Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.
♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.
Belépés
Chat
Legutóbbi témák
» Zenedoboz... by October Soininen Wallow Tegnap 10:53 am-kor
Szerintem aktuális a háttér miatt És ők örök kedvencek *nemérdeklihogymégnincselfogadvaezakaraktere*
Amy Lynn Cooper
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
admin
Job : Csokis süti kandírozott naranccsal.
#216Tárgy: Re: Zenedoboz... Hétf. Jan. 09, 2017 12:08 am
Úúúúúúúú! The Piano Guys! Ugyan ez nem tél, deeeeee nagyon love és akkor már maradok a témánál. Koncertre jössz btw? (részemről még erősen agyalós mondjuk. túúúúl sok jó koncert lesz idén o.O )
Grace Reed
Job : autószerelő
#217Tárgy: Re: Zenedoboz... Hétf. Jan. 09, 2017 12:11 am
Amy Lynn Cooper írta:
Úúúúúúúú! The Piano Guys! Ugyan ez nem tél, deeeeee nagyon love és akkor már maradok a témánál. Koncertre jössz btw? (részemről még erősen agyalós mondjuk. túúúúl sok jó koncert lesz idén o.O )
Lesz koncertjük? Brains-re akartam elcsábítani embereket, meg Kygo-ra. Meg... Parov Stelar-ra Na de eredeti projekt.. Mikor lesz Piano Guys? Mert ha megyek, tuti bőgök
Amy Lynn Cooper
admin
#218Tárgy: Re: Zenedoboz... Hétf. Jan. 09, 2017 12:28 am
Grace Reed írta:
Amy Lynn Cooper írta:
Lesz koncertjük? Brains-re akartam elcsábítani embereket, meg Kygo-ra. Meg... Parov Stelar-ra Na de eredeti projekt.. Mikor lesz Piano Guys? Mert ha megyek, tuti bőgök
Hehhe. Az sem rossz. Parovra már megvan a jegy, a másik kettőt annyira nem vágom. Bár VOLT-re jön Imagine Dragons... Nagy a kísértés, car az időpont. :/
A Piano Guys meg júni 7, Tüskecsarnok. [You must be registered and logged in to see this link.]
Ésnemoffolunk (nagyon )
Grace Reed
#219Tárgy: Re: Zenedoboz... Hétf. Jan. 09, 2017 12:35 am
Amy Lynn Cooper írta:
Hehhe. Az sem rossz. Parovra már megvan a jegy, a másik kettőt annyira nem vágom. Bár VOLT-re jön Imagine Dragons... Nagy a kísértés, car az időpont. :/
A Piano Guys meg júni 7, Tüskecsarnok. [You must be registered and logged in to see this link.]
Ésnemoffolunk (nagyon )
A novemberi Parov-on voltam, úristen, milyet tomboltam Élvezni fogod Remélem tudod, hogy most épp csábítgatsz koncertekre Elektronikus zenék... mondjuk
És lesz Manson a Parkban Nekem az a tiltott gyümölcs, amibe bele kell harapnom Csak előtte jegy is kellene hozzá
Ville Deadman Wallow
admin
Job : A 'Slaves of Hell' rockzenekar frontembere
#220Tárgy: Re: Zenedoboz... Hétf. Jan. 09, 2017 1:16 am
Akkor már a saját kedvenc is!
Ville Deadman Wallow
admin
Job : A 'Slaves of Hell' rockzenekar frontembere
#221Tárgy: Re: Zenedoboz... Hétf. Jan. 09, 2017 1:21 am
Grace Reed írta:
Amy Lynn Cooper írta:
Ésnemoffolunk (nagyon )
A novemberi Parov-on voltam, úristen, milyet tomboltam Élvezni fogod Remélem tudod, hogy most épp csábítgatsz koncertekre Elektronikus zenék... mondjuk
És lesz Manson a Parkban Nekem az a tiltott gyümölcs, amibe bele kell harapnom Csak előtte jegy is kellene hozzá
Hoppá, félrenyúltam!
Na de akkor.. jaja, Manson is eléggé hívós, és még az ár se rossz! _ *haaa jólemlékszik.. -.-*
Amy Lynn Cooper
admin
#222Tárgy: Re: Zenedoboz... Kedd Jan. 10, 2017 12:00 am
Grace Reed írta:
A novemberiről csúnyán lemaradtam, de te akkor nagyon szemfüles voltál, hogy tudtál jegyet szerezni. )) Persze nekem is utólag szólt haver, hogy neki btw még lett volna... És nanNá, hogy tudom! És még csak nem is szégyellem magam. A koncertek jóóóóóóók!
Manson bácsihoz jó szórakozást. Nekem ő nem a stílusom vagy... mifeném. De egészen biztos, hogy élmény lesz.
Grace Reed
#223Tárgy: Re: Zenedoboz... Kedd Jan. 10, 2017 1:14 am
Amy Lynn Cooper írta:
A novemberiről csúnyán lemaradtam, de te akkor nagyon szemfüles voltál, hogy tudtál jegyet szerezni. )) Persze nekem is utólag szólt haver, hogy neki btw még lett volna... És nanNá, hogy tudom! És még csak nem is szégyellem magam. A koncertek jóóóóóóók!
Manson bácsihoz jó szórakozást. Nekem ő nem a stílusom vagy... mifeném. De egészen biztos, hogy élmény lesz.
Úgy elkapkodták, mint az amerikai fánk-gyerekek Halloween idején a cukrot Egy óra alatt minden jegy elkelt
Na jó, ezt még megrágom, mert most izgatnak ezek a koncertek is Plusz ott lesz megint Fezen
A régi Manson-t szeretem Lehet, hogy az újabb zenéitől kifutnék a világból is, nem tudom
PS: Stay focused Avagy februárban Trainspotting 2 is