Ville Deadman Wallow
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼admin
Job : A 'Slaves of Hell' rockzenekar frontembere
| #26Tárgy: Re: Rockerek az éjszakában Szer. Jan. 22, 2020 5:02 pm | |
| Úgy nyomkodja azt a cuccot, mintha ezzel született volna a kezében... Fiatalok... - fordítom vissza a fejem, és a fejemben megfogalmazódik egy gondolat. Egy "visszacsengés".. vagy valami afféle...
"volt, hogy rajta kaptam, hogy azokat nézegeti."
És a gondolat valahogy beférkőzik a legmélyére. Hagyom magam pillanatokra elmélázni..
"Parancsolj. Bármikor rám írhatsz, ha megint jólesne az útszéli csövezés, meg egy kis dumcsi random faszságokról."
A szavai térítenek észre. Visszafigyelek, de a torkom megint kaparni kezd egy cigire, helyette viszont most érte nyúlok. A telefonért.. miután rábólintok. Vissza, a zsebembe ejtem, meg se nézem mit művelt vele. Csak ahogy feláll, a szemeibe biccentek, elvégre.. nekem is esedékes lenne megtenni a köreimet. És gondolkodni.. SOKAT.. gondolkodni... Ezért feltornázom én is a seggemet.
- Ne felejtsd el átadni az üdvözletem..! - vigyorgom aztán rá. Hogy komolyan gondolom e?? Még az is lehet. Mindenesetre szívesen megnézném a naaagy Káosz góré arcát, amikor rájön, hogy a lánya az ellenséggel cimborál.. Ez megérne minden misét!
Újra vigyorgok, de a kiscsaj már vagy elindult, vagy löki még a szöveget. Akárhogy is, az én gondolataim már felvettek egy egészen más ütemet, és ahogy nézek utána... - már ha utána nézek - újra előkerül az a mindentmegoldó cigaretta. Fény villan a sötétben a fejem mellett...
Aztán én is elindulok.
-------------------------- Kösziii! |
|
Ravin Vallejo
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
Job : Főállású bajkeverő
| #27Tárgy: Re: Rockerek az éjszakában Szer. Jan. 22, 2020 6:47 pm | |
| - Kösz a dumcsit, Ville bá! Egy élmény volt! – kacsintok fel rá, miután ő is felkászálódott a földről és már fölöttem magasodik a colos alakja. Lábbal lerúgom a járdaszegélyről a gördeszkámat, hogy kerékre kerüljön, aztán az egyik lábammal indulásra készen rálépek. - Mindenképp átadom!- vigyorgom az újdonsült cinkostársamra, aztán tényleg távozóra veszem a figurát. - Jó éjt neked Ville bá! Majd még ütközünk! – intek neki, majd meglököm magam és átsüvítek az úttesten, hogy a túloldalon szélsebesen elnavigáljak az éjszakában. Mielőbb haza kell érnem. Köszönöm a játékot! |
|