Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.
♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.
Belépés
Chat
Legutóbbi témák
» Zenedoboz... by October Soininen Wallow Tegnap 10:53 am-kor
Hetek óta nem láttam. Fel sem hívott, se egy üzi, semmi. Ebből gondolom, hogy pontot tett a dolog végére, csak épp velem felejtette el közölni. Ciki lesz így a stúdióban ütközni vele. Mondjuk mindegy. Attól még mindig jobban tartok, hogy az az agyatlan Vespa betalál valami egetverő szarsággal. Kész mázli, hogy előző életemben naplót vezettem, így tudom mire számítsak.
Ne szívd mellre Kislány... Vé sosem az eszéről volt híres, mielőtt Te beestél, még ha valaki bele is rúgott csak szimplán folyt a nyála - vagy a taknya - de amióta a kezeid közé került szépen összeszedte magát. Mondjuk..
De akárhogy is, szerintem csak megint HÜLYE! (nemmeglepő ) Akarod hogy dumáljak vele?
zárójelxzárójel Vespát pedig szard le.. Ha Vé be is adta a kulcsot, majd én és Greg MEGVÉDÜNK!
Á, nem kell, köszi, inkább hagyjad. Már beletörődtem az egészbe. Az kell még, hogy kiszagolja, én faggatóztam a háttérben. Nem kell, hogy jobban utáljon, mint amennyire eleve. A Vespa-elhárításért viszont örök hála. Aranyosak vagytok! A jelenlegi képességeim úgyis elég korlátozottak, mert a rajtam lévő gipszmennyiség csak a mindenható középsőujj bevetését teszi lehetővé. Az meg annyit ér ez ellen a neander-völgyi ellen, mint a tavaszi lepkefing.
A középső ujj meg pont jóó... Vespa seggébe, bár ha engem kérdezel egy elefánttal többre mész! Mindenesetre.. oda is áll az ajánlat, ha Ves ugrál, csak SZÓLJ! Máris készítem a Kalasnyikovot...
Kösz mindent! Igazán hálás vagyok a segítségedért. De Villenél jobb lesz ezt nem bolygatni. Az élet majd elsikálja a dolgokat. Remélem. Légy jó, és vigyázz magadra! Nem sokára ütközünk a stúdióban.