HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Cordelia Webb és Nick Lane - Az első találkozó...
by Cordelia Webb Yesterday at 9:15 pm

» Darren Curtis
by Darren Curtis Yesterday at 8:18 am

» Call me maybe
by October Soininen Hétf. Aug. 21, 2017 2:38 pm

» Zenedoboz...
by Layla Seymour Vas. Aug. 20, 2017 9:01 pm

» Trollkodjunk
by Tuomas "The Birdie" Jörg Vas. Aug. 20, 2017 3:44 pm

» Az előző részek tartalmából...
by Gloria "Sapphire" Salinas Szomb. Aug. 19, 2017 11:35 am

» Ha nincs baj, majd keresek én
by Tyler Christiansen Pént. Aug. 18, 2017 11:51 pm

» Karakteralkotáshoz; kérdéssor a kibontáshoz
by Tyler Christiansen Pént. Aug. 18, 2017 10:10 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Johanna M. Riley
 
Amy Lynn Cooper
 
Raina Maddox
 
Nick Lane
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (24 fő) Kedd Márc. 28, 2017 9:57 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Pozitív végkifejlet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Grace Reed

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő
Location : Las Vegas
Posts : 61

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Pozitív végkifejlet   Kedd Júl. 18, 2017 9:58 am

Egészen addig nem volt probléma, ameddig észre nem vettem, mit is csinálok. A mogyoróvaj kedves mosollyal nézett fel rám a savanyú uborkáról, nekem pedig felfordult a gyomrom hirtelen. Nem elég, hogy amúgy abszolút nem voltam éhes, de az uborkát valahogy sosem tudtam letuszkolni a torkomon. Az utóbbi napokban különben is sokkal idegesebb voltam, mint általában szoktam, mert minden irritált, amit Beavis és Butthead, a két tulok árja művelt. Be kellett tanulniuk Vincent mellé, amihez elvárások voltak. A korábbi főnökeik pedig nem vártak el annyit, amennyit én.. vagy Vincent.
És különben is már vagy egy hete minden reggel gyomorgörccsel ébredtem, de még mindig nem azért, mert meglett volna..

Még két napig bírtam, amíg oda nem álltam a gyógyszertáros elé.. hat különböző terhességi teszttel. És még képes volt megkérdezni, hogy elég lesz-e. A legszívesebben a fejét csaptam volna a pultba - sosem voltam indokolatlanul ennyire agresszív -, de inkább csak egy zavart igennel válaszoltam.
Még egy nap kellett ahhoz, hogy az utasításokat kövessem. Az egyikre rá kellett pisilni. A másikat bele kellett dugni a pohárnyi pisibe. A harmadikat pedig mindenféle mutatványos trükkökkel kellett bebiztosítani. A maradék hármat idegesen vágtam a kukába, és mentem arra a pár percre, ameddig várni kellett a konyhába. Hogy még egy mogyoróvajas uborkát betömjek a számba. Kész horror. Ha a tesztek hazudtak is, az étkezési szokásaim egyértelműek voltak, hogy a fene vigye el.

A negyedik napon.. az első uborkás élményem után pedig már biztos lehettem abban, hogy egy babszemnyi gyerkőc növekedett a pocakomban. Előző nap minden egyes teszt ott csücsült a mosdókagylómon sorba rendezve és mindegyik pozitív csíkozással meredt rám. Először.. nem hittem el, ezért még vagy háromszor odamentem tíz perces időközönként, hogy tényleg megbizonyosodjak róla.. Tényleg... És 300%-osan is babát vártam.
Idegesen haraptam be a számat már fél óra múlva, a Vinnie's Nights előtt ácsorogva. Az idegességbe vegyülő izgatott pillangók úgy rajzottak a gyomromban, hogy muszáj voltam terheslégzéssel - jó vicc - lecsillapítani a fejem. A nappal nyüzsgő emberek beszállítók... mindenféle lányok, akik próbálni jöttek az esti koreográfiához, és Beavis. Mereven nézett rám. Most mi van? Már látszik rajtam a baba? Gyorsan körbenéztem magam körül, de.. az árnyékom is még mindig a szokásos volt. Egy lépés előre. Aztán még egy, így sétáltam oda felé egy lazának tűnő mosollyal. De persze lehet, hogy a feszült érzés valami groteszk Chuckie-babává változtatta az arcom, mert összevont szemöldökkel figyelt.
- Szia! Vincent bent van? Beszélnem kellene vele - folytattam a mosolygást, mire csak egy bólintást kaptam. Vajon hogy fogja fogadni? Mit fog mondani? Mert.. még én sem voltam benne biztos, hogy mit akartam. Fiút? Lányt? Fiúlányt? Gyereket? Hát, ezzel már elkéstem, úgy.. jó néhány szeretkezéssel.. A fenébe is. Mit akartam? Egy gyerek, pici baba.. Akartam a babát! Kellett nekem a gyerek, itt és most. Vincentnek el fogom mondani!
Megköszörültem a torkomat és azt sem vettem észre, hogy elhagytam a pultot.. elhagytam a tánctereket, a folyosókat.. és már ott álltam idegesen tépelődve az iroda ajtó előtt, amin belül egy konkrét barokk hangszigetelt birodalom fogadott minden egyes alkalommal. Széles mosollyal, szinte rugózva a talpaimon tettem rá a tenyeremet az ajtó lapjára. Még egy kicsi, és bent is vagyok. Egy köszönés, aztán pedig a nagy hír: babát várunk!Ő és én! Igen, babát!
Tőlem szokatlanul, szinte eszelős vigyorral az arcomon nyomtam le a kilincset. Sosem volt kulcsra zárva az ajtó. Mégis tudta mindenki, ki mehet be szabadon.. és kinek kell millió ellenőrzésen átesnie.
A vigyorom.. megfeszült, jegesen beleivódott a pillanat törtrésze alatt a vonásaimba, ahogy az a látvány fogadott, ami. Egy ideig fel sem fogtam, amit látok, csak néztem ki a fejemből, ott az ajtóban állva..

De... babát várok...

_________________
Vissza az elejére Go down

Vincent Morris Belvedere

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Night klub tulajdonos/illegális mérkőzések szervezése
Location : Vegas külterülete
Posts : 144

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Pozitív végkifejlet   Pént. Júl. 21, 2017 3:09 am

Megközelítőleg egy évvel korábban...
...


- Ezek a japók mindenhol ottvannak... - téved le a szemem az újabb.. jelenleg korántsem csoportosan elhaladó újabb párocskáról akik még a járdát is képesek lefotózni. Vagy egy hányást.. Vagy ha valaki odafosott... - Hol is tartottunk!?? - nézek vissza Jamesre amint már tökéletesen biztos vagyok benne hogy rólam... nem készül fénykép. Jobb az óvatosság.

- Otttartottunk, hogy aztmondtad a bevételek maximalizálásának céljából jó lenne némileg bővíteni a vendégkört.

- Ja, igen! - most már minden figyelmem az övé. A klub kapcsán kialakuló új helyzet magával hozta az újabb változtatások lehetőségét. Szükségességét.. Akárhogyis, jobb csoportosan túlesni az ilyenen. A vendégek nem szeretik az állandó felfordulást. - Szóval az alagsorok bővítésével megnőhet az egyszerre kiszolgálható vendégek sora. Ha nemcsak a szolgáltatások számát növeljük, hanem a rendelkezésreállás gyakoriságát is, ki lesz az a hülye aki nem kapva kap az alkalmon és választ az igényei kielégítésére más formájú lehetőséget..(?) - részletezem, de nem állok meg. Sétálok tovább, mellette, és bár az ilyen ügyeket rendszerint jobb szeretem az irodában tisztázni, a befuccsolt légkondicionáló miatt egy kisebbfajta elsivatagosodási jelenet alakult ki a személyzeti, és az irodai részlegen.
Legalább a lányok nem sírnak amiért fürdőruhát kellett felvenni.

- Szóval akárhogy is, ezt még mindenképp csapd hozzá a tervekhez. - részletezem - És azt se felejtsd el, hogy ebből semmi nem tűnhet fel. Nem zárunk be, így a munkálatok lényegi részét a többivel együtt lesztek szívesek a beszállítások idején megtenni. Tudom hogy nehéz, de azt is tudom hogy neked menni fog. Nem véletlenül választottalak Téged. - húzom ki az ajkaim közül a cigarettát és pöccintem le a hamut a földre. A terület csendes. Nemigazán jár senki ilyenkor ezeken a részeken, - kivéve a japókat - a kolumbiaiak tesznek róla hogy minden a lehető legnagyobb rendben menjen, nemhiába választottam végül őket.
Megbízhatatlanok a mexikóiak..

- Szóval!?? Végeztünk?? - állok aztán mégis meg, James meg még valamit belefirkál a papírokba. Nem az én dolgom.

- Végeztünk.
- hajtja a paksamétát vissza, és néz bele a szemeimbe. - Ha nincs más.. - félig kérdő a hangsúly, de nekem se célom hogy feleslegesen feltartsam.

- Semmi. A tied a terep.
- biccentek, és csak nézek utána, egy darabig, ahogy ő is egy biccentés után elhagyja a terepet.
Jólesik a néma.. fürkésző éjszaka.
Valahol aztmondom jólesik a magány is, az utóbbi időkben rendesen összekuszálódtak a részletek, épp ideje hogy vége legyen már ennek a felfordulásnak.

Elnyomom a csikket, valamelyik ütött-kopott házfal oldalán. A kirakatoknak már rég nincs nyoma, a fények.. csak Vegas útszéli lámpái adnak némi fényt. Az én terepem. És ahogy újra megindulok, valami zaj.. valami fura.. zaj, mégis megüti a fülemet.
Valami olyan ami igencsak megszokott.
Mááás berkekben...

- IDE A GÉPET! NEMHALLOD?? NEMHALLOD, TE SEGGFEJ! Sárga tetű.. ide a gépet és a tárcádat is! MOST! - épp csak felsejlik a jelenet, vagy sokkal inkább csak elképzelem, ahogy a seggfej túúúl hangos. Túúúl tapasztalatlanul csinálja az effélét, ahogy az a másik hang..

- Rohadj meg sárga japcsi seggfej..! - és egy rúgás hangja. Egy nyögésé.. És egy nő ismeretlen nyelvű sivalkodása.
Nagyot sóhajtok, eljátszva a gondolattal kell e ez nekem. Megzavarni a magányos estémet, a ritkaságnak számító.. JÓÓÓÓ.. levegő itt Vegasban csak néhanapján kijutó közkincs, de aztán mégis más jelenet az ami fogad.
Valahol ott ahol lassú léptekben elérem a sikátorszélet.

Egy cingár kis vörös/barna csúszik bele a képbe.
Ejjj mileszmégitt!
Ezért csak ráfonódva az épületsarokra figyelgetem.

Elég lesz közbelépni KÉSŐBB!

_________________

Past

&

Present
Vissza az elejére Go down

Grace Reed

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő
Location : Las Vegas
Posts : 61

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Pozitív végkifejlet   Vas. Júl. 23, 2017 9:30 pm

Másra sem vágytam, csak arra, hogy egy hosszú fürdő után végre az ágyamba dőljek, vízszintben. Darren tehetett mindenről, de persze én voltam a hibás, mert egy két órás edzéssel minek is fejeltem meg az amúgy rettenetesen futkosós napomat. Kétszer pakoltam le a nap folyamán a fenekemet, egyszer, amikor sikerült délután négykor valamit ennem, a második pedig Darren.. hirtelen mozdulata után történt, amikor leterített a földre pillanatok alatt. Nevetve csapkodtam meg a felkarját, jelezve, hogy elég volt.. értettem a célzást.
És hogy most?
Hatalmasat fújtam és a szívem vitt előre, na meg a lábaim a fene nagy önérzetemmel karöltve. Vegyes társaság, egy sikátorban, az elszenvedő alanyok pedig aprócska népek, a távol-keletről. Igazság szerint az edzőteremből kilépve már beléjük is botlottam.. És hiába kértem őket, meg sem hallottak. Kértem még egyszer, de még arra is tettek. Lepakoltam a fal mellé a táskámat is, és már ott is voltam mellettük. Egy seszínű, átlagos testalkatú férfi mellett, és csak akkor vett észre, amikor megköszörültem mellette a torkom. Közvetlenül mellette. Hiba! Kezdő volt, ez egyértelműen látszott rajta. Leginkább amiatt, hogy a kezében fogott fegyver csöve reszketett a Vegas-i forróságban.
Nem volt nehéz beletérdelni a térdhajlatába... A nyögés még az én fülemet is sértette. Olyan volt, mint egy sérült víziló, ahogy eldőlt ott, mellettem. Persze a kisemberek nő tagja rákapcsolt a szirénázásra. A japán férfi pedig nem értve a helyzetet már remegve kapott a fényképezőgépükért. Egy másodperce megmerevedtem, hogy még ebben a helyzetben is képesek fényképezgetni... Tipikus!
De aztán nem volt időm ezen merengeni, mert az előbb japcsizó férfi elfelejtve azt, hogy késsel a kezében meredt előre még az imént, felém fordulva megindult, akárcsak egy tank.. Egy koordinálatlan, gondolkodás nélküli tank, aki a következő pillanatban már az üvöltéstől térdelt előttem. A karja szinte bénultan ékelődött be a szorításomba.
- Ha megmozdulsz, el fog törni - tagoltan, érthetően és felettébb nyugodtan figyelmeztettem őt, és csak egy kicsit rántottam a karján, máris jött az üvöltés visszhangja. Aztán még egy.
Az előbb bábuként eldőlő fickó köhögve tápászkodott fel, elnézve felém, míg a harmadik felváltva nézett engem és a japánokat.. akiket nem feltétlenül azonosított rosszul. De végül úgy döntött, hogy lép felém egyet, és hirtelen döntéssel én is léptem.. Kezemben az előző barna hajú férfivel, aki egy újabb ordítással jelezte.. hogy végül sikerült csontot törnöm. A fene vigye el! Morcosan néztem az üvöltéssel visszhangozva a harmadik, még sértetlen felé..
És valahonnan a konténer mögül, a sötétségből előkúszott egy negyedik, tagbaszakadt figura is.
- Ó ne már... - sóhajtottam fel, ellépve a törött karútól, és egy kissé oldalra léptem, a japánok felé lesve.
- Tünés.. Menjenek! - mutogattam is, mert hogy az angollal nem boldogultak, az is biztos.  Az egyik megmozdult, mire egy újabb sóhajtás hagyta el a számat, és megindultak végre.. Lassan lépkedve mögöttem, kifelé, a sikátorból. Na végre!
Mielőtt még eltűntek volna, hallottam két kattanást. Ahogy a vaku is bevilágította az egész teret, és ez megakasztott. Pont akkor, amikor a melák megindult felém..

_________________
Vissza az elejére Go down

Vincent Morris Belvedere

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Night klub tulajdonos/illegális mérkőzések szervezése
Location : Vegas külterülete
Posts : 144

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Pozitív végkifejlet   Pént. Aug. 04, 2017 4:58 pm


A kis barna..(vörös) akkor tűnik fel igazán, amikor úgy néz ki nem hagyja annyiban. Landol a táska, és első indíttatásomban már lépnék is befele, gondoskodni a helyzet.. biztonságos végkimeneteléről, de aztán a következőben a lábam a földbe gyökerezik.
A kis nő.. olyan ütemben - és sebességgel - tol a víziló alá, hogy idáig hallani a puffanást, és a második... olyan szakszerű lépéssel kerül az elsőhöz hasonlóan szintén a földre, hogy a messzire hangzó üvöltözés mellett még az én hátamon is felfut a hideg.
És aztán az a roppanás...

Ez fájhatott, még nekem is, mikor előkerül a következő.
Valami azt súgja, a lánynak nemigazán van szüksége segítségre, de azért itt.. a 4 az 1 ellen helyzettel, mégis biztosabbnak érzem a kitartást.
Csak ha lépni kéne..
Most már biztosra veszem hogy nem éri meg tartózkodni..

És ahogy az alig.. valamit értő japánok hirtelen elsuhannak az orrom előtt, a fickó keze már megint az exponáló gombon, de én egyszerűen kitépem.

Megáll. Nem érti a helyzetet, az én kezeim meg gyorsan dolgoznak.
Kattan a gép, a kártya csúszik ki, simul bele a tenyerembe, és a következőben már csattan is a földön.
Rátaposok.

És csak ekkor tolom vissza, a mellkasának csapva azt a gépet.

- Tűnjenek el..! - suttogom.. kis híján, de egy percig se zavarnám a jelenetet. Odabenn. És akármi is történik, ha a barna veszélyben lenne, az biztos hogy nem hagyom annyiban, kisegítem!

És nemigazán tudnám megmondani miért.

_________________

Past

&

Present
Vissza az elejére Go down

Grace Reed

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő
Location : Las Vegas
Posts : 61

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Pozitív végkifejlet   Hétf. Aug. 14, 2017 2:09 pm

A kés valahol lent, a földön kallódott, és eszemben sem volt azt felvenni. Megalázó lett volna ugyanazzal a fegyverrel támadni, mint amivel engem akartak volna meglepni. A legszívesebben Darren-t hívtam volna segítségül, de a telefonom.. a táskámban maradt, az pedig valahol az ajtó környékén ledobva a földre. Bárki elvihette volna, de most nem az értékrablás volt már az elsődleges szempont ezeknél a tagoknál itt előttem.. Hanem én, az, hogy egy látszólag ártatlan kis nőt sarokba szorítsanak. Mentem én magamtól is, lassan kezdtem hátrálni a fal-sarok felé, már csak amiatt is, hogy nehogy bárki is a hátamba kerülhessen. Elölről éppen elég volt az a fenyegetés, ami megindult. Gyorsan körbenézve semmi nem volt. Kivéve az a konténer ott.. pár törött tégladarabbal, törött sörösüvegekkel.. ami épp kapóra jött volna, de már túl messze volt tőlem. Az életben nem jutottam volna el addig anélkül, hogy ne sérültek volna meg még jobban a férfiak. Vagy én. És semmi pénzért nem akartam kórházban kikötni.
- Nem segít, ha azt mondom, bocsánat, amiért eltörtem a kezét.. igaz? - néztem a törött karú felé, aki annyira már nem igyekezett felém. Inkább magához szorítva tartotta azt, ami egy plusz pont. Nem volt annyira hülye, hogy még nagyobb sérülést zsebeljen be, csak mert elmozdul egy szilánk.. egy csont a karjában. Bár egyenes törés volt, és nem is nyílt.. Egy sín, vagy gipsz megteszi majd.
Hosszan fújtam ki a levegőt a tüdőmből, a bal kezem egy pillanatra csak, de ökölbe szorult, míg a jobb, lassan csúszott a nadrágom bújtatóihoz, és már csatoltam is ki az övemet. Nem vetkőzni terveztem.. tényleg. Mégis hiéna vihogást hallatott a két cingár alak. Egyetlen mozdulattal húztam ki az övet, mert ott volt az én kicsikém...
- Ez túl gyors nekem - a hegy hangjából fröcsögött a megvetés, de meg nem állt, és mielőtt még válaszolhattam volna bármit is, már ott volt, hirtelen lelépve a köztünk lévő távolságot, a keze a nyakamra marva, szinte felkapott a levegőbe, hátamat nekivágva a falnak is. A tüdőmből azonnal kiürült minden levegő, a tenyere alatt próbáltam volna lélegezni, égő érzéssel a torkomban engedtem le a kezemből a földre az övet, mégis ott maradt a kezemben valami. Értelme sem volt annak, hogy a torkomat szorító kéz ellen menjek.. Hiába is csinálják azt a filmekben, egyáltalán nem célravezető.
- De ha már így felajánlod magad... - a szorítása nem engedett, szabad kezével a nadrágomért nyúlt, megpróbálta azt kigombolni, és még csak nem is küzdöttem. Minél jobban mozgott volna a testem, a szorítás annál tartósabb, szorosabb lett volna. Apró lélegzettel oxigént préselve a tüdőmbe néztem el a hegynyi ember szemeiről a mögötte ácsorgó, sorukra váró férfiakra.. A kezem csak ekkor mozdult, a zsinór lasszóként tekeredett rá a fickó csuklójára rajtam, és húztam szét a két végét ellentétes irányban teljes erőmből, elszorítva az ereket, a hámréteget felsértve, húsba maróan, azonnal megindult a vérfolyam, beborítva a húr felét is.. beleakaszkodva a zsinór két végén lévő borításba. Ahogy a zsinór feszülve küzdött a nyers erővel ott előttem, a férfi a fájdalomtól engedett a szorításon, és a lábaim már a talajon is voltak. Mégsem eresztettem.. el nem engedtem volna a zsinórt. És csak akkor, már a biztos talajon, kitámasztva magamat mozdultam, térdemet az alhas részbe préselve nyögött fel a tag, testével meggörnyedve. A vér pedig már az én ujjaimon csorogtak végig.

_________________
Vissza az elejére Go down
 

Pozitív végkifejlet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Alternatív valóságok :: Múlt - jelen - jövő-