyom a szemem és mélyen magamba szívom....

És aztán csönget az az izé mellette.

- Egy szobát kérek..! - a recepciós nőnek, ám a következő pillanat, hozzá, és mélyen bele a szemeibe.
De egy árva szót sem szólok.

Remélem örülsz nekem...!

Csakis a szemeim beszélnek...

_________________

Vissza az elejére Go down

Nora Baxter

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 6

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Re: Is evil something you are? Or is it something you do? - Nora @Keith   Pént. Feb. 17, 2017 3:00 am

Némi problémám akad betűkkel, szobaszámokkal meg úgy egyáltalán a sorokkal. Keresem a vezetéknevet, mániákus módra keresem. Különös, hogy minden érzékem lebénul, a világ pedig lelassul vagy épp elrohan mellettem. Ha itt van, ha tényleg ő az, akkor mit teszek? Nyilvános helyen nem rohanhat utánam, bár megkéselt a tetves nyílt utcán és meg is erőszakolt. Mi a fasz tartaná vissza? A napfény? Pff. A rosszfiúk csak bizonyos filmekben, bizonyos világban égnek el a napon teljesen és tökéletesen. Egyszeriben érzem ezt a várost túl nagynak, túl ismeretlennek. Nem nagyon jártam be, a szintén hozzá köthető mára egészen szép méreteket öltött fóbiáimnak köszönhetően. És nincs már kihez. Általában a helyeket kicsinek érzem idegenekkel, mármint idegen férfiakkal. Vele egy ekkora várost érzek annak. Nevetséges vagyok.
Kezembe temetem az arcom, a névlistát pedig félretolom. Ennek nincs értelme. Felemelem a fejem, hogy lássam milyen vendég jött, kinek állok éppen az útjában orv módon. De már a lépések is Őt engedik sejtetni. Az öltönyön siklik végig a tekintetem, ez alapján nem nyertem. Azonban meglátom nyakát, arcát és megbénulok. Vérem nehézzé, sűrűvé válik, levegőt is elfelejtek venni. Nem nyúl hozzám, nem csinál semmit. De a gesztus, ahogy lélegzik...én meg csak állok, befagyva a pózba amiből rátekintettem. Jeges marokként szorongat a félelem. Nyelek egy nagyot, mely szerintem a másik államig elhallatszódhat. Erre bezzeg nem írnak semmit a szakkönyvek, nem mondanak semmit a terapeuták! Mit tegyek ha szó szerint mellette találom magam? Tekintete beszédes, elengedem a fülem mellett, hogy éppen szobát akar kivenni és én képtelen vagyok figyelmeztetni a recepcióst, hogy inkább a rendőrséget hívja. Mert én sem hívtam ugye? Azóta sem. Nem lehet ekkora véletlen..
Tudattal, ösztönnel megerősítve ellépek oldalra, távol tőle, bénító aurájától. Dobhatom be a felmondásom, kereshetem a menedékem újra. Miért nem talált magának egy másik nőt akit kitüntethet az érzéseivel? Miért nem? Semmi különleges nincs bennem, a bátyjának tucatnyi lány tartozott a keze alá ilyen-olyan adottságokkal, profizmussal. Csak válogatnia kellene.
- Nora, neked van még mára időpontod? Érkező vendég, nyitó nappal. - kérdezi a recepciós és nem kezdek el hisztérikusan sikoltozni, hogy szerinte képes lennék hozzáérni?? - Nora!
Képtelen vagyok levenni a szemem róla. Ha látom, ha szemmel tartom, akkor nem érhet hozzám. Ugye? Ugye nem? Megrázom a fejem, dehogy van. Neki nincs. Másnak sincs, nekem el kell mennem. Lehetőleg rögtön. Ő intézze csak a papírmunkáját. Fogócskáznom kell vele? De hova menjek?
- Nincs. - felelem végül enyhén remegő hangon - A többieknek igen. Nekem e-el kell mennem. - rezonál a hangom, a pánik már erősödik, nyelvem pedig majd letörik, de nem vonhatok figyelmet - Üdvözöljük nálunk, uram! - bár az utolsó szót olyan hidegen ejtem ki amennyire képes vagyok. - Nekem mennem kell. Igen. Mennem.
Minden vágyam a csendes, bezárt lakásom felé hajt és a vodkám felé amit önterápiás célzattal döntök magamba éjszakánként. Ez lesz a legjobb, mert mit is tehetnék? Most, hogy itt van menjek vissza Seattle-be? Vagy a világ végére? Izlandra? Ausztrália? Sorban kecsegtetnek. Szaporán veszem a levegőt és megtántorodom. Én erre nem álltam készen. Fülem bedugul, a világ sötétje pedig beszippant egy csúszós pillanatig és már a földön ülve pislogok némán magam elé. Hallom a szavakat, hogy orvosi szoba. Betegség. Igen, én vagyok beteg, rágja a lelkem valami, vagyis valaki aki itt magasodik nem sokkal mellettem.
- Nem kell az orvos. - mondom.
- Akkor keresünk valakit, aki hazavisz. Vagy hívunk egy taxit neked.
Te meg ne legyél már ilyen szolgálatkész!
- Mindjárt felállok, mindjárt jó lesz. - ez acélozza a béna akaratom, hogy tényleg meg is tegyem.
És elindulok bizonytalan léptekkel a női öltöző felé, mert persze a tetves kocsikulcsom ott van. Bent már magabiztosabban kapom össze magam. De küzdök azzal, hogy talán nem kellene innen kimenni. Mindenhol kamera van, nem tud bántani, de a hangját sem akarom hallani. Kettősség bénít, nem tudom mit csináljak. Végül a lelépés mellett döntök, az mindig is jobban ment. Kinézek a folyosóra és forrón remélem, hogy egyik kijáratnál sem les rám a mumus. Pláne a nem használtnál. Mázli, hogy nem szedtem fel vagy 20kg-t. A kerítésnél viszont szerencsétlenkednem kell kicsit. A nem használt részeknek is megvannak az előnyei és a hátrányai.
Vissza az elejére Go down

Keith Richard Duff

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : milliomos strici
Location : Seattle/perpill Vegas
Posts : 4

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Re: Is evil something you are? Or is it something you do? - Nora @Keith   Kedd. Márc. 21, 2017 8:18 pm


Immmmádom azt a fényt a szemeiben! Az a féleszű sugallat.. a félelem émelyítő nagyszerű bűze.. Szinte alig élem TÚÚÚL! Szinte megfagy az érzés az ereimben, és felvillanyoz a szemeiben csengő rémület.

Hiányoztam? - mondja a szemem, és a fejemen felfeszítő mosoly vele együtt kérdez.

De nem beszélek. Szavakkal nem. Csak élvezem a pillanatot, azt az Istenit, ami ebben a szennnt és sérthetetlen minutumban megadatott, és amit nem engedek el.. Soha.. többé...!

és már menekül IS!

Fuss.. kisegér, fuss.. fusss.. - fordulok utána, szemekkel ragadva a szemeibe, de jóóól tudod tőlem nem menekülhetsz. MEGVAGY! És ezt vésd az eszedbe, Madárka, nincs több szabadság.. nincs több öntudat, nincs több eszement hazug mese... AZ ENYÉMVAGY!

És az érzésre kiütközik az a magával ragadó kényszerű vigyorom.

Még akkor is vigyorgok amikor borul.. amikor úgy kapar mint egy szűkölő.. féleszű öleb.. csak figyelem ahogy hátrál.. ahogy a többiek kérdezgetnek, és az őőő hangja csak meg-megcsuklik a kérdésben.
Soha ne volt még részem ilyen élvezetben...

Ugyehogy milyen jó lesz nekünk ketten....?

És már el is tűnik a háttérben.

- Kösz, mégse kell.. - egekig feszülő vigyorral lépkedek, csak most ellentétes az irány, kifele. Újra ajtó.. újra a szemeimbe kerülő férgek. És megint a limuzin.

Ajtó nyílik, aztán csukódik mögöttem.
Én meg megint elvigyorodok. Már benn, a félsötétben. Nagyon is jól tudom hova menjek.

Isten hozott, Madárka..


Készülj az újra viszont-látásra!

Élvezni fogod...
/A következő helyszínt te választod meg. Lakás??/

_________________

Vissza az elejére Go down
 

Is evil something you are? Or is it something you do? - Nora @Keith

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Las Vegas :: Belváros-