Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.
♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.
Belépés
Chat
Legutóbbi témák
» Zenedoboz... by October Soininen Wallow Pént. Nov. 22, 2024 10:53 am
Már négy évad lefutott belőle és most lesz hamarosan (legalábbis nagyon remélem) az ötödik évada. XX. század, Birmingham, az első világháború után, kosztümös sorozat. Gengszterekkel, akiket csak és kizárólag szeretni lehet (oké, van, akit nagyon nem). Lóverseny, szeszfőzés, kenőpénzek, korrupt rendőrség és Churchill.
Plusz Cillian Murphy (nagy szerelem, már rettentően régóta) a főszereplő és Tom Hardy is feltűnik.
Job : A 'Slaves of Hell' rockzenekar frontembere
#62Tárgy: Re: Megosztanám... Csüt. Márc. 12, 2020 2:05 am
Avicii Tribute Concert celebrates the life and music of Tim Bergling - AVICII - live at Friends Arena in Stockholm, Sweden together with +50,000 fans from all over the world.
My grandpa told me about Elvis Presley Then my Dad told me about Michael Jackson I will tell my kids about Avicii
Remember your memories will live on and will be passed.
- Köszönöm a virtuális virágot! - Igazán nincs mit! Ismerkedünk? - Mire gondolsz? - Általános jellemzők, munka, hobbi... - Ne! Kérlek ne! Unalmas lenne az automatikus, őszintétlen ismerkedősdi. - Akkor mit csináljunk? - Menjünk le a tengerpartra! - Nálunk nincs is tenger. - Csináljunk úgy, mintha lenne. Sétáljunk a homokban, kerülgessük a bokánknak csapódó hullámokat. - Elég romantikusan hangzik valóban. Kissé elcsépelt klisé, de nem ilyen szövegösszefüggésben... Menjünk! Érzem is a tenger felől fújó szellő sópermetét az arcomon...de mégis pár szót, mielőtt ebbe belemerülünk! - Nem vagyok kövér, ha ettől tartasz. Itt a férfiakban ez a legnagyobb para'. - És mi a nőkben? - Hogy valaki váratlanul képet küld, mely a péniszét ábrázolja! - Komolyan?! Ilyenek a fajtársaim? - Ilyenek. Ezért is léptem ki már egyszer. Szóval haladjunk csak tovább a süppedő homokban. Csókolj meg kérlek! - Húha...máris? Jó! Megcsókollak. Nahát! Mangó ízű a szád! - Érthető, az előbb szedtem tele a kosaram. Bevinnéd a kunyhónkba? - Azonnal, csak előtte gyorsan felépítem. Pálmalevéllel borítottam. Hogy tetszik? - Csodás! Máris berendezem, női bájaimmal, szerelmemmel, szeretettemmel otthonossá varázsolom. - Te nem akarsz rólam tudni semmit? - Ne már! A legfontosabbat már tudom, csodálatos férfi vagy! Virtuális virágot küldtél, nem falloszos képet! - Nem túl alacsony a mérce?! - Akkor itt van, tessék: belementél a fantáziajátékomba. - És ez elég? - Jól van. Igazad van. Akkor legyen ez: „Rebbenő szemmel ülök a fényben,...” - „Rózsafa ugrik át a sövényen,”? - Na, ugye? Hány pasi tudta volna folytatni? Te vagy AZ! Tudnálak szeretni... - Most, hogy mondod...én is tudnálak. Ne haragudj, de mégis ránéztem az adatlapodra, hogy valami képet kapjak rólad. - Most aztán tényleg megértőnek kell lenned. Nem én szereplek az adatlapon. - Hogy érted?! - Más profiljából írok. - Ez olyan, mintha kalandornő lennél...nem értem. - Nem magyarázhatom meg. Még nem. - Férjnél vagy? - Jaj, dehogy! Jó, legyen ez: egy internetes kávézóban vagyok. Valaki nem lépett ki előttem. Bocsáss meg, nem akartalak becsapni, csak megtetszett, hogy végre valaki virágot küld egy ismeretlen nőnek. - Akkor meg főleg ismerkedjünk. Ha kilépsz, meg sem talállak. - Ki kell lépnem. Köszönöm ezt a pár, álomszép percet. - Te lány! Ne tedd ezt velem. Várj! Hol élsz? - Mennem kell. - Akkor annyit, hogy október 10-én 10 órakor várlak Budapesten, a Keleti Pályaudvar előtt! Három tízes. El sem felejtheted!
...Kilépett jelzés...
- Minek léptél akkor ki, ha szeretnél ezzel a fiúval találkozni?! Október 10-ig már csak két nap van. - Minek léptem ki?! Hát hogyan mondhattam volna azt el, hogy gyakorlatilag vak vagyok jó ideje a retinaleválások miatt és ha nem sikerül a műtétem, soha nem is fogok látni? Hogy mondhattam volna neki, hogy nem internetes kávézóból, hanem a vakok intézetéből egy speciális szoftverrel írok és olvasok,nem tudom kinek a regisztrációs oldaláról?! Holnap megműtenek, erre kell koncentrálnom. Imádkozz értem, drága tesókám!
- A műtét annyira jól sikerült, hogy ma már leveszik a gézlapokat is a szemedről. Sokkal élesebb lesz a fény, mint amit el tudsz viselni. Egy ideig speciális napszemüvegben kell járnod, de teljes egészében visszanyered a látásod. Gratulálok Hugi! - Köszönöm. Kár, hogy már október 12. van. - Még mindig gondolsz arra a fiúra? - Butaság ugye? Már csak ilyen buta lány vagyok. - Tudom én. Ezért mentem ki helyetted október 10-én 10 órára a Keleti pályaudvar elé. - Ne már! Komolyan? Akkorát dobbant a szívem, hogy mindjárt meghalok! - Korai az öröm. Nem találtam meg. Nem ismertem fel. - Nahát...mindjárt sírok, pedig tilos. - Nehogy sírj! Mindenkit lefényképeztem, aki hosszasabban nézelődött. Gondoltam, ha sikerül a műtéted, magad szeretnéd felismerni, kiválasztani azt a fiút a várakozók közül. Bár nem értem hogyan, hiszen sosem láttad. - Te vagy a legjobb tesó a világon!
- Minden rendben? - Jól vagyok, persze, hiszen végre újra látok! Csodálatos! - Akkor miért vagy szomorú? - Nem vagyok szomorú, de már vagy százszor átnéztem a képeidet...nem találom, nem ismerem fel. Valahogy azt hittem a szívem felfedezi. Biztos el sem jött! - Nahát Hugi! Te tényleg belezúgtál egy álomképbe! Tudnod kell, hogy a valóság, főleg a netes valóság nem ilyen! Ráadásul nem biztos, hogy kölcsönös... - Nézd! Eddig nem vettem észre! Ezen az egy képen krétafeliratok látszanak a járdán! Nagyítsuk ki! - Olvasom inkább én, az én szemem azért még így is jobb: „ Itt jártam! Vártalak! A telefonszámom 50/425-00...Nem látni az utolsó három számjegyet! Átnézzük a többi felvételt is? - Már százszor átnéztem, a többin nem látszik se a talaj, se a fal. Nincs felirat. Ezt is írhatta bárki... - Bocs Hugi, hogy nem vettem észre! - Ugyan már! Nincs még egy ilyen testvér az egész világon...de mit tehetnék már így?! Hívjak végig mindenkit az utolsó három számot variálva? Az majdnem ezer ember, vagy ki tudja mennyi...matekból nem vagyok a toppon. - Majd végig hívod. Vagy kitalálsz valami mást. Szerintem ez a fiú tényleg megkeresett volna. Most azonban inkább köszönd meg a sok rád gondolást, jó kívánságot, szurkolást a többieknek. - Igazad van. Most inkább szétnézek a közösségi oldalamon. A baleset óta ezt sem láttam. - Később esetleg beregisztrálsz arra a társkeresőre és megkeresed a fiút. - Az is lehet...bár az már nem lesz olyan romantikus. Tényleg mennyien írtak. Ezzel elleszek egy darabig. Nahát! Legalább tíz ismerősöm megosztotta ezt a bejegyzést: „ Szia mangócsókízű lány! Égre-földre kereslek! Ha te vagy az, kérlek mielőbb írj, ha nem te vagy az, kérlek segíts megtalálnom ŐT egy megosztással!”