HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Chat

a város
Latest topics
» My way - my moves
by Dr. Jake Gryzminski Today at 3:20 am

» Ipiapacs-tercsifercsi, ne írj reagot szétcsúszva.. ;)
by Vincent Morris Belvedere Today at 3:15 am

» Pozitív végkifejlet
by Vincent Morris Belvedere Today at 3:09 am

» I need to know now
by Paul Harrison Today at 2:44 am

» A bácsié a tappancs?
by Ragnar Gainsbrock Today at 2:38 am

» Lélekjáték
by Nick Lane Today at 2:29 am

» Világképek karambolja - In flagranti
by Jerome Brightman Today at 1:57 am

» I think this is the beginning of a beautiful... Holy shit!
by Thomas J. Jefferson Today at 1:51 am

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Johanna M. Riley
 
Amy Lynn Cooper
 
Raina Maddox
 
Nick Lane
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

nincsen

A legtöbb felhasználó (24 fő) Kedd. Márc. 28, 2017 9:57 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Machete-paté

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Frederico Ajola Fuentes

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Big boss
Location : Las Vegas
Posts : 45

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Machete-paté   Hétf. Feb. 13, 2017 9:39 pm


Vén fejjel sem szégyen ilyen helyekre járni. Én eléggé fiatalosnak érzem magam, a kondi is megvan, miért ne mérném össze az erőimet a következő generációval. Vagy eggyel távolabbival. Lejöttünk a testvérekkel megbeszélni ezt-azt és egy nagy adag alkoholt elpusztítani. Olyan zenét kértünk, ami a hazánkat idézi, úgyhogy ma este latin party-t nyom a magnó. Musica bella! A hátsó boxot teleültük, ott aztán senkinek nem maradt hely. Figyeltünk a diszkrécióra. A felespoharak csak úgy csattantak egymás után az asztalon, a korsók ürültek és koccantak. Hát itt vagyunk.
A vendégtér többi része sem üres, eléggé vad a hangulat. Van itt minden. Egy öregúr rázza a sörét az ajtó mellett és a Felkelő Nap házát énekli olyan igazi kocsmahangon. A csocsóasztalnál pár huszonéves, gondolom, egyetemista éli fel a diákéveit. Nekem ez kimaradt. Ott volt a börtön, aztán az üzem. Nem bántam meg. Akad pár csendesebb vendég is, párban, trióban vagy akár egyedül. Meg egy igen duhaj társaság. A barnákon megakad a szemem. Nem mexikóiak, inkább peruiaknak mondanám őket. Erősebb az indián vér. Vagy...
Én kérem ki a következő kört. Attól, hogy nagy birodalom élén állok, nem félek az ilyesmitől. Miguelnek kicsit már gőzös a tekintete, de ő is jön velem. Nem árt. Még négy kéz is kevés lesz ahhoz, amit viszünk. Majd elkérem a tálcát, ha túl sok lenne. Két tetovált barna megindul középről. Valamit mutogatnak nagy nevetve a többiek felé. Én nem öltöztem túl magam. Kockás ing, mellény, mert ez egy nem hivatalos este. Baráti találkozó. Nincs itt hideg, ennek ellenére ők bőrdzsekit viselnek. A pultnál még sorba kell állnunk. Odakönyökölök és látom, hogy Miguelnek is feltűnt a két fazon. Beállnak mögénk.
- Hé, faszikám! Jó nagyra nőttél! - szól be a bajszos, szikár fickó.
- Hogy jöttél be az ajtón, törpejárásban? - hecceli a lófarkas is a majd két méter magas hústornyot nagy röhögéssel.
- Mi van? Nyugszol... - szól a megtermett testőröm.
A pultra két könyökkel támaszkodom. Nézem a műsort. Ezt a fickót nem kell félteni. Bökdösni se kellett volna. A bajszos latino-nak jó reflexei vannak. Lehajol az ütés elől és a barátom kap egy gyomrost. A muzsika töretlenül húzza, eléggé érdekes hátteret varázsolva. Miguel elkapja a fickó fejét és úgy elhajítja, hogy az egyik asztalon landol. Landol... Viszi az egészet pohárral, itallappal és a másik asztalnál háttal ülővel együtt. Aki ennél az asztalnál ült, az se lesz túl boldog. Nincs idő ezen agyalni, mivel a lófarkas akkora macsétát kap elő, amekkora csak elfért a dzsekije alatt és felém sújt. Erre ment ki az egész. A testőrt felhúzták, elcsalták. Na majd lesz hozzá pár szavam, de most félrehajolok. A mellényemből kivágott egy darabot, ez már nem tetszik.
- Rossz ötlet volt, mi amigo... - válaszolok röviden.
Megfogom a komplett chips-es állványt és a merénylő felé hajítom. Az meg újabbat csap a kardjával és most Miguel karját találja el. A barnák asztaltársaságából a maradék is felénk jön, hasonló pengékkel vagy kisebbekkel. Meg még pár ember, köztük egy igazi favágó alkatú, atlétás-szakállas fazon olyan szemüveggel, amit a hatvanas években gyárthattak. Az ilyen bulikba mindig beszállnak a kibicek. A háttérben pedig mobilok kerülnek elő. Vagy a kabátok és a kijárat felé vezető út. Fizetés nélkül. Persze az én embereim is jönnek. Na, szép lesz ez az este... A pultosnő sikít, mert már most folyik a vér.
Vissza az elejére Go down

Leonardo"The Barber”Rossi

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bolti eladó/ ?
Location : LV
Posts : 29

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Re: Machete-paté   Kedd. Feb. 14, 2017 3:33 amCsaknem az egész napot sikerült végigaludni. A tegnap éjjel emléke.. az éjszakai hossszú műszak, a rakodás a bolt mögött.. némi pluszpénzért, ráhúzta a bélyegét az egészre. Mégse tudtam bánni.
Felülve az ágyon azonnal egy szál cigarettáért matatok. A fogaim közé tömöm, de még percekig nem tolom alá az öngyújtót. Jó ez így...
Bal kézzel a kisszekrényen álló óráért nyúlok. Fél hét.. Este.
Mégse visz rá a lélek hogy kimásszak a sötétre, ezért egyetlen mozdulattal nyomom is be a TV-t.
Ekkor lobban csak a láng a sokat ígérő szál alatt.

Alig néhány órával később, mikor már az anyámat is megetettem, kapom kézbe a kulcsomat. Nincs mára tervem. A sors kegyes kezeire bízom magamat, ezért egy utolsó szó..

- Mamma, dolgozni mentem... - és már fordítom is rá kívülről a kulcscsomót.
A lépcsőn lefele már a sokadik szál feszít a kezemben.
Egy ajtó, és a néma ütem, ahogy a kihalt utcák csendes zsongását járva, majd egészen be, a sűrű és kevésbé sötétbe, megközelítem végül AZT.. a helyet.

Hogy miért pont ezt? Mert Vegas belső részének szélében ez az egyetlen ahol nem néznek ki ha egyedül vagy. Nem tolnak az orrod alá virágcsokrokat, hátha csak feszülten várod a szerelmedet. Nem kérdezik hány főre, nem kérdeznek semmit sem.

Az egyik falközeli asztalt nézem meg, és ki is kérem a kijáró vörösömet.
És ekkor csörtet be az a cs(h)orda...

Mexikóiak... Ezt kérdezni se kell, de engem nemérdekel. Csak megillatozom a boromat, és kellemes ízléssel kóstolok bele.
A felcsapó zene.. továbbra se zavar. Mintahogy a távolból hangzó röhögések, csak megigazítom a bőrkabátomat, ellenőrzöm a borotvát a zsebemben, és tovább kortyolgatom a boromat.
A mai este is olyan... mint a többi...
Kivéve a következő pillanatot!

Hogy a hirtelen beállt szóváltás hogy ütközik be, nem tudom. Nem tudom mikor volt hogy ezek egymásnak estek, hogy mikor éleződött ki a helyzet, és hiába a távolban felhangzó újabb zene az előtérben tovább folyik az acsarkodás.
Egész míg egy fickó nem csapódik be a képbe!
Viszi az asztalt, én meg még épphogy időben felkapom a boromat, semmi baja nem esett, csak állok ott, kezemben a pohárral, néma csendben, és emez, meg újra megindul.

Nem hátrálok. Nem lépek le, és nem iszom bele, még akkor sem amikor machetával csapkodnak a fejem mellett, egyszerűen semmit se teszek. Csak figyelem a jelenetet.
És csak akkor.. csak akkor vetemedek bármi közbelépésre, ha az feltétlenül szükséges lenne.
Vagy ha megjelennek a fegyverek...
Vissza az elejére Go down

Frederico Ajola Fuentes

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Big boss
Location : Las Vegas
Posts : 45

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Re: Machete-paté   Szomb. Feb. 18, 2017 1:55 pm

Ezt nem tudom másnak nevezni, mint kamikaze akciónak. Négyen vannak, mi meg sokan. Életüket és vérüket, hogy engem elintézzenek? Lefejeznék a helyi érdekeltségemet. Na, én nem így tenném, ha hasonlót szeretnék. A garrote kardja beakad a fémállványba, amit rá borítottam. Miguel cimborám karjából ömlik a vér, de így is osztja a pofonokat. Artériát nem ért. Az máshogy nézne ki, láttam már nem egyszer. Két wey lefogja a fickót, kicsavarják az egyik kezét és ahogy ismerem a stílusukat, a hátából már kiáll egy penge. Amíg ki nem húzzák belőle.
Még egy jön rám a négyből és annál is van egy szép nagy kés. Miguel a többi elől elzárja az utat, de ez átjutott. A kezeimmel integetek neki, ujjtornával hívom.
- Gyere, ha olyan bátor vagy!
- Megdöglesz, naco!
Sértegetéssel hiába próbálkozik. Még nem rántok fegyvert. Először megvárom, hogy támadjon. Teszi is és a kezem bánja. Meg az ő orra, amit eltörök és szépen meg is röptetem.
Közben a favágó alkatú akkorát húz be a testőrömnek, hogy az megtántorodik. Ez komoly ütőerő, Miguel nem dől ki akármitől! Igaz, most vért is veszített és kapott egy komoly gyomrost. Az embereim lefoglalják a maradék két késest. A pultos sikolya elcsitult. Gondolom, a fülét fogva guggol lent a szemeteskosara mellett. Most, hogy kicsit távolabbról támadnak, én is előrántom a pisztolyomat. A plafonba lövök és ordítok egy hatalmasat a ráspolyos hangomon.
- Álljatok le! Félreértés az egész.
Megvédem magam és mindenki más is tegyen így, de le kell állni. Ha ezt a négy loco-t kiütöttük, a többivel már finomabbak lehetünk. Ezt az embereim is tudják. Elvileg.
Közben hátul felállt az, akivel a testőröm feltörölte az asztalt. Pont egy szerencsétlen flótást szúr ki, aki csak ott áll a borával, nem száll be, nem lép le. Meg akarja ragadni a két vállánál fogva és nagy csatakiáltással felém hajítaná. A zene meg csak megy közben és úgy érzem, egyre harciasabbá válik.
Vissza az elejére Go down

Leonardo"The Barber”Rossi

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bolti eladó/ ?
Location : LV
Posts : 29

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Re: Machete-paté   Csüt. Márc. 16, 2017 5:19 pm

Tökéletes harci helyzet. Mintha egy filmbe kerültem volna.. de nem ismeretlenek apám elbeszélései.

"Fiam, jólvigyázz, soha ne kerülj az olaszok közelébe, mert ezek nem viccelnek! Egy maffia sosem viccel... " - és még ma is élesen játszik a rémült képe a fejemben.

A maffia, az maffia. Nem egy ütem, és még ha nyilvánvaló is hogy mi folyik a közelemben, nem érzem ésszerű lépésnek hátrálni.
Vagy megváltónak...

Magabiztosság.. Az egyetlen fegyver, de amikor eldördül az a lövés.. az én eszem is áthelyezi magát készenlétbe, egy fegyverrel szemben nem árt készen állni!

És akkor tör be hátulról az a támadás.

Készen állok. Érzem a kezeket megfeszülni a vállamon, de én gyorsabb vagyok. Üveg, borral törik a padlón, hirtelen siklom, ki a féreg kezei közül, fordulok, a következőkben már mögötte a testem, és a kezem... a borotva a nyakán észrevétlenül siklik végig.

Dől a vér... Színesen festi meg kicsordulva a sötét inget, a fickó megakad. De alig hosszú másodpercek telnek el, az erő elhagy, és a test.. hirtelen esik térdre. Aztán elvágódik a hideg padlón.
Az én kezemben a borotva meg... csak vértől csöpögve készen áll a követező ütközetre.

De már tudom, hiba amit elkövettem.
Piszok nagy hiba.
És az árát talán egy egész életen át fizetni fogom...


Apám most nem lenne büszke rám.
Vissza az elejére Go down

Frederico Ajola Fuentes

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Big boss
Location : Las Vegas
Posts : 45

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Re: Machete-paté   Pént. Márc. 24, 2017 9:51 pm

A lövés átalakítja a dolgokat. A pengések még jobban belelendülnek, de nem figyelnek annyira. Uhh, az egyiket épphogy elkerültem. A vállamat megvágta. Szisszenek és vicsorgok, a pisztoly tövével pedig úgy pofán vágom, hogy törik is a foga. Hátul elkapják az embereim, kicsavarják a karját és a fejét a pultba verik bele. A machete valahol a földön van. Nagyjából már csak mi vagyunk és egy párocska, aki beszorult. Rettegve nézik ezt az egészet. A favágó kap egy komoly metszést a hasára és azt kezdi fogni, így dől ki.
Gyorsan elrakom a pisztolyomat, mert az arma peligrosa. Hátranézek és ott látom meg, hogy az egyik fickónak semmi más baja, csak a torka véres. Akit az előbb elküldtem a pokolba, az is kezd felállni és jönne felém. Csakhogy útban van neki egy gyanús fickó. Csak ő állt ott, ahol most egy moribundo mexicano fekszik vért köpve.
- Te is velük vagy, mi? Rohadék! - és már támad is, felkapva egy söröskorsót, hogy azzal kólintsa fejbe a fehér srácot.
Csendesednek a dolgok és az embereim uralni kezdik a terepet. Egy barnát elfogtak, azzal majd el fogunk beszélgetni. Hátha lesz mondanivalója. Akit a pultba vertek bele, az completamente a padlón van, minden értelemben. Még egy sérült favágónk van, aki csak beszállt a kocsmai bunyóba. Miguelt el kell látni és még pár másikat is, mert a penge ugye nem játék, megtette a hatását. Ketten elindulnak a vérző nyakú ellenség és a csóri boros fazon felé, hogy ott se legyen nagyobb baj.
Fáj a vállam, en el fuego, de kétszer rácsapok a pultra. A nőt szólítom.
- Senorita! Előjöhet, már vége. Megőrültek ezek az emberek. Ha hívni akarja a rendőröket, egész nyugodtan, de annyit szeretnék leszögezni, hogy az este első része pompás volt! Amit a plafonba lőttem, azt pedig kifizetem, sőt hozok embert, aki megcsinálja.
Sok mindent láttam már, de ilyet még nem. A nőnek a szemgolyója remeg. Nincs magánál, teljesen sokkos. Ahogy feláll, már rögtön el is ájul.
Ha hátul végeztek a testvérek, akkor odamegyek ahhoz a fickóhoz, aki (remélhetőleg már kettő) ellenfél teste mellett áll. Távolabb maradok, az amigo-k mögött.
- Uram! Egyben van? Az ott - mutatok a vérző nyakúra - a maga műve?
Az arckifejezésem akár vádló is lehetne. Csak tisztán akarok látni. Kint az emberek fényképeznek, telefonálnak. Nemsokára jön a policia. De jó lesz... Egy halottunk már van, mert ez a felmetszett torok nem egy életbiztosítás. A tetemet nézem. Baráti találkozó, tessék...
Vissza az elejére Go down

Leonardo"The Barber”Rossi

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : bolti eladó/ ?
Location : LV
Posts : 29

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Re: Machete-paté   Kedd. Máj. 09, 2017 4:28 pm

Lefagyok. Első körben, hamar zúgva át fejemen, hogyha nem is a börtön, de a maffia se szereti ha valaki kívülről avatkozik be, de az egész csak alig pár másodpercig tart. A következőben újabb hang hangzik fel mellettem, és az agyam azonnal kapcsol.
Fordulok.
Irányba, pont mielőtt a korsó repülne, ezért hirtelen légies mozdulatokkal hajolok-pördülök, és a következőben már a karján keresztbe, majd a nyaka alatt is siklik a penge.
Kifinomult egy darab..

A zaj elül, az én szemeim még mindig csak feszülten figyelnek. Nem menekülök. Nincs miért. Ha vége, vége. Egyedül anyám miatt aggódom, és amikor a két - úgy tűnik helyi - darab a távolból megindul felém, ugyanolyan kitartással figyelek. De nem mozdulok. Vagy lépek. Csak ha veszély fenyegetne.
És akkor lép a körbe a nagydarab.

A pengét leengedem, jól tudom esélyem se lenne. Vezér... De ha a gorillái mozdulnak...

- Csak megvédtem magam. - köpöm ki az első.. ésszerűnek tűnő választ, ami most maga az igazság. - Ha akar, ölessen le. De előbb hadd helyezzem el az anyámat.. - és a második. És hogy a maffia ad e választási lehetőséget?? Nem szokott. Mégis, ismerem. Egy nagyon jól szervezett szervezet. Sokkal több az esély mint egy bandánál...
Vissza az elejére Go down
 

Machete-paté

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Las Vegas :: Belváros-