Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.
♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.
Belépés
Chat
Legutóbbi témák
» Zenedoboz... by October Soininen Wallow Tegnap 10:53 am-kor
Nem kell a jövőbe látnom, hogy tudjam Eagle nem örül. Amit megtudott tőlem egy garast nem ér. Egy hulla gyerekek számára fenntartott helyen és zéró ujjlenyomat, lábnyom DNS, a polgármester meg pattog mint kecskeszar a deszkán, mert a gyerekek és a szüleik az bizony kényes téma. Persze, ha a polginak kéne minden fűszál mögé benézni, vagy belemászni minden szemetesbe...Könnyű a perzsaszőnyeges irodából hátsókat rugdosni és máséval verni a csalánt...
-A zsebében talált apróságokat bezacskóztuk, a felnőtt méretű lábnyomokról készültek képek. A táskáját Taylor nézi át. Ha megtudjuk ki az áldozat, talán lesz olyan mázlink hogy van aktája esetleg prostitúció vagy drogterjesztés miatt. Fiatal, huszonéves..Ahogy elnéztem, nem válogatott a pénzkeresési lehetőségek közt. Utóbbit azért említem, hogy Eagle ne várjon sokat a mobil ujjlenyomatolvasótól. Lehet, hogy most egy idegroncsnak tűnök, de ismerem az embereket. A csajszi nevét sajna nem fogja kidobni, de nem ez a legnagyobb probléma. Kiráz a hideg a gondolattól hogy a közegészségügy jön, feltúr és elvisz mindent egy idióta miatt aki bal lábbal kelt. Franc...Sőt, francos franc. - Természetesen mindenről jelentést írunk, a legkisebb rezdülésről is és önnek fogok beszámolni mindenről. Jó vastag akta lesz, de mindent megteszek azért, hogy elégedett mosolyt csaljak a polgármester arcára és letegyen a rugdosásról. Ami engem illet nem féltem a seggemet uram, de alapos munkát kell végeznünk, pont az eredmény érdekében.
A szexuális zaklatás vádja és a túlérzékenység az ostobák és unatkozók sportja. Aki ismer, tudja hogy nem vagyok PC csak látszólag. Ha Eagle meg akar rugdosni, tegye...Láncreakció....
-Amennyiben nincs több kérdése uram, szólhatok Taylornak, hátha a táska tartalma több eredménnyel szolgál és legkésőbb holnap reggelre meglesz a lány családja is, ha van neki. Ha leléphetek visszatérek a helyszínre, hátha valamelyik mászókán mégis van egy ujjlenyomat. MUSZÁJ találnunk valamit, mert ha a sajátomét nem is a kollégák és a felettesek seggét féltem.