Szerző Üzenet Ville Deadman Wallow WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ adminJob : A 'Slaves of Hell' rockzenekar frontembere
#26 Tárgy: Re: Megosztanám... Hétf. Jún. 20, 2016 5:20 pm Tudomány és kreativitás!
VIDEO
Ville Deadman Wallow WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ adminJob : A 'Slaves of Hell' rockzenekar frontembere
#27 Tárgy: Re: Megosztanám... Kedd Júl. 26, 2016 10:57 pm
Wyatt "V-Man" Trinidad WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #28 Tárgy: Re: Megosztanám... Hétf. Aug. 22, 2016 8:17 pm [You must be registered and logged in to see this image.] 1. A fiamat takargattam az ágyában, amikor megszólalt: “Apa, nézd meg a szörnyeket az ágyam alatt!” Benéztem, hogy megnyugtassam, de odalent is őt láttam, halkan, remegve súgott felém: “Apa, van valaki az ágyamon!”
2. Felébredtem. Valaki az üveget kopogtatta. Először azt hittem, hogy az ablak, de aztán meghallottam, hogy a tükör felől jön a hang.
3. Egy eltorzult arc nézett be a hálószobámba az ablakon. A 14. emeleten lakom.
4. Hallod, hogy az anyukád hív a konyhából. Ahogy elindulsz a lépcsőn, valaki a szekrényből suttog: “Ne menj oda, édesem. Én is hallottam.”
5. Egy képet találtam a telefonomban arról, ahogy alszom. Egyedül élek.
6. Láttam, ahogy a tükörképem pislant.
7. Azon gondolkozott, hogy miért van két árnyéka, amikor csak egy lámpa világította meg.
8. A próbababákat buborékos csomagolásban szállították. Meghallottam a szobából a kis pukkanó hangokat.
9. Megkérdezte a barátom, hogy miért zihálok annyira. Nem én voltam.
Ville Deadman Wallow WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ adminJob : A 'Slaves of Hell' rockzenekar frontembere
#29 Tárgy: Re: Megosztanám... Hétf. Aug. 29, 2016 2:31 pm
#30 Tárgy: Re: Megosztanám... Szomb. Szept. 17, 2016 2:09 am
#31 Tárgy: Re: Megosztanám... Kedd Okt. 18, 2016 3:18 pm
Amy Lynn Cooper WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ adminJob : Csokis süti kandírozott naranccsal.
#32 Tárgy: Re: Megosztanám... Vas. Okt. 30, 2016 1:55 am cukiság a köbön! *-*VIDEO
Don Heckley WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ Ville Deadman Wallow WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ adminJob : A 'Slaves of Hell' rockzenekar frontembere
#34 Tárgy: Re: Megosztanám... Szer. Nov. 16, 2016 12:45 am Ahogy írták:
A dobogás...
Ragnar Gainsbrock WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ Job : Üzletkötő.. szabadúszó.. egy BAROM! ;)
#35 Tárgy: Re: Megosztanám... Szer. Nov. 16, 2016 11:42 pm Wáááháháááá...
*dörzsöli a markát*
#36 Tárgy: Re: Megosztanám... Szomb. Dec. 17, 2016 7:19 pm
Raina Maddox WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ Job : bartender
#38 Tárgy: Re: Megosztanám... Vas. Jan. 15, 2017 8:55 am Úúúúúgy játszanék velük
VIDEO
#39 Tárgy: Re: Megosztanám... Szer. Jan. 18, 2017 9:13 pm
Scarlett Saylor WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #40 Tárgy: Re: Megosztanám... Szomb. Feb. 11, 2017 6:06 pm
Nick Lane WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ Job : pszichológus
#41 Tárgy: Re: Megosztanám... Szer. Feb. 15, 2017 3:31 am *éjszakai szakadás..*
VIDEO
Cordelia Webb WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ Job : pszichológus
#42 Tárgy: Re: Megosztanám... Hétf. Feb. 20, 2017 9:02 pm Egyetlen egyet kiemelnék a 16 betegségből, ami nem tartozik közéjük.. De remek példája a bemutatásuknak
VIDEO
Scarlett Saylor WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #43 Tárgy: Re: Megosztanám... Hétf. Feb. 20, 2017 9:28 pm Cordelia Webb írta: Egyetlen egyet kiemelnék a 16 betegségből, ami nem tartozik közéjük.. De remek példája a bemutatásuknak VIDEO
Cordy ez nagyon jó...és én az autizmusra tippelnék
:flower:
#44 Tárgy: Re: Megosztanám... Hétf. Feb. 27, 2017 8:14 pm
#45 Tárgy: Re: Megosztanám... Kedd Feb. 28, 2017 12:05 am
#46 Tárgy: Re: Megosztanám... Szer. Márc. 01, 2017 8:41 pm
#47 Tárgy: Re: Megosztanám... Pént. Ápr. 07, 2017 11:06 pm Bbbbééégetni ARANY!
Reakcióidőteszt, milyen gyorsan tudod seggbelőni a birkát altatóval, mielőtt meglépne.
5 birka, random kilövéssel, a Te reakcióidőd csekkolva!
Akinek tetszik, NEHAGYJAKI!
[You must be registered and logged in to see this link.]
#48 Tárgy: Re: Megosztanám... Pént. Ápr. 07, 2017 11:14 pm Eeeez meg egy kis "hallott hang" frekvencia teszt.
#49 Tárgy: Re: Megosztanám... Kedd Ápr. 11, 2017 4:17 pm Egy kis ííízfokozó(értsd: történelem), MESTERLÖVÉSZEINKNEK!
Cordelia Webb WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ Job : pszichológus
#50 Tárgy: Re: Megosztanám... Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am Angol nyelvű videó, de teljes mértékben érthető szerintem.
Ha valakinek mégsem, szóljon és fordítok
VIDEO
Ajánlott tartalom WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
#51 Tárgy: Re: Megosztanám...